שאלון שישי(ץ)

0mroosh

New member
ובעיקר לא מבדחת, ../images/Emo3.gif

חיחי, אני יכול למחוק את כולכם.

שוודה

New member
אתה רומז שביציץ

יש אנשים לא מצחיקים ?
עומר אני לא הייתי עוברת על זה בשתיקה...

שישיץ

New member
גמני רוצה להיות עומר../images/Emo192.gif_../images/Emo79.gif

שם: שישיץ תאריך לידה: 3 באוקטובר מקום מגורים: ניו יורק שיר אהוב: cannonball סרט אהוב: שמש נצחית בראש צלול תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים זמר אהוב: דמיאן רייס זמרת אהובה: רונה קינן יום אהוב בשבוע: יום שני כי הוא אדום!! דיסק אהוב: של דמיאן תאריך אהוב: 08.06 האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כמובן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן
האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: יש גובה: שלי או שלו? חחח 169 מידת נעלים: 36-7 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? כן. מאושר. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? המממ
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: אני מתגעגעת
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? כריס
האדם האחרון שהתקשר אלי- אלונה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי מושג המקום האחרון שהייתי בו: במיטה שלי הסטיה שלי היא: סאדו
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- קונדום? תכונה טובה שלי: כותבת בפורום רונה קינן
תכונה רעה שלי: כותבת בפורום באר שבע
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כמובן. אין לי שלטים בבית. הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע חדר שלך? ירוק באיזה בושם אתה משתמש? לא משתמשת
אתה אוהב לענוד תכשיטים? די מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? חחח
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני 10 שעות חיבקת מישהו/י? כנ"ל מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? שלוש ארבע שנים שתית משקה אלכוהולי? שנה וחצי השתכרת? כנל שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? יום שלישי. לבשת חצאית? יום שבת קנית בגד? יום שני אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני חצי שעה הקדישו לך שיר? אתמול? שיפרו לך את המצברוח? לא צריך לשפר לי אותו
היום: באיזו שעה התעוררת? בבוקר? עשרה לשבע או שמונה מה/מי העיר אותך?
מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר נפלא מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הים מה היה השיר הראשון ששמעת? youre beautiful מה אכלת? ביסלי פלאפל. ואז מק' איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? די נווווווווו
איזה כיתה את: סיימתי יב' הבנאדם הכי יפה שראית:
את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לפעמים את חושבת שאת קנאית? בכלל לא את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? יאפ בזבזנית או חסכנית? תלוי בנאדם ש: שונא/ת: ההיא מגלידה באר שבע אוהב/ת: טולי
מתגעגע/ת אליו: חסר לך: מור עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? פשוט ונאמן
של דבק הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מין ירח כזה את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? יאפ אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בפטמה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? טסה לניו יורק פורום אהוב: רונהההההההההההה באיזה פורומים את כותבת: רונה ובאר שבע יש לך חברים בפורומים? רוצים להיות חברים שלי? מי האדם האחרון שדיברת איתו? אלונה מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון המפגר הזה
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? רעש המקלדת מה הסרט האחרון שראית? וואו שנים שלא ראיתי סרט מה התוכנית האחרונה שראית? הוא והיא מה הדיסק האחרון ששמעת? של דמיאן מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן חחח בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? מהו? אני עם ניר נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? כן תהנו! שבת שלום...

שישיץ

New member
אני תמיד קוראת את זה_../images/Emo79.gif

-ציציש מה שמעלה קונוטציות...אממ..well
אבל לא נראה לי שלשאר הפורום זה רלוונטי. עומר
את הרומן הסודי שלנו צריך לשמור בסוד!! מאשתך עומר, מבנות הפורום שלא בעד יחסים הטרוסקסואלים וכמובן מהחבר (שלי לפחות
)

0mroosh

New member
המתכונת הייתה נוראית, ../images/Emo7.gif

קלה מאוד וארוכה כמו הגלות,

darling2

New member
../images/Emo152.gif

לפחות הלך לך טוב?! כך, שלא יהיה לך במה להאשים אותי הפעם

darling2

New member
../images/Emo7.gif

מודה באשמה.. אבל תתווכח איתו על זה..הוא יעלה לך! או שתגיד שזה הכל בגללי.. You drove me, nearly drove me Out of my head :( איזה ריגשי אתה, אלוהים!

noa08128

New member
הוו השעמום ../images/Emo7.gif

שם: נועה תאריך לידה: 8/12/89 מקום מגורים:הראשון לציון שיר אהוב: כרגע- ילדתי שלי - מאיר אריאל סרט אהוב: פחד ותיעוב בלאס וגאס תוכנית טלוויזיה אהובה: אני פרחה שרואה האלופה
(זה ממכר) זמר אהוב:אביתר בנאי
,מאיר אריאל ז"ל,אהוד בנאי, ברי סחרוף
. זמרת אהובה: רונה קינן
אפרת בן צור
mcקרולינה, דנה עדיני ,יעל דקלבאום
יום אהוב בשבוע: שני/שלישי/רביעי/חמישי דיסק אהוב:Funset תאריך אהוב: 6/6/06
האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?כן האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן, נראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר: אין
גובה: 1.60+ מידת נעלים:38-39 פריסינג:לא קעקועים:בקרוב ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב? למחצה הדבר שהכי קשה לך איתו: הרצון לעשות עם עצמי משו.- בכל מיני תחומים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?יונה וולך -בתקופה הטובה. האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: צחי המקום האחרון שהייתי בו: בסניף-(של מכבי צעיר ראשון לציון!) הסטיה שלי היא: גלגול שער כמו פרחה -(כבר ציינתי שאני פרחה ?!) הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- המחשבות שלי. תכונה טובה שלי: מקשיבה תכונה רעה שלי: עקשנית מדיי האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא אני-אבל הייתי סוג של שותפה לפריצה חיחי האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אכן. האם צחקת על מישהו בעל מום? כולנו היינו ילדים רעים פעם
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? המון פעמים, לצערי. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן. היום. תרמת פעם לקבצן? אני משתדלת לתרום כל הזמן. האם גנבת משהו במכולת? כן
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? ערכים- אבל הם באים ביחד עם קדושת החיים. אכלת משהו לא כשר? לא משו קיצוני- גבינות לא כשרות וכאלה. אתה שומר כשרות? משתדלת - אבל אני צמחונית אז זה לא כזה קשה, אבל לא שזה היה אכפת לי בעתיד- רק בגלל המשפחה. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא נראה לי.ממ הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כך אמרו לי. מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? הלווין
אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן! מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? זרקתי ביצים על בנאדם שרבתי איתו בכוונה תחילה לעייני כל. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?- מתי שמרגישים מוכנים. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?ממ-בשנטיפי- משמע, לא מזמן. חיבקת מישהו/י? היום לפני כמה שעות. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? היום בבוקר. אחד ויחידה כל היום. שתית משקה אלכוהולי? אתמול בלילה - במסיבה מול הים :) השתכרת? ואיי ממש ממזמן. שכבת עם מישהו/י?- היית במועדון? לא אוהבת מועדונים. לבשת חצאית? בשנטיפי. קנית בגד? בשנטיפי. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום. הקדישו לך שיר? לא מזמן. שיפרו לך את המצברוח? היום. היום: באיזו שעה התעוררת? 7:19
מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? למה בכזו פראות,בהמה. מה היה הדבר הראשון ששמעת? קומי ! בוקר! מה היה השיר הראשון ששמעת? וואלה לא זוכרת -פתחתי ערוץ 24 ומה שהיה. מה אכלת? בבוקר לא אכלתי בצהרים כריך,בסניף אכלתי סלט ולחם מטוגן שחניכים הביאו
, ובבית ישבתי בארוחת שבת ואכלתי שניצל תירס עם ירקות מאודים. ולפני כמה דקות אפרשזיף
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה אני יעשה היום בערב- בסוף אני יושבת ועונה על השאלון
איזה כיתה את: יא' הבנאדם הכי יפה שראית: יש המון. נלך על נועה תשבי
את חושבת שאת יפה? לא מתלוננים. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? לפעמים. את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן. עקשנית מדי את אוהבת את עצמך? כן. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית, אבל אם אני מתעקשת אני יכולה לחסוך. בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אוהב/ת: את רוב האנשים מתגעגע/ת אליו:ניר חסר לך:ניר עושה לך טוב להיות איתו: צחי הכי מצחיק: צחי הכי דפוק: אביב הכי מוזר:שיץ הכי כיף לדבר איתו: צחי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? של איה כורם- (כורם!!)-קיץ הקול הכי יפה ששמעת? ואיי יש המון.אין לי כוח לפרט. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ראו תמונה מצורפת את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא . אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לרוב, כן. איפה את רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שואלת של מי זה . אם לא הייתי תורמת חלק וחלק לעצמי. פורום אהוב:רונה קינן
,רגאיי. באיזה פורומים את כותבת:המון. יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו?עמית מה את עושה עכשיו? כותבת את השאלון ושומעת מוזיקה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? טוס גבוה- פרוייקט "30" מה הסרט האחרון שראית? צופן דה וינצ'י מה התוכנית האחרונה שראית? כ"נ 4 מה הדיסק האחרון ששמעת? זיגי מארלי- dragonfly מה החלום שלך?- האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא ממש שאבת אבק בלי שביקשו ממך?חיחי, כן. בנית טירה מחול?כן!
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? מהו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית? לא נכון מאיה רוטמן מדהימה
טוס גבוה
ליל קסום אהוביי

טולייצ

New member
יש לי ריח של קרם גוף

שם: אורטל תאריך לידה: 24-7 מקום מגורים: ב"ש שיר אהוב: נכון לעכשיו Dream Theater - The Spirit Carries On
סרט אהוב: לקחת חיים תוכנית טלוויזיה אהובה: "מה זה השטויות האלה?" זמר אהוב: משום מה,עברי לידר הוא הראשון שעלה לי לראש. כ"כ מעסיק אותי לאחרונה.. זמרת אהובה: Norah Jones יום אהוב בשבוע: שבת דיסק אהוב: הדיסק של תל
תאריך אהוב: 6.6.06 האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? אכן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יאפ האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? ברור. האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אולי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 160 ס"מ בערך מידת נעלים: 37-8 פריסינג: אין קעקועים: כנ"ל אולי אחרי היום הולדת ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? גם ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ממש ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: אנשים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? ... האדם האחרון שהתקשר אלי : שישיץ האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: דניאל המקום האחרון שהייתי בו: סבתא הסטיה שלי היא: יש המון הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים : על החיים תכונה טובה שלי: אני טובה תכונה רעה שלי: לעיתים טובה מדי האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? מניחה שעשיתי זאת פעם ב 12 השנים שעברו.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? יאפ. לקבצנית מצרפת
האם גנבת משהו במכולת? מכולת?! יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? יאפ אתה שומר כשרות? מנסה שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אובדן חושים? פחות או יותר מה צבע החדר שלך? לבן וכחול באיזה בושם אתה משתמש? אימפוריו (בעיקר..) אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הממ.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אין גיל שאפשר לקבוע. זה פשוט קורה כשמוכנים,ורוצים,ויש עם מי.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שלישי חיבקת מישהו/י? חמישי מישהו/י חיבק/ה אותך? חמישי עישנת? שלישי שתית משקה אלכוהולי? שלישי השתכרת? שלישי,אבל לא ממש. כמה דברים קרו אותו יום.. שכבת עם מישהו/י? never היית במועדון? שלישי לבשת חצאית? שבועיים בערך,צילומים לסרט
קנית בגד? שני אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? המון זמן.. הקדישו לך שיר? זה נחשב שבחרנו שיר יחד? שיפרו לך את המצברוח? רביעי. השיחה עם שישיץ. היום: באיזו שעה התעוררת? 11 וחצי. שיחקתי עם אחי בצופן דה וינצ'י עד 7 בבוקר
מה/מי העיר אותך? לבד. מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? "בוקר טוב נסיכה.." מצד אמא,בציניות כמובן.. מה היה השיר הראשון ששמעת? מרי לנצח מה אכלת? סלט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה המשפט המזדיין שתוקע אותי במשחק
איזה כיתה את: י"ב. סיימתי! הבנאדם הכי יפה שראית:הממ.. את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? תלוי.. את חושבת שאת קרצייה? לעיתים את חושבת שאת עקשנית? קצת את אוהבת את עצמך? לא בטוחה בזבזנית או חסכנית? כשיש כסף,בזבזנית! בנאדם ש.. שונא/ת: ישראל החופר! אוהב/ת: - מתגעגע/ת אליו: שישיץ ובקו חסר לך: הממ.. עושה לך טוב להיות איתו: מור הכי מצחיק: - הכי דפוק: - הכי מוזר: ליאון הכי כיף לדבר איתו: שישיץ יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים איזה צלצול יש לך? Led Zeppelin - All Of My Love הקול הכי יפה ששמעת? יש כמה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אישה ורכב לידה. גברים,לך תבין.. את רוצה להיות זמרת? כן
את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי איפה את רוצה פירסינג? הממ.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? המון דברים פורום אהוב: רונה?
באיזה פורומים את כותבת: אגדות רוק,ב"ש,רונה,נובה יש לך חברים בפורומים? כן
מי האדם האחרון שדיברת איתו? שישיץ מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? יאפ מה את/ה שומע/ת? אריק קלפטון מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? כוכב נולד מה הדיסק האחרון ששמעת? עברי לידר Live מה החלום שלך? לגלות מה הוא החלום שלי האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? גם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן. שישי שעבר. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? מהו? הממ.. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא שזכור לי.. שבת שלום
היית בחקירה משטרתית?

../images/Emo194.gif

שם: גילוץ תאריך לידה: 15-07 מקום מגורים: באר שבעעעע שיר אהוב: perfect- simple plan סרט אהוב: lion king תוכנית טלוויזיה אהובה: prison break זמר אהוב: אין :-S זמרת אהובה: :-S יום אהוב בשבוע: שבת (חופש) דיסק אהוב: O תאריך אהוב: 3/4-5 האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? לא האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? הכי כן בעולם!!
האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר:אין (יש חברה) גובה: 184+ מידת נעלים: 44-5 פריסינג: לא קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? מאושר ב24 שעות האחרונות צחקת? המון ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כןןןןןןןןןןן
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? הכייייייייי כןןןןןןן בעולם!!!!1 מאוהב בלי | הדבר שהכי קשה לך איתו: יותר נכון הכי קשה בלעדיה.. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אלוהים. האדם האחרון שהתקשר אלי- שישיץ.
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא זוכר
המקום האחרון שהייתי בו: מקדונלדס הסטיה שלי היא: לא יודע.. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- שישיץ.. תכונה טובה שלי: לא מעביר על עצמי מחמאות.. תכונה רעה שלי: חופר! האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן (לא מתגאה בזה) האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בחתונות נחשב?! הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? כן
מה צבע החדר שלך? תכלת.. באיזה בושם אתה משתמש? רושאס אתה אוהב לענוד תכשיטים? שרשרת .. (אבל אין לי יפות.. ) מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודע.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמוכנים ואוהבים מספיק!!!!!!! מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?כיתה ו' חיבקת מישהו/י?בגן אמא
מישהו/י חיבק/ה אותך? בלידה שלי (שוב אמא) עישנת?לא עשנתי!! שתית משקה אלכוהולי? בפסטיבל הבירה.. השתכרת?בסילבסטר.. שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? במסגריה בהופעה של מוקי.. לבשת חצאית? פורים כיתה י' קנית בגד? לא זוכר.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? עכשיו הקדישו לך שיר? ביום שבת לפני שבוע.. שיפרו לך את המצברוח? המצב רוח שלי עכשיו בשמיים אז אין מצב לשפר אותו. היום: באיזו שעה התעוררת? 10.30 מה/מי העיר אותך? השעון.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? איככככ אזרחות.. מה היה הדבר הראשון ששמעת? תשעון.. מה היה השיר הראשון ששמעת? i remember מה אכלת? שניצל ?! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שישיץ... איזה כיתה אתה: יב' הבנאדם הכי יפה שראית: שישיץ!
אתה חושב שאתה יפה? לא יודע.. אתה חושב שאתה צבוע? אומר מה שאני חושב.. אתה חושב שאתה קנאי? קצת.. אתה חושב שאתה קרצייה? לא יודע ... אתה חושב שאתה עקשן? די... אתה אוהב את עצמך? אמממ לא חשבתי על זה.. אבל כן קצת.. בזבזן או חסכן? כסף הוא אמצעי להשיג מטרות הוא בא והולך.. בנאדם ש: שונא/ת: --- אוהב/ת: שישיץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מתגעגע/ת אליו: שישיץ!!!!!!!
חסר לך:שישיץ!!!!
עושה לך טוב להיות איתו: שישיץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הכי מצחיק: אלוהים.. חוש הומור .. מעוות.! הכי דפוק: לא יודע.. הכי מוזר: אלוהים! הכי כיף לדבר איתו: שישיץ! יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? שישיץ! איזה צלצול יש לך? היהודים - אלה.. הקול הכי יפה ששמעת? שישיץ! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פינגווין אתה רוצה להיות זמר? לא!! אתה רוצה להיות שחקן? לא! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף: לא יודע תלוי איזה סדרה.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן!! כשאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון לזה? הכי בעולם! איפה אתה רוצה פירסינג? בגבה.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה פנטהאוס במנהטן.. פורום אהוב:פורום באר שבע.. באיזה פורומים אתה כותב:באר שבע.. יש לך חברים בפורומים? יש ככה אני חושב בכל אופן
מי האדם האחרון שדיברת איתו? שישיץ! מה אתה עושה עכשיו? כותב פה.. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? damien rice מה הסרט האחרון שראית? צופן דה וינצ'י מה התוכנית האחרונה שראית? חברים.. מה הדיסק האחרון ששמעת? O מה החלום שלך? הוא התגשם.. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? מהו? לא יודע.. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא.

שישיץ

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif_../images/Emo79.gif

כפרעעע עליך
אבל.. אתה ממש לא אוהב את רונה קינן

0mroosh

New member
<די, אתם עושים לי חשק לפוצי-מוצי>.

טוב נו, תמשיכו.
, חמודים. דר, תתקשרי אלי ונתחיל ב"לא, לא.. דביבון קטן, תנתק אתה"
.

למעלה