שאלון שישי(ץ)

אני ../images/Emo9.gif

שם: עדי תאריך לידה: 9.1.85 מקום מגורים: חדרה שיר אהוב: "תמיד כמעט"/ מאיר בנאי סרט אהוב: "החוש השישי" תוכנית טלוויזיה אהובה: עקרות בית נואשות זמר אהוב: מאיר בנאי זמרת אהובה: אחינועם ניני יום אהוב בשבוע: ראשון דיסק אהוב: משתנה.. כרגע "לב סדוק" תאריך אהוב: כל חודש יולי
למרות שזה תקופת בחינות :( האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? אממ כן, לא במובן שאתם מתכוונים
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אולי, תשאלו אותם.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כמובן האם אי פעם שיקרת? אני מניחה שכן.. יש\אין חבר: כרגע אין גובה: 1.58 והס. אני יודעת שאני גמדה. תמחקו את החיוך מיד
מידת נעלים: 38-39 פריסינג: אין קעקועים: יהיה בע"ה ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא
[שיא גינס
] בימים אלו אתה מאוהב? כן. בזוהר
הדבר שהכי קשה לך איתו: האובססיות שלי
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני
האדם האחרון שהתקשר אלי- זוהר
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: טלי המקום האחרון שהייתי בו: החדר שלי.. אני עדיין בו
הסטיה שלי היא: מאיר בנאי
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- מאיר בנאי
תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? אתם מכירים אנשים שהם לא בעלי מום?
[חוץ ממאיר וזוהר
] האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? בד"כ.. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? אני מניחה שכן אבל לא בכוונה.. השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? תכלת באיזה בושם אתה משתמש? נעה אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כל אחד והקצב שלו
ברגע שמרגישים שרוצים בלי שמופעל לחץ משום סוג שהוא.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? היום חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? יום שלישי השתכרת? מזמן שכבת עם מישהו/י? הלו.. אין תגובה
היית במועדון? יום שלישי לבשת חצאית? כשהייתי בת 6 נראה לי
קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? מאיר
לפני שנתיים וחצי נראה לי..
שיפרו לך את המצברוח? יום שלישי
כפרעליו
. אהה והיום- זוהר
היום: באיזו שעה התעוררת? 3:00 לפנות בוקר.. בלי שאלות..
מה/מי העיר אותך? כאבי בטן
מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אבא שלי מציע לי קפה
מה היה השיר הראשון ששמעת? שבר כלי רזה/ מאיר בנאי מה אכלת? בבוקר? פאי תפוחים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? טוב די.. איזה כיתה את: ב של האוניברסיטה
הבנאדם הכי יפה שראית: זוהר. את חושבת שאת יפה? בדרכי שלי..
את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? תלוי למה..
את חושבת שאת קרצייה? תלוי למי
את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? כן. בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: אפרת. [לא בנצור] אוהב/ת: זוהר מתגעגע/ת אליו: אלי חסר לך: אלי עושה לך טוב להיות איתו: מאיר הכי מצחיק: מור הכי דפוק: אני
הכי מוזר: אני.. הכי כיף לדבר איתו: זוהר ומור יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? טלי איזה צלצול יש לך? חבובות הקול הכי יפה ששמעת? הקול של מאיר בנאי
[בלי עין הרע] איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פו הדב את רוצה להיות זמרת? בערך.. את רוצה להיות שחקנית? לא יודעת.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? אני לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת פורום אהוב: שלי
באיזה פורומים את כותבת: מאיר [שלי] ואביתר יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? זוהר מה את עושה עכשיו? חברה אצלי.. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? - מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? עקרות בית נואשות מה הדיסק האחרון ששמעת? לב סדוק מה החלום שלך? יש יותר מדי.. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן [ממש מזמן] שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא
בנית טירה מחול? אולי היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? מהו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן, מן הסתם
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? בערך.. היית בחקירה משטרתית? לא..

ד י א ט ה

New member
וואואהההה זה ארוך

שם: גרייס תאריך לידה: 29 לנובמבר מקום מגורים: צפון ת"א שיר אהוב: three doors down - here without you סרט אהוב: מטריקס תוכנית טלוויזיה אהובה: אבודים, ישנן בנות, הכי גאים
זמר אהוב: הסולן של מיוז זמרת אהובה: אנוק
יום אהוב בשבוע: חמישי דיסק אהוב: כל הדיסקים של אנוק תאריך אהוב: מתי שמתחיל החופש הגדול זה הכי כיף האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי?כןן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אולי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? תמיד האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: יש אהבה גובה: 1.70 מידת נעלים: 41 פריסינג: אז ככה : לשון, גבה, 2 באף, טראגוס בכל אוזן (נו אני הולכת לעשות השבוע באוזן השניה אז זה נקרא!) + 4 נוספים רגילים. אני מסננת (תרתי משמע ;) קעקועים: בקרוב ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? עד מעל הראש הדבר שהכי קשה לך איתו: הלימודים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? ניו, כדי להיות עם טריניטי במטריקס
האדם האחרון שהתקשר אלי- אהובתי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: עלמה המקום האחרון שהייתי בו: בית הסטיה שלי היא: איזו מהן ?
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- המשפחה שלי תכונה טובה שלי: הומוריסטית תכונה רעה שלי: עצלנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? לא זוכרת אולי האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? ברור, כבר ביסודי. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? הדברים הכי חשובים לי זה החיים שלי והחיים של המשפחה והחברים הקרובים. אכלת משהו לא כשר? כל הזמן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? אדום באיזה בושם אתה משתמש? ארמני אתה אוהב לענוד תכשיטים? נחמד מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הרגתי כמה ארנבים אבל די! לא בכוונה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?היום (הכוונה ליום שבת, אין לי כוח אני יודעת שאחרי 12) חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היום היית במועדון? היום לבשת חצאית? מזמן קנית בגד? יום חמישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? יום חמישי עד היום היום: באיזו שעה התעוררת? 8-9 מה/מי העיר אותך?אהובתי מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? ציפורים מה היה השיר הראשון ששמעת? The Killers - somebody told me מה אכלת? כלום איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כמה היא יפה איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: טריניטי את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? חיצונית לא, פנימית אני מקבלת. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אנשי מערכת החינוך אוהב/ת: lover מתגעגע/ת אליו: lover חסר לך: lover עושה לך טוב להיות איתו: lover הכי מצחיק: עומר -פדוד הכי דפוק: א**** הכי מוזר: לא יודעת הכי כיף לדבר איתו: נגה גל עומר lover
יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? lover איזה צלצול יש לך? לאהובתי summertime לשיחות רגילות the pussycat dolls - beep הקול הכי יפה ששמעת? יש המון אבל עכשיו עולה לי בראש רות דולורס וייס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קארי אן מוס (הלוא היא טריניטי) את רוצה להיות זמרת? הלוואי חחח אין לי עתיד שם. את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? איפה לא? ;) במקום בלתי מוסבר באוזן. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה את הלופט שלי, אאודי איי8 ואיזה יאמהה 1000 סמק. פורום אהוב: יוני בלוך ואפרת גוש, רונה קינן, חלומות באיזה פורומים את כותבת: יוני בלוך ואפרת גוש, רונה קינן מדי פעם, שילה פרבר, חלומות יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אהובתי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? לא שומעת (וזה מוזר) מה הסרט האחרון שראית? המורה לפסנתר מה התוכנית האחרונה שראית? ישנן בנות מה הדיסק האחרון ששמעת? דיסק של Blue man group מה החלום שלך? להיות גדולה - צלמת ומוזיקאית, לגור בלופט עם אהובתי, אאודי איי8 , יאמהה 1000 סמק האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? מהו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית?לא

ח ל ו ן

New member
וואו זה ארוך אז אני מסנן שאלות

שם:אלעד תאריך לידה:23.10.88 מקום מגורים:איזור השרון כזה שיר אהוב:יש המון סרט אהוב:מלך האריות תוכנית טלוויזיה אהובה:עקרות בית נואשות
,סיינפלד
זמר אהוב:אביתר בנאי זמרת אהובה:אתי אנקרי? רונה קינן? יום אהוב בשבוע:אממ שבת דיסק אהוב:שיר טיול תאריך אהוב:23.10
האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא יודע האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?לא האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר:אין גובה:1.8 מידת נעלים:45 פריסינג:איןא קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?בערך ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?
כן הדבר שהכי קשה לך איתו:לא יודע מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אף אחד האדם האחרון שהתקשר אלי-לא זוכר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:כנ"ל המקום האחרון שהייתי בו:פארק הירקון- שבוע הספר הסטיה שלי היא:לצחצח שיניים
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-כשרון
תכונה טובה שלי:ביקורתי תכונה רעה שלי:ביקורתי האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? פעם זמן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא שאני זוכר
האם צחקת על מישהו בעל מום?לא נראה לי האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? האמת שכן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? שאלה מעצבנת אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? כתום באיזה בושם אתה משתמש? לא קבוע אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכר היום: באיזו שעה התעוררת? 13:00 מה/מי העיר אותך?אני מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכר מה היה הדבר הראשון ששמעת? אח שלי מדבר מה היה השיר הראשון ששמעת? ONE של U2 ומרי ג'יי בלייג' מה אכלת? טוסט עם ריבה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?כואבת לי הבטן

למעלה