שאלון שכזה.

Rose131

New member
שאלון שכזה.

נו, לא מהחופרים. היכרות כזה, כי פתאום באו חדשים
שם: כינויים קודמים בתפוז: גיל: כיתה: מאיפה? כמה זמן בפורום? כמה זמן שומעים HIM? איך הכרתם את HIM? איך שמעתם, או נגיד.. נזכרתם.. כלומר, למה פתאום אתם בפורום?
תנו איזה... נגיד, 5 שירים אהובים של HIM: [ראיתם איזה ותרנית אני?] דיסק אהוב? כמה יחידות מתמטיקה? ואנגלית? ואיזה מקצועות הרחבה? מתחרטים, או אוהבים? עוד פורומים שאתם גולשים בהם? עוד איזה 2-3 להקות אהובות? מנגנים על משהו? על מה? יש אחים? בני כמה? וחיות מחמד? צמחונים\טבעונים? יש איזה תחביב מיוחד כזה שתרצו להתמקצע בו? בלוג: DA: לאסטFM: [תנו קישורים, ביצ'ס.] ואם יש לכם עוד איזה דף מגניב, שימו פה. מסנג'ר: אייסי: דרך אחרת ליצירת קשר: תמונה שלכםD: [חפרתי.]

Wrath Within

New member
יואואואו ס'כיף ~עונה~ יאללה להשתתף!../images/Emo11.gif

שם: גליה \ אליס כינויים קודמים בתפוז: Drop Dead Alice \ xXx Galia xXx גיל: 16 כיתה: יא' מאיפה? נתניה ._. כמה זמן בפורום? לאדעת
אבל הרבה...בכל אופן זה היה נראה כמו נצח בגלל היובש פה
אבל...NO MORE!!! נואו מור יובש! כמה זמן שומעים HIM? לא יודעת...יותר משנה. איך הכרתם את HIM? לא זוכרת... אבל אני כמעט בטוחה שזה התחיל כששלחו לי איזה שיר או שניים... איך שמעתם, או נגיד.. נזכרתם.. כלומר, למה פתאום אתם בפורום? שמעתי להקה טובה, חיפשתי פורום
תנו איזה... נגיד, 5 שירים אהובים של HIM: [ראיתם איזה ותרנית אני?] אוף, לא יכולה. אני אוהבת הכל וזהו! דיסק אהוב? Love metal, Razorblade romance כמה יחידות מתמטיקה? 3
ואנגלית? 5
ואיזה מקצועות הרחבה? תאטרון~אקדח~ מתחרטים, או אוהבים? מתחרטת על כל שנייה. הדגש|עוד פורומים שאתם גולשים בהם? MCR, NIGHTWISH עוד איזה 2-3 להקות אהובות? MY CHEMICAL ROMANCE, NIGHTWISH, CHILDREN OF BODOM מנגנים על משהו? על מה? אני שרה! לא נחשב?
יש אחים? בני כמה? אחד גדול. וחיות מחמד? נואופ. צמחונים\טבעונים? צמחונית כבר 6 שנים!*גאה* יש איזה תחביב מיוחד כזה שתרצו להתמקצע בו? יאפ, שירה
ואם יש לכם עוד איזה דף מגניב, שימו פה. מייספייס. אייסי: 401061017 תמונה:

ImNOTokay1

New member
נייטוייש,COB. ../images/Emo47.gif

התמונות שלך ממש יפות. *-* אני זוכרת ששמת במכ"ר.

RockSter

New member
למה את ערה כ"כ מוקדם?? מה, יש לך בצפר?? :(((

**שם: שירי **כינויים קודמים בתפוז: אין.. **גיל: 14 *כיתה: ח' **מאיפה: מרכז.. **כמה זמן בפורום: מממ.. כמה חודשים **כמה זמן שומעים HIM: כמה חודשים.. *איך הכרתם את HIM: למעשה, דרך הסמל שלהם.. ראיתי אותו בסיכה של איזה מישהו ושאלתי אותו סמל של מה זה, והוא אמר לי של HIM ואז חפשתי ביוטיוב וראיתי את join me in death ומשם נדלקתי :) **חחח למה פתאום אתה בפורום? מממממממ... כי זה הסבב היומי: מהפורום של אבריל, לפורום של HIM ואז לשל גרין דיי ועודד.... **5 שירים אהובים של HIM: 1. join me in death 2. endless dark 3. wings of a butterfly 4. dark light 5. your sweet 666 **דיסק אהוב: dark light **כמה יחידות במתמטיקה: אני בכיתה ח', למזלי.. **ואנגלית: אני מניחה שאני אעשה 5 יחידות, כי אינגליש זה קל ואני רוצה ללכת לאנגלית מואץ! **ואיזה מקצוע הרחבה: מקצוע הרחבה?? כלומר מגמה?? בכל מקרה, אני רוצה ללכת למגמת תאטרון וללמוד פסיכולוגיה! **עוד פורומים שאתם גולשים בהם: ציינתי מקודם, הפורום של אבריל בעיקר! כי avril lavigne is the best damn thing! **עוד 2-3 להקות אהובות: מממממ.. linkin park simple plan sum 41 **מנגנים על משהו: על העצבנים של ההורים שלי ועל גיטרה!! (יש לי קלאסית ואקוסטית אבל אמא שלי לא מרשה לי חשמלית, היא אומרת שרק לסביות ואפלות כאלה מנגנות בחשמלית....... מוזרה...........) ***יש אחים: כיין ***בני כמה: 17.5 ו- 8 ****חיות מחמד: לא...... :( בגלל אמא שלי, כרגיל: "הבית שלנו הוא לא מקום מתאים לגידול חיות" למה היא כזו מורתית?! ***יש איזה תחביב מיוחד כזה שתרצו להתמקצע בו: תאטרון! ***בלוג: אין לי השראה.. ***מסנג'ר: [email protected] ***איי סי: 372859894 (תוסיפו אותי אם אתם לא בנאדם חרמן ומצ'ועמם בן 40!) למה תמונה שלי אם אפשר תמונה שלו?

Psyche1

New member
../images/Emo13.gif

שם: סהר כינויים קודמים בתפוז: אין גיל: 16 כיתה: י' מאיפה? נתניה כמה זמן בפורום? רק הצטרפתי
כמה זמן שומעים HIM? מכיתה ו' - 5 שנים
איך הכרתם את HIM? מדוד שלי איך שמעתם, או נגיד.. נזכרתם.. כלומר, למה פתאום אתם בפורום? וואלה לא יודעת סתם עלה לי לראש
5 שירים אהובים של HIM: 1. Sleepwalking Past Hope 2. Circle Of Fear 3. Gone With The Sin 4. Join Me 5. Razorblade Kiss דיסק אהוב? Deep Shadows And Brilliant Highlights כמה יחידות מתמטיקה? 4 ואנגלית? 5 ואיזה מקצועות הרחבה? אומנות וכלכלה
מתחרטים, או אוהבים? אומנות כן כלכלה לא הייתה ברירה עוד פורומים שאתם גולשים בהם? אין עוד איזה 2-3 להקות אהובות? 1. Iron Maiden 2. Guns N Roses 3. Led Zepplin 4. (הייתי חייבת) Pink Floyd מנגנים על משהו? על מה? באס! יש אחים? בני כמה? יש יש, אחד בן 20 אחד בן 7 ואחת בת 4 וחיות מחמד? אוגר. צמחונים\טבעונים? לא אני אוכלת הכל [את מהבעיות שלי =] ] יש איזה תחביב מיוחד כזה שתרצו להתמקצע בו? גרפיקה מסנג'ר: [email protected] אייסי: אין

Burn It Down

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

שם:נעה.
כינויים קודמים בתפוז:טראומה קווין , איי ל א ב אמסיאר (באנגלית כמובן).
כיתה:ח'
מאיפה?קריות.
כמה זמן בפורום?יום
כמה זמן שומעים HIM?שנה..אולי יותר.
איך הכרתם את HIM?בטעות הורדתי שיר שלהם והוא היה ממש יפה אז הורדתי עוד.
איך שמעתם, או נגיד.. נזכרתם.. כלומר, למה פתאום אתם בפורום?כי ידיד שלי הצטרף לפורום מכ"ר ואליס אמרה לו להצטרף אז החלטתי להצטרף אני
תנו איזה... נגיד, 5 שירים אהובים של HIM: [ראיתם איזה ותרנית אני?]ביהיינד דה קרימסון דור, ואמפייר הארט, טו האפי טו בי אלייב ומפה אני לא יכולה להמשיך. זה קשה .
דיסק אהוב?באמת את כולם. קשה לבחור
כמה יחידות מתמטיקה?לא יודעת אני בח'.
ואנגלית?כנ"ל
ואיזה מקצועות הרחבה?X:
מתחרטים, או אוהבים?X:
עוד פורומים שאתם גולשים בהם?מכ"ר , א"א ,וסמויה בעוד כמה.
עוד איזה 2-3 להקות אהובות?אוונג'ד מכ"ר ואירון מידן.
מנגנים על משהו? על מה?ניגנתי 6 שנים על פסנתר ואולי אני מתחילה גיטרה.
יש אחים? בני כמה?2 . אחד 20 השני 25
וחיות מחמד?כלבה.
צמחונים\טבעונים?
לא ולא.
יש איזה תחביב מיוחד כזה שתרצו להתמקצע בו?בטח משהו עם שירה וזה.
בלוג:אין
DA:אין
לאסטFM:אין
[תנו קישורים, ביצ'ס.]
אין
ואם יש לכם עוד איזה דף מגניב, שימו פה.
מסנג'ר:הוא מסרב לפעול מאתמול בערב אבל בכ"מ יש לשיר ולרחלי
אייסי:-
דרך אחרת ליצירת קשר:מסרים?XD
תמונה שלכםD:אבוי
תמונה נוראית אבל הכלבה שלי מדהימה
[חפרתי.] לא נכון!