שאלון שכזה.

alexsobsession

New member
../images/Emo214.gif

שם: אלכסנדרה כינויים קודמים בתפוז: - גיל: 18 כיתה: יב מאיפה? אילת כמה זמן בפורום? הממ כמה חודשים כנראה כמה זמן שומעים HIM? שלוש שנים בערך איך הכרתם את HIM? שמעתי שיר שלהם ולא ידעתי שזה הם אז חיפשתי תשיר אהבתי והתחלתי לחפש עוד שלהם איך שמעתם, או נגיד.. נזכרתם.. כלומר, למה פתאום אתם בפורום? התחלתי להיכנס לפורומים בתפוז והתחלתי לחפש פורומים של להקות שאני אוהבת בינהם .. HIM תנו איזה... נגיד, 5 שירים אהובים של HIM: [ראיתם איזה ותרנית אני?] רייט היר אין מיי ארמז , גון וויד' דה סין , ביוטיפול , רזרבלייד קיס , קילינג לונלינס דיסק אהוב? של הים? רזרבלייד רומנס .. אם לא של HIM אז של מרלין מנסון מכניקל אנימל כמה יחידות מתמטיקה?3 ואנגלית? 5 ואיזה מקצועות הרחבה? מנהל וכלכלה מתחרטים, או אוהבים? לא ממש אכפת עוד פורומים שאתם גולשים בהם? טולקין ,סינימה ביזאר, נארוטו,כריסטינה אגילרה, MCR, אוונג'ד, אסקייפ דה פייט עוד איזה 2-3 להקות אהובות? מרלין מנסון , MCR, פורסלין מנגנים על משהו? לא על מה? יש אחים? אחד בני כמה? 27 וחיות מחמד? 3 צמחונים\טבעונים? אני לא אוהבת בשר אבל אני אוכלת שניצלים כדי לא לבקר אצל רופא יש איזה תחביב מיוחד כזה שתרצו להתמקצע בו? להה בלוג: http://israblog.nana10.co.il/478364 DA: www.alexsobsession.deviantart.com ואם יש לכם עוד איזה דף מגניב, שימו פה. מסנג'ר: [email protected] דרך אחרת ליצירת קשר: www.myspace.com/alexsobsession תמונה שלכםD:

RockStar2

New member
עונההה XDD

שם:אורלי כינויים קודמים בתפוז:היה לי רק את הכינוי הזה XD גיל:14 מאיפה:רמת גן כמה זמן בפורום:כמה חודשים XD כמה זמן שומעת HIM: אממ....2,3 חודשים D: איך הכרתי את HIM:דרך ידיד שלי ממכבי למה אני בפורום:כדי לדעת חדשות על HIM,וכדי להכיר ידידים חדשים שאוהבים את HIM ^^ 5 שירים אהובים של Join me,Endless Dark,And Love Said No,The Sacrament,Killing Lonliness :HIM\ דיסק אהוב:And Love Said No כמה יחידות במתמתיקה:אני לא בתיכון אבל כניראה שאני אקח 4 יחידות מכל מקצוע XD עוד פורומים שאני גולשת בהם:אבריל לאבין,ומיי כמיקל רומנס ^^ עוד 2-3 להקות שאני אוהבת:מיי כמיקל רומנס,גרין דיי,אבריל לאבין XD מנגנת על:גיטרה חשמלית\אקוסטית אחים:4 כולל אני 5 D: בני כמה:29,27,26,22 ^^ חיות מחמד:דגגייםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחח הכי טוב הא??!! צמחונים\טבעונים:טבעונים D: תחביב מיוחד שאני ארצה להתמקצע בו:רוקסטאר,זמרת XD בלוג:>אין< DA:>אין< לאסט FM:גם אין :( מסנג'ר:[email protected] אייסי:326785187 דרך אחרת ליצירת קשר:במייל:eek:[email protected] תמונה שלי:(תמונה מגעילה ביותר אבל שיהיה)

Rose131

New member
רגע, את טבעונית?../images/Emo12.gif

וואי, מגניב.

RockSter

New member
4 יחידות בכל מקצוע????

גם בהיסטוריה ואזרחות וכל החרא הזה?!?! 4 יחידות?!?! מה נסגר איתך אחות??? וילה... כל כך א'''!!!!! :p

RockStar2

New member
לא ניראה לך

מה כתבתי בכלל?אני לא זוכרת...אבל התכוונתי ל-5 אין סיכוי ש-4

RockSter

New member
סתומי!!!!!!!!!!!

התכוונתי לומר שלא עושים 4 יחידות במקצועות כמו היסטוריה וג"ג וכל השיט הזה!!! עושים פחות!!!!!!!!!

RockStar2

New member
הא חחחחחח

אני התכוונתי למתמטיקה.............................לשאר אין לי מושג

amusement

New member
תשובון שכזה.

יו, השאלון ה1 שלי^^. שם: דנטי.
כינויים קודמים בתפוז: אין כאלו. הכינוי שלי הוקדש למיוז. גיל: חודש וששה עשר יום ל18. כיתה: יב.
מאיפה? קריית חיים! כמה זמן בפורום? יומיים ככה?... כמה זמן שומעים HIM? מכירה כבר מכיתה ט' פחות או יותר. שומעת-שומעת? שנתיים מקסימום! איך הכרתם את HIM? ידיד שלי עשה הארטאגרמה על הגב. ומכאן הכל התחיל.
למה פתאום אתם בפורום? נכנעתי לרצון להשתייך לכאן. 5 שירים אהובים של HIM: זה כמו לשאול "אבא" או "אמא". (אמא כמובן.) כמה יחידות מתמטיקה? הייתי בכולן~! מ3 עד 5. [כולל 4, כן?] ואנגלית? 5+ ואיזה מקצועות הרחבה? סוציולוגיה, פסיכולוגיה, ותקשורת. מתחרטים, או אוהבים? (אני מגישה עבודת מחקר בסוציולוגיה שעוסקת בפורנוגרפיה ומשרד החינוך מאשר. יש יותר כיף מזה?)
עוד פורומים שאתם גולשים בהם? אני סמויה מדי פעם במיוז. הראיתי נוכחות בגרין-דיי כי יש לי פרוטקציות אפשריות שם. חוצמזה, כאן!
עוד איזה 2-3 להקות אהובות? מיוזמיוזמיוז. *מקצרת.. אני מתעצלת לענות "לא" לכל השאלות* יש לי חתול שחור וקשוח וקוראים לו אלדין.
D: דרכים ליצור איתי קשר זה - [email protected] בלי שאלות מיותרות.
(ו - 361786 בישרא, לעקשנים.)

היי לכולם!!!!

ואוו לא הייתי פה כמה זמן.....זה כנראה מה שקורה כשטוחנים שעות בעבודה
, למרות שנראה לי שהרגזתי כמה אנשים כי אני מסתבכת עם השרשור......סורי אם כך. אחרי הכל אני בקבוצת גיל הזהב של הפורום.....חחח
ובגלל שאני אוהבת למלא שאלונים: שם:אודליה כינויים קודמים בתפוז:אין גיל:24 ממש עוד מעט..... כיתה:אם זאת הצעה לחזור לבית ספר, אז סבבה.....
מאיפה?קרית אתא כמה זמן בפורום?אממ חודש אולי בקושי נמצאת פה.... כמה זמן שומעים HIM?אוף הרבה זמן ,בערך 10 שנים. איך הכרתם את HIM? כיצא ויקד גיים איך שמעתם, או נגיד.. נזכרתם.. כלומר, למה פתאום אתם בפורום? בטעות, סתם חיפוש בגוגל.... תנו איזה... נגיד, 5 שירים אהובים של HIM: [ראיתם איזה ותרנית אני?] קשה מאוד.....אפילו שאת ותרנית... דיסק אהוב?כולם. כמה יחידות מתמטיקה?**פלאשבק לתיכון** אממ 3 ואנגלית?5 ואיזה מקצועות הרחבה?ביולוגיה ומחשבים. מתחרטים, או אוהבים?אמממ לא חושבת שאני מתחרטת .** סוף פלאשבק. עוד פורומים שאתם גולשים בהם? אממ FOH, VALO_DAILY, VAM_COMMUNITY, HRATAGRAM ORG. עוד איזה 2-3 להקות אהובות?אממ negative, poets of the fall יש עוד הרבה. מנגנים על משהו? על מה?לא ועל זה אני מתחרטת. יש אחים? בני כמה?2 15.5 ן16.5 וחיות מחמד?הכלבה שלי, קנדי. צמחונים\טבעונים?לא. יש איזה תחביב מיוחד כזה שתרצו להתמקצע בו?יותר מדי. בלוג:אין DA:אין לאסטFM:אין [תנו קישורים, ביצ'ס.] ואם יש לכם עוד איזה דף מגניב, שימו פה.לא ממש מסנג'ר:רק בעבודה.... אייסי:344852495 דרך אחרת ליצירת קשר:טלפתיה נחשב? תמונה שלכםD:נופ... [חפרתי.]

changonator

New member
הנה שלי...

שם:אוהד כינויים קודמים בתפוז:אין...והכנוי הנוכחי הוא בגדר בדיחה על חבר...נרשמתי לתפוז סתם באיזה פעם בשביל לעשות איזה שטות או משהו כזה ואז גיליתי תפורום ונשארתי.... גיל:19 וחצי כיתה:מאחורי...... מאיפה?יקנעם כמה זמן בפורום?לא הרבה.... כמה זמן שומעים HIM?משהו כמו 5 שנים איך הכרתם את HIM?דרך סדרת ג'קאס CKY וכו'..... איך שמעתם, או נגיד.. נזכרתם.. כלומר, למה פתאום אתם בפורום?כמו שאמרתי...סתם נתקלתי בטעות בפורום... תנו איזה... נגיד, 5 שירים אהובים של HIM: [ראיתם איזה ותרנית אני?]ריזורקשיין,סאלט אין אור וונדס,אין ג'וי אנד סורו,ג'ויין מי,פיונרל אוף הארטס דיסק אהוב?And Love said no כמה יחידות מתמטיקה?אני פרשתי משיעורי מתמטיקה בכיתה ח'....לא בשבילי המקצוע הזה.... ואנגלית?5 יחידות ואיזה מקצועות הרחבה?עיצוב גרפי מתחרטים, או אוהבים?מתחרט על כל דקה שהייתי בבית ספר,על כל דקה שישבתי בכיתה...במקום לנסות לעבור מגמה...אבל בסדר לא נורא.... עוד פורומים שאתם גולשים בהם?סתם.... עוד איזה 2-3 להקות אהובות?ברייקניג בנג'מין,אין פליימס,קולד,לייפהאוס וכו'..... מנגנים על משהו? על מה?ניסיתי הרבה דברים...גיטרה,אורגן...אפילו חצוצרה...אבל פרשתי מהכל. יש אחים? בני כמה?2 אחיות:15 ו9. וחיות מחמד?חתול....מהשמנים האלה...שכל היום יושנים ומחכים לארוחה הבאה... צמחונים\טבעונים?הכל אותו טעם...... יש איזה תחביב מיוחד כזה שתרצו להתמקצע בו?לאאא אייסי:301722697 דרך אחרת ליצירת קשר:יונת דואר.

ImNOTokay1

New member
עונה. ../images/Emo9.gif

שם: שיר.
כינויים קודמים בתפוז: s w e e t s h i r. גיל: 17.
כיתה: י"א. מאיפה? אשדוד.
כמה זמן בפורום? הייתי,עזבתי,וחזרתי אתמול.
כמה זמן שומעים HIM? חצי שנה בערך. איך הכרתם את HIM? יוטיוב. ^^ איך שמעתם, או נגיד.. נזכרתם.. כלומר, למה פתאום אתם בפורום? זאת להקה ששווה וכיף לדבר עליה,ואין לי עם מי כלכך.
תנו איזה... נגיד, 5 שירים אהובים של HIM: [ראיתם איזה ותרנית אני?] אוהו.
1) For You
2) Bury Me Deep Inside Your Heart
3) In Joy And Sorrow
4) Vampire Heart
5) Beyond Redemption
ובאמת שיש עוד המון. דיסק אהוב? Love Metal. כמה יחידות מתמטיקה? 5.
ואנגלית? 5.
ואיזה מקצועות הרחבה? כימיה,כלכלה-פסיכולוגיה. מתחרטים, או אוהבים? אני ממש אוהבת כלכלה. פסיכו' זה שנה הבאה. ואממ,כימיה בחרתי כי לא הייתה בררה.
עוד פורומים שאתם גולשים בהם? MCR,ווית'ין טמפטיישן,הצטרפתי אתמול לדה יוזד.
עוד איזה 2-3 להקות אהובות? My Chemical Romance
Within Temptation
ו-The Used
. ויש עוד.
האמטרידייסגרייסהאמ.
מנגנים על משהו? על מה? לא.
לצערי. אני עצלנית מידי.
יש אחים? בני כמה? אח אחד גדול. בן 20 עוד חודשיים. ^^ [בע"ה] וחיות מחמד? נופ.
צמחונים\טבעונים? לא זה ולא זה. אבל אני לא מתה על בשר.
פשוט לא טעים לי. יש איזה תחביב מיוחד כזה שתרצו להתמקצע בו? אממ,לא יודעת.
בלוג: אין. DA: אין. לאסטFM: אין. ואם יש לכם עוד איזה דף מגניב, שימו פה. אין.
מסנג'ר: [email protected] אייסי: - דרך אחרת ליצירת קשר: מסרים? X: תמונה שלכםD:

עניתי וזה נמחק~.~

שם:חלי כינויים קודמים בתפוז:חלי משהו..אני לא זוכרת מה המשהו הזה גיל:14 כיתה:ט' מאיפה?נהריה
כמה זמן בפורום?3 חודשים ככה כמה זמן שומעים HIM? נראה לי ש7 חודשים בערך איך הכרתם את HIM?הכירו לי והטלויזיה מיכרה אותי איך שמעתם, או נגיד.. נזכרתם.. כלומר, למה פתאום אתם בפורום?אוהבת את הלהקה אז באתי לפורום תנו איזה... נגיד, 5 שירים אהובים של HIM: [ראיתם איזה ותרנית אני?]אי אפשר 5;;אני אוהבת הכל דיסק אהוב?יש הרבה כמה יחידות מתמטיקה?יחידות מתחילות לי משנה הבאה..אני אני הולכת ל5 ואנגלית?גם 5 ואיזה מקצועות הרחבה?יהיו לי מחשבים ופיזיקה מתחרטים, או אוהבים?עוד לא התחלתי אבל זה הכי טוב שיש בבית ספר הזה
עוד פורומים שאתם גולשים בהם?מכר ואני סמוייה בעוד כמה עוד איזה 2-3 להקות אהובות?למה רק 3;; טוב בולט פור מיי ולנטיין, אוונג'ד סבנפולד ומכר ויש לי עוד מלא מנגנים על משהו? על מה?גיטרה קלאסית ובקרוב אקוסטית יש אחים? בני כמה?3 כולל איתי.אחת בת 8 אחד בן חצי שנה וחיות מחמד?לצערי לא צמחונים\טבעונים?לא יש איזה תחביב מיוחד כזה שתרצו להתמקצע בו?אני מתארת לעצמי שמשהו במוזיקה.אבל זה לא יקרה
אולי להיות פירסרית
בלוג:אין DA:אין לאסטFM:אין [תנו קישורים, ביצ'ס.] ואם יש לכם עוד איזה דף מגניב, שימו פה. יש לי מייספייס.ואין לי כוח מסנג'ר:[email protected] אייסי:לא ממש בשימוש דרך אחרת ליצירת קשר:אין תמונה שלכםD:אין לי אני במחשב נייד

Dead Leaves

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo203.gif

שם: רחל\י, לבחירתכם
כינויים קודמים בתפוז: r love gerard, LostButNeverAlone גיל:14 ו-9 ימים
כיתה: ח מאיפה? ישוב קטן ליד כפ"ס כמה זמן בפורום? יום
כמה זמן שומעים HIM? שנה, קצת יותר איך הכרתם את HIM? המליצו עליהם ב 1402, אז נכנסתי שמעתי כמה שירים שלהם, והתאהבתי
איך שמעתם, או נגיד.. נזכרתם.. כלומר, למה פתאום אתם בפורום? גליה\אליס (
) שמה קישור במכ"ר לידיד\חבר שלנועה שהצטרף לפורום, אז נכנסתי גם אני
תנו איזה... נגיד, 5 שירים אהובים של HIM: [ראיתם איזה ותרנית אני?] אי אפשר לענות על זה
דיסק אהוב?גם על זה לא
כמה יחידות מתמטיקה?אני בח' ואנגלית?X: ואיזה מקצועות הרחבה?X: מתחרטים, או אוהבים?X: עוד פורומים שאתם גולשים בהם?1402 (MCR
) ו805(גוד שארלוט). עוד איזה 2-3 להקות אהובות?מכ"ר, נייטוויש, אדיטורס, צ'ילדרן אוף בודום
מנגנים על משהו? על מה? גיטרה
יש אחים? בני כמה?שניים, אחד בן 10 והשניה בת 5 וחיות מחמד?חתלתול אחד רוצח. אתמול הרג שניי ירגזים, הממזר
צמחונים\טבעונים?נופ. הייתי רוצה להיות צמחונית, אבל ההורים לא מרשים><" יש איזה תחביב מיוחד כזה שתרצו להתמקצע בו?לא סגורה על כלום כרגע, אבל אולי ציור, או הנגינה
בלוג:אין DA:אין לאסטFM:אין [תנו קישורים, ביצ'ס.] ואם יש לכם עוד איזה דף מגניב, שימו פה. מסנג'ר:[email protected] אייסי: דרך אחרת ליצירת קשר: תמונה שלכםD: זה הרוצח השמן. רואים שם את הג'ינס שלי, נחשב?D:

5ifi

New member
שאכלון כזה- תשובות!

שם: יפעת כינויים קודמים בתפוז: אין! גיל: 17 וחצי... כיתה: י"ב מאיפה? חור בדרום... כמה זמן בפורום? אעע... חצי שנה? נראה לי... כמה זמן שומעים HIM? מכיתה ה'. בהפסקות... איך הכרתם את HIM? דרך אחותי... (למה נראה לכם שילד שפויה בכיתה ה' תשמע הימ?) איך שמעתם, או נגיד.. נזכרתם.. כלומר, למה פתאום אתם בפורום? ארוך מדי... בקיצור: בגלל גל ההתמכרות של סוף כיתה י"א תנו איזה... נגיד, 5 שירים אהובים של HIM: [ראיתם איזה ותרנית אני?] אויש נו... למה להכאיב פה לכולם, הא? gone with the sin killing loneliness wicked game bleed well song or suicide buried alive by love חיחי...יצא לי יותר אבל ניסיתי להכניס אחד מכל אלבום! מניעשה? דיסק אהוב? אמאמאאממממממממממממ...... החדש. כמה יחידות מתמטיקה? כמו כולם- 3. אם כי עד היום המורה שלי מציקה לי שאני אעשה חמש... (לא, מלי,לא!!) ואנגלית? כמו כולם- 5. ואיזה מקצועות הרחבה? ארץ ישראל.... (אנחנו אידיאליסטים מבחירה! יה רייט...) מתחרטים, או אוהבים? אוהבים ומתחרטים לעיתים... עוד פורומים שאתם גולשים בהם? סמויה בכל מיני... עוד איזה 2-3 להקות אהובות? nightwish, incubus, אממ... ועוד... מנגנים על משהו? על מה? חחח כל קשר ביני לבין כלי נגינה מקרי בהחלט...! יש אחים? בני כמה? 7. שאני אפרט?! (טוב נו...23,21,20 אני,15,13,9,7) וחיות מחמד? לאחותי יש חתול שמדי פעם מתחיל אתי- זה נחשב? צמחונים\טבעונים? לא, אבל אני לא מרבה לאכול בשר. זה לא טעים. יש איזה תחביב מיוחד כזה שתרצו להתמקצע בו? אני מציירת אבל לא נראה לי שאפשר להרוויח מזה משהו בארץ בלוג: נופ. DA: http://vvifivv.deviantart.com/ לאסטFM: ? [תנו קישורים, ביצ'ס.] ואם יש לכם עוד איזה דף מגניב, שימו פה. אני לא מגניבה...וואט קן איי דו? מסנג'ר: אינלי... אייסי: לא בשימוש. דרך אחרת ליצירת קשר: שלחו מסר? גו רוזי!

FFTL

New member
נלך עלזה../images/Emo13.gif

שם:
ליעד. :) כינויים קודמים בתפוז:
לאזוכרת.:X גיל:
15. כיתה:
י'. :) מאיפה?
השרון הירוק. כמה זמן בפורום?
הרבה שכזה..>< כמה זמן שומעים HIM?
כיתה..ז' ולפני. :) איך הכרתם את HIM?
בתדודתי.
איך שמעתם, או נגיד.. נזכרתם.. כלומר, למה פתאום אתם בפורום?
לאדעת. >< תנו איזה... נגיד, 5 שירים אהובים של HIM: [ראיתם איזה ותרנית אני?]
בארי מי, פור יו, רזובלייד קיס, אנד לאב סאד נו ועוד מלא#@$^&# >< קשה. דיסק אהוב?
RR. :) כמה יחידות מתמטיקה?
4. :) ואנגלית?
5. ואיזה מקצועות הרחבה?
ביו ומוזיקה. :) מתחרטים, או אוהבים?
נחמד שכזה.. עוד פורומים שאתם גולשים בהם?
עאע..30 שניות, ישנן בנות. עוד איזה 2-3 להקות אהובות?
30, יוזד, ETF. מנגנים על משהו? על מה?
גיטרה, בס, תופים קצת. :) יש אחים? בני כמה?
2 זכרים גדולים - 19 ו20. >< וחיות מחמד?
מתו.
צמחונים\טבעונים?
רגילים? :ם יש איזה תחביב מיוחד כזה שתרצו להתמקצע בו?
מלא. ממשממש מלא.
בלוג:
134060. DA:
לאסטFM:
[תנו קישורים, ביצ'ס.]
אין לי כוח.
ואם יש לכם עוד איזה דף מגניב, שימו פה. מסנג'ר:
[email protected]. אייסי:
אינני משתמשת יותר.
דרך אחרת ליצירת קשר:
אימייל?
[email protected]!