שאלון שכזה.

טוב גם אני:)

שם: עדן כינויים קודמים בתפוז: לא זוכרת. גיל: 16 כיתה: י' מאיפה? אזור השרון. כמה זמן בפורום? ממ, קראתי הרבה זמן, התחלתי לכתוב לא זוכרת מתי. די הרבה. כמה זמן שומעים HIM? שנתיים ככה? איך הכרתם את HIM? בטלויזיה. איך שמעתם, או נגיד.. נזכרתם.. כלומר, למה פתאום אתם בפורום? סתם שוטטתי בתפוז ושיעמם לי, אז כתבתי HIM בחיפוש, וזה מה שיצא. :} תנו איזה... נגיד, 5 שירים אהובים של HIM: [ראיתם איזה ותרנית אני?] לאבאלי. דיסק אהוב? לאדעת. כמה יחידות מתמטיקה? 5, בנתים ואנגלית? 5 ואיזה מקצועות הרחבה? ביו', אומנות. מתחרטים, או אוהבים? אוהבת. עוד פורומים שאתם גולשים בהם? שישיסטים.. עוד איזה 2-3 להקות אהובות? Dream Theater, Alice in Chains, Pearl Jam, ועוד מלאמלא. מנגנים על משהו? על מה? סתם חובבנית בגיטרה. יש אחים? בני כמה? כן, 16,21,14,9. וחיות מחמד? אחים ואוגר. צמחונים\טבעונים? לא ולא. יש איזה תחביב מיוחד כזה שתרצו להתמקצע בו? לא יודעת. אומנות. בלוג: אין לי. אבל כנסו לזה: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=490574 חח. DA: לאסטFM: יש, לא זוכרת אבל. [תנו קישורים, ביצ'ס.] ואם יש לכם עוד איזה דף מגניב, שימו פה. מסנג'ר: לאפה. אייסי: מת. דרך אחרת ליצירת קשר: טלפתיה מישהו? תמונה שלכםD: - אני אוותר

linkintrance

New member
../images/Emo157.gif../images/Emo156.gif

שם:קטיה כינויים קודמים בתפוז:>< גיל:16 כיתה:יא מאיפה?חיפפהה כמה זמן בפורום?שנתיים נראה לי. כמה זמן שומעים HIM?4 שנים איך הכרתם את HIM?דרך חברה איך שמעתם, או נגיד.. נזכרתם.. כלומר, למה פתאום אתם בפורום?חיפשתי משהו שקשור אליהם בארץ, לראות אם יש פורום והגעתי לפה=) תנו איזה... נגיד, 5 שירים אהובים של HIM: [ראיתם איזה ותרנית אני?]חחח לגמרי. sweet pandemonium circle of fear For You In Joy And Sorrow Beoynd Redemption דיסק אהוב?את כולם, נו מה אני אעשה.. כמה יחידות מתמטיקה?4,עם מגן שהרצפה יותר גבוה ממנו |בוכה| ואנגלית?5 ואיזה מקצועות הרחבה?כימיה וביולוגיה =>>לשלטון! (מה עובר עלי?) מתחרטים, או אוהבים?אוהבים! עוד פורומים שאתם גולשים בהם?פירסינג וקעקועים, אופנה אלטרנטיבית, ביולוגיה(מדעי החיים).. עוד איזה 2-3 להקות אהובות? נייטויש,AFI,לינקין. מנגנים על משהו? על מה?הלוואי.. יש אחים? בני כמה?אחד, בן 11 וחיות מחמד?נופ צמחונים\טבעונים?נופ יש איזה תחביב מיוחד כזה שתרצו להתמקצע בו?נופ בלוג: DA: לאסטFM: [תנו קישורים, ביצ'ס.] ואם יש לכם עוד איזה דף מגניב, שימו פה. יש לי פייסבוק רוסי.. מסנג'ר:[email protected] אייסי:325491774 דרך אחרת ליצירת קשר:מייל, פלאפון=><מסרים תמונה שלכםD:

inbal287

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: לירון ענבל כינויים קודמים בתפוז: זה האחד והיחיד שלי
... יש לי עוד כמה שנפתחו למטרות בלוגים ואפילו כדי להחליף את הישן אבל אני לא מצליחה להיפרד מהיוזר הראשוני שלי כאן. גיל: 18 כיתה: קורס מאבחנות גחל"ת מאיפה? ירושלים כמה זמן בפורום? מהקומונה
כמה זמן שומעים HIM? הרבה זמן. כמה שנים טובות. איך הכרתם את HIM? בטעות, אבל אין לי כוח לספר את הסיפור שוב איך שמעתם, או נגיד.. נזכרתם.. כלומר, למה פתאום אתם בפורום? אם לא הייתי בפורום הוא כנראה לא היה קם
תנו איזה... נגיד, 5 שירים אהובים של HIM: [ראיתם איזה ותרנית אני?] Sweet Pandemonium האחד והיחיד
In The Nightside Of Eden Behind The Crimson Door Cyanide Sun Please Don't Let It Go אוח לא רוצה, זה קשה וזה רק מחשיבה חפוזה שכזאת! דיסק אהוב? Love Metal
כמה יחידות מתמטיקה? 3 ואנגלית? 5 ואיזה מקצועות הרחבה? אמנות-צילום, ספרות מתחרטים, או אוהבים? אוהבים
עוד פורומים שאתם גולשים בהם? הפורומים שאני מנהלת - 30STM, בלו, בונג', מוזיקאים וגם מתגייסים, א"א, אמנות הצילום עוד איזה 2-3 להקות אהובות? גו גו דולס
, פידר, מוניקה סקס מנגנים על משהו? על מה? ניגנתי בעבר על חליל צד וגיטרה יש אחים? בני כמה? שלושה חצי אחים [רק מאבא קיצר] - 13, 10, 9 וחיות מחמד? חתולה וחתולה לשעבר
צמחונים\טבעונים? צמחונית כיום, טבעונית בעבר יש איזה תחביב מיוחד כזה שתרצו להתמקצע בו? רק אחד? יש לי כ"כ הרבה - צילום, ציור, כתיבה, שירה [שבזה אני הכי עושה מאמצים], נגינה [
] ועוד כמה, אני לא אחפור. בלוג: יש אבל לא חשוב DA: יש אבל אני אמנע את זה מכם... גם לא מעודכן וגם לא מושקע בכלל לאסטFM: http://www.last.fm/user/EvilStrawberry/ [תנו קישורים, ביצ'ס.] ואם יש לכם עוד איזה דף מגניב, שימו פה. מסנג'ר: [email protected] אייסי: 266534788 דרך אחרת ליצירת קשר: פלאפון/טלפון/אימייל - תבקשו במסר ותקבלו
תמונה שלכםD: אין

יו חי פה!../images/Emo71.gif

*קאמבק..* שם: ליאל^.^ כינויים קודמים בתפוז: אין, זה הראשון. גיל: 14 וחצי כיתה: ח'>< מאיפה? חיפהD: כמה זמן בפורום? הייתי קצת לפני כמה זמן ואז נטשתי
כמה זמן שומעים HIM? שנתיים בערך.. איך הכרתם את HIM? לא זוכרת איך שמעתם, או נגיד.. נזכרתם.. כלומר, למה פתאום אתם בפורום? לא זוכרת|סנילי| תנו איזה... נגיד, 5 שירים אהובים של HIM: [ראיתם איזה ותרנית אני?] קשה
הו וול, sleepwalking past hope sweet pandemonium gone with the sin right here in my arms close to the flame דיסק אהוב? RR, LM, וונוס דום.. [טוב שלא כולם וזהו:S] כמה יחידות מתמטיקה? אין יחידות בנתיים. אבל טכניונית! ואנגלית? המ ואיזה מקצועות הרחבה? המממ מתחרטים, או אוהבים? המממממ עוד פורומים שאתם גולשים בהם? MTV2 וקוראת בעוד הרבה עוד איזה 2-3 להקות אהובות? נמ! opeth, dream theater, porcupine tree [וגםםם the hush sound, the doors] מנגנים על משהו? על מה? גיטרה קלאסית יש אחים? בני כמה? נופ וחיות מחמד? נופ צמחונים\טבעונים? נופ יש איזה תחביב מיוחד כזה שתרצו להתמקצע בו? המ לנגן? מסנג'ר: [email protected]

למעלה