שאלון תקופת הופעות.

שאלון תקופת הופעות.../images/Emo182.gif

אז בינתיים, ההופעות שהיו:
סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור.
בכמה מהן הייתם?
באיזו הכי נהנתם?
למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות?
שיר שעשה לכם את ההופעה?
משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה?
אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות?
-מוזמנים להוסיף תמונה-
ההופעות שיהיו:
כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12.
לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע?
לאלו?
מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן?
איזה שיר הכי תרצו לשמוע?
איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם?
אווירה מסויימת שתרצו שתהיה?
איך אתם מגיעים להופעות האלו?
באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]?
כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! נתראה בהופעות, ענבר.

Noam TG

New member
Live is where we live

בכמה מהן הייתם? 1 [האנגר בכורה] באיזו הכי נהנתם? בהאנגר למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? הופעת בכורה שיר שעשה לכם את ההופעה? הבלוז וWAY משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? האוכל אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? תום? -מוזמנים להוסיף תמונה- לא תודה ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? 2 לאלו? תאטרון ותאטרון ירושלים
מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? מצפה שיהיה טוב איזה שיר הכי תרצו לשמוע? טיפה בים
איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? לא כזה משנה לי אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? אווירה טובה איך אתם מגיעים להופעות האלו? אוטובוסים באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? תלוי מתי מתחיל כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! תאטרון שעה וחצי ככה, תאטרון ירושלים רבע שעה
יאלה דצמבר!

תומע79

New member
../images/Emo34.gifעונה@!

בכמה מהן הייתם?
2 באיזו הכי נהנתם?
בהאנגר למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות?
הייתי שיכורה כמו שצריך. שיר שעשה לכם את ההופעה?
ליפול משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה?
בסוף תבכו בראשל"צ אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות?
בהאנגר- עינבר והדר. בראשל"צ - עינבר. -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע?
1 לאלו?
לתיאטרון מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן?
שיהיה מעולה. איזה שיר הכי תרצו לשמוע?
יכול להיות\בסוף תבכו. איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם?
בנה. אווירה מסויימת שתרצו שתהיה?
שקט. איך אתם מגיעים להופעות האלו?
עד אז אלוהים גדול. באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]?
לא יותר מידי מוקדם..9 ככה. תלוי מתי פתיחת שערים. כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?!
רק לתיאטרון,ורבע שעה.

נשמת

New member
../images/Emo219.gif

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם?
5, בלי פסטיבל התמר ויגור. באיזו הכי נהנתם?
מעגן מיכאל וראשל"צ. כ"כ.
למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות?
במעגן לא היו מסות של אנשים, לפחות הן לא הורגשו, המקום מרוחק ואווירה פסטורלית, משפחתיות, מגוון רחב של גילאים, פלייליסט לא רע, והתלתלים של אורית נראו מצויין... סתם! בקיצור, היה ממש טוב ומרגש, על הסיפור שסיפר תום וסימה המדוברת, שלדעתי ראיתי לפני ההופעה כי היא מילמלה לכמה ילדים "הוא ממש מקסים.." <על תום> כשפגשה אותו מאחורי הקלעים. בראשל"צ, בגלל המקום העצום. אוויר נקי. בלי מחנק סביבי, הרבה מרחב לרקוד ולהנות... משהו טוטאלי כזה...היה גם לא קל
בסוף תבכו
ועוד כמה שירים מיוחדים של ממש
. זה הפתיע מאחר והיה מדובר בהופעת-להיטים מה שנקרא... בנוסף, ג'קי שיר שני שעשה לי להרגיש כאילו הוא בעצם בשבילי... אורית גם דיברה יותר מבד"כ בהופעה הזו. ובשתי ההופעות, דיברתי עם אורית, הן היו אחת לפני ואחת אחרי - היומולדת. ופשוט, אין. אין עליה
ועל ההופעות האלה... שיר שעשה לכם את ההופעה?
להיות. משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה?
אין לך מקום, בסלקום. אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות?
שנשונה, תמיד
וכלבע, אין לי תמונה איתך... -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע?
לתאטרון 100%. לגבי כ"ס אני שוב בספקות ולגבי י-ם... יש עוד זמן, נראה. מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן?
לפלייליסט טוב, שורה 1, ולראות את אורית אח"כ. איזה שיר הכי תרצו לשמוע?
אמן. WDYG. המאה העשרים.
שירי חורף שלי נדירים... איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם?
עידודו, שנשונה, ענברי, צחר וכולם, מה זה, איך אפשר לבחור?! אווירה מסויימת שתרצו שתהיה?
חורפית? איך אתם מגיעים להופעות האלו?
אלוהים יודע. אבל מחר שיעור נהיגה 2!!!
באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]?
אין לדעת... כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?!
לתאטרון - בין 35 ל-40 דק'. לכ"ס, בטח 40 דק'... י-ם, יכול להגיע לשעה בכיף... נתראה גם נתראה,
.

Tom 7

New member
וואי מגניב..

בכמה מהן הייתם? האנגר, ראשון באיזו הכי נהנתם? שניהם בערך או שבעצם ההאנגר למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? היא הייתה ההשקה והופעה באמת מיוחדת.. שיר שעשה לכם את ההופעה? חולמת, גם כשלא בוכה משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? האנגר, הצמא. וראשון, הערסים.. בעע אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? פפר -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? לכ"ס ואולי לתיאטרון לאלו? מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? שיהיה אחלה מצב רוח איזה שיר הכי תרצו לשמוע? תענה לי, המאה העשרים, בסוף תבכו, מקום אחר איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? מי שבא אני רוצה..
אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? משהו אינטימי כזה נינוח חח איך אתם מגיעים להופעות האלו? אוטובוס, אוטו.. באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? לכ"ס בסביבות.. 7 7 וחצי כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! חצי שעה, שעה

../images/Emo121.gifאחלה שאלון ענבר!

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? סלקום ווליום, האנגר, מ"מ, ראשל"צ ויגור באיזו הכי נהנתם? ראשל"צ (מפתיע) למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? פלייליסט מטורף, במיוחד כשהגעתי עם ציפיות ממש נמוכות שיר שעשה לכם את ההופעה? בסוף תיבכו משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? סלקום ווליום-הפתיחה של הנה זה בא עם המיינים. האנגר-חיבוק. מ"מ-לעוף, והחפירה של תום אחרי ההופעה. ראשל"צ-בסוף תיבכו. יגור-מייק בראדלי אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? .. -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע?2 בטוח, אולי 3 לאלו? כ"ס ותיאטרון, ואם ממש ירצה השם.. גם י"ם מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? איזה שיר הכי תרצו לשמוע? WDYG איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? ... אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? בכ"ס אינטימית, בתיאטרון אנרגטית בטירוף איך אתם מגיעים להופעות האלו? רכבות+אוטובוסים באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? לכ"ס בערך ב4 כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! מממ אוטובוס לרכבת (רבע שעה), רכבת לת"א (שעה וקצת), עוד אוטובוס או מונית.. נגיד 20 דק' נתראה בהופעות, בהחלט נתראה. שי.

HiLLaBahaR

New member
אחלה שרשור...

שאלון תקופת הופעות: ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? בשלוש (ווליום, בכורה, בארוק). באיזו הכי נהנתם? בבארוק ב"ש. למה? הייתה אווירה אחרת, שקשה להסביר במילים, הייתי עם כל החברים שלי והפלייליסט היה דבש. מה היה שונה בה משאר ההופעות? משהו באווירה האינטימית של הבארוק, והאנרגיה של הלהקה שעברה לקהל בצורה מדהימה. שיר שעשה לכם את ההופעה? מקום אחר
משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? ווליום - לפעמים
, בכורה - הסיום המהמם של WAY, בארוק - מקום אחר. אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות?
תמונה: תחילת ההופעה בווליום, ההתרגשות, הזיקוקים, הנה זה בא, 'היהודים'
ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? כנראה רק לאחת. לאלו? תאטרון. מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? שיהיה משו מיוחד כמו תמיד. איזה שיר הכי תרצו לשמוע? תענה לי... אני מחכה לו מתחילת הסיבוב... איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? אורטל, לימור ,נתי... אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? אווירת תאטרון. איך אתם מגיעים להופעות האלו? אם יהיה מזל אז באוטו. באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]?
כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן? שעה וחצי.

AvtipuS

New member
הופעות

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? 4. [ווליום,האנגר,ראשל"צ,יגור] באיזו הכי נהנתם? אני חושב שבווליום. למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? ההתרגשות שלפני,האנרגיות בזמן ההופעה ואחרי ההופעה אמרתי "וואו זאת ההופעה הכי טובה שהייתי בה אי פעם",פשוט אופוריה. שיר שעשה לכם את ההופעה? הכל. משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? האנרגיות בווליום. אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? חחח שי.ביגור.פשוט העברנו את ההופעה בחוץ. -מוזמנים להוסיף תמונה- תמונה שצילמתי בהאנגר. רק דניאל חסר. ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? 2. לאלו? כפ"ס והתיאטרון. מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? מכפר סבא אני מצפה שתהייה הופעה טובה ולא מאכזבת.מהתיאטרון אני מצפה שתהייה הופעה ענקית כמו בד"כ בתיאטרון. איזה שיר הכי תרצו לשמוע? אין לי מושג.יש הרבה שירים שאני אשמח לשמוע. איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? לא משנה לי. אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? טובה
? איך אתם מגיעים להופעות האלו? נסתדר. באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? לכפ"ס ממש מוקדם.לתיאטרון מתי שיצא. כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! שעה וחצי בערך לתיאטרון.לכפ"ס נראה לי יותר.

ענבר, אחלה שאלון!

בכמה מהן הייתם? שתיים - האנגר ווליום באיזו הכי נהנתם? האנגר למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? היא היתה ארוכה, והייתי בה עם המון אנשים מעולים. שיר שעשה לכם את ההופעה? לעולם מצידי משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? הפוגואים ביובגטו (ווליום), לעולם מצידי עם לישי (האנגר)+סומבאדי אלס (לטוב ולרע) אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? לישי, דנה. -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? כפ"ס לאלו? look up מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? ש...יילך לי טוב עם כל הסיבוכים. איזה שיר הכי תרצו לשמוע? לא יודע
איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? אנערף אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? שיהיה יחסית רווח, שיהיו אנרגיות טובות. איך אתם מגיעים להופעות האלו? עדי
באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? 7.30 (נכון?) כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! בערך שעה וחצי. ענבר, את זוכרת שאת צריכה לשמור לי שלושה כרטיסים, נכון?

MarkDeen

New member
היהודים בירושלים שיגיע!

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? 4. ווליום,האנגר,התמר וראשל''צ. באיזו הכי נהנתם? התמר וראשל''צ. למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? בתמר- המקום בעיקר והחוסר ציפיות מההופעה שגרם להפתעה בהנאה. ובראשל''צ- האנשים שהיו איתי והפלייליסט. שיר שעשה לכם את ההופעה? בסוף תבכו. משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? ההתרגשות בהתחלה המטורפת של הנה זה בא. אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? ראיה ורן. -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? 2. לאלו? התיאטרון וירושלים. מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? בתאטרון אנרגיות מטורפות ואחלה פלייליסט. בירושלים שיהיה מרגש. איזה שיר הכי תרצו לשמוע? כל הסיפור. איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? רוטברט, ראיה ורן. אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? טובה?! איך אתם מגיעים להופעות האלו? אוטובוסים בהנחה שאבא לא יביא ת'אוטו. באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? לתיאטרון- שעתיים לפני. בירושלים- קרוב לבית רבע שעה לפני. כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! ירושלים עשר דקות סוף סוף. לתיאטרון בערך שעה.

It's Britney BEATCH.

אז בינתיים ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? כולם.
באיזו הכי נהנתם? מעגן מיכאל ופסטיבל התמר [וגם הבכורה!] למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? פסטיבל התמר - המיקום, מעגן מיכאל - פשוט היה טוב. שיר שעשה לכם את ההופעה?טוב, נגיד מעגן מיכאל - חופשי. משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? סלקום ווליום - כלום, הבכורה - המסכים מאחור, פסטיבל התמר ומעגן מיכאל - האווירה, ראשל"צ - לא זכור הרבה, בארוק - הקטע עם הכרטיס, יגור - הלפני והאחרי. אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? בחלק - ענבר, בחלק - עמרי, בחלק - ליאן. -מוזמנים להוסיף תמונה- כל הזכויות שמורות ל
ספיר
. ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? התיאטרון דיי עומד בסימן שאלה. לאלו? כל השאר מסתדר. מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? שיהיו פיצוצים. איזה שיר הכי תרצו לשמוע? יכול להיות ומקום אחר ממש חסרים לי. איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? ענבר ספיר ונטלי. אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? בכפ"ס - אינטימית, בתיאטרון מטורפת ובירושלים אינטימית. איך אתם מגיעים להופעות האלו? ה' גדול. באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? טוב שלא שאלת מה אני אשים בצלחת לפני! [וכמה אני אוכל מתוך זה] כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! כפר סבא - 25 דק', תיאטרון - נגיד 45 דק', ירושלים - שעה. נתראה בהופעות, בהחלט נתראה ענבר ברנטל. היה כיף! הודגש באמצעות מדגישומטיק

45 דק' לתאטרון ?! חישבת פקקים ועצירות אוכל

בדרך
אלא אם כן את מתכוונת מכפר גלים ואז זה הגיוני..

חישבתי מאריאל עד הכניסה לתיאטרון.. ../images/Emo3.gif

כי חצי שעה זה עד עזריאלי... [?] טוב, נו- באותו יום של פאב יהושוע [עם הטרמפיסט הדתי..] זה היה מהיר מהרגיל [25 דק'?]

ב י ז י

New member
וכשהשמש זורחת אתה לא מוצא סיבה לקום.

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? 2 באיזו הכי נהנתם? סלקום ווליום למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? האווירה, האהובות שלי, שום דבר לא הרס את המצב רוח. שיר שעשה לכם את ההופעה? גם כשלא בוכה משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? חבר של פני אפרוח. אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? באחת לינה, בשניה איתי. -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? 2 לאלו? כפר סבא ותיאטרון מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? שיהיו הרבה כפות כדי שתומי ייהנה איזה שיר הכי תרצו לשמוע? כרגע: טיפה בים, מקום אחר, סוף העולם,להיות. איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? לינה אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? איך אתם מגיעים להופעות האלו? לא ברור עדיין באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? מאיפה לי
כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! לכפר סבא אין לי מושג, לת"א 20 דקות\שעה. תלוי איך מגיעים.

עונה../images/Emo42.gif

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? סלקום, האנגר, מעגן מיכאל, ראשל"צ. באיזו הכי נהנתם? האנגר כמובן למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? היא הייתה פשוט מושלמת. שיר שעשה לכם את ההופעה? וואי...קשה לבחור. משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? לא הבנתי אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? כל מי שהיה איתי. -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? כנראה שרק לכפ"ס לאלו?... מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? שיהיה להיט איזה שיר הכי תרצו לשמוע? תענה לי? סתם..מה שבא בא, מה שבא סבבה. איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? הם יודעים
אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? תחי השמחה, הקץ לשביזות. איך אתם מגיעים להופעות האלו? אוטו
באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? לפי רצונו של אדושם כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! לא הרבה נראה לי

למעלה