שאלון תקופת הופעות.

izzys

New member
../images/Emo182.gifחורף 2007 ../images/Emo99.gif.

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? כולן חוץ מראשון. באיזו הכי נהנתם? ההשקה ובארוק. למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? שאלה טובה. ההאנגר כי זו הופעה שתזכר, והבארוק.. משהו באווירה ובלהקה. שיר שעשה לכם את ההופעה? אני חושבת שלא הייתה הופעה שהתבאסתי על הפלייליסט. אבל SE , לרנינג ולעולם מצידי יזכרו לטובה. משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? הכנרת, 3 שעות הופעה!, ספיר עם הכרטיס צלם ביממלח, לרנינג במעגן מיכאל, הנסיעה והקהל בב"ש, החיוכים ביגור. אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? טל, ענבר, ספיר, זמי, דניאל, יובל ושחורה. -מוזמנים להוסיף תמונה- קרדיט לאשתי הגדולה מכולן
. ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? בע"ה לכולן. לאלו? כנ"ל. מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? לרנינג! ורק טוב. איזה שיר הכי תרצו לשמוע? לרנינג, עוד מעט, בסוף תבכו. איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? כל האנשים הדומיננטיים ממקודם. אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? פיצוץ אנרגיות. איך אתם מגיעים להופעות האלו? בע"ה אודי
. באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? תלוי. כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! יותר מדי
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

lotemy

New member
זו לא סיגריה ראשונה ו.. בטח לא סיגריה אחרונה.

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם?2, האנגר הבכורה, והבארוק באיזו הכי נהנתם? הבארוק למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? מלחמה שקטה, וכל הקטע עם אורית.. שיר שעשה לכם את ההופעה? מלחמה שקטה;] משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? הגשמת חלום, עלק באר שבע סיטי, אוהד ודור. :) אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? אוהד ודור -מוזמנים להוסיף תמונה- אנלא בבית ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? אחת :( אולי שתיים :) לאלו? לתאטרון בטוח, לירושלים במידה ויהיה חופש ולא יבטלו אותו מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? אין ציפיות, הרי הכול יתעלה על זה:) איזה שיר הכי תרצו לשמוע? מלחמה שקטה :) ולרנינג איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? דור, אבל הוא לא יבוא אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? אווירה של "אני יודעת מי את" איך אתם מגיעים להופעות האלו? אוטובוס באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? אין לי מושג, שלוש שעות לפני נראלי כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! שעתיים בערך..

Z A M i

New member
הלו ווינסקונסון!!!!!!11../images/Emo124.gif

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם?6 באיזו הכי נהנתם?אני חושבת שב"ש למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות?הזכירה לי את פעם קצת..
שיר שעשה לכם את ההופעה?לא יודעת..יובגטו?.. משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה?סלקום-"ספק בפנים ספק בחוץ",ושדיברתי עם צח'. הבכורה-שהה מעייף ושראיתי כמעט כל אדם אפשרי
,פסטיבל התמר-ההזמנות של אילן הזה
והנסיעה לשם ומשם, מעגן מיכאל-לא יותר מדי..,ב"ש-את האווירה(מהמכוערים), יגור-הצפיפות. אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות?שיצ,בנה.. -מוזמנים להוסיף תמונה-
*זכויות* ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע?אני עוד לא יודעת. לאלו?לתיאטרון בטוח. מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן?מהתיאטרון...שיהיה טוב כמו כל פעם..
איזה שיר הכי תרצו לשמוע?פעמון מלחמה
(תודו ששכחתם מקיומו..) איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם?צחר ובנה. אווירה מסויימת שתרצו שתהיה?אווירה של פעם..
איך אתם מגיעים להופעות האלו?בגלל שצחר חבר חרא, אז כנראה שבאוטו שלי.. באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]?שלושתרבעי שעה לפני ששהופעה תתחיל.. כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?!חצי שעה ככה..

please don't leave me this way....

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? שתיים-בבכורה ובב"ש באיזו הכי נהנתם?בבכורה למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? בכורה מן הסתם-כללה את כל השירים מהדיסק החדש,ארוכה להפליא,פשוט מיוחדת שיר שעשה לכם את ההופעה? חולמת ולהיות
משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? זה שתיתי יותר מדיי בהופעה בב"ש אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? אורית-אחריה -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? מאוד רוצה להגיע לתאטרון אבל אני די בספק =/ לאלו? מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? איזה שיר הכי תרצו לשמוע? SE וWAY איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? חברה טובה אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? כמו זו שהייתה בב"ש איך אתם מגיעים להופעות האלו?חח...זו בדיוק הבעיה באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! לת"א-שעה וחצי אבל זה יוצא קרוב לשעתיים וחצי שלוש כי צריך גם אוטובוס פנימי והליכה ברגל

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifחורף, סוף סוף ../images/Emo9.gif

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? 5 באיזו הכי נהנתם?פסטיבל התמר? יש מצב. למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות?המקום, ההרגשה. שיר שעשה לכם את ההופעה? לעולם מצידי. משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? לסגור יומיים מטורפים עם הופעה בכינרת ועוד אחרי כל כך הרבה זמן, הופעה של 3 שעות והחיבוק שאחרי, להיות לפני הברזלים
ולראות את לילוש, הופעה מפוצצת באנרגיות, לעולם מצידי- כי אי אפשר שלא.
אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? יפית
-מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? כולן... לאלו? 1, 2, ואפילו 3 מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן?היהודים, זה מספיק. איזה שיר הכי תרצו לשמוע?מקום אחר, learning איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם?אנשים שאני אוהבת אווירה מסויימת שתרצו שתהיה?כמו הופעה של חורף... משהו באוויר... איך אתם מגיעים להופעות האלו? טרמפים-רכבת-אוטובוס באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? אין לי מושג... כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! כפר סבא נראה לי יהיה סיוט, תל אביב זה שטויות (רכבת), על ירושלים אסור לדבר- אני אצא שבוע מראש
.
נתראה בהופעות, ענבר. יאפ

../images/Emo121.gifכ"ס לא כזה סיוט

אני מתכנן על רכבת לת"א הגנה, אוטובוס לכ"ס.. ואו ברגל לבארבי, אם האוטובוס עוצר במרחק סביר או מקסימום מונית

ליאןןן

New member
אהבתי :)

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? ווליום, בכורה, פסטיבל התמר, ראשל"צ ובארוק. באיזו הכי נהנתם? בכורה, פסטיבל התמר ובארוק. למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? הבכורה - בגלל ההתרגשות שמסביב, פסטיבל התמר - בגלל כל האווירה המיוחדת שם, בארוק - סתם ככה. כי היה פשוט טוב כלכך. שיר שעשה לכם את ההופעה? כרגע עולה לי לראש רק 'ליפול' בבארוק
.
משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? ווליום - לצערי זכור לי בעיקר הגועל מסביב. הבכורה - שוב, כל ההתרגשות שהיתה באוויר, וערבוב הרגשות שהיה אחרי. פסטיבל התמר - האווירה. ו'לעולם מצדי'. ראשל"צ - שחר. בארוק - אין משהו ספציפי. כל ההופעה הזאת זכורה לי כלכך לטובה. אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? בעיקר אוחנה. -מוזמנים להוסיף תמונה- קרדיט כמובן לספיר
ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? למה שצה"ל יאפשר לי להגיע
לאלו? מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? שאני אהיה בהן
איזה שיר הכי תרצו לשמוע? 'לעולם מצדי'. ולא יודעת, כל מיני שקצת הזניחו בפלייליסט בזמן האחרון.. איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? אוחנה וענבר. אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? טובה? איך אתם מגיעים להופעות האלו? אני מתארת לעצמי שעם האוטו שלי.. באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! כפ"ס - 10 דק'
. תאטרון - 20 דק', חצי שעה. ירושלים - 45 דק'.

orian14

New member
אז ככה

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? 2 - ווליום והאנגר. באיזו הכי נהנתם? האנגר למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? כי בווליום כינרת התעלפתי דווקא בהופעה של היהודים (תחשבו שאתם נוסעים 11 שעות להופעה המיוחלת שאתם מחכים לה כלכך, יש לכם יום הולדת, אתם מתרגשים והיום הזה הופך לסיוט כשאתם מתעלפים דווקא ביהודים- מה שלו חיכיתם). אז ההאנגר היה מחווה מתקנת. שיר שעשה לכם את ההופעה? סוף העולם, חולמת, גם כשלא בוכה!! משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? כמובן הסיוט שאני לא אשכח בחיים שקרה בווליום זה משהו שאני יזכור כל חיי כי זה היה היום הכי נורא בהם בינתיים. וההחמצה בהאנגר.אוף איתי. אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? לא היה. -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? לאלו? מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? לנסות סופסוף לחבק את אורית חיבוק שלם! איזה שיר הכי תרצו לשמוע? מלחמה שקטה. איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? אוריה. אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? התרגשות כמובן. איך אתם מגיעים להופעות האלו?באוטובוס חח. באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? בהתחשב בעובדה שלוקח לי 5 שעות מינימום להגיע למרכז אז.. כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! 5 ומעלה שעות.

ואז ניהיה חורף....

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם?כולם באיזו הכי נהנתם?ים המלח, מעגן מיכאל, ובארוק למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות?האוויקה, הסאונד, הצחוקים שיר שעשה לכם את ההופעה?מקום אחר, בסוף תבכו. משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה?הסיפור של תום במעגן מיכאל
אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות?איימי -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע?רוצה לכולם אבל ניראה מה יתאפשר מבחינת צבא לאלו? מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן?שיהיה כיף וחוויתי איזה שיר הכי תרצו לשמוע?פעמון מלחמה איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם?לא אכפת לי עם מי אווירה מסויימת שתרצו שתהיה?כמו בים המלח איך אתם מגיעים להופעות האלו? אם עם מישהו שנוסע לשם או תחבורה ציבורית באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]?תלוי כמה ההופעה רחוקה כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! כפר סבא-20 דקות תאטרון- 5 דקות ירושלים- 40 שקות כמובן בלי פקקים נתראה בהופעות, ענבר.

yuvizz

New member
רחוק ממני.

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם?סלקום ווליום, בכורה, ראשל"צ, יגור[מדחיקיםמדחיקיםמדחיקים]. באיזו הכי נהנתם?ראשל"צ. למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות?כי סוף-סוף באמת הייתי. שיר שעשה לכם את ההופעה?הזמן שלך[
], סמי חופשי. יש עוד כל-כך הרבה.. משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה?סלקום ווליום-הכנרת והעייפות. בכורה-חוסר מיצוי. ראשון לציון-להיות במלוא מובן המילה. יגור- תם.
אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות?טל, עמרי, מור. -מוזמנים להוסיף תמונה-אני חושבת שהקרדיט לספיר ילדת היום-הולדת..
. ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע?כפר-סבא ותיאטרון מאה אחוז, ירושליים בעזרת השם. לאלו? מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן?להיות. איזה שיר הכי תרצו לשמוע?הזמן שלך!, לעוף, יכול להיות, ליפול, סמי חופשי, לעולם מצידי. איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם?טלצ'ו. מור ועמרי. אווירה מסויימת שתרצו שתהיה?טוהר. איך אתם מגיעים להופעות האלו?שאלה טובה מאוד מאוד. באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?!כפ"ס אינלי מושג, תיאטרון גג עשרים דקות וירושליים משהו כמו.. 35 דקות .

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif#$^*^%

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? האנגר וראשל"צ באיזו הכי נהנתם? האנגר למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? אחרי כ"כ הרבה זמן בלי הופעה... פשוט היה טוב שיר שעשה לכם את ההופעה? דיי וואנט טו קיל מי משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? האנגר- פאטמה, ראשל"צ- שי לקח משהוD: אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? שחר ושירן3> -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? 1 לאלו? תאטרון מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? שתהיה טובה חח איזה שיר הכי תרצו לשמוע? וואלה לא יודעת איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? הוא3\> אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? אווירת תאטרון רגילה >< איך אתם מגיעים להופעות האלו? אבא באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? תלוי מתי ההופעה כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! רבעשעה- 20 דקות

ראש טוב

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? אחת באיזו הכי נהנתם? אממ.. קשה לבחור, אני אלך על ראשון למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? שהייתי בה שיר שעשה לכם את ההופעה? בסוף תבכו ולא קל משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? לא קל, פשוט לעמוד ולהקשיב אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? ראיה, לילדה יש הרבה אנרגיות -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? או אחת, או שתיים, או אפס לאלו? בעזר ה' לכפ"ס, ואותו דבר לירושלים מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? בכפ"ס, התפרקות ואנרגיות לפני הגיוס, ולפגוש אנשי פורום כי בראשל"צ מיהרתי ולא ראיתי הרבה, ובירושלים, שאני בכלל יהיה איזה שיר הכי תרצו לשמוע? אמן וחולמת איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? בכפ"ס בא לי ליהיות לבד אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? הרבה אנרגיות, להזיע כמו אבי ביטר בתפילת נעילה של יום כיפור איך אתם מגיעים להופעות האלו? אריאלניקים, ספיר, ענבר, אוחנה, בן, אני בונה עליכם, אל תאכזבו באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? לא יודע, תלוי עם יהיה טרמפ כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! כפ"ס-שעה, ירושלים-20 דקות

../images/Emo13.gif

סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? בכולן באיזו הכי נהנתם? פסטיבל התמר. למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? א. הכרטיס צלם. ב'. האווירה המדהימה. שיר שעשה לכם את ההופעה? היו הרבה. חולמת. לא יכול אחרת. משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? מסלקום ווליום - המאחורי הקלעים עם קינסלר מההאנגר - תחושת האכזבה והכישלון בהופעה עצמה, ואחר כך אושר. פסטיבל התמר - הביצוע של לא יכול אחרת חקוק בזכרוני, והמבטים של אורית בזמן שלך.
מעגן מיכאל - ההיכרות עם נוריאל ראשון - אמבולנס..
באר שבע- בן רובין.
הלהקה בראש טוב. אורית והמילים... יגור - :|
אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? ברב אלה היו ענבר שיצי וטל. -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? 2. לאלו? תיאטרון וירושלים מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? מהתיאטרון שיהיה מושלם כמו שרק הופעות בתיאטרון יכולות להיות. איזה שיר הכי תרצו לשמוע? מלחמה שקטה בתיאטרון הכי דורש לי. איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? עמרי. טל. שיצי. אווירה מסויימת שתרצו שתהיה?
איך אתם מגיעים להופעות האלו? אוטו נראה לי באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? לודעת. כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! תיאטרון 35 דקות נראה לי. ירושלים לא יודעת כמה.

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

בכמה מהן הייתם? 2 באיזו הכי נהנתם? בראשל"צ למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? נתנו הופעה פצצה!! שיר שעשה לכם את ההופעה? לאדעת..הכל!! משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? יש מלא אינליכוח להיזכר
אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? מורן -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? 1 לאלו? בתאטרון ב1.12 מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? שתהיה מעולה כמו תמיד
איזה שיר הכי תרצו לשמוע? להיות,לעולם מצידי,ניו יורק סיטי איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? גיא אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? בת זונה! איך אתם מגיעים להופעות האלו? הסעות באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? לאדעת כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! לא הרבה

billi bob

New member
../images/Emo41.gif.

אז בינתיים, ההופעות שהיו:
סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? 5 באיזו הכי נהנתם? וואי קשה... מעגן וב"ש נראה לי למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? מעגן מיכאל- הזמן שלך
, החיבוק, המבטים, האנרגיות, האוירה. ב"ש- מלחמה שקטה
, המבטים, החיבוק, תום, אורית.
שיר שעשה לכם את ההופעה? מעגן- הזמן שלך, ליפול. ב"ש- מלחמה שקטה, ליפול משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? סלקום- התרגשות אחרי הרבה מאוד זמן, הנה זה בא האנגר- האנרגיות, הלהקה מעגן- הזמן שלך, הפגישה, החיבווקקקק בג'קי
, האווירה ראשל"צ- בסוף תבכו, טיפה בים, יהב ב"ש- מלחמה שקטה, ליפול, המבטים, תום. נעלמה לי התעודת זהות, עם הרשיון ועם הבנקט
(עלק דבר אחד מכל הופעה
)
אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? גיל, כמובן
-מוזמנים להוסיף תמונה- ב"ש
ההופעות שיהיו:
כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? כולן, בעזרת השם מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? אוירה טובה, אנרגיות, גיל איזה שיר הכי תרצו לשמוע? הזמן שלך, מלחמה שקטה איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? גילצ' אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? כמו בב"ש ובמעגן מיכאל איך אתם מגיעים להופעות האלו? אוטו, נראה לי באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? האמת שאין לי מושג.... כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! כפר סבא- נראה לי חצי שעה תיאטרון- 20 דקות ירושלים- תלוי באיזה שעה... אבל נראה לי 45 דקות

Niran2

New member
עונה

בכמה מהן הייתם? סלקום ווליום, האנגר וראשל"צ באיזו הכי נהנתם? האנגר למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? כי זה היה הופעה שונה, ארוכה ומדהימה שאני יזכור תמיד. זה גם יזכר כמקום הראשון שעשו בו את לעולם מצידי אז בכלל... שיר שעשה לכם את ההופעה? לעולם מצידי :) משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? סלקום ווליום עם הזיקוקים המדהימים שהראו שהיהודים הם המופע המרכזי שם. האנגר עם כל הפירוטכניקה וההופעה הכ"כ ארוכה ומדהימה הזאת. וראשל"צ עם בסוף תבכו
אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? חברה שלי. הייתה איתי בהכל
ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? בתקווה מאוד מאוד ל2 לאלו? לתאטרון אני הולך זה אין שאלה בכלל. כרגע אני מנסה למצוא דרך להגיע גם לכפ"ס מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? גיוון יותר בשירים, יותר שירים ארוכים של אורית, ויותר שירים מפורטה איזה שיר הכי תרצו לשמוע? לעולם מצידי ותענה לי. איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? חברה שלי אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? אווירה ללא ערסים/פוגואים איך אתם מגיעים להופעות האלו? תאטרון עם האוטו, כפ"ס כנראה גם. באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? אני מניח ב8 וחצי בערך כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! לתאטרון סביבות ה20 דקות ולכפ"ס זה 45 דקות בערך..

למעלה