שאלון תקופת הופעות.

לבקשתו של עידו.. (היישר מהרשמי לכאן)

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. -בכמה מהן הייתם? 4 (סלקום, האנגר, מעגן מיכאל ויגור) -באיזו הכי נהנתם? מעגן מיכאל ללא ספק
-למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? היו כ"כ הרבה אנרגיות, הלהקה הייתה בהיי מטורף וראו את זה. יופי של פלייליסט ומלא מלא זמן איתם אח"כ. -שיר שעשה לכם את ההופעה? חולמת
, הזמן שלך..
יכול להיות
. -משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה סלקום- מלא מלא אנשים, והמון גועל נפש. האנגר- what about you+חיבוק של בן..
באמת שהיה שווה את הכל. מעגן מיכאל- פשוט הכל הכל, שלמות.
יגור- הזמן שלך.. הקשקושים של תום ("אני מרגיש כמו גדי סוקניק
"), וכל הזוועות אחרי.. -אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? יפיתי.. תודה על הכל
-מוזמנים להוסיף תמונה מאחת ההופעות- כל הזכויות שמורות לנוריאל התותח! ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? 2. לאלו? כפ"ס ותאטרון מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? שיתנו לפגוש את הלהקה אח"כ.. בלי לחץ. איזה שיר הכי תרצו לשמוע? רק נורא מקווה למאה העשרים בתאטרון.. מתנת יומולדת שכזו.. איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? עידודו יפית ובן אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? כמו במעגן מיכאל! איך אתם מגיעים להופעות האלו? לכפ"ס ברכב, לתאטרון בתחבורה ציבורית באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? 7 וחצי לכפ"ס, לתאטרון עוד לא חשבתי... כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! איזה שעה וחצי ככה.. תלוי כמה נטעה בדרך:)

tolil

New member
רוצה הופעה!

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור.
בכמה מהן הייתם? סלקום , האנגר , מעגן מיכאל
באיזו הכי נהנתם?נהנתי בכולן , אבל האנגר ומעגן מיכאל היו מיוחדות
למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? במעגן מיכאל פגשתי פעם ראשונה את אורית ותום ואי אפשר להסביר מה שזה עשה לי , האנגר זו הייתה ממש התרגשות דיסק חדש האנרגיות האלה והייתה הופעה מדהימה!
שיר שעשה לכם את ההופעה?במעגן מיכאל - לעוף בייחוד עם הסיפור לפני :( , בהאנגר - חולמת מאוד ריגש אותי וגם כשלא בוכה
משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה?סלקום - הפעם הראשונה שהופעה התחילה עם הנה זה בא וזה היה ענק עם הזיקוקים ובכלל בכנרת בפסטיבל הזה השחרור שבהופעה של היהודים !ואורית ותום יושבים על המדרגה באין לך מקום עם כל הבלאגן של הסאונד , האנגר - דיסק חדש .כולו . מעגן מיכאל - אורית בתנועות הקטנות שלה , היד למעלה כשהיא התקרבה ככה לקהל ועשתה פרצופים פשוט עושה את כל ההופעה!
אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות?חברים שלי -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? מקווה שלתאטרון =] לאלו? מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? שיהיה כייף ושאני אראה את אורית ויוכל לדבר איתה איזה שיר הכי תרצו לשמוע? באוויררררר איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם?מי שיבוא יבוא אווירה מסויימת שתרצו שתהיה?אפלולית ..... חח לא משהו מיוחד שבא לי..כל אווירה טובה להופעה של היהודים איך אתם מגיעים להופעות האלו?רכבת באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? אין לי מושג חח כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! לתאטרון זה שעה -שעה וחצי אני מניחה

Dug E

New member
../images/Emo9.gif

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? 5 באיזו הכי נהנתם? אני חושב שבים המלח למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? האוירה במקום מיוחדת + אחלה הופעה עם האנשים הנכונים שיר שעשה לכם את ההופעה? לעולם מצידי ואם מהסיבוב כולו-אז בסוף תבכו בראשון. משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? ווליום - ניו יורק סיטי שלא היה
בכורה - ביצוע מצויין לדונט לייק וWAY. ובמיוחד בנה ים המלח - לעולם מצידי, הנסיעה
ראשון - בסוף תבכו ולא קל ב"ש - מקום אחר והבארוק שהוא אחלה מקום אבל אין על הפורום
. -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? כפ"ס ותיאטרון לאלו? נו מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? שיהיה רגיל סה"כ...פה ושם שיר נדיר וזהו
איזה שיר הכי תרצו לשמוע? WDYG, לא קל, הו לורד וכאילו איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? נטאלי. אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? עשן סיגריות סמיך שאני אהי חלק ממנו
. איך אתם מגיעים להופעות האלו? אוטו. שלי הפעם
באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? נו מה ענבר...9? כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! חצי שעה לשתיהן

יאאאאללה

בכמה מהן הייתם? 2 באיזו הכי נהנתם? למרבה ההפתעה נראה לי שבסלקום ווליום למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? אני באמת לא יודעת.. אולי כמות האלכוהול ששתיתי לפני שיר שעשה לכם את ההופעה? לפעמים משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? חחחחח מסלקום ווליום: "אורררר תוציאי את הראש מהחוווול" ומההאנגר, להיות. אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? במהלך כלללללללללל ההופעות-נעמה -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? תיאטרוווווווון לאלו?נו מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? שיהיה מלאאאאאאאאאאא כיף איזה שיר הכי תרצו לשמוע? את הישנים!!! איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? נעמהנעמהנעמה אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? התרגשות איך אתם מגיעים להופעות האלו? לאדעתעדיין באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? לאאאאאאאאאאאאא כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! שעתיים?

MamoOoshA

New member
../images/Emo203.gif

אז בינתיים, ההופעות שהיו:
סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? 5. באיזו הכי נהנתם? ב"ש, מעגן. למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? אווירה, פלייליסט. שיר שעשה לכם את ההופעה? ב"ש - מקום אחר, ליפול. מעגן - לעולם מצידי, ליפול. משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? סלקום-ההתרגשות אחרי הרבה זמן בלי הופעה. האנגר-לעולם מצידי
מעגן מיכאל-בעיקר האווירה. הפגישה איתם אח"כ ואורית שאיחלה מזל טוב
ראשל"צ-הפלייליסט והיחס של תום אחרי ההופעה. בארוק-כשתום שר לי בתוך העיניים, אין ספק. [נו, גם האווירה, היחס, המבטים, החיוכים, ההנאה של הלהקה]. אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? לי, בכולן.
ההופעות שיהיו:
כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? מבחינתי לכולן. מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? אווירה טובה, פלייליסט מקפיץ ונוגע ופשוט להנות. איזה שיר הכי תרצו לשמוע? לעולם מצידי, עוד מעט, פעמון מלחמה. איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? לי, והיא תהיה! אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? אני אחיה עם כל אווירה, אבל האווירה שהייתה בבארוק בהחלט תשפיע לטובה. איך אתם מגיעים להופעות האלו? לכ"ס באוטו, לשאר מקווה שגם. באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? לא יודעת. כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! כפר סבא- נראה לי חצי שעה. תיאטרון- 20 דקות. ירושלים- תלוי באיזה שעה, אבל נראה לי 45 דקות.

hadas2401

New member
.

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? 2 באיזו הכי נהנתם? האנגר למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? בווליום הייתי עם מישהו לא ממש מהנה שיר שעשה לכם את ההופעה? משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? אולי לתיאטרון לאלו? מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? לאדעת שיהיה נחמד ולא יקר איזה שיר הכי תרצו לשמוע? להיות, לעולם מצידי איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? איך אתם מגיעים להופעות האלו? אוטו... באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? מאיפה לי כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! הגזמנו קצת

כי מצ'עמם פחדים.

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? כולן. באיזו הכי נהנתם? מתלבטת בין הבכורה, לראשל"צ, לב"ש. למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? בבכורה היה איזה סוג של גאונות, של שלמות, בראשל"צ היו הפתעות טובות, כמו בסוף תבכו, ובבאר-שבע היה משהו אחר. אחר מהכל. שיר שעשה לכם את ההופעה? בכורה- לעולם מצידי, ראשל"צ- בסוף תבכו, באר שבע- מקום אחר, תעזור לי [משום מה
]. משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? סלקום ווליום- אין לך מקום. בכורה- ההרגשה הטובה, חוסר המרמור. ים המלח- בניתי לי עולם משלי, בתוספת לסלעים המדהימים שיש שם. האיש שיצא מהשירותים. מעגן מיכאל- השורה הראשונה, "חופשי". ראשל"צ- בסוף תבכו. 'לא קל' על השיפוע. בן נוהג
באר שבע- הקול של אורית, היה שם משהו עוצמתי יותר מתמיד. יגור- יהב. תום והעיניים שלו, 'ליפול'. חיוכים. הנסיעות [הלוך בעיקר
], הלחץ. אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? טל. ספיר. מור. -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? כולן? לאלו? אלה שסתם- כפ"ס,תאטרון וירושלים. מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? מכפ"ס שיפצה על כפ"ס הקודם, מהתאטרון שיהיה תאטרון, ומירושלים שיהיה טוב. כי יש לי הרגשה טובה לגבי ההופעה הזו. איזה שיר הכי תרצו לשמוע? בסוף תבכו, לפעמים. איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? מי שיהיה יהיה. אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? אווירת פעם, בעיקר. איך אתם מגיעים להופעות האלו? אוטו?.. באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? שעה לפני ההופעה , סביר להניח. כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! כפ"ס- 25 דק', תאטרון- 35 דק', ירושלים- גג שעה.

טוב יאללה נענה ../images/Emo13.gif

בכמה מהן הייתם? 3 (האנגר,ים המלח,ראשל"צ) באיזו הכי נהנתם? האנגר
למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? הכל,הופעה ראשונה אחרי יותר מחצי שנה,כל פורטה לפנים,כל האנשים הטובים היו שם,המופע המושקע,הזיקוקים,ה3 הדרנים,הפגישה איתם לפני,החיבוק עם טיטי אחרי,פשוט הכל... שיר שעשה לכם את ההופעה? הנה זה בא(האנגר),גם כשלא בוכה(ים המלח),בסוף תבכו(ראשלצ"ש) משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? המון דברים,אבל אין ספק שהטראומה מהמאבטחים שתפסו אותי בראשון בעוד ארון וכמעט הכניסו לי מכות הייתה מפחידה ביותר... אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? ראיה\מארק -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? 2(תאטרון,ירושלים) (ולא הכוונה גם לתיאטרון וגם ירושלים ולא לתאטרון ירושלים חחחח) לאלו? אה אופס,טוב מועדון התיאטרון ותיאטרון ירושלים (אני דפוק אני) מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? האמת שאף הופעה לא תגיע לרמה של ההאנגר,אז בתאטרון אני מצפה להופעה עצבנית מלאה אנרגיות ושירים מפחד מוות(שנזנח קליל בסיבוב הנוכחי),ובתיאטרון ירושלים אני מצפה בעיקר להופעה ירושלמית טיפוסית באווירה הזויה מלאה צחוקים ושטויות,כשהופעה של היהודים מתקיימת במקום כמו אולם שרובר אין מצב שזה לא יקרה) איזה שיר הכי תרצו לשמוע? פעמון מלחמה(תאטרון),oh lord(ירושלים) איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? מלי(תאטרון),מארק\ראיה(ירושלים) אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? בתיאטרון אווירה עצבנית של הופעת רוק,בירושלים אווירה של צחוקים ושטויות(כי במילא אני לא מצפ שהיא תתעלה על מועדון התאטרון) איך אתם מגיעים להופעות האלו? לתאטרון באוטובוסים הלוך חזור(בהנחה שנשאר עד הבוקר) לירושלים מצידי אפילו ברגל
באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? לתאטרון ב18:00 בערך,לירושלים ב20:30 בערך
כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! לתל אביב שעה פחות או יותר,לירושלים 20 דקות היה טוב ויהיה טוב ושהכל נהיה בדברו

lifesucks2

New member
=)

אז בינתיים, ההופעות שהיו: סלקום ווליום, הבכורה בהאנגר, פסטיבל התמר, מעגן מיכאל, ראשל"צ, בארוק ב"ש, יגור. בכמה מהן הייתם? ווליום, בהאנגר, בתמר, ראשל"צ ובבארוק.. למעגן מיכאל וליגור לא הלכתי כי שתיהן היו מ18 ומעלה.. באיזו הכי נהנתם? בכולן ממש ממש נהנתי.. כמובן שההשקה הייתה הכי טובה אבל לקראת הסוף התעלפתי אז הוציאו אותי משורה ראשונה.. בתמר היה ממש ממש כיף למרות שהיה חרא קהל ועוד לא הספקתי לעכל את ההופעה של אביב.. נראה לי בבארוק.. למה? מה היה שונה בה משאר ההופעות? היה אינטימי כזה.. גם הלפני הופעה היה נחמד כי כבר הכרתי כמה אנשים.. ואחרי ההופעה שהצתלמתי עם תום והתמונה יצאה נורמלית סוף סוף ודיברתי עם אורית. שיר שעשה לכם את ההופעה? מלחמה שקטה משהו אחד שזכור לכם מכל אחת מההופעות שנוכחתם בהן, מאלו שמוזכרות למעלה? איך וכמה שבכיתי בלעולם מצדי ובמחפש תשובה בהשקה ובתמר אדם שהיה דומיננטי במהלך אחת ההופעות? נופרי כמובן בכולן והאמת שגל כהן בתמר ובראשל"צ -מוזמנים להוסיף תמונה- ההופעות שיהיו: כפר סבא 15.11, תאטרון 1.12, ירושלים 8.12. לכמה מהן אתם מתכוונים להגיע? 2. מקווה ש3.. לאלו? לכפ"ס, תאטרון ומקווה שלירושלים.. אם יהיה לי איך להגיע מה אתם מצפים מכל אחת מההופעות שתהיו בהן? הרבה אנרגיות, כמו תמיד. וגם הרבה סיפורים מתום. איזה שיר הכי תרצו לשמוע? עידן האלוהים כי לא שמעתי מהברלה, פעמון מלחמה, מחפש תשובה ולעולם מצדי איזה אדם הכי תרצו שיהיה איתכם? נופרי אווירה מסויימת שתרצו שתהיה? בקשר לאווירה- לא יודעת.. אבל בקשר לאנשים- שיהיו פתוחים להכיר אנשים חדשים.. בא לי לבוא להופעות ולהכיר את כולם.. איך אתם מגיעים להופעות האלו? אוטובוס באיזה שעה תצאו מהבית [אתם מניחים]? תלוי באוטובוס.. מוקדם. כמה זמן נסיעה מהבית שלכם לכל אחת מההופעות שאתם מתכננים להגיע אליהן?! לכפ"ס בערך שעה, ת"א גם וירושלים שעתיים בערך..

למעלה