חלק 2
50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אה??????????? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מוכרת ארטיקים
(אל תשאלו
) וגם וטרינרית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? חחחחחחחח ספרים 54. על מה אתה חושב כרגע? אוף יופי עכשיו אני כבר לא חושבת על מה שחשבתי!!!!! על מה חשבתי....אמממ טוב עכשיו אני חושבת שאני רוצה להיזכר במה שחשבתי
55. באיזה מקצוע אתה לא רואה את עצמך עובד בו? זנות? ומורה למתמטיקה/פיזיקה 56. מי היה האדם האחרון שישן לידך ונחר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חברה שלי
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אמממממ כלום? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? ארוחה! מתנגנים את הדג מלוח, מכינים סלט חסה (מחסה) ומהאפרסק מנסים להכין רוטב לדג ואז שמים בתור קישוט את מה שנשאר
59. איך תוכיח לעולם שאתה חזיר? אנחור ואוכל הרבה ואשיר "אקונה מטטה" 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע למפגש של רוצחי חתולים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? את מנהיג כת השטן(כי הוא בטוח יבוא לא?
) 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? אמממ בסדר? לא ממש אכפת לי כי אני מתקלחת כמה דקות אחרי שאני קמה
62. מה הוא המוטו שלך לחיים? "תהיה אדם טוב,או שלפחות תתנהג כמו אחד" 63. מה זה היפי? מישהו משנות ה-60 , דבוק לגרס ולשטיות כאלה ובעד השלום
64. האם אתה שונא משהו? אם כן, למה? כן , כי הוא/היא ילדים מגעילים כמו חמורי יבלות
65. מה היית בגלגול הקודם? בת ים 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? שימפנזה , כי בא לי 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? רעשן 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא 69. האם אתה בעד רצח דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? כל דבר איטלקי 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? עכשיו , שפעת 72. למה לדמבו הפיל יש אוזניים גדולות? כי הוא רוצה לעוף! 73. האם היה לך אי פעם חיית מחמד? אם כן- מה? כן יש עכשיו , 2 חתולות מתוקות וכלבה מהממת וחמודה
74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן שהצטנן, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג! כי השפן שצטנן והדובון אכפת לי יושבים על בקבוק קולה ומשתכרים! 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? לשון 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אשדוד חנות למיקרופונים 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אצרח 78. על מה תקבל פרס נובל? על הבאת מקפליי לארץ! סתם
על...... לא יודעת מה 79. האם אתה קופץ מעזריאלי בזמנך החופשי? אמממ כן ? 80. מי מהטלטאביז הכי חכם? האדום
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את הסלון ואת החדר שלי
82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? חהחהחה אתמול
מישהו קרא לחבר שלו שקוראים לו שורום, ואז אני מתחילה לשיר בלי לשים לב כל כך שזה בקול חזק (כשהם היו מאחורי) "שורום שורום שורום רייים , שורום שורום שורום רייםם" (נו מהשיר הזה
"הסבון כעס מאוד דני לא רוצה בי עוד ומברשת השינים מתייפחת שבעתיים"-משו כזה לא?) 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? לא יודעת קרו הרבה דברים מעצבנים
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "מאמי" "כפרה""נשמה" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? דני ג'ונס
86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כן
אלו סתם הפליות!!!!!!!!!! זה שווה 1 וחצי! 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דוסים? כי הם ינסו להחזיר אותך בתשובה? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? פטריות :-S 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי ככה העולם הזה אכזר! הבית ספר מתעלל בנו!!! 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? חברה שלי
היא גורמת לי לעשות דברים מוזרים 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "היי!!! ראיתי אותך פעם!!1 או שיש לך תאום??? רוצה לצאת לדייט????" 92. מה חי בעליית הגג? קוקו החייזר שלי 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? עדי אשכנזי
כי זה השם שלי גם XDD 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 5? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת 96. למה מגלחים כבשים? בשביל צמר 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? גם לי!!!! וווווואוווו מגניב!!! בוא נרקוד!! 98. נסח משפט אחד בשפה ההודית. "צ'ורי צ'ורי הנדוריסי מקנהי!!" (משו כזה לא?) 99. למה דגן גידל דגן בגן? בשביל לשבור לנו את הראש 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבה פסיכית ופיצול האישיות שלה ברגע של שיעמום?! כי אני משועממת ,בלי חיים וגם פסיכית