שאלון 100 השאלות (הייתי משועממת..)

Charley XD

New member
איך ידעתי שתצחקי על זה !!

~אמירה !!~ חח ואת תמיד מלכה ...

The Psycho Girl

New member
ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? קודם כל הוא יקח את המזוודות ואז ישב לאכול ארוחת צהריים במקדונלס למה הוא ממש התגעגע למקרויול. אחר כך הוא את מנדי מור (?) - זאת ששחקה איתו פעם קודמת. כדי להתחיל איתה למה היא מזה כוסית 2. מהי הצורה ההנדסית המועדפת עלייך? אני חושבת שזה ריבוע . אני לא יודעת למה כנראה בגלל שמעגל זה צורה מטופשת ומשולש זה סתם וכל מחומשים מתומנים וכל זה יש להם יותר מידי צלעת 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר 70 % 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 15 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). הזהו שאין לי אחד . אני לא בקטע של אימויים 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? סתם צלצול 8. מתי בפעם האחרונה התקלחת? לפני חמש שעות בערך 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים . סקוטשים וריץ' רץ זה למוגבלים 10. מה יגרום לך ללבוש חצאית ורודה? אממ אם יש לי חולצה שתתאים אבל אין לי חולצה שמתאימה לחצאית ורודה אזאני לא לובשת - חוץ מיזה שזה לא משהו - חצאיות זה רק בצבעים כהים או בז 11. האם יצא לך לשבור קיר? גבס = אבל אני מכחישה ץ פשוט זרקתי לשם משהו וזה נסדק 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאת חושבת שיש לך כאלה). אני עדיין מחפשת אותם אני בטוחה שבקרוב אני אמצא אותם 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? אין שקיות נייר חום אנחנו לא בחול 14. שילמת פיקדון לספריות בית הספר? כמובן שלא מי עושה את זה ? 15. אתה חבר בתנועת נוער? יאפ 16. אתה אוהב את האיש האדום או הירוק ברמזור?למה? אם יכולת לשנות את הצבעים לאיזה צבע היית משנה? האמת שאלה קשה . האיש האדום הרבה יותר שווה מהירוק אבל האדום אומר לי לעצור ואף אחד לא יגיד לי מה לעשות אז אני ממש לא יודעת 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היית קוראת לו? קיפי 18. השלימי: אחד שתיים שלוש... טעות זה אחד שתיים ש---- לוש !!!!!!!!!!! 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? בשבילי רק חתולים סתם לא זה לא בסדר בטח שלא לחקור אחר כך את האנטומיה שלהם ! 20. אם היית כותבת ספר, במי היית בוחרת בתור הדמות הראשית? כשיצא הספר אתם תראו אני נגד ספוירלרים 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). כחול כהה וסגול כהה אני עכשיו מחפשת אדומה XDD 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? יוצא ללא פגע דעעע המורה לפיזיקה זה כמו מתמטיקה שום דבר לא יהרוג אותם או יגרום להם לפספס שיעור 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם מעדיפים לאכול את הכדור ולא לזרוק אותו 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מאותה סיבה למה חתול לא יכול לחלות בכלבלבת 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? שאלה קשה . שלשום היה לי 2 ואתמול היה לי אחד אז אני ינחש שכרגע אין 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא ... בנתיים 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מטוס / מסוק וטייס 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בנק 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לונדון/ ניו יורק כי אני אוהבת ערים גדולות 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? אחותי לא נעים לי להגיד לך אבל יש לך גולה בנחיר 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? אורלילנד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הכל - להפוך אותי לניקול קידמן או ג'ניפר אניסטון 33. איזה קולות עושה ספר כשחובטים בו? איה ! 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר 7 עלוב אני יודעת סיימתי אותו כברל פני חודש 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לע כת זה לא בשבילי 36. האם אתה חבר בכת הסטן? חשבתי להצטרף אבל החלטתי שכת השטן הרבה יותר טוב 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? סמיילי בעצם אני יאתגר אני רוצה מיקי מאוס 38. שתיים או שניים? שתיים שניים זה למעפנים 39. האם יש לך פיצול אישיות? כן אבל אני משתדלת להסתיר את זה , משום מה אנשים חושבים שזה ממש מוזר
40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי המקור שלא הוא מחול וגם השם שלו זה צ'אי וזה ממש אקזוטי 41. מה המסטיק האהוב עלייך? must 42. האם עברת התקף סכיזופרניה? לא 43. האם הלכת לישון עם שיניים תותבות? כן אבל אני לא מדברת על זה 44. האם ננשכת ע"י עז? לא ץ עזים זה מוזר אני לא מתקרבת אליהם 45. מה מעיר אותך בבוקר? השעון או הצעקות של אח שלי 46. באיזה צבע העיינים שלך?מרוצה? מידי פעם כחול ומידי פעם ירוק זה די מוזר לפעמים להתעורר בבוקר עם עיניים כחולות ולחזור הבייתה ולראות שהם ירוקות . אבל אני מרוצה 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? בי הלכתי נתראה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? האמת שכן 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 4

The Psycho Girl

New member
המשך

50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? הגעתי עד לאמצע חייבים לסיים 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתול דרוס ץ טוב הוא לא בידיוק עבר אבל הוא היה שם 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רקדנית אבל זה כב רלא יהייה 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? דפים מהמדף 54. על מה אתה חושב כרגע? למה חם לי כלכך 55. באיזה מקצוע אתה לא רואה את עצמך עובד בו? זמרת - חבל על העולם הזה 56. מי היה האדם האחרון שישן לידך ונחר? ישן ונחר ? אני מניחה שמארק בסמינר 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? משתדלת לא לדרוס אותו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? כלום דג מלוח זה איכסה אני לא מכינה ממנו כלום 59. איך תוכיח לעולם שאתה חזיר? הוינק הוינק אני חזיר !!!!!!!!!!! 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע למפגש של רוצחי חתולים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אם עדיין לא הגעתי למפגש איך אני אמורה לדעת את מי אני אפגוש ראשון ? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? בלונדני גלי עם קצת אנטנות 62. מה הוא המוטו שלך לחיים? חיה ותן לחיות 63. מה זה היפי? יש ויקיפדיה בשביל הדברים האלה 64. האם אתה שונא משהו? אם כן, למה? המון דברים אין לי כוח לפרט זה לפחות 3 עמודים 65. מה היית בגלגול הקודם? צ'יטה או לפחות ככה אני מקווה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? לא יודעת מה כבר צריך לבחור ? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? לא יודעת בטח הפוף פרה שלי 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? אני רשע? מה פתאום אי אפשר להגיד עלי דבר כזה חיחיחי 69. האם אתה בעד רצח דובים? לא . אחר זה יבוא אלינו בהפוכה 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? אסאדו 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? שפעת מזגנים . מזגן זה לא טוב ! 72. למה לדמבו הפיל יש אוזניים גדולות? כי הוא מוטציה . טעות גנטית דברים קורים אין מה לעשות 73. האם היה לך אי פעם חיית מחמד? אם כן- מה? עכשיו קנינו דג = קוראים לו סבסטיין הוא יצור מפגר אבא שלי טוען שהוא עוד מעט יתאבד . אני לא מבינה למה אמא שלי הייתה צריכה לקנות דג ? דג ! למה לא צ'ינצי'לה ? או איגואנה - אני רוצה איגואנה !!!!! 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן שהצטנן, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? חשבתי הרבה והגעתי למסקנה שמזלג . עם כל השאר אפשר לעשות ניקיון בבית . השפן יעשה פנלים והדובון איכפת לי ינקה עם הקולה את האסלות והכיורים 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספרות זה משעמם ולא רצוי ! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני לא רואה את עצמי עם חשק עז להגיע לכלא 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? שוב לא נראה לי שיצמח לי זקן 78. על מה תקבל פרס נובל? על כל דבר שאני יעשה 79. האם אתה קופץ מעזריאלי בזמנך החופשי? לא . אני מחכה להגיע לאמפייר סטייט בילדינג יותר גבוה 80. מי מהטלטאביז הכי חכם? טינקי וינקי !!!!!!!!!!!!!!!!! היא הוא גאון 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? הפינה של המחשב 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא עולה לי 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? כל דבר אבל בעיקר הפסיכומטרי הזה 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אין לי מושג הרבה אבל עכשיו לא עולה לי 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני דההההההההההההה 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כן מתחלק זה שווה 1.5 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דוסים? גם ככה זה עבודה להוציא את הפרווה שלםה אז גם את הזקן !? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? עכבר . לא נשמע לי טעים 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי המורה לספורט ******* 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אממ כלום עברתי את הגיל 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? הכל יהיה בסדר 92. מה חי בעליית הגג? מפלצ 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? TRL 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? המון יותר מ10 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחצת עליו 96. למה מגלחים כבשים? כי חם להם 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? גם לי 98. נסח משפט אחד בשפה ההודית. ------------------------- 90. למה דגן גידל דגן בגן? כי שרה שרה שיר שמח 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבה פסיכית ופיצול האישיות שלה ברגע של שיעמום?! בהחלט שאלת מיליון דולר אפשר חמישים חמישים ?

JuSt My LuCk

New member
חהחה אני ../images/Emo3.gif בטח אף אחד לא יקרא את זה XD

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? אבקש חתימה
2. מהי הצורה ההנדסית המועדפת עלייך? עיגול 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 12 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אמממ אין לי .... 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? Brithing של ילוקארד 8. מתי בפעם האחרונה התקלחת? לפני 10 דקות 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים הכי מגניב 10. מה יגרום לך ללבוש חצאית ורודה? פורים 2005 חחחח
התחפשתי לזונה XD 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא אבל יצא לי לשבור דלת
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאת חושבת שיש לך כאלה). קריאת מחשבות
סתם
לא אין לי חהחהחה 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסיטק לבן (כי זה מה שיש לנו ) 14. שילמת פיקדון לספריות בית הספר? לא 15. אתה חבר בתנועת נוער? לא 16 . אתה אוהב את האיש האדום או הירוק ברמזור?למה? אם יכולת לשנות את הצבעים לאיזה צבע היית משנה? חחחחחחחחחחחחח אני מאוהבת בסתר באיש הירוק
, הייתי משנה צבע לחום בהיר
כי אני לבנה מדי 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היית קוראת לו? מושי 18. השלימי: אחד שתיים שלוש... אנחנו שלישיה, שלוש שתיים אחת... שכחתי את ההמשך 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
20. אם היית כותבת ספר, במי היית בוחרת בתור הדמות הראשית? אממממ...לא יודעת תלוי על מה הספר 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אל תשאלו... טורקיז עם פסים כתומים 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מת ???? לא ... שובר רגל,יד וראש והוא נלקח לבית חולים. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? מה הם לא?!?!??! אבל אתמול ראיתי אותם!!! 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם לא חתולים ?
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 2 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מטוס,סירה,טייס,את מקפליי,אוכל,מוזיקה,סוללות,דיסקים וגפרורים 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? כרטיס פתוח לרכבת האירופית למשך חודש ואז הייתי מטיילת בכל אירופה
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אנגליה,כי זה מקום מגניב שאני ממש אוהבת, אבל גם ארץ ישראל בסדר
30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? מוכנים???? , פיליפי-שיליפי-קיליפי אבל בקיצור "פישיק" 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הפנים,כי אני לא אוהבת את איך שאני נראת 33. איזה קולות עושה ספר כשחובטים בו? פום 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר החדש באנגלית (עדין לא סיימתי אין לי זמן) 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת הסטן? אהאה בטח >< (לא) 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את מקפליי
38. שתיים או שניים? שניים 39. האם יש לך פיצול אישיות? אמממ לא שידוע לי... בטח שכן ! אבל לא .... חחח XD 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה?
42. האם עברת התקף סכיזופרניה? לא 43. האם הלכת לישון עם שיניים תותבות? לא.. השבוע הם אצל סבתא (בצחוק כן אין לי שיניים תותבות
) 44. האם ננשכת ע"י עז? לא... 45. מה מעיר אותך בבוקר? יצור מוזר שנקרא אמא,ולפעמים הפלאפון 46. באיזה צבע העיינים שלך?מרוצה? כחול,אפור ירקרק. אכן אני מרוצה
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "אל... תלכו....לסופר...בלי...5...ש"ח....לעגלההההההההההה" חהחהחהחה XD 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? אמממ לא תודה
49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 רגילות +2 קטנות כאלה

JuSt My LuCk

New member
חלק 2

50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אה??????????? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מוכרת ארטיקים
(אל תשאלו
) וגם וטרינרית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? חחחחחחחח ספרים 54. על מה אתה חושב כרגע? אוף יופי עכשיו אני כבר לא חושבת על מה שחשבתי!!!!! על מה חשבתי....אמממ טוב עכשיו אני חושבת שאני רוצה להיזכר במה שחשבתי
55. באיזה מקצוע אתה לא רואה את עצמך עובד בו? זנות? ומורה למתמטיקה/פיזיקה 56. מי היה האדם האחרון שישן לידך ונחר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חברה שלי
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אמממממ כלום? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? ארוחה! מתנגנים את הדג מלוח, מכינים סלט חסה (מחסה) ומהאפרסק מנסים להכין רוטב לדג ואז שמים בתור קישוט את מה שנשאר
59. איך תוכיח לעולם שאתה חזיר? אנחור ואוכל הרבה ואשיר "אקונה מטטה" 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע למפגש של רוצחי חתולים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? את מנהיג כת השטן(כי הוא בטוח יבוא לא?
) 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? אמממ בסדר? לא ממש אכפת לי כי אני מתקלחת כמה דקות אחרי שאני קמה
62. מה הוא המוטו שלך לחיים? "תהיה אדם טוב,או שלפחות תתנהג כמו אחד" 63. מה זה היפי? מישהו משנות ה-60 , דבוק לגרס ולשטיות כאלה ובעד השלום
64. האם אתה שונא משהו? אם כן, למה? כן , כי הוא/היא ילדים מגעילים כמו חמורי יבלות
65. מה היית בגלגול הקודם? בת ים 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? שימפנזה , כי בא לי 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? רעשן 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא 69. האם אתה בעד רצח דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? כל דבר איטלקי 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? עכשיו , שפעת 72. למה לדמבו הפיל יש אוזניים גדולות? כי הוא רוצה לעוף! 73. האם היה לך אי פעם חיית מחמד? אם כן- מה? כן יש עכשיו , 2 חתולות מתוקות וכלבה מהממת וחמודה
74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן שהצטנן, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג! כי השפן שצטנן והדובון אכפת לי יושבים על בקבוק קולה ומשתכרים! 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? לשון 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אשדוד חנות למיקרופונים 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אצרח 78. על מה תקבל פרס נובל? על הבאת מקפליי לארץ! סתם
על...... לא יודעת מה 79. האם אתה קופץ מעזריאלי בזמנך החופשי? אמממ כן ? 80. מי מהטלטאביז הכי חכם? האדום
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את הסלון ואת החדר שלי
82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? חהחהחה אתמול
מישהו קרא לחבר שלו שקוראים לו שורום, ואז אני מתחילה לשיר בלי לשים לב כל כך שזה בקול חזק (כשהם היו מאחורי) "שורום שורום שורום רייים , שורום שורום שורום רייםם" (נו מהשיר הזה
"הסבון כעס מאוד דני לא רוצה בי עוד ומברשת השינים מתייפחת שבעתיים"-משו כזה לא?) 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? לא יודעת קרו הרבה דברים מעצבנים
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "מאמי" "כפרה""נשמה" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? דני ג'ונס
86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כן
אלו סתם הפליות!!!!!!!!!! זה שווה 1 וחצי! 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דוסים? כי הם ינסו להחזיר אותך בתשובה? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? פטריות :-S 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי ככה העולם הזה אכזר! הבית ספר מתעלל בנו!!! 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? חברה שלי
היא גורמת לי לעשות דברים מוזרים 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "היי!!! ראיתי אותך פעם!!1 או שיש לך תאום??? רוצה לצאת לדייט????" 92. מה חי בעליית הגג? קוקו החייזר שלי 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? עדי אשכנזי
כי זה השם שלי גם XDD 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 5? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת 96. למה מגלחים כבשים? בשביל צמר 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? גם לי!!!! וווווואוווו מגניב!!! בוא נרקוד!! 98. נסח משפט אחד בשפה ההודית. "צ'ורי צ'ורי הנדוריסי מקנהי!!" (משו כזה לא?) 99. למה דגן גידל דגן בגן? בשביל לשבור לנו את הראש 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבה פסיכית ופיצול האישיות שלה ברגע של שיעמום?! כי אני משועממת ,בלי חיים וגם פסיכית

Lex 1

New member
אז רגע, לא רק אני חזרתי מווליום מצוננת אש?../images/Emo12.gif

וקראתי ה-כ-ל-! חחחח נכון שאני משועממת? מה אני מקבלת..? חחחחח כתר?
אוקיי, די.
.

JuSt My LuCk

New member
פחחחחחחח לא לא רק את ../images/Emo3.gif מה קראת את הכללל?!?!

לא את לא מקבלת כתר
את מקבלת 1000 כתרים!!! חחח
..............1000 חחח XD

אלולוש

New member
עונההה

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? אמ ילך לבקר את החבר שלו מהסרט?! 2. מהי הצורה ההנדסית המועדפת עלייך? אין 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד עם סוכריות קופצותתתת!!!יאמייייי 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הווווווו הרבהההההה!!!!!!!!!משו כמו 13.... 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מווווווווו 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? פליז פליז 8. מתי בפעם האחרונה התקלחת? אמממממממ שבוע שעבר נראלי.... 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? ריץ רץ 10. מה יגרום לך ללבוש חצאית ורודה? אם היא תהיה ממש ממש יפה....נראלי.... 11. האם יצא לך לשבור קיר? אמממממממ לא נראלי... 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאת חושבת שיש לך כאלה). אני יכולה להציק לאנשים אפילו כשהם לא רואים/שומעים אותי!! 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? בחי'ים לא ראיתי בסופר שקיות נייר חום...נראלי שיש אותם רק בחו"ל 14. שילמת פיקדון לספריות בית הספר? לא 15. אתה חבר בתנועת נוער? יאפפפ!!!! 16. אתה אוהב את האיש האדום או הירוק ברמזור?למה? אם יכולת לשנות את הצבעים לאיזה צבע היית משנה? הירוק יותר חמוד...הייתי משנה אותו לכתום ואת האדום לסגול..שיהיה יותר שמח... 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היית קוראת לו? פיפי 18. השלימי: אחד שתיים שלוש... אני אחשוורוש 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? כמו היחס שלי לדריסת חתולים קטנים.... 20. אם היית כותבת ספר, במי היית בוחרת בתור הדמות הראשית? הכלבה למתמטיקקה.הספר היה על אנשים שאוהבים להתעלל באנשים אחרים 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). כתום 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אממ הוא מתרסק על הריצפה,קם ועולה במדרגות חזרה לכיתה...אסור להפסיד יותר מידי זמן מהשיעור... 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי זה לא כייף 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? הם דווקא כן יכולים 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אמממממ 7 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא..אמרו שהמצב שלי קשה מידי ואפחד מהם כבר לא יכול לעזור 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את הבית שלי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? את דני 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אמממממממממ בגוש קטיף.ככה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? יש לך גולה בנחיר 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? קקי.זאת מילה מגניבההה 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אממממממממממ יותר מידי... 33. איזה קולות עושה ספר כשחובטים בו? מיאוווו 34. מה היה הספר האחרון שקראת? המערבולת 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת המלאך 36. האם אתה חבר בכת הסטן? רק כשיש לי זמן פנוי מכת המלאך 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את דני...הוו זה יהיה יפהההההה 38. שתיים או שניים? 2 39. האם יש לך פיצול אישיות? יש לי כמה פיצולים... 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? תה הוא משקה אקזוטי?! 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנגו אפרסק 42. האם עברת התקף סכיזופרניה? מה זה? 43. האם הלכת לישון עם שיניים תותבות? כל יום 44. האם ננשכת ע"י עז? עדיין לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? הפלאפון 46. באיזה צבע העיינים שלך?מרוצה? חום.לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? מה שיצא אני מרוצה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא רעבה כרגע 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1

אלולוש

New member
המשך..

50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? יאפ 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? משו מוזר כזה...לאדעת איך קוראים לזה...היה לו גלגלים והיה איש בפנים....זה היה בצבע ורוד מסטיק 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? ציפור 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? קלמר.אתמול. 54. על מה אתה חושב כרגע? שהשאלון הזה לא נגמר לעולם 55. באיזה מקצוע אתה לא רואה את עצמך עובד בו? רופאה 56. מי היה האדם האחרון שישן לידך ונחר? לא זוכרת 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? עושה לו שלום?! 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט 59. איך תוכיח לעולם שאתה חזיר? אני יודעת לעשות קולות של חזיר ואני לא כשרה!! 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע למפגש של רוצחי חתולים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? כלב 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? רגיל 62. מה הוא המוטו שלך לחיים? אל תסתכל במראה.זה מפחיד 63. מה זה היפי? זה דבר כזה שדומה לבנאדם אבל במקום פנים יש לו ראסטות 64. האם אתה שונא משהו? אם כן, למה? כן כי היא כלבה למתמטיקקה 65. מה היית בגלגול הקודם? בצל ירוק 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? בצל סגול 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אחותי 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? מרושעעעעע 69. האם אתה בעד רצח דובים? מי רוצה לרצוח דובים?! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? רביולייי 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אממממ אני כל בוקר מצוננת... 72. למה לדמבו הפיל יש אוזניים גדולות? כי קוראים לו דמבו 73. האם היה לך אי פעם חיית מחמד? אם כן- מה? הווווווווו יש הרבההה 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן שהצטנן, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? סכין.כי הוא לא נמצא פה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקקהההההההה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח את מי שכתב את השאלון 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אגדל אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? אני לא 79. האם אתה קופץ מעזריאלי בזמנך החופשי? ברורר כמעט כל יום 80. מי מהטלטאביז הכי חכם? ללה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר של אחי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? אמממממ יש יותר מידי 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אחי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אממממ אין 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? הא?! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הם לא חברים 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דוסים? כי זה לא טעים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? זבוב 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? מי אמר שצריך? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אני כל הזמן זוחלחת על הרצפה ומייללת 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אני אוהב אותך 92. מה חי בעליית הגג? רציתי לכתוב ג'וק ויצא לי ג'קו...אז שיהיה ג'קו... 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? כלום 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לא בדקתי 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת 96. למה מגלחים כבשים? כי חם להם 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא אין לי כח 98. נסח משפט אחד בשפה ההודית. חעגיוענוגיועיוערויוןרעןחןעםען 90. למה דגן גידל דגן בגן? כי הוא רצה לבשל עוף 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבה פסיכית ופיצול האישיות שלה ברגע של שיעמום?! כי אני משועממת יותר מהפסיכית ופיצול האישיות שלה כרגע!!!

just chenis

New member
אני אני אני .. אוו זה ארוך../images/Emo178.gif

אוהאא מי שקוראת את זה *מעברלאנגלית* respect
1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יכנס לי לבית יאכל פיצה ויחזור בשלום לחלל... 2. מהי הצורה ההנדסית המועדפת עלייך? מתומן.. לא נו אממ עיגול.. זה כזה עגול.. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? אוהוהו 9/10 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס): אם היה לי פוני אז הוא היה בצבע כחול עם נצנצים ירוקים 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזבזז?
7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? כאלה תופים.. אבל בקרוב מחליפים לי תפלא ואני אני אשים מק! 8. מתי בפעם האחרונה התקלחת? אתמול ב-10 בערב אולי.. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? איוו נעלי ספורט אבל אם חייבים אז שרוכים.. 10. מה יגרום לך ללבוש חצאית ורודה? תאמינו או לא זה קרה.. שהייתי באממ כיתה ו'/ז' הייתה לי כזאת חצאית ורודה שבאה עם חולצה שהייתי הולכת איתה.. בכיתה ז' גם התחפשתי לבובה עם חצאית ורודה של חברה ובכיתה ט' הבנות שעשיתי איתם את ה עבודה במחול הכריחו אותי לשים חצאית ורודה ופרפרים על הבגדי גוף.. זה היה מזעזע.. אממ כיום לא יודעת.. אם היא תהיה נורמלית ויהיה לי עם מה ללכת איתה.. (אוי זה יצא קודח) 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא! 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאת חושבת שיש לך כאלה). אני אורי גלר על מה אתם מדברות.. תשאלו את סיון.. אני חיה בסרטים שאני הצלחתי לחזות את העתיד.. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. שילמת פיקדון לספריות בית הספר? אין כזה דבר פיקדון לספריית בה"ס
15. אתה חבר בתנועת נוער?לא.. 16. אתה אוהב את האיש האדום או הירוק ברמזור?למה? אם יכולת לשנות את הצבעים לאיזה צבע היית משנה?את הירוק. כי נכון היתה את התכנית הזאת בערוץ לפני 5000 שנה שניסו ללמד זהירות בדרכים "אז תן לי אור ירוק ותן לי אור אדום תן לי להגיע הביתה בשלום תן לי אור ירוק ותן לי אור אדום לא לא עוצרים לפי החוק האא" אז הם יצאו מהרמזורים והירוק היה יותר חמוד. אממ לבן וורוד.. מרשמלו.. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היית קוראת לו? הארי.. 18. השלימי: אחד שתיים שלוש.. שמונה 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? מסכנים
צריך להנשים אותם מפה לפה שלא ימותו 20. אם היית כותבת ספר, במי היית בוחרת בתור הדמות הראשית? ג'ירפה בעלת 3 ראשים שמדברת ג'ירפית.. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אממ זהב 22.מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אממ הוא מכשף.. הוא בטח יחיה ולא ייצא עם שום פגע.. הוא חסין.. אחאח הרמן צ'יבוטרו
|צמרמורת| איוו הרמן. 23.למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם פילים >< 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם כלבים >< וחתלתלת-זה אומר הכל 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? כי הם מרקרים >< טוב בואו נפסיק אממ 0 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? כן יועצת כי אני תלמידה חדשה וכי להחליט לאיזה מגמה ללכת.. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? דאגי פוינטר אחד בבקשה.. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? גם איזה דאגי פוינטר 1 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בריטניה בריטניה בריטניה.. כי זה כ"כ מעל ארה"ב.. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "נשאר לך עוד יום לנשום" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? זומפהלומפה 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את העיניים כי תמיד היה לי חלום שיהיה לי עיניים כחולות.. 33. איזה קולות עושה ספר כשחובטים בו? להלהלה O_O 34. מה היה הספר האחרון שקראת? האי של סופייה-אחד המרגשים.. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? - - - טוב זה נהיה ממש הזוי.. 36. האם אתה חבר בכת הסטן? כת הסטן-כן כת השטן-לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? פינצטה וכאילו משהו מתפוצץ-להלן הבלון. 38. שתיים או שניים? דפנטלי שניים.. 39. האם יש לך פיצול אישיות? כן.לא.אולי. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא לא משקה אקזוטי
41. מה המסטיק האהוב עלייך? מסט שמקרר בצבע לבן/ירוק או בזוקה.. 42. האם עברת התקף סכיזופרניה? לא.. 43. האם הלכת לישון עם שיניים תותבות? לא.. שמתי אותם כמו ילדה טובה בכוס שעל הכיור.. 44. האם ננשכת ע"י עז? >< 45. מה מעיר אותך בבוקר? אח קטן ומעצבן
או אבא שפותח את החלון וכל השמש ה!$^*$@*$ מסנוורת אותי
46. באיזה צבע העיינים שלך?מרוצה? חום לא! כ"כ לא! ויכולתי לצאת עם עיניים בהירות!#@&* לא אבל למה שאני אקבל אותם הטמטום קיבל אותם.. (מקרא מפה טמטום=אח) 47.. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? טוב למות בעד ארצנו
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? אה-הא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? היו לי 4 ובדירה החדשה אין לי מושג כמה.. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? זאת מטרתי לחיים 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אוההו... נממ פרחה "נא לקצר תודה"

just chenis

New member
המשך

52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? הטח שחקנית/זמרת משהו בסגנון 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכרת יש מצב שאיזה צעצוע/ ספר 54. על מה אתה חושב כרגע? שהדבר הזה ממש מייגע ושאני רוצה לראות וונדרלנד *האמסיוןהאמ* 55. באיזה מקצוע אתה לא רואה את עצמך עובד בו? מנקה רחובות 56. מי היה האדם האחרון שישן לידך ונחר? אח שלי אתמול לא ישן לידי אבל הייתי לידו כשהוא ישן... זה היה מן נחירות כאלה.. ואממ ישן צ'וצ'ו בטיול השנתי.. זה היה כ"כ מצחיק XDD 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?או שהולכת או שיורקת 3 פעמים 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? לא הבנתי
בואו נגיד דג מלוח 59. איך תוכיח לעולם שאתה חזיר? איי לאב בוץ?!
-זה נראה כיאלו יש לו בוץ בפה 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע למפגש של רוצחי חתולים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? זיו שרוני XDD אויי אני כ"כ צחקתי עכשיו.. אתם לא מבינות נכון?! לא נרוא *ממשיכהלהתפקע* 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? זועעה מזעזע, כמו דני שהשיער שלו היה כזה שהוא מחושמל
62. מה הוא המוטו שלך לחיים? שבט און=שליטה. ללא.. תחיה כל יום כאילו זה יומך האחרון
63. מה זה היפי? אחד כזה סטריינג' שמאמין בפיס מן והולך עם החולצות והמכנסיים הצבעוניים והמזעזעים האלה.. אוהב תביטלס.. למרות שגמאני אוהבת אותם.. 64. האם אתה שונא משהו? אם כן, למה? גפילט פיש.. זה דג שחש שיש לו איזה כובע של ז'אן פול גוטייה וזה בעצם רק גזר. 65. מה היית בגלגול הקודם? ג'וק.. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? מלכת אנגליה.. כי מגיע לי.. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אין לי כרגע כ"כ חדר.. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן.. כי אני רוצה להרביץ לכולם עם נבוט! אבל בתוך תוכי אני
69. האם אתה בעד רצח דובים? אויי לא.. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פיצה
וכל דבר משמין וטעים.. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? ואיי. אממ בוא נגיד שנזלת זה מחלה אז היום.. 72. למה לדמבו הפיל יש אוזניים גדולות? XDD כי הוא פיל >< 73. האם היה לך אי פעם חיית מחמד? אם כן- מה? לא.. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן שהצטנן, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? בקבוק קולה- כי לכל השאר יש רגשות.. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספורט
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אפרוץ לכלא ואשב שם באיזה תא.. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אגלח אותו?! 78. על מה תקבל פרס נובל? חן רייס פרס נובל על כך שהיא חן רייס.. 79. האם אתה קופץ מעזריאלי בזמנך החופשי? זאת אחת הפעולות האהובות עליי.. 80. מי מהטלטאביז הכי חכם? טינקי-וינקי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? אהבתי את חדרי הקט והצנוע.. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? שיעור כוריאוגרפיה
83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שכל השרירים שלי כואבים ותפוסים.. ליסל ליסל.. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? את ממש מבולגנת/ תסדרי את זה/ תאכלי פירות
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? מיקי בוגנים 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא מתחלק! 1.5 אההא מי ב4-5 אני.. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דוסים? כי יש יותר מדי צומים אז הם לא שמנים.. אין להם בשר.. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חומוס
89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? סיבולת לב ריאה .O_O 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אמת/חובה 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? do me! 92. מה חי בעליית הגג? טום.. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? totp 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? דונט נו אולי שתיים שנעלמו להן בנות זוגן.. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? נממ.. לוחץ על כפתור?! 96. למה מגלחים כבשים? כדי שלא יהיה להם חם.. 7. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאללה אני בעניין 98. נסח משפט אחד בשפה ההודית: צו'רי ת'ורי אנגוריסה יקארינדה איצ'יקידנדה 99. למה דגן גידל דגן בגן? כי הוא חקלאי?! 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבה פסיכית ופיצול האישיות שלה ברגע של שיעמום?! good question
אהרות, טענות ומענות: **הארות/הערות.. ההתחלה הייתה ממש ממזמן אז אם מישהי בכל זאת הגיעה עד הלום אני סוגדת לך.. OMG אשכרה סיימתי את זה

Simple Girl 182

New member
יאיי ^^ עכשיו גמאני אוכל להעביר את השיעמום..

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? שיחק שש-בש 2. מהי הצורה ההנדסית המועדפת עלייך? מקבילית 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 10 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אין לי פוני, השיער התלולתל שלי לא מאפשר לי זאת 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מוו.. 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? James Morrison - Wonderful World 8. מתי בפעם האחרונה התקלחת? ב-11 בבוקר 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? סקוטשים 10. מה יגרום לך ללבוש חצאית ורודה? בטן שטוחה [מה שאף פעם לא יהיה לי] 11. האם יצא לך לשבור קיר? קיר לא, אבל דלת כן 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאת חושבת שיש לך כאלה). אני יכולה לעוף 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר, יותר ידידותי לסביבה [אפשר למחזר] 14. שילמת פיקדון לספריות בית הספר? אף פעם לא לקחתי ספר מהספריות של בצפר 15. אתה חבר בתנועת נוער? כן, בנוער העובד והלומד [כבוד..!!!] 16. אתה אוהב את האיש האדום או הירוק ברמזור?למה? אם יכולת לשנות את הצבעים לאיזה צבע היית משנה? סגול וצהוב 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היית קוראת לו? מומו 18. השלימי: אחד שתיים שלוש... חמש [?!] 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? לאאאאאאא..!!! 20. אם היית כותבת ספר, במי היית בוחרת בתור הדמות הראשית? את הארי פוטר 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). ורוד פוקסיה 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אני לא יודעת [זה מה שקורה שלא מקשיבים בשיעור פיזיקה] 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם לא יודעים, אם ילמדו אותם הם ידעו.. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי חתלתולים לא חולים בכלבלבת 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 7 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את כל מה שלא באי הבודד 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? את מקפליי [צפוי לא?] 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בלונדון כי אני ממש רוצה להיות שם 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? יש לך גולה בנחיר 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? לילילנד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הייתי רוצה להיות רזה וכוסית 33. איזה קולות עושה ספר כשחובטים בו? בופ 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אני עדיין קוראת את הארי פוטר ומסדר עוף החול [בפעם השנייה] 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת הסטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? מזל טוב אלמוגית!! את בת 16 38. שתיים או שניים? שלוש 39. האם יש לך פיצול אישיות? צד ימין שלי וצד שמאל שלי עדיין מתווכחים על זה.. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? מי אמר.??? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מלון חמוד 42. האם עברת התקף סכיזופרניה? מה זה? 43. האם הלכת לישון עם שיניים תותבות? עדיין לא 44. האם ננשכת ע"י עז? כן שהלכתי לחלוב את הנאקה.. 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא 46. באיזה צבע העיינים שלך?מרוצה? העינים שלי ירוקות ומושלמות 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? למה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? בכיף ^^ 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 7 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אני בספק.. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? איש 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? ציירת [הייתי כישרונית, ברצינות] 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? טיפה 54. על מה אתה חושב כרגע? כשאני חושבת יוצא לי עשן מהראש.. 55. באיזה מקצוע אתה לא רואה את עצמך עובד בו? מורה לעברית 56. מי היה האדם האחרון שישן לידך ונחר? אמא 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אומרת לעצמי "איזה נוש!" 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משהו.. 59. איך תוכיח לעולם שאתה חזיר? הראה להם את השומנים שלי 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע למפגש של רוצחי חתולים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? מישהו מפחיד 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו כבש לא מגולח 62. מה הוא המוטו שלך לחיים? אין מוזיקה אין חיים [זה יותר מגניב את רושמים את זה באנגלית אבל לא היה לי כוח] 63. מה זה היפי? אדם שעיר, מסריח ומסומם חובב שלום 64. האם אתה שונא משהו? אם כן, למה? את בריטני ספירס כי היא זונה..!! 65. מה היית בגלגול הקודם? ג'ירפה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? דוב פנדה כי הם נדירים וחמודים 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?גבס בצורה של היד שלי 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? מישהו אגואיסט שעושה דווקא לכולם 69. האם אתה בעד רצח דובים? לא הם חמודים <("<) (>")> 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? בייגלה [התמכרות
] 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני שבועיים, היה לי חום 72. למה לדמבו הפיל יש אוזניים גדולות? כדי שיוכל לעוף 73. האם היה לך אי פעם חיית מחמד? אם כן- מה? דג הוא מת אחרי 4 ימים 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן שהצטנן, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג כי זה הדבר היחידי שאני משתמש בו 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ערבית..!!!!! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אגנוב מסטיק מהמכולת 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אגלח אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? על האישה הראשונה שהגיע לצדק 79. האם אתה קופץ מעזריאלי בזמנך החופשי? אני לא אבל אני נהנת לזרוק חתולים מהגג, ממלא הם תמיד נופלים על הרגליים 80. מי מהטלטאביז הכי חכם? לא נראלי שיש אחד כזה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? יום לא שמתי לב וטיפטף גלידה על כל המכנסיים 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אמא שלי התעצבנה עליי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אני אוהב\ת מוזיקה מזרחית אבל [למזלי לא אומרים לי אותה] 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני..!! אוהאהא [צחוק מרושע] 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? מי אמר שלא.. פשוט התוצאה היא 1 וחצי 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דוסים? כי הם שפנים חמודים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? גרב 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי אחרי זה מסריחים ומגעילים וזה יותר מגיעל להתקלח בבצפר 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? חיקוי של המורה לביולוגיה 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אני עכשיו יאנוס אותך ואף אחד לא ישמע אותך קורא לעזרה 92. מה חי בעליית הגג? סבתא שעדיין לא מצאו אותה כששיחקו מחבואים 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? תוכני מוזיקה בריטית 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין לי 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ עליו 96. למה מגלחים כבשים?בשביל שיהיה מה לשאול 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא דותה, אבל שמעתי שמחפשים אנשים חדשים ללקוד עם כוכבים, את יכולה לנסות 98. נסח משפט אחד בשפה ההודית. בויקה 90. למה דגן גידל דגן בגן? כי היה לו משעמם [כמוני] 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבה פסיכית ופיצול האישיות שלה ברגע של שיעמום?! כי גם לי היה משעמם

שוליטה

New member
כאילו שמישו הולך לקראו את זה... (חלק 1)

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יאכל משו, הוא בטח רעב מהטיסה 2. מהי הצורה ההנדסית המועדפת עלייך? עיגול (?!) 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב (פרה) 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? השיא שלי זה 12 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). בצבע של שאר השיער... שתני כזה 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? הזה משרק (חכו חכו שהיה לי דור שלישי) 8. מתי בפעם האחרונה התקלחת? לפני ארבע שעות 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים, זה מחזיק הכי טוב 10. מה יגרום לך ללבוש חצאית ורודה? חולצה מתאימה 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא. אבל זה נשמע כיף 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאת חושבת שיש לך כאלה). להרים חפצים עם הידיים 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? אה... נייר חום יותר מגניב 14. שילמת פיקדון לספריות בית הספר? לא שידוע לי 15. אתה חבר בתנועת נוער? לא. לדעתי זה בזבוז זמן 16. אתה אוהב את האיש האדום או הירוק ברמזור?למה? אם יכולת לשנות את הצבעים לאיזה צבע היית משנה? אני אוהבת את האדום כי אפשר להגיד לו: אמוד דום! התחת שלך האדום! ולא הייתי משנה את הצבע אחרת אי היה אפשם לשיר את השיר... 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היית קוראת לו? בטטה 18. השלימי: אחד שתיים שלוש... שמונה 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? זה נורא! מסכנים! 20. אם היית כותבת ספר, במי היית בוחרת בתור הדמות הראשית? הילד המכוער הזה שהיה איתי בגן 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שחור 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מת 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם לא יכולים לעמוד על שתיים 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אין כזאת מחלה 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 6 והם מריחים ריחות פירחיים 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? אמא שלי רצתה... כולם חושבים שאני משוגעת (אם היה פרצוף פוזל הייתי שמה) 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? סירה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אי פוד 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? באנגליה. גישה זמינה למקפליי 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? זה קרה לי פעם! שהייתי בת חמש הכנסתי חרוז לאף! 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עלמהלנד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את השיער הוא דוחה אותי 33. איזה קולות עושה ספר כשחובטים בו? בום 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא שידוע לי 36. האם אתה חבר בכת הסטן? כן. מואאהההה 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את הארי! 38. שתיים או שניים? שתיים 39. האם יש לך פיצול אישיות? כן, לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי ככה החליטו 41. מה המסטיק האהוב עלייך? הוורוד של אורביט או מסטיק עלמה 42. האם עברת התקף סכיזופרניה? אם הייתי יודעת מה זה הייתי עונה 43. האם הלכת לישון עם שיניים תותבות? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? אח שלי נקרא? 45. מה מעיר אותך בבוקר? השעון המעורר 46. באיזה צבע העיינים שלך?מרוצה? ירוק כחול כזה ואני מרוצה מאוד 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? דני תעשה לי ילד 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? אף פעם לא ספרתי

שוליטה

New member
חלק 2

50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן כי אני משועממת 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתול 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זמרת אופרה (אל תצחקו
) 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? *בום* לא זוכרת 54. על מה אתה חושב כרגע? על התשובה לשאלה 55. באיזה מקצוע אתה לא רואה את עצמך עובד בו? זונה 56. מי היה האדם האחרון שישן לידך ונחר? בת דודה שלי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? יורקת וממשיכה ללכת 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? כולם אוכל! 59. איך תוכיח לעולם שאתה חזיר? אני אשנה צורה! וום ום 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע למפגש של רוצחי חתולים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? רוצח חתולים אחד 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו תחת של יען אחרי סופת חול במדבר סהרה 62. מה הוא המוטו שלך לחיים? יש לי מוטו בכלל? 63. מה זה היפי? סוג של אנשים 64. האם אתה שונא משהו? אם כן, למה? כן אני שונאת עגבניות. הם דוחות אותי. אדומות כאלה עם מיץ (בעעעההה) 65. מה היית בגלגול הקודם? קקי של גירית 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? קקי של גמל 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? תמונות שלי ותחתונים 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן. אני מאכלת לכולם שימותו 69. האם אתה בעד רצח דובים? לא. אז מה אם הם שמנים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? סושי! 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? בחורף הקודם בדלקת גרון 72. למה לדמבו הפיל יש אוזניים גדולות? כי הוא התעטש 73. האם היה לך אי פעם חיית מחמד? אם כן- מה? כן דגים 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן שהצטנן, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? דובון אכפט לי. כי כל השאר מרושעים ומתכננים להשתלט על העולם! 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני אסע לכלא 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אני אגלח אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? על המצאת כיסא מתנדנד עם מקום לקוביות שוקולד פרה 79. האם אתה קופץ מעזריאלי בזמנך החופשי? חשבתי על זה אבל ווירתי 80. מי מהטלטאביז הכי חכם? דיפסי כאילו דע 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר שלי והמקרר 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? חברה שלי באה אליי 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? קיבלתי מכה ברגל :'( 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 2+2=4 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הוא מכוער 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דוסים? כי האל יקלל אותנו 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? עגבניות ובשר אלפקה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי ככה מנהלי המוסד החליטו 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? חתול 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אז, אתה בא לפה הרבה? 92. מה חי בעליית הגג? עכבישים וגרוטאות ישנות 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? משו עם מקפליי 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? יותר מידיי 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת על כפתור 96. למה מגלחים כבשים? מגלחים כבישים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? קאאת את מחשבותיי (להלהלה) 98. נסח משפט אחד בשפה ההודית. משפט בהודית! 90. למה דגן גידל דגן בגן? כי הוא היה רעב 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבה פסיכית ופיצול האישיות שלה ברגע של שיעמום?! כי אני משועממת בטירוף!

עונה (אני משועממת)

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יראה טלוויזיה או יכבוש ת'עולם 2. מהי הצורה ההנדסית המועדפת עלייך? אני חושבת עיגול 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד חלב 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? לא יודעת 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). חום 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזז....בזזזז...בזזז.... 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? מפגר כי שברתי את שלי 8. מתי בפעם האחרונה התקלחת? לפני כמה דקות 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש חצאית ורודה? בגד ים 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא אבל תיכננתי על זה 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאת חושבת שיש לך כאלה). אני חושבת שאני מזליסטית או שזה לא כח על טיבעי 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? מה שיש אבל מעדיפה שקייות נייר 14. שילמת פיקדון לספריות בית הספר? לא 15. אתה חבר בתנועת נוער? כשבא לי 16. אתה אוהב את האיש האדום או הירוק ברמזור?למה? אם יכולת לשנות את הצבעים לאיזה צבע היית משנה? לא יודעת 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היית קוראת לו? היפו 18. השלימי: אחד שתיים שלוש... מזל-טוב! 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? מי שעושה את זה הוא אדם מוג לב וחרא של אדם הלוואי וימות (ככה הכלב שלי מת) 20. אם היית כותבת ספר, במי היית בוחרת בתור הדמות הראשית? בנערה שאני המצאתי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אין לי 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מת? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי האף גדול מדי 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי זו מחלה לחתולים 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אחד.... 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא... 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את כל החיים שלי כולל האנשים 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אין לי מושג....מחשב... כל מה שקיים על מקפליי...0 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? באנגליה כי אני אוהבת את אנגליה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? איך הוא הגיע לשם?! 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? העולם שלי 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לא יודעת 33. איזה קולות עושה ספר כשחובטים בו? טוק טוק 34. מה היה הספר האחרון שקראת? המזוודה של חנה ועכשיו אני בסיפורי חתולים 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא הבנתי 36. האם אתה חבר בכת הסטן? לא חושבת 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? שיכתבו מזל טוב 38. שתיים או שניים? שתיים 39. האם יש לך פיצול אישיות? כן 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? אין לי מושג אפילו לא ידעתי... 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט ירוק ובזוקה 42. האם עברת התקף סכיזופרניה? לא 43. האם הלכת לישון עם שיניים תותבות? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? פלאפון 46. באיזה צבע העיינים שלך?מרוצה? ירוק בערך 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? תשמרו על עצמכם 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 או 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אני מתייאשת 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא זוכרת 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינר 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? פרח 54. על מה אתה חושב כרגע? עד כמה שהשאלון מחרפן 55. באיזה מקצוע אתה לא רואה את עצמך עובד בו? מתקנת שעונים 56. מי היה האדם האחרון שישן לידך ונחר? אבא שלי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי ניגשת ללטף 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? דג על מגש של חסה ברוטב אפרסק 59. איך תוכיח לעולם שאתה חזיר? אוכל 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע למפגש של רוצחי חתולים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? רוצח חתולים 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? עומד 62. מה הוא המוטו שלך לחיים? אין לי 63. מה זה היפי? מוזר 64. האם אתה שונא משהו? אם כן, למה? את גיא כי מגעילה(אפאחד לא מכיר) 65. מה היית בגלגול הקודם? חתול 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? לא יודעת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מריחואנה 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא 69. האם אתה בעד רצח דובים? ממש לא! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? בורקס פיצה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני חודש וחצי באנגליה כאב לי הגרון 72. למה לדמבו הפיל יש אוזניים גדולות? כי וולט דיסני מפלא... 73. האם היה לך אי פעם חיית מחמד? אם כן- מה? היה לי כלבה וכלב ותוכים 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן שהצטנן, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? השפן ולא יודעת 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? הנדסה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? לא נראה לי 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? הוריד אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? על זה שלא עשיתי כלום 79. האם אתה קופץ מעזריאלי בזמנך החופשי? לא 80. מי מהטלטאביז הכי חכם? דיפסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? איפה שתלוי הפוסטר של דאגי בחדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת קרו המון ואני לא זוכרת אותם 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שאני לא יכולה לראות חברות 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא זוכרת 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אנשים טובים 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי ככה תידה אמרה 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דוסים? למה? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חתול וכלב וסוס 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי מיכל המורה הזבלית הזאת רוצה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אבא שלי 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "יש לך סיגריה?" 92. מה חי בעליית הגג? עקרבוט 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא הייתי רוצה להנחות 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לא יודעת 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? הייתי לוחצת 96. למה מגלחים כבשים? כדי ללבוש את הצמר 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא בא לי 98. נסח משפט אחד בשפה ההודית. ? 90. למה דגן גידל דגן בגן? כי בא לו! 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבה פסיכית ופיצול האישיות שלה ברגע של שיעמום?! כי היה לי משעמם....

roni poynter

New member
אוקיי אני..=]

משעממם משעממםם!! 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יאכלל במבה זה טעים:p 2. מהי הצורה ההנדסית המועדפת עלייך? לאדעת..משושה?! 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לא מתה על זהה..ואם כבר אז שוקלד לבן וחום ביחד!! 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? תלוייי .. 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אמממ..אין לי 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מוווו..מווו.ממווו...XD 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? תשיר של מקפליי.. Mr Brightside 8. מתי בפעם האחרונה התקלחת? אממ לפניי שעתיים בערךך.. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכיםםם 10. מה יגרום לך ללבוש חצאית ורודה? לאדעת.. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לאא...אבל תמיד חלמתי לעשות את זהה 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאת חושבת שיש לך כאלה) אין לי....אבל באלי לעוףףף..חחחח 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? עזבו אותי 14. שילמת פיקדון לספריות בית הספר? חח לא ..למה מה קרה?! 15. אתה חבר בתנועת נוער? אממ הייתי..! 16. אתה אוהב את האיש האדום או הירוק ברמזור?למה? אם יכולת לשנות את הצבעים לאיזה צבע היית משנה? לא נמשכתת אליהםםם 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היית קוראת לו? מי שמןן של אמא..?! מיי? סתםם..אני חושבת ש..היפו 18. השלימי: אחד שתיים שלוש... חמש 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אויי..מסכניםםם 20. אם היית כותבת ספר, במי היית בוחרת בתור הדמות הראשית? חחח נראלי שהייתי כותבת על מישו מסוייםם..אז המישו הזה..!!עזבו גמני לא הבנתי מה אמרתיXD 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אמ..ירוקקקקקקקקקקקק 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מה? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? לאדעתת 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הםם לא חתלתולים 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 1-צהוב 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא הפנו אותי... 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? חבר חתיך ונחמד שיהיה לי עם מי לדבר..והמשפחה שלי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? חחח נראלי שהייתי קונה לי בגדים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? הייתי רוצה לחיות עם דאגיייי ...ככה כי זה דאגי 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? חחחחח מה?! 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם הנדברהה..חח אחלה מילה 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לא עונה 33. איזה קולות עושה ספר כשחובטים בו? אאאוווצ'... 34. מה היה הספר האחרון שקראת?אממ לא זוכרת..שם ארוך כזה 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? חח לא 36. האם אתה חבר בכת הסטן?לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? סמייליייי 38. שתיים או שניים? שניים 39. האם יש לך פיצול אישיות?חחח לא..!! אולי כן 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?כי הוא חםםם 41. מה המסטיק האהוב עלייך?מסטיק בטעם פירות 42. האם עברת התקף סכיזופרניה? חחחח לא 43. האם הלכת לישון עם שיניים תותבות?לאא .. 44. האם ננשכת ע"י עז?יכול להיותת 45. מה מעיר אותך בבוקר? אני את עצמי..!! או שפותחים לי תאור בחדר 46. באיזה צבע העיינים שלך?מרוצה? בצבע ירוקק...מרוצהה!! 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אמאא..אל תלחיצו אותי.. לא חשבתי על זה ולא רוצה לחשוב על זה!! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? חחח אין עליי כסףף 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? חח כןן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?לאדעת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? ענף מהעץ 54. על מה אתה חושב כרגע?מתי זה ייגמר 55. באיזה מקצוע אתה לא רואה את עצמך עובד בו? דיי אם השאלות הדפוקות האלה 56. מי היה האדם האחרון שישן לידך ונחר?אבא שליי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?יורקת שלוש פעמים..פתאטית 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? טוב אני פורשתת אין לי כוחחחח להמשיךךך..XDDD

למעלה