שאלון 100 השאלות (הייתי משועממת..)

mcfly danna

New member
שלי.. סורי על הצימצומים..

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יגיד שהוא רוצה הביתה 2. מהי הצורה ההנדסית המועדפת עלייך? מתומן 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן ומריר.. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 10, לא יותר 5. באיזה צבע הפוני שלך? חום בלונד 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? של הפסטיגל סתם 8. מתי בפעם האחרונה התקלחת? אתמול 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש חצאית ורודה? כלום 11. האם יצא לך לשבור קיר? כמעט :( 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאת חושבת שיש לך כאלה). לעוף וקרן לייזר 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? אין שקיות חומות 14. שילמת פיקדון לספריות בית הספר? אצלנו לא משלמים בפיקדון, משלמים במכות 15. אתה חבר בתנועת נוער? נופ 16. אתה אוהב את האיש האדום או הירוק ברמזור?למה? אם יכולת לשנות את הצבעים לאיזה צבע היית משנה? הירוק נותן לי חופש. סגול ורוד ושחור 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היית קוראת לו? פופו 18. השלימי: אחד שתיים שלוש... מ-ה-מ-ם 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? :( 20. אם היית כותבת ספר, במי היית בוחרת בתור הדמות הראשית? אני ומקפליי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? שקופה עם נצנצים 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? נפגש עם המורה למתמטיקה שהושלך מהקומה ה-2 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי האוגרים כבר משחקים 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי כלבים נושכים כלבים וחתולים נושכים חתולים 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 10 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? הרבה.. לא רוצה לדבר על זה 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? דני,ומטוס כדי שנחזור לאנגליה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? שניצלים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אנגליה-מקפליי.. איפה השאלות הקשות 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? קודם נדאג לך לפסיכולוג, אח"כ הגולה 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? the magic kindom 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את העיניים.. 33. איזה קולות עושה ספר כשחובטים בו? בום 34. מה היה הספר האחרון שקראת? ש רגעים שאני לא חושבת עלייך 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? מקפליי ומלאכים 36. האם אתה חבר בכת השטן? הייתי עד שבא מלאך וכיסח לי את הצורה ושיכנע אותי לעבור לצד השני 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? לב 38. שתיים או שניים? שלוש!! 39. האם יש לך פיצול אישיות? שנייה אני שואלת את הדנות שבי 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? זה הוא שקסי בטירוף 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה 42. האם עברת התקף סכיזופרניה? לא 43. האם הלכת לישון עם שיניים תותבות? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? הכאפה של אחותי הגדולה 46. באיזה צבע העיינים שלך?מרוצה? חום, ולא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? יאללה הייתי פה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? למה לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 7 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? ננסה לא מבטיחה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? נחש 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מאלפת כרישים 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אטלס 54. על מה אתה חושב כרגע? שניצלים 55. באיזה מקצוע אתה לא רואה את עצמך עובד בו? נגרית 56. מי היה האדם האחרון שישן לידך ונחר? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? שואלת איפה החתול הלבן 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? ? 59. איך תוכיח לעולם שאתה חזיר? אוכל בטירוף. 60. אם במקרה תגיע למפגש של רוצחי חתולים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? לאיודעת.. אבל אני אדאג שהוא כבר לא יהיה יותר.. מוהה 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? רע 62. מה הוא המוטו שלך לחיים? חייך אל העולם והעולם יירק לך על השיניים 63. מה זה היפי? אדם בפאנן 64. האם אתה שונא משהו? אם כן, למה? הרבה..ככה 65. מה היית בגלגול הקודם? מחשב 66. מה תהיה בגלגול הבא? אנטנה, הועלתי בדרגה 67.הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? דבק, להסנפות מדי פעם 68. האם אתה יצור רשע?למה? מאוד 69. האם אתה בעד רצח דובים? מה פתאום 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? סטייק דובים. סתם שניצלים 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? שנה שעברה ,בשפעת 72. למה לדמבו הפיל יש אוזניים גדולות? כי זה הגנים הדפוקים של החסידה 73. האם היה לך אי פעם חיית מחמד? כן, כלבים,דגים ותוכים 74. מי יוצא דופן: השפן שהצטנן, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג, זה הדבר היחיד שאני לא אובססיבית אליו 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? הכל 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אגנוב בזוקה מהמכולת 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אשאר בבית 78. על מה תקבל פרס נובל? על שלום ביני לבין עצמי 79. האם אתה קופץ מעזריאלי בזמנך החופשי? בוודאי 80. מי מהטלטאביז הכי חכם? פו 81. איזה אזור בבית שלך אתה הכי אוהב? את השידה. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? לא מצאתי את הדיסק של פראמור 84. מהו המשפט שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "אני מכיר מישו שיכול לעזור לך" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני ומקפליי 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי שניים זה תמיד ביחד ו-3 לא 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דוסים? כי השפני סלע יעלבו 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? קיא 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי המורים סדיסטים 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כל דבר, אפילו מסיבת יומולדת 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? קח זה ישרוף אותך חזק 92. מה חי בעליית הגג? צ'יטות 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? mom 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 0 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? "im goanna push the button, push the button" ואז לוחצת עליו 96. למה מגלחים כבשים? כדי שיהיה לנו כריות בלילה 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? סבבה 98. נסח משפט אחד בשפה ההודית. צ'יקן טאי - אה זה בתיאלנדית 90. למה דגן גידל דגן בגן? כי שרה שרה שיר שמח 100. ועכשיו,מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבה פסיכית ופיצול האישיות שלה ברגע של שיעמום?! כי משעמם

יעליקק

New member
עקב שעמום XD [חלק 1]

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יילך לישון הוא בטח עייף. 2. מהי הצורה ההנדסית המועדפת עלייך? משולש [?] 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? קינדר בואננו XD 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? יותר מדי XD 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אין לי P: 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? זים זים. 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? מה שאני רוצה - מסודרים. 8. מתי בפעם האחרונה התקלחת? אתמול. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים. 10. מה יגרום לך ללבוש חצאית ורודה? חולצה מתאימה. [יש לי חצאית ורודה .. אבל לא פוקסיה ..] 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא, אבל יהיה נחמד. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאת חושבת שיש לך כאלה). להצליח לבכות על כל דבר קטן XD 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן. 14. שילמת פיקדון לספריות בית הספר? [ ? ] 15. אתה חבר בתנועת נוער? צופים ^^ 16. אתה אוהב את האיש האדום או הירוק ברמזור?למה? אם יכולת לשנות את הצבעים לאיזה צבע היית משנה? אני אוהבת את הירוק ^^ והייתי משנה את האדום לכחול את הצהוב לורוד והירוק לצהוב ^^ 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היית קוראת לו? פיפי. 18. השלימי: אחד שתיים שלוש... חמש. 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? עצוב :( 20. אם היית כותבת ספר, במי היית בוחרת בתור הדמות הראשית? דאגי XD 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שקוף ^^ 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מתנגד למשוואת הקומה השלישית כי הוא היה צריך ליפול [לפי החישובים כמובן] מהקומה העשירית. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם קטנים מדי XD 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי רק עכברים יכולים XD 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 5 אדום ירוק כחול צהוב כתום 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא. הא כן ליועצת ביה"ס לא בגללי בגלל מישהי שעשתה מסיבה שנהרסה XD 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את דאגי XD 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? את דאגי XD 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בבית של דאגי כדי להיות עם דאגי XD 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שזה ייצא בקקי XD 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? דאגלנד XD 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? ת'אמת? שום דבר. אף אחד לא מושלם [הא הא הבנתי לפני שבוע בערך] 33. איזה קולות עושה ספר כשחובטים בו? טראח 34. מה היה הספר האחרון שקראת? לנצח בגדול? או סוד עם כנפיים שלא קראתי בכלל ואחרי חצי שנה שהייתי צריכה להחזיר החזרתי לספרייה XD 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? אוהבי דאג XD 36. האם אתה חבר בכת הסטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את דאג XD 38. שתיים או שניים? שלוש. 39. האם יש לך פיצול אישיות? כן- לואיס. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי הוא מאקזט XD 41. מה המסטיק האהוב עלייך? ש ו נ א ת מ ס ט י ק י ם ! ! ! ! 42. האם עברת התקף סכיזופרניה? לא [הא הא אני יודעת מה זה ! חברה שלי עברה .. ] 43. האם הלכת לישון עם שיניים תותבות? לא שאני יודעת. 44. האם ננשכת ע"י עז? לא שאני יודעת. 45. מה מעיר אותך בבוקר? לא מעיר- מתעוררת לבד. 46. באיזה צבע העיינים שלך?מרוצה? חום ואין לי בעיה כי עדיין אומרים לי שזה חום יפה XD 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? דאגי אני אוהבת אותך XD 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? כריות? 1 בובות? הרבה. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? למה לא? השעמום גובר.

יעליקק

New member
[ חלק 2 ]

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? מישהי שמנה ומכוערת שאני מאד שונאת [ : 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רופאת עור 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכרת .. 54. על מה אתה חושב כרגע? על דוג XD 55. באיזה מקצוע אתה לא רואה את עצמך עובד בו? מפעל דגים XD [אהמהאריאהמ] 56. מי היה האדם האחרון שישן לידך ונחר? לואיס !? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אומרת לו היי 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סושי מזויף 59. איך תוכיח לעולם שאתה חזיר? אחקה את המישהי שמנה שאני מאד שונאת P: 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע למפגש של רוצחי חתולים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? רוצח חתולים .. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו רעמה ושלך ? 62. מה הוא המוטו שלך לחיים? "מה זה מוטו?" חחחחחח דאגי החמווווד XD 63. מה זה היפי? כזה יא יא גו מן XD סתם כזה פריק כמו נועם ירקוני XD 64. האם אתה שונא משהו? אם כן, למה? אני שונאת מישהו.. הרבה מישהוים כי הם מתומטמים והם חושבים שהם פריקים XD 65. מה היית בגלגול הקודם? רוצחת [לא יוצלחת] 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? רוצחת [כן יוצלחת] 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מנורת לבה בלי מנורת לבה XD 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן כי אני שונאת המון אנשים 69. האם אתה בעד רצח דובים? לא, זתומרת כן אם זה כולל אותה. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פייייצה XD וקינדר בואנו XD 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני שנה בערך ולא זוכרת במה ושלא נדע עוד צער טפו טפו טפו 72. למה לדמבו הפיל יש אוזניים גדולות? כדי שיווכל לעוף 73. האם היה לך אי פעם חיית מחמד? אם כן- מה? דג ? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן שהצטנן, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג- כי הוא דוקר ומעצבן 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ג"ג תנ"ך הסטוריה ועוד כמה .. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח אותה. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אספר לכולם שאלוהים רוצה שאני אבנה את תיבת נוח כי יהיה שיטפון ב-22 לספטמבר בצהריים. 78. על מה תקבל פרס נובל? על הילדה ששונאת הכי הרבה אנשים. 79. האם אתה קופץ מעזריאלי בזמנך החופשי? לא אבל תודה על התחביב החדש. 80. מי מהטלטאביז הכי חכם? פה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מטבח XD 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? כל יום קורה משהו אחר. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? כנ"ל שאלה למעלה. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? שבשב- לא לשאול למה. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? דאגי XD 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הוא מגניב ושתיים לא. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דוסים? כי הסיכה של הכיפה תתקע לך בגרון. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? את דאגי. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? תשאל ת'מורה לספורט. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם יאמרו שדאגי יבוא להופיע בארץ / בבית שלי רק אם אני אעשה את זה. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אתה בא לפה הרבה ? 92. מה חי בעליית הגג? אתה ? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אפ כלוס אנד פרסונל 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לווחץ על כפתור. 96. למה מגלחים כבשים? כדי לראות אותם ערומים. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בא לי מנגו. 98. נסח משפט אחד בשפה ההודית. כורי כורי אנ קוריסה 90. למה דגן גידל דגן בגן? כי הוא רוצה דגן בגן. 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבה פסיכית ופיצול האישיות שלה ברגע של שיעמום?! כי אני ברגע של שעמום !

sweet shir

New member
המ חברה שלך לא המציאה אותו, עניתי עליו כבר 5

פעמים בשנתיים האחרונות..... ><

meningher

New member
הנההה

עניתי על הכל בבלוג :p http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=135418&blogcode=7394252

Mcfly for ever

New member
אני.. (נראה לי שהשתגעתי...)

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ירצה לחזור הביתה 2. מהי הצורה ההנדסית המועדפת עלייך? מעוין (אין לי מושג למה) 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד לבן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? שמונה 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). חום כהה 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזזזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? sorrys_not_good_enough... 8. מתי בפעם האחרונה התקלחת? מקודם 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש חצאית ורודה? פעם לבשתי חצאית ורודה אבל זה היה כשהייתי בכיתה ז' (שנה שעברה) מעניין מה חשבתי לעצמי... 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאת חושבת שיש לך כאלה). זה לא כוח על טבעי זה פשוט מזל..., כל פעם שאני משחקת בינגו אני מנצחת , גם אם אני משחקת נגד 100 איש 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. שילמת פיקדון לספריות בית הספר? כן 15. אתה חבר בתנועת נוער? לא!!!!! 16. אתה אוהב את האיש האדום או הירוק ברמזור?למה? אם יכולת לשנות את הצבעים לאיזה צבע היית משנה? לא יודעת 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היית קוראת לו? היפו.. XDDD 18. השלימי: אחד שתיים שלוש... עשר 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? שמי שהושה את זה היא איש מסריח וחסר לב.. 20. אם היית כותבת ספר, במי היית בוחרת בתור הדמות הראשית? לא יודעת... במישהוו 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). ירוק 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? לא יודעת 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי אף אחד לא לימד אותם 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם כלבים..לא יודעת 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 4 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא..! 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מחשב נייד 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? דביבון.. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? באנגליה..בגלל הבריטים 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? לא יודעת, אבל כשהייתי בת שלוש זה קרה לי עם הגולה של המשריקית.. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? טומטום 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את השיער כי הוא מגעיל... 33. איזה קולות עושה ספר כשחובטים בו? איי! ... ? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר וגביע האש בפעם המיליון 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת הסטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? לוגו של מקפליי אבל אני מעדיפה שלא יביאו לי בלונים ליום ההולדת 38. שתיים או שניים? שניים 39. האם יש לך פיצול אישיות? לא. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מסטיק בטעם מסטיק 42. האם עברת התקף סכיזופרניה? סכיזו....מה? 43. האם הלכת לישון עם שיניים תותבות? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? הטלפון שלי 46. באיזה צבע העיינים שלך?מרוצה? חום..לא. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אההה.. חחח לא יודעת 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? אמממ...לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? לא 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? מה?? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? ארכיאולוג 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? נראה לי הכרית שאחי זרק עליי 54. על מה אתה חושב כרגע? למה אני עונה על השאלון הזה? 55. באיזה מקצוע אתה לא רואה את עצמך עובד בו? מורה 56. מי היה האדם האחרון שישן לידך ונחר? אחי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? רעל עכברים 59. איך תוכיח לעולם שאתה חזיר? לא יודעת.. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע למפגש של רוצחי חתולים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? רוצח חתולים 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? זוועה 62. מה הוא המוטו שלך לחיים? למה אני? 63. מה זה היפי? סוג של איש 64. האם אתה שונא משהו? אם כן, למה? אורז..זה מגעיל אותי..בעעע 65. מה היית בגלגול הקודם? לא יודעת..פינגוין? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? לא יודעת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אבן אופל 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא..כי לא נראה לי שאני רעה 69. האם אתה בעד רצח דובים? לא! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? חסה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני שנה הייתי מצוננת 72. למה לדמבו הפיל יש אוזניים גדולות? כדי לעוף נראה לי 73. האם היה לך אי פעם חיית מחמד? אם כן- מה? היו הרבה: כלב, חתול, דגים, איגואנה, זיקית ו3 ארנבות ו20 אפרוחים (באמת) 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן שהצטנן, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? הדובון..לא יודעת 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? היסטוריה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? למה שיהיה לי חשק עז ללכת לכלא? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? יוריד אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? על הילדה הכי עצלנית בעולם 79. האם אתה קופץ מעזריאלי בזמנך החופשי? לא.. אני מחכה שייבנו בניין יותר גבוה 80. מי מהטלטאביז הכי חכם? פו היא/הוא גאון... 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? הפינה של הטלויזיה 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? איחרתי לביה''ס ביום הראשון ללימודים 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? החזרה לביה''ס 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? מאמי.... 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? דני ג'ונס 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? מי אמר שהוא לא? זה יוצא 1.5 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דוסים? כי הם יכריחו אותך לברך קודם 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? גבינה צהובה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי המורות מעצבנות 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אממ..כלום 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? יש'ך אח תאום? 92. מה חי בעליית הגג? עכביש 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? Y בעשר 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? נראה לי שמונה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת 96. למה מגלחים כבשים? כי להם חם ולנו קר 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אולי אחר כך 98. נסח משפט אחד בשפה ההודית. דילטופגלהה 90. למה דגן גידל דגן בגן? כי היה לו משעמם 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבה פסיכית ופיצול האישיות שלה ברגע של שיעמום?! כי אני יותר פסיכית וממש משעמם לי!!!!!

kelly7i

New member
כל הכבוד, פשוט כל הכבוד!!

אני שעה מצממת רווחים בשורות שם, מתחילה לענות, מדגישה משקיעה וזה פתאוםםםםםםם לחצתי טעות על הכפתרו שמכבה את המחשב, והכל נעלםםםםםם! יוווווווווו אם הוא לא נכבה\נתקע מעצמו אז אני צריכה להזיז את הרגל שלי דווקא לשם!?!?!? גרררררררררר שונאת שזה קורה.

tiky2

New member
חיחי... התחלתי לענות אבל

התייאשתי באיזה 30 ומשהו... זה טירוף!!! ושאלות מפגרות.

McFlyRoni

New member
מתוך שיעמום יתר ../images/Emo178.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? לא ראיתי תסרט, אבל אני משערת שהוא ירכב על אופניים D: 2. מהי הצורה ההנדסית המועדפת עלייך? שום צורה. שונאת גיאומטריה >< 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? אוווווו עדשים, מתפצפץ בפה, לבן, עם עוגיות, סתם שוקולד 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הכי הרבה - 15 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז בזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? hypnotised בכללי, that girl לסיון, 5 colors לחברה שלי. 8. מתי בפעם האחרונה התקלחת? לפני שעתיים 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש חצאית ורודה? XD פורים! 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאת חושבת שיש לך כאלה). טלפתיה :S 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? מכפת לי 14. שילמת פיקדון לספריות בית הספר? WTF?! 15. אתה חבר בתנועת נוער? יאפ 16. אתה אוהב את האיש האדום או הירוק ברמזור?למה? אם יכולת לשנות את הצבעים לאיזה צבע היית משנה? הירוק יותר חמוד והייתי שמה ורוד ^^" 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היית קוראת לו? מימי - וזאת בת. 18. השלימי: אחד שתיים שלוש... אני אחשוורוש 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אווץ'. 20. אם היית כותבת ספר, במי היית בוחרת בתור הדמות הראשית? לוידעת 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). משום מה, אין לי גלימה! מפתיע. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? בום. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? הם גדולים מדי? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מי אמר שהם לא יכולים?! 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 4 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? סירת מנוע 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? יואו. בית אדיר D: 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לונדון
30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? ממלכת לולו. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? שאני לא אהיה כלכך מכוערת. 33. איזה קולות עושה ספר כשחובטים בו? אוווווווו אווווווווו 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר החמישי. הוא משעמם תחת אז אין לי כוח להמשיך.. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת-אתן-כאפה-למי-שממציא-את-השאלות-בשאלונים 36. האם אתה חבר בכת הסטן? בארור! 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? סמיילונים 38. שתיים או שניים? שתיים שליטה! 39. האם יש לך פיצול אישיות? כן >< 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? רק שהוא קר ^^ 41. מה המסטיק האהוב עלייך? הובה-בובה D: 42. האם עברת התקף סכיזופרניה? לא 43. האם הלכת לישון עם שיניים תותבות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח 44. האם ננשכת ע"י עז? בוודאי. 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא 46. באיזה צבע העיינים שלך?מרוצה? חום, מעאפן. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? =| 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? למה לא. אבל רק אם זה פוטטוס! 49. כמה כריות יש לך על המיטה? שתיים 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן ! :) עברתי כבר חצי! 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? וואט דה פאאאאאאאק? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? בטח עורכת דין... 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? הממ 54. על מה אתה חושב כרגע? על מה הדבר האחרון שנפל לי על הראש... 55. באיזה מקצוע אתה לא רואה את עצמך עובד בו? מנקה רחובות XD 56. מי היה האדם האחרון שישן לידך ונחר? המ המ המ אינלי מושג 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? עושה לו: רררררר ויורקת 3 פעמים 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? אחלה בחלה של ארוחה לשקית הזבל! 59. איך תוכיח לעולם שאתה חזיר? אקרא לעצמי ספיידר פיג! 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע למפגש של רוצחי חתולים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? רוצח חתולים. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? |איןתגובה| 62. מה הוא המוטו שלך לחיים? :) 63. מה זה היפי? מוזר. 64. האם אתה שונא משהו? אם כן, למה? הרבה דברים. 65. מה היית בגלגול הקודם? סמיילי :) 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? סמיילי עצוב ): . סתם בשביל הכיף (; 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? שאלה טובה 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא כלכך ^^" 69. האם אתה בעד רצח דובים? לא.. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? נראלי ש..... לזניה/פיצה/שניצל תירס 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? שיעול קשה ביותר ><" 72. למה לדמבו הפיל יש אוזניים גדולות? כדי שיוכל לעוף כמובן! 73. האם היה לך אי פעם חיית מחמד? אם כן- מה? כן.. בוביק! = לוקו = כלב. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן שהצטנן, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג, כי אין עליו שיר. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אתגלח. 78. על מה תקבל פרס נובל? על החוכמה המיוחדת שלי. 79. האם אתה קופץ מעזריאלי בזמנך החופשי? בדיוק הפרעתם לי.

McFlyRoni

New member
המשך...

80. מי מהטלטאביז הכי חכם? פו! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? המיטה... 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? וויי לא יודעת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שתקו. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אשכרה/ראסמי. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? בובספוג. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? לא באלו. יש בעיה?!?! 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דוסים? לא בא להם בטוב. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? טונה/מיונז 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? שאלה זו כרגע נחקרת אך כמדומני שהתשובה היחידה היא: כדי לענות אותנו! 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? משו שאני ממש ארצה ? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "מה אתה עושה היום בערב?" 92. מה חי בעליית הגג? שדונים קטנים וחמודים 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? "call yourself a friend?" 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אפס! :) 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ על כפתור. 96. למה מגלחים כבשים? כדי שהן יהיה קר בחורף ולנו לא ^^ 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בכיף. 98. נסח משפט אחד בשפה ההודית. איי צ'יקידנה. 99. למה דגן גידל דגן בגן? הוא בכלל רצה לגדל מלפפון. אבל יצא לו דגן... 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבה פסיכית ופיצול האישיות שלה ברגע של שיעמום?! התשובה בשאלה. "ברגע של שיעמום"

למעלה