mcfly danna
New member
שלי.. סורי על הצימצומים..
. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יגיד שהוא רוצה הביתה 2. מהי הצורה ההנדסית המועדפת עלייך? מתומן 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן ומריר.. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 10, לא יותר 5. באיזה צבע הפוני שלך? חום בלונד 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? של הפסטיגל סתם 8. מתי בפעם האחרונה התקלחת? אתמול 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש חצאית ורודה? כלום 11. האם יצא לך לשבור קיר? כמעט
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאת חושבת שיש לך כאלה). לעוף וקרן לייזר 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? אין שקיות חומות 14. שילמת פיקדון לספריות בית הספר? אצלנו לא משלמים בפיקדון, משלמים במכות 15. אתה חבר בתנועת נוער? נופ 16. אתה אוהב את האיש האדום או הירוק ברמזור?למה? אם יכולת לשנות את הצבעים לאיזה צבע היית משנה? הירוק נותן לי חופש. סגול ורוד ושחור 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היית קוראת לו? פופו 18. השלימי: אחד שתיים שלוש... מ-ה-מ-ם 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
20. אם היית כותבת ספר, במי היית בוחרת בתור הדמות הראשית? אני ומקפליי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? שקופה עם נצנצים 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? נפגש עם המורה למתמטיקה שהושלך מהקומה ה-2 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי האוגרים כבר משחקים 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי כלבים נושכים כלבים וחתולים נושכים חתולים 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 10 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? הרבה.. לא רוצה לדבר על זה 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? דני,ומטוס כדי שנחזור לאנגליה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? שניצלים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אנגליה-מקפליי.. איפה השאלות הקשות 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? קודם נדאג לך לפסיכולוג, אח"כ הגולה 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? the magic kindom 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את העיניים.. 33. איזה קולות עושה ספר כשחובטים בו? בום 34. מה היה הספר האחרון שקראת? ש רגעים שאני לא חושבת עלייך 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? מקפליי ומלאכים 36. האם אתה חבר בכת השטן? הייתי עד שבא מלאך וכיסח לי את הצורה ושיכנע אותי לעבור לצד השני 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? לב 38. שתיים או שניים? שלוש!! 39. האם יש לך פיצול אישיות? שנייה אני שואלת את הדנות שבי 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? זה הוא שקסי בטירוף 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה 42. האם עברת התקף סכיזופרניה? לא 43. האם הלכת לישון עם שיניים תותבות? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? הכאפה של אחותי הגדולה 46. באיזה צבע העיינים שלך?מרוצה? חום, ולא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? יאללה הייתי פה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? למה לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 7 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? ננסה לא מבטיחה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? נחש 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מאלפת כרישים 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אטלס 54. על מה אתה חושב כרגע? שניצלים 55. באיזה מקצוע אתה לא רואה את עצמך עובד בו? נגרית 56. מי היה האדם האחרון שישן לידך ונחר? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? שואלת איפה החתול הלבן 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? ? 59. איך תוכיח לעולם שאתה חזיר? אוכל בטירוף. 60. אם במקרה תגיע למפגש של רוצחי חתולים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? לאיודעת.. אבל אני אדאג שהוא כבר לא יהיה יותר.. מוהה 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? רע 62. מה הוא המוטו שלך לחיים? חייך אל העולם והעולם יירק לך על השיניים 63. מה זה היפי? אדם בפאנן 64. האם אתה שונא משהו? אם כן, למה? הרבה..ככה 65. מה היית בגלגול הקודם? מחשב 66. מה תהיה בגלגול הבא? אנטנה, הועלתי בדרגה 67.הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? דבק, להסנפות מדי פעם 68. האם אתה יצור רשע?למה? מאוד 69. האם אתה בעד רצח דובים? מה פתאום 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? סטייק דובים. סתם שניצלים 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? שנה שעברה ,בשפעת 72. למה לדמבו הפיל יש אוזניים גדולות? כי זה הגנים הדפוקים של החסידה 73. האם היה לך אי פעם חיית מחמד? כן, כלבים,דגים ותוכים 74. מי יוצא דופן: השפן שהצטנן, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג, זה הדבר היחיד שאני לא אובססיבית אליו 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? הכל 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אגנוב בזוקה מהמכולת 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אשאר בבית 78. על מה תקבל פרס נובל? על שלום ביני לבין עצמי 79. האם אתה קופץ מעזריאלי בזמנך החופשי? בוודאי 80. מי מהטלטאביז הכי חכם? פו 81. איזה אזור בבית שלך אתה הכי אוהב? את השידה. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? לא מצאתי את הדיסק של פראמור 84. מהו המשפט שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "אני מכיר מישו שיכול לעזור לך" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני ומקפליי 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי שניים זה תמיד ביחד ו-3 לא 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דוסים? כי השפני סלע יעלבו 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? קיא 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי המורים סדיסטים 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כל דבר, אפילו מסיבת יומולדת 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? קח זה ישרוף אותך חזק 92. מה חי בעליית הגג? צ'יטות 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? mom 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 0 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? "im goanna push the button, push the button" ואז לוחצת עליו 96. למה מגלחים כבשים? כדי שיהיה לנו כריות בלילה 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? סבבה 98. נסח משפט אחד בשפה ההודית. צ'יקן טאי - אה זה בתיאלנדית 90. למה דגן גידל דגן בגן? כי שרה שרה שיר שמח 100. ועכשיו,מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבה פסיכית ופיצול האישיות שלה ברגע של שיעמום?! כי משעמם
. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יגיד שהוא רוצה הביתה 2. מהי הצורה ההנדסית המועדפת עלייך? מתומן 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן ומריר.. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 10, לא יותר 5. באיזה צבע הפוני שלך? חום בלונד 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? של הפסטיגל סתם 8. מתי בפעם האחרונה התקלחת? אתמול 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש חצאית ורודה? כלום 11. האם יצא לך לשבור קיר? כמעט