עונה ../images/Emo9.gif
האם את/ה אוהב/ת מוזיקה בכלל? מוזיקה זה החיים שלי
איזה סגנון מוזיקה? רוק, בלדות, כל מיני..תלוי
להקה אהובה? מטרופולין, בית הבובות, סינרגיה, K's Choice, Keane
שיר אהוב של הלהקה? מטרופולין - תוך דקה בית הבובות - שיר בעיפרון סינרגיה - לחבק אותך, ספרי K's Choice - Now Is Mine, Too Many Happy Faces Keane - She Has No Time
דיסק אהוב של הלהקה? מטרופולין - מטרופולין (היחיד שיצא בינתיים) בית הבובות - מדפים (היחיד שיצא בינתיים) סינרגיה - סינרגיה (?-זה שם הדיסק? חח) K's Choice - Cocoon Crash
זמר אהוב? אביתר בנאי, אוהד חיטמן, Espen Lind ועוד
שיר אהוב של הזמר? אביתר בנאי - יש לי סיכוי אוהד חיטמן - תעלות, מונוטוני, אישה משוגעת Espen Lind - when sussanah cries, niki's theme, the buffalo tapes
דיסק אהוב של הזמר? אביתר בנאי - הראשון והשלישי אוהד חיטמן - אוהד חיטמן (היחיד שיצא בינתיים) Espen lind - Red
זמרת אהובה? אפרת גוש, מירי מסיקה, Avril Lavigne
שיר אהוב של הזמרת? אפרת גוש - שעתיים אחרי, ג'ורג'יה, טוב לבד ועוד מירי מסיקה - בקרקס הזה, באה אליכם, טיפה טיפה Avril Lavigne - Fall To Pieces, Nobody's Home
דיסק אהוב של הזמרת? אפרת גוש - אפרת גוש (היחיד שיצא בינתיים) מירי מסיקה - מירי מסיקה (היחיד שיצא בינתיים) Avril Lavigne - Under My Skin
האם היית בהופעות של הלהקה? מטרופולין - עדיין לא בית הבובות - כן סינרגיה - לא K's Choice, Keane - הלוואי , אבל לא.
של הזמר? אביתר בנאי - כן אוהד חיטמן - לא Espen Lind - הלוואי
של הזמרת? אפרת גוש - לא, כי היא הבריזה -פעמיים- מבאר שבע! מירי מסיקה - כן, כי מירי -לא מבריזה- מבאר שבע
Avril Lavigne - תנחשו לבד
שיר אהוב בכלל...? אוהו.. יש כמה - Valensia - Gaia Orange Blue - She's Got That Light Fisher One - I Will Love You Evanesence - Hello, Anywhere Gary Jules - Mad World Judith - You Christina Aguilera - Reflection Kasey Chambers - Not Pretty Enough Krezip - I Would Stay Vanessa Carlton - Rinse The Goo Goo Dolls - Iris Saybia - The day after tomorrow דני בסן - ככלות הקול והתמונה עמית צח - וזה כואב לי רמי קליינשטיין - נוצה ברוח (לא בסדר הזה אבל)
מנחה אהוב בגלגל"צ? אנערף שמות מי שקרא/ה הכל - מקבל/ת
מי שקרא/ה + הוריד/ה את השירים שכתבתי שלא הכיר/ה - מקבל/ת