שאלון. _מוזיקה)..חהחה..התמכרתי!

שאלון. _מוזיקה)..חהחה..התמכרתי!

דבר ראשון יש מצב שמישו כב עשה שאלון כזה..אבל אין לי מושג אז מקסימום אל תענו..חחח! האם את/ה אוהב/ת מוזיקה בכלל? איזה סגנון מוזיקה? להקה אהובה? שיר אהוב של הלהקה? דיסק אהוב של הלהקה? זמר אהוב? שיר אהוב של הזמר? דיסק אהוב של הזמר? זמרת אהובה? שיר אהוב של הזמרת ? דיסק אהוב של הזמרת? האם היית בהופעות של הלהקה? של הזמר? של הזמרת? שיר אהוב בכלל...? מנחה אהוב בגלגל"צ..חחחח? יאללה זהו, יומטוב שיהיה לכם!

שלי..

האם את/ה אוהב/ת מוזיקה בכלל?ברור...no music no life איזה סגנון מוזיקה?רוק להקה אהובה?בית הבובות ומטרופולין... שיר אהוב של הלהקה?למעני/ בלי לומר מילה דיסק אהוב של הלהקה?מדפים..(המ..) זמר אהוב?ברי סחרוף ומוש בן ארי שיר אהוב של הזמר?ניצוצות/עד אליי דיסק אהוב של הזמר?סימנים של חולשה/עד אליי זמרת אהובה?אפרת גוש שיר אהוב של הזמרת ?תמיד כשאתה בא דיסק אהוב של הזמרת?..... האם היית בהופעות של הלהקה?כן. של הזמר?כן של הזמרת?לא שיר אהוב בכלל...?אחלום לנצח של מופע הארנבות מנחה אהוב בגלגל"צ..חחחח?עומרי רונן יאללה זהו, יומטוב שיהיה לכם!

eladi88

New member
אני

האם את/ה אוהב/ת מוזיקה בכלל? כה איזה סגנון מוזיקה? רוק ישראלי להקה אהובה? בית הבובות
שיר אהוב של הלהקה? שיר בעיפרון, סיגפו, למעני ועוד רבים וטובים דיסק אהוב של הלהקה? אמממ מדפים? זמר אהוב? זמר....אממממ אני אבחר להקה שוב...משינה שיר אהוב של הזמר? נגעה בשמים דיסק אהוב של הזמר? מכונת הזמן זמרת אהובה? אמממ ניקח את מירי מסיקה שיר אהוב של הזמרת? באה אליכם ומפלס המצב רוח דיסק אהוב של הזמרת? מירי מסיקה האם היית בהופעות של הלהקה? וודאי של הזמר? כן של הזמרת? לא שיר אהוב בכלל...? אממממ ישראלי...את השירים של בית הבובות....לועזי אורפנד לנד - דה בילובד קרייס מנחה אהוב בגלגל"צ..חחחח? עזבו אותי באמא שלכם יאללה זהו, יומטוב שיהיה לכם! יומטוב גם לך

עורוס

New member
חעח ../images/Emo6.gif עונה... ^^ ../images/Emo97.gif

האם את/ה אוהב/ת מוזיקה בכלל? יאפ
איזה סגנון מוזיקה? רוק בעיקר. להקה אהובה? Guns n Roses שיר אהוב של הלהקה? November Rain, Live and let Die דיסק אהוב של הלהקה? Use Your Illusion I זמר אהוב? הו. יש שניים. ג'ימי הנדריקס ויהודה פוליקר. שיר אהוב של הזמר? ג'ימי- All Along The Watchtower, יהודה- "כשתגדל". דיסק אהוב של הזמר? ג'ימי- יש לי רק את הגרייטיסט היטס
, יהודה- Live בקיסריה. זמרת אהובה? אין הרבה... שיהיה אפרת גוש. שיר אהוב של הזמרת ? "דיאטה" דיסק אהוב של הזמרת? יש לה רק דיסק אחד, אז שיהיה אותו
האם היית בהופעות של הלהקה? חחח הצחקתם אותי
של הזמר? לא של הזמרת? לא שיר אהוב בכלל...? November Rain. מנחה אהוב בגלגל"צ..חחחח? חחח.. הדר מרקס כפרעליה

RoCKeR121

New member
אוי אתה איש כל כך נחמד

אתה אוהב בדיוק את המוזיקה שאני אוהב:) ואם אתה רוצה את הדיסק הראשון של הנדריקס דבר איתי במסנג'ר [email protected]

עורוס

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo97.gif

וזה בסדר, אני לא כל כך רוצה כרגע את הדיסק של ג'ימי... אני עסוק בלחרוש על דיסקים מעולים אחרים...

hila3000

New member
עונה ../images/Emo9.gif

האם את/ה אוהב/ת מוזיקה בכלל? מוזיקה זה החיים שלי איזה סגנון מוזיקה? רוק, בלדות, כל מיני..תלוי להקה אהובה? מטרופולין, בית הבובות, סינרגיה, K's Choice, Keane שיר אהוב של הלהקה? מטרופולין - תוך דקה בית הבובות - שיר בעיפרון סינרגיה - לחבק אותך, ספרי K's Choice - Now Is Mine, Too Many Happy Faces Keane - She Has No Time דיסק אהוב של הלהקה? מטרופולין - מטרופולין (היחיד שיצא בינתיים) בית הבובות - מדפים (היחיד שיצא בינתיים) סינרגיה - סינרגיה (?-זה שם הדיסק? חח) K's Choice - Cocoon Crash זמר אהוב? אביתר בנאי, אוהד חיטמן, Espen Lind ועוד שיר אהוב של הזמר? אביתר בנאי - יש לי סיכוי אוהד חיטמן - תעלות, מונוטוני, אישה משוגעת Espen Lind - when sussanah cries, niki's theme, the buffalo tapes דיסק אהוב של הזמר? אביתר בנאי - הראשון והשלישי אוהד חיטמן - אוהד חיטמן (היחיד שיצא בינתיים) Espen lind - Red זמרת אהובה? אפרת גוש, מירי מסיקה, Avril Lavigne שיר אהוב של הזמרת? אפרת גוש - שעתיים אחרי, ג'ורג'יה, טוב לבד ועוד מירי מסיקה - בקרקס הזה, באה אליכם, טיפה טיפה Avril Lavigne - Fall To Pieces, Nobody's Home דיסק אהוב של הזמרת? אפרת גוש - אפרת גוש (היחיד שיצא בינתיים) מירי מסיקה - מירי מסיקה (היחיד שיצא בינתיים) Avril Lavigne - Under My Skin האם היית בהופעות של הלהקה? מטרופולין - עדיין לא בית הבובות - כן סינרגיה - לא K's Choice, Keane - הלוואי , אבל לא. של הזמר? אביתר בנאי - כן אוהד חיטמן - לא Espen Lind - הלוואי של הזמרת? אפרת גוש - לא, כי היא הבריזה -פעמיים- מבאר שבע! מירי מסיקה - כן, כי מירי -לא מבריזה- מבאר שבע
Avril Lavigne - תנחשו לבד שיר אהוב בכלל...? אוהו.. יש כמה - Valensia - Gaia Orange Blue - She's Got That Light Fisher One - I Will Love You Evanesence - Hello, Anywhere Gary Jules - Mad World Judith - You Christina Aguilera - Reflection Kasey Chambers - Not Pretty Enough Krezip - I Would Stay Vanessa Carlton - Rinse The Goo Goo Dolls - Iris Saybia - The day after tomorrow דני בסן - ככלות הקול והתמונה עמית צח - וזה כואב לי רמי קליינשטיין - נוצה ברוח (לא בסדר הזה אבל) מנחה אהוב בגלגל"צ? אנערף שמות מי שקרא/ה הכל - מקבל/ת
מי שקרא/ה + הוריד/ה את השירים שכתבתי שלא הכיר/ה - מקבל/ת

hila3000

New member
גם תקבלי ../images/Emo47.gif וגם

תקבלי הנאה מהשירים הכל כך יפים האלה

hodayoyo

New member
מצאתי מישהי שמכירה את KEANE../images/Emo70.gif

אני בהלם!! איי נכון שהם פשוט טובים?!

must178

New member
מי ישמע

גם אני מכיר אותם, הם סבבה לגמרי. הורדתי בזמנו את הדיסק שלהם, הוא סביר Somewhere only we know להיט, השאר די רגילים.

hila3000

New member
חולקת עליך :)

יש כמה שירים שלהם שקצת מזכירים שירים אחרים מבחינת לחן.. אבל! she has no time זה שיר מדהים.. ו-bedshaped, snowed under, bend and break גם ממש טובים ומבחינת טקסט - לכל שיר יש גוון משלו, וכתובים ממש יפה, מיוחד, קולע.. לדעתי

hodayoyo

New member
אנשים לא מכירים אותם..../images/Emo60.gif

חוץ ממי שרואה את המ... או.סי אני חושבת כי בפסקול של הסדרה יש את דיס איז דה לאסט טיים או משהו והדיסק שלהם מצויין לדעתי! המוזיקה פשוט טובה ויש מספיק שירים עם פוטנציאל להיות להיטים, פשוט הרבה פעמים קורה שלהקה או זמר יוצאים עם שיר אחד שנהיה להיט ענק וחורשים לו ת'צורה ואז כשמוציאים סינגל שני אז בקושי מקבלים אותו כי תקועים על הראשון...

למעלה