שאלון. _מוזיקה)..חהחה..התמכרתי!

Hadardur

New member
חחחחחחחחחחחחח איך עלית על זה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גרמת לי לחייך כמו איזה מסכנה מול המחשב

mory89

New member
חח גם לי יש מחר טיול שנתי,

ואני שיא העייפה, אבל בכל זאת השקעתי.. האם את/ה אוהב/ת מוזיקה בכלל? ברור!! מוזיקה היא החיים שלי!
איזה סגנון מוזיקה? אממ.. בעיקר רוק.. אבל כזה כלמיני.. להקה אהובה? בית הבובות, משינה, סינרגיה, מופע הארנבות של דוקטור קספר, מוניקה סקס, שוטי הנבואה, היהודים, Coldplay, Metallica, Simple Plan.. שיר אהוב של הלהקה? בית הבובות - אישה כנענית, אמן, למעני, בית הבובות, יש מקום.. (כמעט הכל!) משינה - נגעה בשמים, אנה, הכוכבים דולקים על אש קטנה, העמותה לחקר התמותה.. (ועוד רבים אחרים..) סינרגיה - צועקים על אהבה, ספרי, חושך.. מופע הארנבות של דוקטור קספר - אחלום לנצח, שילה, סקס, בואי דינה.. מוניקה סקס - דם, גשם חזק, פלורנטין, פצעים ונשיקות.. שוטי הנבואה - מה קרה לך, אח של סלים.. היהודים - נץ, דם, עידן האלוהים, עוד ארון אחד... Coldplay - Beautiful World, Trouble... Metallica - Nothing Else Metters, One... Simple Plan - Perfect, Welcome To My Life... דיסק אהוב של הלהקה? בית הבובות - מדפים משינה - להתראות נעורים שלום אהבה סינרגיה - סינרגיה מופע הארנבות של דוקטור קספר - האוסף של ההופעת איחוד.. מוניקה סקס - פלורנטין שוטי הנבואה - שוטי הנבואה היהודים - LIVE1+2 Coldplay - X&Y Metallica - האוסף ההוא עם הפילהרמונית Simple plan - אני לא זוכרת איך קוראים לדיסק, אבל הסדיסק השלישי. זמר אהוב? ברי סחרוף, אביב גפן, עידן רייכל, מוש בן-ארי, מאיר בנאי, דניאל סלומון, בטוח שיש עוד.. אבל נמאס לי לפרט.. שיר אהוב של הזמר? ברי סחרוף - ניצוצות, עוד חוזר הניגון, חלליות... אביב גפן - שנינו שווים, שיר עצוב, מלאך, רגעים, קרן אור.. עידן רייכל - שובי אל בייתי, ממעמקים... מוש בן-ארי - יה, את, שיר למעלות, דרך, ואיך שלא, בטח שאבוא... מאיר בנאי - גשם, אהבה קצרה... דניאל סלומון - לב זהב, בא מכאב, כולם אוהבים את דניאל, לבן... דיסק אהוב של הזמר? ברי סחרוף - הכל או כלום אביב גפן - יומן מסע עידן רייכל - ממעמקים מוש בן-ארי - דרך מאיר בנאי - ובניהם דניאל סלומון - דניאל סלומון זמרת אהובה? אין מישהי ספציפית, אבל אחינעם ניני שרה יפה, וגם אפרת גוש וגלי עטרי.. שיר אהוב של הזמרת ? אחינעם ניני - החיים יפים אפרת גוש - דיאטה גלי עטרי - חזקה מהרוח דיסק אהוב של הזמרת? הדיסק היחיד של אפרת ממש טוב!! האם היית בהופעות של הלהקה? הייתי ב3 של בית הבובות אחת של משינה אחת של סינרגיה לא הייתי במופע הארנבות מוניקה סקס ושוטי הבנואה הייתי ב3 של היהודים ובכל השאר גם לא הייתי. של הזמר? הייתי באחת של ברי סחרוף, לא הייתי באביב בעידן רייכל ובמוש בן ארי הייתי באחת של מאיר בנאי וב2 של דניאל. של הזמרת? הייתי באחת של אפרת גוש. שיר אהוב בכלל...? יש המוןןןןןןןןןןןןןן!! זה משתנה.. מנחה אהוב בגלגל"צ..חחחח? אממ.. לאדעת, אני מקשיבה לשירים, לא למנחים.. כל מי שקרא את הכל, לא מגיע לו פרח, מגיע לו זר פרחים!! (שלי ממש ארוךךך!!)

עונה.

האם את/ה אוהב/ת מוזיקה בכלל? ברור. נו מיוזיק נו לייף וזה
איזה סגנון מוזיקה? בערך הכל. שומעת בעיקר רוק ישראלי, פאנק, מוזיקה שחורה [היפ הופ ראגיי] ומוזיקת עולם. להקה אהובה? בית הבובות
חוצמהם היהודים, מוניקה סקס, פאנסט, הדגנחש, בוטן מתוק, עוד המון המון. שיר אהוב של הלהקה? לא יכולה לבחור. דיסק אהוב של הלהקה? מדפים?
זמר אהוב? לא יכולה לבחור
מוקי
ומוש בן ארי ועברי לידר. שיר אהוב של הזמר? שיר מלחמה, באתי ממך. דיסק אהוב של הזמר? עוקף מלמעלה. זמרת אהובה? שיר אהוב של הזמרת ? אין דיסק אהוב של הזמרת? . האם היית בהופעות של הלהקה? כן. של הזמר? כן. של הזמרת? .

Lovley bla bla

New member
איזה חמודי זה :)

האם את אוהבת מוזיקה בכלל- חח נוו איזה סגנון מוזיקה- כל מה שנשמע טוב להקה אהובה- בית הבובות(!!!!!!) (ומשינה וכנסיית השכל ו-the corrs והיהודים ושוטי הנבואה ועוד מלאא) שיר אהוב של הלהקה- friend,בית הבובות,למעני,אישה כנענית....וכל השאר :) דיסק אהוב של הלהקה-קצת קשה להחליט...אבבבבל נראה לי שמדפים הכי טוב. זמר אהוב-עברי לידר
ואביב גפן שיר אהוב של הזמר- עביר לידר:פיי אממ ואולי, אגדות,יותר טוב כלום מכמעט,זה לא אותו דבר,איש יקר....ואביב גפן: מלאך,שנינו שווים,השיר שלנו וכו'... דיסק אהוב של הזמר- הכל ו.....הכל זמרת אהובה-אין ממש......ו..אולי דנה ברגר ואפרת גוש חמודה...והזכירו פה את anouk(אחת הטובות אין ספק) שיר אהוב של הזמרת-פנסים(ולא סתם..כי זה ביחד עם עברי לידר :) )ומישל של anouk... דיסק אהוב של הזמרת- / האם היית בהופעה של הלהקה- חח כן של הזמר? כןןןןן אחת הטובות! של הזמרת- לא .חוץ מאפרת גוש שיר אהוב בכלל- goo goo dolls-iris מנחה אהוב בגלגל"צ- זאת של התכניות בוקר...לא זוכרת תשם ויומטוב לכולם!!!!

RoCKeR121

New member
יא שאלון....:)

האם את/ה אוהב/ת מוזיקה בכלל?מאוד...אני מוזיקאי:) איזה סגנון מוזיקה?רוק/פופ, רוק כבד, רוק אלטרנטיבי...בקיצור כל מה שיש לו רוק בשם...וגם הרבה מאוד סוגים של מטאל חוץ מאוריינטל מטאל(אורפנד לנד) וכל סוגי הדת' דום והאנשים ה"קשוחים אפלים ומגניבים בשקל" להקה אהובה?יש המון...ישראלית כרגע בית הבובות לועזית הביטלס בזמן האחרון שיר אהוב של הלהקה?ב"ה-שיר בעיפרון ביטלס-או, דרלינג דיסק אהוב של הלהקה?ב"ה-יש הרבה ברירות?-מדפים ביטלס-אבי רואד זמר אהוב?אריק קלפטון שיר אהוב של הזמר?ליילה דיסק אהוב של הזמר?24נייטס זמרת אהובה? טיטי מהיהודים שיר אהוב של הזמרת ?מה שהיא עושה בלפעמים זה משהו נדיר... דיסק אהוב של הזמרת?אין האם היית בהופעות של הלהקה?לאאאאאא אוף:( צריך להחזיר את הסיטי הול! של הזמר?לא:( של הזמרת?כן...היה אחלה:) שיר אהוב בכלל...?יש לי מהמון לבחור...אמממ אין לי מושג... מנחה אהוב בגלגל"צ..חחחח?גלגל"צ זה השטן, אני שונא אותם

טוארג

New member
..

האם את/ה אוהב/ת מוזיקה בכלל? יאפ :) איזה סגנון מוזיקה? רוק ישראלי להקה אהובה? משינה, בית הבובות, נקמת הטרקטור, איזבו (למה צריך לבחור?!) שיר אהוב של הלהקה? את באה לבקר/אשה כנענית/עפיפונים/I'm On You. דיסק אהוב של הלהקה? להתראות נעורים שלום אהבה/מדפים/מטבח אקוסטי/Fun Makers זמר אהוב? ברי סחרוף שיר אהוב של הזמר? עיר של קיץ דיסק אהוב של הזמר? נגיעות זמרת אהובה? דנה ברגר/איגי וקסמן שיר אהוב של הזמרת ? בומביי/אדום דיסק אהוב של הזמרת? עד הקצה/אדום האם היית בהופעות של הלהקה? כן/כן/לא/כן של הזמר? כן של הזמרת?כן/כן שיר אהוב בכלל...? משינה / את באה לבקר מנחה אהוב בגלגל"צ..חחחח? נעמה חן.

למעלה