שאלון. _מוזיקה)..חהחה..התמכרתי!

hila3000

New member
במקרה שלהם זה לא כזה נכון..

כי יצאו להם כמה שירים שהיו להיטים.. somewhere only we know שהיה הכי להיט לפניו נראה לי שיצא everybody's changing ואחר כך - bedshaped אבל באמת שלא שמעתי עוד שיר אחריו.. וחבל! כשהייתי בלונדון לפני הגיוס, היה בדיוק את ה-LIVE8, אז הם הופיעו באחת מהערים וראיתי אותם בטלוויזיה ושם ממש אוהבים אותם..אז ברוח העניין כבר קניתי את הדיסק בלונדון

stephany144

New member
me me me

האם את/ה אוהב/ת מוזיקה בכלל?ברור, החיים שלי :) איזה סגנון מוזיקה?רוק קלאסי, רוק כבד,ג'אז,בלוז,ישראלי-לועזי, רגאיי,פופ,מוזיקת עולם. להקה אהובה?בית הבובות כמובן.
שיר אהוב של הלהקה?'למעני'. דיסק אהוב של הלהקה?'מדפים' ? :) זמר אהוב?אמיר בר נתן שיר אהוב של הזמר? 'בין השורות'. דיסק אהוב של הזמר?'צבעים' זמרת אהובה?אין. שיר אהוב של הזמרת ?- דיסק אהוב של הזמרת?- האם היית בהופעות של הלהקה?ב-רורררר...
של הזמר?כמובן !! של הזמרת?- שיר אהוב בכלל...? 'מכל הימים'-אמיר בר נתן מנחה אהוב בגלגל"צ..חחחח?לא מאזינה לתחנה. אה, נייס

•No¥a•

New member
עוד שאלון D:

האם את/ה אוהב/ת מוזיקה בכלל? כמובן
איזה סגנון מוזיקה? כלמיני.. להקה אהובה? הג'ירפות, פינק פלויד, לד זפלין ועוד..
שיר אהוב של הלהקה? נבחר את הג'ירפות- "שיטין" דיסק אהוב של הלהקה? לפי מה שידוע לי יש להם דיסק אחד, ככה ש... זמר אהוב? אביב גפן שיר אהוב של הזמר? כרגע, "מתים משעמום" דיסק אהוב של הזמר? קשה ]; זמרת אהובה? שיהיה דנה ברגר שיר אהוב של הזמרת? נממ.. "יש בזה טעם" דיסק אהוב של הזמרת? - האם היית בהופעות של הלהקה? נופ של הזמר? כנ"ל של הזמרת? כנ"ל שיר אהוב בכלל...? הוממ.. יותר מידי - אביב גפן מנחה אהוב בגלגל"צ..חחחח?

hodayoyo

New member
יאללה../images/Emo60.gif

האם את/ה אוהב/ת מוזיקה בכלל? בטח איזה סגנון מוזיקה? ישראלי, יוצא שבעיקר רוק אבל כל מה שנשמע לי טוב בלי הגדרות להקה אהובה? בית הבובות, סינרגיה (למרות שדי מיציתי אותם בזמן האחרון), מוניקה סקס שיר אהוב של הלהקה? בית הבובות- בית הבובות, סינרגיה- מה עשיתי, מוניקה סקס- דם, מספיק בנאדם, שנים חסומות דיסק אהוב של הלהקה? לבית הבובות ולסינרגיה יש אחד לכל להקה, ומוניקה- לא יודעת.. זה לפי שירים, לא דיסקים זמר אהוב? דניאל סלומון, עברי לידר, שרון הולצמן ועוד.. שיר אהוב של הזמר? דניאל- בא מכאב, כולם אוהבים.., לבן, אחרת... לא חסר
, עברי- אחד, איש יקר, כשהקיץ יבוא... גם כן לא חסר, שרון הולצמן- ימים קשים בעיקר דיסק אהוב של הזמר? דניאל- הראשון, עברי לידר- לפי שירים, לא דיסקים, שרון הולצמן- לא מכירה את הכל השירים מהדיסק הראשון אז נלך על השני שנקרא סיכוי קלוש זמרת אהובה? אין ממש... למרות שאיריס פרחי בהחלט טובה שיר אהוב של הזמרת? הממ בחלומות (אני מכירה בדיוק 5 שירים ככה שזה לא הכי נחשב) דיסק אהוב של הזמרת? - האם היית בהופעות של הלהקה? של שלושת הלהקות, כן של הזמר? של דניאל ועברי כן, של שרון לא של הזמרת? המ רק כשהיא חיממה את ב"ה בווליום... שיר אהוב בכלל...? הו, אי אפשר לענות על זה מנחה אהוב בגלגל"צ..חחחח? עומרי רונן למרות שהוא איש מוזר יאללה זהו, יומטוב שיהיה לכם! גם לך

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| מוזיקה ^^

האם את/ה אוהב/ת מוזיקה בכלל? מוזיקה זה חיים
איזה סגנון מוזיקה? ר[ו]ק ישראלי
להקה אהובה? מופע הארנבות של ד"ר קספר וכנסיית השכל שיר אהוב של הלהקה? תראו אותי [קספר], דברים בלחש [כנסיית השכל] דיסק אהוב של הלהקה? קספר- הכחול, כנסיית השכל- דברים בלחש זמר אהוב? נימרוד שיקלר שיר אהוב של הזמר? פריז דיסק אהוב של הזמר? נציל את היום זמרת אהובה? איריס פרחי שיר אהוב של הזמרת ? אפילו אם ובחלומות דיסק אהוב של הזמרת? יש לה דיסק אחד P: האם היית בהופעות של הלהקה? כה!!! של שני הלהקות ^__________^ של הזמר? לא :( של הזמרת? כן ^^ שיר אהוב בכלל...? קספר- תראו אותי, כנסיית השכל- דברים בלחש

Mosh28

New member
חחח נראה חמוד

האם את/ה אוהב/ת מוזיקה בכלל? דה איזה סגנון מוזיקה? רוק ישראלי להקה אהובה? בית הבובות שיר אהוב של הלהקה? הציורים של יובל דיסק אהוב של הלהקה? אני יודע שזה קצת לא צפוי, אבל מדפים זמר אהוב? אביב גפן שיר אהוב של הזמר? סוף העולם דיסק אהוב של הזמר? לילות לבנים זמרת אהובה? עברי לידר שיר אהוב של הזמרת ? זה לא אותו דבר דיסק אהוב של הזמרת? האחרון חח האם היית בהופעות של הלהקה? כן של הזמר? כן של הזמרת? כן שיר אהוב בכלל...? אין תשובה ברורה לשאלה הזאת.. מתחלף כל שבוע
מנחה אהוב בגלגל"צ..חחחח? כן ברור
(זכויות שמורות)

Lovley bla bla

New member
פששששש יופי שאתה יודע!!

חבל עלייך מוש...(או שלא.....?) חחח עברי לידר זמרת??? למרות שאני חייבת להגיד שזה היה אחד המצחיקים... אבל לא לא לא אני חוזרת בי..אסור לדבר עליו ככה כפרעליו...תתבייש לך

Mosh28

New member
חחח שמח ששיעשע אותך ../images/Emo6.gif

אבל או שלא? אין בעיה יונית

ny34

New member
לא נראה לי שעוד עשו...

האם את/ה אוהב/ת מוזיקה בכלל? מאוד.. חלק מאוד חשוב בחיי איזה סגנון מוזיקה? רוק-רוק כבד-מטאל להקה אהובה?פינק פלויד, בית הבובות MCR, לד זפלין וכו'.. שיר אהוב של הלהקה? shine on you crazy diamond דיסק אהוב של הלהקה? wish you were here זמר אהוב? אביב גפן שיר אהוב של הזמר? שלכת דיסק אהוב של הזמר? יומן מסע זמרת אהובה? אין את האמת שיר אהוב של הזמרת ? -- דיסק אהוב של הזמרת?-- האם היית בהופעות של הלהקה? פינק פלויד? טחחח, הלוואי... של הזמר? כן.. של הזמרת?--- שיר אהוב בכלל...? בזמן האחרון, vampires will never hurt you מנחה אהוב בגלגל"צ..חחחח? אין.. יאללה זהו, יומטוב שיהיה לכם! פשש.. נייס

RoCKeR121

New member
תבורך אוהב פינק פלוייד

צריך לעשות חוק שיביא את כל הלהקות הגדולות גם לישראל

אניאניאנאינאי

האם את/ה אוהב/ת מוזיקה בכלל? MUSIC IS LIFE!! איזה סגנון מוזיקה? רוק, ישראלי בעיקר להקה אהובה? בית הבובות, היהודים.. שיר אהוב של הלהקה? קשה לי לבחור
דיסק אהוב של הלהקה? מדפים ומציאות נפרדת זמר אהוב? עברי לידר שיר אהוב של הזמר? מלטף ומשקר דיסק אהוב של הזמר? מלטף ומשקר זמרת אהובה? אמ בע. אורית שיר אהוב של הזמרת ? נו היא מהיהודים אל תתקליו אותי יותר מדי דיסק אהוב של הזמרת? כנ"ל האם היית בהופעות של הלהקה? של שניהם. כן. של הזמר? כן של הזמרת? כן נו חחח איזה שאלון חופר
שיר אהוב בכלל...? נו מה זה פה קשה לי לבחור.. טוב נו. Goo Goo Dools - Iris
מנחה אהוב בגלגל"צ..חחחח? נממ... עומרי רונן (?)

Hadardur

New member
עונה לפני שינה,מחר טיול!ושוב ניצחנו

האם את/ה אוהב/ת מוזיקה בכלל? נו באמתתתתתת בטח... איזה סגנון מוזיקה? רוק?... והאמ... אני לא יכולה לפרט עכשיו כי זה יהיה קצת קשה אבל מי שבאמת באמת מעוניין לדעת ואני לא חושבת שיש ... אז אני אגיד לו חחח להקה אהובה? יש מלא.. בית הבובות, גאנז, גרינדיי...טראביס ואואזיס נשמות שיר אהוב של הלהקה? אני אתן רק של בית הבובות, וזה האממ... ביתהבובות דיסק אהוב של הלהקה? מדפים כאילו? ושל גרינדיי החדד דנדש זמר אהוב? מאיר אריאל ז"ל, בן הארפר, ג'ק ג'ונסון שיר אהוב של הזמר? טרמינל לומיננט דיסק אהוב של הזמר? של מאיר הכל... בן הארפר? WALK AWAY זמרת אהובה? ANOUK... אני לא מצליחה לחשוב על עוד שחלות... שיר אהוב של הזמרת ? מישלללל דיסק אהוב של הזמרת? קקהקהקהקקה הכל האם היית בהופעות של הלהקה? של הזמר? של הזמרת? כן ולא :) שיר אהוב בכלל...? נובמבר ריינס של הגאנז מנחה אהוב בגלגל"צ..חחחח? שונאת גלגל"צ.. שיזדיינו אה ועומרי רונן למד עם אחי בביצפר והוא סתם עומו להלהלה

eladi88

New member
חחחח את יודעת הדר....

זה מדהים שאת מצליחה להכניס את כל מה שאת רוצה להגיד לתוך הכותרת!

למעלה