נה נה~
אני יענה גם._.;; שם: נויהX.X גיל: 14 וכמה חודשים מקום מגורים: רעננה;-; אוהב\ת מלפפון חמוץ?: נאממ...לפעמיםXD וגמבה עם גבינה?: יאק
שיר אחד שאת\ה הכי אוהב\ת נכון לעכשיו: boy meets girl של TRF <אולי כי שמעתי אותו עכשיו?._.> כוכב\ת J אהוב: זמר-קיניה קוטאני,זמרת-נאמי אמורו למה?!:זמר-כי יש לו שירים ממש יפים;;,זמרת-כי אני מכירה את חצי השירים של נאמי...ולצערי אני משוגעת עליהםXD <אולי לא לצערי^^;> כוכב\ת J לא אהוב:הממ...עדיין לא נראה לי שגיליתי כזה^^; למה?!: ככה,תפוח אדמה,לחם עם גבינה מזה עושים עוגהXD <ממש מצחיק._.;;> יש טלוויזיה בחדר?: אכן^__^ מחוברת לכבלים?:שלילי;-; יס או הוט?: מה אמרתי לפניי רגע בשאלה הקודמת??@.@; מה ההורים שלך אומרים על המוזיקה שאת\ה שומע\ת?: אין להם תגובה בנושאX.X והדודים?: הם בכלל לא נראה לי יודעים מזה
אם היה לך 768758090848704 דולר מה היית עושה בהם?!: טסה ליפן,קונה מלא מנגות ו-DVD,קורס יפנית...ושאר הדבריםX.X היית תורם\ת סכום נכבד מהכסף לילדים במצוקה?: יש סיכוי ולילדים יתומים?: גם ולחולי סרטן?: גם וחולי סכרת?: גם ולאנשים רעבים?: גם ולודדה המסכנה שגרה בדימונה ולא מדברת עם אמא בגלל ריב מטופש על הירושה שסבתא חילקה?: אין לי כזאת <למזלי._.;;> איזה חברת נעליים את\ה הכי אוה\ת?: הממ...אין ממש עדיפות וכמה זוגות נעליים יש לך?: חמש +-. חג אהוב: פסח <לא בגלל חופש...אולי בגלל מצותX.X;> מאכל אהוב: המבורגר של ברגר קינג
,סםגטי בולונז ועם רוטב עגבניות,ועוד כמה ג'אנק פודXS המחלה האחרונה שחלית בה: שפעתTOT טלנובלות, בעד או נגד? נגד. וטלנובלות ישראליות וזולות? (האלופה והשיר שלנו): גם נגד. האנימה הראשונה שראית (אם בכלל): "אינויאשה" מאז אני אוהבת מוזיקה יפנית,אנימות ובכלל את יפן
האנימה האחרונה שראית (אם בכלל):"קאנון" וזה יאפה;-; משעמם לך עכשיו?: לגמרייTOT בא לך שהשאלון המטומטם הזה הסתיים כבר?: למה לא? טוב, אז רק תגיד\י לי מה השעה?: 17:14 <דקה לרבע
> ואת מי את\ה מעדיך לפגוש, את רוני סופרסטר או את יעל בר זוהר? המממ..אני די שונאת את רוני,וגם את יעל-מעדיפה לפגוש יפניםXSS