נהנודה עונה! ^_^ נהנודה
שם:האראסאקי רומי\אסומי גיל:15 מקום מגורים:חורון (חולון) אוהב\ת מלפפון חמוץ?:תלוי וגמבה עם גבינה?:~,~ תלוי שיר אחד שאת\ה הכי אוהב\ת נכון לעכשיו:Blurry eyes-LEC כוכב\ת J אהוב:Gackkt למה?!:ככה
כוכב\ת J לא אהוב:כול זמרת פופ יפנית. למה?!:כי לכולן יש את אותו הקול. וגם הסיגנון לא מיוחד. יש טלוויזיה בחדר?:כע
מחוברת לכבלים?:לע
יס או הוט?:יס! מה ההורים שלך אומרים על המוזיקה שאת\ה שומע\ת?:" תכבי את הרעש הזה!!" והדודים?:~,~ "אה...
מגניב..." אם היה לך 768758090848704 דולר מה היית עושה בהם?!:עוברת לגור ביפן, קונה דירת פאר בקוריאה . קונה 7 קימונואים, עושה החלקה בשיער.ועוד. היית תורם\ת סכום נכבד מהכסף לילדים במצוקה?:~,~ הייתי תורמת איזה שקל או שנים...סתם נו -__- הייתי תורמת סכו"ם מכובד
ולילדים יתומים?:~~,~~ אני אתרושש!!!! ולחולי סרטן?:כעעע יא קרציההה!!!! וחולי סכרת?:גם!!!>< ולאנשים רעבים?:לא
שילכו לעבוד!!>< ולדודה המסכנה שגרה בדימונה ולא מדברת עם אמא בגלל ריב מטופש על הירושה שסבתא חילקה?:לא.
מה אכפת לי ממנה? שתלך לעבוד -_- איזה חברת נעליים את\ה הכי אוה\ת?:לא דעת. וכמה זוגות נעליים יש לך?:הרבה
חג אהוב:פורים מאכל אהוב:סושי.ואת הדג של אבא ( הוא מעולה!!פאפא לא רואה את שצ'ופאק ממטר!) המחלה האחרונה שחלית בה:אהבה טלנובלות, בעד או נגד?:תלוי. וטלנובלות ישראליות וזולות? (האלופה והשיר שלנו):~,~ לפעמים. כשממש משעמם. האנימה הראשונה שראית (אם בכלל):לא זוכרת.
נראה לי... לא זוכרת -_- האנימה האחרונה שראית (אם בכלל):
משעמם לך עכשיו?:לא.כן...קצת -_- בא לך שהשאלון המטומטם הזה הסתיים כבר?:קצת...כע. טוב, אז רק תגיד\י לי מה השעה?:~,~ המחשב שלי מראה על 22:14 אז אני מניחה שעכשיו זה 08:14
ואת מי את\ה מעדיך לפגוש, את רוני סופרסטר או את יעל בר זוהר?: אני מעדיפה לפגוש את צ.פיק וגם לשמוע אותו שר מאשר להיפגש איתן ~,~
שם:האראסאקי רומי\אסומי גיל:15 מקום מגורים:חורון (חולון) אוהב\ת מלפפון חמוץ?:תלוי וגמבה עם גבינה?:~,~ תלוי שיר אחד שאת\ה הכי אוהב\ת נכון לעכשיו:Blurry eyes-LEC כוכב\ת J אהוב:Gackkt למה?!:ככה