שאלון D:

Noa Tsror

New member
שאלון D:

נו המקום בגסיסה. XD כללי: שם: כיל: אזור מגורים: ימני/שמאלי (בידיים): ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): צבע שיער: צבע עיניים: צבע אהוב: צבע שבחיים לא תלבש: צבע המקלדת שלך: הצבע של המכונית של השכן שלכם: מה הסרט האחרון שראית? מה הסרט האהוב עליך? מה הסגנון סרטים האהוב עליך? מה הספר האחרון שקראת? אהבת אותו? למה אתה הולך להתחפש השנה? איזה חג אתה הכי אוהב? מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? יש מצב שתרד מהארץ? באיזה קופת חולים אתה? מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? למה? אתה עייף? משפחה: כמה אחים יש לך? איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) כמה סבים יש לך? כמה סבתות יש לך? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אבא? איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? יש לך קרובים בחו"ל? איפה? חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? ליד מי היית רוצה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך? מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לימודים: מתמטיקה או אנגלית? תנ"ך או היסטוריה? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ואיזה הכי שונא? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? קיווי או אגס? פרות מיובשים או חיים? פירות או ירקות? בשר או צמחוני? חביתה רגילה, מקושקשת או עין? חביתה או ביצה קשה? אורז לבן או מלא? פיתה או לחמנייה? פלאפל או פיצה? שתייה- מוגז או לא? תהנו

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif

כללי: שם: נועהDDDDDDDDDDDDDDDD: גיל: 16 עוד חודשיים בוווווול. אזור מגורים: בארשבע ימני/שמאלי (בידיים): שמאלי ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לאדעת בדיוק צבע שיער: חוםשחור צבע עיניים: חוםשחור צבע אהוב: צבעוני. צבע שבחיים לא תלבש: זהב XD צבע המקלדת שלך: אפור הצבע של המכונית של השכן שלכם: יש לי מלא שכנים. מה הסרט האחרון שראית? פיינל דסטיניישן 3. אמאלה. מה הסרט האהוב עליך? מממממ לאדעת מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיה/אימה/לאדעת מה הספר האחרון שקראת? מממממ אהבת אותו? כע. השם פשוט ארוך אז אינלי כוח לכתוב למה אתה הולך להתחפש השנה? לאדעת איזה חג אתה הכי אוהב? פסחפסח מה השם האהוב עליך לבנים? לאדעת ולבנות? לאדעת יש מצב שתרד מהארץ? כע באיזה קופת חולים אתה? XDDD לאדעת. נראלי כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? חודש למה? רציתי אישור לחיסור אתה עייף? לא משפחה: כמה אחים יש לך? 2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) הכי קטנה כמה סבים יש לך? 1 כמה סבתות יש לך? 1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? לאדעת.. חושבת 6 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? דודהשלי כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? ממ בערך בגיל שלי יש 2 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? לפני שבועיים אצל דודהשלי מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? לאדעת יש לך קרובים בחו"ל? לא איפה? לאאאאאא חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? יולי ישבה ליד מי היית רוצה לשבת? יולי או בן מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? נו מה? שמות? מי החבר הכי מצחיק שלך? ואי לאדעת. מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אני אפעעם לא באמת לומדת עם חברים מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? ליה XD מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? ליה?XD עכשיו זה עומד להיות שי.. כי ההורים שלו בחו"ל XD מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי הולך לטיולים? ת"א נחשב? אז ליה גם XD מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? אני חושבת שליהXD מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? מממממממממ לאדעת לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? לאדעת ואיזה הכי שונא? לאדעת באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? מממ ראשון באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שלישי באיזה מגמה אתה? פיסיקה ביולוגיה אתה נוהג להבריז הרבה? תלוי יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? XD אזרחות מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) בבוחן וכזה?.. 30 מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בלשון כמה קיבלת בו? לאדעת מה המבחן הבא שיש לך לעשות? בגרות חוזרת מתמטיקה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לאדעתXD מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? ממממממ זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יייייייפס קיווי או אגס? אגס פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? ירקות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? רגילה חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? לחמינה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? מוגז

may90

New member
אמג אמג אמג נועהההה

את 3 יחידות?! לגמרי שכחתי מהבגרות החוזרת במת'!!! מתי היא?@~!;

Noa Tsror

New member
חח מאי כבר דיברנו על זה

אני חמש אבל בב"ש כולם עושים בי'.. גם 4 וגם 5 וגם 3 אמממ החוזרת ב12 לחודש ><

בנטליקע

New member
יאללה אני

חחח צריך להפוך את הפורום לפורום שאלונים מה זה.. כללי: שם: מיכל גיל: 16 עוד חודש אזור מגורים: ליד כפר סבא כזה ימני/שמאלי (בידיים): שמאלית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): כרגע נוטה לימין בעע צבע שיער: שטני צבע עיניים: ירוק צבע אהוב: סגול צבע שבחיים לא תלבש: ירוק-זית אבל זה כבר לא תלוי בי.. צבע המקלדת שלך: שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: לא זוכרת מה הסרט האחרון שראית? עמי ותמי חחחחחחח מה הסרט האהוב עליך? נערה בהפרעה מה הסגנון סרטים האהוב עליך? סרטים מטומטמים בעיקר מה הספר האחרון שקראת? אני כריסטיאנה פ. אהבת אותו? כה למה אתה הולך להתחפש השנה? לא יודעת יש פול זמן איזה חג אתה הכי אוהב? פורים מה השם האהוב עליך לבנים? גיא ולבנות? לא יודעת יש מצב שתרד מהארץ? לשנתיים ככה אולי.. באיזה קופת חולים אתה? חחח WTF מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? מזמן למה? בדיקת דם אתה עייף? קצת משפחה: כמה אחים יש לך? 3 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכורה כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? חח מזה משנה כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? חחח הכי גדולה בת 9
מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? שבוע שעבר מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? לא זוכרת יש לך קרובים בחו"ל? כה איפה? ארה"ב חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? כרגע אף אחד חח ליד מי היית רוצה לשבת? DONT KNOW מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? כל מיני מי החבר הכי מצחיק שלך? יעל מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אני מעדיפה לבד מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מאיה מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מאיה מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? עם יעל טיולים ברחבי ת"א חח מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? יערה מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אולי מאי אבל גם זה לא לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית דהה תנ"ך או היסטוריה? הסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מגמת אומנות ואיזה הכי שונא? מתמטיקה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? היה..שלישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? אין יום כזה באיזה מגמה אתה? אומנות וביולוגיה אתה נוהג להבריז הרבה? לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 20 ומשהו במתמטיקה חח (4 יחידות) מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בלשון כמה קיבלת בו? לא יודעת עדיין מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מאיפה לי אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא יודעת-- מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? שיעור לחיים זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? פירה סטייל קיווי או אגס? אף אחד פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? לא אוהבת ביצים.. חביתה או ביצה קשה? ----- אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? לחמניה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? כה

tomact

New member
בבעעע

כללי: שם: תום [או טום.
] כיל: גיל? 13 וחצי אזור מגורים: ראשל"צ ימני/שמאלי (בידיים): שמאלי ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): אההה >< צבע שיער: חום כזה צבע עיניים: חום כזה צבע אהוב: לא איכפת לי >< צבע שבחיים לא תלבש: שקוף. צבע המקלדת שלך: לבן מלוכלך. הצבע של המכונית של השכן שלכם: אממם....לשכן שלי יש מוסך בבית. אז יש שם הרבה מכוניות, אני לא יודע מה שלו >< מה הסרט האחרון שראית? ללכת על הכל מה הסרט האהוב עליך? אין כזה... מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיה מה הספר האחרון שקראת? לא זוכר. אהבת אותו? אני משער... למה אתה הולך להתחפש השנה? יש עוד זמן להחליט... איזה חג אתה הכי אוהב? פסח מה השם האהוב עליך לבנים? לא יודע... ולבנות? לא יודע... יש מצב שתרד מהארץ? לא נראה לי. באיזה קופת חולים אתה? מכבי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני כמה שבועות... למה? שמו לי גשר :S אתה עייף? לא משפחה: כמה אחים יש לך? 2 אחיות. איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכור כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אהההה....אתם לא מכירים... כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? הכי קרוב אליי בן 15 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? לפני שבוע מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? אתמול יש לך קרובים בחו"ל? בן דוד של אמא שלי איפה? פילדפיה חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? אלון...[ישב] ליד מי היית רוצה לשבת? היה טוב לי ככה... מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? אמממם...יש הרבה... מי החבר הכי מצחיק שלך? לא יודע מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? לא ממש לומד אצל חברים... מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? עודד XD מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? נועם מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מור מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? לא רב ממש עם חברים... מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? מייקי לימודים: מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה? תנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ערבית ואיזה הכי שונא? ספרות/מורשת/גיאוגרפיה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? אממם....היה ביום רביעי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שלישי ושישי... באיזה מגמה אתה? אין מגמה. אתה נוהג להבריז הרבה? לא. יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? בדרך כלל הייתי לא בא בימי חמישי...כי אמא הייתה מרשה לי סתם ככה... מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 60 ומשו
מה המבחן האחרון שעשית? מתכונת בבר אילן כמה קיבלת בו? 94 D: מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מבחן סוף בבר אילן אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא עשיתי מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? ... זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? אגס פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? עין חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? מה זה מלא? פיתה או לחמנייה? לחמניה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? מוגז בעיבעי

Dark Spike

New member
עונה ../images/Emo190.gif

כללי: שם: אלון גיל: 14 אזור מגורים: ראשון ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא יודע צבע שיער: חום (בתקווה שיהפוך לכחול) צבע עיניים: ירוק צהוב חרא צבע אהוב: שחור וכחול כהה צבע שבחיים לא תלבש: ורוד וחום צבע המקלדת שלך: לבן? הצבע של המכונית של השכן שלכם: יש לי 46 שכנים. מה הסרט האחרון שראית? ללכת על הכל 2 מה הסרט האהוב עליך? אין אחד. מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיה ואימה מה הספר האחרון שקראת? מדריך הטרמפיסט לגלקסיה אהבת אותו? כן למה אתה הולך להתחפש השנה? תרנגול אתיופי איזה חג אתה הכי אוהב? פסח מה השם האהוב עליך לבנים? ספייק ולבנות? ספייק יש מצב שתרד מהארץ? בהחלט באיזה קופת חולים אתה? מכבי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני המון המון זמן? למה? כי הייתי חולה? אתה עייף? לא משפחה: כמה אחים יש לך? 2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) שלישי כמה סבים יש לך? 1 כמה סבתות יש לך? 1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? :\ כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? - מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? סבתא לפני שבועיים? מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? לא ביקרו
יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? קנדה חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? אין בצפר יא עקומים ליד מי היית רוצה לשבת? ליד המורה
:\\\ מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? חברים? מי החבר הכי מצחיק שלך? הממ דן הכי מבדר אותי
מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אני לא לומד למבחנים. אבל ברמת העיקרון תום. מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? גל? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? הממ אף אחד? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? לא הולך לטיולים. מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? אמיר? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? תום לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית
תנ"ך או היסטוריה? תנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ערבית ואיזה הכי שונא? מדעים באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? - באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? - באיזה מגמה אתה? - אתה נוהג להבריז הרבה? לא.. יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 49 במתמטיקה מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה כמה קיבלת בו? 92 מה המבחן הבא שיש לך לעשות? - אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? - מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? - זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? אגס פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשרררררר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? עין חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? לבן? -_- פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? מוגז

may90

New member
fasfzsfzs

כללי: שם: מאי כיל: 16 אזור מגורים: הרצליה ימני/שמאלי (בידיים): שמאלי ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא יודעת צבע שיער: חום-חלק אומרים שחור צבע עיניים: חום צבע אהוב: כחול צבע שבחיים לא תלבש: חרדל צבע המקלדת שלך: אפור ושחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: לא יודעת מה הסרט האחרון שראית? מכוניות :S מה הסרט האהוב עליך? אפקט הפרפר מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיה מה הספר האחרון שקראת? פייי "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" כ"כ ממזמן-באמצע השנה אהבת אותו? מאוד למה אתה הולך להתחפש השנה? יש יותר מידי אופציות איזה חג אתה הכי אוהב? פורים? לא יודעת מה השם האהוב עליך לבנים? לא יודעת ולבנות? לא יודעת יש מצב שתרד מהארץ? כע באיזה קופת חולים אתה? לא יודעת?:| מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לא יוזעת למה? -- אתה עייף? הרגע קמתי משפחה: כמה אחים יש לך? 2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)-אמצעית כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? וואי בדויק הוים ספרתי-9 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?-5 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אוי אוי ליהי הקטנה כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 1 ועוד אחד שקטן ממני בשנה אם זה נחשב אז 2 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? שבוע שעבר בנדוד שלי היה פה מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? אע נו זה יש לך קרובים בחו"ל? לא איפה?-- חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? ילדה ליד מי היית רוצה לשבת? לבדי[יותר מקום] מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? כולם D: מי החבר הכי מצחיק שלך? יעל או דניה XD מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? המ אני בד"כ לומדת לבדי-הכי טוב מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? לא יודעת :| יעל? ניצן? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? ניצן נראה לי מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? יעל ברחבי ת"א מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? ניצן אבל ויכוחים מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? דניה XD לימודים: מתמטיקה או אנגלית? מת' תנ"ך או היסטוריה? לא לומדת תנ"ך ושונאת היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אומנות -במיוחד גראפיקה ואיזה הכי שונא? אנגלית [המורה שונאת אותי] באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? חמישי וראשון מסיימים ב5 באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שלישי ורביעי ב2 וחצי באיזה מגמה אתה? אומנות אתה נוהג להבריז הרבה? חלילה יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) בתיעודה? 7 בהיסטוריה בתחילת השנה מה המבחן האחרון שעשית? פיסיקה כמה קיבלת בו? הציונים של הבגרויות יתפרסמו באוגוסט D: מה המבחן הבא שיש לך לעשות? נראה לי מועד ב' של משהו אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מאיפה לי? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לאלמדתי דה זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? פירה נראה לי קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים? חיים XD פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשר גבר גבר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? מקושקשת חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא?מה זה מלא? פיתה או לחמנייה? תלוי פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? מוגז

Let it Bleed

New member
../images/Emo217.gif

כללי:
שם:מישל
כיל:14
אזור מגורים:ראשל"צ
ימני/שמאלי (בידיים):ימנית
ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):לא ממש אכפת לי
צבע שיער:חום
צבע עיניים:חום
צבע אהוב:תכלת+שחור
צבע שבחיים לא תלבש:אני אלבש הכל (נראה לי)
צבע המקלדת שלך:לבן ואפור/כחול
הצבע של המכונית של השכן שלכם:יש לי הרבה שכנים
מה הסרט האחרון שראית?טעות בכיוון
מה הסרט האהוב עליך?וואו.. המון.. של ג'וני דפ
מה הסגנון סרטים האהוב עליך?דברים מוזרים ומפחידים ומותחים ביחד
מה הספר האחרון שקראת?בית כברות לחיות
אהבת אותו?כן
למה אתה הולך להתחפש השנה?לאדעת
איזה חג אתה הכי אוהב?פסח
מה השם האהוב עליך לבנים?ג'ק
ולבנות?אין לי
יש מצב שתרד מהארץ?כעע
באיזה קופת חולים אתה?מכבי
מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?לא זוכרת
למה?ככה
אתה עייף?כןן
משפחה:
כמה אחים יש לך?2
איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)גם בכורה וגם סנדביץ
כמה סבים יש לך?0
כמה סבתות יש לך?0
כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2
כמה בני דודים יש לך מצד אבא?וואו הרבה.. רגע אני אספור..10 נראה לי
איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?אין לי פיבוריט
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?0
מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?היום
מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? שלשום
יש לך קרובים בחו"ל?כן
איפה?אנגליה
חברים:
מי יושב לידך (בכיתה)?פעם איזה ערס מעצבן.. אבל הוא היה מצחיק
ליד מי היית רוצה לשבת?לא חשוב לי כ"כ.. גמככה בכיתה אני בעולם משלי
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?זה מסובך.. עזבו
מי החבר הכי מצחיק שלך?נופר לוי
מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?אני לא לומדת אצל חברים למבחנים
מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית?קארין
מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?אני לא הולכת לחברות
מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?אני לא הולכת לטיולים..
אני לא אוהבת לצאת החוצה בכלל
מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?נראה לי נופר מימון
מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?במה? מי שהכי הכי דומה לי מהחברות הקרובות זאת הדר כי החברות שלידי דיי.. אמ איך להגיד את זה בצורה עדינה.. פקאצות חננות
לימודים:
מתמטיקה או אנגלית?מת' ><"
תנ"ך או היסטוריה?תנך
איזה מקצוע אתה הכי אוהב?לא אוהבת מקצועות
ואיזה הכי שונא?הסטוריה מן הסתם
באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?שלישי
באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?יש הרבה ימים..
באיזה מגמה אתה?ספרותאומנות
אתה נוהג להבריז הרבה?כע
יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?נראה לי מת'
מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)45
מה המבחן האחרון שעשית?לא זוכרת
כמה קיבלת בו?לא זוכרת
מה המבחן הבא שיש לך לעשות?מבחן קיץ באינגליש
אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?-
מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?-
זה או זה (אוכל):
צ'יפס או פירה?צ'יפס
קיווי או אגס?קיווי
פרות מיובשים או חיים?חיים
פירות או ירקות?ירקות רולזז
בשר או צמחוני?בשרר
חביתה רגילה, מקושקשת או עין?רגילה
חביתה או ביצה קשה?חביתה
אורז לבן או מלא?לבןן
פיתה או לחמנייה?גם וגם
פלאפל או פיצה?גם וגם
שתייה- מוגז או לא?מוגז סוףףף

nesta girl

New member
mine

כללי: שם: מורן כיל: 18 אזור מגורים: מרכז ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא מעניין צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום צבע אהוב: צהוב צבע שבחיים לא תלבש: כתום צבע המקלדת שלך: אפור הצבע של המכונית של השכן שלכם: לבן מה הסרט האחרון שראית? היומן מה הסרט האהוב עליך? ירח דבש מטורף מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיה מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר והנסיך חצוי הדם אהבת אותו? ברור למה אתה הולך להתחפש השנה? לא מתחפשת איזה חג אתה הכי אוהב? פסח מה השם האהוב עליך לבנים? אממ לאיודעת ולבנות? דידו יש מצב שתרד מהארץ? כה באיזה קופת חולים אתה? כללית נראהלי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? חודשיים למה? אישור אתה עייף? מאוד משפחה: כמה אחים יש לך? אין איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) - כמה סבים יש לך? 0 כמה סבתות יש לך? 0 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?0 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אני לא מפלה כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?0 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? שלשום מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? אתמול יש לך קרובים בחו"ל? נואפ איפה? - חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? דנה ליד מי היית רוצה לשבת? תום מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? עדי דנה הילה מי החבר הכי מצחיק שלך? תום מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? לומדת לבדד מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? רוי מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? עדי מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? הילה מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? רן מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? דנה לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אנגלית ואיזה הכי שונא? מתמטיקה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? חמישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שישי באיזה מגמה אתה? פיזיקה כימיה אתה נוהג להבריז הרבה? לפעמים יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? אזרחות מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 31 מה המבחן האחרון שעשית? פיזיקה כמה קיבלת בו? לא יודעת אבל מתקרב ל0 בדוק מה המבחן הבא שיש לך לעשות? חוזר במתמטיקה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 93 מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? - זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? אגס פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? צמחוני חביתה רגילה, מקושקשת או עין? רגילה חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? אין לי שמץ מה ההבדל פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פלאפל שתייה- מוגז או לא? לא

CheN Y

New member
נאמממ

כללי: שם: חן גיל: עוד חודש 15 אזור מגורים: ת"א ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא סגורה על עצמי צבע שיער: חום צבע עיניים: דבש צבע אהוב: כחול צבע שבחיים לא תלבש: משהו זוהר מידי צבע המקלדת שלך: לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם: יש כ"כ הרבה מכוניות..נניח כסף מה הסרט האחרון שראית? האמת אצל חברה שלי שודדי הקאריביים מה הסרט האהוב עליך? הטרילוגיה של שר הטבעות ושודדי הקאריביים מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיות, מלחמות, הסגנון של שר הטבעות [דימיוני.??] מה הספר האחרון שקראת? המ לא יודעת אהבת אותו? =\ למה אתה הולך להתחפש השנה? טוב שלא תביאו לגמור תחופש קודם איזה חג אתה הכי אוהב? הממ חנוכה אולי? מה השם האהוב עליך לבנים? עידו ולבנות? הדר, עדי יש מצב שתרד מהארץ? לא נראה לי באיזה קופת חולים אתה? מכבי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני שבוע למה? בדיקת דם אתה עייף? כה משפחה: כמה אחים יש לך? 2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) שניה כמה סבים יש לך? 1 כמה סבתות יש לך?1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? מלא מלא בערך 30 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? גם בערך 30 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? מתה על הרבה כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? הרבה..בסביבות הגיל שלי בערך 10 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? היום הלכתי לעבודה אצל דוד שלי [..?] מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? לא זוכרת יש לך קרובים בחו"ל? לא איפה? ללללללללא חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? אין בצפר D: ליד מי היית רוצה לשבת? ליאת מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? ליאת, מור, אביב, הדר, אריאל מי החבר הכי מצחיק שלך? ליאת, הדר מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? לא ממש לומדים כשאצל חברים מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? דווקא אצלי אין הרבה..נניח שליאת מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? הדר מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? וואי..חח ליאת [היא מופיעה מלא פעמים] מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? אממ לא רבה הרבה מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לללללללללללליאת.. לימודים: מתמטיקה או אנגלית? כה בטח תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה עדיף איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ספורט ואיזה הכי שונא? המון באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? אין באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? אין באיזה מגמה אתה? אין אתה נוהג להבריז הרבה? כל יום מינימום שעה יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? השיעור האחרון זה קבוע מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 10 מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכרת כמה קיבלת בו? =\ מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מתמטיקה שתחילת שנה נדמה לי אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא עשיתי מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? דייי נו אין בצפר זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? אגגגס פרות מיובשים או חיים? חיים חחח פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? לא מתה על חביתה חביתה או ביצה קשה? לא מתה על ביצים בכלל אורז לבן או מלא? מלללא פיתה או לחמנייה? פיתה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? מה שבא לי עדיף נסטי אפרסק

whatascene

New member
../images/Emo12.gif

כללי: שם: שני גיל: 18.5 אזור מגורים: רחובות ימני/שמאלי (בידיים): ימנית אבל שמאלית בנשמה ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): שמלאנית צבע שיער: ג'ינג'י נחושת כזה צבע עיניים: חום צבע אהוב: סגול צבע שבחיים לא תלבש: ממ... לא חושבת שיש כזה צבע המקלדת שלך: לבן-אפור הצבע של המכונית של השכן שלכם: אחד לבן אחד ואפור מה הסרט האחרון שראית? ממ.. חלק ממיליון דולר בייבי מה הסרט האהוב עליך? המוןןןןן ביניהם פייט קלאב, סרטי ברטון, מולאן רוז' (כן כן.. לא יכולה לעמוד בפני יואן מקגרגור וניקול קידמן) מה הסגנון סרטים האהוב עליך? ממ לא יודעת, אני רואה הרבה סרטים מה הספר האחרון שקראת? Neil Gaiman - Neverwhere אהבת אותו? מאוד למה אתה הולך להתחפש השנה? אני אהיה בצבא.. אין לי מושג איזה חג אתה הכי אוהב? חנוכה ופורים מה השם האהוב עליך לבנים? דניאל ולבנות? לאדעת.. דניאל? יש מצב שתרד מהארץ? כן באיזה קופת חולים אתה? כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לא זוכרת.. =\ למה? כנ"ל אתה עייף? כןןןןן משפחה: כמה אחים יש לך? אח ואחות איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) הכי קטנה (ומפונקת) כמה סבים יש לך? 1 כמה סבתות יש לך? 1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 0 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אה.. לאדעת כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 1 שקטנה ממני בשנה-שנתיים מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? יום שבת, סבא וסבתא מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? מזמן יש לך קרובים בחו"ל? לא איפה? - חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? חח אני לא לומדת יותרררררר!!!!! אבל שיר ליד מי היית רוצה לשבת? כל אחד מהחברים שלי מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מאשינקה! מי החבר הכי מצחיק שלך? אני מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מי לומד? מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מאשינקה מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מאשינקה? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מאשינקהההההה מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מיצינו מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? *מגלגלת עיניים* לימודים: אין בצפר יותרררר!!!! מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אהבתי אנגלית, גם ביולוגיה ואיזה הכי שונא? בוא ננחש.. באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? לא זוכרת באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? לא זוכרת באיזה מגמה אתה? ביולוגיה ומוזיקה אתה נוהג להבריז הרבה? לא כזה, לא לומדים ממש גם ככה יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? נאא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 28 מה המבחן האחרון שעשית? 2 מתכונות במוזיקה, 5 שעות רצוף כמה קיבלת בו? מי יודע מה המבחן הבא שיש לך לעשות? בגרות במוזיקה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 84 /m\ מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לא למדתיייייייייייייייייייי זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשר.. לא יכולה להיות צמחונית.. אין המוגלוביןןןן חביתה רגילה, מקושקשת או עין? מקושקשת חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? מוגז וווהוווווווווווו סייימתייייייייייייייי!!!!!

../images/Emo204.gifלא שמיש'ו יקרא אתזה..

אבל אני בעבודה ואני צריכה להעביר ת'זמן
כללי:
שם: גלוש
אזור מגורים:חיפה
ימני/שמאלי (בידיים):ימנית
ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):שמאלנית
צבע שיער:אדום שכזה
צבע עיניים:ירוק-כחול
צבע אהוב:תכלת, סגול, שחור, כתום..
צבע שבחיים לא תלבש:נראלי צהוב
צבע המקלדת שלך:בבית בז' כזה..חחח...כאן שחור
הצבע של המכונית של השכן שלכם:ישלי הרבה שכנים
מה הסרט האחרון שראית?לא זוכרת
מה הסרט האהוב עליך?כלמיני
מה הסגנון סרטים האהוב עליך?קומדיות רומנטיות
האו קיצ'י
מה הספר האחרון שקראת?"ורוניקה מחליטה למות"/פאולו קואלו
אהבת אותו?כה
למה אתה הולך להתחפש השנה?לאדעת
איזה חג אתה הכי אוהב?כל חג שיש בו חופש
מה השם האהוב עליך לבנים?כריס, גיא, עומרי, עידו ועוד..
ולבנות?רותמ, איימי..
יש מצב שתרד מהארץ? לא כרגע
באיזה קופת חולים אתה?לאומית או כללית..לאזוכרת
מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?לפני כמה שבועות
למה?התנפח לי הקרסול
אתה עייף?קצת
משפחה:
כמה אחים יש לך?אחות אחת
איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)קטנה
כמה סבים יש לך?1
כמה סבתות יש לך?2
כמה בני דודים יש לך מצד אמא?3
כמה בני דודים יש לך מצד אבא?הרבה
איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?לאדעת
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?ממ..2
מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?שבוע שעבר
מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?לפני איזה שבועיים
יש לך קרובים בחו"ל?כה
איפה?ארה"ב, מקסיקו
חברים:
מי יושב לידך (בכיתה)?נגיד שאנחנו לא בחופש, הא?
אז רונית, חברהשלי.
ליד מי היית רוצה לשבת?רונית :]
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?לאדעת..כלמיני
מי החבר הכי מצחיק שלך?הרבה
מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?לאחרונה אפי [אפרת]..חח
מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית?אין
מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?טול [טל]..חח
מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?חחח מה טיולים?!
מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?ממ..
מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?נראלי מעיין
לימודים:
מתמטיקה או אנגלית?אנגלית
תנ"ך או היסטוריה?מממ..שונאת את שניהם
איזה מקצוע אתה הכי אוהב?אין
ואיזה הכי שונא?ההיסטוריה, תנ"ך, מתמטיקה ועוד.
באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?היה.שני.
באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?היה.שישי.
באיזה מגמה אתה?תקשורת
אתה נוהג להבריז הרבה?מממ..לא כלכך הרבה..רק כשאני עייפה/לא מרגישה טוב/אינלי כוח
יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?חחח כה, סוציולוגיה
אבל כל הכיתה
מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)40
מה המבחן האחרון שעשית?פיזיקה
כמה קיבלת בו?לאדעת
מה המבחן הבא שיש לך לעשות?מתמטיקה.
אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?עשיתי שנה שעברה. קיבלתי נראלי 75
מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?--
זה או זה (אוכל):
צ'יפס או פירה?ממממ..תלוי
קיווי או אגס?קיווי
פרות מיובשים או חיים?חיים
פירות או ירקות?שניהם
בשר או צמחוני?לא צמחונית אבל לא ממש אוהבת בשר
חביתה רגילה, מקושקשת או עין?מקושקשת
חביתה או ביצה קשה?חביתה
אורז לבן או מלא?מהזה מלא?
פיתה או לחמנייה?תלוי
פלאפל או פיצה?פיצה
שתייה- מוגז או לא?גם וגם.

Rose131

New member
נמD:../images/Emo29.gif

כללי: שם: נועה כיל: כמעט 15 אזור מגורים:ירושלים\מבשרת ימני/שמאלי (בידיים):ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):שמאלית צבע שיער:שטני צבע עיניים:חום צבע אהוב:שחור-אדום-כחול-לבן צבע שבחיים לא תלבש:צהוב בכמויות צבע המקלדת שלך:כאן שחור, אצל אבא לבן, אצל אח שלי אפור הצבע של המכונית של השכן שלכם:נמ. נראלי שכחול כהה מה הסרט האחרון שראית?משחקים נסתרים מה הסרט האהוב עליך?מולאן רוז מה הסגנון סרטים האהוב עליך?אימה מה הספר האחרון שקראת?ג'יין אייר, אהבת אותו?אני עדין קוראת, בינתיים כן למה אתה הולך להתחפש השנה?
איזה חג אתה הכי אוהב?פסח ולג בעומר מה השם האהוב עליך לבנים?יונתן\יובל ולבנות?רוז יש מצב שתרד מהארץ?כע באיזה קופת חולים אתה?מאוחדת מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?לפני כמה ימים למה?כדי להוציא רשיון שאני בריאה כדי לעבוד אתה עייף?כע משפחה: כמה אחים יש לך?2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)באמצע כמה סבים יש לך?1 כמה סבתות יש לך?1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אין לי כוח לספור:X כמה בני דודים יש לך מצד אבא?3 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?X: כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?1, 3 חודשים מתחתיי מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?נמ. לאדעת מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?נמ. לאדעת יש לך קרובים בחו"ל?כע איפה?אמריקה חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?:X ליד מי היית רוצה לשבת?:X מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?מה שמות יעזרו? מי החבר הכי מצחיק שלך?כנ"ל מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?כנ"ל מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? כנ"ל מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?כנל מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?כנל מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?כנל מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?כנל לימודים: מתמטיקה או אנגלית?אנגלית תנ"ך או היסטוריה?היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב?אנגלית ואיזה הכי שונא?טמטומטיקקה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?אין מערכתD: באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?גרר באיזה מגמה אתה?בחרתי לשנה הבאה כימיה וקולנוע אתה נוהג להבריז הרבה?אפעם לא הברזתי בחיים שליD: יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?בלע מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)3 מה המבחן האחרון שעשית?נ. תנך כמה קיבלת בו?90 מה המבחן הבא שיש לך לעשות?כלוםD:: אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?לא עשיתי מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?בלע זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?צ'יפס קיווי או אגס?קיווי פרות מיובשים או חיים?חייםXD פירות או ירקות?בלע בשר או צמחוני?בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין?עין חביתה או ביצה קשה?בלע אורז לבן או מלא?לבן פיתה או לחמנייה?בלע פלאפל או פיצה?פיצה!!!!!!!111 שתייה- מוגז או לא?קולהD:::::::

shutxmexup

New member
עונה.

שם:אלינה. כיל:15. אזור מגורים:הוד השרון. ימני/שמאלי (בידיים):ימנית. ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):לא אכפת לי כולכך. צבע שיער:בלונדיני שטני. בקרוב שחורררררררררררר D: צבע עיניים:חום ירקרק. צבע אהוב:ורוד. D: צבע שבחיים לא תלבש:אין כזה >.< צבע המקלדת שלך:לבן? הצבע של המכונית של השכן שלכם:בורדו. מה הסרט האחרון שראית?צופן דווינצ'י. מה הסרט האהוב עליך?יש הרבה >_< מה הסגנון סרטים האהוב עליך?קודמיה לרוב. מה הספר האחרון שקראת?אני כרסטיאנה פ'. אהבת אותו?מאוד. למה אתה הולך להתחפש השנה?מה שיבוא. חח. איזה חג אתה הכי אוהב?יום העמצאות? >< מה השם האהוב עליך לבנים?דניאל. ולבנות?אנג'י או משהו. יש מצב שתרד מהארץ?יאפ. באיזה קופת חולים אתה?לא יודעת. מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?>< למה? אתה עייף?כפ משפחה: כמה אחים יש לך?1 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)שניה? לול. כמה סבים יש לך?1 כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?0
חחחחחחחחחחח כמה בני דודים יש לך מצד אבא?1 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? לול כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?לולללללללללללל מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?חופש גדול. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?שנה שעברה. יש לך קרובים בחו"ל?יאפ איפה?רוווווווסיה D: חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?... ליד מי היית רוצה לשבת?... מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?מונה,שרון,ירדן,גלי ונועההץ. מי החבר הכי מצחיק שלך?אביעד[!!!] מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?ירדן מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מונה מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?מונה מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?מונה מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?אין האמת מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?תלוי במה. בנים-גלי. לבוש-שרון. >< לימודים: מתמטיקה או אנגלית?אינגליש תנ"ך או היסטוריה?היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב?אין כזה דבר. חה חה חה ואיזה הכי שונא?ערבית. באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?כולם באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?שישי באיזה מגמה אתה?אני יהיה באלקטרוניקה ;[ אתה נוהג להבריז הרבה?כעעעעע
יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?ערבית מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)בכללי?15 מה המבחן האחרון שעשית?אזרחות כמה קיבלת בו?70 אני חושבת מה המבחן הבא שיש לך לעשות?יש זמן אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?. מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?. זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?כלום קיווי או אגס?כלום פרות מיובשים או חיים?כלום פירות או ירקות?כלום בשר או צמחוני?כלום חביתה רגילה, מקושקשת או עין?כלום חביתה או ביצה קשה?כלום אורז לבן או מלא?כלופ פיתה או לחמנייה?כלום פלאפל או פיצה?כלום שתייה- מוגז או לא?כלום אוכל=איכס.

Mg14

New member
יאיי דרך להעביר את הזמן../images/Emo3.gif

כללי:
שם: מור
אזור מגורים: ראשל"צ
ימני/שמאלי (בידיים): ימנית
ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא אוהבת להיכנס לפוליטיקה
צבע שיער: שטני-חום בהיר נוטה לבלונד..צריך לראות כדי להאמין (סתם,סתם)
צבע עיניים: ירוק-חום-ירוק זית שכזה
צבע אהוב: ירוק,כחול,אדום,שחור
צבע שבחיים לא תלבש: כתום וורוד
צבע המקלדת שלך: משהו בכיוון אפור - לבן שמנת
הצבע של המכונית של השכן שלכם: איזה מביניהם?!
מה הסרט האחרון שראית? רק ידידים
מה הסרט האהוב עליך? בית ספר לרוק
מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיה-דרמה
מה הספר האחרון שקראת? סתם חברים
אהבת אותו? כן
למה אתה הולך להתחפש השנה? יש עוד זמן, לא יודעת, למרות שיש לי חצי רעיון
איזה חג אתה הכי אוהב? פורים (נולדתי בו
)
מה השם האהוב עליך לבנים? פלג
ולבנות? מור (מן הסתם)
יש מצב שתרד מהארץ? אולי
באיזה קופת חולים אתה? מכבי
מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? אתמול
למה? רופא שיניים
אתה עייף? לא ממש
משפחה:
כמה אחים יש לך? אחות,1
איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכורה
כמה סבים יש לך? 2
כמה סבתות יש לך? 2
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2
כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 4
איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? הממפ [?]
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אף אחד
מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? יום שבת
מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? וואו מזמן, אולי בשבועות
יש לך קרובים בחו"ל? כן
איפה? ארה"ב,אנגליה וגרמניה
חברים:
מי יושב לידך (בכיתה)? ישבה, שירן (כאילו שאתם מכירים אותה)
ליד מי היית רוצה לשבת? היה לי טוב ככה
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? שירן ואלמוג
מי החבר הכי מצחיק שלך? אלמוג(כנ"ל,כאילו שאתם מכירים אותה)
מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? לא לומדת אצל חברים, חוץ מזה מי לומד?
מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? לא ממש שורצים אצלי
מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? שירן
מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? לא הולכת לטיולים עם חברים
מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? המפפ [?] אף אחת לא רבתי מלא זמן
מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? שירן
לימודים:
מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה
תנ"ך או היסטוריה? שניהם זה בעע
איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מתמטיקה. ומדעים.
ואיזה הכי שונא? היסטוריה. ותנ"ך (לא שלמדנו תנ"ך השנה)
באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? הייתה. יום ראשון
באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? זה היה יום שישי
באיזה מגמה אתה? אני בסה"כ בחטיבה
אתה נוהג להבריז הרבה? לא
יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? לא
מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 88 או 16(מתוך 16
)
מה המבחן האחרון שעשית? מבחן מתכונת בבר אילן
כמה קיבלת בו? 99
מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מבחן סוף בבר אילן
אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? ---
מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? חופש. מי לומד? (חוץ מלמבחן)
זה או זה (אוכל):
צ'יפס או פירה? צ'יפס
קיווי או אגס? אגס
פרות מיובשים או חיים? גוססים. סתם חיים.
פירות או ירקות? ירקות
בשר או צמחוני? בשר
חביתה רגילה, מקושקשת או עין? עין
חביתה או ביצה קשה? חביתה
אורז לבן או מלא? לבן
פיתה או לחמנייה? לחמנייה
פלאפל או פיצה? פיצה
שתייה- מוגז או לא? לא כל כך משנה

עונה../images/Emo223.gif

כללי: שם: טל כיל:כיל? O: אזור מגורים: ימני/שמאלי (בידיים):ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): נקסט. צבע שיער:חום צבע עיניים:ירוק צבע אהוב: הכל(חוץ מזוהרים, וגוונים של צבעים מסויימים). צבע שבחיים לא תלבש: צבעים זוהרים. צבע המקלדת שלך:לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם:כחול^^ מה הסרט האחרון שראית?"בקול גדול"
. מה הסרט האהוב עליך?הרבה. מה הסגנון סרטים האהוב עליך?אימה, קומדיה. מה הספר האחרון שקראת? הפנימייה שלא הייתה
אהבת אותו?יאפפ למה אתה הולך להתחפש השנה?לא מתחפש..חח איזה חג אתה הכי אוהב?היום האחרון של הבצפרP: מה השם האהוב עליך לבנים?ברנדון
ולבנות? יש הרבה..
יש מצב שתרד מהארץ?יאפפ באיזה קופת חולים אתה? מה איכפת לכם?>< מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני שנה. למה?סתם, יכ בא לי לדבר. אתה עייף?לא משפחה: כמה אחים יש לך?אין איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) כמה סבים יש לך?שניים כמה סבתות יש לך?שלוש כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אחד..
כמה בני דודים יש לך מצד אבא?>< איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?מה זה השאלות הדפוקות האלה?P: כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?אין מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מזמן. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?לא זוכר. יש לך קרובים בחו"ל?כן איפה?ארה"ב, אירופה.. חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?חופשD: ליד מי היית רוצה לשבת?חופשDD: מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?שגב, עומר וחן^^ מי החבר הכי מצחיק שלך?שגב. מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?XD מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? O: מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?O: מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?P: מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?שגב..P: מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?עומר, גב, וחן^^ לימודים: מתמטיקה או אנגלית?אנגלית
תנ"ך או היסטוריה?הסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב?אנגלית והסטוריה ואיזה הכי שונא?מתמטיקה וספורט באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?חופשP: באיזה מגמה אתה?S: אתה נוהג להבריז הרבה?מספורט. יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?^למעלה. מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)LOLת 45. מה המבחן האחרון שעשית?לשון. כמה קיבלת בו?87. הכי גבוה בכיתה^^ מה המבחן הבא שיש לך לעשות?יש חופש גאד דאמט. אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?P: מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?לא לומדים! יש חופש! זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?פירה קיווי או אגס?קיווי פרות מיובשים או חיים?חים פירות או ירקות?פירות בשר או צמחוני?בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין?מקושקשת חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?אורז לסושיDD: פיתה או לחמנייה?פיתה פלאפל או פיצה?פיצה שתייה- מוגז או לא?שניהם.

למעלה