YOUR MOM^^ ../images/Emo203.gif
כללי: שם: אילנה או ריצ'י.. כיל:גיל?14 ועוד חודשיים 15 אזור מגורים:עכו |: בעעעעע ימני/שמאלי (בידיים):ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לאדעת צבע שיער: חום שאטני צבע עיניים: ירוק צבע אהוב:אין צבע שבחיים לא תלבש: צבעים זוהרים כמו וורוד זוהר צהוב זוהר ירוק זוהר וכאלה
צבע המקלדת שלך: לבן מלוכלך הצבע של המכונית של השכן שלכם: נמנמ צבע זהב כזה[?]>< מה הסרט האחרון שראית? לאזוכרת מה הסרט האהוב עליך?לא עולה לי מה הסגנון סרטים האהוב עליך? נמ מה הספר האחרון שקראת? מגדל אפל 5 -כרגע קוראת- אהבת אותו? כה למה אתה הולך להתחפש השנה? כלופ איזה חג אתה הכי אוהב? פסח כי החופש ארוך מה השם האהוב עליך לבנים?|: ולבנות?|: יש מצב שתרד מהארץ? היה באיזה קופת חולים אתה?לאדעת מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?מזמן למה?הייתי חולה אתה עייף? כההההה אניקמה ב6 כל יום בגלל השלמות! משפחה: כמה אחים יש לך?1 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) שנייה כמה סבים יש לך?2 כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?1 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?2 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אין כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 1 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? לפני חודשיים או בעצם היום :0 מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? שבוע שעבר יש לך קרובים בחו"ל? כה איפה? אמריקה, אוסטרליה, גרמניה חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? בהשלמות חברה שלי
ליד מי היית רוצה לשבת? ליידה
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? אתם לא מכירים ^^ מי החבר הכי מצחיק שלך? החתול שלי :O מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?לאלומדת למבחנים ולא עם חברים בעיקרון מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? וואו הרבה לא שרצו אצלי :O מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? חברה שלי
מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? אוחחח מה זה משנה >< לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב?אין ואיזה הכי שונא? היסטוריה תנך ספרות מתמטיקה ..הכל
באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? עדיין אין באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? =\ באיזה מגמה אתה? כימייה ביולוגיה ;[ אתה נוהג להבריז הרבה? נע יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 27 מה המבחן האחרון שעשית? היסטוריה כמה קיבלת בו? לא קיבלנו עדיין מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מתמטיקה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? מתמטיקה זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? אגס פרות מיובשים או חיים? חייים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? >< חביתה רגילה, מקושקשת או עין?
חביתה או ביצה קשה? >< אורז לבן או מלא?>< פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? מוגז