שאלון D:

נאמ..><

ואולי אם היית קוראת את הכינוי שלי היית מבינה שאני בן..

Noa Tsror

New member
XDDDDD

מאי היא לא בנאדם הגיוני.XDDD מאי יא אישה שמנה אני מתגעגעתאלייך.

משעמם.

כללי: שם: מאיה כיל: עוד מעט 15 אזור מגורים: חיפה ימני/שמאלי (בידיים): ימנית. ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא ממש מוגדר...אני נמנעת. צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום צבע אהוב: שחור צבע שבחיים לא תלבש: ורוד צבע המקלדת שלך: שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: איזה מהשכנים? מה הסרט האחרון שראית? אות משמיים מה הסרט האהוב עליך? יש הרבה. מה הסגנון סרטים האהוב עליך? המ...אני אוהבת הכל. מה הספר האחרון שקראת? "הנה אני מתחילה" אהבת אותו? האמת שכן. מאוד אפילו. למה אתה הולך להתחפש השנה? השנה? פורים עבר כבר. לא יודעת למה אני אתחפש. איזה חג אתה הכי אוהב? פסח בגלל החופש. ול"ג בעומר כי יש שם הרבה אש. מה השם האהוב עליך לבנים? אופק ולבנות? לא דעת O: יש מצב שתרד מהארץ? ברור. סוף צבא ואני עפה לארה"ב תודה לאל. באיזה קופת חולים אתה? מכבי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לא זוכרת למה? לא זוכרת אתה עייף? לא. סתם מבואסת. משפחה: כמה אחים יש לך? 2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) אני הכי קטנה כמה סבים יש לך? המ..אחד בחיים ואחד לא כמה סבתות יש לך? אחת בחיים ואחת לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 אני חושבת כמה בני דודים יש לך מצד אבא? אני לא יכולה לספור. לאבא שלי יש 6 אחים ואחיות ולכולם יש ילדים. איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? דני כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? המ...נראה לי ש2 או 3 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? לא יודעת מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? לא יודעת יש לך קרובים בחו"ל? כן. רובם בחו"ל איפה? וושינגטון בעיקר. חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? סער ליד מי היית רוצה לשבת? אור מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? ירון. מי החבר הכי מצחיק שלך? לא יודעת מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מיה. אבל אצלנו ללמוד למבחן = לראות באפי ולאכול מנה חמה ועוד ג'אנק מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? ירון מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? ירון מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? ירון מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? אור. מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אור. לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? הפסקה. ואיזה הכי שונא? לא-הפסקה. באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? שישי. 7 שעות ושעת אפס. באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? חמישי. 12:00 באיזה מגמה אתה? אני לא במגמה. שנה הבאה אני אהיה במוסיקה ותקשורת. אתה נוהג להבריז הרבה? פה ושם יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? נופ. מתי שמתחשק יוצאים מבצפר מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) לא זוכרת... מה המבחן האחרון שעשית? ביולוגיה. כמה קיבלת בו? 70 ומשהו מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מאיפה אני יודעת. אין בצפר. אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא עשיתי. מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? שיעור טלוויזיה. אחלה שיעור. זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? פירה קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים? לא זה ולא זה. אם חייבים אז חיים פירות או ירקות? ירקות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? אף אחת חביתה או ביצה קשה? ביצה קשה. אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? מוגז.

zivid

New member
פעם הבאה שאני בחיפה.. ../images/Emo129.gif

אני ואור מלבישות אותך בורוד ^^

Oh Deer

New member
חחחח

אחלה רעיון...אבל לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב. או הרחוק

I LOVE M5

New member
D:

כללי: שם: עדן כיל:14 עוד כמה ימים אזור מגורים:אהמ ימני/שמאלי (בידיים):שמאלית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):ימנית צבע שיער:שחור צבע עיניים:חום צבע אהוב:הכל צבע שבחיים לא תלבש:אין צבע המקלדת שלך:אופוויט הצבע של המכונית של השכן שלכם:אממ איזה שכן? שיהיה לבן, חייב להיות. מה הסרט האחרון שראית?"מה נשים רוצות" מה הסרט האהוב עליך?עוד לא הוחלט, אני צריכה לראות עוד סרטים מה הסגנון סרטים האהוב עליך?אמ...כנ"ל מה הספר האחרון שקראת?דיו חיוור\הרלן קובן...סופר טוב אהבת אותו?יאפ למה אתה הולך להתחפש השנה?סוג אחר של פריקית D: איזה חג אתה הכי אוהב? אמ...תנו לי לחשוב על זה עוד מה השם האהוב עליך לבנים?טומי ולבנות?עדן יש מצב שתרד מהארץ?כן באיזה קופת חולים אתה?מכבי, נדמה לי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?לפני חודש למה?ביקור שנתי אצל רופא שיניים אתה עייף?לא משפחה: כמה אחים יש לך?שניים איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכורה כמה סבים יש לך?שניים, שיהיו בריאים כמה סבתות יש לך?שתיים, שיהיו בריאות XD כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אחד כמה בני דודים יש לך מצד אבא? חמש איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? רנה' כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אין מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? ביום ראשון מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? לא זכור יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? ארה"ב חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? עדי ליד מי היית רוצה לשבת? אמ יש כמה מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך? אין מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אני לא לומדת למבחנים מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? \ מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? \ מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? \ מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? ליאת, אבל היא לא ממש חברה מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?\ לימודים: מתמטיקה או אנגלית? גם וגם תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב?\ ואיזה הכי שונא?לשון באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?אין מערכת! צאו מזה! חופש D: באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?אממ שישי? דה באיזה מגמה אתה?אין מגמות אתה נוהג להבריז הרבה?כן יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) במבחן או תעודה? נראה לי 45 אבל זה היה במכוון מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכרת ולא רוצה לזכור נראה לי מתמטיקה כמה קיבלת בו? 97 מה המבחן הבא שיש לך לעשות? שאלה טובה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? \ אני משערת שזה יהיה נמוך מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לא לשפוך על אחי סודה זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?צ'יפס קיווי או אגס? אממ פרות מיובשים או חיים? מיובשים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? צמחוני אבל אני אוכלת בשר..ירקות זה יותר טעים חביתה רגילה, מקושקשת או עין?מקושקשת חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?לא יודעת פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? לא תודה

MyMystery

New member
YOUR MOM^^ ../images/Emo203.gif

כללי: שם: אילנה או ריצ'י.. כיל:גיל?14 ועוד חודשיים 15 אזור מגורים:עכו |: בעעעעע ימני/שמאלי (בידיים):ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לאדעת צבע שיער: חום שאטני צבע עיניים: ירוק צבע אהוב:אין צבע שבחיים לא תלבש: צבעים זוהרים כמו וורוד זוהר צהוב זוהר ירוק זוהר וכאלה
צבע המקלדת שלך: לבן מלוכלך הצבע של המכונית של השכן שלכם: נמנמ צבע זהב כזה[?]>< מה הסרט האחרון שראית? לאזוכרת מה הסרט האהוב עליך?לא עולה לי מה הסגנון סרטים האהוב עליך? נמ מה הספר האחרון שקראת? מגדל אפל 5 -כרגע קוראת- אהבת אותו? כה למה אתה הולך להתחפש השנה? כלופ איזה חג אתה הכי אוהב? פסח כי החופש ארוך מה השם האהוב עליך לבנים?|: ולבנות?|: יש מצב שתרד מהארץ? היה באיזה קופת חולים אתה?לאדעת מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?מזמן למה?הייתי חולה אתה עייף? כההההה אניקמה ב6 כל יום בגלל השלמות! משפחה: כמה אחים יש לך?1 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) שנייה כמה סבים יש לך?2 כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?1 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?2 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אין כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 1 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? לפני חודשיים או בעצם היום :0 מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? שבוע שעבר יש לך קרובים בחו"ל? כה איפה? אמריקה, אוסטרליה, גרמניה חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? בהשלמות חברה שלי :) ליד מי היית רוצה לשבת? ליידה
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? אתם לא מכירים ^^ מי החבר הכי מצחיק שלך? החתול שלי :O מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?לאלומדת למבחנים ולא עם חברים בעיקרון מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? וואו הרבה לא שרצו אצלי :O מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? חברה שלי
מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? אוחחח מה זה משנה >< לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב?אין ואיזה הכי שונא? היסטוריה תנך ספרות מתמטיקה ..הכל :) באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? עדיין אין באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? =\ באיזה מגמה אתה? כימייה ביולוגיה ;[ אתה נוהג להבריז הרבה? נע יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 27 מה המבחן האחרון שעשית? היסטוריה כמה קיבלת בו? לא קיבלנו עדיין מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מתמטיקה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? מתמטיקה זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? אגס פרות מיובשים או חיים? חייים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? >< חביתה רגילה, מקושקשת או עין?
חביתה או ביצה קשה? >< אורז לבן או מלא?>< פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? מוגז

zivid

New member
משעמם ../images/Emo129.gif

כללי: שם: זיו כיל: אני אניח שזה גיל אז אני אהיה 14 באוגוסט אזור מגורים: עובדה, בסיס חייל אוויר ליד אילת [עוד 20 יום סיגנפור] ימני/שמאלי (בידיים): ימינית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא זה ולא זה צבע שיער: חום עם קצת אדום צבע עיניים: חום קקי צבע אהוב: כולם חוץ מצהוב צבע שבחיים לא תלבש: צהוב צבע המקלדת שלך: שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: איזה מהם? מה הסרט האחרון שראית? אני לא זוכרת איך קוראים לו מה הסרט האהוב עליך? אפקט הפרפר מה הסגנון סרטים האהוב עליך? אימה וקומדיה מה הספר האחרון שקראת? עכשיו אני קוראת נרניה באנגלית >< אהבת אותו? פחות או יותר למה אתה הולך להתחפש השנה? לא יודעת איזה חג אתה הכי אוהב? חנוכה, חורף סילבסטר וחופש ^^ מה השם האהוב עליך לבנים? יותם, ת/טום ולבנות? אין. יש מצב שתרד מהארץ? בטוח [עוד 20 יום] באיזה קופת חולים אתה? לא יודעת -_- מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני חודש וחצי למה? משהו ברגל נראה לי אתה עייף? כן. משפחה: כמה אחים יש לך? אני בספק שזה אח אבל 1 וקטן איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכורה כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? מממ 3 ועוד 3-4 שאנחנו לא בקשר כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 5 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אור כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 1 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? לפני המפגש מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? מזמן יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? ניו-זילנד ויפן-ניו-יורק חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? חופש. אבל יאיר ישב ליד מי היית רוצה לשבת? לא חשוב ככ מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? יש הרבה >< מי החבר הכי מצחיק שלך? עמר מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אדי מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אדי מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? אדי/אפרת XD מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? אדי D: מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? אדי ^^ מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אור לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? תנ"ך, אפשר להשתמש עם הספר איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אומנות ואיזה הכי שונא? היסטוריה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? שלישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? רביעי חמישי ושישי [ולא למדתי ביום ראשון] באיזה מגמה אתה? אני רק עולה ל-ט' אתה נוהג להבריז הרבה? ממש לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 32 ואז העלו לי את זה ל-60 מה המבחן האחרון שעשית? ביולוגיה כמה קיבלת בו? 94 מה המבחן הבא שיש לך לעשות? באיזה רמה אני באנגלית לבצפר אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? ביולוגיה זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? שניהם קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? לא חשוב בשר או צמחוני? צמחוני חביתה רגילה, מקושקשת או עין? רגילה או מקושקשקת חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? אמא אוהבת בריא, אז מלא פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? לא חשוב

Noa Tsror

New member
זיוזיו

זוכרת את נועה מהמפגש? D: זאת אני @%_(@%_@(@& חחח סתם נו את יודעת לא? טוב מה המסנג'ר שלך?

ThE 70s GiRl

New member
זיוד?

אני כתבתי לך במחברת הזו שהבאת למפגש.. זוכרתזוכרת? :\ מהקורהכפרע?

zivid

New member
נכוןנכוןנכון ../images/Emo129.gif

את כתבת לי :) מה המסנג'ר שלך?

אומייגאד! זיו??

אני ראיתי אותך. במפגש ישרא אומייגאד! איזה קטע מטורף... חח סתם נו...משעמם לי בטירוף ואת כוסית. (
) אז התחשק לי לכתוב לך משהו.

zivid

New member
אומייפ**ינגגאד~ מאיה??../images/Emo129.gif

גם אני ראיתי אותך. נראה לי שנסענו באותה רכבת או שאת סתם דומה למישהי XD את כוסיייית
ושלא תחשבי שאת לא הולכת ללבוש משהו ורוד [ד"א אני לובשת עכשיו חולצה ורודה XD]

למעלה