שאלון D:

XDDD

כפרעלייך ולא...לא ממש נראה לי שאני הולכת ללבוש ורוד מתישהו... אני שחורה גאה ^^ ורוד לא יעלה עליי בשומקום. פרט לתחתונים וגרביים. אבל זה כבר יותר מידי לשתף XD אני לא מתפלאה שאת לובשת חולצה ורודה
ואת הכי כוסית גררר

O L g i T

New member
*באיחור של שבועיים חחח*

כללי: שם: |טיפה|אולגה :S מעוניינת להחליפו גיל:|טיפה|עוד חודשיים 16 ^^ אזור מגורים:|טיפה|ראשלצ ימני/שמאלי (בידיים):|טיפה|ימנית =\ ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):|טיפה|ימנית בשעות הצורך צבע שיער:|טיפה|לא מוגדר. מין שחור דהויי כזה עם שורשים מכוערים. צבע עיניים:|טיפה|ירוק צבע אהוב:|טיפה|אני אוהבת את כולם! צבע שבחיים לא תלבש:|טיפה|אין ממש צבע כזה.. אני לובשת הכל פחות או יותר. אולי אדום. צבע המקלדת שלך:|טיפה|לבן שנהיה צהוב עם כתמים אפורים של לכלוך? חח הצבע של המכונית של השכן שלכם:|טיפה|אממ... לא יודעת מה אתם רוצים מה הסרט האחרון שראית?|טיפה|לא זוכרת. אבל סרט שקמתי במיוחד בשביל לראות היה מיליון דולר בייבי מה הסרט האהוב עליך?|טיפה|יש לי המון.. בעיקר אמריקן פאי 1+2, בחזרה לעתיד 1+2+3 גאונות!, המסור 1+2 כמובן... יש עוד בטח שכחתי מה הסגנון סרטים האהוב עליך?|טיפה|אימה וקומדיות נעורים דפוקות כאלה עם מלא זיונים מה הספר האחרון שקראת?|טיפה|וואו.. חח איזה ספר לעבודה בספרות אהבת אותו?|טיפה|תאמת כן הוא היה נחמד למה אתה הולך להתחפש השנה?|טיפה|!? זה עוד שנה.. אבל תאמת חשבתי לאחות אומשו.. מהזונות האלה עם הביריות והמזרק הענק.. איזה חג אתה הכי אוהב?|טיפה|כריסמס! חח. לא יודעת,חנוכה? סיים מה השם האהוב עליך לבנים?|טיפה|ישראלי אני אוהבת את השם נועם. בלועזית [?] יש מלא, אלכס, ... זה השם היחיד שעולה לי לראש חח ולבנות?|טיפה|דורין זה שם ממש יפה.. ג'יין.. אוולין.. אנערף. יש מצב שתרד מהארץ?|טיפה|כן חח באיזה קופת חולים אתה?|טיפה|מאוחדת מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?|טיפה|לפני בערך 3 שבועות לקבל אישור לעבודה למה? אתה עייף?|טיפה|דווקא עכשיו לא משפחה: כמה אחים יש לך?|טיפה|0 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) כמה סבים יש לך?|טיפה|2 כמה סבתות יש לך?|טיפה|2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?|טיפה| כמה בני דודים יש לך מצד אבא?|טיפה|3 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?|טיפה|יש לי רק 3 ו2 מהם לא ראיתי כי הם נולדו כשכבר הייתי בארץ.. אז כנראה שהראשון חח כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?|טיפה|אין לי.. אבל הראשון הזה בערך בן 14 זה הכי קרוב אלי מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?|טיפה|לפני שבועיים מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?|טיפה|ממ לפני שבועיים יש לך קרובים בחו"ל?|טיפה|לא איפה? חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?|טיפה|נופר ליד מי היית רוצה לשבת?|טיפה|אממ חגית.. טוב לי גם עם נופר מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?|טיפה|שרון,מאי,חגית מי החבר הכי מצחיק שלך?|טיפה|שרון מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?|טיפה|חגית חח מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? |טיפה|שרון! חחחח מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?|טיפה|ממ... X מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?|טיפה|אני לא זזה מהבית חח איזה טיולים.. מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?|טיפה|לאחרונה נופר מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?|טיפה|שרון לימודים: מתמטיקה או אנגלית?|טיפה|מת' כי כשמבינים זה דווקא קל ואפילו כיף, אבל באנגלית אני לא עושה כלום בשיעורים ויש לי ציון די נחמד אז גם זה כיף תנ"ך או היסטוריה?|טיפה|:Z היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב?|טיפה|X ואיזה הכי שונא?|טיפה|לשון!! גאד מזל שנגמר. וספורט. מתעבת ספורט. באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?|טיפה|שלישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?|טיפה|שישי באיזה מגמה אתה?|טיפה|תקשורת אתה נוהג להבריז הרבה?|טיפה|כן.. חח. פעם הברזתי יותר. יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?|טיפה|מדעי הטכנולוגיה בבוקר... חח מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)|טיפה|ממ. 4 או 5. מה המבחן האחרון שעשית?|טיפה|בגרות במדעי הטכנולוגיה כמה קיבלת בו?|טיפה|עוד לא יודעת מה המבחן הבא שיש לך לעשות?|טיפה|למזלי הרב יש חופש עכשיו >_> אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?|טיפה|עדיין לא יודעת. מקווה ללפחות 57 מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?|טיפה|צ'יפס קיווי או אגס?|טיפה|קיווי פרות מיובשים או חיים?|טיפה|חיים פירות או ירקות?|טיפה|פירות בשר או צמחוני?|טיפה|בשר!! חביתה רגילה, מקושקשת או עין?|טיפה|חביתה חביתה או ביצה קשה?|טיפה|קשה אורז לבן או מלא?|טיפה|הבדל? פיתה או לחמנייה?|טיפה|לחמניה פלאפל או פיצה?|טיפה|פיצה שתייה- מוגז או לא?|טיפה|רק מוגז!

למעלה