שאלון

אני אוהבת לכתוב יש לך בעיות עם זה?

זה שאמרתי ועכשיו בא לי לכתוב לא אומר שאני לא יכתוב..

אכתוב* אנשים תצביעו לה בשביל אי פוד

היא תמכור אותו ותשתמש בכסף לשיעורים פרטיים בלשון.

חחחח מה במציאות אתה אומר אכתוב?

אני כותבת כמו שאני אומרת במציאות ובמציאות אני אומרת יכתוב

תדה..../images/Emo13.gif

ללירן..לא יודעת מה איתך אבל לי נמאס לקלל משתמשים בפורום בלי סיבה מוצדקת אפילו..אם זה היה סיבה מוצדקת לא הייתה לי בעיה אבל על מה אתה מקלל אותי? תמשיך אבל זה לא כל כך מזיז לי..

קלטתי זה בסדר

כנראה שיש אנשים שאין להם עוד מה לעשות חוץ מלהלבש על מישהו בפורום מטומטם..בתוך תחרות מטומטמת.. יאללה בי אני עוד ניסיתי לישון ולא הצלחתי ובאתי לפה בתקווה לנסות לחפש משו שיעודד אותי או משהו למצוא לעשות כנראה שמצאתי..אבל זה לא עודד אותי שיש ילדים שפשוט אין להם מה לעשות בחים אז הם מציקים לאחרים בצ'אט טוף אני גמרתי (מדברת מתוך חלום..)

shiroosh999

New member
ני!

על עצמי איך קוראים לך? שיר באיזה כיתה את? עולה לי' אם את מתגייסת-באיזה תפקיד? לא מתגייסת. מה צבע השיער המקורי שלך? שטני צבע העיניים? חום שקד. צבע העור? לא חום מידי ולא בהיר מידי. איך קוראים לאמא? דינה איך קוראים לאבא? מוטי כמה אחים ואחיות? 4 סטרייטית\לסבית\ביי? סטירייטית. מה המוצא? מרוקאית, תוניסאית, טריפולטאית. מה מידת הנעליים? 49 מה התחביבים שלך? הממ, מחשב, חברות, קריאה, כמו כולם. מה את הכי אוהבת לאכול? שוקולד
איזה טעם גלידה את הכי אוהבת? תות. אם היית יכולה להיות מישהו אחר ליום אחד-מי היית רוצה להיות? הבעלים של מפעל הפיס. כלב או חתול? כלב. ים או בריכה? בריכה קיץ או חורף? קיץ. יום או לילה? יום שחור או לבן? לבן מה היא החנות האהובה עלייך? הממ... עולם הממתקים? אם היית יכולה לפגוש עכשיו מישהו-את מי היית רוצה לפגוש? פיטר רוט. לפגישה אישית
מה התוספת לפיצה שאת הכי אוהבת? לא אוהבת. =/ מה הצבע האהוב עלייך? סגלגל האם איי פעם... הלכת מכות? כה היה לך חבר? כה התנשקת? כה זרקת מישהו? כה נזרקת ע"י מישהו? כה יצאת עם שני אנשים בו זמנית? לע הם גילו? לע בגדת במישהו? לע בגדו בך? לע שכבת עם מישהו? לע צבעת את השיער? לע לאיזה צבע?
עישנת סיגריות? לע עישנת סמים? לע עישנת נרגילה? לע השתכרת? לע רימית במבחן? כה רבת עם מורה על טעות? כה הושעית מבצפר? לע גילית סוד של מישהו? כה מתי בפעם האחרונה... אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? שלשום. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? שלשום :) התקשרת למישהו? הממ לפני שלוש דק'. התקלחת? אתמול אחה"צ. הסתפרת? בפברואר דיברת במסנג'ר\איי סי קיו? לפני עשר דק' רבע שעה. נפגשת עם מישהי מהפורום? אורטל, אתמול :) יצאת לדייט? לפני חצי שנה. פגשת מישהו מפורסם? אתמול!!!
רבת עם מורה? הממ...ביום האחרון של בצפר. =/ דיברת בטלפון? לפני 2 דק'. ישנת? בלילה. היית בדיכאון? לפני יומיים. בכית? יומחמישי. הקאת? אויש, ממש מזמן. צחקת? אתמול, הרבה
ולסיום... נהנית מהשאלון? מאוד :) ענית על כל השאלות? כה. היית מאמינה שענית עכשיו על 63 שאלות? עכשיו כה :)

למעלה