MikeY fReAk
New member
האמ.../images/Emo79.gif
על עצמי איך קוראים לך? אודליה באיזה כיתה את? עולה לט' אם את מתגייסת-באיזה תפקיד? אני חושבת שאני אתגייס, בכולופן יש לי המון זמן לחשוב על זה ואני לא ממש מתמצאת בתפקידים בצבא אז אני אחליט כשאני אגיע לגשר אני אחצה אותו מה צבע השיער המקורי שלך? שחור צבע העיניים? חום צבע העור? לבן איך קוראים לאמא? --- איך קוראים לאבא? --- כמה אחים ואחיות? אח אחד. סטרייטית\לסבית\ביי? סטרייטית. מה המוצא? אשכנזית. מה מידת הנעליים? 38-39 מה התחביבים שלך? לצלם ולכתוב. מה את הכי אוהבת לאכול? צ'יפס איזה טעם גלידה את הכי אוהבת? אני אוהבת הרבה, קשה להחליט אם היית יכולה להיות מישהו אחר ליום אחד-מי היית רוצה להיות? ג'יי קיי רולינג. מלא כסף. כלב או חתול? חתול ים או בריכה? ים קיץ או חורף? חורף יום או לילה? לילה שחור או לבן? שחור מה היא החנות האהובה עלייך? הנריס אם היית יכולה לפגוש עכשיו מישהו-את מי היית רוצה לפגוש? אביתר בנאי מה התוספת לפיצה שאת הכי אוהבת? זיתים(רק ירוקים!) מה הצבע האהוב עלייך? כתום(לא פוליטי!)-ירוק בהיר-שחור האם איי פעם... הלכת מכות? לא ממש היה לך חבר? לא עניינכם
התנשקת? לא עניינכם
זרקת מישהו? לא עניינכם
נזרקת ע"י מישהו? לא עניינכם
יצאת עם שני אנשים בו זמנית? לא עניינכם
הם גילו? לא עניינכם
בגדת במישהו? לא עניינכם
בגדו בך? לא עניינכם
שכבת עם מישהו? לא עניינכם
צבעת את השיער? כן לאיזה צבע? אדום עישנת סיגריות? לא עישנת סמים? רק פסיבית עישנת נרגילה? לא השתכרת? לא רימית במבחן? כן רבת עם מורה על טעות? כן הושעית מבצפר? לא גילית סוד של מישהו? לא מתי בפעם האחרונה... אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? לדורונוש מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? דורונוש התקשרת למישהו? אממ לא זוכרת התקלחת? שישי הסתפרת? 8.9.04 דיברת במסנג'ר\איי סי קיו? דקה נפגשת עם מישהי מהפורום? 17.7 (שירני
) יצאת לדייט? לא עניינכם
פגשת מישהו מפורסם? לא זוכרתP: רבת עם מורה? לא זוכרת דיברת בטלפון? לא זוכרת ישנת? היום.. היית בדיכאון? אמממ יום שני.. בכית? יום שני.. הקאת? לפני כמה שנים טובות צחקת? לא מזמן ולסיום... נהנית מהשאלון? לא ממש ענית על כל השאלות? לא היית מאמינה שענית עכשיו על 63 שאלות? אפשר לחשוב, עניתי כבר על שאלונים של 200..
על עצמי איך קוראים לך? אודליה באיזה כיתה את? עולה לט' אם את מתגייסת-באיזה תפקיד? אני חושבת שאני אתגייס, בכולופן יש לי המון זמן לחשוב על זה ואני לא ממש מתמצאת בתפקידים בצבא אז אני אחליט כשאני אגיע לגשר אני אחצה אותו מה צבע השיער המקורי שלך? שחור צבע העיניים? חום צבע העור? לבן איך קוראים לאמא? --- איך קוראים לאבא? --- כמה אחים ואחיות? אח אחד. סטרייטית\לסבית\ביי? סטרייטית. מה המוצא? אשכנזית. מה מידת הנעליים? 38-39 מה התחביבים שלך? לצלם ולכתוב. מה את הכי אוהבת לאכול? צ'יפס איזה טעם גלידה את הכי אוהבת? אני אוהבת הרבה, קשה להחליט אם היית יכולה להיות מישהו אחר ליום אחד-מי היית רוצה להיות? ג'יי קיי רולינג. מלא כסף. כלב או חתול? חתול ים או בריכה? ים קיץ או חורף? חורף יום או לילה? לילה שחור או לבן? שחור מה היא החנות האהובה עלייך? הנריס אם היית יכולה לפגוש עכשיו מישהו-את מי היית רוצה לפגוש? אביתר בנאי מה התוספת לפיצה שאת הכי אוהבת? זיתים(רק ירוקים!) מה הצבע האהוב עלייך? כתום(לא פוליטי!)-ירוק בהיר-שחור האם איי פעם... הלכת מכות? לא ממש היה לך חבר? לא עניינכם
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)