שאלון

MikeY fReAk

New member
האמ.../images/Emo79.gif

על עצמי איך קוראים לך? אודליה באיזה כיתה את? עולה לט' אם את מתגייסת-באיזה תפקיד? אני חושבת שאני אתגייס, בכולופן יש לי המון זמן לחשוב על זה ואני לא ממש מתמצאת בתפקידים בצבא אז אני אחליט כשאני אגיע לגשר אני אחצה אותו מה צבע השיער המקורי שלך? שחור צבע העיניים? חום צבע העור? לבן איך קוראים לאמא? --- איך קוראים לאבא? --- כמה אחים ואחיות? אח אחד. סטרייטית\לסבית\ביי? סטרייטית. מה המוצא? אשכנזית. מה מידת הנעליים? 38-39 מה התחביבים שלך? לצלם ולכתוב. מה את הכי אוהבת לאכול? צ'יפס איזה טעם גלידה את הכי אוהבת? אני אוהבת הרבה, קשה להחליט אם היית יכולה להיות מישהו אחר ליום אחד-מי היית רוצה להיות? ג'יי קיי רולינג. מלא כסף. כלב או חתול? חתול ים או בריכה? ים קיץ או חורף? חורף יום או לילה? לילה שחור או לבן? שחור מה היא החנות האהובה עלייך? הנריס אם היית יכולה לפגוש עכשיו מישהו-את מי היית רוצה לפגוש? אביתר בנאי מה התוספת לפיצה שאת הכי אוהבת? זיתים(רק ירוקים!) מה הצבע האהוב עלייך? כתום(לא פוליטי!)-ירוק בהיר-שחור האם איי פעם... הלכת מכות? לא ממש היה לך חבר? לא עניינכם:) התנשקת? לא עניינכם:) זרקת מישהו? לא עניינכם:) נזרקת ע"י מישהו? לא עניינכם:) יצאת עם שני אנשים בו זמנית? לא עניינכם:) הם גילו? לא עניינכם:) בגדת במישהו? לא עניינכם:) בגדו בך? לא עניינכם:) שכבת עם מישהו? לא עניינכם:) צבעת את השיער? כן לאיזה צבע? אדום עישנת סיגריות? לא עישנת סמים? רק פסיבית עישנת נרגילה? לא השתכרת? לא רימית במבחן? כן רבת עם מורה על טעות? כן הושעית מבצפר? לא גילית סוד של מישהו? לא מתי בפעם האחרונה... אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? לדורונוש מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? דורונוש התקשרת למישהו? אממ לא זוכרת התקלחת? שישי הסתפרת? 8.9.04 דיברת במסנג'ר\איי סי קיו? דקה נפגשת עם מישהי מהפורום? 17.7 (שירני
) יצאת לדייט? לא עניינכם:) פגשת מישהו מפורסם? לא זוכרתP: רבת עם מורה? לא זוכרת דיברת בטלפון? לא זוכרת ישנת? היום.. היית בדיכאון? אמממ יום שני.. בכית? יום שני.. הקאת? לפני כמה שנים טובות צחקת? לא מזמן ולסיום... נהנית מהשאלון? לא ממש ענית על כל השאלות? לא היית מאמינה שענית עכשיו על 63 שאלות? אפשר לחשוב, עניתי כבר על שאלונים של 200..

כי מלא זמן לא עניתי על שאלון.

על עצמי איך קוראים לך? מיכל. באיזה כיתה את? עולה לי"א. אם את מתגייסת-באיזה תפקיד? לא מתגייסת. מה צבע השיער המקורי שלך? חום כהה. צבע העיניים? חום. צבע העור? חום בהיר כזה. שזוף.
איך קוראים לאמא? תקווה. איך קוראים לאבא? מנשה. כמה אחים ואחיות? שלושה. סטרייטית\לסבית\ביי? בי. מה המוצא? טריפוליטאית :< מה מידת הנעליים? 9. מה התחביבים שלך? הרבה. מה את הכי אוהבת לאכול? ניוקי. איזה טעם גלידה את הכי אוהבת? המ.. פררו רושה ווניל עם פצפוצי שוקולד. אם היית יכולה להיות מישהו אחר ליום אחד-מי היית רוצה להיות? בריטני ספירס. וביום של הופעה שלה. כלב או חתול?
. ים או בריכה? בריכה. קיץ או חורף? חורף. יום או לילה? לילה. שחור או לבן? שחורP: . מה היא החנות האהובה עלייך? TNT. אם היית יכולה לפגוש עכשיו מישהו-את מי היית רוצה לפגוש? קלי. מה התוספת לפיצה שאת הכי אוהבת? זיתים. מה הצבע האהוב עלייך? תכלת. האם איי פעם... הלכת מכות? רציני כאילו? לא. היה לך חבר? כה. התנשקת? כה. זרקת מישהו? כה. נזרקת ע"י מישהו? לא. יצאת עם שני אנשים בו זמנית? לא. הם גילו? לא, נו. בגדת במישהו? לא. בגדו בך? לא. שכבת עם מישהו? אוליP: צבעת את השיער? לא רציני. לאיזה צבע? אדום:< עישנת סיגריות? לא, וגם לא אעשן. עישנת סמים? לא. עישנת נרגילה? לא. השתכרת? כןP: וזה לא יחזור על עצמו. רימית במבחן? כן. רבת עם מורה על טעות? לא. הושעית מבצפר? כן. גילית סוד של מישהו? כן.. מתי בפעם האחרונה... אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? לפני כמה דק'. :) מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? גם לפני כמה דק'. התקשרת למישהו? לפני שעה ומשו. התקלחת? היום בצהריים. הסתפרת? מזמןןןןןןן. דיברת במסנג'ר\איי סי קיו? לפני שניה[?]. נפגשת עם מישהי מהפורום? לא הפורום הזה.. רביעי לפני שבועיים. יצאת לדייט? שני לפני שבועיים. פגשת מישהו מפורסם? מזמן :<. רבת עם מורה? כשהיו לימודים.. דיברת בטלפון? לפני כמה דק' P: ישנת? אתמול. היית בדיכאון? השבוע, מתישהו. בכית? לפני כמה ימים.. הקאת? מזמן. צחקת? לפני כמה דק'. ולסיום... נהנית מהשאלון? סתם כזה.. ענית על כל השאלות? כה. היית מאמינה שענית עכשיו על 63 שאלות? הממ, הו וול..

Hadar g

New member
תשובות שליי P:

על עצמי איך קוראים לך? הדר באיזה כיתה את? עולה ל-י' אם את מתגייסת-באיזה תפקיד? =| מה צבע השיער המקורי שלך? חום צבע העיניים? יאוק צבע העור? צבע של עור? איך קוראים לאמא? מה אכפת לכם.. איך קוראים לאבא? כנ"ל... כמה אחים ואחיות? 2 אחים סטרייטית\לסבית\ביי? סטרייטית מה המוצא? פולנייה ומצרית
מה מידת הנעליים? 36...כע זה עצוב... מה התחביבים שלך? אין לי מה את הכי אוהבת לאכול? כל דבר אכיל חח איזה טעם גלידה את הכי אוהבת? וניל עוגיות ופסיפלורה..ומנגו! אם היית יכולה להיות מישהו אחר ליום אחד-מי היית רוצה להיות? לא הייתי רוצה כלב או חתול? כלב ים או בריכה? ים קיץ או חורף? קיץץ
יום או לילה? לילה שחור או לבן? שחור מה היא החנות האהובה עלייך? לא יודעת..השוק?חח אם היית יכולה לפגוש עכשיו מישהו-את מי היית רוצה לפגוש? את טל
מה התוספת לפיצה שאת הכי אוהבת? אהמ...נראה לי...שבצל מה הצבע האהוב עלייך? כחול האם איי פעם... הלכת מכות? ייתכן היה לך חבר? יש כרגע :p התנשקת? כע זרקת מישהו? אא..לא נזרקת ע"י מישהו? גם לא=| יצאת עם שני אנשים בו זמנית? מה פתאום הם גילו? בגדת במישהו? לא בגדו בך? לא שכבת עם מישהו? לא צבעת את השיער? עשיתי גוונים P: לאיזה צבע? דבש כזה יפה עישנת סיגריות? לא עישנת סמים? לא עישנת נרגילה? עוד מחכה להזדמנות
השתכרת? גם כן מחכה להזדמנות
רימית במבחן? מי לא? רבת עם מורה על טעות? בטח...הכי כיף חחח הושעית מבצפר? נופ גילית סוד של מישהו? נראה לי שכן מתי בפעם האחרונה... אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? זה בתהליכים. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול התקשרת למישהו? אתמול התקלחת? לפני שעתיים הסתפרת? לפני המוןןן המון זמן דיברת במסנג'ר\איי סי קיו? לפניש נייה חח נפגשת עם מישהי מהפורום? לא נפגשתי...לא מהפורום הזה בכלאופן יצאת לדייט? אתמול..אם זה היה דייט...או שלשום אפשר להגיד פגשת מישהו מפורסם? אתמול פגשתי את אביב...הוא מספעק סחב בשבילי
רבת עם מורה? מאיפה לי... דיברת בטלפון? לפני חצי שעה ככה ישנת? מלפני שלוש עות נראה לי היית בדיכאון? לפני יומיים...ביום..שישי? בכית? שבוע שעבר הקאת? היום בבוקר צחקת? אתמול בערב ולסיום... נהנית מהשאלון? לא ענית על כל השאלות? נראה לי... היית מאמינה שענית עכשיו על 63 שאלות? כן?

•cherry•

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo108.gifתפוזונע רקוב

על עצמי..
איך קוראים לך?דנע.בולע.חג'י.אחמד.איך שתרצו.אבל בעקרון>דנע. באיזה כיתה את?עולה לי'
אם את מתגייסת-באיזה תפקיד?ממ..מגישה קפה?.*חלום חיי*..אבל בעקרון אני אשמח להיות בחיל האוויר/אשכול דוברות ומידע/מודיעין[יא רייט בשביל זה אני צריכה ללמוד ערבית
]
מה צבע השיער המקורי שלך?זה התחיל בבלונד אבל אני לא בלונדינית!אני ברונט!
צבע העיניים?אפור-תכלת
צבע העור?לבנבן..אבל בעקרון אני המון ערבובים כי לאחרונה נשרפתי איך קוראים לאמא?ליאנה
איך קוראים לאבא?מכפת לכם?
*רוסי כבד*
כמה אחים ואחיות?2,בת 19 וןבת 21..הו כמה טוב שהן לא פה*הנאה*
סטרייטית\לסבית\ביי?סטרייט
מה המוצא?אוקראיני עם ערבובים אירופאיים
מה מידת הנעליים?38
מה התחביבים שלך?חברות,רכיבה על סוסים,קראית ספרים*הו כמה שזה לא מתאים לי,אני מוזרה לאחרונה*,אינטרנט וטלויזיה[?],ספורט אתגרי[נו הייתי חייבת לתקוע משו]
מה את הכי אוהבת לאכול?ממ..סלט,פיצה
איזה טעם גלידה את הכי אוהבת?אוהו קשה להחליט.^_^ יש כל כך המון
אם היית יכולה להיות מישהו אחר ליום אחד-מי היית רוצה להיות?מיליונרית
כלב או חתול?גם וגם
ים או בריכה?ים,כי כלור הורס לי תבגד ים
קיץ או חורף?חורף
יום או לילה?לילה
שחור או לבן?שחור!!!!
מה היא החנות האהובה עלייך?ממ.חנויות בגדים,או סטאף
אם היית יכולה לפגוש עכשיו מישהו-את מי היית רוצה לפגוש?
לירון
מה התוספת לפיצה שאת הכי אוהבת?המת אני אוהבת בלי כלום..אבל אם כבר אז..פטריות?
מה הצבע האהוב עלייך?שחור/כחול
האם איי פעם...
הלכת מכות?ממ כע אבל לא רציני!ני מאיימת על כל אולוסיית הזאטוטים בשכונה!
היה לך חבר?וואנס אפון א טיים..
התנשקת?כע.אבל זה לא מה שאתם חושבים!יש לי הרבה בבית את מי לנשק,כדוגמת כלבתי השקסית,אמא וכו'..
זרקת מישהו?כע.פרבי מהחלון^_^ הו,צליל ההתרסקות היה כה מענג בעיני!
נזרקת ע"י מישהו?ממ לא יצאת עם שני אנשים בו זמנית?כע.כאילו שזו בעיה לצאת עם 2 חברות.. נו עדיין לא הייתי במערכת יחסית באמת רצינית כדי לענות על כל השאלות האלו..
הם גילו?*
*
בגדת במישהו?כע
בגדו בך?כע אבל לא במובן שאתם מתכוונים אליו..
שכבת עם מישהו?לא*מפסיקה להיות צינית*
צבעת את השיער?לא.
לאיזה צבע?סגול עם גוונים של מנומר*
*
עישנת סיגריות?לא
ואני גם נגד זה!!
עישנת סמים?בטח!
XD
עישנת נרגילה?לא נו הבנתם שנרגילה וסיגריות זה לא הקטע שלי,רק סמים!
השתכרת?לא
רימית במבחן?כע.אבל רק בפעמים שהייתי באמת נואשת.חנה טיבי משפיעה עליי עם טוהר הבחינות הזה^_^ רבת עם מורה על טעות?לא אשמתי שנחשון סנילי.אבל זה לא נרק לריב איתו..
דנע:"נחשון טעית פה והורדת לי 12 נקודות!!
*בהלם*" נחשון:"אוו כנראה לא שמתי לב*אני סנילי**מוסיף 12 נקודות*
הושעית מבצפר?נופ.
גילית סוד של מישהו?כל הזמן!כן,כל יום מגלים משו חדשXD מתי בפעם האחרונה...
אמרת למישהו שאת אוהבת אותו?אני אומרת את זה כל הזמן.
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?שיר התקשרת למישהו?אתמול..נו אני לא רצה מספיק עם הטכנולוגיה
התקלחת?לנפי 30 שנה
הסתפרת?אתמול.
דיברת במסנג'ר\איי סי קיו?עכשיו נפגשת עם מישהי מהפורום?לפני שבועיים,אבל לא מהפורום הזה
יצאת לדייט?אף פעם
פגשת מישהו מפורסם?ממ לפני שבוע.
רבת עם מורה?בעקרון אף פעם לא היה לי ריב רציני..
דיברת בטלפון?לפני כמה שנים טובות..משמע:אתמול
ישנת?ממ היום בבוקר?
היית בדיכאון?לפני שבוע ^_^ כאב לי על מישו שמת
בכית?ממ לפני כמה חודשים?
הקאת?שנה שעברה
צחקת?עכשיו ולסיום...
נהנית מהשאלון?מאוד!
ענית על כל השאלות?לא למה נראה לך.*יש לי ברירה?
*
היית מאמינה שענית עכשיו על 63 שאלות?לא

למעלה