שאלון

דווקא זה שאלון נחמד היה..

השתמשת בסמים?
אכלת קופסא שלמה של אוריאו?
נזרקת על ידי מישהו?
מישהו בגד בך?
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
היית מאוהב?
ראית את הבית הלבן?
ראית את מגדל אייפל?
עישנת?
שתית אלכוהול?
עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול?
ראית טיטאניק?
נישקת מישהו?
התנשקת צרפתית?
הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)?
ניסית דיאטה?
ביקרת בארץ אחרת?
צבעת בספר צביעה?
עשית אמבטית קצף?
טסת?
שטת?
נסעת ברכבת?
היתה לך תאונת דרכים?
רכבת על פיל?
הכנת אתר אינטרנט?
שיחקת בברביות?
נשארת ער כל הלילה?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי?
שברת עצם?
ראית ג`רי ספרינגר?
דיברת בשיעור?
פחדת מהחושך?
היית בבית חולים (לא לביקור)?
עשו לך תפרים?
זרקת מישהו והתחרטת על זה?
- עוד לא החלטתי.. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?
- לא יצאתי.. היה קטע...חח שיקרת?
נעצרת על ידי המשטרה?
נרדמת בשיעור?
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
פגשת סלבריטי?
עברת על החוק??
אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות?
שנאת את עצמך?
רצית להתאבד?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב?
התנסית עם מישהו מהמין שלך?
- פרט לנשיקה באמת או חובה.. רצית להרוג מישהו?
נפלת מכיסא?
נתת למישהו לאפ דאנס?
- זה ריקוד צמוד כזה? אם לא.. סלחו לי על הבורות. הלכת מכות?

בר2י

New member
עוד שאלון-עונה:

השתמשת בסמים? ממש ממש לאאא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא..אכלתי קצת חח נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא (או: לא שאני יודעת לפחות חח סתם) נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? יאפ היית מאוהב? אממ לא בדיוק.. ראית את הבית הלבן? בטלויזיה..חח ראית את מגדל אייפל? גם בטלויזיה..ובתמונות חח עישנת? לאאא איכסס שתית אלכוהול? לאא בעע... עישנת מריחואנה? לא לא לא שיחקת מונופול? בטח.. ראית טיטאניק? בטחחח הפסקתי לספור אחרי 12 פעמים בערך נישקת מישהו? בלחי.. התנשקת צרפתית? לא הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? לא ניסית דיאטה? כן ביקרת בארץ אחרת? כן..יוון,קפריסין צבעת בספר צביעה? חח כן..ממש ממש מזמן עשית אמבטית קצף? כןןן טסת? לא שטת? יאפ נסעת ברכבת? כן היתה לך תאונת דרכים? לא..שלא תהיה..חס וחלילה רכבת על פיל? חח לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן..גם ממזמןן נשארת ער כל הלילה? בטח דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? חח לא מתחת למיטה אבל לארון שברת עצם? ברוך ה' לא ראית ג`רי ספרינגר? כן פעמיים או שלוש פעמים.לא יותר דיברת בשיעור? חח ברור איך אפשר לשתוק כל כך הרבה זמן? פחדת מהחושך? כן עד עכשיו עוד יש לי חששות היית בבית חולים (לא לביקור)? אממ כשהייתי תינוקת..חח וטוב שכך עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? אממ זרקתי אבל לא התחרטתי יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? אממ יכול להיות..שקר לבן.חח נעצרת על ידי המשטרה? לא נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חח לא..איזה צרכים עוד יכולים להיות? פגשת סלבריטי? יאפ עברת על החוק?? לא אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? לא ממש שנאת את עצמך? אממ אוי קצת רצית להתאבד? גם אולי קצת נשבר לך הלב? לא בדיוק שברת למישהו את הלב? אממ יכול להיות התנסית עם מישהו מהמין שלך? לא רצית להרוג מישהו? לאא נפלת מכיסא? אממ נראה לי שכן נתת למישהו לאפ דאנס? מה זה? הלכת מכות? חח כן עם אחי

עדידי15

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif|

השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? קופסא שלמה לא נזרקת על ידי מישהו? כן
מישהו בגד בך? לא שידוע לי נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא ראית את מגדל אייפל? במציאות לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן.אבא שלי הביא לי כשהייתי קטנה חח
עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)?לא ניסית דיאטה? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטית קצף? ברור טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן היתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל?לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי?לא שברת עצם? כן ראית ג`רי ספרינגר? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)?כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? כן נעצרת על ידי המשטרה? לא נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?נראה לי שכן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק?? לא אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות?לא שנאת את עצמך? כן רצית להתאבד? לא נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן התנסית עם מישהו מהמין שלך?לא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכיסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? מה זה? הלכת מכות? כן

sk8er grrl

New member
אני :]

השתמשת בסמים? לא... אכלת קופסא שלמה של אוריאו? אני ממש אוהבת את זה אבל לא... =\ נזרקת על ידי מישהו? לא... מישהו בגד בך? לא... אולי באמון... נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? לאדעת... היית מאוהב? כן :] ראית את הבית הלבן? זה משעמם... ראית את מגדל אייפל? כןןןןןן הייתי בקומה השניה... עישנת? כשהייתי בכיתה ב' אבל זה סתם היה... חחח... שתית אלכוהול? יאפ... עישנת מריחואנה? לא... שיחקת מונופול? יאפ.. כיף :] ראית טיטאניק? יאפ... נישקת מישהו? יאפ :] התנשקת צרפתית? כן... הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? לא... תיאור מגעיל לדבר יפה... ניסית דיאטה? כן... ביקרת בארץ אחרת? כן... צבעת בספר צביעה? כשהייתי בת 3... עשית אמבטית קצף? כן איזה כיף זההההה... טסת? כן... שטת? כן... נסעת ברכבת? כשהייתי קטנה... היתה לך תאונת דרכים? כמעט... רכבת על פיל? מממ לא... הכנת אתר אינטרנט? כן... שיחקת בברביות? כןןןןן יפפייי חחח נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? חחחח פעם כן שברת עצם? לא ראית ג`רי ספרינגר? איכס זה מגעיל... דיברת בשיעור? תמיד? פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? כן נעצרת על ידי המשטרה? לא נרדמת בשיעור? כמעט... השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אולי... פגשת סלבריטי? מהארץ נחשב? עברת על החוק?? חחחח אולי אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כןןןןןן שנאת את עצמך? כן רצית להתאבד? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא יודעת... התנסית עם מישהו מהמין שלך? לא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכיסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? איכסה לא הלכת מכות? חחחח כן

עונה ../images/Emo9.gif

השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את הבית הלבן? לא ראית את מגדל אייפל? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? לא ניסית דיאטה? כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטית קצף? כן
טסת? כן שטת? באוגוסט אצא להפלגה יששששששש נסעת ברכבת? כן היתה לך תאונת דרכים? לא, חס וחלילה רכבת על פיל? לא, אבל על גמל, כן הכנת אתר אינטרנט? כן, אתר בונו, זה היה מזממממן שיחקת בברביות? מי לא??
נשארת ער כל הלילה? עכשיו אנחנו בחופש, מי הולך לישון מוקדם?? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? שברת עצם? לא ראית ג`רי ספרינגר? כן דיברת בשיעור? איך לא? פחדת מהחושך? כן
היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? כן נעצרת על ידי המשטרה? לא נרדמת בשיעור? אממממ נרדמתי בספרייה, זה נחשב? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מלחמת האוכל
פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק?? אממממ לא אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן רצית להתאבד? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן התנסית עם מישהו מהמין שלך? לא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכיסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? מה זה??? הלכת מכות? לא

IkMfNiY

New member
תשובות ../images/Emo42.gif

השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן! היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא ראית את מגדל אייפל? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? [האין זה קשור לשאלה הראשונה?]- לא שיחקת מונופול? המון פעמים ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? לא התנשקת צרפתית? לא הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? לא ניסית דיאטה? לא ביקרת בארץ אחרת? יותר מדי צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטית קצף? תענוג
טסת? יותר מדי שטת? כן נסעת ברכבת? הרבה היתה לך תאונת דרכים? מיני מיני תאונת דרכים P: רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כמובן! נשארת ער כל הלילה? לא דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? חחח, כן P: שברת עצם? לא ראית ג`רי ספרינגר? כן דיברת בשיעור? מישהו לא?... פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? שוב... מישהו לא?... נעצרת על ידי המשטרה? לא נרדמת בשיעור? כמעט P: השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כל מיני זמרים וכאלו עברת על החוק? קצת אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן רצית להתאבד? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא התנסית עם מישהו מהמין שלך? לא רצית להרוג מישהו? לא נפלת מכיסא? יכול להיות.... נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? לא יעל

JULI4561

New member
שאלון ארוךךך אבל עונההההה

השתמשת בסמים? לא חס וחלילה
אכלת קופסא שלמה של אוריאו? כןןן אני מכורה
נזרקת על ידי מישהו? אממ לא אני תמיד זורקת
מישהו בגד בך? לא שידוע לי
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כןןן
היית מאוהב? כן
ראית את הבית הלבן? לא
ראית את מגדל אייפל? לא
עישנת?לא
שתית אלכוהול? כןןן חחחח אבל לא ממש אלכוהול.. ליקר בננה עם קולה יש בזה קצת חחח
עישנת מריחואנה? לא איכס
שיחקת מונופול? בטחח מי לא שיחק
ראית טיטאניק? כןןןן
עצובב נישקת מישהו? צרפתית ?? עוד לא
התנשקת צרפתית? כ"נלללל הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? לא חחח סך הכול 13 וחצי
ניסית דיאטה? כן ,כן כמו כולנו חח
ביקרת בארץ אחרת? לא
אבל היתי אמורה מלא פעמים צבעת בספר צביעה? כןןן ממזמןןןןן
עשית אמבטית קצף? כןןן
זה כיףף טסת? כן לאילת
שטת? בספינה ! אבל רק בארץ !!! נסעת ברכבת? מלא פעמיםםםםםם
היתה לך תאונת דרכים? לא טפו טפו טפו
רכבת על פיל? לא חחחח זה יכול להיות מצחיק אבל
הכנת אתר אינטרנט? כןן מטיפו לפני מלא זמן שיחקת בברביות? לא אני שונאתתתת נשארת ער כל הלילה? כן מלא פעמיםםם דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? חחח בארון כן
מתחת למיטה לא
שברת עצם? שברתי את הרגלל
ראית ג`רי ספרינגר? לא
דיברת בשיעור? מלא מלא מלאאאאא חחחח
פחדת מהחושך? כן שהיתי קטנה
היית בבית חולים (לא לביקור)? כן ... חליתי בדלקת ראות והיה לי 42.5 חום והיה לי הזיות והתחלתי לקראות קופיםם ... מפחיד
עשו לך תפרים? כן פתחתי את הגבה
זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא ..
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא ..חחחח
שיקרת? כן אבל למעשים טובים חחחח [גם בשבילי]
נעצרת על ידי המשטרה? לא ...
נרדמת בשיעור? קרובה להירדם
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מתומרת צרכים אחרים ?? טוב עזבו חח פגשת סלבריטי? כן הרבה
עברת על החוק??לא
אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? לא ..
שנאת את עצמך? כן
רצית להתאבד? לא
נשבר לך הלב? לא
שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי ... ועם כן סורי
התנסית עם מישהו מהמין שלך? לא
רצית להרוג מישהו? כן חחח הרבה פעמים ...
נפלת מכיסא? כן ... חח גם הרבה פעמים
נתת למישהו לאפ דאנס? לא ידוע לי מזה ... הלכת מכות? כן טחחחח ממזמן ..

niranat

New member
גם אני עונה ../images/Emo27.gif

השתמשת בסמים?
יאפ... אבל ששש
אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא מתה על מתוק.. לא יכולה לטחון הרבה מזה
נזרקת על ידי מישהו? לא
מישהו בגד בך? I don't think so... ואם יהיה כזה הוא לא יהיה פה יותר
חח סתאם נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? נו, בטח היית מאוהב?
חשבתי שהייתי מאוהבת אבל לא באמת ראית את הבית הלבן? לא.. למי אכפת!?
ראית את מגדל אייפל? יאפ..והייתי למעלה למעלה עישנת?
כהה זה קורה גם לטובים ביותר
שתית אלכוהול? יאפ
עישנת מריחואנה?
אכן כן שיחקת מונופול? כה, לא עושה לי את זה.. כנראה שאני לא אהיה אשת עסקים מפולפלת
ראית טיטאניק? היום! נישקת מישהו? להההההה... חח נו בטח התנשקת צרפתית? יאפ
הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? not yet ניסית דיאטה? ניסיתי ואפילו הצלחתי! ירדתי איזה 5 קילו ביקרת בארץ אחרת? אפילו 6 ארצות אחרות צבעת בספר צביעה?
בטח הייתי אחת הצובעות! עשית אמבטית קצף? לא, ולא נראה לי שאני אעשה אלא אם כן יהיה לי מישהו ממש טוב לחלוק אותה איתו
טסת?
יאפ שטת? אכן כן נסעת ברכבת? but of course היתה לך תאונת דרכים? כמה, אבל אף פעם לא נפגעתי קשה
רכבת על פיל? one day I will הכנת אתר אינטרנט? חח לצערי וברוב בושה כן
שיחקת בברביות? בגיל 14 או משהו..רק בשביל לנסות חח אף-פעם לא הייתי יותר מדי בת נשארת ער כל הלילה?
הרבה פעמים! דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? חחח בטח... זה השגרה אצלי
שברת עצם? לא ראית ג`רי ספרינגר? לא ולא דיברת בשיעור? ממממ נחשו... פחדת מהחושך?
לא שזכור לי היית בבית חולים (לא לביקור)? הייתי, אבל לא אושפזתי
עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה?
לא.. מה שנעשה נעשה יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? פחח כן, והם היו חברים טובים
נחשו אם זה התגלה... חחח שיקרת? יאפ נעצרת על ידי המשטרה? לא ואין לי תכנונים כאלה נרדמת בשיעור?
המון... לפעמים לא התעוררתי גם בצלצול
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מלחמות אוכל לרוב!
פגשת סלבריטי? אייל גולן.. חחח סלבריטי בפצצות עברת על החוק?? קצת
אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? לא, אבל הייתי רוצה להיות כל כך מאוהבת
שנאת את עצמך? נו, ברור.. כל אחד שונא את עצמו לפעמים רצית להתאבד? באיזה כיתה ב' או משהו כי אמא שלי אמרה לי לפנות מהשולחן.. חחח לא באמת נשבר לך הלב?
כאב לי הלב, אבל לא נשבר שברת למישהו את הלב? לא התכוונתי
התנסית עם מישהו מהמין שלך? לא, אבל אני סקרנית...
רצית להרוג מישהו?
בשיא הרצינות כן נפלת מכיסא? חחחח ברור
נתת למישהו לאפ דאנס? מממ אפשר לקרוא לזה ככה... הלכת מכות? חחח ברור!!! איזה מין ילדות הייתה לי אם לא!?

niranat

New member
את מתכוונת שהשאלון מעניין או ש...

התשובות שלי מעניינות?

purple rain2

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

רצית להתאבד כי אמא אמרה לך לפנות מהשולחן?!
ואני רואה שיש לך ניסיון עשיר עם הצד האפל

niranat

New member
חחחח כן

זה ממש דיכא אותי.. כזה הלכתי לחדר ובכתי וחשבתי שהחיים שלי הגיעו לקיצם ואז חשבתי לעצמי שאני בחיים לא אבקש מהילדים שלי לפנות מהשולחן חחחח עזבי הייתי ילדה מופרעת ממש חח

../images/Emo176.gif../images/Emo180.gifעונה../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif

השתמשת בסמים?
אכלת קופסא שלמה של אוריאו?
נזרקת על ידי מישהו?
מישהו בגד בך?
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
היית מאוהב?
ראית את הבית הלבן?
ראית את מגדל אייפל?
עישנת?
שתית אלכוהול?
עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול?
ראית טיטאניק?
נישקת מישהו?
התנשקת צרפתית?
הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)?
כמעט... ניסית דיאטה?
אחר כך לקחו אותי לאנורקסית שהסבירה לי שאסור לרזים להיות בדיאטה..חחח.. והנה למה שהיא הגיעה.. ביקרת בארץ אחרת?
צבעת בספר צביעה?
עשית אמבטית קצף?
טסת?
שטת?
נסעת ברכבת?
היתה לך תאונת דרכים?
בכיתה א' רכבת על פיל?
הכנת אתר אינטרנט?
שיחקת בברביות?
נשארת ער כל הלילה?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי?
שברת עצם?
ראית ג`רי ספרינגר?
מזה? דיברת בשיעור?
המורות אומרות שאני הבן היחיד שמדבר הכי הרבה.. חח.. פחדת מהחושך?
כיתה ג'.. טראומה קשה הייתה לי.. היית בבית חולים (לא לביקור)?
עברתי ניתוח שנה שעברה ואני עובר השנה עוד שבועיים.. עשו לך תפרים?
כמו שאמרתי מקודם עברתי ניתוח! זרקת מישהו והתחרטת על זה?
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?
כן..חח.. מצטערר.. שיקרת?
נעצרת על ידי המשטרה?
נרדמת בשיעור?
העיפו אותי הביתה בגלל זה.. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
פגשת סלבריטי?
אוףףףף... עברת על החוק??
צרבתי דיסקים!! חח.. אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות?
לא! שהיא תבכה עליי..חחח.. שנאת את עצמך?
רצית להתאבד?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב?לא יודע.. מקווה שלא.. התנסית עם מישהו מהמין שלך?
רצית להרוג מישהו?
עדיין..חח.. נפלת מכיסא?
נתת למישהו לאפ דאנס? מזה?? חח.. הלכת מכות?
ברור!! מי לא?!

olgi165

New member
וגם אני עונה... ../images/Emo90.gif

לא לא לא כן כן לא כן כן כן כן לא כן כן כן כן לא לא כן כן כן כן כן כן לא לא לא כן כן כן כן לא כן כן לא כן כן כן כן לא כן לא כן לא לא כן לא כן כן כן לא כן לא כן

אני עונההה

השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? לא היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? בתמונה ראית את מגדל אייפל? בתמונה עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? לא ניסית דיאטה? לא ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטית קצף? כן טסת? לא שטת? כן נסעת ברכבת? כן היתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? כן שברת עצם? כן ראית ג`רי ספרינגר? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? כן נעצרת על ידי המשטרה? לא נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק?? לא אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? לא רצית להתאבד? לא נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא יודעת.... התנסית עם מישהו מהמין שלך? לא רצית להרוג מישהו? לא נפלת מכיסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? מה זה...? הלכת מכות? כן

למעלה