שאלון

1Foxy Lady1

New member
עונה

האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן?לא ראית את מגדל אייפל? לא עישנת? ממ...נרגילה? שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? לא ניסית דיאטה? כן ביקרת בארץ אחרת?כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת?כן היתה לך תאונת דרכים?לא..טפו טפו רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט?כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? ממ..לא זוכרת שברת עצם?לא ראית ג`רי ספרינגר? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)?כן: ניתוח תוספתן-אפנדיציט עשו לך תפרים? כן (7 נראה לי-סיכות) זרקת מישהו והתחרטת על זה?לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?לא שיקרת? כן נעצרת על ידי המשטרה?לא..חח...כמעט...סתם עצרו אותי ואת חברה שלי בלילה, כי התלוננו על מטרידים, ואנחנו בדיוק הסתובבנו וברחנו מהם (כי חשבנו שזה מישהו רע) אז הם חשבו שזה אנחנו...שיאווו זה היה מפחיד! נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? ממ..לא פגשת סלבריטי? כן...חח אבל רק מעפנים עברת על החוק?? לא אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן רצית להתאבד? ממ..לא נראה לי נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב?לא התנסית עם מישהו מהמין שלך? לא רצית להרוג מישהו? כן..לא להרוג להרוג, אבל להכאיב...ממש....... נפלת מכיסא? כן..פפחחח נתת למישהו לאפ דאנס? לאאאאא הלכת מכות?ממ..כשהייתי קטנה נראה לי

ד א ר י ה

New member
חדשה פה... הנה התשובות שלי!

השתמשת בסמים?
אכלת קופסא שלמה של אוריאו?
אולי לא אוריאו אבל בטח משהו טעים אחר...
נזרקת על ידי מישהו?
מישהו בגד בך?
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
היית מאוהב?
ראית את הבית הלבן?
ראית את מגדל אייפל?
עישנת? |V ועדיין, באופן קבוע
שתית אלכוהול?
עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול?
ואני מוכנה לשחק עכשיו אם יש מתנדבים ראית טיטאניק?
לצערי - 3 שעות של סבל וקיטש...
נישקת מישהו?
התנשקת צרפתית?
הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)?
ניסית דיאטה?
איזה בחורה לא ניסתה?? ביקרת בארץ אחרת?
צבעת בספר צביעה?
הייתי מכורה לזה כילדה עשית אמבטית קצף?
לא בזמן האחרון לצערי, בדירה שלי אין אמבטיה... טסת?
הרבה, אח שלי טייס! שטת?
אבל זה עשה לי בחילה... נסעת ברכבת?
כמעט כל יום לאוניברסיטה... היתה לך תאונת דרכים?
ועוד כשהייתי על אופניים! רכבת על פיל?
הכנת אתר אינטרנט?
אני לא עד כדי כך טכנולוגית... שיחקת בברביות?
אויש, זה היה מזמן...
נשארת ער כל הלילה?
קוראים לזה משמרות לילה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי?
כל הזמן! שברת עצם?
מפתיע, בהתחשב בעובדה שאני מגושמת
ראית ג`רי ספרינגר?
אבל מזמן לא, אין לי טלוויזיה דיברת בשיעור?
כל הזמן! פחדת מהחושך?
בגיל שנתיים אולי... היית בבית חולים (לא לביקור)?
עשו לך תפרים?
זרקת מישהו והתחרטת על זה?
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?
לא ממש יצאתי, אבל בערך שיקרת?
אבל לא בשאלון הזה נעצרת על ידי המשטרה?
לא במובן של להיכנס למעצר, במובן שעצר אותי שוטר בזמן נהיגה נרדמת בשיעור?
לא מצליחה לישון ברעש השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
אבל לא ל food fight אם אתם מבינים... פגשת סלבריטי?
אבל לא מישהו שווה... עברת על החוק??
אבל ברטנה, נהיגה מהירה מדי, סמים קלים וכאלה... אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות?
שנאת את עצמך?
רצית להתאבד?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב?
נראה לי, תשאלו את הבחור...
התנסית עם מישהו מהמין שלך?
רצית להרוג מישהו?
נפלת מכיסא?
כמו שאמרתי, אני מגושמת נתת למישהו לאפ דאנס?
אבל נתת לי רעיון...
הלכת מכות?

תשובות

האם אי פעם השתמשת בסמים: לא אכלת קופסא שלמה של אוריו: אכלתי קופסא של ארבע עוגיות גדולות..... נזרקת אל ידי מישהו: לא מישהו בגד בך: לא נשארת בבית ביום שישי סתם כי התחשק לך: כן היית מאוהב: לא ריאת את הבית הלבן: כן ראית את מגדל אייפל: כן עישנתה: לא שתיתה אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונפול: כן ראית טיטניק: כן נישקת מישהו: בפה ברור שכן, צרפתית לא.... הזדיינת: לא ניסית דיאטה: לא ביקרת בארץ אחרת: כן צבעת בספר צביעה: שהייתי קטנה עשית אמבטית קצף: כן טסת: כן שטת: כן נסעת ברכבת: כן הייתה לך תאונת דרכים: אין לי מכונית רכבת על פיל: לא הכנת אתר אינטרנט: כן שיחקת בברביות: שהייתי קטנה נשאר ערה כל הלילה: בטח, המון פעמים עם חברים, ועם הכיתה בערב כיתה שעשינו עד איזה 6 בבוקר ואז לא הייתי עייפה יותר..... דחפת דברים מתחת למיטה כדי להיראות יותר נקייה: לא, דחפתי אותם לארון... שברת עצם: לא ראית ג'רי ספרינגר: לא דיברת בשיעור: כן פחדת מחושך: לא היית בבית חולים (לא לביקור): לא היו לך תפרים: לא זרקת מישהו והתחרטת על זה: לא יצאת אם יותר מבנאדם אחד באותו זמן: לא שיקרת: כן נעצרת ע"י המשטרה: לא נרדמת בשיעור: כמעט השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה: לא פגשת סילברטי: לא עברת על החוק: לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות: לא שונאת את עצמך: לפעמים רצית להתאבד: בטח, כל הזמן..... סתם לא, אני א חולת נפש.... נשבר לך הלב: אולי מתי ששמעתי שהולכים להרוג את כל החיות ב"תנו לחיות לחיות", אני תמכתי באגודה נגד זה, אבל בנתיים רק אני תמכתי..... אני מקווה שלא יהרגו את החיות.... מסכנות, איך מישהו יכול להרוג את כל הכלבים והחתולים וכל שאר החיות!!!! גועל נפש!!! שברת למישהו את הלב: לא התנסת עם מישהו מהמין שלך: לאאאאאאאאאא רצית להרוג מישהו: לא ממש....... נפלת מהכיסא: כן, הרבה פעמים. נתת למישהו לאפ דאנס: לא הלכת מכות: כן, עם חברה שלי, אבל לא משהו רציני, סתם כי אני אוהבת להרביץ לה, לא רבנו או משהו כזה.......

shucina

New member
עונההההה

האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא אבל אכלתי תעוגיות סמיילים שזה אותו דבר פס שלם כזה... נזרקת על ידי מישהו? לא רציני... מישהו בגד בך? לא ממש לא נראה לי ... נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? בארוור אבל בדרך כלל שלי לא מתחשק אף אחד לא יוצא... היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? הסדרה או הבית ? בקיצור לא ולא ראית את מגדל אייפל? בתמונות... עישנת? לא שתית אלכוהול? כן והרבה (זה בריא זה בריא...) עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן בקולנוע בזמנו... נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא (עצוב) הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? לא ניסית דיאטה? כן אבל לא רשמי ביקרת בארץ אחרת? מלא צבעת בספר צביעה? יכול להיות שהייתי קטנה , כן סביר להניח עשית אמבטית קצף? ברור הכי כיף בארץ טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן היתה לך תאונת דרכים? לא בעצם כן אני נולדתי בגלל שאמא שלי עברה תאונת דרכים זה נחשב !? רכבת על פיל? לא ממש הכנת אתר אינטרנט? כן אבל נמאס לי אחרי יומיים שיחקת בברביות? לא תמיד שנאתי... אבל תפרתי להן בגדים ... נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? אין לי מקום מתחת למיטה מתחת לארון כן .. שברת עצם? לא ברוך השם טפו טפו טפו ראית ג`רי ספרינגר? כן ... דיברת בשיעור? יש מישו שלא ? פחדת מהחושך? אהה כן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא טפוטפו עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? אההה כן ... יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כן אבל זה לא רציני אז לא נחשב... שיקרת? כן נעצרת על ידי המשטרה? לא... נרדמת בשיעור? אני לא יכולה לא נח לי ... אבל אני בערך במצב הזה... השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אההה אולי לימון אבל לא ממש... פגשת סלבריטי? מה זה נחשב סלבריטי עם בארץ ישראל אז ברור.. עברת על החוק?? כן פעם באתי בלי חולצת בית ספר נו איזה שטויות חחח אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? לא רצית להתאבד? לא חיים זה דבר טוב נשבר לך הלב? כן ! שברת למישהו את הלב? כן החודש... זה מזה עצוב ולא כיף .. התנסית עם מישהו מהמין שלך? לא תנו לי קודם מהמין השני .. רצית להרוג מישהו? לא רק להכות עד עילפון נפלת מכיסא? כן נראה לי לא יכול להיות שלא נפלתי ... נתת למישהו לאפ דאנס? wtf ? הלכת מכות? כן

למעלה