שאלון

Just Adi

New member
שאלון ../images/Emo80.gif

ארוך אז תתכוננו נפשית שם מלא: תאריך לידה: כתובת: איפה עוד גרת? בית ספר: מזל: מידת נעליים: גובה: מוצא: חיות מחמד: אחים: צבע שיער: אורך שיער: צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? : כיתה: מצליח בבית ספר? תחביבים: איזה שפות אתה מדבר? אוהב ספורט? איפה נולדת? אתה בן אדם של לילה או של יום? רגיש לדגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מה הם? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? ממה אתה הכי פוחד? אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: מכונית: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי אהוב: ספורטאית אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: אגם: ים: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: אוניברסיטה: מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנית: שחקן: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: זמרת: חיה: חנות: חנות להשכרת וידיאו: חבר אימייל: בדיחה: אמרה: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: רגש: אות: תאריך: ספר: מקום חופשה: דגנים: ב24 שעות אחרונות... היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: רבת עם חבר: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של אוריאו? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? ראית את מגדל אייפל? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? הזדיינת? ניסית דיאטה? ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? היתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? שברת עצם? ראית ג'רי ספרינגר? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נעצרת על ידי המשטרה? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? [מתוך הבלוג של מוש]

Just Adi

New member
אני אתחיל :) ../images/Emo80.gif

שם מלא: עדי, לא משנה השאר תאריך לידה: 3.1.1990 [כיתה ט' אבל!] כתובת: אהמ.. כפר סבא איפה עוד גרת? גבעתיים ועוד כמה מקומות שלא זוכרת, הגעתי לכפ"ס בגיל שנה בית ספר: בר-לב מזל: גדי מידת נעליים: 40-41 גובה: 1.63 ככה מוצא: פולניה טהורה [אבל אני נחמדה, נשבעת] חיות מחמד: חומי - כלב אדיר :) אחים: מתן - בן 19, אוהד - בן 28, עופרי - תיכף 30 צבע שיער: חום כהה אורך שיער: אם מותחים אותו [הוא מתולתל] עד לפיטמות בערך
צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : עשיתי פסים בורדו כיתה: ט' מצליח בבית ספר? בערך, ממוצע פלוס תחביבים: סוסים, לקרוא, חברים, מחשב איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וקצת ערבית אוהב ספורט? כן, כדורסל איפה נולדת? ישראל.. איפשהו ליד גבעתיים אתה בן אדם של לילה או של יום? משתנה רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? שרמוטה פוריטנית יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? החלום האמיתי, שופטת, או עורכת דין לאנשים עניים, אבל יש להניח שאני אנהל חברה כלשהי. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? שהוא הבריז לי. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא יודעת, היו הרבה. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כשהוא טס, וחייתי באשליה שזה נגמר. מה הדבר הכי חשוב לך? החברים שלי. יש חבר/חברה/קראש? לא. ממה אתה הכי פוחד? שיקרה משהו לאמא שלי, או לאחד האנשים שאני אוהבת. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על התחת על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? שהייתי רוצה שיהיה איתי מישהו במיטה שיחבק אותי. למה אתה הכי מתנגד? לא יודעת, הרבה דברים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? רק אני דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: אמסטרדם
טעם גלידה אהוב: וניל פיצפוצים פרי אהוב: מנגו ממתק: אגוזי מכונית: חיפושית [אך ורק מהישנות!] שיעור: מתמטיקה חג: לא יודעת.. כולם היום הכי אהוב בשבוע: שישי - שבת צבע: שחור מגזין: אין שם לבת: דניאל שם לבן: תמיר, תום, שרון קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה [כדורגל] חודש אהוב: מרץ - אפריל ספורטאי אהוב: מממ.. ספורטאית אהובה: אהמ... שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס.. גררר שחקן אהוב: יו גרנט תוכנית אהובה בטלוויזיה: מהדורה מוקדמת, מכושפות, חברים אתר אהוב: אהמ.. לא יודעת חיה אהובה: סוסים חבר לאימייל: אין בדיחה: לוידעת. אומר הרבה: "חפיף" "לאב יו" "בוב" "שקסי" מילה אהובה: "ניימ ניימ" נעליים: ואנסססססס תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: מוניקה סקס.. והאיחוד של שב"ק ס דיסק אהוב: מוניקה סקס - פצעים ונשיקות / חיות מחמד נשיא: אהמ.. סלט: של אמא :) בשר: צמחונית תוספת לפיצה: פטריות ארץ: ישראל עיר: נווה אטיב אגם: ... ים: ביוון מקום אהוב: בית ספיר בכפר סבא, דשא, שקט ריח: דלק, הבושם שלי, השמפו שלי רעש: המוזיקה שלי [הי, אבא שלי קורא לזה רעש] טעם: נשיקה עם מישהו רגש: אהבה, חברות, נאמנות אוניברסיטה: ... מספר: 9 ספר: פרקליט רחוב - ג'ון גרישם סבתא: ? דגנים: קורפנלקס דברים פחות אהובים אוטו: אהמממ אוטו זבל? [בוא וקח אותי איתך] צבע: ורוד , בכלל צבעים בהירים עושים לי חלחלה מורה: דבי [שונאת אותי הזונה] שיעור: לשון יום בשבוע: שני חג: אהמ.. לוידעת עונה: קיץ חודש: יולי אוגוסט ספורט: גולף קבוצת ספורט: מכבי ת"א בכדורסל.. סיבות אישיות סרט: לוידעת שחקנית: לוידעת שחקן: כנ"ל תוכנית: אהמ... הטלנובלות למינהן, ו"כוכב נולד" אתר: ... אוכל: בשר שתיה: מיץ עגבניות , וודקה להקה: בלע. להקות פופ זמר: סאבלימינל ומזרחיים זמרת: לוידעת, נינט טייב? חיה: ג'וק. חנות: אהמ.... לוידעת חנות להשכרת וידיאו: ענק הוידיאו חבר אימייל: אין אין אין בדיחה: כנ"ל אמרה: הזמן עושה את שלו מילה: "טוב" , "שיהיה" הופעה שהיית בה: אחת של מוניקה סקס.. ו.. אהמ... הדורבנים דיסק: לא יודעת סלט: טונה. ארץ: לא יודעת עיר: לא יודעת מקום להיות בו: בצפר ריח: פלוץ [?] רעש: חריקה של גיר רגש: שנאה, אהבה [במקרה שלי] אות: ... תאריך: 16.03.03 ספר: חלף עם הרוח מקום חופשה: מממ.. לא יודעת דגנים: כנ"ל ב24 שעות אחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן, הרבה רבת עם חבר: לא בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: אהמ... חולצה, מעין חגורה עם כיסים ולא זוכרת מה עוד הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא ראית את מגדל אייפל? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? לא ניסית דיאטה? כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן היתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות?כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן שברת עצם? לא ראית ג'רי ספרינגר? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נעצרת על ידי המשטרה? לא נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? לא נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? כן הלכת מכות? כן

אה?!?!?! משוגעתת.. ../images/Emo168.gif

שם מלא: חן תאריך לידה: 1.2.89 כתובת: דימונה איפה עוד גרת? באותו בית כל החיים בית ספר: זינמן מזל: סמרטוט מידת נעליים: 43 גובה: מטר שבעים ומשהו... מוצאארגנטינה חיות מחמד: גוצ'י וגוצ'ו אחים: שלושה צבע שיער: שחור שטני מוזר... אורך שיער: בערךך... צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : כיתה: ט מצליח בבית ספר? נראה לי תחביבים: לנגן המון.., לשחק כדורס, חברים... איזה שפות אתה מדבר? עברית בקושי אוהב ספורט? כן איפה נולדת? בארץ אתה בן אדם של לילה או של יום? אף פעם לא ידעתי לענות על זה...
רגיש לדגדוגים? לא יודע.....
מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? גיטריסט או טייס איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מי זוכר... מה הדבר הכי מביך שקרה לך? בכיתה ב'.., שמישהי עבדה עליי שהיא חברה שלי
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? שקנו לי את פדי... מה הדבר הכי חשוב לך? פדי... (הגיטרה שלי, ובעיקרון כל הגיטרות שלי) יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? לא יודע... אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בכפות רגליים... על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על היום שהיה לי... למה אתה הכי מתנגד? לשבירת גיטרות בהופעות אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא מת על עצמי, אבל גם לא הייתי רוצה להתחלף דברים אהובים : גיטרה וכדורסל המקום האהוב לחופשה: אילת, חול, הבית של דניאל המתופף שלנו) טעם גלידה אהוב: תות, שוקולד פרי אהוב: תפוז, אבטיח ממתק: שוקולד אגוזים מכונית: בעעע שיעור: בעע+ חג: פסח.., יש חופש ארוך... היום הכי אהוב בשבוע:יום שבת... צבע: כחול מגזין: של פנדר שם לבת: רז שם לבן: רום קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א בכדורסל חודש אהוב: יולי אוגוסט.., חופש.. ספורטאי אהוב: קובי בריינט ספורטאית אהובה: פמלה אנדרסון שחקנית אהובה: פמלה אנדרסון, ג'וליה רוברטס שחקן אהוב: אדי מרפי, ג'ים קארי תוכנית אהובה בטלוויזיה: ארץ נהדרת, גרייניק ואלטרמן, כנפי הזהב... אתר אהוב: הפורום חיה אהובה: כלב, תוכים חבר לאימייל: אמא בדיחה: שני זקנים היו גרים מול בית קברות. היום הם גרים מול הבית. אומר הרבה: מה זאת אומרת? מילה אהובה: לא יודע. נעליים: אולסטר תחנת רדיו: בקושי שומע רדיון חדר בבית: הלדר שלי???
ההופעה הכי טובה שראית: מוניקה עם שלום חנוך... דיסק אהוב: ממש אבל ממש לא יכול להחליט... נשיא: קליפטוס מרקיטוס השביעי סלט: עגבניות של אבא בשר: אסאדו של אבא תוספת לפיצה: גבינה בולגרית או טונה ארץ: ארגנטינה/ צ'ילה עיר: תל אביב אגם: ירוחם??
ים: התיכון? 9-* מקום אהוב: הבית של דניאל והחדר חזרות... ריח: ז'אן פול גוטיה רעש: של הגיטרה? טעם: של בשר רגש: מה?!?@?!?# אוניברסיטה: בן גוריון מספר: 3 ספר: הקו האדום... מי הזיז את הגבינה שלי? סבתא: מאמא דגנים: כריות דברים פחות אהובים - מבחנים שאני מקבל ציון נמוך אוטו: לא היה כבר? צבע: גם זה היה? כחול... מורה: המחחנכת שלי שיעור: דייייי גם זה היה! יום בשבוע: גם זההההההה חג: וגם זההההההההההההההההההההה עונה: קיץ חודש: גם זההההההההההההההההההההההההההה ספורט: כדורסל קבוצת ספורט:גם זההההההההההההההההההההההההההההההה
סרט: המבצר האחרון, בלק הוק דאון, ברוס הגדול מכולם שחקנית: דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
שחקן: בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע תוכנית: אמרתתתתתתתתתתתייייייייייייייייייייייייייייייייייי אתר: גם את זההההההההההההההההההההההההההההההה אוכל: בשר שתיה: מים להקה: מוניקה, היהודים, גאנז, פינק פלויד, לד זפלין זמר: ירמי קפלן, שלום חנוך זמרת: אורית שחף חיה: אמרתי
חנות: אמממ.., כלי זמר? חנות להשכרת וידיאו: בקושי יש לנו כאלה בדימונה... חבר אימייל: אמרתי
בדיחה: גם אמרתי
אמרה: לא יודע מילה: היה כבר
הופעה שהיית בה: אמרתי דיסק:אמרתי סלט: אמרתתתתתתתתתתתתתתתיייייייייייייייייייייי ארץ: אמרתתתתתתתתתתתתתתתייייייייייייייייייייייייייייייייי עיר: אמרתתתתתתתתתתתתתתתייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מקום להיות בו:אמרתתתתתתתתתתתתתתתיייייייייייייייייייייייייייייייי ריח: אמרתתתתתתתתתתתתתתתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי רעש: אמרתתתתתתתתתתתתתתתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי רגש: אמרתתתתתתתתתתתתתתתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אות:ח' תאריך: 20.6.04 ספר: דיי נווו.... מקום חופשה: דיי נווו................ דגנים: דיי נווו.......................... ב24 שעות אחרונות... ניגנתי היתה לך שיחה רצינית: מאיפה אני זוכר חיבקת מישהו: לא... רבת עם חבר: לא.... בכית: לא.. צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק: מי \זוכר קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: אני תמיד מרגיש ככה... דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם שיחקת קלפים עם תוכי השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? מה זה בכלל? נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא ראית את מגדל אייפל? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? פעם אחת נראה לי... עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק?כן נישקת מישהו? מישהו לא.., מישהי כן... התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? לא ניסית דיאטה? ברור.... ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? ברור זה שוס! עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת?כן היתה לך תאונת דרכים? חס וחלילה רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחח ברור.. שברת עצם? לא ראית ג'רי ספרינגר? מזה? דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? מממ שהייתי קטן...
היית בבית חולים (לא לביקור)? כשנולדתי עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? הרגשתי שקצת התחרטתי ואחר כך הבנתי שזה הדבר הנכון יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? כן שיקרת? כן נעצרת על ידי המשטרה? לא נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן.., לתת אוכל לכלב... פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? איזה מהם? אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? לא נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? מה זה? הלכת מכות? כן וואי עדי באמת היה לך משעמם מה?

Just Adi

New member
ואני אגרום לך להרגיש טוב טיפש../images/Emo80.gif

הדברים שאמרתי שכבר ענית עליהם. בהתחלה זה היה דברים אהובים. אחרי זה היה דברים לא אהובים...

r o n i1

New member
חן אני נעלבתי!!!

כלום פה אפילו לא מזכיר אותי או את הצופים.. בושה.. חוץ מזה אתה סנוב! תתקשר,...

אוקי הנה אני!

שם מלא: עמית *שם משפחה* תאריך לידה: 2.10.88 כתובת: בית מספר 4, ברחוב תימן, בתימן (מי שרואה חברים עונה רביעית יבין) איפה עוד גרת? רק פה בית ספר: החטיבה שפה מזל: מאזניים מידת נעליים: הממ...... 41 *בורחת* גובה: 163-165 מוצא: לאדעת o_O
חיות מחמד: קייטי החתולה אחים: אלון - 18 עומר - 21 צבע שיער: חום אבל אני צובעת לשחור עוד מעט.. אורך שיער: כתפיםם.. קצת יותר ארוך צבעת פעם את השיער? עשיתי שטיפה
באיזה צבע? : שחור ופסים אדומים/ורודים כיתה: ט (שולטטטטטט!!!!!) מצליח בבית ספר? ממוצע 87
תחביבים: צופים, גיטרה, צופים, שירה, צופים, טלויזיה, צופים, מחשב, צופים, חברות, צופים, מוזיקה - והכל! אה כן, גם צופים! איזה שפות אתה מדבר? בואו נראה.. עברית, אנגלית, צרפתית, ספרדית, ערבית, יידיש, גרמנית, איטלקית והולנדית. אה רגע, שפות שוטף? אז אנגלית ועברית
אוהב ספורט? רק שחייה - אבל גם זה אני לא עושה. איפה נולדת? פה אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? מאוד 0_0 מאמין באלוהים? ככה ככה יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כה מה הם? איי סי קיו: $^q-t^$ יש לך גשר? כה -_- יש לך משקפיים/עדשות מגע? כה -________- מה תרצה להיות כשתהיה גדול? פסיכולוגית/חוקרת דולפינים איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה כאלה 0_0 מה הדבר הכי מביך שקרה לך? שמישו... בן... ראה את הקדימה שלי למטה 0__0 איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו מעט וגם הם לא זכורים.. מה הדבר הכי חשוב לך? מוזיקה יש חבר/חברה/קראש? נופ.. ממה אתה הכי פוחד? למות
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב
על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על סצינות שהיו יכולות לקרות למה אתה הכי מתנגד? אנשים שפוטים! אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? כל אחד אחר דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: קנדה טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: אבטיח ממתק: במבה? מכונית: לאדעת o_O שיעור: חופשי חג: חנוכההה היום הכי אהוב בשבוע: שלישי/שני צבע: כחול מגזין: ראש 1? שם לבת: מיכל שם לבן: דולב קבוצת ספורט אהובה: אין.. חודש אהוב: יוני! ספורטאי אהוב: אין.. ספורטאית אהובה: אין שחקנית אהובה: כנ"ל שחקן אהוב: כנ"ל תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים!! אתר אהוב: תפוז? o_O חיה אהובה: דולפינים חבר לאימייל: הא? בדיחה: מה בננה רקובה שרה? "אני בננה עם ראש רקוב!" אומר הרבה: פול! מילה אהובה: פול? נעליים: המגפיים שלי תחנת רדיו: 99? חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: ראיתי רק כוורת והדורבנים פעמיים.. כוורת דיסק אהוב: גוד שארלוט השני, ומוניקה סקס - פצעים ונשיקות נשיא: הא? סלט: איכסה סלטים בשר: קניבלים!!! קניבליםםםםםםםםםםם תוספת לפיצה: זיתים ופטריות ארץ: קנדה/ישראל עיר: אילת/טורונטו אגם: lake pringle ים: כנרת? מקום אהוב: בעננים ריח: גשם רעש: מוזיקה נחשב רעש? ^-^ טעם: שוקולדדד רגש: אהבה אוניברסיטה: הא? מספר: 2 ספר: הארי פוטר - כולם סבתא: תחיה (יש לי רק אחת
) דגנים: קוקו דברים פחות אהובים: אוטו: ...? צבע: כתום מורה: כולן שיעור: מדעים יום בשבוע: ראשון חג: שבועות עונה: קיץ חודש: ספטמבר ספורט: ריצה קבוצת ספורט:? סרט: קווין ופרי קורעים את איביזה שחקנית: ? שחקן: ? תוכנית: סיינפלד -_- מצחיקה אבל מעצבנת אותי אתר: ? אוכל: בשר שתיה: כל דבר עם גזים להקה: הממממ כל המתלהבים... זמר: ? זמרת: ? חיה: עכבישים!!! ג'וקיםםםםםםםםםםםם חנות: לאביזרי סקס
חנות להשכרת וידיאו:? חבר אימייל: ? בדיחה: הממ... אמרה:לאדעת מילה: חירבונה הופעה שהיית בה: לאדעת.. דיסק: לאדעת!! סלט: איכסה סלטים בכלליות ארץ: עיראק עיר: ירושלים.. המקומות שהייתי בהם מגעילים אותי
מקום להיות בו: בצפר ריח: דם רעש: לאדעת רגש: קנאה+חרטה אות: הא? תאריך: 1.9 ספר: הכל מקום חופשה: לא ברור.. דגנים: ? ב24 שעות אחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן רבת עם חבר: לא בכית: כן צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כה דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כה התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא!! אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נזרקת על ידי מישהו? כה מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כה היית מאוהב? כה ראית את הבית הלבן? את הבית או את הסדרה? o_O ראית את מגדל אייפל? לא עישנת? לא!! שתית אלכוהול? שלוק מיין לבן ושלוק מיין אדום.. עישנת מריחואנה? לא!! שיחקת מונופול? כה ראית טיטאניק? כה נישקת מישהו? כה התנשקת צרפתית? כה הזדיינת? לא ניסית דיאטה? כה ביקרת בארץ אחרת? כה צבעת בספר צביעה? ברורר! עשית אמבטיית קצף? כה טסת? כה שטת? כה! נסעת ברכבת? כה היתה לך תאונת דרכים? כה 0_0 ואני גרמתי לה
רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? ניסיתי, אבל לא שיחקת בברביות? ברור! נשארת ער כל הלילה?כה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא 0_0 שברת עצם? כה ראית ג'רי ספרינגר? כה דיברת בשיעור? כה פחדת מהחושך? כה היית בבית חולים (לא לביקור)? כה עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כה נעצרת על ידי המשטרה? בערך... המשטרה התקשרה אליי כי עבדתי על אנשים בטלפון 0_0 נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כה! לעשות אנשים קטנים בט"ו בשבט! פגשת סלבריטי? הממ.. תלוי מזה סלברטי עברת על החוק? אני משערת מתישהו.. אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? בערך שנאת את עצמך? כה נשבר לך הלב? כה שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי רצית להרוג מישהו? כה נפלת מכסא? כה.. זה כאב
נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כה

עדידה... ../images/Emo110.gif

עשינו ת'שאלון הזה בפורום לפני כמה חודשים... אבל יאללה תמלאו שוב יהיה מגניב

טולָה

New member
כל הדברים על טולה../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

שם מלא:טל ---- תאריך לידה:25/4/89
כתובת:איפשו בכפס איפה עוד גרת? שומקום בית ספר: בנצבי מזל: שור מידת נעליים: 39 גובה: 160 ומשו מוצא: אשכנזיה חיות מחמד: אחלה של דיסק אחים: אח 25 אחות 22 צבע שיער: חום אורך שיער: מדורג הכי קצר עד הכתפיים צבעת פעם את השיער? רק איך שיש לי עכשיו-עשיתי עם סאנאינ[למי שלא יודע זה כזה ספריי שעושים ואז הוא מבהיר ת'שיער בשמש איפה שמרססים איתו]
כיתה: ט' מצליח בבית ספר? אני בסדר אני
תחביבים: לכתוב ולבלות בכל דרך שהיא. חברים הופעות וכו'
איזה שפות אתה מדבר? עברית אוהב ספורט? אממ למה לא אני אומרת.. =] איפה נולדת? ישראל
אתה בן אדם של לילה או של יום? יוםשמש| רגיש לדגדוגים? לאללה
מאמין באלוהים? חצי יש לך כינויים נוספים באינטרנט? ג'סט טולה מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא ולא
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? גבוהה
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? האמת שאנלא זוכרת היו הרבה אני בטוחה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא קרו לי כ"כ הרבה בעיקרון שהלכתי עם ריצ'רצ' פתוח ואיזו פרחה אמרה כזה "ילדה אממ.." ואז כזה הסתכלתי וקלטתי וכולי הייתי מובכת לי...
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת אולי זה שירדתי מזה שאהבתי.. מאז זה כבר חזר אבל ההרגשה באותו זמן ותקופה והכל זה היה מעולה
מה הדבר הכי חשוב לך? הקרובים לי והדברים שהם נותנים לי+אומרים לי וכל הקשור בהם!
יש חבר/חברה/קראש? בערך.. יש מישו ממה אתה הכי פוחד? ליפול מֵהָר ולמות והמוות לא רק מהר
.. אלא מהמוות פחד כללי+מג'וקים
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בקופסא על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על הכל.. באמת למה אתה הכי מתנגד? ששופטים אותי או אנשים בכלל לפני שמכירים,להפלייה מכל סוג שהיא, לשקרים, לאנשים שמגיע לא נותנים המון דברים שנותנים לכאלה שיסתדרו בלי
אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? אם היתה כזאת אופציה מתוחכמת אז גם בטח היה א]שרי להרכיב אדם חדש והייתי לוקחת המון תכונות ועושה ממני איזה משו מושלם
דברים אהובים
: חברים משפחה המפרט של פיטר מההופעה הופעות שרשראות שוות או כאלה שנתנו לי והרוב זה מאנשים באמת. דברים יפים שאומרים לי וזה מהלב דברים יפים שעושים לי דברים יפים שעושים לאנשים או כל דבר שעושה טוב בלב לראות/לשמוע/להרגיש. ובנוסף לכל הדברים האלה, חיבוק!! ניראה לי זה הדבר הראשון אפילו.
המקום האהוב לחופשה:
אין כמוה! טעם גלידה אהוב: תותבננה פיסטוק מסטיק קצת מכל דבר פרי אהוב: אבטיח ממתק: אין אין אין כמו במבה!!!
מכונית: ---- שיעור: גיטרה
חח כרגע אני לא לומדת כבר ת'אמת
חג: פוריםם
היום הכי אהוב בשבוע: אממ לאדעת-שאלה הבאה
צבע: שחור וסגול מגזין: ראש 1 נחשב
שם לבת: אביב וענבל שם לבן: אין מיוחד קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א בכדורסל
חודש אהוב: אפריל-רוק עמצאות וממולדת
ספורטאי אהוב: ---- ספורטאית אהובה: ---- שחקנית אהובה: ג'וליה רוברט(ס?) שחקן אהוב: ריצ'רד גיר תוכנית אהובה בטלוויזיה: סקס והעיר הגדולה אתר אהוב:
מי אמר מתחנפת
חיה אהובה: ג'ירפה וחיפושיה כוסיתתת
חבר לאימייל: המממ..
בדיחה: ילד אחד הלך הלך הלך התעייף התחיל לרוץ. אמ-
אומר הרבה: שווה, נהדר!!,מעולה ,*צוחקת*,כפרעעע,אתה יפה, חפיף- אוף תמיד שיש ת'שאלה אני שוחכת ואז אני נזכרת והכל.. יש עוד מלא מילים. חפיף
מילה אהובה: אהבה
נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: 99?
חדר בבית: החדר שלי שולטט ההופעה הכי טובה שראית: היו הרבה
ות דיסק אהוב: הרבה
נשיא: !? סלט: ~זה רצח~
בשר: =רצח=טעים תוספת לפיצה:רק תבלין כזה שנותנים.. הכי שולט-טוב נו מתעקשים יעני..!? תירס גם טוב
ארץ:
עיר: תא אגם: רודברג ים: המלח
בלופ! מקום אהוב: כל מקום שנמצאים עם אנשים שאוהבים ריח: של בושם שעושה לי את זה/של דלק/של טוש רעיל רעש: של שירים-וכמה שיותר חזק!! טעם: של לשון
של מישו =? חח סתם! אממ לאדעת רגש:
אוניברסיטה: מה איתה? מספר: 4 ספר: שעוד לא קראתי
סבתא: שערות?
דגנים: קוקומן דברים פחות אהובים אוטו: ---- צבע: צהוב מורה: ברכה למתמטיקה מלכה למדעים רג'ין לצרפתית
השאלה הזאת חייבת להשאל דווקא ביום שבת...
שיעור: מתמטיקה וביולוג הא גם צרפתית! יום בשבוע: לאדעת חג: אוהבת את כל החגים!!
עונה: חורף לאהבת
חודש: לאדעת לא אכפת לי נו שאלות מעצבנות ספורט: לא אוהבת כדורגל
סתם משחק שבוהים בכדור ואחרי שעה אולי מישו הכניס גול.. טיפשי תוכנית: לאדעת אבל פרסומות זה דבר פשוט לא רצוי אתר: ---- אוכל: לא כזה מתה על בשר אבל חייבים למען בריאתינו *טל משחקת אותה חכמה* שתיה: מים לא טעים
להקה: הפיגמ'ות.. זאת להקה בכלל? חח זמר:מזרחי זמרת:מזרחית ריח: פלוץ ובושם בבוקר.. צ'טערת זה עושה לי רע רעש: של חתולים מצייצות ואני צריכה לקום בגללן-זונות
רגש: אהבה נכזבת/שנאה
אות: פ לאדעת למה אבל פשוט לא אוהבת אותה! מצטערת פ' זה לא ילך בינינו
תאריך: ספר: מקום חופשה: דגנים: גרנולה בלע ב24 שעות אחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן עם ידיד שלי חיבקת מישהו: כן
רבת עם חבר: לא בכית: דווקא כן.. מרוב צחוק
צחקת: כןןןן
גרמת למישהו לצחוק: כן *'תלהבת* קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: אממ לא. לשם שינוי חח סתם
דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כןכן
התגעגעת למישהו: מאוד. אבל זאת הרגשה תמידית במיוחד למישו אחד
ולעוד כאלה שאני נורא אוהבת ויש מרחק האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? כן

טולָה

New member
../images/Emo43.gifטיפש../images/Emo122.gif

גם בהתחלה לא נתן לי להכניס הכל עכשיו מחק לי חצי.. טוב המשך נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כיין היית מאוהב? כן פעם אחת וזה לא "הייתי"
ראית את הבית הלבן? חצי.. באמצע השתעממתי ונרדמתי
ראית את מגדל אייפל? יאפ עישנת? יאפ שתית אלכוהול?
כן לא אוהבת עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול?חח כן ראית טיטאניק? לא..
נישקת מישהו?
התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? ברור... שלא! ניסית דיאטה? הא-הא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כןןן זה פאנ
עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כןהמון היתה לך תאונת דרכים? לא חס וגראס...
טל מוציאה ל
את הערסיות שבה- סתם, איכס! רכבת על פיל? חח לא [קיים כזה דבר?] הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן
נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חח לא שברת עצם? לא ראית ג'רי ספרינגר? חצי זה משמם דיברת בשיעור? נקסט פחדת מהחושך? עדיין
היית בבית חולים (לא לביקור)? ראה סעיף תאונת דרכים עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כיין
נעצרת על ידי המשטרה? לא |אזיקים| נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן!! היה לנו לעשות דגם של מולקולות וכל זה ובמקום על קלקר לא מקורי כזה והכל עשינו מסוכריות טופיי- יאמ!
פגשת סלבריטי? לא שזכור לי עברת על החוק? לא אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות?
כן..
אבל לא בכיתי.. חח כן אני מוזרה לא מכחישה! שנאת את עצמך? יאפ נשבר לך הלב? כן
שברת למישהו את הלב? מקווה שלא...
רצית להרוג מישהו?כן זה ניראה כיף
נפלת מכסא?כןכן גם זה כיף נתת למישהו לאפ דאנס? שזה? הלכת מכות? כן

צ'ובותיי../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif

שם מלא: מרגריטה..שם ארוך מידיי אז מרגו
תאריך לידה: 16.8.88 כתובת: גינות שומרון..מקום עזוב! ליד כפ"ס.. איפה עוד גרת: קדומים, מעלה שומרון..וזהו..נראה לי.. בית ספר: חצ"ב-->חרא צף המים
מזל: אריה מידת נעליים: 39 גובה: 1.63 מוצא: רוסיה, ולאא זונה! חיות מחמד: בובי הכלבלב שלי אחים: רוני בן 7 וחרמןןןן לאללה!
צבע שיער: חום אורך שיער: עד לכתפיים צבעת פעם את השיער? יאפ
באיזה צבע?אדום-בורדו כיתה: ט מצליח בבית ספר? ממ..ממוצא 72.. תחביבים: חברים, לקרוא, להתחרמן-זה תחביב? איזה שפות אתה מדבר? עברית, רוסית, ערבי'ש קצת, ואנגלית קצת אוהב ספורט? כן..כדורגל וכדורסל קצת.. איפה נולדת? רוסיה אתה בן אדם של לילה או של יום? בטח שלילה רגיש לדגדוגים? מאוד מאמין באלוהים? לא ממש..אבל לפעמים כן.. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? יאפ
מה הם? }{-פרפר-}{ יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אין לי מושג..
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כשגיליתי שהבן שאני אוהבת ניהיה חבר של החברה הכי טובה שלי
מה הדבר הכי מביך שקרה לך? נפלתי בהופעה של מוניקה מהמדרגות מול כוולם!
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? ממ..יש הרבה.. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה, חברים יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מרוחות ומשדים
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? למטה..בין הרגליים
על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? איך עבר עליי היום למה אתה הכי מתנגד? לאי-צדק אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אנ'לא יודעת..

המשך צ'ובותיי../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif

דברים אהובים המקום האהוב לחופשה:רוסיה
טעם גלידה אהוב: צו'קולד צי'פס פרי אהוב: אבטיח קררר
ממתק: שוקולד..והרבה.. מכונית:
ג'יפ שיעור: מתמטיקה, ספרות חג: פסח וחנוכה ופורים ול"ג בעומר(
)...ועוד מלא.. היום הכי אהוב בשבוע: שישי-שבת צבע: blue
מגזין: ראש 1 שם לבת: ענת שם לבן: שרון
קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: יולי-אוגוסט ספורטאי אהוב: אין ספורטאית אהובה: אין שחקנית אהובה: גו'ליה רוברטס שחקן אהוב: פרדי
, זה שנשוי לשרה מישל גלר, וגם זה השחקן הראשי ב"לא יכול בלי"..יש לי בעייה עם שמות.. תוכנית אהובה בטלוויזיה: פרוייקט ואי..אבל זה כבר נגמר אז..ואי בלילה אתר אהוב: "במה חדשה" חיה אהובה: אוגר וכלב חבר לאימייל: אין בדיחה: לא כדאי לכם...בדר"כ הבדיחות שלי עצובות..
אומר הרבה: חזק, ממ.., יאפ, אני חולה על.. והתחרמנו
מילה אהובה: יש הרבה מילים.. נעליים: אולסטאר
תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: החדר שלי! חדר סטלני! הופעה הכי טובה שראית: של מוניקה דיסק אהוב: "פצעים ונשיקות" נשיא: מה?.. סלט: של אימא בשר: עוף חםםם!
תוספת לפיצה: תירס/זייתים ארץ: ישראל עיר: פריז אגם: אה? ים: ים התיכון. מקום אהוב: בית של ידיד-בית מוזר שיש בו רוחות. ריח: בושם של ידיד, דלק, טוש לורד, נרות וקטורת
רעש: Good Charlotte
טעם: נשיקה עם מסטיק מתוקקק רגש: אהבה ואמון אוניברסיטה: ... מספר: אין ספר: יש הרבה סבתא: אין דגנים: קורנפלקס עם סוכר

המשך תשובותיי../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif

דברים פחות אהובים אוטו: לא יודעת.. צבע: אין מורה: שלומית, המורה הפינג'רית לערבית
שיעור: לשון
יום בשבוע: חמישי-יום עמוס מאוד. חג: אין עונה: אין חודש: פברואר-מלא במבחנים!
ספורט: אין קבוצת ספורט: אין סרט: אין שחקנית: אין שחקן: אין תוכנית: יש הרבה.. אתר: עולם הסקס של ענת - הם רק דורשים כסף על כל סרט מיסכן.. אוכל: בקר
שתיה: וודקה להקה: אין להקה ספציפית שאנ'לא אוהבת.. זמר: שלמה ארצי זמרת: שרית חדד
חיה: חתולים מבוגרים חנות: החנויות האלה של הרוסים שמסריחות בנקניק
חנות להשכרת וידיאו: אין חבר אימייל: אין בדיחה: אין אמרה: אין מילה: "את יכולה ללכת רגע! מה את לא רואה שאנחנו מדברים?!"
הופעה שהיית בה: אין דיסק: אין סלט: של מסעדות ארץ: עיראק..אם היא עדיין קיימת.. עיר: הרצליה מקום להיות בו: בית של ידיד שקצת מעצבן.. ריח: קקי
רעש: אח שלי שמנסה לנגן על פסנטר רגש: שנאה אות: אין תאריך: אין ספר: אין מקום חופשה: אין דגנים: שוגי בטעם תות

סוף תשובותיי סוף סוף../images/Emo3.gif../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif

ב24 שעות אחרונות... היתה לך שיחה רצינית: יאפ
חיבקת מישהו: הרבה הרבה...
רבת עם חבר: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן! ישש!
קנית משהו: נעליים שחורות יפות רחבות
! הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן
דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: הרבהההה
האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא! אכלת קופסא שלמה של אוריאו? של מה?!.. נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן, לא היה עם מי לצאת..
היית מאוהב? נראה לי שכן.. ראית את הבית הלבן? לא.. ראית את מגדל אייפל? כן, והייתי בו! עישנת? מה?..סיגריות?..ניסיתי, וזה דוחה
..נרגילה?..כן
שתית אלכוהול? יאפ
עישנת מריחואנה? לאא.. שיחקת מונופול? כן, אני חולה על המישחק הזה! ראית טיטאניק? כן..ובכיתי.. נישקת מישהו? כן.. התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? *אין תגובה* ניסית דיאטה? לאאאא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כןן..איזה כיף זההה..
טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? יאפ
היתה לך תאונת דרכים? לאא רכבת על פיל? חחח..לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כןן..עם בן ובת..
נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חח..כן שברת עצם? לא ראית ג'רי ספרינגר? את מי..? דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן..כל הזמן..
היית בבית חולים (לא לביקור)? כן, כשנולדתי
עשו לך תפרים? לא.. זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נעצרת על ידי המשטרה? לא נרדמת בשיעור? כימעט, עד שהמורה צרחה עליי. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחח..כןן..
פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? אולי.. אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא שזכור לי.. רצית להרוג מישהו? כןןןןן! נפלת מכסא? חח..כן נתת למישהו לאפ דאנס? מה?.. הלכת מכות? כן, והיה דווקא נחמד

Spi T

New member
אמממ.. :)

חיחיחיח אני חדש פה.. אז כבר אממ אני ימלא :) שם מלא: שי **** תאריך לידה: 11.9.89 כתובת: כפ'ס :) איפה עוד גרת? שום מקום בית ספר: אלון מזל: נאחס מידת נעליים: 45-47 גובה: 1.71 נדמה לי מוצא: רבע רוסי :) רבע עודמשו וחצי רומני P: חיות מחמד: אין :( אחים: אחות 25 אח 28 צבע שיער: שחור אורך שיער: כשמותחים אותו קדימה הוא מגיע עד הסנטר צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : כחול,אדום,צהוב כיתה: ט' מצליח בבית ספר? ככה :/ תחביבים: חבריםחברות וסתם בלאגנים איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית וגמזה בקושי אוהב ספורט? כה איפה נולדת? כפ'ס אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה.. דפנטלי רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? ככה יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כה מה הם? צ'י יש לך גשר? לצערי יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לאיודע איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? רוב הימים :/ מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא עולה לי משו עכשיו.. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? נאמ.. לא זוכר אחד ספציפי שהיה ממש טוב.. אבל תמיד הימים שיוצאים לחופש גדול הם כיפים מה הדבר הכי חשוב לך? לצאת בסדר עם עצמי יש חבר/חברה/קראש? לא ממש :/ ממה אתה הכי פוחד? מעצמי אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב.. כי הרי יש את הביטוי 'מדברים מאחורי הגב'.. אז ככה אני ידע מה כולם אומרים על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על דברים רעים שקרו לי למה אתה הכי מתנגד? אין משו ספציפי.. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא מישו ספציפי. פשוט לא אני דברים אהובים : לישון המקום האהוב לחופשה: ארה'ב ותאילנד טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: תפוח ממתק: במבה מכונית: פורש GT :) שיעור: חברה.. חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: שישי. צבע: שחור מגזין: בלייזר :) שם לבת: דנה.. שם לבן: טום קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת'א חודש אהוב: יוני ספורטאי אהוב: אין ממש ספורטאית אהובה: כנ'ל שחקנית אהובה: כנ'ל שחקן אהוב: כנ'ל תוכנית אהובה בטלוויזיה: הוא והיא אתר אהוב: לא זוכר חיה אהובה: ארנב חבר לאימייל: - בדיחה: איש בא עם חוט לסופר פארם.. בא למוכר ושואל: 'ישלכם קרם לחוט?' לוידע למה אבל זה כ'כ מצחיק אותי. אומר הרבה: נאמ מילה אהובה: נאמ נעליים: ואנס תחנת רדיו: 99fm חדר בבית: שלי. ההופעה הכי טובה שראית: לא הייתי בשום הופעה רצינית עד היום :/ אבל הייתי בכמה מועדונים כאלה של הופעות אבל גמלו רציני כ'כ דיסק אהוב: מוניקה סקס - פצעים ונשיקות נשיא: לוידע סלט: אבוקדו :) בשר: חזיר :O תוספת לפיצה: בשר ארץ: ארה'ב עיר: ניו יורק, אורלנדו אגם: שטו? ים: שונא ים מקום אהוב: בית.. ובקניון פה לפעמים או בספיר עם חברימים ריח: בושם שלי :) רעש: רעש זה לא נחמד טעם: נשיקה? רגש: אהבה. דפנטלי. אוניברסיטה: - מספר: 3 ספר: לא אוהב. :( סבתא: מה? דגנים: קוקומאן :) דברים פחות אהובים אוטו: סובארו הישנים האלו :( צבע: צהוב מרקר וכל צבע זוהר. מורה: נאציפי. שיעור: ערבית יום בשבוע: שבת חג: טו בשבט, חג בלי חופש עונה: קיץ חודש: ספטמבר ספורט: כדורגל,טניס קבוצת ספורט:מכבי חיפה סרט: קומדיות רומנטיות למיניהן שחקנית: אין ממש שחקן: כנ'ל תוכנית: לא זכור לי משו ממש שנוא.. אתר: www.ogrish.com אוכל: חציל. שתיה: מיץ גזר להקה: לוזוכר כאלה שאני ממש ממש שונא זמר: כנ'ל זמרת: כנ'ל חיה: גמל חנות: שאין בה את מה שאני רוצה. חנות להשכרת וידיאו: בלוקבאסטר. חבר אימייל: - בדיחה: כאלה שהם עלי. אמרה: - מילה: שתוק. הופעה שהיית בה: - דיסק: - סלט: שונא סלט. לרוב.. ארץ: ישראל? עיר: לוידע מקום להיות בו: ים בבוקר ריח: מסריח. רעש: כל רעש רגש: אהבה. אות: ז' תאריך: 11.9.89 ספר: כולם מקום חופשה: ירדן דגנים: לוידע ב24 שעות אחרונות... היתה לך שיחה רצינית: אכן חיבקת מישהו: אכן רבת עם חבר: ידידה זה נחשב? בכית: לא צחקת: אכן גרמת למישהו לצחוק: אכן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: אכן והרבה דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אכן התגעגעת למישהו: אכן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא לבד.. נזרקת על ידי מישהו? אכן מישהו בגד בך? לא.. לא שאני יודע לפחות נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? אכן היית מאוהב? אכן ראית את הבית הלבן? לא.. ראית את מגדל אייפל? אכן עישנת? לא. שתית אלכוהול? אכן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? אכן ראית טיטאניק? לא נישקת מישהו? אכן התנשקת צרפתית? לצערי. הזדיינת? לא ניסית דיאטה? אכן ביקרת בארץ אחרת? אכן צבעת בספר צביעה? אכן עשית אמבטיית קצף? אכן טסת? אכן שטת? אכן נסעת ברכבת? אכן היתה לך תאונת דרכים? אכן רכבת על פיל? אכן הכנת אתר אינטרנט? אכן שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה? אכן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? אכן שברת עצם? לא ראית ג'רי ספרינגר? אכן דיברת בשיעור? אכן פחדת מהחושך? אכן היית בבית חולים (לא לביקור)? אכן עשו לך תפרים? אני חושב זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא.. יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? אכן נעצרת על ידי המשטרה? לא נרדמת בשיעור? אכן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אכן פגשת סלבריטי? אכן עברת על החוק? אכן אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? בערך. שנאת את עצמך? אכן נשבר לך הלב? אכן שברת למישהו את הלב? לונראה לי רצית להרוג מישהו? אכן נפלת מכסא? אכן נתת למישהו לאפ דאנס? מהזה? הלכת מכות? אכן בהצלחה לי פה :)

למעלה