שאלון

Nulit

New member
האאאאיייי...!!

שם מלא: נול! תאריך לידה: 30.4.89 כתובת: חסוי...
איפה עוד גרת? איפה לא גרתי?!! בית ספר: עוד פעם חסוי...
מזל: שור...:) מידת נעליים: 39-49 גובה: אל תשאלו אין לי מושג, וגם אם היה, לא הייתי מתגאה בו! מוצא: אשכנזיה לבנה טהורה חיות מחמד: ... אחים: יותר מידי צבע שיער: שחור, חום, בלונדיני וורוד. אורך שיער: קצת אחרי הכתפיים. צבעת פעם את השיער? כן. באיזה צבע? : לבלונד אח"כ לאדום אחר כך שוב לבלונד אח"כ לחום ואח"כ הבהרתי אותו ואח"כ עשיתי לעצמי פסים ורודים... כיתה: ט' מצליח בבית ספר? חחחחחחח איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, עברית ומתיימרת לצרפתית
אוהב ספורט? אני אוהבת לראות אנשים שווים רצים בלי חולצה. זה נחשב ספורט
... איפה נולדת? קיסריה!
אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה, אין ספק!
רגיש לדגדוגים? תלוי איפה...
יש לך כינויים נוספים באינטרנט? יש את הישנים... מה הם? לא זוכרת כבר...הראשון היה סמרמיר ורוד! יש לך גשר? האאאאאלל נווו!!!!!! יש לך משקפיים/עדשות מגע? אני רוצה עדשות ירוקות! מה תרצה להיות כשתהיה גדול? רוצחת.
(ראיתי אתמול ליאון...
) איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? יותר מידי...
מה הדבר הכי מביך שקרה לך? גם יותר מידי...
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? גם יותר מידי!!
מה הדבר הכי חשוב לך? חברות שילייי...
(דולי ודנג'י פה!
) יש חבר/חברה/קראש? מסובך מידי.. ממה אתה הכי פוחד? מעצמי. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת! על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על מישהו מסויים
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מישהו כל יכול! המקום האהוב לחופשה: אין ספק שאכזיב!!! טעם גלידה אהוב: סורבה תפוח!!!! פרי אהוב: פומלההה....
ממתק: אממ.. מכונית: כן תודה!!!! שיעור: חופשי חג: פסחחח דהה! חח היום הכי אהוב בשבוע: יום חמישי תאנקס גאד נגמר השבוע הולכים הבייתה. צבע: שחור לבן אדום כחול כתום ורוד אפור... מגזין: בניין ודיור! שם לבת: וניל. חחחח שם לבן: שוןןן אין ספק ששוֹן! קבוצת ספורט אהובה: אנ'לא מבינה בספורט חודש אהוב: אפריל..
תוכנית אהובה בטלוויזיה: הכי גאים שיש אתר אהוב: www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=607 בדיחה: חהה חהה חהה! מילה אהובה: בדוק נעליים: כתומות! חח... הBK שיליי תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי דההה ההופעה הכי טובה שראית: שוטי הנבואה בשבועות 2003 סלט: של סלווה, המנקה לשעבר של עדי...
בשר: איכ תוספת לפיצה: ארוגנו? ארץ: ישראל |
עיר: כפ"ס...:) אגם: יש אחד בצפון מהמם... אין לי מושג מה שמו ואיך קוראים לו! ים:
פולג מקום אהוב: החדר שלי.! ריח: וניל, קוקוס, לבנדר. רעש:
טעם: חח של התבשיל כפרי של טבעול רגש: חרא. מספר: 7 סבתא: דליה...:))) אוטו: של...****** צבע: לא היה כבר? מורה: אילנה רשף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיעור: גם זה היה כבר, לא? יום בשבוע: ??????? חג: האאאאאא!!!!!!!!1 עונה: חורף... הגשם מטפטף על העורף... חודש: אפריל נו.... שתיה: מים. להקה:מהה.. אני לא אגיד מוניקה?! זמר: שחר....
חח סתם... יש יותר טובים ממנו! חנות: סופר פארם..
חנות להשכרת וידיאו: ענק הוידאו! חח חבר אימייל: דנג'י מקום להיות בו:במיטה שלי אות: ל' תאריך: 14.2 ב24 שעות אחרונות... היתה לך שיחה רצינית: אממ... לא, לא ממש. חיבקת מישהו: את אמא? רבת עם חבר: כןן..
בכית: כן..
צחקת:כן..
גרמת למישהו לצחוק: כןןן:))))) קנית משהו: ממ...נופ! הסתפרת: נופ! הרגשת טיפש: יאאאאאפפפפפפפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כןן... התגעגעת למישהו: ועוד איךךך להמון! האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא עדיין לא. אכלת קופסא שלמה של אוריאו? חחח לאאא נזרקת על ידי מישהו? יאפפפפפפפ מישהו בגד בך? אני כמעט בטוחה שכן
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? ברור! היית מאוהב? אהמ....
ראית את הבית הלבן? בטלוויזיה! ראית את מגדל אייפל? יאפ עישנת? יאפפפפ! שתית אלכוהול? יאפפפפפפפפפ!!!!!! עישנת מריחואנה? נופ! שיחקת מונופול? חחחחח וודאי! ראית טיטאניק?20.000 פעם?! נישקת מישהו? :))))))))))))))))))))))))))) גם מישהי...
התנשקת צרפתית?יאפפפפפ הזדיינת?
ניסית דיאטה? אהמממ ביקרת בארץ אחרת? יאפ צבעת בספר צביעה? חחחחח בגיל 4 עשית אמבטיית קצף? רררררר=) טסת? אהה...! כן שטת? כן נסעת ברכבת? יותר מידי! היתה לך תאונת דרכים? כהה רכבת על פיל? לא זכור לי! הכנת אתר אינטרנט?לאא שיחקת בברביות? ררר:) חחחחחחחחחחח נשארת ער כל הלילה? כן יותר מידי פעמים. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא שברת עצם? לא נראה לי! ראית ג'רי ספרינגר? פעם אחת, אולי. דיברת בשיעור? מתי לא? פחדת מהחושך? אולוויז....
חחחחח היית בבית חולים (לא לביקור)? כן, נראה לי שנולדתי! עשו לך תפרים? כן.:( זרקת מישהו והתחרטת על זה? אממ... פחות או יותר? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?
שיקרת?
נעצרת על ידי המשטרה? חחחח המשטרה חיפשה אותי~!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נוסטלגיה לחופש הגדול...
נרדמת בשיעור? כןןן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מזותומרת?
פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק?
אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? ברור שנאת את עצמך? More than ever נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב? אני מניחה שכן
רצית להרוג מישהו? ררררררררררררררררררררר כן!!!!!!!!!!! נפלת מכסא? :) נתת למישהו לאפ דאנס?
הלכת מכות?כן עם נועה! חחחח זהו, היה נחמד..! חח עוד משהו לחיים שבת שלום חברים!

למעלה