שאלון

שלום אני חדשה... עניתי על השאלון!

מממ... רק עכשיו התחלתי לשמוע את מוניקה כי ידיד שלי הכיר לי אותם.. אז... אני לא יודעת כל כך הרבה עלייהם! אבל לא משנה.. עניתי על השאלון. שם מלא:בר ---- תנחשו לבד תאריך לידה: 14.5.1991 כתובת: מזכרת בתיה זה טוב?! איפה עוד גרת? קרית עקרון ורחובות! בית ספר: רבין מזל: שור מידת נעליים: 39-40 גובה: 1.58 מוצא: תמניה צרפתיה וספרדיה חיות מחמד: אוי... 2 חתולים-בוני וקלייד-3 כלבות-טרי,קליאו,וצ'וקי-2נחשים-ציון ונחשון- וגדי קטן -גדי!- אחים: עידו-27 עדי-בת-22 צבע שיער: חום בהיר אורך שיער: עם מותחים אותו כי הוא מתולתל אז עד התחת.. צבעת פעם את השיער? כן ועכשיו יש לי פסים באיזה צבע? : צבעתי לאדום ככה סטייל בורדו ועכשיו חזר לי לחום ויש לי פסים ורודים כיתה:ז' מצליח בבית ספר?לא ממש... כ.מספיק תחביבים:מחשב,שירה,לכתוב שירים,לבלות טלפון שינה... איזה שפות אתה מדבר?אנגלית ועברית... אוהב ספורט? כעע איפה נולדת? עקרון אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? כע.. מאמין באלוהים?לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? לובה וצינגלה יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לרחוק מה תרצה להיות כשתהיה גדול?אסטרונאוטית.. או מעצבת אופנה... או רוצחת סידרתית... איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך?שנולדתי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? להיוולד איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אין יום כזה.. מה הדבר הכי חשוב לך? שום דבר יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד?מהמוות אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? במקום שלא יראו כדי שלא יחשבו שאני יותר מוזרה ממה שאני... על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון?אם יש מבחן מחר/איזה יום מחר למה אתה הכי מתנגד?לשלום אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?ערבי קטן בבונקר של סאדם. בבונקר שהיה... דברים אהובים המקום האהוב לחופשה:אין כמו הבית טעם גלידה אהוב:שוקולד פרי אהוב:פסיפלורה ממתק:ביסלי מכונית: וויפר אר-אס-טי-10 שיעור:אנגלית (מורה חפיפניקית) חג:פסח הכי ארוך היום הכי אהוב בשבוע:שבת צבע:שחור מגזין:מעריב לנוער שם לבת:סוף שם לבן:דרור/אדם קבוצת ספורט אהובה: מכבי תל אביב (גם כדורסל גם כדורגל) חודש אהוב:מאי (מומולדת) ספורטאי אהוב:---- ספורטאית אהובה:---- שחקנית אהובה:דרו ברימור שחקן אהוב:וין דיזל\ג'וני דפ תוכנית אהובה בטלוויזיה:חברים,מכושפות,מהדורה מוקדמת,משפחת סימפסון. אתר אהוב:www.funny.co.il חיה אהובה:נחש חבר לאימייל:מעיין חברה מלונדון בדיחה:אין על מה לצחוק אומר הרבה:חפיף,WTF?,פרויקט i' פאק SHUT UP!!! מילה אהובה:לא דעת נעליים:לי קופר תחנת רדיו:100 FM חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: לינקין פארק ,תיאלנד דיסק אהוב:פחד מוות של היהודים נשיא:---- סלט:של אבא בשר:לא דעת... תוספת לפיצה:תירס ארץ:אוסטרליה עיר:מזכרת בתיה אגם:---- ים: פלמחים מקום אהוב: הגג של הבית שלי בלילה ריח:אני לא מריחה הרבה אז לא דעת.... רעש: בכיתה טעם:פיצה חמה על הבוקר רגש:אין לי הרבה כאלה אוניברסיטה:הרשות למלחמה בסמים מספר:3 ספר:התא של ג'ו גרישום/הכובען המטורף ואייזק ניוטון של סטיבן ג'ואן סבתא:שושקה הסבתא של כל השכונה... ז"ל דגנים:צ'יריוס דברים פחות אהובים אוטו:טיוטה אקוורא החדשה.. סתם אוטו מתלהב!! צבע:צהוב מורה:ורד המורה להבעה שיעור:ערבית/הבעה יום בשבוע:שני וחמישי חג:ראש השנה עונה:קיץ חודש:מרץ ספורט:שיעור ספורט זה מספיק?! קבוצת ספורט:מכבי חיפה/הפועל תל אביב סרט:לא ראיתי עד עכשיו סרט שאני לא אוהבת שחקנית:----- שחקן:----- תוכנית:אתה צדיק עם חיים הכט! אתר: ---- אוכל:כבד שתיה:מיים להקה:קורן לא סובלת אותם! זמר:אייל גולן זמרת:שרית חדד חיה:ציפורים למינהיים חנות:פופ לי חנות להשכרת וידיאו:וידיאו שי חבר אימייל:---- בדיחה:----- אמרה:בישביל כל העולם אתה סתם מישו אבל בישביל סתם מישו אתה כל העולם... מילה:חנון הופעה שהיית בה:דרים טיאטר בהולנד... התאכזבתי דיסק:השלישי של אוונסנס לא דעת איך קוראים לו... סלט:כרוב? ארץ:ישראל עיר:תל אביב מקום להיות בו:בצפר ריח:של הכלוב של הנחשים שלי כשהגיע הזמן לנקות אותו... רעש:של מוזיקה שאני שונאת רגש:----- אות:ל תאריך:1.11 של שנה ספר:רצח כחול לבן של יאיר לפיד מקום חופשה:אילת דגנים:תלמה ב24 שעות אחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כעע... חיבקת מישהו:לא רבת עם חבר: כן בכית:כן צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו:להשכיר סרט נקרא?! הסתפרת: לא הרגשת טיפש:לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? כן... לצערי הרב אכלת קופסא שלמה של אוריאו?מה זה אוריאו?! נזרקת על ידי מישהו?לא מישהו בגד בך?כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן היית מאוהב?כן ראית את הבית הלבן?לא ראית את מגדל אייפל? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק?כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית?כן הזדיינת?לא ניסית דיאטה?לא אני לא צריכה תודה! ביקרת בארץ אחרת?כן צבעת בספר צביעה? נראה לי... לא זוכרת עשית אמבטיית קצף?כן טסת?כן שטת?כן נסעת ברכבת?כן היתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל?לא הכנת אתר אינטרנט?כן שיחקת בברביות?לא נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כן שברת עצם?2 ידיים 2 רגליים וכתף זה נקרא?! ראית ג'רי ספרינגר?כן דיברת בשיעור?כן פחדת מהחושך?כן היית בבית חולים (לא לביקור)?כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה?כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?כן שיקרת? ברור.. שאלה טיפשית נעצרת על ידי המשטרה?לא נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?אממ.. לא ממש הבנתי ת'שאלה אבל נראה לי שלא.. פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק?כן אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא נראה לי רצית להרוג מישהו?כן ואני עדיין רוצה נפלת מכסא?כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות?כן אוי... זה היה ארוך... טוב.. זהו ביי! =]

זה ארוךךךךךךך בטירוף.......

שם מלא:ירדנוש תאריך לידה:13.2.91 כתובת:חור נידח בכפר סבא איפה עוד גרת:בית אחר בכפר סבא... בית ספר:הדמוקרטי כפר סבא רולז! מזל:דלי מידת נעליים:38(39 בהכחשה...) גובה:160 מוצא:ישראלית מיליון מוצאים מעורבבים... חיות מחמד:קסומית-כלבה מישמיש(מימי)-חתולה אחים:אריאל בן 8 צבע שיער:חום אורך שיער:קוצים שגדלים עכשיו הוא בערך עד האוזניים... צבעת פעם את השיער:לא באיזה צבע:לא צבעתי.... כיתה:ז עם מחשבות לקפוןץ כיתה שנה הבאה... מצליח בבית ספר:תלוי במה... תחביבים:לישון להכיר אנשים חדשים לצאת בעיקר לא להיות בבית... איזה שפות אתה מדבר:עברית ואנגלית מבינה קצת צרפתית אוהב ספורט:לא כול כך אבל התחלתי לרוץ לא מזמן איפה נולדת:כפר סבא ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום:לילה רגיש לדגדוגים:כן מאמין באלוהים:מאמינה שיש אלוהים אבל לא מאמינה בו יש לך כינויים נוספים באינטרנט:יש באייסי נחשב? מה הם:J0rd@n יש לך גשר:לא אבל יש תור לאורטודנט יום שלישי... יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא אבל אני צריכה מה תרצה להיות כשתהיה גדול:קטנה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך:שההורים שלי נפרדו מה הדבר הכי מביך שקרה לך:שאימא פגשה את דניאל... איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך:שהכרתי את דניאל מה הדבר הכי חשוב לך:החתולה שלי יש חבר/חברה/קראש:ידיד\יזיז... ממה אתה הכי פוחד:אכזריות של אנשים אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותן:בכיס על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון:למה לא הלכתי לישון שעתיים קודם... למה אתה הכי מתנגד:נראה לי שהיחס של ישראל לפלשתינאים אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית:פיה המקום האהוב לחופשה:אמסטרדם טעם גלידה אהוב:שוקולד פרי אהוב:תפוח ממתק:שוקולד מכונית:חיפושית ישנה (לאבא יש...) שיעור:פילוסופיה ואומנות חג:לא אוהבת חגים היום הכי אהוב בשבוע:שישי צבע:שחור וסגול מגזין:לא יודעת.... שם לבת:מאיה שם לבן:דניאל קבוצת ספורט אהובה:מאיפה אני יודעת? חודש אהוב:יולי אוגוסט ספורטאי אהוב:.... ספורטאית אהובה:..... שחקנית אהובה:רנה זלווגר שחקן אהוב:נראה לי שג'וני דפ... תכנית טלוויזיה אהובה:מכושפות וחברים אתר אהוב:..... חיה אהובה:פיות חבר לאימייל:אה? בדיחה:חחחח אומר הרבה:לא מילה אהובה:מיצי נעליים:אולסטאר תחנת רדיו:מזפזפת ואם יש משהו נחמד עוצרת.... חדר בבית:שירותים ההופעה הכי טובה שראית:מוניקה סקס ושוטי הנבואה ההופעה לא הייתה משהו אבל היה לילה מגניב.... דיסק אהוב:פצעים ונשיקות נשיא:החיקוי של ארץ נהדרת לקצב.... סלט:פיכסה בשר:מתרוצץ חופשי אני צימחונית..... תוספת לפיצה:פיטריות ארץ:טימבוקטו עיר:סאן פראנסיסקו אגם:איפשהו בארצות הברית.... ים:אפולונייה מקום אהוב:ספיר יאקוזה ריח:וניל רעש:לא יודעת... טעם:מלוח רגש:אהבה אוניברסיטה:..... מספר:13 ספר:ורוניקה מחליטה למות ומישהו לרוץ איתו סבתא:צד אימא (מרים) דגנים:לא בקטע... דברים אהובים פחות אוטו:לא חשבתי על זה אף פעם.... צבע:ורוד מורה:נעם שיעור:אנגלית יום בשבוע:רביעי חג:לא אוהבת אף אחד אבל לא אוהבת במיוחד את פסח עונה:חורף חודש:ינואר ספורט:התעמלות אומנותית קבוצת ספורט:..... סרט:לא עולה לי בראש.. שחקנית:טינקרבל שחקן:יו גרנט תוכנית:דודו טופז אתר:... אוכל:זיתים שתיה:פאנטה להקה:פייב זמר:ג'סטין טימברלייק זמרת:בריטני ספירס חיה:עכברוש חנות:... חנות להשכרת וידאו:מה? חבר אימייל:שוב השאלה היא מה? בדיחה:חחח אמרה:עם אין אני לי מי לי (אנחנו עדיין בדברים פחות אהובים כן?) מילה:... הופעה שהיית בה:ריקי גל (אל תשאלו סיפור ארוך) דיסק:לא קונה דיסקים שאני לא אוהבת..... סלט:פיכסה ארץ:לא יודעת.... עיר:חי צומח דומם מקום להיות בו:בית ספר ריח:סירחון רקוב כזה... רעש:פלאפונים רגש:קנאה אות:ו תאריך:27.10 ספר:הארי פוטר מקום חופשה:אילת דגנים:הצבעוניים בצורת פירות עם הארנב... ב24 השעות האחרונות.... היתה לך שיחה רצנית:כן עם ידיד חיבקת מישהו:את סבתא.. רבת עם חבר:לא בכית:כן היום בבוקר צחקת:כשראיתי סרט אחרי צהריים גרמת למישהו לצחוק:אולי.. קנית משהו:לא הסתפרת:לא הרגשת טיפש:חצי מהזמן... דיברת עם מישהו שאתה אוהב:לא התגעגת למישהו:לדניאל האם אי פעם.... השתמשת בסמים:לא אכלת קופסה שלמה של אוריאו:בהחלט נזרקת על ידי מישהו:יאפ מישהו בגד בך:בערך נשארת ביום שישי בבית סתם כי התחשק לך:כן היית מאוהב:לא ראית את הבית הלבן:כן ראית את מגדל אייפל:כן עישנת:עדיין לא.. שתית אלכוהל:כן עישנת מירחואנה:לא שיחקת מונופול:כן ראית טיטאניק:לא נישקת מישהו:כן התנשקת צרפתית:כן הזדיינת:לא ניסית דיאטה:כן ביקרת בארץ אחרת:כן צבעת בספר צביעה:כן עשית אמבטיית קצף:כן טסת:כן שטת:אולי נסעת ברכבת:כן היתה לך תאונת דרכים:הרבה קטנות.. רכבת על פיל:לא הכנת אתר אינטרנט:לא שיחקת בברביות:לא נשארת ער כול הלילה:כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי:ברור... שברת עצם:לא ראית ג'רי ספרינגר:כן דיברת בשיעור:בוודאי פחדת מהחושך:כן היית בבית חולים:כן עשו לך תפרים:כן זרקת מישהו והתחרטת על זה:כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן:כן שיקרת:להורים כול הזמן נעצרת על ידי המשטרה:לא אבל שוטרים הציקו לי הרבה פעמים.. נרדמת בשיעור:כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה:לא פגשת סלבריטי:כן עברת על החוק:כן אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות:כן שנאת את עצמך:כן נשבר לך הלב:כן שברת למישהו את הלב:כן רצית להרוג מישהו:כן נפלת מכיסא:כן נתת למישהו לאפ דאנס:יש מצב.... הלכת מכות:כן

MiToOsH

New member
הא הא! ../images/Emo104.gif

שם מלא: עמית ברנע תאריך לידה: 28.9.87 כתובת: קרית חיים איפה עוד גרת? קרית ביאליק
בית ספר: אורט ביאליק מזל: מאזניים מידת נעליים: 38.5 גובה: 1.56
מוצא: הונגריה
חיות מחמד: כלבה וחתול
אחים: אחד אמיתי, שניים חורגים צבע שיער: שטני-בלונדיני-חצי ג'ינג'י (לכו תבינו
) אורך שיער: ארוך צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : ירוק, וגם עשיתי הבהרה כיתה: י"א מצליח בבית ספר? לפעמים תחביבים: מוזיקהההה, טלוויזיה, ספרים קצת, עבודה (לפעמים זה כיף, תאמינו לי), חברים איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית אוהב ספורט? כן איפה נולדת? ישראל, רמב"ם אתה בן אדם של לילה או של יום? שניהם רגיש לדגדוגים? כן מאוד מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? AmiTחרפנת יש לך גשר? היה יש לך משקפיים/עדשות מגע? היה. לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עו"ד איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא עולה לי משהו לראש מה הדבר הכי מביך שקרה לך? ניקרעה לי חולצה באמצע בית ספר (ולא, לא נמאס לי לספר על זה כל פעם מחדש
) איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? עיר הנוער ויומולדת 16, שני ימים פשוט מעולים מה הדבר הכי חשוב לך? קשה לי לחשוב על זה יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? לא נודע אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? לא רוצה עוד זוג עיניים על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? אני רואה טלוויזיה (= המוח שלי לא פועל) למה אתה הכי מתנגד? לאח שלי. אסון טבע. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? עצמי. דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: אנגליה, אילת, גליל טעם גלידה אהוב: אפרסק פרי אהוב: הרבה ממתק: שוקולדדד מכונית: חיפושית שיעור: מתמטיקה
.. סתם, לא.. אמממממ... כימיה ניראה לי.. וגם ספרות חג: היה פורים, אבל כבר לא היום הכי אהוב בשבוע: כולם שנואים באותה מידה. צבע: כתום מגזין: מעריב לנוער שם לבת: גאיה שם לבן: נָווה קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה ומנצ'סטר יונייטד חודש אהוב: יולי אוגוסט כמובן ספורטאי אהוב: כל כך הרבה שאתם לא מכירים ספורטאית אהובה: -"- שחקנית אהובה: שום דבר מיוחד שחקן אהוב: שופ דבר מיוחד תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים אתר אהוב: תפוז (?!) חיה אהובה: כלבים :) חבר לאימייל: לא משתמשת בדיחה: עזבו אתכם אומר הרבה: "פנאן", "מממממה נישמע?", "מה אתה תעפן?" מילה אהובה: לוידעת נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: עיר הנוער והופעה של רועי לוי. אין הבנאדם גדול! דיסק אהוב: היהודים לייב, פצעים ונשיקות נשיא: טוב די סלט: ראנצ'סלט עם חתיכות עוף (מי אמר עובדת בורגר ראנץ ולא קיבל?) בשר: ראנצ'יקס (אוי נו אם הייתם מבקרים בבורגר ראנץ הייתם מבינים שזה הדבר הכי שוס בעולם!) תוספת לפיצה: אורגנו ארץ: ישראל, אנגליה עיר: קרית ביאליק (אוי הגעגועים :)), אילת, לונדון אגם: חלאס עם השאלות המפגרות ים: -"- מקום אהוב: ים :) ריח: ים :) רעש: מוזיקה טעם: שוקופאי :))) רגש: אהבה כמובן אוניברסיטה: אוקספורד מספר: 8 (זה המספר מזל שלי, לפי התאריך לידה וכאלה) ספר: "המתנה" של דניאל סטיל, "הצוואה" של ג'ון גרישם סבתא: שולטת דגנים: לא אוכלת דברים פחות אהובים אוטו: . צבע: לבן מורה: המורה שלי לביוטכנולוגיה. צריך להשמיד אותה שיעור: ביוטכנולוגיה (בגלל המורה) יום בשבוע: כמו שאמרתי- כולם שנואים באותה מידה חג: פורים ניראה לי עונה: סתו חודש: אוקטובר. ספורט: ריצה קבוצת ספורט: הפועל ת"א סרט: . שחקנית: . שחקן: . תוכנית: . אתר: . אוכל: דגים שתיה: סודה להקה: בלו? זמר: ג'סטין טימברלייק זמרת: בריטני ספירס חיה: נחשים וג'וקים חנות: פוקס חנות להשכרת וידיאו: . חבר אימייל: . בדיחה: . אמרה:. מילה: . הופעה שהיית בה: . דיסק: . סלט: טונה ארץ: . עיר: בני ברק מקום להיות בו: מזבלה ריח: זבל רעש: הרעש שמשאיות עושות ברוורס רגש: . אות: . תאריך: 18.3.03 הלוואי ולא היה כזה יום ספר: . מקום חופשה: . דגנים: . ב24 שעות אחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן רבת עם חבר: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן (שוקופאייייייייייייייי) הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא ניראה לי דיברת עם מישהו שאתה אוהב: חברה הכי טובה שלי ואבא וכל החבורה התגעגעת למישהו: תמיד. האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן. אתמול היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק?כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית?כן הזדיינת? לא ניסית דיאטה? כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת?כן היתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל?לא הכנת אתר אינטרנט?בונו וכאלה שיחקת בברביות?כן נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן שברת עצם? כן ראית ג'רי ספרינגר? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך?כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן אבל חזרנו ישר יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נעצרת על ידי המשטרה? לא נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק?כן אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן :\ רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא?כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא אבל.. נו טוב עזבו הלכת מכות? כן :\

WOW, אוקיי ../images/Emo105.gif

שם מלא: נועם
תאריך לידה: 16.12.1990 כתובת: קרית חיים. איפה עוד גרת? בקרית חיים, בבתים אחרים. בית ספר: תיכון קרית חיים (חט"ב שקד)
מזל: קשת. מידת נעליים: 36
גובה: 1.55 אולי קצת יותר
מוצא: אשכנזייה לגמרי (פולנייה ואוסטרית) חיות מחמד: כלבה (ועוד כלבה שכבר לא
) וחתול. אחים: אחד אמיתי ושניים חורגים. צבע שיער: חום (די) כהה. אורך שיער: אממ... עד כמעט סוף הגב, אנ'יודעת?.. צבעת פעם את השיער? לא. באיזה צבע? לא... כיתה: ח'. מצליח בבית ספר? משתדלת... תחביבים: לרקוד, לקרוא, להיות עם אנשים שאני אוהבת... איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ולאחרונה גם ממלמלת בערבית. אוהב ספורט? תלוי. איפה נולדת? בבי"ח רמב"ם בחיפה. אתה בן אדם של לילה או של יום? של יום. רגיש לדגדוגים? עד דמעות. מאמין באלוהים? לא. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? היו
מה הם? היה nomchu, וכבר לא... יש לך גשר? יהיה, אני מאמינה
. יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת, יש לי זמן... אולי פסיכולוגית, או קופרירייטרית או עו"ד, או משו. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? צריך לחשוב על זה... מה הדבר הכי מביך שקרה לך? היו כ"כ כ"כ הרבהה! איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אממממ... היום של ההופעה של מוניקה סקס, ועוד כמה
מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שאני אוהבת. יש חבר/חברה/קראש? אממממ... קצת קראש, לא משו רציני. ממה אתה הכי פוחד? מהחושך ומהלא-נודע. כולנו, לא? אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? מתחת לגבות?.. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על היום שהיה, על היום שיהיה, ועל כל מיני דברים לא חשובים להחרייייד. למה אתה הכי מתנגד? אממממ... אני אחשוב על זה. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אני. דברים אהובים - המקום האהוב לחופשה: לא יודעת, משו שקט ונידח שכזה. טעם גלידה אהוב: שוקולד ותות שדה
פרי אהוב: תפוח, תותים, תפוז. ממתק: כולם
מכונית: לא יודעת, שייסע. שיעור: אנגלית (לאאאאאא המורה), תנ"ך ולשון (המורה), ותקשורת (לא המורה). חג: חנוכה. היום הכי אהוב בשבוע: חמישי. צבע: כחול, כתום, אולי לבן. מגזין: מעריב לנוער זה מגזין?! שם לבת: נו, לא יודעת. שם לבן: אמיתי, תומר, אורן. קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה (כי ככה חינכו אותי). חודש אהוב: אממממ... אפריל או דצמבר. ספורטאי אהוב: אתגר דווידס. ספורטאית אהובה: חחחחחחח עדי?
שחקנית אהובה: ג'וליה רוסרטס, ג'וליה סטיילס. שחקן אהוב: יו גרנט, מת'יו פרי. תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים, אלי מקביל. אתר אהוב: תפוז. חיה אהובה: חחחחח כלב. חבר לאימייל: חבר לאימייל?! בדיחה: סדיחות על בלונדיניות וכל בדיחה לא מצחיקה שתוכלו לחשוב עליה (וגם אותה - אני כבר אדאג להרוס). אומר הרבה: "חפיף", "יהיה טוב", "כ-פרה עליייייך" (לנטלי, בעיקר), וכ'ו. מילה אהובה: אתמול! אתמול חשבתי על זה! נו...! אור, למה, קסם... נעליים: כל דבר שלא גורם לרגל שלי לכאוב בטירוף. תחנת רדיו: 107.0. חדר בבית: החדר שלי? ההופעה הכי טובה שראית: של מוניקה סקס
דיסק אהוב: אלאניס מוריסט (ג'גד ליטל פיל), זקני צפת (איצ), החברים של נטאשה (שינויים בהרגלי הצריחה), אביב גפן והתעויוט (עכשיו מעונן). נשיא: נשיא? אין לי רגש מיוחד לנשיאים. סלט: חסה. בשר: שניצל? תוספת לפיצה: זיתים ירוקים. ארץ: סין. עיר: אמסטרדם, רומא, ניו יורק. אגם: לוך-נס? (
) ים: התיכון? מקום אהוב: יש כמה וכמה...
ריח: של לחם, של סבון, של השיער שלי (כשהוא לא מריח כאילו הוא נחפף בשמפו עם ריח של תרופה), של גשם, של פיג'מות, של בגדים נקיים. רעש: ציפורניים מתופפות על שולחן, מוזיקה, גשם יורד. טעם: מתוק ולפעמים חמוץ. רגש: וואי, כשנזכרים במשהו ממש טוב, כשאוהבים, כשמתרגשים. אוניברסיטה: אוניברסיטה?! מספר: 6. ספר: "פוליאנה", ,אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות" (וכל השאר שבסדרה), "אופטימיות נצחית", "האסופית". סבתא: שלי, משני הצדדים. דגנים: שוגי וכריות
דברים פחות אהובים - אוטו: מאיפה אני יודעת?! צבע: חום. מורה: תמר גלגזנציק (פחחח, אף פעם לא הבנתי את השם משפחה שלה, באמת שלא), סימה שלום... שיעור: מתמטיקה, ביולוגיה, פיזיקה. יום בשבוע: ראשון ורביעי. חג: תשעה באב? עונה: סתיו. חודש: ינואר, אוגוסט. ספורט: קפיצה במוט? קבוצת ספורט: -. סרט: "להיות ג'ון מלקוביץ'", "מת לצעוק", "הצעקה"... שחקנית: לא שונאת אף אחת באופן מיוחד. שחקן: כנ"ל... תוכנית: "קשרי משפחה", "לגעת באושר". אתר: לא שונאת אף אתר. אוכל: חצילים, בצל, איברים פנימיים. שתיה: פאנטה (כתומה). להקה: סאמבלימינל והצל, נחשבים להקה? לא הייתי נותנת להם להקה. זמר: זמרי מזרחית למיניהם. זמרת: כנ"ל. חיה: חיה שנואה? ני יודעת? שיהיה נחש. חנות: פוקס, אולי. חנות להשכרת וידיאו: שנואה?! מה יש לשנוא בחנות להשכרה וידיאו? חבר אימייל: למה שאני אשנא חבר לאימיילים? בדיחה: אני אחשוב גם על זה. אמרה: "תספרי עד 10", "כשתגדלי תביני", "אמרתי לך". מילה: מוות. הופעה שהיית בה: ששנאתי?.. דיסק: מזרחית, כאמור. סלט: כל סלט שכולל בתוכו בצל, עלים סגולים, וכ'ו. ארץ: צרפת. עיר: לא שונאת שום עיר... מקום להיות בו: יש כמה. ריח: של סיגריות, של המפרץ. רעש: צעקות (לא שלי
), טראנסים, מזרחית... (שומעת את לירן צוחק
) רגש: שנאה, רצון לשבור משו, עצב נוראי. אות: ח', ש', ר'. משום מה אף פעם לא חיבבתי אותן. תאריך: 1.4? (לא, כשחושבים על זה - לא...) ספר: לא שונאת ספרים בכלל
מקום חופשה: ? דגנים: לא יודעת.

והחלק השני - ../images/Emo105.gif

ב24 שעות אחרונות... - היתה לך שיחה רצינית: לא יותר מדי, אבל אפשר להגיד שכן. חיבקת מישהו: כן. רבת עם חבר: לא. בכית: לא. צחקת: כן. גרמת למישהו לצחוק: כן. קנית משהו: כן (כרטיסים לסרט, אוכל) הסתפרת: לא... הרגשת טיפש: קצת. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. התגעגעת למישהו: חלקית. האם אי פעם... - השתמשת בסמים? לא. אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא. נזרקת על ידי מישהו? כן. מישהו בגד בך? קצת. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן. היית מאוהב? לא יודעת. ראית את הבית הלבן? כן. ראית את מגדל אייפל? לא. עישנת? לא. שתית אלכוהול? בכמויות מזעריות. עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול? כן. ראית טיטאניק? את הרוב. נישקת מישהו? איך? התנשקת צרפתית? לא. הזדיינת? לא... ניסית דיאטה? לא. ביקרת בארץ אחרת? כן. צבעת בספר צביעה? וודאי. עשית אמבטיית קצף? כן. טסת? כן. שטת? כן. נסעת ברכבת? כן. היתה לך תאונת דרכים? לא. רכבת על פיל? לא... הכנת אתר אינטרנט? בבונו, נחשב? שיחקת בברביות? כן
נשארת ער כל הלילה? ניסיתי
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן, וגם לארון
שברת עצם? לא. ראית ג'רי ספרינגר? כן, בארה"ב
דיברת בשיעור? לייק... דהההה
פחדת מהחושך? עדיין. היית בבית חולים (לא לביקור)? כן. עשו לך תפרים? לא. זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן, אבל לא התחרטתי. יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא. שיקרת? לא משו יותר מדי רציני. נעצרת על ידי המשטרה? לא. נרדמת בשיעור? קצת. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא!.. פגשת סלבריטי? כן. עברת על החוק? בטוח מתישהו. אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? נראה לי שכן. שנאת את עצמך? ממש קצת. נשבר לך הלב? כן. שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי... רצית להרוג מישהו? לא. נפלת מכסא? כן. נתת למישהו לאפ דאנס? לא. הלכת מכות? כן. תהנו

אני אני אני../images/Emo9.gif

שם מלא: יפעה תאריך לידה: 10.2.91 כתובת: למה שתבואו לרצוח אותי
(צורן) איפה עוד גרת? פתח תקווה בית ספר: בית חינוך ע"ש יצחק רבין (בלע בלע בלע) מזל: דלי
מידת נעליים: 37...36.. גובה: מטר חמישים ואחת....
מוצא: חיות מחמד: סטאר (
) וקטי (
) אחים: הדס (20) ויועד (17) צבע שיער: חום אורך שיער: מתחת לכתפיים צבעת פעם את השיער? כן... באיזה צבע? : חום בהיר כיתה: ז' מצליח בבית ספר?
תחביבים: מוזיקה
טלויזיה... איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית אוהב ספורט? לא כל כך איפה נולדת?
פתח תקווה אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה
רגיש לדגדוגים? לא מאמין באלוהים? זה די משתנה כל הזמן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? לא זוכרת
יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע?משקפיים שאני בחיים לא שמתי... מה תרצה להיות כשתהיה גדול? דוגמנית איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? התחלתי לדבר על כל מיני שטויות עם מישהו שאני לא מכירה
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת... מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וחברים
יש חבר/חברה/קראש? כה ממה אתה הכי פוחד? להיות לבד אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?על הידיים על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כל מיני דברים שקרו לי למה אתה הכי מתנגד?מלחמה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?אף אחד... דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: תאילנד ואמריקה טעם גלידה אהוב:מסטיק פרי אהוב:מנגו ממתק: טעמי מכונית: ... שיעור: מדעים חג: כולם היום הכי אהוב בשבוע:רביעי צבע: שחור מגזין:אין שם לבת:סיון שם לבן: עודד או סיון (זה גם לבת וגם לבן
) קבוצת ספורט אהובה: חיפה חודש אהוב: פבואר ספורטאי אהוב: אין ספורטאית אהובה: אין שחקנית אהובה: גם שחקן אהוב: גם תוכנית אהובה בטלוויזיה:חברים אתר אהוב: אין חיה אהובה:
חבר לאימייל:
בדיחה:
אומר הרבה:לא יודעת...(כל שנייה אני אומרת את זה
) מילה אהובה: בלע נעליים: ALL STAR תחנת רדיו: 103 חדר בבית: שלי! ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: siler side up נשיא:
סלט: קליפורניה ושל אבא בשר: שניצל של אמא תוספת לפיצה: לא אוכלת פיצה
ארץ:
עיר: תל אביב אגם:
ים:
מקום אהוב: החדר שלי ריח: שלו רעש:
טעם: שלו רגש: אהבה אוניברסיטה: .... מספר: 8 ספר: לא אוהבת
סבתא: עליזה ז"ל
דגנים: יווווווו שחכתי איך קוראים להם!!! דברים פחות אהובים אוטו: ... צבע: ורוד מורה: לוסיין (צרפתית) שיעור: צרפתית יום בשבוע: חמישי חג: איך אפשר לא לאהוב חג? עונה:חורף חודש: יוני ספורט: שחיה קבוצת ספורט:בית"ר סרט: הכי מתוק שיש שחקנית: קיית משהו... שחקן: תוכנית: אסתי המכוערת אתר: ....
אוכל: כל דבר עם פטריות! שתיה: ד"ר פפר להקה: זמר: ג'סטין טימברליק זמרת: בריטני ספירס חיה:
חנות:
חנות להשכרת וידיאו:
חבר אימייל:
בדיחה:
אמרה:אם תסטה מדרך הישר אולי תגיע למקומות קסומים מילה: דוגרי הופעה שהיית בה: אף אחת דיסק:אממממממ..... סלט: טונה ארץ: מצרים עיר: יפו מקום להיות בו:בצפר ריח: חרא של פרות רעש: צעקות רגש: אהבה אות: צ תאריך: .... ספר: לא קוראת
מקום חופשה: לא יודעת... דגנים: שוגי ב24 שעות אחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן רבת עם חבר: כן בכית: כן צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נזרקת על ידי מישהו? אפשר לאמר... מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן היית מאוהב?כן ראית את הבית הלבן? לא ראית את מגדל אייפל? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק?כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית?כן הזדיינת? לא ניסית דיאטה? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת?כן היתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל?כן הכנת אתר אינטרנט?לא שיחקת בברביות?כן נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא שברת עצם? לא ראית ג'רי ספרינגר?כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך?כן היית בבית חולים (לא לביקור)?כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נעצרת על ידי המשטרה? לא נרדמת בשיעור?כמעט השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק?אמממממ...... אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא?כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כן

ShadowiT

New member
אני

שם מלא: רות ברמן תאריך לידה: 5.10.88 כתובת: סתם רחוב בפולג
, נתניה איפה עוד גרת? בצד השני של העיר בית ספר: אלדד מזל: מאזניים מידת נעליים: 39 גובה:1.72 (פעם אחרונה שבדקתי) מוצא:אמממ חצי ארגנטינאית חצי צברית, אבל איכשהו פולנית
חיות מחמד: אין
אחים: ניר-22, רון-25 צבע שיער: שטני בהיר אורך שיער: 10 ס"צ מעבר לכתפיים צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע?: סגול, שחור סיני, ובקרוב אדום כיתה: י מצליח בבית ספר? כן תחביבים: קריאה (מדע בידיוני ומתח), לראות סרטים, לצייר, לכתוב, ולנגן על גיטרה איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, קצת עברית (בית ספר), קצת ספרדית אוהב ספורט? כן, החלקה על הקרח (לא רק צפייה...) איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? dreammy_angel666, Justice, Ivory, Cola^holic... יש עוד, אבל אלו העיקריים
יש לך גשר? היה יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מקעקעת, צלמת או מרצה באוניברסיטה למשהו (כמו בסרטים, שהמרצים יושבים על השולחנות וזה, לא משהו רישמי), אבל אמא שלי רוצה רופאה במשפחה
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? שידיד שלי החליט שאנחנו צריכים להפסיק לדבר, כשסבא שלי נפטר, כשעברתי לגור בארה"ב וכשחזרתי לישראל מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? שלקחו אותי לצלול עם דולפינים, זה לא היה הכי טוב אבל לאותה תקופה כן מה הדבר הכי חשוב לך? חברים שלי (וזה לא הרבה) יש חבר/חברה/קראש? חבר ממה אתה הכי פוחד? בערך מנחשים.. תלוי באיזה מצב נפגשים איתם. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? לא רוצה, לפעמים לא צריך לדעת הכל על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? חבר שלי, הידיד שלי שלא מדבר איתי, על מתי אני אלמד למבחנים שיש לי למחרת למה אתה הכי מתנגד? להיות צבוע והתעניינות יתר בדברים שלא צריכים לדעת. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? ילדה אחת בבית ספר שלי, אני לא רוצה להיות היא, אבל מעניין אותי לדעת איך זה דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: אילת, פלורידה, קליפורניה טעם גלידה אהוב: מוקה פרי אהוב: מנגו ממתק: פסק זמן מכונית: לא מבינה הרבה, אבל אני מעדיפה אופנוע שיעור: כימיה חג: סוכות (יומולדת שלי) היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: סגול, כחול, שחור מגזין: לא קוראת שם לבת: ספיר, לוטם שם לבן: דניאל, טום קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: אוקטובר-פבואר ספורטאי אהוב: אין ספורטאית אהובה: אין שחקנית אהובה: שרה מישל גלר (באפי) שחקן אהוב: בן אפלק, מאט דימון תוכנית אהובה בטלוויזיה: באפי, אנג'ל, מכושפות, מלאך שחור... אתר אהוב: חיה אהובה: דולפין חבר לאימייל: יש כמה בדיחה: לא זוכרת אומר הרבה: אני אתמודד, לנורא, תמות/י מילה אהובה:סופרקליפרג'ליסטיקאספיקאלידושס
נעליים: לא משנה חברה, אבל שיהיו נעלי ספורט, או אולסטאר תחנת רדיו: 102 חדר בבית: שלי/מרתף ההופעה הכי טובה שראית: מוניקה בארנה, לא היה הכי טוב, אבל באותו זמן זה ההופעה הכי טובה דיסק אהוב: מוניקה-פצעים ונשיקות, המכשפות-האוסף(דיסק ראשון), איפה הילד-האוסף(דיסק ראשון) נשיא: אין דעה סלט: כרוב חמוץ בשר: כל בשר, עדיף לא כשר תוספת לפיצה: בצל ארץ: ארגנטינה עיר: בואנוס איירס אגם: ויקטוריה (אגם בקנדה נראה לי) ים: ים סוף מקום אהוב: חוף ים ריח: שוקולד, סוכר שרוף רעש: למה לאהוב רעש? טעם: אמממ פירות אקזוטיים למינהם, וטעם מתוק
רגש: אהבה אוניברסיטה: ת"א (יש שם הופעות נחמדות לפעמים), ירושלים (אחלה מחשבים ויש סנוקר
) ואוניברסיטה בארה"ב בגלל המדשאות הענקיות מספר: 5,2 ספר: המשחק של אנדר סבתא: לא הכרתי דגנים: כריות-נוגט דברים פחות אהובים אוטו: לא אוהבת מכוניות צבע: ורוד, צהוב מורה: לפיזיקה שיעור: ספרות, תנ"ך היסטוריה יום בשבוע: שלישי חג: פסח (בגלל האוכל, ואצלי במשפחה חצי שומרים חצי לא, זה לא מובן) עונה: סתיו חודש: ספטמבר ספורט: הרבה קבוצת ספורט: לא מתעניינת סרט: טיטאניק שחקנית: לא מכירה שמות של מי שאני לא אוהבת שחקן: כנ"ל תוכנית: תוכניות בוקר אתר:אין אוכל: כל דבר עם חצילים שתיה: כל דבר דיאט להקה: פופ זמר: לאדעת זמרת: וויטני יוסטון חיה: נחש, תנין חנות: הופ דיפו חנות להשכרת וידיאו: לאדעת חבר אימייל: אין בדיחה:לאדעת אמרה: "לא נורא", כשאנחנו היינו בגילך היה לנו פחות, תלמד מנסיון של אחרים מילה: טוב הופעה שהיית בה: לא זכור לי דיסק: ברי סחרוף - נגיעות סלט: חצילים ארץ: לאדעת עיר: ב"ש מקום להיות בו: בית ספר ריח: לאדעת רעש: כל מה שנחשב כרעש בעיני, במיוחד צפצפה של מכונית ב2 בבוקר והאזעקה של השכנים. רגש: אי סבלנות אות: ח תאריך: 1.1 ספר: מותו של סוכן, תהילה מקום חופשה: לאדעת דגנים: צ'יריוס ב24 שעות אחרונות... היתה לך שיחה רצינית: בערך חיבקת מישהו: כן רבת עם חבר:לא בכית:לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: אוכל? הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? אפשר להגיד, חברה שלי שהייתה החברה הכי טובה שלי נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? לא ניסית דיאטה? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן היתה לך תאונת דרכים? בערך רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא שברת עצם? כן ראית ג'רי ספרינגר? חלק דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נעצרת על ידי המשטרה? לא נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? זמרים למינהם... נחשב? עברת על החוק? כן אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי כי לא אמרו לי, אבל יש מצב מאד טוב שכן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות?כן

אוקטוברית!!!!../images/Emo105.gif

את בערך האוקטוברית המאה שנאי מכירה
נעים מאוד, *לוחצת ידיין* אוקטוברית גאה! נולדתי 3 ימים לפנייך ואני בכיתה ט ו(לפי מה שהבנתי אני מקווה שאני לא טועה) את בכיתה י
מדכא..

ShadowiT

New member
או מיי גאד, את קראת את הכל?!?!

*מרגישה מיוחדת* ודווקא נחמד להיות קטנה בגיל
. למרות שאני לא בת 16 אני מקבלת ת.ז בגלל שזה הפך להיות לפי מחזור ולא לפי גיל (משהו כזה). וגם יש לי חצי שנה או יותר חופש לפני שאני מתגייסת
ואמממ בקשר למצוא עבודה זה לא עיקרוני כל כך הגיל, ויש לידידים שלי אופנוע והם משלמים על הדלק, לא אני

לכל החדשים בשירשור ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

הציגו אתכם ברישמיות בשירשור חדש

Jiglly

New member
טוב משעמם לי..

שם מלא: רוני תאריך לידה: 16.8 כתובת: גן יבנה איפה עוד גרת? קריית גת בית ספר: קקי מזל: אריה מידת נעליים: 38-39 גובה: 1.57 מוצא: אשכנזיה חיות מחמד: ממ.. דגימ? אחים: 2 צבע שיער: מקורי? חום כהה.. כרגע? אדמדם דהוי מאד אורך שיער: קצת אחרי הכתפיים :/ צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? שחור, אדום כיתה: ט' מצליח בבית ספר? ככה.. תחביבים: מוזיקה, טלויזיה, חברים איזה שפות אתה מדבר? עברית.. אנגלית וערבית בקושי.. רק בגלל שאני חייבת ללמוד את זה P: אוהב ספורט? איכס איפה נולדת? איזרעל אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? לא ממש מאמין באלוהים? לאדעת יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מממ.. כה מה הם? מזהמשנה יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים שלא נגעתי בהם שנים מה תרצה להיות כשתהיה גדול? גדולהה.. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא יודעת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה..? יש חבר/חברה/קראש? לא . ממה אתה הכי פוחד? מוות אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בעורף על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מה יהיה מחר ומה עשיתי היום למה אתה הכי מתנגד? וונאביזם אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אין לי מושג דברים אהובים: הרבה.. המקום האהוב לחופשה: אממ.. איפה שהוא בחו"ל..או אילת טעם גלידה אהוב: וניל עם עוגיות פרי אהוב: תפוח ממתק: משמין מכונית: עם 4 גלגלים שיעור: ספרות?:\ חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: חמישי.. או שני צבע: סגול מגזין: מעריבלנוער שם לבת: נגה שם לבן: דניאל קבוצת ספורט אהובה: איכס חודש אהוב: דצמבר.. או נובמבר ספורטאי אהוב: איכס ספורטאית אהובה: איכס שחקנית אהובה: לאדעת שחקן אהוב: ג'וני דפ? תוכנית אהובה בטלוויזיה: סטרדיי נייט לייב.. בYES+ אתר אהוב: לאדעת חיה אהובה: לאדעת חבר לאימייל: אין בדיחה: נו אומר הרבה: 'ככה' מילה אהובה: קקה נעליים: אולסטאר..או ד"ר מרטינס |מפנטזת| תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: מטבח P: ההופעה הכי טובה שראית: ירמי קפלן וחמי רודנר:) או היהודים דיסק אהוב: שלושת היהודים נשיא: קקי סלט: עם עגבניה ומלפפון, קצת מלח. תודה בשר: יאמי תוספת לפיצה: זיתים ירוקים ארץ: ישראל P: עיר: ת"א אגם: ממ ים: ממ מקום אהוב: ממ ריח: של גשם רעש: של מוזיקה טובה טעם: טעים רגש: אוך נו?! אוניברסיטה: איכס מספר: 6 ספר: אה סבתא: אחת:\ דגנים: קינמונים דברים פחות אהובים אוטו: בלי גלגלים צבע: כתום מורה: לא חסר שיעור: ספורט\מת' יום בשבוע: שלישי\רביעי חג: יומכיפור P: עונה: קיץ חודש: יולי ספורט: יאק קבוצת ספורט: נוו סרט: 'רצח סטייל הוליווד'.. איזו נפילה שחקנית: לאדעת שחקן: אין לי מושג תוכנית: השרדות אתר: לאדעת אוכל: קקי שתיה: פיפי להקה: ווסטלייף זמר: מושיק עפיה [אנחנו עדיין בדברים השנואים כה??] זמרת: רינת גבאי חיה: קוף חנות: בע חנות להשכרת וידיאו: נו חבר אימייל: נו בדיחה:נו אמרה:נו מילה: נו הופעה שהיית בה: חלוצי החלל, ברוק עצמאות דיסק: בע סלט: עם דברים שהם לא עגבניות ומלפפונים ארץ: גרמניה עיר: חדרה מקום להיות בו: בצפר? ריח: מסריח רעש: מעצבן רגש: בע אות: ח', ע' תאריך: 1.9 ספר: נו מקום חופשה: אררררר זה הולך להגמר מתישו? דגנים: ברנפלקס וכל הבריאות הזה..ח.. ב24 שעות אחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא.. חיבקת מישהו: כן, את חברה שלי רבת עם חבר: לא ממש בכית: כן.. צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: נופ הסתפרת: לא.. הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא..... אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לאא זה משמין! :0 נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? ברור.. היית מאוהב? לא חושבת ראית את הבית הלבן? בטלויזיה ראית את מגדל אייפל? כן והייתי עליו עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? אמרתי לא. שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? לא ניסית דיאטה? חח.. ברור.. כל החיים שלי בערך? P: ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? לא חושבת..!! אה, בעצם פעם אחת שהיינו בצימר בצפון נראה לי שעשיתי. טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן היתה לך תאונת דרכים? לא משו רציני. רכבת על פיל? לא.. הכנת אתר אינטרנט? חחחחח ימי בונו העליזים של כיתה ה':) שיחקת בברביות? ברור!!!! נשארת ער כל הלילה? יאפ דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? אממ בדר"כ זה למגירות.. שברת עצם? לא! איזו דפאקה אני.. ראית ג'רי ספרינגר? אוי כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? אעע.. לא חושבת.. :0 עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נעצרת על ידי המשטרה? לא נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פוד פייט? פגשת סלבריטי? יאפ עברת על החוק? לא נראה לי אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? לא אהבתי.. אבל גרם לי לבכות שנאת את עצמך? אולוויז :] נשבר לך הלב? לא חושבת שברת למישהו את הלב? לא חושבת רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? עדיין לאP: הלכת מכות? יאפ

LimiMimi

New member
אני ../images/Emo26.gif

מה אני עושה פה בכלל =\ יש לי מחר מבחן עצום. שם מלא: לימור משהו. תאריך לידה: 06/10/89 כתובת: טוב. איפה עוד גרת? אלפי מנשה. בית ספר: שרת. מזל: מאזניים. מידת נעליים: 40. גובה: 171 מוצא: חצי ברזילאית חצי ספניש. חיות מחמד: דג שהולך להתאבד. נשבעת. אחים: אח ואחות. אבירם ודנה. צבע שיער: חום כהה. אורך שיער: משו כמו הציצי. צבעת פעם את השיער? כן מלא. באיזה צבע? שחור כהה, חום כהה מאוד, פסים. כיתה: ט'. מצליח בבית ספר? אממ סביר. תחביבים: אין לי כוח. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית.. גרמנית רולז!
חח סתאם. אוהב ספורט? קצת. איפה נולדת? ישראל. אתה בן אדם של לילה או של יום? יום. בלילה אני ישנה, תודה. רגיש לדגדוגים? לא ממש. מאמין באלוהים? אממ.. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לימי חח =\ מה הם? ררר. יש לך גשר? נופ. יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן יש לי משקפיים, אבל אני לא שמה אותם (הן במידה נורא קטנה.. רק בביציפר), ככה שאני חצי עיוורת. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לאיודעת. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? נו יש מלא o_O איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? רר. יש מלא. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה, חברים. יש חבר/חברה/קראש? כן
. ממה אתה הכי פוחד? כישלון. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כל פעם משהו אחר. למה אתה הכי מתנגד? גזענות. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? עם מלאאא הייתי רוצה להתחלף.. המקום האהוב לחופשה: ספרד? נהה.. חרוש. טעם גלידה אהוב: מנגו! פרי אהוב: מנגו? ממתק: שוקולד. מכונית: לאמבינהבזה. שיעור: לשון והיסטוריה. רק בגלל המורות.
חג: פסח? היום הכי אהוב בשבוע: תמיד הייתי אוהבת את רביעי, אבל לאחרונה הוא נהה הכי מעצבן.. צבע: שחור-אדום. מגזין: אין. שם לבת: דניאל. שם לבן: דניאל. קבוצת ספורט אהובה: אין. חודש אהוב: אוקטובר
ודצמבר. ספורטאי אהוב: אין. ספורטאית אהובה: אין. שחקנית אהובה: אין. שחקן אהוב: אין. תוכנית אהובה בטלוויזיה: ממ.. מכושפות? אתר אהוב: תפוז (אחח התחנפות) חיה אהובה: אין.. חבר לאימייל: אייסיקיו אם כבר.. ו.. יש הרבה (?) בדיחה: מה יותר מצחיק מתינוק מת? היטלר! אומר הרבה: אני אוהב אותך?
מילה אהובה: הרבה. נעליים: אולסטאר. תחנת רדיו: 102! כי אביעד קורע
(נו.. קרוב משפחה). בעצם, זה 102 בכלל? חדר בבית: שלי כאילו דה. ההופעה הכי טובה שראית: של היהודים. הייתי שם. בתאטרון! דיסק אהוב: Showbiz של מיוז, פחד מוות של היהודים, אביב גפן III. נשיא: ? סלט: !? בשר: ... תוספת לפיצה: זיתים ירוקים. ארץ: ישראל שלי יפה וגם פורחת. עיר: כ"ס מה
וגם ת"א.. אגם: ? ים: =\ לא של ישראל זה בטוח. מקום אהוב: קניון?
ריח: האף שלי סתום אל תדברו איתי על ריחות עכשיו |: רעש: מכוניות? טלפון רועש? מקסים, לא? טעם: מתוק. חמוץ!!!!
רגש: אהבה נו. אוניברסיטה: ... מספר: לא ממש מתעמקת במספרים (?) ספר: הארי פוטר =] סבתא: ומה עם סבא? דגנים: בננה קראנץ'! נו.. מאלה הבריאים. דיי. זה שולט. אוטו: לא מבינה בזה. צבע: צהוב. מורה: למדעים/פיזיקה. שיעור: מדעיםפיזיקה. יום בשבוע: זה משתנה. חג: ט"ו בשבט. איזה תקוע. עונה: באמצע החורף. נמאס. חודש: ינואר. ספורט: . קבוצת ספורט: . סרט: . שחקנית: =\ שחקן: ... תוכנית: אין לי מושג. אתר: rotten? אוכל: מלפפון חמוץ שתיה: פיפי להקה: evenacence איך בכלל רושמים?=\ זמר: אנריקה איגלייחשגכירל. זמרת: נירלי בריטני. חיה: דג חנות: ממ..תומר. סתם זונות חנות להשכרת וידיאו: ? חבר אימייל: .. בדיחה: איש אחד הלך הלך נפל לבור יצא לקח סולם ויצא ממנו (?) אמרה: .. מילה: בוס הופעה שהיית בה: של סאבלימינל חח =\ סבל דיסק: של סאבלימינל סלט: . ארץ: . עיר: . מקום להיות בו: . ריח: של ביוב. רעש: טלפון מכוניות.. מה שרשמתי למעלה רגש: קנאה. אות: צ תאריך: ספר: מקום חופשה: דגנים: ב24 שעות אחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא נראה לי רצינית ממש. חיבקת מישהו: את מישר(!) רבת עם חבר: עם הילי בכית: אממ לא צחקת: כן
גרמת למישהו לצחוק: לקלרי. קנית משהו: חיותמחמד. הסתפרת: פחח... הרגשת טיפש: כל הזמן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: חח כן=] התגעגעת למישהו: כן! למרות שהוא היה בערך מטר ממני.. האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא. אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא. נזרקת על ידי מישהו? משהו כזה מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? בטח!! היית מאוהב? כן. ראית את הבית הלבן? בטלויזיה ראית את מגדל אייפל? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? אמ כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? חח לא ניסית דיאטה? כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן (נגמרו השאלות הא?) עשית אמבטיית קצף? מזמן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן היתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא(?) הכנת אתר אינטרנט? בבונו
שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? בטח דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא מתחת למיטה.. שברת עצם? את הזרת ראית ג'רי ספרינגר? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן.. שהיתי בכיתה ד' הייתי מפחדת לעלות למעלה כי חשבתי שיש שם חייזרים =\ היה חשוך! היית בבית חולים (לא לביקור)? כשנודלתי עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? מלאא נעצרת על ידי המשטרה? לא נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? המממ..!?#$?! שפכתי על מישו מיונז =] פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? יכול להיות אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כן.. אבל זה היה יותר כי נשבר הלב שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא נראה לי רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? חח לא הלכת מכות? לא

למעלה