WOW, אוקיי ../images/Emo105.gif
שם מלא: נועם
תאריך לידה: 16.12.1990 כתובת: קרית חיים. איפה עוד גרת? בקרית חיים, בבתים אחרים. בית ספר: תיכון קרית חיים (חט"ב שקד)
מזל: קשת. מידת נעליים: 36
גובה: 1.55 אולי קצת יותר
מוצא: אשכנזייה לגמרי (פולנייה ואוסטרית) חיות מחמד: כלבה (ועוד כלבה שכבר לא
) וחתול. אחים: אחד אמיתי ושניים חורגים. צבע שיער: חום (די) כהה. אורך שיער: אממ... עד כמעט סוף הגב, אנ'יודעת?.. צבעת פעם את השיער? לא. באיזה צבע? לא... כיתה: ח'. מצליח בבית ספר? משתדלת... תחביבים: לרקוד, לקרוא, להיות עם אנשים שאני אוהבת... איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ולאחרונה גם ממלמלת בערבית. אוהב ספורט? תלוי. איפה נולדת? בבי"ח רמב"ם בחיפה. אתה בן אדם של לילה או של יום? של יום. רגיש לדגדוגים? עד דמעות. מאמין באלוהים? לא. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? היו
מה הם? היה nomchu, וכבר לא... יש לך גשר? יהיה, אני מאמינה
. יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת, יש לי זמן... אולי פסיכולוגית, או קופרירייטרית או עו"ד, או משו. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? צריך לחשוב על זה... מה הדבר הכי מביך שקרה לך? היו כ"כ כ"כ הרבהה! איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אממממ... היום של ההופעה של מוניקה סקס, ועוד כמה
מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שאני אוהבת. יש חבר/חברה/קראש? אממממ... קצת קראש, לא משו רציני. ממה אתה הכי פוחד? מהחושך ומהלא-נודע. כולנו, לא? אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? מתחת לגבות?.. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על היום שהיה, על היום שיהיה, ועל כל מיני דברים לא חשובים להחרייייד. למה אתה הכי מתנגד? אממממ... אני אחשוב על זה. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אני. דברים אהובים - המקום האהוב לחופשה: לא יודעת, משו שקט ונידח שכזה. טעם גלידה אהוב: שוקולד ותות שדה
פרי אהוב: תפוח, תותים, תפוז. ממתק: כולם
מכונית: לא יודעת, שייסע. שיעור: אנגלית (לאאאאאא המורה), תנ"ך ולשון (המורה), ותקשורת (לא המורה). חג: חנוכה. היום הכי אהוב בשבוע: חמישי. צבע: כחול, כתום, אולי לבן. מגזין: מעריב לנוער זה מגזין?! שם לבת: נו, לא יודעת. שם לבן: אמיתי, תומר, אורן. קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה (כי ככה חינכו אותי). חודש אהוב: אממממ... אפריל או דצמבר. ספורטאי אהוב: אתגר דווידס. ספורטאית אהובה: חחחחחחח עדי?
שחקנית אהובה: ג'וליה רוסרטס, ג'וליה סטיילס. שחקן אהוב: יו גרנט, מת'יו פרי. תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים, אלי מקביל. אתר אהוב: תפוז. חיה אהובה: חחחחח כלב. חבר לאימייל: חבר לאימייל?! בדיחה: סדיחות על בלונדיניות וכל בדיחה לא מצחיקה שתוכלו לחשוב עליה (וגם אותה - אני כבר אדאג להרוס). אומר הרבה: "חפיף", "יהיה טוב", "כ-פרה עליייייך" (לנטלי, בעיקר), וכ'ו. מילה אהובה: אתמול! אתמול חשבתי על זה! נו...! אור, למה, קסם... נעליים: כל דבר שלא גורם לרגל שלי לכאוב בטירוף. תחנת רדיו: 107.0. חדר בבית: החדר שלי? ההופעה הכי טובה שראית: של מוניקה סקס
דיסק אהוב: אלאניס מוריסט (ג'גד ליטל פיל), זקני צפת (איצ), החברים של נטאשה (שינויים בהרגלי הצריחה), אביב גפן והתעויוט (עכשיו מעונן). נשיא: נשיא? אין לי רגש מיוחד לנשיאים. סלט: חסה. בשר: שניצל? תוספת לפיצה: זיתים ירוקים. ארץ: סין. עיר: אמסטרדם, רומא, ניו יורק. אגם: לוך-נס? (
) ים: התיכון? מקום אהוב: יש כמה וכמה...
ריח: של לחם, של סבון, של השיער שלי (כשהוא לא מריח כאילו הוא נחפף בשמפו עם ריח של תרופה), של גשם, של פיג'מות, של בגדים נקיים. רעש: ציפורניים מתופפות על שולחן, מוזיקה, גשם יורד. טעם: מתוק ולפעמים חמוץ. רגש: וואי, כשנזכרים במשהו ממש טוב, כשאוהבים, כשמתרגשים. אוניברסיטה: אוניברסיטה?! מספר: 6. ספר: "פוליאנה", ,אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות" (וכל השאר שבסדרה), "אופטימיות נצחית", "האסופית". סבתא: שלי, משני הצדדים. דגנים: שוגי וכריות
דברים פחות אהובים - אוטו: מאיפה אני יודעת?! צבע: חום. מורה: תמר גלגזנציק (פחחח, אף פעם לא הבנתי את השם משפחה שלה, באמת שלא), סימה שלום... שיעור: מתמטיקה, ביולוגיה, פיזיקה. יום בשבוע: ראשון ורביעי. חג: תשעה באב? עונה: סתיו. חודש: ינואר, אוגוסט. ספורט: קפיצה במוט? קבוצת ספורט: -. סרט: "להיות ג'ון מלקוביץ'", "מת לצעוק", "הצעקה"... שחקנית: לא שונאת אף אחת באופן מיוחד. שחקן: כנ"ל... תוכנית: "קשרי משפחה", "לגעת באושר". אתר: לא שונאת אף אתר. אוכל: חצילים, בצל, איברים פנימיים. שתיה: פאנטה (כתומה). להקה: סאמבלימינל והצל, נחשבים להקה? לא הייתי נותנת להם להקה. זמר: זמרי מזרחית למיניהם. זמרת: כנ"ל. חיה: חיה שנואה? ני יודעת? שיהיה נחש. חנות: פוקס, אולי. חנות להשכרת וידיאו: שנואה?! מה יש לשנוא בחנות להשכרה וידיאו? חבר אימייל: למה שאני אשנא חבר לאימיילים? בדיחה: אני אחשוב גם על זה. אמרה: "תספרי עד 10", "כשתגדלי תביני", "אמרתי לך". מילה: מוות. הופעה שהיית בה: ששנאתי?.. דיסק: מזרחית, כאמור. סלט: כל סלט שכולל בתוכו בצל, עלים סגולים, וכ'ו. ארץ: צרפת. עיר: לא שונאת שום עיר... מקום להיות בו: יש כמה. ריח: של סיגריות, של המפרץ. רעש: צעקות (לא שלי
), טראנסים, מזרחית... (שומעת את לירן צוחק
) רגש: שנאה, רצון לשבור משו, עצב נוראי. אות: ח', ש', ר'. משום מה אף פעם לא חיבבתי אותן. תאריך: 1.4? (לא, כשחושבים על זה - לא...) ספר: לא שונאת ספרים בכלל
מקום חופשה: ? דגנים: לא יודעת.