שאלון

יערולה13

New member
שאלון ../images/Emo9.gif

השאלון רשום במין נקבה מסיבה אחת ברורה, הבנות שולטות
1. בת כמה את? 2. מאיפה בארץ? 3. באיזה חברת סלולר את? 4. ביס או הוט? 5. יש לך בלוג? 6. יש לך מייספיס? 7. יש לך שוקס? 8. יש לך משהו אחר?מהו? 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם
10. כמה חדרים יש אצלך בבית? 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון] 12. מה השיר הכי אהוב עליך? 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך? 14. יש לך חיית מחמד? 15. איזו? 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון? 17. בא לך להמשיך? 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי? 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך? 20. כמה אחים? 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון? 22. מהו? 23. יש לך מחשב נייד או נייח? 24. את מי מהביט את הכי אוהבת? 25. נכון לורל סקסי? 26. ונכון ברי חתיך? 27. ונכון רענן שווה? 28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט? 29. עד כאן את נהנית? 30. רוצה עוד שאלות על הביט? 31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט? 33. מי כותב את השירים? 34. מי מנגן על מה? 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות? 36. פגשת פעם מישהו מביט? 37. יש לך חתימות מהביט? ממי? 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב? 39. תוסיפי את התמונה
40. שמת לב שהגענו ל40? יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך? 42. היית פעם באתר של ביט 69? 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך? 44. לי יש זה מעניין אותך? 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה? 46. את אוהבת את FOB? 47. את יודעת שהביט כן? 48. מה את יודעת על הביט? 49. תנו שאלה? 50. נהנית בכללי מהשאלון? אוקיי זהו
תענו על השאלון אנשים! אני וגאיה פתחנו בלוג על ביט 69 כנסו: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=482608 צ'ימו אנשים

NODELS2

New member
תשובה ... ואני בן ולא בתת

. בת כמה את? אני בן 12 2. מאיפה בארץ?קרית חיים 3. באיזה חברת סלולר את? פלאפון טליט 4. ביס או הוט?הוט 5. יש לך בלוג?כן 6. יש לך מייספיס?כן 7. יש לך שוקס?כן 8. יש לך משהו אחר?מהו?שואמי 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם 10. כמה חדרים יש אצלך בבית?8 חדרים ואנחנו רק 5 אנשים כולל הכלבה שלי זה 6 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון] ביינתים כן 12. מה השיר הכי אהוב עליך? דני מכור לבמבה או כמו שלך 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך? כלניות 14. יש לך חיית מחמד?כן 15. איזו?כלבה חמודה פודלית מעורבת בת 5 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון?טיפה 17. בא לך להמשיך?לא 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי?למה?! 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך?1 היא הכי קטנה... היא בת 7 20. כמה אחים?אני ואח שלי הגדול בן ה14 או 14 וחצי 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון? כן 22. מהו?מוריד סרטי פורנו 23. יש לך מחשב נייד או נייח?מחשב נייד 24. את מי מהביט את הכי אוהבת?לורל אמיר 25. נכון לורל סקסי?כןן 26. ונכון ברי חתיך?חח אבל יש לו קול עבה מאוד אולי זה בגלל ה.... 27. ונכון רענן שווה?כן 28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט? דני מכור לבמבה או כמו שלך 29. עד כאן את נהנית? אני נהנה !! 30. רוצה עוד שאלות על הביט?כן 31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט?אממ... יש להם אלבום אחד! חומרים רטובים ויש כזה גם שיר אמממ... לא יודע כל כך 33. מי כותב את השירים? אני או נתנאל או לורל אמיר או שלורל מלחין? 34. מי מנגן על מה?רענן=סולן וגיטרות ברי=גיטרות וקולות לורל המאמי = על תופים 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות?לא 36. פגשת פעם מישהו מביט?הלוואי שכן 37. יש לך חתימות מהביט? ממי?אין 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב?כן 39. תוסיפי את התמונה לא רוצה חח... 40. שמת לב שהגענו ל40? לא כי זה עבר מהר יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך? אמרתי בתחלה טליט זה פלאפון חרא 42. היית פעם באתר של ביט 69? כן וגם הייתי בבלוג שלהם ב myspace 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך?עוד לא 44. לי יש זה מעניין אותך?כןןן כי אני רוצה אותם 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה? כמו שלך 46. את אוהבת את FOB? אני אוהב את FOB 47. את יודעת שהביט כן? לא הבנתי מה?! 48. מה את יודעת על הביט?אממ.. שהם בני 15 או 14 והם התחילו לנגן שכחתי מה המילה אבל זה היה משהו של ביטלס ללורל נמאס והם התחילו לשיר שירים כמו עכשיו! 49. תנו שאלה? אממ... עם לורל הוא מתופף (שאלה קלה): כןןןןןןןן 50. נהנית בכללי מהשאלון?כן זהו?! אוףף חבל

einatit4

New member
../images/Emo183.gifמשעמם לללללללי../images/Emo10.gif../images/Emo199.gif

1. בת כמה את? 14 2. מאיפה בארץ? מהצפון
3. באיזה חברת סלולר את? אורנג'
4. ביס או הוט? הוט
5. יש לך בלוג?
6. יש לך מייספיס?
7. יש לך שוקס?
8. יש לך משהו אחר?מהו?
9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם
10. כמה חדרים יש אצלך בבית? 9 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון]
12. מה השיר הכי אהוב עליך? כל פעם משהו אחר. 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך? כלה
14. יש לך חיית מחמד?
15. איזו? 2 חתולים ותוכי. [כלב זצ"ל
] 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון?
17. בא לך להמשיך?
18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי?
19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך?
20. כמה אחים? 2 גדולים 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון? שומעת גלגלצ
22. מהו? ^^ 23. יש לך מחשב נייד או נייח? נייח 24. את מי מהביט את הכי אוהבת? כולם
25. נכון לורל סקסי?
26. ונכון ברי חתיך?
27. ונכון רענן שווה?
28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט? אולי
29. עד כאן את נהנית?
30. רוצה עוד שאלות על הביט?
31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט? 12 באלבום הראשון 33. מי כותב את השירים? את רובם רענן 34. מי מנגן על מה? לורל תופים וברי ורענן גיטרות [ואני לא מבינה במה זה קלאסית מה זה באס וכל זה
] 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות?:] 36. פגשת פעם מישהו מביט?
37. יש לך חתימות מהביט? ממי?
38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב?
39. תוסיפי את התמונה 40. שמת לב שהגענו ל40? יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך? נוקיה כלשהו 42. היית פעם באתר של ביט 69?
43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך? אין לי מייספיס
44. לי יש זה מעניין אותך?
45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה? אין לי
46. את אוהבת את FOB? לא ממש מכירה 47. את יודעת שהביט כן? סבבה 48. מה את יודעת על הביט? כלום
49. תנו שאלה? יש לך יומן
50. נהנית בכללי מהשאלון?

just gaya

New member
שלהלה

1. בת כמה את?12 2. מאיפה בארץ?גבעתיים 3. באיזה חברת סלולר את?סלקום^^ 4. ביס או הוט?הוט 5. יש לך בלוג?כן 433792 6. יש לך מייספיס?כן www.myspace.com/gayakomm 7. יש לך שוקס?לא 8. יש לך משהו אחר?מהו?אין 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם:לא כי אין לי 10. כמה חדרים יש אצלך בבית?הרבה:S 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון]לא כ"כ 12. מה השיר הכי אהוב עליך?יש הרבה 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך?~.~ 14. יש לך חיית מחמד?כלב 15. איזו?כתבתי כבר 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון?לא ממש 17. בא לך להמשיך?נו טוב 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי?אמממ טוב>.> 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך?אין 20. כמה אחים?1 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון?לא 22. מהו?אני לא עושה 23. יש לך מחשב נייד או נייח?יש לי גם מחשב נייד 24. את מי מהביט את הכי אוהבת?אורקלה
25. נכון לורל סקסי?כן..אפשר לומר 26. ונכון ברי חתיך?חמודי
27. ונכון רענן שווה?
28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט?שיר שיהיה באלבום הבא(; 29. עד כאן את נהנית?אולי 30. רוצה עוד שאלות על הביט?כןכןכן 31. עכשיו מבחן כזה:סבבות 32. כמה שירים יש לביט?בחומרים רטובים 12 אבל יש הרבה יותר 33. מי כותב את השירים?רענן... 34. מי מנגן על מה?רענן-בס,ברי-גיטרה,לורל-תופים 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות?לא 36. פגשת פעם מישהו מביט?הרבה ואת כולם>.> 37. יש לך חתימות מהביט? ממי?מכולם 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב?הרבה 39. תוסיפי את התמונה:אולי עם יהיה בא לי 40. שמת לב שהגענו ל40?לא יאללה עוד 10...אוקי 41. איזה סוג פלאפון יש לך?נוקיה כזה 42. היית פעם באתר של ביט 69?כן 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך?בטופ 44. לי יש זה מעניין אותך?אני יודעת 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה?לא יודעת איך קוראים לו 46. את אוהבת את FOB?כן 47. את יודעת שהביט כן?אני יודעת שברי ואני אמרתי לך את זה 48. מה את יודעת על הביט?שהם חמודים 49. תנו שאלה?למה? 50. נהנית בכללי מהשאלון?לא

helush716

New member
עונה ../images/Emo3.gif ../images/Emo214.gif

1. בת כמה את? 15 2. מאיפה בארץ? ראשון לציון 3. באיזה חברת סלולר את? אורנג' 4. ביס או הוט? הוט 5. יש לך בלוג? נופ 6. יש לך מייספיס? ממ.. פתחתי ממש לפני כמה ימים.. רק צריכה לעצב אותו
7. יש לך שוקס? נופ 8. יש לך משהו אחר?מהו? ממ.. לא.. 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם --- 10. כמה חדרים יש אצלך בבית? 4 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון] מ.. כל השאלונים כאלה.. זה בסדר
12. מה השיר הכי אהוב עליך? Relient K - pressing on 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך? ורד לבן
14. יש לך חיית מחמד? נופ 15. איזו? היה לי חתול בשם מילקי
16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון? הוא בסדר.. אין תלונות.
17. בא לך להמשיך? יאפ
18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי? אה?
19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך? אין אחיות 20. כמה אחים? אח אחד גדול והכי מאגניב עולםם
21. את עושה עכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון? יאפ.. מתווכחת עם חברה במסנג'ר
22. מהו? מתווכחת עם חברה במסנג'ר
23. יש לך מחשב נייד או נייח? נייח חח.. ממ.. לא
24. את מי מהביט את הכי אוהבת? את כולם.. אבל..ממ.. רענן
25. נכון לורל סקסי? יאפ
26. ונכון ברי חתיך? אכן כן
27. ונכון רענן שווה? הכי שווה
28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט? חומרים רטובים
29. עד כאן את נהנית? ממ.. כן 30. רוצה עוד שאלות על הביט? יאללה
31. עכשיו מבחן כזה: אוקיי 32. כמה שירים יש לביט? 11 באלבום ו"בשנה הבאה" = 12
33. מי כותב את השירים? רענן 34. מי מנגן על מה? רענן וברי שניהם מנגנים על חשמלית ובס ולורל מתופף 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות? ממ.. לא כרגע
36. פגשת פעם מישהו מביט? את כולם
37. יש לך חתימות מהביט? ממי? מכולם
38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב? ממ.. כנראה..
39. תוסיפי את התמונה ננסה.. אם התפוזבל הזה יהיה נחמד הפעם
40. שמת לב שהגענו ל40? יאפ יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך? סמסונג?
42. היית פעם באתר של ביט 69? אכן 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך? ממ.. עוד לא אבל הם יהיו
44. לי יש זה מעניין אותך? אי גס..
45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה? כשיהיה אז Relient K - pressing on 46. את אוהבת את FOB? מאוד
47. את יודעת שהביט כן? ממ.. יאפ 48. מה את יודעת על הביט? כל מה שגאיה מספרת לי
49. תנו שאלה? מה נשמע? >< 50. נהנית בכללי מהשאלון? מאוד מאוד

helush716

New member
עשינו עסקה עם החיזבאללה, ויחד עם זה

פתחנו איזשהו חלון לעסקה שתחזיר את החיילים החטופים שלנו הביתה. *מתפללת בכל הכוח* מי יתן וכולם יחזרו בשלום

צפירטו

New member
וואי.. אני היפראקטיבית היום!!

1. בת כמה את? 14 וקצת 2. מאיפה בארץ? בת ים :S 3. באיזה חברת סלולר את? פלאפון 4. ביס או הוט? הוט 5. יש לך בלוג? נופ 6. יש לך מייספיס? myspace.com/sapir88 7. יש לך שוקס? שוקס נטוש ואומלל.. אז נחשיב כאילו לא.. 8. יש לך משהו אחר?מהו? אממ לא נראה לי 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם 10. כמה חדרים יש אצלך בבית? 6 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון] קצת 12. מה השיר הכי אהוב עליך? אמממ לא נראה לי שיש. אבל לאחרונה נדבק לי millencolin-no ciger 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך? אה?... חחח אממ צבעוני נראה לי.. חח 14. יש לך חיית מחמד? לא.. =\ 15. איזו? פיקאצ'ו... 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון? אני אהנה מכל דבר עכשיו.. אני קצת בהיי.. 17. בא לך להמשיך? את רואה שכן... 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי? לא.. רק תשאלי 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך? אחות אחת.. 20. כמה אחים? אין 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון? אכן.. 22. מהו? שומעת מוזיקה ומתכוננת למבחן בלשון 23. יש לך מחשב נייד או נייח? לא =[ 24. את מי מהביט את הכי אוהבת? חח את המוזיקה?... 25. נכון לורל סקסי? בטירוף.. 26. ונכון ברי חתיך? אפילו יותר 27. ונכון רענן שווה? לא. חח סתם.. הכל מאהבה 28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט? אממ חומרים רטובים נראה לי 29. עד כאן את נהנית? חוויה מטורפת... 30. רוצה עוד שאלות על הביט? יש לי ברירה? 31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט? תלוי.. כולל החדשים?... 33. מי כותב את השירים? רענן.. 34. מי מנגן על מה? רענן- בס ושירה (נראה לי שרק בס..) ברי- חשמלית לורל- תופים 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות? =\ 36. פגשת פעם מישהו מביט? יאפ 37. יש לך חתימות מהביט? ממי? חתימות זה לא נראה לי דבר נחוץ... 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב? אני לא שומרת תמונות שלהם.. 39. תוסיפי את התמונה 40. שמת לב שהגענו ל40? עכשיו שמתי לב.. יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך? סוג מסכן-לא נפרט 42. היית פעם באתר של ביט 69? אמממ נראה לי 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך? חחח אם אני לא טועה 44. לי יש זה מעניין אותך? מאוד! 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה? אמממ incubus- anna molly 46. את אוהבת את FOB? הם נחמדים. 47. את יודעת שהביט כן? בהצלחה.. חח 48. מה את יודעת על הביט? מה זה השאלות האלה?? 49. תנו שאלה? 50. נהנית בכללי מהשאלון? כן... נחמד אוקיי זהו תענו על השאלון אנשים

Xx MaayaN xX

New member
!!!Dinosaurs Will Die

1. בת כמה את? 14 ומשו 2. מאיפה בארץ? רעות!! 3. באיזה חברת סלולר את? סלקום ._. 4. ביס או הוט? הוט 5. יש לך בלוג? 274567 6. יש לך מייספיס? myspace.com/maayan_p8 7. יש לך שוקס? איכ 8. יש לך משהו אחר?מהו? לא. אין 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם יש למעלה קישור למייספיס בלוג זה סתם מעפן 10. כמה חדרים יש אצלך בבית? 4 חדשים סגורים.. יש עוד סלון ושיטים כאלה 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון] לא ממש 12. מה השיר הכי אהוב עליך? יש יותר מדי 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך? שתקו 14. יש לך חיית מחמד? כן 15. איזו? חתול וכלבה 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון? הוא פסדר 17. בא לך להמשיך? נווו 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי? אוקי 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך? אחות אחת 20. כמה אחים? אח אחד 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון? לא 22. מהו? אם היה לי מה לעשות לא הייתי עושה את השאלון! 23. יש לך מחשב נייד או נייח? גם וגם 24. את מי מהביט את הכי אוהבת? X 25. נכון לורל סקסי? כן 26. ונכון ברי חתיך?הכי שיש 27. ונכון רענן שווה? בטחח! 28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט? 29. עד כאן את נהנית? די לשאוללללללללל 30. רוצה עוד שאלות על הביט? כאילו שהתשובה שלי תשנה משו 31. עכשיו מבחן כזה: נו 32. כמה שירים יש לביט? 13 או משו. למרות שיש חדשיםאז לא יודעת 33. מי כותב את השירים? יש שירים שרק רענן שירים שברי ורענן וניראלי יש שיר שגם ללורל יש חלק 34. מי מנגן על מה? די נו אתם חופרים זה שאלות שכל מי שנמצא בפורום הזה יודע 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות? לסתום 36. פגשת פעם מישהו מביט? כן 37. יש לך חתימות מהביט? ממי? לא ניראלי 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב? לא 39. תוסיפי את התמונה אין 40. שמת לב שהגענו ל40? כן יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך? מעפן כזה 42. היית פעם באתר של ביט 69? כן 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך? כן 44. לי יש זה מעניין אותך? לא ממש 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה? כרגע kiss me ניראלי אני צריכה להחליף באמת... 46. את אוהבת את FOB? כן 47. את יודעת שהביט כן? כן 48. מה את יודעת על הביט? שהם אוהבים קו-X חח 49. תנו שאלה? 50. נהנית בכללי מהשאלון? די חפר אבל פסדר...

black rock star

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

1. בת כמה את? 14 2. מאיפה בארץ? הצפון 3. באיזה חברת סלולר את? אורנג' 4. ביס או הוט? יס 5. יש לך בלוג? לא.תודות לכמה אנשים.
6. יש לך מייספיס?כן 7. יש לך שוקס?לא 8. יש לך משהו אחר?מהו? 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם לא רוצה ולא רוצה, נהנה בננה בולבול של אילנה P: "אבל לאילנה אין בולבול
" 10. כמה חדרים יש אצלך בבית?חדרי שינה? 4 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון] איזה מטרד אתה! 12. מה השיר הכי אהוב עליך? יש כל מיני 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך?
14. יש לך חיית מחמד?לא 15. איזו? 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון?לא ממש 17. בא לך להמשיך?אולי 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי? 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך?2 20. כמה אחים?אין
21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון?מחפשת סמלי סרטון של סטואי
22. מהו? 23. יש לך מחשב נייד או נייח?הא? 24. את מי מהביט את הכי אוהבת?ברי
25. נכון לורל סקסי?
26. ונכון ברי חתיך?כןןןןןןןןןןן
27. ונכון רענן שווה?
28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט?נמנמ אולי 29. עד כאן את נהנית?כן
30. רוצה עוד שאלות על הביט?כןןןןן 31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט?אמממ 12 33. מי כותב את השירים?רענן
34. מי מנגן על מה?ברי על גיטרה, רענן על בס ולורל על תופים ^^ 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות?לא 36. פגשת פעם מישהו מביט?לא 37. יש לך חתימות מהביט? ממי?לא 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב?מרביצים ללורל שהוא מתנדנד על עץ
39. תוסיפי את התמונהלא באלי 40. שמת לב שהגענו ל40?וואלה. יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך?נוקיה 42. היית פעם באתר של ביט 69?כן 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך?אכן 44. לי יש זה מעניין אותך?לא ממש 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה? אממ Frozen של within temtation
46. את אוהבת את FOB?ככה-ככה, התחילו להמאס כי כל פקאצה בת 9 שומעת אותם 47. את יודעת שהביט כן?כן 48. מה את יודעת על הביט?לא יודעת 49. תנו שאלה?כשהיית קטנה במקרה הפלת על הראש? 50. נהנית בכללי מהשאלון?לא ממש

black rock star

New member
טרילהלהלה עליי אני היחידה ביס../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

תנו כבוד ותביאו לי סמל סרטון של סטואי!!!!! Obey me

oFka7

New member
אני גם רוצה 2 אחיות../images/Emo7.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

S p r i n g B

New member
וכשהיו לך אחים,

את תירצי להיות בת יחידה..... תמיד רוצים את מה שאין...

טל 182

New member
חחח באמת תמיד רוצים את מה שאין אבל

עוד כמה שנים את תביני כמה טוב זה שיש לך אחים... ו...מקסימום תמכרי לי האחים שלך?

oFka7

New member
פעם ראשונה במדגישומטיקD:../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

1. בת כמה את?14 וחצי 2. מאיפה בארץ?ק.ה 3. באיזה חברת סלולר את?סלקום 4. ביס או הוט?הוט 5. יש לך בלוג?כן 6. יש לך מייספיס?כן 7. יש לך שוקס?לא:S 8. יש לך משהו אחר?מהו? 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכםלא רוצה לפרסם את הבלוג אז רק את המייספייס>myspace.com\ofka7 10. כמה חדרים יש אצלך בבית?3[חדרי שינה] 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון]לא
12. מה השיר הכי אהוב עליך?אין דבר כזה 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך?צבעונים 14. יש לך חיית מחמד?כן 15. איזו?3 חתולים 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון?יעפ
17. בא לך להמשיך?יעפ 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי?הא? 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך?0
20. כמה אחים?2
21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון?לא 22. מהו? 23. יש לך מחשב נייד או נייח?נייח
24. את מי מהביט את הכי אוהבת?ברי ברי ברי D: 25. נכון לורל סקסי?כן^^ 26. ונכון ברי חתיך?כן
27. ונכון רענן שווה?כן^^ 28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט?אולי ועוגות גבינה 29. עד כאן את נהנית?כןכן 30. רוצה עוד שאלות על הביט?כןן 31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט?12?[בדסיק הראשון] 33. מי כותב את השירים?רענן 34. מי מנגן על מה?ברי ורענן על גיטרות ולורל על תופים 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות?לא 36. פגשת פעם מישהו מביט?לא >: 37. יש לך חתימות מהביט? ממי?אין 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב?כןXD 39. תוסיפי את התמונהאין לי כוח 40. שמת לב שהגענו ל40?יאי
יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך?משו גרועXD 42. היית פעם באתר של ביט 69?יעפ 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך?אכן 44. לי יש זה מעניין אותך?יש לך מייספייס?
45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה?במייספיס
עכשיו זה here in your arms של hellogoodbye 46. את אוהבת את FOB?כןןן^^ 47. את יודעת שהביט כן?כןכן 48. מה את יודעת על הביט?המ..הרבה? 49. תנו שאלה?לא בא לי 50. נהנית בכללי מהשאלון?כן הו נגמר
הודגש באמצעות מדגישומטיק

....

1. בת כמה את? 15 וכמה זמן.. 2. מאיפה בארץ? מהבית.. 3. באיזה חברת סלולר את? סלקום..דפוקים לגמרי..הטלפון שלי נדפק והם פשוט לא מחליפים לי אותו, זתומרת שלחתי אותו איזה 6 פעמים לתיקון והוא פשוט נדפק עוד יותר והם עדיין לא רוצים להחליף לי אותו..שיילכו.. 4. ביס או הוט? במה שיש.. 5. יש לך בלוג? לא. 6. יש לך מייספיס? לא. 7. יש לך שוקס? לא. 8. יש לך משהו אחר?מהו? לא. 9. עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם (סתם שתדעו, זה לא אמור להיות ממוספר..) 10. כמה חדרים יש אצלך בבית? 5.. 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון] --- 12. מה השיר הכי אהוב עליך? שיר מקורי שלי.. 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך? שומכלום..סך הכל פרחים.. 14. יש לך חיית מחמד? לא..היה פעם דג..קראו לו שימי..סתם לא.. 15. איזו? אמרתי לא.. 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון? לא נהנתי, אבל הוא לא מציק.. 17. בא לך להמשיך? יאללה.. 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי? הא?! 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך? יופי..אחת.. 20. כמה אחים? 3.. 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון? לא. 22. מהו? ושוב, לא.. 23. יש לך מחשב נייד או נייח? לא.. 24. את מי מהביט את הכי אוהבת? כולם אחלה.. 25. נכון לורל סקסי? חחחחח גדול.. 26. ונכון ברי חתיך? לגמרי.. 27. ונכון רענן שווה? בהחלט..משעשע... 28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט? 'כל הילדים' אהבתי לגמרי.. 29. עד כאן את נהנית? משועשעת.. 30. רוצה עוד שאלות על הביט? זה נתון להחלטתי?! 31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט? 12 (?) לפחות מהאלבום.. 33. מי כותב את השירים? רענן.. 34. מי מנגן על מה? אני בשוק מעצמי שאני עונה על שאלון כזה אדיוטי..בלי להעליב את הכותבת (בהנחה שזו כותבת ולא כותב..) 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות? לא! 36. פגשת פעם מישהו מביט? לא. 37. יש לך חתימות מהביט? ממי? לא. לא. 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב? לא. 39. תוסיפי את התמונה לא. 40. שמת לב שהגענו ל40? כן..בצער רב וביגון.. יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך? לא זוכרת.. 42. היית פעם באתר של ביט 69? תיקון טעות..צריך להיות כתוב נכנסת/גלשת..או מה שתרצו רק לא 'היית' כי זה נשמע עילג.. 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך? אין לי מייספייס!!!!! 44. לי יש זה מעניין אותך? לא! 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה? טוב, נמאס לי! 46. את אוהבת את FOB? לא בדיוק שמעתי אותם..נראלי אני אקח איזה יום השבוע ואפשוט על החנות דיסקים (בלי קשר לFOB פשוט נראלי לי מגניב ללכת מהבצפר ב10 ולשמוע מוזיקה שעתיים באיזה חנות ממוזגת..תודו שזה יכול להיות טוב) 47. את יודעת שהביט כן? מזל טוב..בקרוב אצלך.. 48. מה את יודעת על הביט? שחיברו עליהם שאלות קצת דביליות בשאלון הזה.. 49. תנו שאלה? --- 50. נהנית בכללי מהשאלון? ---

L o r a l

New member

*בשאלה "כמה שירים יש לביט"- יש מלא שירים שאתם לא מכירים/שלא נכנסו לאלבום/שלא שמעתם נכתבו עד היום נראה לי 40 שירים .. פשוט בכל אלבום בחורים את השירים הכי טובים ויש מלא שירים שנזרקו *אין לנו בחור בשם נתנאל בלהקה,וזה לא יפה להמציא לרענן שמות רק הוא תימני. קוראים לו רענן או פונגוס . ולא קוראים לו אסף,שגב,רונן,נתנאל,דור, או כל שם אחר ששמעתי שאנשים המציאו לו. *

למעלה