שאלון

עדי D

New member
אעאע אני כנראה מכירה בפרצוף

אבל לא בשם לא נורא. נעים מאוד:)

נעומימי

New member
שאלון../images/Emo13.gif

1. בת כמה את? 15 2. מאיפה בארץ? תל אביב
3. באיזה חברת סלולר את? אורנג' 4. ביס או הוט? הוט 5. יש לך בלוג? כן 6. יש לך מייספיס? http://www.myspace.com/neomi28 7. יש לך שוקס? לא 8. יש לך משהו אחר?מהו? אין 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם 10. כמה חדרים יש אצלך בבית? 5 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון] מעט
12. מה השיר הכי אהוב עליך? יש יותר מידיXD 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך? ורד 14. יש לך חיית מחמד? כן, כלבה
15. איזו? כלבה, 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון? אכן. 17. בא לך להמשיך? אוקע 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי? S: 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך? אחת 20. כמה אחים? אחד 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון? יאפ 22. מהו? מדברת במסנג'ר 23. יש לך מחשב נייד או נייח? נייד 24. את מי מהביט את הכי אוהבת? אין מישהו מסוים 25. נכון לורל סקסי? בהחלטXD 26. ונכון ברי חתיך? אין וויכוחXD 27. ונכון רענן שווה? מאוד XD 28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט? נמ "רק ידידים" 29. עד כאן את נהנית? כן 30. רוצה עוד שאלות על הביט? אוקיי 31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט? הרבה
33. מי כותב את השירים? רענן 34. מי מנגן על מה? לורל על התופים וברי ורענן גיטרות 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות? לא 36. פגשת פעם מישהו מביט? כן 37. יש לך חתימות מהביט? ממי? נמ לא 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב? כןXD 39. תוסיפי את התמונה 40. שמת לב שהגענו ל40? לא :O יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך? סוני אריקסון ומוטרולה 42. היית פעם באתר של ביט 69? כן 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך? אכן 44. לי יש זה מעניין אותך? ממש לאXD 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה? hidden thieves- MissFlag 46. את אוהבת את FOB? כן 47. את יודעת שהביט כן?כן 48. מה את יודעת על הביט? הרבה דברים 49. תנו שאלה? ? 50. נהנית בכללי מהשאלון? יאפ

NODELS2

New member
חחח איזה תמונה לא ידעתי..

לא ידעתי שרענן יודע לנהוג חשבתי יש לו רישיון לבימבה!!! חחחחחחחח ברי ?! חחח ברי המורה שלו לנהיגה?!

tal iero

New member
ילד מה עובר עלייך?? תפסיק לנסות להצחיק כי אתה

ממש לא מצליח!!!!!!!

moran916

New member
אוף

1. בת כמה את?16 2. מאיפה בארץ?רמת הגולן 3. באיזה חברת סלולר את?סלקום 4. ביס או הוט?יס 5. יש לך בלוג?לא 6. יש לך מייספיס?לא 7. יש לך שוקס?לא 8. יש לך משהו אחר?מהו?אהההה לאאאאאא 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכםסתמו 10. כמה חדרים יש אצלך בבית?4 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון]לא 12. מה השיר הכי אהוב עליך?כול פעם משתנה.. 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך?חבצלת ההרים................................? 14. יש לך חיית מחמד?:( לא מדברים על זה 15. איזו?שששש 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון? לא 17. בא לך להמשיך? 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי? 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך? 20. כמה אחים?2 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון? רואה טלויזיה 22. מהו?מגרש ביתי 23. יש לך מחשב נייד או נייח? 24. את מי מהביט את הכי אוהבת?אותי 25. נכון לורל סקסי?לא 26. ונכון ברי חתיך?לא 27. ונכון רענן שווה?לא 28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט? יותר מידי סרטים 29. עד כאן את נהנית?לא 30. רוצה עוד שאלות על הביט?לא 31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט?108 33. מי כותב את השירים?אני 34. מי מנגן על מה?אפחד 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות?עיחוכוככג 36. פגשת פעם מישהו מביט?לא 37. יש לך חתימות מהביט? ממי?לא 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב?לא 39. תוסיפי את התמונה 40. שמת לב שהגענו ל40? יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך?LG 42. היית פעם באתר של ביט 69?לא 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך?לא 44. לי יש זה מעניין אותך?אמממממ לא. 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה?אין יל.. 46. את אוהבת את FOB? הם נחמדים.. 47. את יודעת שהביט כן?טוב 48. מה את יודעת על הביט? 49. תנו שאלה? 50. נהנית בכללי מהשאלון?לא.. אוףף יש לי סתם מצברוח ציני אל תתיחסוו..

טל 182

New member
תשובות ../images/Emo3.gif

1. בת כמה את? עוד פחות מחודש 15 2. מאיפה בארץ? רמת גן 3. באיזה חברת סלולר את? אורנג'
4. ביס או הוט? הוט
5. יש לך בלוג? לא 6. יש לך מייספיס? לא 7. יש לך שוקס? לא 8. יש לך משהו אחר?מהו? - 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם 10. כמה חדרים יש אצלך בבית? נו באמת.. 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון] אה הא 12. מה השיר הכי אהוב עליך? קשה מידי...יש המון. 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך? זה שבעץ ליד הבית שלי
מעניין באמת איך קוראים לו S: 14. יש לך חיית מחמד? כה 15. איזו? כלבה ושתי חתולות 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון? הוא נחמד
17. בא לך להמשיך? כה 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי? ><" 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך? אין 20. כמה אחים? אין 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון? לא...אבל אני באמת צריכה להתחיל לעשות שיעורים 22. מהו? 23. יש לך מחשב נייד או נייח? נייח 24. את מי מהביט את הכי אוהבת? את רצינית?.. 25. נכון לורל סקסי? 26. ונכון ברי חתיך? 27. ונכון רענן שווה? 28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט? שירים זה דבר משתנה. יש לי תקופות. 29. עד כאן את נהנית? כן 30. רוצה עוד שאלות על הביט? זה לא ממש משנה מה אני רוצה, נכון?
31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט? לפי תגובתו של דוויק משהו כמו 50...נראה לי. לא זוכרת. 33. מי כותב את השירים? רענן 34. מי מנגן על מה? באמת שאין לי כוח לזה... 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות? לא.. 36. פגשת פעם מישהו מביט? לא 37. יש לך חתימות מהביט? ממי? - 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב? לא 39. תוסיפי את התמונה: אוקיי >< 40. שמת לב שהגענו ל40? כן יאללה עוד 10... יאללה
41. איזה סוג פלאפון יש לך? פלאפון מטומטם. 42. היית פעם באתר של ביט 69? כן 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך? אין לי מייספיס 44. לי יש זה מעניין אותך? את האמת?.. 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה? אין לי 46. את אוהבת את FOB? כן. אני בפורום אפילו
47. את יודעת שהביט כן? למה את קוראת להם "הביט"? 48. מה את יודעת על הביט? מה שצריך 49. תנו שאלה? 1+1=? 50. נהנית בכללי מהשאלון? כן
על המאמץ והיוזמה. את חמודה.

shelly malka

New member
ישלי שיר שמעצבן אנשים D: ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

[אינלי באמת שיר שמעצבן אנשים
] 1. בת כמה את?14 ו3 חודשים פחות כמה ימים
.. אני חושבת
2. מאיפה בארץ?ששששששששששששש...סוד כמוס 3. באיזה חברת סלולר את?אורנג' 4. ביס או הוט?הוט
5. יש לך בלוג?לא 6. יש לך מייספיס?אהא 7. יש לך שוקס?לא 8. יש לך משהו אחר?מהו?שין\ביבו 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם למטה
10. כמה חדרים יש אצלך בבית?6 כולל סלון
11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון]לא
12. מה השיר הכי אהוב עליך?פיי יש מלא.. אמ.. כל השירים של גרין דיי
13. מה הסוג פרחים האהוב עליך?הפרח הזה עם הגבעול ועלי הכותרת
14. יש לך חיית מחמד?אהא 15. איזו?דג העונה לשם צילי ותוכי שעונה לשם פאקו
16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון?אהא 17. בא לך להמשיך?אהא 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי?אע? 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך?אין:-\ 20. כמה אחים?3 אחים גדולים
21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון?אהא 22. מהו?שומעת את השירים של רוקסטאר
23. יש לך מחשב נייד או נייח?נייד
24. את מי מהביט את הכי אוהבת?רענן
25. נכון לורל סקסי?בקטנה
26. ונכון ברי חתיך?אהא 27. ונכון רענן שווה?כה
28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט?עוגות גבינה\כמו שלך 29. עד כאן את נהנית?אהא 30. רוצה עוד שאלות על הביט?שיהיה.. 31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט?התקלתם אותי
33. מי כותב את השירים?רענן..XD 34. מי מנגן על מה?לורל תופים ברי גיטרה וקולות ורענן גיטרה ושר . [מי מי יכול עליי
] 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות?לאXD 36. פגשת פעם מישהו מביט?לאP: 37. יש לך חתימות מהביט? ממי?- 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב?אינלי תמונות שלהם במחשב..
39. תוסיפי את התמונה.. ואם לא בא לי יום שני.. 40. שמת לב שהגענו ל40?כה יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך?V3
42. היית פעם באתר של ביט 69?אהא 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך?אהא 44. לי יש זה מעניין אותך?לא 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה?בשין זה KISS ME במייספייס עוד לא שמתי, ואינלי שמץ איך שמים בביבו שירים..
46. את אוהבת את FOB?מאוד
47. את יודעת שהביט כן?לא
48. מה את יודעת על הביט?שבם להקה D: 49. תנו שאלה? מה קורה? 50. נהנית בכללי מהשאלון?אהא

furfur23

New member
../images/Emo108.gifDDDD:

1. בת כמה את?14 2. מאיפה בארץ?מ..חור כלשהו.. 3. באיזה חברת סלולר את?אורנג' 4. ביס או הוט?הוט 5. יש לך בלוג?כה www.iablog.co.il/422064 6. יש לך מייספיס?כה..http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=252602500 ארוך קצת..חח..תתמודדו
7. יש לך שוקס?לא
8. יש לך משהו אחר?מהו?לא 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם.פירסמתי למעלה^^ 10. כמה חדרים יש אצלך בבית?ללכת לספור?>< 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון]כן..דיי...חחח 12. מה השיר הכי אהוב עליך?הרבה. 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך?לא יודעת>< 14. יש לך חיית מחמד?כה 15. איזו?חתול 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון?כה 17. בא לך להמשיך?למה לא? 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי?טוב 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך?1 20. כמה אחים?אין-_-" 21. את עושה עכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון?כה 22. מהו?מתכתבת עם אנשים במסנ ושומעת מוזיקה><" 23. יש לך מחשב נייד או נייח?נייח? 24. את מי מהביט את הכי אוהבת?לא יודעת 25. נכון לורל סקסי?נכון
26. ונכון ברי חתיך?מאוד 27. ונכון רענן שווה?בארור 28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט?לא יודעת 29. עד כאן את נהנית?כה 30. רוצה עוד שאלות על הביט?לכי על זה.. 31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט?הרבה.>< לא יודעת חח.. 33. מי כותב את השירים?רענן?
34. מי מנגן על מה?רענן וברי גיטרה, ולורל תופים.[ מי מהם בסיסט?
] 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות?לא 36. פגשת פעם מישהו מביט?לא 37. יש לך חתימות מהביט? ממי?אין.. 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב?לא 39. תוסיפי את התמונה:אבל אין5#$#^%$@ 40. שמת לב שהגענו ל40?כה יאללה עוד 10...יאללה 41. איזה סוג פלאפון יש לך?סוני אריקסון נפתח כזה>< 42. היית פעם באתר של ביט 69?כה 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך?יש לי את לורל נראהלי 44. לי יש זה מעניין אותך?מאגניב לך 45. ידעתי שלא|XD| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה?on my own-the used 46. את אוהבת את FOB?כה 47. את יודעת שהביט כן?כל הכבוד להם^^ 48. מה את יודעת על הביט?לא יודעת>< 49. תנו שאלה?שאלה.. 50. נהנית בכללי מהשאלון?מאוד

n e t a 6 9

New member
מצ'עמםם

1. בת כמה את?13.3 2. מאיפה בארץ?חור כול שהוא.. 3. באיזה חברת סלולר את?סלקום.. 4. ביס או הוט?הוט 5. יש לך בלוג?לא 6. יש לך מייספיס?לא 7. יש לך שוקס?כן 8. יש לך משהו אחר?מהו?ICQ 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם-אם אתם צריכים תשאלו... 10. כמה חדרים יש אצלך בבית?אנחנו בבנייה עכשיו אז את מה אני צריכה לכתוב? 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון]-בנתיים בסדר... 12. מה השיר הכי אהוב עליך?יש מלאא 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך? זה מתחיל להפחיד.. 14. יש לך חיית מחמד?לא =[[[ 15. איזו?תקרא/י למעלה.. 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון?בנתיים....נייס 17. בא לך להמשיך?מה לעשות-משעמם..!! 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי?מה שתגידי.. 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך?1 20. כמה אחים?1 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון?האמת שאני מתה לשמוע מוזיקה אבל אין לי כוח לפתוח את זה..טוב נו נשמע.. 22. מהו?אתה תמיד רוצה לקרוא פעמיים כול דבר?? 23. יש לך מחשב נייד או נייח?נייד לא אבל מה זה נייח..?? 24. את מי מהביט את הכי אוהבת?דוויק =].....סתם כולםם 25. נכון לורל סקסי?בארורר 26. ונכון ברי חתיך?הכי בעולםם 27. ונכון רענן שווה?אחד השווים 28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט?יש כמה... 29. עד כאן את נהנית?אם משעמם אז הכול כיף.. 30. רוצה עוד שאלות על הביט?לך על זה.. 31. עכשיו מבחן כזה:שוט! 32. כמה שירים יש לביט?להתחיל לספור???? 33. מי כותב את השירים?רענן (השווה) 34. מי מנגן על מה?רענן-גיטרה ברי-גיטרה לורל-תופים 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות?לא 36. פגשת פעם מישהו מביט?לצערי לא.. 37. יש לך חתימות מהביט? ממי?לאאאא =[[[ 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב?לא נראה לי.. 39. תוסיפי את התמונה-חייב טיפול דחוףףף 40. שמת לב שהגענו ל40?אז..? יאללה עוד 10... ישששש 41. איזה סוג פלאפון יש לך?הוא מעפןןןן!! 42. היית פעם באתר של ביט 69?אכן.. 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך?בוא נגיד שאם היה לי מייספיס אז בארורר שכן! 44. לי יש זה מעניין אותך?לא ממש.. 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה?גאידמק (התקווה 6 שליטהה) אני יחליף בקרוב! 46. את אוהבת את FOB?לא כול כך.. 47. את יודעת שהביט כן?אושררררררר 48. מה את יודעת על הביט?הרבה.. 49. תנו שאלה?לא בא לי 50. נהנית בכללי מהשאלון?היה נחמד!

קאיה3

New member
שאלון..:)

1. בת כמה את?14 2. מאיפה בארץ?רמת גן 3. באיזה חברת סלולר את?פלאפון 4. ביס או הוט?הוט 5. יש לך בלוג?לא 6. יש לך מייספיס?אממ..בערך..הוא דיי לא בשימוש 7. יש לך שוקס?לא 8. יש לך משהו אחר?מהו?כן מקושרים 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם 10. כמה חדרים יש אצלך בבית?3 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון]אממ ממש לא 12. מה השיר הכי אהוב עליך?אין שיר הכי אהוב אני אוהבת הרבה.. 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך?לא יודעת..=\ 14. יש לך חיית מחמד?כן 15. איזו?2 ארנבות מדהימות! 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון?אממ כן 17. בא לך להמשיך?כן 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי?אוקיי 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך?1 20. כמה אחים?1 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון?לא 22. מהו?כלום 23. יש לך מחשב נייד או נייח?לא 24. את מי מהביט את הכי אוהבת?לורל..D: 25. נכון לורל סקסי?נכון!!! 26. ונכון ברי חתיך?הממ חמוד.. 27. ונכון רענן שווה?גם חמוד.. 28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט?לא יודעת..אני אוהבת הרבה שלהם 29. עד כאן את נהנית?כן 30. רוצה עוד שאלות על הביט?לא מפריע לי 31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט?לפי מה שלורל רשם אז 40.. 33. מי כותב את השירים?רענן 34. מי מנגן על מה?לורל-תופים,רענן-גיטרה\באס וברי-באס\גיטרה 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות?לא.. 36. פגשת פעם מישהו מביט?לא אבל הייתי רוצה! 37. יש לך חתימות מהביט? ממי?אין:( 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב?אממ לא 39. תוסיפי את התמונה 40. שמת לב שהגענו ל40?חח.. לא.. יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך?V3 לא ממולץ!!! 42. היית פעם באתר של ביט 69?כןן 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך?אין לי מייספיס 44. לי יש זה מעניין אותך?לא כל כך 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה?אין שיר.. 46. את אוהבת את FOB?מאוד 47. את יודעת שהביט כן?לא.. 48. מה את יודעת על הביט?כל מיני דברים.. אבל לא הרבה.. 49. תנו שאלה?.... 50. נהנית בכללי מהשאלון?מרובו..

למעלה