ישלי שיר שמעצבן אנשים D: ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif
[אינלי באמת שיר שמעצבן אנשים
] 1. בת כמה את?14 ו3 חודשים פחות כמה ימים
.. אני חושבת
2. מאיפה בארץ?ששששששששששששש...סוד כמוס 3. באיזה חברת סלולר את?אורנג' 4. ביס או הוט?הוט
5. יש לך בלוג?לא 6. יש לך מייספיס?אהא 7. יש לך שוקס?לא 8. יש לך משהו אחר?מהו?שין\ביבו 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם למטה
10. כמה חדרים יש אצלך בבית?6 כולל סלון
11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון]לא
12. מה השיר הכי אהוב עליך?פיי יש מלא.. אמ.. כל השירים של גרין דיי
13. מה הסוג פרחים האהוב עליך?הפרח הזה עם הגבעול ועלי הכותרת
14. יש לך חיית מחמד?אהא 15. איזו?דג העונה לשם צילי ותוכי שעונה לשם פאקו
16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון?אהא 17. בא לך להמשיך?אהא 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי?אע? 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך?אין:-\ 20. כמה אחים?3 אחים גדולים
21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון?אהא 22. מהו?שומעת את השירים של רוקסטאר
23. יש לך מחשב נייד או נייח?נייד
24. את מי מהביט את הכי אוהבת?רענן
25. נכון לורל סקסי?בקטנה
26. ונכון ברי חתיך?אהא 27. ונכון רענן שווה?כה
28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט?עוגות גבינה\כמו שלך 29. עד כאן את נהנית?אהא 30. רוצה עוד שאלות על הביט?שיהיה.. 31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט?התקלתם אותי
33. מי כותב את השירים?רענן..XD 34. מי מנגן על מה?לורל תופים ברי גיטרה וקולות ורענן גיטרה ושר . [מי מי יכול עליי
] 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות?לאXD 36. פגשת פעם מישהו מביט?לאP: 37. יש לך חתימות מהביט? ממי?- 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב?אינלי תמונות שלהם במחשב..
39. תוסיפי את התמונה.. ואם לא בא לי יום שני.. 40. שמת לב שהגענו ל40?כה יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך?V3
42. היית פעם באתר של ביט 69?אהא 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך?אהא 44. לי יש זה מעניין אותך?לא 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה?בשין זה KISS ME במייספייס עוד לא שמתי, ואינלי שמץ איך שמים בביבו שירים..
46. את אוהבת את FOB?מאוד
47. את יודעת שהביט כן?לא
48. מה את יודעת על הביט?שבם להקה D: 49. תנו שאלה? מה קורה? 50. נהנית בכללי מהשאלון?אהא