שאלון

dweck2k

New member
האמת לגבי כמות השירים

רענן כתב 30 ומשהו שירים לאלבום השני, והיו 20 לאלבום הראשון. סתם בשביל הדיוק.

helush716

New member
התהליך הזה הוא תהליך ידוע אבל ../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

נכתב חומר בכמות מסויימת ואז מחליטים מי מהשירים הם החזקים והטובים ביותר, והם אלו שנכנסים לאלבום. בתור כותב ויוצר אני מקווה מאוד שרענן מצליח לכתוב חומר בכמות שרשמת כי זה מעולה
כשיש מוזה זה נפלא
ורענן, אם אתה קורא את זה.. ממש ממש במקרה
אז אני מאחלת לך שהמוזה תמשיך לבוא ושההשראה אף פעם לא תיגמר. "השירים שלי הם המילים שמעולם לא אמרתי".. יש משהו יפה במשפט הזה.. אולי הוא מדבר גם אליך.. או ידבר בעתיד שיהיה בהצלחה עם הקליפ והאלבום החדש ושאר הדברים הבאים
[לכל הביט] לילה טוב :]

sapirze

New member
עונה כי משעמם לי :-|

1. בת כמה את? 15 וחודשיים בערך.. 2. מאיפה בארץ? באזור שביט 69 גרים בו.. 3. באיזה חברת סלולר את?זה כל כך משנה ? נו סלקום 4. ביס או הוט? כנ"ל - יס 5. יש לך בלוג?לא 6. יש לך מייספיס?כם 7. יש לך שוקס?מה זה ? 8. יש לך משהו אחר?מהו? 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם : תסתכלו בחתימה שלי 10. כמה חדרים יש אצלך בבית? נדמה לי 4 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון] מאוד 12. מה השיר הכי אהוב עליך? My Chemical Romance -Teenagers 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך? לא יודעת...נו נגיד חבצלת חח 14. יש לך חיית מחמד? לא 15. איזו?אין ללי 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון? אפשר לאמר 17. בא לך להמשיך? קדימה 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי? כן 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך? 2 20. כמה אחים? 1 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון? כן 22. מהו? משמיעה לאחותי הקטנה שירים של מאה שירים ראשונים :-| 23. יש לך מחשב נייד או נייח? נייח 24. את מי מהביט את הכי אוהבת?
25. נכון לורל סקסי? לא 26. ונכון ברי חתיך? לא 27. ונכון רענן שווה? לא 28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט? יש שיר מצחיק אחד של דני מכור לבמבה ... זה קורע אותי אז נגיד שזה השיר.. 29. עד כאן את נהנית? נממ בערך 30. רוצה עוד שאלות על הביט? לא ממש 31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט? לא יודעת 33. מי כותב את השירים? פעם קרן אמרה לי שהסולן כותב את השירים.. 34. מי מנגן על מה? אני יודעת שיש אחד שמנגן על תופים ושניים על גיטרות , יותר מזה כלום 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות? לא 36. פגשת פעם מישהו מביט? כן..את שלושתם בבית הספר..כל יום , חוץ מהימים של השביתות... 37. יש לך חתימות מהביט? ממי? אין לי 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב? לא 39. תוסיפי את התמונה אין לי 40. שמת לב שהגענו ל40?כן איזה קטע.. יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך?פלאפון שמנסגר ונפתח 42. היית פעם באתר של ביט 69? יש להם אתר בכלל ? יש לי אותם במייספייס רק... 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך? מה שכתבתי למעלה- כן 44. לי יש זה מעניין אותך? לא ממש 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה? לא זוכרת 46. את אוהבת את FOB? מאוד 47. את יודעת שהביט כן? נגיד.. 48. מה את יודעת על הביט? שהם להקה שלומדת בשכבה שלי...
מה את מצפה שאני אכתוב פה ? 49. תנו שאלה? את משועממת או מה ? חחח שאלון ממש מוזר אבל נחמד חיחי 50. נהנית בכללי מהשאלון? זה נחמד להעביר את השיעמום... חח סתם אבל היה נחמד... במיוחד שכרגע משעמם לי ..

S p r i n g B

New member
ויפידו! שאלון ../images/Emo13.gif

1. בת כמה את? 15 2. מאיפה בארץ? נהריה 3. באיזה חברת סלולר את? סלקום 4. ביס או הוט? הוט 5. יש לך בלוג? לא 6. יש לך מייספיס? לא 7. יש לך שוקס? גם לא...
8. יש לך משהו אחר?מהו? --- 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם --- 10. כמה חדרים יש אצלך בבית? זה באמת משנה? 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון] ת'אמת? כן... 12. מה השיר הכי אהוב עליך?ואוו יש הרבה 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך? ורדים
14. יש לך חיית מחמד? לא 15. איזו? --- 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון? אממ לא
17. בא לך להמשיך? טוב נו... נזרום... 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי? אוקי 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך? 2 20. כמה אחים? אין 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון? שומעת מוזיקה
22. מהו? כתבתי למעלה.... 23. יש לך מחשב נייד או נייח? גם וגם 24. את מי מהביט את הכי אוהבת? את כולםםםםם
25. נכון לורל סקסי? יאפ
26. ונכון ברי חתיך? יאפ!
27. ונכון רענן שווה? הכי בעולם!
28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט? נראה לי שחומרים רטובים ורק ידידים 29. עד כאן את נהנית? סביר....
30. רוצה עוד שאלות על הביט? כןכןכןכן 31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט? הרבה... קודם יש את האלבום שבוא יש 12.. יש את האוור לשנה הבאה.... יש את אלה שהם לא הכניסו לאלבום ושרו בהופעות לפני שהאלבום יצא (יש אפילו משהו באנגלית אם אני לא טועה....) ויש את השירים מהאלבום הבא (מרת שיניים, גומי כהן...)" א'קיצר, יש להם הרבה שירים
33. מי כותב את השירים? בדר"כ רענן.. אבל למשל את "כל הילדים" כתבו רענן ולורל... 34. מי מנגן על מה? לורל- תופים, רענן- גיטרות בדר"כ חשמלית נראה לי, ברי בדר"כ בס אם אני לא טועה.... אם אני לא טועה ברי ורענן מחליפים בין בס לחשמלית.... 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות? אממ לא
36. פגשת פעם מישהו מביט? לא
37. יש לך חתימות מהביט? ממי? לא
38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב? התמונה הזאת מצחיקה אותי: לורל חמוד כזה, ברי ש'קס כהרגלו ורענן כולו מסטול
39. תוסיפי את התמונה 40. שמת לב שהגענו ל40? הללויה יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך? נוקיה 42. היית פעם באתר של ביט 69? ודאי
43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך? אין לי מייספיס 44. לי יש זה מעניין אותך? אממ לא
45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה?--- 46. את אוהבת את FOB? כן 47. את יודעת שהביט כן? כן 48. מה את יודעת על הביט? הרבה... 49. תנו שאלה? אממ לא
50. נהנית בכללי מהשאלון? ככה
המשך יום נעים

tal iero

New member
שאלון

1. בת כמה את? 13 2. מאיפה בארץ? צפון 3. באיזה חברת סלולר את? סלקום 4. ביס או הוט? יס! 5. יש לך בלוג? לא 6. יש לך מייספיס? כה 7. יש לך שוקס? כה 8. יש לך משהו אחר?מהו? אין משו אחר אבל גם באלה אני לא משתמשת ככ הרבה 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם: מייספייס ושוקס!!!!!! חח 10. כמה חדרים יש אצלך בבית? אינלי מושג ואני לא הולכת לספור !! 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון] לא מטריד אבל דיי קרציה.. 12. מה השיר הכי אהוב עליך? לא יודעת יש הרבה 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך? לא יודעת 14. יש לך חיית מחמד? כןן ! יש כלבה 5 דגים ו3 סוסות 15. איזו? אה אופס.. כתבתי בשאלה למעלה 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון? נהנית??--- 17. בא לך להמשיך? אינלי שום דבר יותר טוב לעשות.. אז אני ימשיך 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי? טוווווב... מה שתגידי 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך? 1 20. כמה אחים? 2 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון? יושבת על כיסא נושמת רואה ושומעת 22. מהו? מה מהו?? 23. יש לך מחשב נייד או נייח? נייפשבדחיגחם 24. את מי מהביט את הכי אוהבת? בריייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי 25. נכון לורל סקסי? יאפ 26. ונכון ברי חתיך? אהאא........ פי 8 מלורל=] 27. ונכון רענן שווה? כה 28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט? אממ...... ניראלי רק ידידים.. 29. עד כאן את נהנית? שאלת כבר!! 30. רוצה עוד שאלות על הביט? מה זה יעזור מה אני יענה? את שואלת מה שבא לך 31. עכשיו מבחן כזה: כאיזה??! 32. כמה שירים יש לביט? לורל אמר שיותר מ40... אז אני מאמינה לו 33. מי כותב את השירים? רענן 34. מי מנגן על מה? רענן גיטרה, ברי גיטרה, לורל תופים 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות? לא 36. פגשת פעם מישהו מביט? לא=/ 37. יש לך חתימות מהביט? ממי? מהממי?? אין לי 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב? מה אכפת לך? 39. תוסיפי את התמונה לא רוצה 40. שמת לב שהגענו ל40? לא יאללה עוד 10... לא בא לי 41. איזה סוג פלאפון יש לך? מעפן כזה 42. היית פעם באתר של ביט 69? כה 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך? כה 44. לי יש זה מעניין אותך? לא 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה? במייספייס- טירס דונט פול-בולט פור מיי ולנטיין 46. את אוהבת את אייככככככככככככ לא!!!FOB? 47. את יודעת שהביט כן? לא 48. מה את יודעת על הביט? דברים 49. תנו שאלה? לא רוצה 50. נהנית בכללי מהשאלון? אמממממממממ

ביטטט לא הביטטט וואיי

1. בת כמה את? 16 2. מאיפה בארץ? חיפה 3. באיזה חברת סלולר את? סלקום 4. ביס או הוט? הוט 5. יש לך בלוג? לא 6. יש לך מייספיס? כן http://myspace.com/liorlivne 7. יש לך שוקס? נראלי שכן חחח 8. יש לך משהו אחר?מהו? מקושרים גם.. 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם נו פרסמתי 10. כמה חדרים יש אצלך בבית? אהה כי אני סופרת נכון 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון] כן 12. מה השיר הכי אהוב עליך? לא יודעת 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך? היביסקוס 14. יש לך חיית מחמד? כן 15. איזו? כלבה 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון? לא 17. בא לך להמשיך? לא 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי? אוקיי 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך? 1 20. כמה אחים? 3 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון? כן 22. מהו? לדבר ולשמוע מוסיקה 23. יש לך מחשב נייד או נייח? כן 24. את מי מהביט את הכי אוהבת? את כולם? 25. נכון לורל סקסי? בטח 26. ונכון ברי חתיך? בטח 27. ונכון רענן שווה? בטח 28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט? הביט עלק חחח ביט. אמממ יותר מדי סרטים ורק ידידים 29. עד כאן את נהנית? לא!!!!!!! 30. רוצה עוד שאלות על הביט? ביט לא הביט 31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט? הרבה.. לא הכל נכנס לדיסקים נראלי 33. מי כותב את השירים? את הרוב רענן לדעתי 34. מי מנגן על מה? ברי על גיטרה ורענן על בס והם מתחלפים לפעמים.. לורל תופים 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות? לא 36. פגשת פעם מישהו מביט? כן בערך 37. יש לך חתימות מהביט? ממי? לא.. מה אני בת 12 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב? לא 39. תוסיפי את התמונה 40. שמת לב שהגענו ל40? כן יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך? נוקיה N95 42. היית פעם באתר של ביט 69? לא 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך? כן 44. לי יש זה מעניין אותך? לא 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה? מייספייס - sorry your'e not a winner by Enter Shikari שוקס.. של יוסלס איידי נראלי 46. את אוהבת את FOB? כן 47. את יודעת שהביט כן? ביט ראבקקקקקקקק לא הביטט 48. מה את יודעת על הביט? שאמא שלהם.. סתם נו מה יש לך 49. תנו שאלה? 50. נהנית בכללי מהשאלון?

ברלץ

New member
תשובות

1. בת כמה את? 15 במרץ 16 2. מאיפה בארץ?חיפה 3. באיזה חברת סלולר את?סלקום 4. ביס או הוט?הוט 5. יש לך בלוג?היה לי 6. יש לך מייספיס?לא 7. יש לך שוקס?חס ושלום 8. יש לך משהו אחר?מהו?לא 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם- אבל אין לי 10. כמה חדרים יש אצלך בבית? 13 כולל סלון שירותים ומקלחת, בלי-6 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון] לא ממש 12. מה השיר הכי אהוב עליך? misery business - paramore 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך? נרקיס 14. יש לך חיית מחמד? לא הלוואי שהיית הלי אמא שלי שונאת חיות 15. איזו?- אבל אמרתי שאין לי 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון? כן הוא דיי נחמד 17. בא לך להמשיך? למה לא 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי? כן 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך? 3 20. כמה אחים?0 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון?כן 22. מהו? מדברת עם חברה שלי 23. יש לך מחשב נייד או נייח? נייח 24. את מי מהביט את הכי אוהבת? לורל 25. נכון לורל סקסי? בטירוף 26. ונכון ברי חתיך? ברור 27. ונכון רענן שווה? נכון 28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט? רק ידידים 29. עד כאן את נהנית?כן 30. רוצה עוד שאלות על הביט?סבבה 31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט? בערך 10 33. מי כותב את השירים? אני חושבת שרענן אם אני לא טועה 34. מי מנגן על מה? רענן וברי על גיטרות ולורל על תופים 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות? לא 36. פגשת פעם מישהו מביט? לא אבל ממש בא לי 37. יש לך חתימות מהביט? ממי? אין לי 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב? לא 39. תוסיפי את התמונה - סבבה 40. שמת לב שהגענו ל40? יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך? אין לי מושג 42. היית פעם באתר של ביט 69? כן 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך? אין לי מייספיס 44. לי יש זה מעניין אותך 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה? אין לי לא זה ולא זה 46. את אוהבת את FOB? ברור 47. את יודעת שהביט כן?מה? 48. מה את יודעת על הביט? כלום 49. תנו שאלה?אין לי 50. נהנית בכללי מהשאלון? היה נחמד לא יותר מזה

עדי D

New member
חהחה

. בת כמה את? 16וחצי 2. מאיפה בארץ? חיפה 3. באיזה חברת סלולר את? אורנג' 4. ביס או הוט? הוט 5. יש לך בלוג? היה 6. יש לך מייספיס? אכן 7. יש לך שוקס? לא 8. יש לך משהו אחר?מהו? יש לי מקושרים גם 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם : בעעע . http://www.myspace.com/adi_vin 10. כמה חדרים יש אצלך בבית? 5 [עם סלון] 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון] לא.. 12. מה השיר הכי אהוב עליך? יש המון 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך? נגיד ורדים.. 14. יש לך חיית מחמד? חתולייי שמןןן 15. איזו? חתול.. 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון? מאוד 17. בא לך להמשיך? בוודאי 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי ? אוקי. [??] 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך? אין לי 20. כמה אחים? אחד 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון? אכן.. 22. מהו? שומעת מוזיקה ובמסייפייס משוטטת לי 23. יש לך מחשב נייד או נייח? נייח? 24. את מי מהביט את הכי אוהבת? שקטטט 25. נכון לורל סקסי? נכון 26. ונכון ברי חתיך? נכון 27. ונכון רענן שווה? לא [אעאעא38247 חייבים להרות את הרצף] 28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט? כל הילדים והמשחק הלא נכון 29. עד כאן את נהנית? מאוד 30. רוצה עוד שאלות על הביט? לא 31. עכשיו מבחן כזה: איפ נו 32. כמה שירים יש לביט? 12 בדיקס.. 33. מי כותב את השירים? אמממ רענן? 34. מי מנגן על מה? רענן גיטרה ברי באס ולורל תופים 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות? לא 36. פגשת פעם מישהו מביט? אכן 37. יש לך חתימות מהביט? ממי? לא>< 38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב? לא 39. תוסיפי את התמונה אין ליי 40. שמת לב שהגענו ל40? לא יאללה עוד 10... יאללה 41. איזה סוג פלאפון יש לך? נוקיה 3100 42. היית פעם באתר של ביט 69? אכן 43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך? אכן 44. לי יש זה מעניין אותך? לא 45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה? going forward- got no shama 46. את אוהבת את FOB? אכן 47. את יודעת שהביט כן? כן 48. מה את יודעת על הביט? שהם פעורייםם. D: 49. תנו שאלה? מממממממממממ מה השעה? 50. נהנית בכללי מהשאלון? מאוד

למעלה