ויפידו! שאלון ../images/Emo13.gif
1. בת כמה את? 15 2. מאיפה בארץ? נהריה 3. באיזה חברת סלולר את? סלקום 4. ביס או הוט? הוט 5. יש לך בלוג? לא 6. יש לך מייספיס? לא 7. יש לך שוקס? גם לא...
8. יש לך משהו אחר?מהו? --- 9.עכשיו תפרסמו את מה שיש לכם --- 10. כמה חדרים יש אצלך בבית? זה באמת משנה? 11. אני נישמע מטריד? [יענו השאלון] ת'אמת? כן... 12. מה השיר הכי אהוב עליך?ואוו יש הרבה 13. מה הסוג פרחים האהוב עליך? ורדים
14. יש לך חיית מחמד? לא 15. איזו? --- 16. עד עכשיו את נהנית מהשאלון? אממ לא
17. בא לך להמשיך? טוב נו... נזרום... 18. את ממשיכה בלי לשאול אוקיי? אוקי 19. יאללה ממשיכים.... כמה אחיות יש לך? 2 20. כמה אחים? אין 21. את עושהעכשיו עוד משהו חוץ מהשאלון? שומעת מוזיקה
22. מהו? כתבתי למעלה.... 23. יש לך מחשב נייד או נייח? גם וגם 24. את מי מהביט את הכי אוהבת? את כולםםםםם
25. נכון לורל סקסי? יאפ
26. ונכון ברי חתיך? יאפ!
27. ונכון רענן שווה? הכי בעולם!
28. מה השיר הכי אהוב עליך של הביט? נראה לי שחומרים רטובים ורק ידידים 29. עד כאן את נהנית? סביר....
30. רוצה עוד שאלות על הביט? כןכןכןכן 31. עכשיו מבחן כזה: 32. כמה שירים יש לביט? הרבה... קודם יש את האלבום שבוא יש 12.. יש את האוור לשנה הבאה.... יש את אלה שהם לא הכניסו לאלבום ושרו בהופעות לפני שהאלבום יצא (יש אפילו משהו באנגלית אם אני לא טועה....) ויש את השירים מהאלבום הבא (מרת שיניים, גומי כהן...)" א'קיצר, יש להם הרבה שירים
33. מי כותב את השירים? בדר"כ רענן.. אבל למשל את "כל הילדים" כתבו רענן ולורל... 34. מי מנגן על מה? לורל- תופים, רענן- גיטרות בדר"כ חשמלית נראה לי, ברי בדר"כ בס אם אני לא טועה.... אם אני לא טועה ברי ורענן מחליפים בין בס לחשמלית.... 35. אין לי עוד שאלות יש הצעות? אממ לא
36. פגשת פעם מישהו מביט? לא
37. יש לך חתימות מהביט? ממי? לא
38. יש לך תמונה מצחיקה של הביט במחשב? התמונה הזאת מצחיקה אותי: לורל חמוד כזה, ברי ש'קס כהרגלו ורענן כולו מסטול
39. תוסיפי את התמונה 40. שמת לב שהגענו ל40? הללויה יאללה עוד 10... 41. איזה סוג פלאפון יש לך? נוקיה 42. היית פעם באתר של ביט 69? ודאי
43. יש לך את ביט 69 בחברים במייספיס שלך? אין לי מייספיס 44. לי יש זה מעניין אותך? אממ לא
45. ידעתי שלא|סג| . מה השיר שלך במייספיס\ שוקס או לא יודעת מה?--- 46. את אוהבת את FOB? כן 47. את יודעת שהביט כן? כן 48. מה את יודעת על הביט? הרבה... 49. תנו שאלה? אממ לא
50. נהנית בכללי מהשאלון? ככה
המשך יום נעים