שאלון!

שאלון!

1.באיזה שעות של היום אתה אוהב לרכב? א.בבוקר מוקדם ב. בבוקר צוהריים ככה ג.אחר הצוהוריים ד.בערב 2.האם יש רוכבים (בגילך!) שאתה שונא בחווה שלך?! א. לא יותר מאחד או שנים ב.ממש לא ג.לפעמים כשמישהו עולה לי על העצבים אבל בדרך כלל לא ד. ברור שיש! יש אנשים שאני שונא אבל חיים עם זה! 3.כמה פעמים אתם מסבנים ציוד? א.אחרי כל רכיבה ב.פעם בשבוע ג.פעמיים שלוש בחודש ד.פעם בחודש +- 4.שכל אחד יוסיף בתורו שאלה אחת ומי שאחריו יענה לשאלה של מי של]פניו ובסוף יוסיף עוד שאלה ובסוף יצא שאלון ארוך ונחמד!

Shai Felton

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo174.gif

1.באיזה שעות של היום אתה אוהב לרכב?
ג.אחר הצוהוריים
2.האם יש רוכבים (בגילך!) שאתה שונא בחווה שלך?!
ב.ממש לא
3.כמה פעמים אתם מסבנים ציוד?
א.אחרי כל רכיבה 4.

צדק8

New member
שיהיה, אני.

1.באיזה שעות של היום אתה אוהב לרכב? בערב..אבל רק בשנה השניה שלי בווסטרן רכבתי בערב..עכשיו אני רוכב בצוהריים- אחרי הצוהריים..ופשוט ככה זה, זה מה שיש. 2.האם יש רוכבים (בגילך!) שאתה שונא בחווה שלך?! לא ..לא במיוחד..לא (באינגליש) כן, דיי הרבה. כי הם מפונקים בצורה מחרידה (ווסטרן) 3.כמה פעמים אתם מסבנים ציוד? אחרי כל רכיבה (באינגליש) פעמיים שלוש בחודש(ווסטרן) 4.שאלה ?מממממ... כמה פעמים בשבוע אתם נמצעים בחווה ? וואי..איזה מקורית אני...

תשובות......

1.באיזה שעות של היום אתה אוהב לרכב? אני אוהבת לרכב הכי אחר הצהריים כי אחר כך אני יוצאת לשביל וכל הילדים הקטנים מהפארק מתלהבים... חחח אויי סוס!!... 2.האם יש רוכבים (בגילך!) שאתה שונא בחווה שלך?! אממממ לא ממש... יש גדולים יותר שכן... אבל אלו שבגיל שלי ממש חמודים!! 3.כמה פעמים אתם מסבנים ציוד? חחחחח אני מעדיפה לא לענות על זה.. אני ממש עצלנית בנוגע לזה.. פעם אחרונה שהציוד שלי קיבל שימון טוב היה מתי שדורון הייתה אצלי.. חחח שזה מלפני חודש וחצי לפחות..
.. חחח דורון אולי תבואי שוב לביקור??
4.שאלה ?מממממ... כמה פעמים בשבוע אתם נמצעים בחווה? אני נמצאת בחווה בסביבות ה-3-4 פעמים בשבוע... שאלה משלי... 5. כמה אימוני קפיצות/דרסא'ז בשבוע אתם עושים עם המאמן שלכם? אני עושה בדר"כ 2 אימוני קפיצות ואולגה עושה 1 או 2.. זה תלוי כמה הסוס קפץ בשבוע ובאיזה גובה.. אם הוא קפץ באימון אוקסר של 90 זה לא מאמץ וזה לא בעייה שהוא יעשה עוד 2 אימונים באותו השבוע....

TauraMan

New member
תשובות../images/Emo20.gif

1. אני אוהבת לרכב בבוקר או בערב אבל בגלל עילוצים רוכבת רק אחר הצהריים 2. לא.. למה לשנוא? 3. אנחנו מסבנים ציוד לפני כל תחרות או פעם בשבוע, דרור!!!! אני כועסת!! אני הייתי הראשונה שסיבנתי את הציוד ונשבעת לי שאת תסבני כל שבוע!! וזה ציוד חדש! חייבים!! ארררררר! תכריחי את החצי פנסיונית
4. כל יום. 5. כמה אימוני קפיצות/דרסז' בשבוע אתם עושים עם המאמן שלכם? לרוב פעמים, שלישי ורביעי אבל עם הסוסים עבדו קשה מדי השבוע או שיש תחרות אז לפעמים מצמצמים לשיעור אחד..

Shai Felton

New member
חחח דרור../images/Emo174.gif../images/Emo171.gif

זה ציוד חדש לא? אם כן אז את חייבת לסבן אותו! זה מלא חודש וחצי
אני מנקה ציוד אחרי כל רכיבה... חחחח... הוא בטח כבר ממש מטונף! אל תתעצלי!

Shai Felton

New member
תשובה לשאלה של דרור../images/Emo171.gif../images/Emo174.gif

כמה אימוני קפיצות/דרסא'ז בשבוע אתם עושים עם המאמן שלכם? אצלנו זה משולב, כמעט כל אימון קופצים אבל לפני זה עובדים הרבה על דראסז'.... יש שיעורים שקופצים יותר ויש כאלו שפחות.

תגידו לי מזל טובב!! אתמול לראשונה..

מאז שדורון עשתה את הציוד.. אני גם סיבנתי את כל הציוד!! וגם שימנתי אחר כך!!! כיפק היי!! כיפק היי!! כיפק הי הי הי!!!!חחחחחחחחחח

Shai Felton

New member
הגיע הזמן!!!!../images/Emo171.gif../images/Emo174.gif

חחחחחחחח...... תנסי לעשות את זה לעיתים קרובות יותר

puremelody

New member
תשובות....:)

1.באיזה שעות של היום אתה אוהב לרכב? ג.אחר הצוהוריים 2.האם יש רוכבים (בגילך!) שאתה שונא בחווה שלך?! ג.לפעמים כשמישהו עולה לי על העצבים אבל בדרך כלל לא 3.כמה פעמים אתם מסבנים ציוד? ג.פעמיים שלוש בחודש 4.שכל אחד יוסיף בתורו שאלה אחת ומי שאחריו יענה לשאלה של מי של]פניו ובסוף יוסיף עוד שאלה ובסוף יצא שאלון ארוך ונחמד! אוקי והשאלה שלי: 5.האם אתם נוהגים להביא משהו לסוס כשאתם באים לחווה?(כמו סוכר או גזר) א.תמיד ב.כל כמה שבועות ג.לעיתים רחוקות ד אף פעם לא

ותשובה לשאלה של puremelody .....

תמיד תמיד אני מביאה!! בדר"כ אני מביאה משהו כמו 4 גזרים... ועוד קוביות סוכר... אבל אם אין גזרים אני לוקחת תפוח וחותכת אותו לאיזה 6 חתיכות ומוציאה את הגרעינים...

puremelody

New member
קרה לך פעם ש..

סוס לא רצה לאכול את התפוח? יש כמה סוסים בחווה שלי שמסתכלים על התפוח במבט של "איכס" כזה...מוזרים...

דווקא תפוח הוא מת על זה.. אבל קרה..

לי שהבאתי לו תירס והוא לא רצה.... הוא כזה הריח ואז כזה עשה פרצוף מה זה מצחייקק חחחח את קולט אותו מרים את השפה העליונה.. זה הדבר הכי חמוד שקיים!!!! נשפכתי עם אבא שלי מצחוק על הרצפה... וניסיתי כמה פעמים עם התירס והוא כל פעם עשה את הדבר הזה.. חחחח המאמן שלי אמר לי: יש אנשים שאומרים שהדבר הזה שהם עושים עם השפה למעלה אומר שהסוס ככה צוחק... אבל לא יודעים אם זה נכון!!

gal616

New member
בקשר לשפה העליונה

אני שמעתי שהרמת השפה העליונה עוזרת להם להריח טוב יותר

MusTanG GT

New member
אני הבאתי לסוס שלי תפוז...

הוא אכל את זה במשך כמה דקות ובסוף ירק את הקליפה פחחחחחחחח

אסור להביא פרות הדר לסוסים!!!!!

בחיים אל תתני לסוס שלך פרות הדר שוב לעולם גם לא עגבנייה ודברים מבושלים וסדוויץ שישי בו גבינה או בשר בקיצור זה ממש מסוכן אל תתנילו פרי הדר(תפוז, קלמנטינה, אשכולית וכו')

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifכן אבל סוס לא יוכאל

מה שהוא לא אוהב ומה שרע לו מהפירות...חחחח אצלינו יש מנהג חדש בקרב תלמידי בצפר שהם מביאים לסוסים מלפפונים והסוסים חולים על זה וזה לא עושה כלום...חחח ובפורים היה לנו משחק עם תפוחי אדמה אז המלט אכל אותם מרצונו...[המלט אוכל ה-כ-ו-ל!!!]...בתאבון וגם נתתי לו פעם עוגת תפוחים וצימוקים של עוגות הבית קצת והוא אכל ואהב את זה נורא!!! וגם מי שנופל מביא לסוס אם הסוס רוצה וזה בסדר [לא שוקולד וקצפת ודברים כאלו] נותן לסוס פעם נתנו לטוי בוי לטעום קצת עוגיות צ'וקלאט צ'יפס והוא נורא אהב את זה...חחח חמוד!! בגלל הזקנון של הסוס זה עוזר לו להבדיל מה יגרום לו לחלות והיריח גם עוזר סוס לא יוכאל משהו שהוא לא אוהב או שיגרום לו לחלות ... הם אולי יטעמו אבל לא יותר מזה....

MusTanG GT

New member
ל-ליבי ומונטה.........

נועם אמר לי שזה בריא לתת לסוסים פירות שיש בהם ויטמינים ותפוז ביינהם. והוא גם אמר שלהביא תפוז צריך להביא פעם בהרבה זמן. לא חייב.

ליבי צודקת בהחלט!

אכן, ליבי צודקת, פרות הדר מכוסנים (!!!) לסוסים! זה נורא לא בריא להם! ובכן, בכל פרי יש ויטמינים יקירתי, אך יש ירקות ופירות ועוד צמחים שאסור לתת לסוסים, הסברים בהמשך.

למעלה