שאלון!

Shai Felton

New member
זה היה בצחוק../images/Emo171.gif../images/Emo174.gif

חחחח... זה מוזר לי כי אצלנו זה כל כך אחרת..... מי שרוכב גם מטפל בסוס ובציוד שלו...

את יודעת מה? הלוואי עליי....

שכל פעם שהיתי רוכבת הייתי צריכה גם לטפל בסוס ובציוד.. הלוואי אמן!

אממ...לא בדיוק....

אני באה, עוזרת עם הילדים הקטנים שבאים במלון/בשיעורים כסוס מוביל. ואם נשאר זמן פנוי אז אני גם רוכבת קצת חוץ מכשאני באה לשיעור שלי שאז אני רוכבת וזהו....

טוי בוי

New member
חחחחח ../images/Emo60.gif

1.אני אוהבת לרכב ב-5 בערך כי בשעות האלו בדרך כלל הכי נעים ואם זה טיול אז בין 4-6 לרכב כך...חחח אני גם אוהבת את השעה שאני רוכבת בה שש וחצי זה נורא נחמד בקיץ כי אני לא מתמקדת בטיולים ויש עוד אור ולא חם ולא קר מממש נעים גם לי וגם לסוס בחורף השעות הכי טובות זה 4-6 בערך ובקיץ 5-7 זה הכי נוח לרכב במנג' .....לטיול כול העונות רצוי לצאת בין 3-4 כי יש עוד אור וזה שעות די נוחות בקיץ עדיף 4 כי ב-3 נורא חם.... בבוקר אני אוהבת לרכב בערך ב9-12 כי זה נוח....אבל ב-12-11 מחליקית את המנג'ים שלנו אז קעיקרון אפשר לרכב עד 10 וחצי רק במנג'ים וב-13 לחזור לרכב בהם וגם בבקרים משחררים בדרך כלל סוסים במנג' בצפר ובמנג' מאחורי איפו שתהיה לנו מכונת הליכה בנתיים עושים שם לונג'ים או שיעורי בצפר של יציאה מהלונג' כזה זה גם לא מנג' די טוב לרכיבה כי יש בו קצת אבנים של חצץ בפינות ולכן ממש נימנעים מהשימוש בו רק אם חייבים לשחרר סוס שם משחררים... 2.ב-ר-ו-ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איל ביגל!!!!!!!!! איכסה של בן אדם נורא ואיום איך אפשר לחיות איתו?!?!?! הוא לא בגילי אבל אותו אני הכי סונאת חוץממנו אין עוד הוא זוועה לאנושות מפלצת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3.אני מנקה ציוד שיצא לי בדרך כלל לא, וגם יש המון ציוד לבצפר תחשבו מה זה 15 אוכפים 17 ראושיות זה נוראי! וגם יש איזה 30 שמיכות ו14 ספוגים וג'לפדים ומגנים שלא נדבר ומברשות.ררר אני שומרת על הציוד שאני משתמשת בו וביום שישי יש לי זמן כי יש את ענת אז עושים סדר במגנים שמיכות ספייר ג'לפדים ספייר וציוד ספייר בכלל וביום חמישי אם יוצא לי אני מנקה...חחחח

טוי בוי

New member
כן בעיקר בקיץ חחח../images/Emo60.gif

כי יש עוד אור ולא חם בכלל!!! ובחורף קר וחשוך אבל גם בסדר כי אף אחד לא רוכב אז יש לי מנג' משלי....חחחחחחחחחחחחחחחח יייישששששששש!

הזמן של השיעור העולה מבחינת

המזג אויר והכל אבל אני מאוווווווד עייפה בשעות כאלה! בזמן האחרון אני בכלל לא ישנה... טוב הגיע הזמן ללכת..... ביי

S H I L G I

New member
תשובות../images/Emo29.gif

.באיזה שעות של היום אתה אוהב לרכב? ד.בערב, בגלל שהכי נעים מבחינת מזג אוויר 2.האם יש רוכבים (בגילך!) שאתה שונא בחווה שלך?! ג.לפעמים כשמישהו עולה לי על העצבים אבל בדרך כלל לא ד. ברור שיש! יש אנשים שאני שונא אבל חיים עם זה! 2 התשובות נכונות לגבי..(אני לא אפרט) 3.כמה פעמים אתם מסבנים ציוד? אף תשובה לא נכונה, בד"כ לפני כל תחרות, אבל בטוח פעם בשבוע כשאין תחרויות 4.תשובה לחמוטל (כי אלה לא נתנה שאלה...
..נכון אלה?).. מה בא לדעתך קודם ההנאה של הסוס או ההנאה של הרוכב? כאילו אם אתה צריך לעבוד על איזה תרגיל אבל הסוס עבד כל היום והוא עייף מה תעשה תרכב עליו או תיתן לו לנוח? ההנאה של שנינו, אבל אם לי יש כוח ולסוס אני רואה שהוא עייף ברור שאני אתן לו לנוח.. והשאלה שלי: אם היתה לך האפשרות לרכב בחווה שרוכבים בה גם ווסטרן וגם אינגליש, היית מסכים לרכב את שניהם? (2 שיעורים בשבוע, שיעור אחד אינגליש ואחד ווסטרן)

../images/Emo150.gif

1.בבוקר צוהריים ככה.. 2.לא יותר מאחד או שניים 3.פעם בשבוע... 4.אין לי..... ולא עשיתי את זה לפי השאלות שהאחרים שאלו...

GrEeNwOmAn

New member
תשובות לשאלות הראשונות../images/Emo29.gif

1. ערב אני הכי אוהבת כי קריר ונעים. אבל אני רוכבת רק בבוקר\צהריים\אחר צהריים. רכבתי 3 פעמים בערב. 2. אני לא שונאת אף אחד בעולמנו חוץ מסאדם ועראפת וכל מה שקשור אליהם... 3. כל פעם אחרי הרכיבה, ובחווה שלי מסבנים ציוד כל יום, ופעם בשבוע פותחים את כל הרצועות ומסבנים אותם טוב. 4. למה התחלת לרכב? א. כי בא לי ב. בגלל חברים ג. קרוב משפחה התחיל לרכב וגם נאי רציתי. ד. אני מאוהב בהם מהרגע הראשון, אז ניסיתי, והתמכרתי!

zohark

New member
תשובותיייייי

1. אני אוהב או ממש בבוקר או ממש בערב (אם זה קיץ או סתם יום חם) כי אז ממש נעים......אני מעדיף בבוקר אבל יש בצפר ואני גם ככה בקושי מתעורר. אז יוצא לי לרכב רק אחרי הצהריים או בערב שזה גם נחמד... 2. יש ברור שיש...אבל לא הרבה.....אבל יש הרבה מאודדדדד לא בגילי שאני מאוווווד שונא. 3. פעם פעמיים בשבוע.....תלוי במצב שלו. 4.יש לי שני אימוני קפיצות ואימון דרסז' אחד בשבוע ...כל השאר זה פלאט וורק שאני עושה לבד, חוץ מיום חופש שיש לסוס במרעה כ-ל שבוע, וכמעט תמיד ישתחרות אזזה בעצם עוד אימון קפיצות. 5.תמיד אני מביא איתי משהו מתוק לנרט.....אם אני שוכח אני לוקח למישהו אחר חחח. 6. אני נמצא בחווה כל יום כל היום.

Sweet SuGaR

New member
חח זה קשה להיות לא בחווה אם אתה

בבית... |בטטה| החצר שלך זאת החווה!!!! אררררר גם אני צה

niko girl

New member
תשובות!!!!!!../images/Emo103.gif../images/Emo118.gif

1) באיזה שעות של היום אתה אוהב לרכב? א. בבוקר מוקדם. ב. בבוקר צהריים ככה. ג. אחר הצהריים.
ד. בערב. 2) האם יש רוכבים (בגילך!) שאתה שונא בחווה שלך?
א. לא יותר מאחד או שניים. ב. ממש לא. ג. לפעמים שמישהו עולה לי על העצבים אבל בדרך כלל לא. ד. ברור שיש! יש אנשים שאני שונאת, אבל החיים עם זה1 3) כמה פעמים אתם מסבנים ציוד? א. אחרי כל רכיבה. ב. פעם בשבוע. ג. פעמיים שלוש בחודש. ד. פעם בחודש +
ה. פעם בשנה שזוכרים שיש ציוד. ולא קראתי הכל...אז לא עניתי על השאלות.......אבל הנה עוד שאלה! 4) האם יש סוס לבן? א. כן כל סוס שני! ב. לא, יש רק את האלבינו. ג. מידי פעם רואים. ד. בטח!!! ראיתי פעם עדר שלם של סוסים לבנים! למרות ששאלתי את זה כבר אבל לא נורא...

סתיו!!!../images/Emo46.gif

יכולת להגיד לי!!! היינו מעלות את זה כסקר!!! זאת הבעיה בשאלונים האלה! הם פשוט תופסים את המקום של הסקר! 1. אני הכי אוהבת לרכב בלילה. 2. כן, יש הרבה אנשים שמעצבנים אותי... בערך אחד או שניים...חח 3. בכל יום. 4. סתיו, אני חייבת לדבר איתך דחוף!!!

יש לי אי סי קיו

את יודעת..... ואי אפשר לעלות מלא שאלות לסקר אחד והוא כבר תפוס... אני ממחכה לך באי סי!

למעלה