פשוט עוזרת לסוס להריח.. כי הסוס מריח משהו עם הנחיריים ואז כדי שהוא יוכל להתרכז שניה בריח אז הוא סותם לעצמו את הנחיריים עם השפה העליונה כדי שהריח לא יברח...
אבטיח וזה היה לו קשה לאכול.. אבל הוא אהב את זה... אבל אם רוצים לתת לו עכשיו קליפות אני לא מרשה כי זה ממש לא בריא להם.. ומישהו אמר לי פעם שקונוס מחוות עמק זוהר מת ממישהו שהביא לו קליפת אבטיח וזה גרם לו למשהו.. לא ממש הבנתי ואני גם לא זוכרת זה היה לפני 3 שנים!!!
תמיד תמיד אני מביאה!! בדר"כ אני מביאה משהו כמו 4 גזרים... ועוד קוביות סוכר... אבל אם אין גזרים אני לוקחת תפוח וחותכת אותו לאיזה 6 חתיכות ומוציאה את הגרעינים...
שעוזרות להם להריח! ולכן כל פעם שסוסה דורשת אפשר לראות את הסוסים בחווה עושים את זה!.... וגיליתי שקרמבו לא יודע לאכול קוביות סוכר ניסינו לתת לו והוא רק שיחק עם הלשון והפיל את הקוביחות אז הבעלים הקודמים שלו אמרה שהוא פשוט לא יודע לאכול כי אף פעם לא נתנו לו! חחח אבל גזרים הוא אוכל יפה מאוד חחח שמנדוז!
קוביות סוכר.. המאמן שלי סיפר לי שבהתחלה אפולו לא ידע איך לאכול קוביות סוכר.. והוא לימד אותו איך... תנו לקרמבו קובית סוכר.. ואז שימו לו יד כזאת על הפה שהוא לא יוציא אותה החוצה.... אז שאתם רואים שהוא הבין שהקובייה נמסה וככה תעשו כמה פעמים ותלטפו אותו והוא כבר ילמד.. זה מה שעושים....
אני אוהבת לרכב אחה"צ אני שונאת רק שני ילדים אולי קצת יותר אני מנקה ציוד אחרי כל רכיבה (רק רסן) ואני מביעה אוכל כל כמה שבועות כי אני תמיד שוכחת שאלה נוספת? האם התחברתם עם ילדים מהחווה א. לא כולם משוגעים ב. קצת רק עם ילד/ה אחת ג. כן יש לי כמה ד. מה זה צריך להיות אני חבר/ה של כולם
1. אני בדר"כ רוכבת אחרי הצהריים.. כי פשוט לא חם מדי.. 2. אמממ אני לא שונאת אף אחד בחווה אבל יש אנשים שמעצבנים אותי... 3. אני מסבנת את האוכף שלי 2 פעמים בשבוע ומשמנת אותו פעם בחודש... 4. אני לא עושה אימוני אחרים חוץ מאימוני דרסז' אז אני עושה 3-4 אימוני דרסז' בשבוע...
1) כל עוד לא ממש ממש חם אז לא משנה... 2) כן בודאי.... אבל בואו לא נזכיר שמות מי שאני מדברת עליו יודע... 3) אני עדיין לא סיבנתי אף פעם... אבל בטח מישהו אחר מסבן לא יודעת.... 4) מה בא לדעתך קודם ההנאה של הסוס או ההנאה של הרוכב? כאילו אם אתה צריך לעבוד על איזה תרגיל אבל הסוס עבד כל היום והוא עייף מה תעשה תרכב עליו או תיתן לו לנוח?
לימדו אותנו לסבן ציוד וכאלה אבל זה פשוט לא ממש התפקיד שלנו בחווה.. אנחנו באים לעזורעם הסוסים... יש את האנשים שעובדים בחווה(ומקבלים עלזה כסף) שנראה לי שהם אלה שמטפלים בציוד... חוץ מזה גם לפעמים יש שיעורים תיאורטיים על ציוד אז הילים שלומדים יושבים ומסבנים... אבל הציוד שלנו בסך הכל פסדר הוא לא יבש או מלוכלך...