שאלון........

שאלון........

באיזה שעות אתם חזורים בערך מהחווה? בדרך כלל בין 8 וחצי ל10 עם איזה בגדים אתם אוהבים לרכב? בגדים גדולים וזרוקים כאלו חולצות ענקיות ומכנסיים כמו שיותר לא צמודות, הכי נוח! איזה רוכבים אתם הכי אוהבים מהחווה שלכם? אמממ שיר ולידר הן חברות טובות שלי מחוץ לחווה אז ברור שגם בפנים ושני הילדים הכי הכי מתוקים אצלינו הם מייקל ותומר שני ילדים מושלמים! ממש הכי חמודים ומתוקים בעולם חחח כולם אוהבים אותם! כמה פעמים בשבוע אתם בחווה? 7 פעמים בשבוע כמה שעות רכיבה יש לכם בערך?!בדרך כלל אני רוכבת על שניים שלושה סוסים בכל יום, בקיץ זה יהיה בערך 5-6 סוסים בכל יום! האם אתם נפגשים עם חבריכם הרוכבים9 מחוץ לחווה (אם אתם בכלל מחוץ לחווה בניגוד אלי!)? אממ ביום שישי בערב יש לנו מסורת להיפגש תמיד..... מישהו במשפחה שלכם רוכב חוץ ממכם? אבא שלי ואמא שלי רכבה ובת דודה שלי רכבה בפארק ואפילו התחרתה בקפיצות עד שהיא שברה תיד (לא זוכרת בידיוק איך!) וזיהו נדמה לי......... טוב אנשים אני יודעת שהשאלון הזה לא קשור לכלום זה נבא מתוצאה של שיעמום ובכלל כמה שאלות.....

תשובות ../images/Emo176.gif

באיזה שעות אתם חזורים בערך מהחווה? אממ בימים שאני הולכת לחווה אז בסביבות 7-9 בערב...
עם איזה בגדים אתם אוהבים לרכב? אני הכי אוהבת לרכב עם חולצה כזאת משוחררת ומכנסי רכיבה..
איזה רוכבים אתם הכי אוהבים מהחווה שלכם? אממ מהחווה שלי אני אוהבת את חנוש, רחלי, שלומי וזהו...
כמה פעמים בשבוע אתם בחווה? אני 3 פעמים בחווה ומתי שיש תחרויות 4....
בשבוע כמה שעות רכיבה יש לכם בערך?! אממממ אני משקיע רק בסוס שלי!!! הרי בשביל מה יש לי סוס?? אני רוכבת כל פעם עליו שעה...
בשבוע כמה שעות רכיבה יש לכם בערך?! אמממ למשל שנה שעברה נפגשנו פול מחוץ לחווה ולפעמים יצאנו בערב לפארק.... אני חושבת שאולי בקיץ אני ישן אצל חן או שהיא אצלי ואולי ניפגש... אנחנו מתכננים לעשות על האש מתי שהוא...
מישהו במשפחה שלכם רוכב חוץ ממכם? אוקיי אז אבא שלי רוכב בגללי... אממ אמא שלי כנראה תתחיל לרכב גם בגללי!! ואולי גם דודה שלי או הילדים שלה היא עוד לא החליטה... חחח אבל כולם בעקבותיי!!!

RoNy S

New member
תשובות שלי...

באיזה שעות אתם חוזרים מהחווה? בערך שמונה וחצי עם איזה בגדים? מכנסי רכיבה וחולצה אאיזה שבא לי... איזה רוכבים אתם הכי אוהבים מהחווה שלכם? הגר עידו הדר שי דניאל גילי וזהו נראה לי... כמה פעמים בשבוע אתם בחווה? פעמיים כמה שעות רכיבה? יש לי פעמיים בשבוע שעה ---> שעתיים האם אתם נפגשים גם מחוץ לחווה? כן מישהו במשפחה רוכב? כן ---> אח שלי, פעם גם עוד 3 אחים, אחת הפסיקה כי לא היה לה זמן ושניים הפסיקו כי הם התגייסו.....

Shai Felton

New member
צ'ובוווווווווווות../images/Emo175.gif

באיזה שעות אתם חוזרים בדרך כלל מהחווה?
18:00 או 18:30
עם איזה בגדים אתם הכי אוהבים לרכב?
מכנסי רכיבה צמודות חולצה הכי זרוקה שאפשר במיוחד כשחם....
בשום אופן לא גופיות צמודות כי זה דוחהההה בחום הזה...
מגפיים...
|כמה פעמים בשבוע אתם בחווה?
4 בחופש, 3 בלימודים.....
כמה שעות רכיבה יש לכם בערך?
שעה וחצי ביום רכיבה....
האם אתם נפגשים עם חבריכם הרוכבים גם מחוץ לחווה?
בטח שבוודאי!!!
מישהו מהמשפחה שלכם רוכב חוץ ממכם?
נראה לי שאיזה בן דוד רחוק שעדיף לא לפגוש בלעעעעע אני מתרחקת מאירועים משפחתיים...... קיצר - לא חושבת!

Shai Felton

New member
אופש שכחתי משו../images/Emo175.gif

חברים מהחווה- כולם כמעט חוץ מכמה שהם באמת בלתי נסבלים....

Juli kleo rullz

New member
התשובות שלי... ../images/Emo15.gif

באיזה שעות אתם חזורים בערך מהחווה? בדרך כלל בין 8 ל8 וחצי
עם איזה בגדים אתם אוהבים לרכב? מכנסיי רכיבה... וחולצות קצרות צמודות... 1 בגלל שחם! 2 בגלל שבעיקרון אסור לרכב עם חולצות שיכולות להתנופף ברוח כי זה יכול להבהיל את הסוסים...
איזה רוכבים אתם הכי אוהבים מהחווה שלכם? אמממ כל מני... יש כאלה ממש נחמדים יש כאלה פחות ויש כאלה שאני שונאת! אני מתה על החברות שלי עדידוש ודנה... ויש כל מני כאלה חמודים למשל עומר ודן דוידי ותומר דוידזון שהם ממש חמודים! ודניאל גליק! וכל מני!
כמה פעמים בשבוע אתם בחווה? פעמיים לפעמים יותר...
כמה שעות רכיבה יש לכם בערך?! אמממ יש לי פעם אחת בשבוע שיעור של חצי שעה ופעם אחת של שעה..
האם אתם נפגשים עם חבריכם הרוכבים9 מחוץ לחווה (אם אתם בכלל מחוץ לחווה בניגוד אלי!)? אממ כן... עם חלק... לפעמים... :)
מישהו במשפחה שלכם רוכב חוץ ממכם? לא...

Shai Felton

New member
../images/Emo175.gif

חולצות מתנופפות מבהילות את הסוסים? חחחח... פעם ראשונה שאני שומעת....

Juli kleo rullz

New member
כן... ../images/Emo15.gif

כל דבר שמתנופף ברוח או יכול להשמיע רעש שהם לא רגילים אליו זה יכול להבהיל אותם... מוזר שזה פעם ראשונה שאת שומעת... נראה לי שבתאוריה הראשונה שלי הסבירו לי את זה!

Shai Felton

New member
חולצה מתנופפת עושה רעש?../images/Emo175.gif

תאמיני לי אני כל החיים רכבתי עם חולצות מתנופפות ואף פעם אל קרה לי דבר כזה............

על הקטע שחולמות רחבות יכולות ל....

הפחיד את הסוס לא שמעתי בחיים!!!! אבל על זה שצריכים להכניס את החולצה למכנסיים שמעתי.. כי אם נופלים מהסוס החולצה יכולה להיתפס במשול של הואכף ולגרור אותך עם הסוס...

באמת!?

את אוהבת את תומר דוידזון? אני מכיר אותו, ולא רק שהוא מטומטם וטיפש, הוא גם מעצבן ושחצן...וזה לא שיש לו כ"כ במה...לפי מה ששמעתי ממקורות אמינים, הוא רוכב ברמות שבהן הוא רוכב רק בגלל שאורי בורשטיין אוהב אותו ונותן לו לרכב כמעט מתי שבא לו על כל סוס בערך... את הדוידים אני לא מכיר אישית, אבל הם באמת נראים נחמדים....שניהם גם רוכבים מעולה...ולא בגלל פרוטקציות... אגב, אני ממש אוהב את החווה שלכם...למרות שיש לכם את דוידזון...

zohark

New member
אמממ בלהבלה...

דווקא אליי בתחרויות תומר אחלה הוא מפרגן וזה...לא כמו שאר הסנובים מאודים(עדי את יודעת על מי אני מדבר)... חחחחח בלי להעליב אבל אני מדבר רק על האנשים מהתחרויות בקפיצות...אני יודע שיש הרבה אנשים חמודים. לא משנה מה הסיבה לזה שהוא רוכב יפה, אבל היא אפשר לרכב ככה בלי כשרון והשקעה......ואני אישית מעריך אותו. לפעמים הוא קצת שחצן אבל דווקא יש לו במה. ואני בטוח שאורי אוהב אותו מסיבה מסוימת, ואם הוא היה כל כך מגעיל למה שהוא יאהב אותו?!

Sweet SuGaR

New member
הוא באמת רוכב יפה.....

יש לו שילוב של כישרון וכסף.. יצא מורווח...

Sweet SuGaR

New member
לא... יש לו גם כישרון... וזה בכלל

לא חסר לו.... הוא רוכב ממש יפה, קצת התפקשש לו באליפות אבל עדיין...

TauraMan

New member
אבל הלך לו טוב ביום הראשון, לא?../images/Emo20.gif

איזו סוסה פצצה הסופה הזאת...

Sweet SuGaR

New member
ביום הראשון הלך לו ממש טוב

ביום השני הוא שכח את המסלול במסלול האחרון שכל אודים צעקו לו לאיזה מכשול ללכת... אבל בינתיים הוא כבר סגר מעגל וזה נחשב לו בתור סירוב והוא גם הפיל..... היה לו סיכוי גבוה

הוא רוכב ממש יפה לדעתי ושלא....

נדבר בכלל שהוא נראה לדעתי ממש טוב!!! אם זה מי ששי שמה בתמונה!!! אבל הוא סנוובב חבל"ז!! שיי את לא זוכרת איך הוא העיף אותנו מהעמדה של הסוסים באודים.. הוא העיף את אוסטין משם!! חוצפהה

למעלה