שאלון........

dearanita

New member
יש הרבה רוכבים חסרי כישרון שבכל זאת

מנצחים בתחרויות. ולמה? כי יש להם כסף לקנות ת הסוסים הכי טובים ואת המאמנים הכי טובים הם לא צריכים כישרון בשביל זה.

רק לידע כללי...

לתומר דוידזון אין כסף,וגם לאבא הפרוטקציונר שלו אין... והעניין הוא שהוא לא משקיע, אלא שהוא רוכב בשביל שתהיה לו לגיטימציה להשתחצן...זה לא שהוא באמת אוהב את הענף... ואגב, שוב בקשר לכסף - הוא משלם בערך 20% מהפנסיון שכל שאר הקליינטים של אורי משלמים...שוב, פרוטקציות...

dearanita

New member
מי שלא אוהב את הענף לא ישאר בו

יותר מדי זמן. בסך הכל אי אפשר לחיות תמיד רק בשביל הדאוואין...

נכון בחלקו...

בדר"כ הייתי מסכים איתך... אבל יש אנשים חריגים...מסתבר... ואולי בכל זאת כדאי שאני אנסח את זה מחדש, כי יש צדק בדברים שלך: הוא אוהב את הענף, הוא לא מכבד אותו...

Just A Firefly

New member
../images/Emo12.gif

קודם כל, תומר משלם את אותו המחיר לחצי פנסיון כמו כל אחד בחווה הזאת. שנית כל, אם הוא היה רוכב בשביל להשתחצן ולא בשביל להנות מהענף - אני בטוחה שהוא לא היה מגיע לחצי מהתוצאות שהשיג עד היום. אמנם תומר אוהב להיות גאה במה שהוא משיג (כמו כל אחד) ואכן, לפעמים הדם קצת עולה לו לראש, אני לא אכחיש. אבל יש כמה אנשים אחרים בחווה - שתאמין לי, הרבה הרבה יותר גרועים, שחושבים שאם הם ניצחו במשהו - החווה שלהם וכולם כפופים וחייבים להם משהו. כך שאם אתה מתחיל בהאשמות על שחצנות - אני חושבת שיש מספר אנשים אחרים שצריך להתמקד בהם לפני תומר.

Juli kleo rullz

New member
עדי צודקת ב100% ../images/Emo15.gif

תומר אומנם לפעמים משתחצן אבל הוא ילד ממש חמוד וממש נחמד! לפעמים הוא לא חושב על מה שהוא אומר או עושה... אבל הוא אחלה ילד!!! אם אתם רוצים לדבר על שחצנות בחוות אודים (יש בשפע!) אז דברו על אנשים אחרים לפני תומר!!! כי יש שחצנים יותר גדולים ממנו!!!

zohark

New member
חחחחחח יאפ- מסכים איתכן...

תומר אחלה ואני בטוחשהוא אוהב את מה שהוא עושה...מי ישקיע באימונים ובלצאת כל שבת לתחרות בשביל הדאווין? פחחחחח זה ממש טפשי מה שאתם אומרים פה..חוץ מזה שיש עוד מליון אנשים פי 1000 יותר סנובים ממנו באודים, אנשים שבוכים אם הם לוקחים מקום שני ולא ראשון, או אפילו כשהם לוקחים מקום ראשון והייתה להם פשלה קטנטנה. אבל לא נורא האנשים האלה פורשים אחרי שנה שנתיים (ד"א עדי מה נסגר היא פורשת בסוף הזונה הקטנה?).

Just A Firefly

New member
../images/Emo6.gif כן, כן, החרוצה פורשת... ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif

שאני אבכה עכשיו או עוד 2 דקות?

חחחח גם על פני עלה חיוך!! ואני....

יודעת שהבלונדינית הזנזונת הקטנה עזבה מלפני שבועיים!!! חחחח ותגידי עדי שמעתי שלי עופר (אם אני לא טועה בשם) קנתה סוס חדש.. איך הולך לה איתו?

Just A Firefly

New member
../images/Emo11.gif אין תגובה ../images/Emo11.gif

לי אכן קנתה סוס, שמו בישראל הוא אוורסט, חמוד נורא (במחיר פחות חמוד
) ובעל יכולות אדירות! רק בעיה קטנטנה אחת עומדת בפניה ובפני הניצחון של הגרנד פרי... היא לא מצליחה לרכב עליו..
כשהיא מצליחה להעביר אותו לקאנטר (וזה קרה רק פעם אחת מאז שהוא הגיע) - היא הייתה מאושרת עד הגג כאילו עשתה הרגע מסלול של 1.70מ'.. אבל היי! מי אני שתעצור שמחת אדם?! (
אני עדי! הורסת שמחות בע"מ) - צחקתי עליה.. והיא כמעט הרגה אותי

פחחחחח קרעת אותייי חחח ועדי...

מה המחיר הפחות חמוד שלו?? חחחחחח הרגת אותיי..
ותגידי שמתי לב שיש רוכבים ממש מפונקים באודים!! אם לא הולך להם עם הסוס שלהם והם רואים שהוא מתחיל לסרב או לא לנצח אז הם קונים סוס חדש!! ממש מפונקים! שישקיעו קצת!!! שיחפשו את הבעייה!!..
ורגע קוראים לו אוורסט?? פשששש איזה שם.. אז הוא גם אמור להיות סוס גבוה לפי השם אה?
ושאלה אחרונה.. מאיפה היא הביאה אותו?? מחו"ל? מאיפה?

Just A Firefly

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

המחיר הוא בסגנון שאם תשמעי אותו תתחילי לרוץ בכל הבית, עם ידיים מורמות לעבר השמיים, תוך כדי צעקות : "ג'יזס קרייסט! הוא עולה יותר מכל הסוסים בחווה שלי ביחד!! עיר שלמה יכולה להתקיים מזה לשלוש שנים, 23 שבועות, 70 יום, 23 שעות ו49 שניות!!! אלוהים אדירים!"
ואודים?! מפונקים?! מה פתאום!
(
את צודקת ב100 אחוז...
) וקוראים לו אוורסט, והוא לא כזה גבוה האמת (פשוט אני לא חושבת שגברת לי יודעת בכלל מה זה האוורסט והיא שמעה את זה פעם אחת בערוץ שמונה, אויש! סליחה - ערוצים ישראליים זה לא לרמה שלה
, נשיונל ג'יאוגרפיק - וזה מצא חן בעיניה..
). היא הביאה אותו מהולנד.

zohark

New member
רונה...

בגלל שלא הלך לה בתחרויות. שונא אנשים שרוכבים רק בשביל לנצח...במיוחד אם זה משתלב עם סנוביות יתר... אבל לפחות הם פורשים מהר יחסית

Juli kleo rullz

New member
רציני?! אני לא מאמינה! ../images/Emo15.gif

איזה קטע!!!! יופי! אני שמחה!!! מה, עדי את שונאת אותה?! חשבתי שאת חברה שלה...

Just A Firefly

New member
../images/Emo12.gif אני?! חברה שלה?! ../images/Emo12.gif

את מתבלבלת ביני להילה... הילה חברה טובה שלה... מה חטאתי שמגיע לי להיות חברה שלה?!

למעלה