שאלון........

טוי בוי

New member
איכס רונה בלאכס ../images/Emo5.gif

היא נוראית!! באמת שהסנוביות זה התכונה הכי בולטת אחרי השחצנות והפינוק שלה.... אבל אני לא חושבת שהיא תפרוש כל כך מהר היא סתם...

Sweet SuGaR

New member
חחח כמה וכמה אנשים שצריך להתמקד

בהם לפני תומר
חחח

...

קודם כל - לא נכון...הוא לא... שנית כל - לא נכון, וההישגים שלו הם ממש לא אינדיקציה או מדד רציני... ואת בטח לא תרצי להזכיר שמות, אבל אולי בכל זאת תצייני אילו אנשים יותר שחצנים ממנו? אני בטוח שיקח לך הרבה מאוד זמן, ובסופו של דבר עדיין לא תצליחי לעלות אפילו על שם אחד... אני בקושי מכיר את החווה באודים, אבל את רוב האנשים ששם אני כן מכיר...וזה כל מה שאני צריך כדי לסלוד מהילד השחצן הזה...

Just A Firefly

New member
*__*

קודם כל, כן נכון.. הוא כן (אני רוכבת שם! ותאמין לי, אבא שלי יודע על כל מה שהולך בחווה הזאת - ואדון תומר משלם את אותו המחיר ולא שקל פחות..) שנית כל, למה נראה לך שאדם ששונא את המקצוע ונמצא שם רק בשביל הקטע יבזבז זמן וכסף (שאין לו במיוחד) על תחרויות?! רק בשביל להגיד "אני ניצחתי"?! הילד הזה עבר כל כך הרבה במקצוע, שאני לא בטוחה שאחרים היו מחזיקים ככה מעמד כמו שהוא החזיק - ואם הוא לא היה אוהב לרכב, אני בטוחה שהוא היה מוותר מזמן כמו שגברת רונה היקרה (והחרוצה, נכון זוהר?
) עשתה. ולגבי שמות - באמת לקח לי המון זמן (המון זמן = שניה וחצי
) למצוא שחצנים יותר ממנו (יש אצלנו מאגר בחווה
). אני לא אגיד את שמם כאן, אם תרצה תפנה אלי במסרים ואני אסביר לך את כל הסיפור. ובתור אחד שכמעט ולא מכיר את החווה, אתה לא יודע מה מתרחש בה - כי מבחוץ שום דבר לא נראה כמו שהוא מבפנים. יום אחד תעבור אצלנו אחרי הצהריים, תכנס דקה לחווה ותראה באמת מה קורה שם. בלי שום דיבורים באוויר. יודע מה?! אם אתה מצליח לגרום לי להשתכנע שתומר הכי שחצן שם - אני מנשקת לך את הרגליים ועושה לך פדיקור מניקור. אבל אם לא....

zohark

New member
בעעעעעע

בימים שיש לי שיעור בין 10 ל12 בערב. סתם ככה אני מצליח לסיים עד 9-10. אני אוהב לרכב עם מכנס רכיבה...אחרת זה ממש לא נוח, וגם אי אפשר לשים צ'אפס ואז זה עושה אפקט שעווה חחחחחחח לא הכי כיף. חולצה לא הכי ענקית עלי, כדי שיוכלו להגיד לי אם הגב שלי פסדר או לא, וגם זה לא נוח שזה עף כזה... אני בחווה כל יום כל היום, שעות רכיבה זה מאוד תלוי...לפחות שעה וחצי שעתיים ביום... בדר"כ יותר... מישהו במשפחה: אח גדול, אח קטן ועכשיו האח הקטן האחרון התחיל. אבא שלי יוצא לטיולים מידי פעם. ורק אמא לא.

dearanita

New member
טוב שיהיה

אני הולך לחווה בערך ב-20:00 וחוזר ב-23:00 לפעמים יותר מאוחר בקיץ אני מעדיף לרכב עם חולצה קטנה כדי שלא תכנס רוח מהידיים ובחורף עם חולצה עם מָנזֵ'טִים כדי לא לקפוא מקור אני לא אוהב לרכב עם אפוד כי זה לא נוח וחם מדי. מכנסיים הם כמובן מכנסי רכיבה אני הכי אוהב את אלה מהעור על התחת והחלק האחורי של הרגל - מכנסיים מיוחדות לדרסז'. אין לי עוד רוכבים בחווה שלי חוץ מבעל האורווה והפנסיונית השניה ככה שאין לי הרבה ברירה
שניהם נחמדים. אני בחווה כל יום כמובן ורוכב רק על הסוסה שלי אבל שבוע הבא אני אתחיל לרכב על אנושקה כבר התחלתי לעשות לה לונג'ים

RMXXX

New member
תשובות

שעת חזרה: 8וחצי-9. בגדים: מכנס רכיבה, חולצה קרועה שלא אכפת לי להרוס, מגפיים. רוכבים אהובים: בגיל שלי יש רק בנות ואני אוהב את כלום, אין לי כח לכתוב את השמות של כולם. כמה פעמים בשבוע: 6 ולפעמים רק 5. שעות רכיבה: אני לא רוכב לפי שעות אלה לפי זמן אימון, בין חצי שעה לשעתיים לא כולל כל הטיפולים מסביב, ולפעמים לוקח שעורי קפיצות, עכשיו מאמן רק סוס אחד בעבר לפחות שתיים בתקופה. נפגשים מחוץ לחווה: לפעמים(טוב תראו...
). רוכבים במשפחה: כל האחיות שלי(3) רכבו אבל כולם הפסיקו ולא השקיעו בזה, אבא שלי רכב בילדותו.

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gif -שבלול- שאב-לוללללל-

אני חוזרת מהחווב ב-8-9 בערך בערב ואם אני מגיע בבוקר רק לבוקר אז ב אחד שתיים.
חולצה זרוקה וטייץ עם צ'אפס ונעלי רכיבה... הכי נוח...
אני אוהבת להיות עם: ענבל, הילדים שעוזרים בחופש מהבצפר [המגמה שמגיע ללמוד ביום שלישי עם שירית] לרכיבה הם בסדר שני בנים שהם בן וגאי ובת שכבר לא בחווה ואני לא זוכרת איך קוראים לה... אדר, ליטל, תלמידי בצפר בגילי נחמדים ויש עוד...איך שככתי לירון! היא החברה הכי טובה שלי והיא גם רוכבת...סתומה שכמותי!
אני בחווה בממוצע בימי לימודים פעמיים חמישי שישי ובחופש 5-6 ימים...
אני לוקחת קבוע שיעור ביום שישי [45 דקות] ולפעמים עם נועם בחמישי [30-45 דקות] ולפעמים נותנים לי לרכב על סוס או שנייים שזה ממש נדיר שננים אז אני רוכבת חצי שעה....
ברור עם לירון כל יום בבצפר ואחרי הלימודים אני והיא מורידות את שני הכלבים שלנו..!
ללללללא! יש אחד מהצד של אמא שאני בקושי רואה והחלום שלו [הוא בן 45-50] זה שתהיה לו חוות סוסים כבר מגי 0 הוא חולם על זה והוא אפיל לא רוכב אבל אני חושבת שיש ממשפחה לא ממש קרובה אבא שלי לפעמים משתכנע לצאת לטיול רכיבה...

Sweet SuGaR

New member
אניי

אני חוזרת מהחווה בערך ב8 ורבע.... וביום שישי ב6 ומשהו....
עם גופיה,חולצה אבל לא גדול.. אני לא אוהבת
ומכנסי רכיבה או טייץ...
את רעות (הדרסז'ניקית החביבה חחח) ונטלי.
פעמיים בשבוע
יש לי שעה רכיבה, בקרוב שעתיים ואני אעבוד אז יותר....
עם רעות אני נפגשת וגם עם דרור שמרתי על קשר מצויין ואנחנו נפגשות
אבא, דודה שלי רכבה, אח שלי אולי יתחיל...

bonito palface

New member
טוב... אמרתי שאם את תגיבי

גם אני אגיב....
אז ככה: -אני חוזרת מהחווה בערך ב... אמ... משתנה. אבל לא לפני שבע וחצי-שמונה. -כשאני רוכבת לבד-עם חולצות גדולות... יותר נוח, אבל בשיעורים טל מכריח אותי לבוא עם חולצות יותר נורמליות... כדי לראות את הישיבה שלי. וחוץ מזה מכנסי רכיבה... כמו שצריך!
-אמ... שי הקופה (הג'אמפרית... חחחח), וכוווולם!! אחלה של אנשים!! מתה עליהם!! כן כן, אפילו על שימרי... חחחחח
-3 פעמים בשבוע -משתנה... תלוי באיזה יום אתם תופסים אותי ואת אוהיו -עם שי אני נפגשת.... ועם הרבה אנשים... (ביקשו לא לציין שמות...
) -אח שלי רכב... פעם....

אני...

1. אני חוזרת ככה בסביבות שמונה הביתה מהחווה.. 2. מכנסי רכיבה, צ'אפס, כפפות, קסדה, נעלי רכיבה וחולצה גדולה.. 3. אני אוהבת מהחווה את: מאי, אורן, דנה, גל, ענבר, עומרי וזהו נראה לי... 4. אני רוכבת ככה 3-4 פעמים ולפעמים 5.. אבל עכשיו בחופש אני הולכת לרכב כמעט כל יום!! ייאייייי..!!! 5. יש לי ככה כל יום לפחות סוס אחד אם לא שניים.. 6. אני לא נפגשת עם אף אחד מהחווה כי הם גרים רחוק ממני.. 7. אף אחד לא רוכב חוץ ממני במשפחה שלי..

TauraMan

New member
תשובות..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

שעת עוצר- שבע
לרוב אותה חולצה שלבשתי לבית ספר באותו יום ואחרי האורווה ישר לכביסה.. לרוב זה קצת צמוד. מה שבא לי באותו יום. מכנס לאימונים אור כיבה או צמוד ולסתם.. מה שבא לי ביד!
אני אובהת באמת את כולם!!!
כל יום שאני יכולה..
אני רוכבת בין שעה לשעתיים ביום, כל יום שאני באה אני רוכבת. היום למשל רכבתי על 2 סוסים, אתמול רכבתי שעתיים אבל על סוסה אחת..
אני לומדת עם חלק באותו הבית ספר, אבל חוץ מהחברות הטובות שלי אני לא נפגשת עם רוכבים אחרים (נגיד כל הזקנים.. אור,יפעת ואורגד למינהים..) היום למשל חזרתי עכשיו מבר מצווה של ילדה שרוכבת אצלנו והינו כל האורווה ביחד באותו שולחן והיה כיף..(למרות שכרמל ואור היכו אותי קשות..)
אח שלי רכב איזו שנה ואחרי כמה נפילות מקליירי הוא פרש.. יש לי בת דודה בהולנד שרכבה המון שנים ויש לה שני פונים מיניאטורים ליד הבית(הייתי אצלה בהולנד וזה כזה חמוד!!!!!)

takitok

New member
תשובות....../images/Emo66.gif

*עד 8 אני בטוח בבית...(אבל בזמן האחרון אני לא הייתי הרבה בחווה..). * מכנסי רכיבה צ'אפס(אין לי מושג איך כותבים את זה..). *גל, נופר, לידר, שיר, גנית,..... * אמרתי כבר אני בדרך כלל 3 או יותר אבל בחודש האחרון אני כמעט לא שם
*כן.....!!!!!!!!!!!! * לצערי לא..אבל סבא רבא שלי ז"ל .. היה רופא לסוסים ו...זהו! * ושחכתי.. אני רוכבת חוץ משהשיעורים שלי מתי שיש זמן או סוס פנוי או שרוצים שאני יקרר סוס או יעזור בשיעורים אחרים.... אני חושבת שזהו...(נראה לי..)

niko girl

New member
קודם כתבתי אבל זה בסוף לא עלה....

חחראאאאאאאאאאאאא אז אני עונה עכשיו!!!!! באיזה שעות אתם חזורים בערך מהחווה? בדרך כלל בין 9 ל7 אם יש שיעורים ואם אין אז אני חוזרת סביבות 5. עם איזה בגדים אתם אוהבים לרכב? עם חולצת טריקו וג'ינס. איזה רוכבים אתם הכי אוהבים מהחווה שלכם? אני הכי אוהבת את תאיר וחמוטל....... כמה פעמים בשבוע אתם בחווה? אמ לפעמים 7 פעמים בשבוע....אבל עכשיו זה רק בימים שיש מלון ואני נמצאת. כמה שעות רכיבה יש לכם בערך?! אממ בערך 8 שעות או 10 מקסימום. האם אתם נפגשים עם חבריכם הרוכבים9 מחוץ לחווה אממממ לא חוץ מאת יאיר באוטובוס.......... ..... מישהו במשפחה שלכם רוכב חוץ ממכם? אמ לא כולם שואים אותם.....

למעלה