שאלון

שאלון

שגנבתי מ'על כוס קפה' שככל הנראה נגנב לשם מ'בנים'...
כפי שאתם כבר יודעים, לענות על הכל עם העתקה של השאלון בתגובה. שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: מיקום: האם תקרא\י לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר\ה, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק\ה? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: גובה: צבע עיניים: צבע שער: צבע אהוב: ימני/ שמאלי: חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? ציטוט מועדף/ מוטו: האם את\ה חי\ה את הרגע? יש לך סודות? האם את\ה אוהב\ת את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה את\ה מקבל\ת מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: מה הפחד הגדול ביותר שלך? את\ה יודע\ת לשיר? האם אי פעם העמדת פנים שאת\ה מישהו\הי אחר\ת? האם אתה\ מתבודד\ת? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם את\ה פועל\ת בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? יש לך יומן/ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? מעשן/ת? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אוהב את הקול שלך? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? האם החברים שלך מכירים אותך? 'האהבה היא משהו, לפעמים היא עוד טעות' [שלמה ארצי] - מה היא אהבה מבחינתך? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה את\ה לובש\ת כרגע? איזה ספר את\ה קורא\ת/ הספר האחרון שקראת? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר\י איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם את\ה מדבר\ת עם מישהו און-ליין כרגע? האם את\ה מדבר\ת עם מישהו בטלפון כרגע? האם את\ה מקשיב\ה למוסיקה כרגע?

מנהלת יקרה!

אין לי שמץ של סבלנות אחרי שנת יופי בצהרים לענות על שאלום זה.. במיוחד שנראה לי שכבר עניתי עליו... בעל כוס קפה
... אבל מה שאני כן הייתי רוצה הוא שתפתחי את המסנג'ר שוב...!

Vdrums

New member
במקרה עברתי פה...

שם: תומר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: לא. מיקום: ג. אולגה האם תקרא\י לבת שלך על שמך? לא זה קצת משונה, למרות שאני אוהב את שמי מאוד. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? תומר, שם יפה לבחורה אם היית יכול להחליף שמות עם חבר\ה, מי זה היה? גלעד בגלל הבן אדם. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא. מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: זכר (ואומרים בי לא ביי) רווק\ה? כן תאריך לידה: 25/10/79 גיל: 25 עוד מעט גיל שהיית רוצה להיות: 18 גובה: 174 צבע עיניים: שחור צבע שער: שחור צבע אהוב: אדום ושחור ימני/ שמאלי: ימני חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? מתאם נסיעות יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? תופים התמכרויות? אין ציטוט מועדף/ מוטו: תהיה עצמך האם את\ה חי\ה את הרגע? בערך יש לך סודות? לכם אחד יש אני מניח האם את\ה אוהב\ת את הכתב יד שלך? כן, חרטומים יש לך הרגלים רעים? ע"ע סודות איזו מחמאה את\ה מקבל\ת מרוב האנשים? מכוער, קוף אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: לא עולה לי בראש שם מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות לבד את\ה יודע\ת לשיר? לא האם אי פעם העמדת פנים שאת\ה מישהו\הי אחר\ת? לא האם אתה\ מתבודד\ת? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אהבה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם את\ה פועל\ת בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? פזיזות, עצלנות יש לך יומן/ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? יש לי חולשה לרקדנים מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודע אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא להיות עצלן אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להיות סבלני מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הפאות שיש לי כבר 8 שנים, את העיניים ומה הכי פחות אוהב? אני שלם עם עצמי מעשן/ת? לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? שאין ברירה אז כן אוהב את הקול שלך? לא ממש היית מאוהב? כנראה היית על סמים? כן שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? אולי, בטח לא קלטתי היית על במה? כן, 3 פעמים נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? הכי הרבה היה יומיים דיברת בטלפון כל הלילה? בערך ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? זבובים, יתושים זה נחשב. הרגת חיה בכוונה? ע"ע בטעות סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קורא את ההורוסקופ זה נחמד בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא יודע האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? קודם שאני אחשוב שיש אלוהים אח"כ נדבר על מיין לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבור בבית קברות יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? אבי, מכירים? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אבי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תהיה יפה ותשתוק מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש הרבה מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? גלעד הכי מעט זמן? חן הכי מצחיק? אבי הכי קרוב? אבי הכי מוזר? טל הכי חכם? תמיר שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? גלעד הזמר הכי טוב? קשה, יש הרבה הכי רועש? אבי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אחותי הקטנה שורצת ברשת... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא מדבר הרבה בד"כ על מי אתה סומך הכי הרבה? חברים עם מי אתה רב הכי הרבה? עברתי ת'שלב הזה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא האם החברים שלך מכירים אותך? כן 'האהבה היא משהו, לפעמים היא עוד טעות' [שלמה ארצי] - מה היא אהבה מבחינתך? תקשורת מצויינת בין שני אנשים, פרפרים בבטן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא צריך מקובל או לא, מישהו שרוצה מישהי וההפך, שיעשה משהו. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? יש הרבה
שצחקת עליו? כמה אנשים שלטשו מבטים באוטו של חבר שלי שהלכת איתו לקניות? עם עצמי ששבר את הלב שלך? מה זה נותן שרושמים שמות? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה את\ה לובש\ת כרגע? ג'ינס וחולצה איזה ספר את\ה קורא\ת/ הספר האחרון שקראת? געגועי לקיסינג'ר מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד זה עכבר אופטי תאר\י איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כיף, נחת, חופש, אוויר, סבבה האם את\ה מדבר\ת עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם את\ה מדבר\ת עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם את\ה מקשיב\ה למוסיקה כרגע? לא מישהו הגיע עד לכאן? קפה עלי.

אז מתי ההזמנה יוצאת לפועל???

בתור ילד טוב גבעת אולגה, הפתעת עם העבירות על החוק, אבל כמו שאני מכירה אותך עבירות על החוק בשבילך זה לעבור לא במעבר חצייה
. חייבת להסכים בנוגע לפיאות לחיים ולעיניים
. עכשיו תסביר לי משהו, איך אפשר לישון לידך בלי סקס?
ואיך אחרי שראית אותי אתה לא יודע אם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון???? חבר'ה, יש לנו מנהל סלב

Vdrums

New member
שיט, את מכירה אותי...

1. המעבר חציה זה עדיין מעבר על החוק 2.
3. עדיף שאני אשתוק. 4.

k e r e n m

New member
גם אני "עברתי כאן רק במקרה"../images/Emo8.gif

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: לא. מיקום:צפון. האם תקרא\י לבת שלך על שמך?לא למה? חסרים שמות. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?זיו, ניר(אוהבת שמות קצרים). אם היית יכול להחליף שמות עם חבר\ה, מי זה היה?לילך. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?לא אי אפשר לשבש אותו. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?אולי. מין: סטרייט/גיי/ביי:סטרייט. רווק\ה?כן. תאריך לידה:16/7/77 גיל:27 גיל שהיית רוצה להיות:21 גובה:1.68 צבע עיניים:שחור צבע שער:חום(עם גוונים סקסיים) צבע אהוב:כחול-ים. ימני/ שמאלי:ימנית. חיות מחמד?אין. (אבל אוהבת כלבים במיוחד גורים) מה העבודה שלך?לומדת. יש פירסינג?לא. קעקועים?לא. אובססיות?לא. התמכרויות?לא. ציטוט מועדף/ מוטו:"כל הגברים הטובים כבר תפוסים". האם את\ה חי\ה את הרגע?משתדלת. יש לך סודות?לא .האם את\ה אוהב\ת את הכתב יד שלך?כן. יש לך הרגלים רעים?"להכריח אנשים לדבר איתי בטלפון"(סתם בצחוק כמובן, לרוב הם נהנים מכך ומצפים לכך). איזו מחמאה את\ה מקבל\ת מרוב האנשים?אינטליגנטית, ישרה, "ילדה טובה" אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו:"יומנה של קרן ג'ונס"(איזה מקורית אני אה?). מה הפחד הגדול ביותר שלך?איבוד שליטה. את\ה יודע\ת לשיר?בהחלט כן(שרתי בעברי ושרה די טוב). האם אי פעם העמדת פנים שאת\ה מישהו\הי אחר\ת?לא אני אוהבת את עצמי אין צורך. האם אתה\ מתבודד\ת?לפעמים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אהבה, לימודים. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?ועוד איך. האם את\ה פועל\ת בפזיזות?לא. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לא. יש לך יומן/ג'ורנל?כן. מה החולשה הכי גדולה שלך?מתוקים. מה החוזק הכי גדול שלך?אישיות. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?להיות פחות עקשנית לפעמים. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?מאוד חזקה. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?לא מתחרטת שלמה עם כל דבר שעשיתי. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?בגדול כן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא לוותר, להאבק. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?פנים. ומה הכי פחות אוהב?(לא המקום לפרט) מעשן/ת?לא. מתפלל?לא ממש. הולך לבית כנסת?לא. מדבר עם זרים?ברחוב לא, באינטרנט כן. ישן עם בובות פרווה? עוד לא יצא לי. יוצא לטיול בגשם?לפעמים. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא ממש. אוהב את הקול שלך?מאוד. היית מאוהב?ברור. היית על סמים?לא. שחית בעירום?לא. היה לך מקרה חירום רפואי?כן, אפנדציט. עברת ניתוח?כן.(אפנדציט כשהייתי בכיתה ב') ברחת מהבית?לא. שחקת "strip poker"?לא. חטפת מכות?לא. החטפת מכות למישהו?כן(כשהייתי ביסודי הייתי "טום בוי). התחילו איתך?אכן כן למרות שנראית לפעמים קצת "קשוחה". היית על במה?אכן כן. נשארת ער כל הלילה?כן. לא אכלת יום שלם?כן(קורה לי בעיקר כשאני מאוהבת). דיברת בטלפון כל הלילה?לא ממש, אבל כמה שעות טובות כן. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן. ישנת כל היום?לא. חשבת שאתה משתגע?היו תקופות. נישקת מישהו מאותו מין?לא. בגדו בך?לא נראה לי. היה לך חלום שהתגשם?כן. עברת על החוק?פעם אחת נסעתי על נתיב שמאלי ב- 4 לפנות בוקר כשאין נפש חיה בכביש וקיבלתי על זה דו"ח(שוטר מניאק(לא יפה לקלל) לא ויתר לי). פגשת מישהו מפורסם?כן כשעבדתי במלון באילת. הרגת חיה בטעות?לא, אלוהים ושגם לא יקרה לי. הרגת חיה בכוונה?לא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא. גנבת משהו?בחיים לא. היית ברדיו/ טלוויזיה?עדיין לא (מי יודע חחח). היתה לך התמוטטות עצבים?לא. קפצת בנג'י?לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?בהחלט כן. בקסם?לא. באלוהים?כן. בשטן?לא. בסנטה קלאוס?עדיין לא. ברוחות?אולי. בפיות?לא. במזל?לא ממש. באהבה ממבט ראשון?לא נראה לי. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?אולי. בדת מאורגנת?לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין?אין לי מושג טרם התעמקתי בסוגיה. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לעולם הבא כנראה(אם כי לא ממש בטוחה). יש לך חברים הומואים/לסביות?לא. מי החבר הכי טוב שלך?נטלי. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?אמא. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לרוב אני מייעצת לאחרים. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אני יותר בקטע של הומור ספונטני. מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן?לילך. הכי מעט זמן?נטלי. הכי מצחיק?אני. הכי קרוב?אמא .הכי מוזר?אין לי חברות מוזרות אף פעם גם לא היו. הכי חכם?מה זאת אומרת אני(אמרה קרן "בצניעות"). שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?חסוי. הזמר הכי טוב?בארץ ריקי גל(למרות פרשת "כוכב נולד"). הכי רועש?לא שומעת רעש. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?משתנה. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?נטלי. על מי אתה סומך הכי הרבה?לרוב על עצמי. עם מי אתה רב הכי הרבה?עם עצמי?. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא. האם החברים שלך מכירים אותך?הקרובים אכן כן. 'האהבה היא משהו, לפעמים היא עוד טעות' [שלמה ארצי] - מה היא אהבה מבחינתך?חיים. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?ממש לא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?האחרון? לא זוכרת כנראה שהיה מזמן. שצחקת עליו?(מן הסתם לא חסרים כאלה בנט ולא אציין שמות). שהלכת איתו לקניות?אמא. ששבר את הלב שלך?לא זוכרת ועדיף שכך. שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך?חסוי שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה את\ה לובש\ת כרגע?(בגדים לשעת לילה מאוחרת איזה ספר את\ה קורא\ת/ הספר האחרון שקראת?לרוב אוהבת לקרוא רומנים, אבל מזמן כבר לא. מה יש על הפד לעכבר שלך?כלום. תאר\י איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:מכלול של דברים שמחה, עצב, סיפוק. האם את\ה מדבר\ת עם מישהו און-ליין כרגע?זה משתנה כל יום. האם את\ה מדבר\ת עם מישהו בטלפון כרגע?לא. האם את\ה מקשיב\ה למוסיקה כרגע? לא, אבל אין יום שיעבור מבחינתי ללא מוזיקה התגובה שלך

k e r e n m

New member
סורי..

לא יצא כתוב כמו שרציתי(צודק בקשר לאינטר),אבל מעניין לקרוא לא זיגזג?זה הכי חשוב.(אויש איזו "צנועה" אני)
.ואולי תשתתף גם אתה במקום "להעביר" ביקורת על(צורת סיגנון הכתיבה)של אחרים אה?

זיגזג

New member
צ'טער, ארוך לי מידי... ../images/Emo3.gif

מחר נענה! ולמה הכרטיס שלך ריק??.. את לא יודעת שיש סקרנים כמוני שנכנסים לבדוק כרטיסים?

k e r e n m

New member
תגיד לי זיגזג..

אחרי "השאלון" המדהים של מיס אוהרה אני צריכה עוד להוסיף משהו בקשר לעצמי שעדיין לא הוספתי? לא נראה לי.

למעלה