שאלון

k e r e n m

New member
אולי..

כן ואולי לא, את לא יודעת שמה שתפוס נראה הכי אטרקטיבי והכי שווה?(חוץ ממני כמובן
).

k e r e n m

New member
לגבי ההערה תפוס=אטרקטיבי

זה היה כמובן בהומור
(למי שלא קלט), ברור שישנם עוד בחורים טובים פנויים ואטרקטיביים, רק שלא תמיד "מוצאים" אותם.וכשנהיים "מתוסכלים" טוענים שכל הטובים אזלו "מהמלאי", או בטח תפוסים כבר.

גם אני אגיב.

[שלא תגידו שאני מנהלת שמתנערת מאחריות. מה שבהחלט נכון, אבל אני אתן לכם סיבות אחרות להגיד את זה..
] האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: כן, על שם סבא של אבא שלי, בעיוות קל. מיקום: ירושלים האם תקרא\י לבת שלך על שמך? לא. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? איך שהיו מחליטים לקרוא לי.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר\ה, מי זה היה? אראל [לא הראל]. שם מיוחד שמשמעותו 'מלאך'. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? בעקרון תמיד, אבל טכנית השיבוש שלו הוא לשם השני שלי שדיי דומה לשם המקורי. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא. מין: נקבה סטרייט/גיי/בי: סטרייט רווק\ה? אכן כן. תאריך לידה: 31.10 [כמה ימים אחרי תומר] גיל שהיית רוצה להיות: בכל הגילאים שלא הייתי, עוד אהיה. גובה: 1.60 צבע עיניים: חום צבע שער: חום צבע אהוב: ורוד עתיק ימני/ שמאלי: ימנית חיות מחמד? שתי כלבות אחיות מה העבודה שלך? אין יש פירסינג? היה בשפה קעקועים? אין אובססיות? אין התמכרויות? סיגריות ציטוט מועדף/ מוטו: אין האם את\ה חי\ה את הרגע? משתדלת יש לך סודות? בוודאי האם את\ה אוהב\ת את הכתב יד שלך? תלוי מה מצב הרוח שלי, בהתאם אליו משתנה כתב היד שלי. יש לך הרגלים רעים? חוץ מסיגריות? חולת עצבים, פריקית של שליטה, ועוד כל מיני דברים שמפאת הצנזורה נשמיט אותם כעת. איזו מחמאה את\ה מקבל\ת מרוב האנשים? שאני משוגעת. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: תלוי על איזה חלק מהחיים שלי הוא היה. מה הפחד הגדול ביותר שלך? לגמור כמו אמא שלי. את\ה יודע\ת לשיר? ממש לא. האם אי פעם העמדת פנים שאת\ה מישהו\הי אחר\ת? פעם חברה ביקשה שאני אדבר עם חבר שלה לשעבר בטלפון. זה נגרר לשלושה חודשים של שיחות תכופות. האם אתה\ מתבודד\ת? כן. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא יודעת. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי איזה מישהו אחר הייתי. האם את\ה פועל\ת בפזיזות? לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? התקפי זעם. יש לך יומן/ג'ורנל? יש מה החולשה הכי גדולה שלך? אין לי. מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? יש הרבה דברים. אפטיות. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? לא. אין סיבה להתחרט על שום דבר בחיים. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? עד כמה שיכלתי לעשות מהם. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שכל טעות היא שיעור בפני עצמו. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הידיים שלי וכפות הרגליים. ומה הכי פחות אוהב? אף. מעשן/ת? כן. מתפלל? לפעמים. הולך לבית כנסת? ביו"כ בע"ה. מדבר עם זרים? אמא לא מרשה לי
ישן עם בובות פרווה? לא. יוצא לטיול בגשם? כן. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? תלוי מה היחסים בינינו. אוהב את הקול שלך? כן היית מאוהב? לא היית על סמים? כן שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כשהייתי קטנה. ברחת מהבית? לא. שחקת "strip poker"? כן, עד שהגיע השלב שבו הפסדתי וחבר שלי כעס.. חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? למישהי, כן. התחילו איתך? כן. היית על במה? לא נשארת ער כל הלילה? כמעט תמיד. לא אכלת יום שלם? הלוואי. דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? הרבה פעמים. ישנת כל היום? ע"ע 'נשארת ערה כל הלילה'. חשבת שאתה משתגע? בתהליכים. נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? היו לי כמה לפני כמה זמן ברצף. מן חלומות נבואיים כאלה. עברת על החוק? עבירות קטנות ולא מזיקות. פגשת מישהו מפורסם? קרן מור נחשבת? הרגת חיה בטעות? לא. הרגת חיה בכוונה? כן, חקרים למיניהם. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? שמיכה. היית ברדיו/ טלוויזיה? לא. היתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כשהייתי קטנה היה לי חלום על מישהו על סוס שרודף אחריי. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא אחיה על פי זה. בקסם? במובן המטאפורי שלו, כן. באלוהים? כן. בשטן? כן. בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? תאווה ממבט ראשון. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? בוודאי. לרוב, מהלחץ אני מתבלבלת וסתם מבקשת שטויות. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן. בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן, תלוי בנוגע למה. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למקום טוב יותר. יש לך חברים הומואים/לסביות? היה 2 חברים טובים הומואים. מי החבר הכי טוב שלך? כבר אין לי אחד כזה. עד לא מזמן, זה היה אחד שלמד איתי. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אין אחד כזה. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להתאים את עצמי ואז לשנות מבפנים. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין כזו. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? כבר לא מדברת כמעט עם אף אחד און ליין. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם עדי, חברה שלי. על מי אתה סומך הכי הרבה? על עדי. עם מי אתה רב הכי הרבה? עם אנשים בעלי סמכות. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא ממש. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. האם החברים שלך מכירים אותך? לא הכי טוב שיש. 'האהבה היא משהו, לפעמים היא עוד טעות' [שלמה ארצי] - מה היא אהבה מבחינתך? כוחה באמונה בה. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אצלי זה מקובל חברתית כבר הרבה מאוד זמן. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא חסר. שצחקת עליו? הבן של אחותי שגמגם ואז הוא התעצבן שלא יוצאות לו המילים וצעק על עצמו 'דייייי!'. שהלכת איתו לקניות? עדי. ששבר את הלב שלך? לא קרה. שאיכזב אותך? חבר שלי לשעבר וידיד שלי מזה שלוש שנים. שגרם לך לבכות? אחד שאני לא יודעת איך קוראים לו. ששימח אותך? עדי שראית איתו סרט? אמא שלי. שדיברת איתו בטלפון? חבר טוב שלי. שראית? אחותי. מה את\ה לובש\ת כרגע? שמלה סגולה. איזה ספר את\ה קורא\ת/ הספר האחרון שקראת? סתם חברים, לא זוכרת של מי. מה יש על הפד לעכבר שלך? פרסום של דורקום מחשבית בע"מ. תאר\י איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כבדה מארוחת החג [חסרות לי 2
] עד מאוד [:]]. האם את\ה מדבר\ת עם מישהו און-ליין כרגע? לא, אני מסבה את כל תשומת ליבי לשאלון.. האם את\ה מדבר\ת עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם את\ה מקשיב\ה למוסיקה כרגע? לא.

Vdrums

New member
אצלך זה תאווה ממבט ראשון הא?

כבדה עד מאוד
אהבתי

אורזמן

New member
תשובות לשאלון (זה שאלון זה?........

שם:
שלומי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו:
לא מיקום:
השרון האם תקרא\י לבת שלך על שמך?
לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר\ה, מי זה היה?
מתאים לי השם שלי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?
כן, ע"י ילדים אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?
לא מין:
זכר סטרייט/גיי/ביי:
סטרייט רווק\ה?
פנוי תאריך לידה:
4-5 גיל: גיל שהיית רוצה להיות: גובה:
180 צבע עיניים:
חום צבע שער:
שחור צבע אהוב:
אדום ימני/ שמאלי:
ימני חיות מחמד?
חתולה מה העבודה שלך?
חינוך מיוחד + רפואה אלטרנטיבית יש פירסינג?
לא קעקועים?
2 אובססיות?
לא התמכרויות?
סיגריות ציטוט מועדף/ מוטו:
חייה ותן לחיות האם את\ה חי\ה את הרגע?
לפעמים יש לך סודות?
כן האם את\ה אוהב\ת את הכתב יד שלך?
כן יש לך הרגלים רעים?
כן איזו מחמאה את\ה מקבל\ת מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: מה הפחד הגדול ביותר שלך?
אין את\ה יודע\ת לשיר?
לא האם אי פעם העמדת פנים שאת\ה מישהו\הי אחר\ת?
לא האם אתה\ מתבודד\ת?
לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?
החיים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?
כן האם את\ה פועל\ת בפזיזות?
לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?
רגעים של טירוף יש לך יומן/ג'ורנל?
לא מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?
לפעמים יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?
כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?
כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?
ללמוד מטעויות מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?
הכל ומה הכי פחות אוהב?
נו באמת.... מעשן/ת?
כן מתפלל?
לא הולך לבית כנסת?
לא מדבר עם זרים?
כן לא כן לא לפעמים ישן עם בובות פרווה?
לא יוצא לטיול בגשם?
כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
לצורך עבודה אוהב את הקול שלך?
כן היית מאוהב?
כן היית על סמים?
כן שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?
לא עברת ניתוח?
לא ברחת מהבית?
לא שחקת "strip poker"?
לא חטפת מכות?
כן החטפת מכות למישהו?
כן התחילו איתך?
כן היית על במה?
לא נשארת ער כל הלילה?
כן לא אכלת יום שלם?
כן דיברת בטלפון כל הלילה?
כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
כן ישנת כל היום?
כן חשבת שאתה משתגע?
לא נישקת מישהו מאותו מין?
כן, על הלחי בגדו בך?
כן היה לך חלום שהתגשם?
יכול להיות עברת על החוק?
כן פגשת מישהו מפורסם?
כן הרגת חיה בטעות?
לא הרגת חיה בכוונה?
לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
לא גנבת משהו?
כשהיינו ילדים..... היית ברדיו/ טלוויזיה?
לא היתה לך התמוטטות עצבים?
לא קפצת בנג'י?
לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
לא בקסם?
כן באלוהים?
ברוח האוניברסלית, כן בשטן?
לא ברוחות?
כן בפיות?
לא במזל?
לא באהבה ממבט ראשון?
כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
לא בדת מאורגנת?
לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?
לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?
למקום טוב יותר יש לך חברים הומואים/לסביות?
מי החבר הכי טוב שלך?
רון מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?
מיכל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?
אל תתעצבן מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן?
רון הכי מעט זמן? הכי מצחיק?
שחר הכי קרוב?
חי הכי מוזר?
אבי הכי חכם?
אליס שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?
קטי הזמר הכי טוב?
יש הרבה טובים הכי רועש?
לד זפלין האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?
קטי על מי אתה סומך הכי הרבה?
אף אחד עם מי אתה רב הכי הרבה?
רון האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?
לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?<

זיגזג

New member
אני לא מאמין שאני עושה את זה ../images/Emo122.gif

שם: שלומי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: סבא שלי מיקום: אשדוד האם תקרא\י לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אין לי שמץ אם היית יכול להחליף שמות עם חבר\ה, מי זה היה? טוב לי עם השם שלי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא, אבל השם משפחה כן! אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? יש מצב... מין: זכר סטרייט/גיי/בי: סטרייט רווק\ה? אכן תאריך לידה: 02-03-77 גיל: 27 גיל שהיית רוצה להיות: 16 גובה: 1.74 צבע עיניים: חום צבע שער: שטני צבע אהוב: כחול, ירוק ימני/ שמאלי: ימני חיות מחמד? אין, אולי כלבים אבל לא בטרוף מה העבודה שלך? פרסום יש פירסינג? אנטי פירסינגים וקעקועים למינהם קעקועים? ראה שאלה קודמת אובססיות? לא עולה לי משהו כרגע התמכרויות? אינטרנט, לצערי ציטוט מועדף: "כשאלוהים ברא גברים, השטן ברא נשים.. בשביל הקונטרה" האם את\ה חי\ה את הרגע? בהחלט! יש לך סודות? כמו לכולם האם את\ה אוהב\ת את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? עישון איזו מחמאה את\ה מקבל\ת מרוב האנשים? חכם... אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: אין לי מושג מה הפחד הגדול ביותר שלך? המוות את\ה יודע\ת לשיר? כן, ואפילו טוב מאד! האם אי פעם העמדת פנים שאת\ה מישהו\הי אחר\ת? לא ממש... האם אתה\ מתבודד\ת? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן, קל להתחבר אליי האם את\ה פועל\ת בפזיזות? תלוי באיזה נושא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא יש לך יומן/ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? רגיש מידי מה החוזק הכי גדול שלך? חי את הרגע אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כלום אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לצערי, לא הכי... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? יש הרבה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? יכלו להיות יותר טובים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לחיות את הרגע מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? הכל ומה הכי פחות אוהב? כלום מעשן/ת? כן, לצערי מתפלל? כן, כל בוקר הולך לבית כנסת? כן, כל שבת וחג מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? חחחח לא... יוצא לטיול בגשם? לפעמים, תלוי עם מי מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? זה קורה... אוהב את הקול שלך? כן היית מאוהב? פעמיים היית על סמים? לא שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? ברור היית על במה? כמה פעמים נשארת ער כל הלילה? פייי, כמעט כל לילה לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ברור, לפעמים זה יותר כיף בלי סקס ישנת כל היום? כן חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? איכס, לא! בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? הרבה הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? ג'וק נחשב? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא! גנבת משהו? כן, כשהייתי קטן אבל... היית ברדיו/ טלוויזיה? בעיתון רק... היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן, ועדיין חוזר האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? מאוד! בשטן? לא יודע, מאמין ביצר הרע בסנטה קלאוס? חחחח לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? תלוי... באהבה ממבט ראשון? כן, מנסיון האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? אין לי מושג לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לעולם הבא יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? אוהד, ערן וארז מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? ארז מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכר מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא עולה לי כרגע כלום. מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ארז הכי מעט זמן? לילך, מישהי שהכרתי לפני חודש והופכת לחברה הכי טובה שלי הכי מצחיק? בדר"כ אני. הכי קרוב? אמא שלי הכי מוזר? יש הרבה, לא אפרט הכי חכם? אמא שלי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? האקסית. הזמר הכי טוב? מייק בראנט הכי רועש? האחיינים שלי. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא, מגעיל אותי עוד גבר במיטה עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? יש כמה... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לאחרונה, לילך על מי אתה סומך הכי הרבה? רק על עצמי! עם מי אתה רב הכי הרבה? הבוס המעצבן שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד... האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי מי הבנאדם... האם החברים שלך מכירים אותך? כן מה היא אהבה מבחינתך? אי אפשר לתאר, כשמרגישים יודעים! האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא ממש משנה, אף פעם לא ייתה לי בעיה להזמין מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? הבוס שלי שצחקת עליו? ידידה טובה שהלכת איתו לקניות? האקסית ששבר את הלב שלך? האקסית שאיכזב אותך? האקסית שגרם לך לבכות? האקסית ששימח אותך? אותה ידידה שצחקתי עליה, בשביל ההומור שראית איתו סרט? אוהד... חבר שדיברת איתו בטלפון? לילך שראית? ארז, ראה אצלי ת'משחק היום מה את\ה לובש\ת כרגע? תחתון בוקסר איזה ספר את\ה קורא\ת/ הספר האחרון שקראת? עיתון ספורט נחשב? מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד, עכבר אופטי. תאר\י איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כבד, עייף, רעב, חרמן, משועמם. האם את\ה מדבר\ת עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם את\ה מדבר\ת עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם את\ה מקשיב\ה למוסיקה כרגע? כן [URL='http://']פייי, זה לא היה קל![/URL]

בגלל שאכן פתחת שוב...

את המסנג'ר...
ואני אמנם לא הייתי... אבל אני אקיים את מה שביקשת ואקווה שמחר נצליח לתפוס אחד את השני... שם: נמרוד האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: לא מיקום: ר"ג האם תקרא\י לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? נטלי ? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר\ה, מי זה היה? רק נמרוד ! האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? שונא שרושמים עם "י". (נימרוד) אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? למה לי ?? מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק\ה? כן תאריך לידה: 2.5.81 גיל: 23 גיל שהיית רוצה להיות: 6 גובה: 1.78 צבע עיניים: חום צבע שער: שחור צבע אהוב: כחול ים ימני/ שמאלי: ימני חיות מחמד? כלבים מה העבודה שלך ? אין עבודה. יש פירסינג? לא קעקועים? השבוע עושה ... אובססיות? קולה, סקס. התמכרויות? קולה, סקס. ציטוט מועדף/ מוטו: תן לחיות בשקט... האם את\ה חי\ה את הרגע? משתדל יש לך סודות? כן האם את\ה אוהב\ת את הכתב יד שלך? ככה ככה יש לך הרגלים רעים? סקרנות יתר, קושי בהחלטות נחרצות משמעותיות. איזו מחמאה את\ה מקבל\ת מרוב האנשים? שכיף לדבר איתי. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: הפיספוס. מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד אדם קרוב. את\ה יודע\ת לשיר? לא האם אי פעם העמדת פנים שאת\ה מישהו\הי אחר\ת? לא האם אתה\ מתבודד\ת? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? בריאות אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בהחלט האם את\ה פועל\ת בפזיזות? משתדל שלא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונ א בעצמך? כן, בעיות שמיעה שלי. יש לך יומן/ג'ורנל? לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? בעיות שמיעה. מה החוזק הכי גדול שלך? יכולת התמודדות עם החיים. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שמיעה.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש ויש... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? יכל להיות יותר טוב אבל.. גם יותר רע... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? הכל נזיל... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא יכול להשמין ומה הכי פחות אוהב? השמיעה. מעשן/ת? מעט. מתפלל? בחגים. הולך לבית כנסת? בחגים. מדבר עם זרים? כן. ישן עם בובות פרווה? לא. יוצא לטיול בגשם? וואלה כן. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אם אין ברירה. אוהב את הקול שלך? לא. היית מאוהב? כן. היית על סמים? כן. שחית בעירום? כן. היה לך מקרה חירום רפואי? לא. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? לא. שחקת "strip poker"? כן. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן. התחילו איתך? כן . היית על במה? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ישנת כל היום? כן. חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? לא! בגדו בך? לא.. היה לך חלום שהתגשם? עומד להתגשם.. עברת על החוק? כן. פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? יתוש.. ג'וק...
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא זוכר.. גנבת משהו? כן. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן. היתה לך התמוטטות עצבים? עדיין לא..
קפצת בנג'י? בקרוב...
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: לא כל כך באסטרולוגיה? לא כל כך בקסם? לא באלוהים? משתדל. מודה שזה קשה. בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא היה לי האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא אמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אין לי שמץ יש לך חברים הומואים/לסביות? לא ממש מי החבר הכי טוב שלך? מישהו מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אני לא חושב שיש. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לסמוך על עצמי. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא זוכר כרגע. מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חברי ילדות.. הכי מעט זמן? לא יודע הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ידידה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חבר על מי אתה סומך הכי הרבה? חבר עם מי אתה רב הכי הרבה? חבר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לצערי כן האם החברים שלך מכירים אותך? חושבים שכן 'האהבה היא משהו, לפעמים היא עוד טעות' [שלמה ארצי] - מה היא אהבה מבחינתך? השלמה אחד עם השני. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? בהחלט מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? פיינסטיל... שצחקת עליו? חבר שהשתכר היום.. שהלכת איתו לקניות? אחותי ששבר את הלב שלך? מישהי שאיכזב אותך? אין שגרם לך לבכות? מותו של כלבי האהוב לאחר 16 שנה.. ששימח אותך? חבר שראית איתו סרט? ידידה מקסימה שדיברת איתו בטלפון? חבר שראית? חבר'ה.. מה את\ה לובש\ת כרגע? בוקסר.. איזה ספר את\ה קורא\ת/ הספר האחרון שקראת? שעות מתות מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר..
תאר\י איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: למה אני ממלא את השאלון ?!?!??! האם את\ה מדבר\ת עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם את\ה מדבר\ת עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם את\ה מקשיב\ה למוסיקה כרגע? לא סקארלט את שמחה ?!?!

נכון.

לפני חצי שנה אמרתי שאני טס למזרח בספטמבר. נחש מה ? ב-27 לספטמבר זה קורה ....
אגב, מה המצב אחי ?

לחרוש את המזרח...

תאילנד, נפאל , לאוס , הודו... קמבודיה, ויטנאם , בורמה זה נשמע פצצה תודו...
נוסע עם הירדנים... מקווה לא להתרסק באירן

Vdrums

New member
אהלן וסהלן הדא טיסת ג'ורדניאן

איירליינס טו בומביי, מה מספר שלה תלתה חמסה וואחד. א(ל) דיילות שלנו פאטמה וסביחה ידאגו לכם, בארוחת צהריים תקבלו חומוס בביתה וקולה בבחיות.

למעלה