שאלון

מוותק

New member
וואו זה לקח זמן

שגנבתי מ'על כוס קפה' שככל הנראה נגנב לשם מ'בנים'... כפי שאתם כבר יודעים, לענות על הכל עם העתקה של השאלון בתגובה. שם: טל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: לא מיקום: ת"א האם תקרא\י לבת שלך על שמך? לא, יקראו להן רוני ומיקה (ב"ה...
) אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? מממ.... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר\ה, מי זה היה? רוני האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? חופשי... במקום טל קוראים לי טלי וזה מ-עצבן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נ סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק\ה? אכן תאריך לידה:12.1980 גיל: עוד מעט 24 גיל שהיית רוצה להיות: 22 גובה: 1.63 צבע עיניים: חום ירוק צבע שער: חום צבע אהוב: סגול ימני/ שמאלי: ימני חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? אין (סטודנטית) יש פירסינג? לא קעקועים? כן אובססיות? מממ.... כן (שמור) התמכרויות? סיגריות ועוד " ציטוט מועדף/ מוטו: הכל לטובה האם את\ה חי\ה את הרגע? וואוו קשה... כן יש לך סודות? לא האם את\ה אוהב\ת את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? למי אין.... לעשן ועוד... איזו מחמאה את\ה מקבל\ת מרוב האנשים? "ווי איזה צחוק כיפי יש לך !" אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: יהיה מאוד קשה לעשות סרט כזה... כל שניה משהו משתנה... מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות של אנשים קרובים, ושלי את\ה יודע\ת לשיר? כן, ומאוד אוהבת האם אי פעם העמדת פנים שאת\ה מישהו\הי אחר\ת? ... לא נראה לי.. אולי (?!) האם אתה\ מתבודד\ת? בד"כ לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? זה משתנה... כל פעם אני מנסה לדבוק בשאיפה אחת. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בהחלט כן האם את\ה פועל\ת בפזיזות? בד"כ לא... (אתמול כן....
) האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מממ... מתאהבת מהר וטוטאלית... יש לך יומן/ג'ורנל? כשמתחשק לי... מה החולשה הכי גדולה שלך? אהבה מה החוזק הכי גדול שלך? יודעת בדיוק מה אני רוצה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ההתאהבות המהירה והטוטאלית... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ללכת בעקבות מה שמאמינים בו ולא מה שאחרים אומרים (אינסטינקטים...) מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? פנים, מבנה ומה הכי פחות אוהב? יהיה נחמד להפטר מכמה ק"ג נוספים מעשן/ת? כן מתפלל? בלב הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? יותר מדי ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא זוכרת מה היה אבל ממש בא לי מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?Keep your friends close and your enemies closer... אוהב את הקול שלך? כן היית מאוהב? הרבה מאוד פעמים היית על סמים? כן שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? כן, תמיד התגלה שזה לא ממש היה חירום עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? בטח מתישהו לכמה שעות שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן (אח) החטפת מכות למישהו? כן (אח) התחילו איתך? כן היית על במה? כן, ואהבתי את זה נשארת ער כל הלילה? כמעט כל יום לא אכלת יום שלם? בטח זה קרה מתישהו דיברת בטלפון כל הלילה? ב-רור ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן (עם החבר כשלא היה כוח) ישנת כל היום? כן חשבת שאתה משתגע? מממ... סביר להניח שחשבתי ככה מתישהו, אבל אני לא זוכרת נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כןןןןןןןןןןןןןן אוי זה נורא... (חתול ממש התאבד לי מתחת לאוטו... ומסתבר שאין לנו שום הסכם עם היונים...!!!) הרגת חיה בכוונה? ג'וק נחשב ?! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? נראה לי... לא זוכרת האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כשזה מתאים לי אז כן בקסם? לא באלוהים? יש לי משלי בשטן? לא! בסנטה קלאוס? לא ברוחות? מממ...עוד לא החלטתי... אז כנראה שכן. בפיות? כן (אחרת אני לא רואה שום הסבר להעלמות הגרביים מהמגירה...) במזל? לא יודעת... באהבה ממבט ראשון? כן... האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא חושבת בדת מאורגנת? אני מבינה את המאמינים... אתה חושב שלאלוהים יש מין? בשבילי לפעמים הוא גבר ולפעמים אשה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? נולדים מחדש... יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? מיכל ולירון מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא,הפסיכולוגית וכל החברות הטובות מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאהוב ולהאמין בעצמי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין לי מושג... מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אודליה ועדי (מגיל 3-4) הכי מעט זמן? טל הכי מצחיק? רונה הכי קרוב? יש כמה הכי מוזר? אין תגובה הכי חכם? כולן חכמות... שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? קרובה לכל החברות שאני רוצה להיות קרובה אליהן הזמר הכי טוב? שלמה ארצי הכי רועש? אין לי שמץ האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? ידיד כן, חברה... ממש לא זכור לי דבר כזה אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברה טובה שגרה בחו"ל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברה טובה שגרה בחו"ל על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא עם מי אתה רב הכי הרבה? אח האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? זה בא בתקופות... הרבה פעמים לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? קלות יתרה... האם החברים שלך מכירים אותך? לרוב כן... לפעמים הם חושבים שהם מכירים אותי ואני טורחת להוכיח שלא... 'האהבה היא משהו, לפעמים היא עוד טעות' [שלמה ארצי] - מה היא אהבה מבחינתך? ווואוו... ספר שלם אפשר לכתוב על זה. אין לי הגדרה. אולי... לאהוב מישהו כמו שאני אוהבת את עצמי, לרצות לתת ולהיות שם בשבילו. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? שאלה קצת קשה... אמממ.. לא... ! ממש לא! כל עוד זה בגדר אופציה זה סבבה... אבל אם הנטל יהיה עלי.. נטל כבר מדי! מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא זוכרת שצחקת עליו? הפרחה עם המיני שרואים לה את התחת (היא מן הסתם לא ידעה כי אחרת בטח לא הייתי פה עכשיו...) שהלכת איתו לקניות? לבד ששבר את הלב שלך? ואו... מישהו שהכרתי באינטרנט לפני כמה חודשים שאיכזב אותך? נראה לי שטל שגרם לך לבכות? לא זוכרת... אולי זה שהכרתי באינטרנט ששימח אותך? לא ממש האחרון אבל מישהו שהייתי איתו אתמול שראית איתו סרט? ידיד (אקס ישן) שדיברת איתו בטלפון? החברה מחו"ל שראית? חברה טובה מה את\ה לובש\ת כרגע? איזו מין שאלה זו ??? חולצה שחורה ומכנס 7/8 איזה ספר את\ה קורא\ת/ הספר האחרון שקראת? מאמרים לאוניברסיטה... אין זמן לספר.. מה יש על הפד לעכבר שלך? אני משתדלת שרק עכבר תאר\י איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: סקרנית, מתוחה ומתחילה להתאהב ... האם את\ה מדבר\ת עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם את\ה מדבר\ת עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם את\ה מקשיב\ה למוסיקה כרגע? כן

מוותק

New member
קראתי את מה שכתבתי

ולא... אם תהיהתם... שלמה ארצי עדיין לא אחד מהחברים שלי... החברה שהיא הזמרת הכי טובה.... ?... אני.... (סורי אף חברה שלי לא שרה...)

Mr Ka

New member
וואו איזה שאלון....

שם: איציק האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: כן, אח של סבא ז"ל מיקום: נתניה האם תקרא\י לבת/ן שלך על שמך? כן אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? איציקית
ליאת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר\ה, מי זה היה? אף אחד האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? בבדאי. יציק (מורידים את הא') אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא. אפילו יש זמר עם שם משפחה כמו שלי מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק\ה? רווק / פנוי ומחפש תאריך לידה: 02/06/1977 גיל: 27 ושלושה חודשים גיל שהיית רוצה להיות: 20 גובה: 1.75 צבע עיניים: ירוק/חום צבע שער: בעיקרון שחור, אבל אני מגלח את הראש צבע אהוב: כחול (אבל יותר בגוון של ים המלח) ימני/ שמאלי: רושם בשמאל עושה בהכל בימין. נטיות פוליטיות - אין. חיות מחמד? כלב. חבל שאני לא יכול לגדל דולפין. מה העבודה שלך? עצמאי בתחום האינטרנט יש פירסינג? היה בלשון. הורדתי באותו היום עקב התנפחות איומה. יש עגיל באוזן. אולי אעשה שוב את הפירסינג. קעקועים? קעקוע של דולפין - מצ"ב התמונה שלו. אובססיות? לא התמכרויות? לא ציטוט מועדף/ מוטו: אם לא ננסה לא נדע האם את\ה חי\ה את הרגע? יאפ יש לך סודות? כמו לכולם האם את\ה אוהב\ת את הכתב יד שלך? לא הכי בעולם יש לך הרגלים רעים? אם התניית אהבה זה הרגל רע.... אז אני פושע איזו מחמאה את\ה מקבל\ת מרוב האנשים? שאני חמוד ובן אדם טוב אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: איציק סיפור של... (ושכל אחד ישלים כראות עיניו) מה הפחד הגדול ביותר שלך? ההווה את\ה יודע\ת לשיר? משתדל לשיר לבד האם אי פעם העמדת פנים שאת\ה מישהו\הי אחר\ת? כן האם אתה\ מתבודד\ת? לעיתים רחוקות מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אושרם של אחרים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מאוד האם את\ה פועל\ת בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני לא אוהב את הבטן שלי יש לך יומן/ג'ורנל? יש מה החולשה הכי גדולה שלך? אהבה לבחורה מה החוזק הכי גדול שלך? אהבה לבחורה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מוריד במשקל וחוזר להיות מה שהייתי לפני שנפגעתי בברך אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? לא. אני שמח עם הדברים שעשיתי עד היום. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא. ממש לא. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לחיות את הרגע ולא לתת לעבר להפשיע עלי. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? העיניים, הראש והלב שלי. ומה הכי פחות אוהב? את הבטן. מעשן/ת? לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לעיתים מדבר עם זרים? כן (למרות שאמא אסרה עלי) ישן עם בובות פרווה? תמיד..... בעצם לא יוצא לטיול בגשם? חובה
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אני לא שונא אנשים. לא מכיר את המילה שנאה. אוהב את הקול שלך? כן היית מאוהב? בהחלט היית על סמים? מעולם שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? שניים ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא, אבל שיקחנו טאקי על אלכוהול חטפת מכות? פעם אחת החטפת מכות למישהו? לא, נגד אלימות התחילו איתך? כן, אבל לא הבנתי זאת עד שאני התחלתי עם הבחורה אח"כ. היית על במה? כן, ויותר מפעם אחת. נשארת ער כל הלילה? כן, אתמול בלילה.... שיחה אל תוך הלילה במסנג'ר. לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לצערי הרב, פעמיים. היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן, רון שחר כשהצטלמנו לפרסומת. דודי בלסר כששיחקנו ביחד כדור יד. הרגת חיה בטעות? לא, אבל הכלב שלי נהרג לי בידיים מתאונת דרכים. הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? מעולם לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? טלוויזיה במשך שעה בשידור חי, כמה דקות בתוכניות בוקר לא מזמן, פרסומת. היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? רציתי מאוד, היו חסרים לי 50 ש"ח היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא הולכים.... יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? השותף שלי, וכמה חברים שעבדו איתי מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? ידידה שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לעזוב ולהמשיך מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "איציק" מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חבר מהמושב הכי מעט זמן? חברים מהפורומים הכי מצחיק? מישהו שעבד איתי הכי קרוב? מיקי ידידה שלי הכי מוזר? גיא שעבד איתי הכי חכם? ישראל שעבד איתי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? 4 שנהרגו בשנה אחת... הזמר הכי טוב? מבחינת החברים שלי? אף אחד... מבחינת זמרים, רמי קליינשטיין, עברי לידר הכי רועש? אבי שעבד איתי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? מעולם לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מיקי ידידה שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מיקי על מי אתה סומך הכי הרבה? מיקי עם מי אתה רב הכי הרבה? עם הבוס שלי שהוא גם חבר שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? סומך אבל לא מגלה הכל... זה תהליך שנרכש עם הזמן האם החברים שלך מכירים אותך? כן 'האהבה היא משהו, לפעמים היא עוד טעות' [שלמה ארצי] - מה היא אהבה מבחינתך? הרגש הכי נפלא בעולם, רגש שבעזרתו ניתן להגיע למקומות רחוקים מאוד. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? בחברה שלנו היום זה צריך להיות מקובל, לא מפריע לי להזמין. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אף אחד שצחקת עליו? אבי שעבד איתי שהלכת איתו לקניות? מיקי ובעלה ששבר את הלב שלך? החברה האחרונה שלי שאיכזב אותך? החברה האחרונה שלי שגרם לך לבכות? החברה האחרונה שלי ששימח אותך? ידידה שלי שראית איתו סרט? מיקי ובעלה שדיברת איתו בטלפון? ידידה שלי שראית? ידידה שלי - אחרי 5 שנים שלא התראנו מה את\ה לובש\ת כרגע? מכנס קצר וחולצה קצרה איזה ספר את\ה קורא\ת/ הספר האחרון שקראת? ההיארוטיקה2 מה יש על הפד לעכבר שלך? לוגו של חברה שנסגרה לפני כמה שנים תאר\י איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שמח, בעל אהבה, עייף, עצוב, ושרוף (מה לעשות, הייתי בים ונשרפתי) האם את\ה מדבר\ת עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם את\ה מדבר\ת עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם את\ה מקשיב\ה למוסיקה כרגע? כן

s h i r k u s h

New member
תשובות ../images/Emo140.gif

שם: שירי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: כן, על שם דודה של אמי ששמה הוא "שרה" מיקום: איזור השרון האם תקרא\י לבת שלך על שמך? ממש לא... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? בטח על שם עץ, כמו אח שלי. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר\ה, מי זה היה? עם חברה שלי נוי, מתה על השם הזה, הוא מיוחד כזה. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן, כל הזמן קוראים לי "שירלי" אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא נראה לי מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק\ה? כן תאריך לידה: 1.2.84 גיל: 20 גיל שהיית רוצה להיות: בגיל שאני עכשיו- התקופה הכי יפה שהייתה לי עד כה. גובה: 1.63 צבע עיניים: חום צבע שער: חום-שחור צבע אהוב: כחול ימני/ שמאלי: לא מתעסקת בפוליטיקה חיות מחמד? חתול בשם ג'סי מה העבודה שלך? כרגע חיילת שעומדת להשתחרר, מחפשת עבודה
יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? להצליח בכל דבר שעושה- מאוד פרפקציוניסטית התמכרויות? לפורומים ציטוט מועדף/ מוטו: לקום בבוקר ולחייך, כי כל יום הוא יום חדש האם את\ה חי\ה את הרגע? אפשר לומר יש לך סודות? ברור! האם את\ה אוהב\ת את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? ברור איזו מחמאה את\ה מקבל\ת מרוב האנשים? שאני חמודה או אם זה בצבא, זה שאני הכי אחראית שהם פגשו אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: מים שקטים חודרים עמוק מה הפחד הגדול ביותר שלך? לחיות סתם, בלי להצליח להשפיע על אף אחד בעולם. את\ה יודע\ת לשיר? מקווה שכן (אחרת מה הטעם בשיעורי פיתוח קול שלוקחת כבר שנתיים
). האם אי פעם העמדת פנים שאת\ה מישהו\הי אחר\ת? לא האם אתה\ מתבודד\ת? לפעמים כשעצוב לי אבל זה נדיר מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה וחברים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן האם את\ה פועל\ת בפזיזות? מנסה שלא, אבל לפעמים קורה... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? הרבה, אני לא אוהבת את המראה שלי אבל מנסה לעבוד על זה. יש לך יומן/ג'ורנל? יש מה החולשה הכי גדולה שלך? שאני נעלבת בקלות מה החוזק הכי גדול שלך? שאני יודעת לומר שאני טועה כשאני טועה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את המראה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? באמצע כזה... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? לא בוכה על חלב שנשפך אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? הממ... היו תקופות שהיו טובות והיו שלא... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? השיעור הכי חשוב שלמדתי היה שאם אני רוצה משהו, אני צריכה להילחם ולא להתייאש. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שאני רזה ושמרבית הבגדים הצמודים נראים עליי יפה ומתאימים לי. ומה הכי פחות אוהב? רזה מדי אבל לאחרונה התחלתי להשמין קצת מעשן/ת? לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? חחח קורה... ישן עם בובות פרווה? אם החתול נחשב, אז לפעמים
יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לצערי חייבת לפעמים... אוהב את הקול שלך? לא היית מאוהב? ברור היית על סמים? בחיים לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? הרבה פעמים היית על במה? 5 פעמים: 3 לקבלת הצטיינות ודרגה + פעמיים שהופעתי מול קהל בשירה. נשארת ער כל הלילה? הרבה פעמים לא אכלת יום שלם? לצערי קרה הרבה דיברת בטלפון כל הלילה? לא קרה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? המון ישנת כל היום? לא חשבת שאתה משתגע? קורה לעיתים נישקת מישהו מאותו מין? רק על הלחי, נשיקה ידידותית לא יותר בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? הרבה הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לצערי כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קוראת אבל סתם בשביל הכיף בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא יודעת.. אתה חושב שלאלוהים יש מין? אולי לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת יש לך חברים הומואים/לסביות? כן- חברים הומואים ולחברים שלי יש אפילו תיאוריה על זה
מי החבר הכי טוב שלך? שלומית מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? שלומית מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לסמוך על עצמי תמיד ולא לוותר מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נוי ושלומית הכי מעט זמן? הממ.. לא יודעת הכי מצחיק? אורטל הכי קרוב? מיכל מהבסיס שלי הכי מוזר? לא יודעת.. הכי חכם? אורי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? שלומית הזמר הכי טוב? לא יודעת... הכי רועש? מאיה בוסקילה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם חברה שלי נורית עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם החבר על מי אתה סומך הכי הרבה? על החברות שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? עם המשפחה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש האם החברים שלך מכירים אותך? כן 'האהבה היא משהו, לפעמים היא עוד טעות' [שלמה ארצי] - מה היא אהבה מבחינתך? לתת מעצמי ולקבל בחזרה, לדעת שיש מישהו לקום בשבילו בבוקר. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אורי שצחקת עליו? לא זכור לי שהלכת איתו לקניות? מיכל ששבר את הלב שלך? לא יודעת שאיכזב אותך? החבר שגרם לך לבכות? אבא שלי ששימח אותך? החבר שראית איתו סרט? החבר שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי מיכל שראית? מיכל והחבר שלה מה את\ה לובש\ת כרגע? גופייה ומכנסי ג'ינס איזה ספר את\ה קורא\ת/ הספר האחרון שקראת? וואו מלא זמן לא קראתי לצערי מה יש על הפד לעכבר שלך? זה פד בצבע כחול כזה שיש בו חומר מיוחד שעוזר שהיד לא תכאב. תאר\י איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שמחה, אושר, מאוהבת, מתגעגעת, משושעשת האם את\ה מדבר\ת עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם את\ה מדבר\ת עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם את\ה מקשיב\ה למוסיקה כרגע? כן ואם מישהו באמת קורא את כל זה- כל הכבוד

ebony

New member
ארווווווךךךךךךךךךך בטירוף אבל עניתי

שם: אבוני האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו:כן על שם העץ הובנה מיקום:דרום המרכז האם תקרא\י לבת שלך על שמך? החתולה שלי נחשבת? אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? הבלונדיני אם היית יכול להחליף שמות עם חבר\ה, מי זה היה? לא מחליפה אוהבת את השם שלי את שניהם האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לעולם לא מין: נקבה. סטרייט/גיי/ביי:ביי רווק\ה? לצערנו הלא רב עדיין
תאריך לידה: 22/5/84 גיל: 20 ושלושה חודשים גיל שהיית רוצה להיות:18 גובה: 152 צבע עיניים: עיניי במבי צבע שער: אדום זוהר עם פסים בלונדיניים צבע אהוב: שחור ימני/ שמאלי:שמאלית חיות מחמד? גברים מה העבודה שלך? נטורופטית יש פירסינג? לא קעקועים? עדיין לא אובססיות? שוקולד התמכרויות? עיין ערך למעלה ותוסיף מוזיקה ציטוט מועדף/ מוטו:" זהו יום טוב זוהי שעה טובה והכל ורה כפי שהוא צריך לקרות". האם את\ה חי\ה את הרגע? יאפ יש לך סודות? לא ממש האם את\ה אוהב\ת את הכתב יד שלך?לפעמים כשאני משקיעה בו יש לך הרגלים רעים? סיגרייה פעם בחצי שנה ושוקולד איזו מחמאה את\ה מקבל\ת מרוב האנשים? איזה שיער זוהר יש לך... אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו:סרט עליי? אבוני ו... מה הפחד הגדול ביותר שלך? להשאר לבד את\ה יודע\ת לשיר? ממש ממש לא האם אי פעם העמדת פנים שאת\ה מישהו\הי אחר\ת?ממש לא אני אוהבת את עצמי האם אתה\ מתבודד\ת? תלוי מתי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אהבה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן למה לא אני אדם נחמד האם את\ה פועל\ת בפזיזות? לא הכל אצלי עובר ניתוח מעמיק האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אממ... אף אחד לא מושלם יש לך יומן/ג'ורנל? יאפ מה החולשה הכי גדולה שלך? קל לפגוע בי במיוחד למין הגברי מה החוזק הכי גדול שלך? זה שנפגעתי מהמין הגברי כל כך הרבה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי רוצה להיות יותר גבוהה ב10 ס"מ אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי לפני מי. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? ממש ממש לא אני לא מתחרטת על כלום אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן היה מעולה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שמתחת לכל מעטה של חוזק יש חולשה ענקית מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את השיער שלי הוא זוהר ומה הכי פחות אוהב? המשקל שלי מעשן/ת? באירועים מיוחדים עדיף סיגרים מתפלל? לפעמים הולך לבית כנסת?ביום כיפור מדבר עם זרים? כן לפעמים כשאני לא מ רגישה מאויימת ישן עם בובות פרווה? יש לי טריירית זה מספיק פרוותי? יוצא לטיול בגשם? כמובן אני מתה על גשם מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אני לא שונאת אנשים אני מרחמת עליהם אוהב את הקול שלך? מאוד היית מאוהב? המון היית על סמים? לא הקטע שלי שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי?פעם אחת יותר מידי עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? אני לא אלימה יכולה להשבר לי ציפורן החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? כן למזלי נוראי נשארת ער כל הלילה? כל יום חמישי אני ערה כל הלילה לא אכלת יום שלם? יאפ דיברת בטלפון כל הלילה?לא אני משועממת בקלות מזה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא לא ישנתי אף פעם עם מישהו ישנת כל היום? כן יצא לי חשבת שאתה משתגע? אני משתגעת לא אני נולדתי ככה נישקת מישהו מאותו מין? בערך בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? החלומות שלי תמיד מתגשמים עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? יותר מידי אפילו אתמול הרגת חיה בטעות? אפילו לא נמלה אני משחררת אותן לחצר הרגת חיה בכוונה? עיין למעלה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא מתמוטטת בשביל זה יש לי פרחי באך קפצת בנג'י? יש לי פחד גבהים היה לך חלום שחזר כמה פעמים?היה לי חלום שחזר חצי שנה האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים?כן בשטן? מכירה כמה כאלה בסנטה קלאוס? כן ברוחות? כן בפיות? כן אני יהיה כזאת כשאני יהיה גדולה במזל? יאפ באהבה ממבט ראשון? כמובן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? תמיד באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? יש רק גיהנום והוא מסיבה אחת גדולה מקווה להגיע לשם בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן היא אישה לא ראיתם את הסרט דוגמה? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למסיבה בגהינום יש לך חברים הומואים/לסביות? כמובן מי החבר הכי טוב שלך? מותק ומותק נושכי הכריות שלי
מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? הכלבה שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להשאיר את העבר מאחור ולהמשיך קדימה בפול גז . (ספי) מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בוחש בשוקו מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הבלונדיני הכי מעט זמן? האקס שלי הכי מצחיק? יש כמה בעיקר מותק הכי קרוב? מותק הכי מוזר? אין מוזר בעיניי אני בקטגורייה הזאת הכי חכם? אין לי משהו כזה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?הבלונדיני הזמר הכי טוב? יש לי שם מישהו שלא מזייף
הכי רועש? אממ.. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא שזכור לי אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אנשים עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אנשים על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי עם מי אתה רב הכי הרבה? הכלבה שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן ולא תלוי האם החברים שלך מכירים אותך? כן 'האהבה היא משהו, לפעמים היא עוד טעות' [שלמה ארצי] - מה היא אהבה מבחינתך? "מלח החיים על פצע פתוח" האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה לא מקובל כבר? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אני לא הורגת שצחקת עליו? לא צוחקת על אנשים שהלכת איתו לקניות? האקס שלי ששבר את הלב שלך? אחד האקסים שלי שאיכזב אותך? יש כמה שגרם לך לבכות? האקס שלי ששימח אותך? יש אחד מסויים .... שראית איתו סרט? הכלבה שלי שדיברת איתו בטלפון? מותק שראית? ראיתי המון אתמול תגדירו ראיתי... אוי זה לא נגמר מה את\ה לובש\ת כרגע? פיז'מה איזה ספר את\ה קורא\ת/ הספר האחרון שקראת? אדונית התבלינים מה יש על הפד לעכבר שלך? מיקי מאוס תאר\י איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:עייפה, עייפה, עייפה, עייפה , עייפה האם את\ה מדבר\ת עם מישהו און-ליין כרגע? כבר לא האם את\ה מדבר\ת עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם את\ה מקשיב\ה למוסיקה כרגע?כמובן זהו נגמר מזל טוב ...........

LCA

New member
תשובות

שם: LCA האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: לא שידוע לי מיקום: צפון האם תקרא\י לבת שלך על שמך? כן אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לא חשבתי על זה אם היית יכול להחליף שמות עם חבר\ה, מי זה היה? לא חושבת שהייתי מחליפה את שמי עם אף אחד אחר. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לצערי כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן! אנטוש אותו גם בלי להיות מפורסמת. מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק\ה? כן תאריך לידה: גיל: 22 גיל שהיית רוצה להיות: 18 גובה: 161 צבע עיניים: חום דבש צבע שער:חום טבעי צבע אהוב: כחול ימני/ שמאלי: ימנית חיות מחמד? 2 חתולות + כלבה מה העבודה שלך? לומדת לפסיכומטרי יש פירסינג? רק באוזניים קעקועים? לא, מפחדת מהמחט אובססיות? כמו לכולם התמכרויות? אוכל ציטוט מועדף/ מוטו: "דהרמה(חיים מוסריים) היא המפתח לחיים מאושרים" (סוואמי שיווננדה) האם את\ה חי\ה את הרגע? לא יש לך סודות? כמו לכולם האם את\ה אוהב\ת את הכתב יד שלך? לא תמיד יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את\ה מקבל\ת מרוב האנשים? "איזו חמודה/מתוקה את" אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו:"שעמום טוטאלי- החיים שלי..." מה הפחד הגדול ביותר שלך? אויש, יש יותר מידי... את\ה יודע\ת לשיר? בטח! אם היה כוכב נולד לזייפנים, הייתי נינט טייב הבאה... האם אי פעם העמדת פנים שאת\ה מישהו\הי אחר\ת? רק במחשבות האם אתה\ מתבודד\ת? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?להיות מאושרת עם מה שיש לי עכשיו אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? רק בלית ברירה
האם את\ה פועל\ת בפזיזות? מידי פעם האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? החלפת מצבי רוח יש לך יומן/ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך?לא מסוגלת לומר "לא" לאנשים מה החוזק הכי גדול שלך? לא חשבתי על זה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי מתחילה לומר "לא" לאנשים! אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? יש כמה דברים שעשיתי ויש הרבה דברים שלא עשיתי שאני מתחרטת עליהם אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להסתכל מה יש לאחרים, אלא על מה שלי יש! לכולם יש בעיות! מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים / שפתיים ומה הכי פחות אוהב? כל השאר
מעשן/ת? לא!! מתפלל? כן, ביני ובין עצמי הולך לבית כנסת? לא, האלוהים שלי נמצא בלב ולא באיזשהו מבנה צפוף וקטן. מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? חתולה על הראש נחשב? יוצא לטיול בגשם? לא מרצוני החופשי, למרות שהייתי רוצה. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? יצא לי כמה פעמים. אוהב את הקול שלך? לא שונאת אותו אבל גם לא מתה עליו היית מאוהב? כן היית על סמים? לא!! שחית בעירום? רק במחשבות היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? רק במחשבות שחקת "strip poker"? לא, אבל יש לי עוד זמן לכך
חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? לצערי כן נשארת ער כל הלילה? כן, הרבה פעמים. לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? דיברתי כל הלילה אבל לא בטלפון ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא חשבת שאתה משתגע? יותר מידי פעמים נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? מקווה שלא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? גנבתי משהו כשהייתי ילדה קטנה פגשת מישהו מפורסם? כן, אפילו כמה פעמים הרגת חיה בטעות? כן ועד היום יש לי רגשות אשמה הרגת חיה בכוונה? ג'וקים נחשב? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אני מקווה שלא גנבת משהו? כן, כשהייתי ילדה קטנה היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? כן, הרבה פעמים קפצת בנג'י? לא, זה ברשימת הברים שאני רוצה להספיק לעשות היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים? כן בשטן? כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? כל אחד והמחשבות שלו יש לך חברים הומואים/לסביות? היו לי מי החבר הכי טוב שלך? ט.ד מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? ט.ד מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? יש הרבה עצות טובות מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן?ט.ד הכי מעט זמן? גיל הכי מצחיק? כל החברים שלי מצחיקים, לפחות אותי הכי קרוב? לולי הכי מוזר? גיל הכי חכם? ט.ד שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?ט.ד הזמר הכי טוב? יש הרבה הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ספי, גיל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? גיל על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לצערי לא! האם אתה סומך על אחרים בקלות? סמכתי על מקרה שקרה לאחרונה והבנתי שאני צריכה לסמוך אך ורק על עצמי. האם החברים שלך מכירים אותך? רק מי שבאמת רוצה להכיר אותי מכיר אותי. 'האהבה היא משהו, לפעמים היא עוד טעות' [שלמה ארצי] - מה היא אהבה מבחינתך? אהבה היא רגש שלמענה אעשה הכל. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן, זה יעשה את החיים ליותר קלים. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אחי שצחקת עליו?לא זכור לי שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? חסוי} שאיכזב אותך? חסוי } אותו אדם שגרם לך לבכות? חסוי } ששימח אותך?גיל שראית איתו סרט? גיל שדיברת איתו בטלפון?גיל שראית? גיל מה את\ה לובש\ת כרגע? חולצת בית ישנה ומכנס ישן איזה ספר את\ה קורא\ת/ הספר האחרון שקראת?"קווים מקבילים" מה יש על הפד לעכבר שלך? אצן קופץ מעל משוכה תאר\י איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה, חסרת אנרגיה, עצובה, משועממת האם את\ה מדבר\ת עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם את\ה מדבר\ת עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם את\ה מקשיב\ה למוסיקה כרגע? רק לשיר שנדבק לי לראש

בזוז

New member
תשובה

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו:כן מיקום:מרכז האם תקרא\י לבת שלך על שמך?מה פתאום אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?על שם מישהו אחר, אולי דב אם היית יכול להחליף שמות עם חבר\ה, מי זה היה?רוני האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית רווק\ה?נשואה תאריך לידה:31/1 גיל: גיל שהיית רוצה להיות: 23 גובה:1.70 צבע עיניים:שחור צבע שער:בד"כ שחור אבל יכול להשתנות בין חום-אדום ושחור צבע אהוב:סגול-כחול ימני/ שמאלי:ימנית חיות מחמד?כלב,תוכי,(דגים-שאני לא בטוחה שהם חיות מחמד) מה העבודה שלך?ניהול ושווק יש פירסינג?3 עגילים באוזן זה נחשב? קעקועים?לא אובססיות?לא התמכרויות? סיגריות, סקס, ספונג'ה ציטוט מועדף/ מוטו:חיה ותן לחיות האם את\ה חי\ה את הרגע?לפעמים יש לך סודות?לא האם את\ה אוהב\ת את הכתב יד שלך?לא ממש יש לך הרגלים רעים? מעט איזו מחמאה את\ה מקבל\ת מרוב האנשים?שאני חכמה וסקסית אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: "פיסגת הפחד"-סתאאם, אממממ מעברים, טרנספורמציות ושליטה עצמית?? מה הפחד הגדול ביותר שלך? איבוד שליטה את\ה יודע\ת לשיר?כן האם אי פעם העמדת פנים שאת\ה מישהו\הי אחר\ת?מלא פעמים בעיקר באינטרנט האם אתה\ מתבודד\ת? לא למרות שאני אוהבת להיות לבד מידי פעם מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? רווחה נפשית שלי ושל המשפחה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם את\ה פועל\ת בפזיזות? לעיתים נדירות ביותר האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כן יש לך יומן/ג'ורנל?כן מה החולשה הכי גדולה שלך? פחד מכישלון מה החוזק הכי גדול שלך?חכמה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?מחזקת את האסרטיביות בפן הפנימי, ומתקנת את מה שהתקלקל בגוף אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? בטח אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? הם "בסדר" מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להיות נאמן לעצמך מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את המבנה שלו ומה הכי פחות אוהב? את השינויים שחלים עם הגיל וההריונות מעשן/ת? כן מתפלל? כן הולך לבית כנסת?רק ביום כיפור מדבר עם זרים?כן ישן עם בובות פרווה?לא, למזלי בעלי לא כל כך שעיר... יוצא לטיול בגשם? רואה בזה חובה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? רק אם חייבת במסגרת עבודה אוהב את הקול שלך? פרווה - לא אוהבת לא שונאת היית מאוהב?כן היית על סמים? לא שחית בעירום? בטח - בכייף היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? משהו כזה שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כל הזמן היית על במה? כן נשארת ער כל הלילה?מלא פעמים לא אכלת יום שלם? הרבה פעמים דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לדאבוני הרב כן ישנת כל היום? כן - אחרי לילה רווי אלכוהול חשבת שאתה משתגע? לא באמת נישקת מישהו מאותו מין? צרפתית - אף פעם, ידידותית - כן בגדו בך?כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? חרקים הרגת חיה בכוונה? חס וחלילה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? בתור ילדה, כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? הרגשתי קרוב לזה קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? מאוהבת כן אהבה לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא ממש בדת מאורגנת? ביהדות על פי הכתובים ולא על פי הפירושים אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הגוף לאדמה, האנרגייה מצטרפת לאיזו אנרגיה קוסמית יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? חברה שאנחנו מכירות מהתיכון מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש כמה מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ההיא מהתיכון הכי מעט זמן? ד' בחור שהקשר העיסקי הופך לחברי הכי מצחיק? אחד השכנים הכי קרוב? בעלי, וההיא מהתיכון הכי מוזר? חבר של חבר הכי חכם?ד' שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אין כזה מי שאני רוצה נמצא פה הזמר הכי טוב? יש הרבה - פיטר המיל, ון מוריסון, אלביס קוסטלו.... הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?כן רק עם חברים זכרים ורק בגדר מחשבה אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?אין כזה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אמא שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא יקרה לי וגם על אבא עם מי אתה רב הכי הרבה? עם הבת שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא האם החברים שלך מכירים אותך? באופן כללי כן 'האהבה היא משהו, לפעמים היא עוד טעות' [שלמה ארצי] - מה היא אהבה מבחינתך? אמון הדדי, תלות הדדית תוך כיבוד עצמאותו ועצמיותו של השני, האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?שאלה ארכאית קצת לא?! מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? בעלי שצחקת עליו? עצמי שהלכת איתו לקניות??? ששבר את הלב שלך?האקס שאיכזב אותך? בעלי שגרם לך לבכות?בעלי ששימח אותך? בעלי שראית איתו סרט?בעלי שדיברת איתו בטלפון?חברה שראית?משפחה מה את\ה לובש\ת כרגע?שמלה לבנה איזה ספר את\ה קורא\ת/ הספר האחרון שקראת? הנזיר שמכר את הפרארי מה יש על הפד לעכבר שלך?אין תאר\י איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:שקט עד משעמם, מותשת מהשאלון הארוך מידי הזה. וחם לי האם את\ה מדבר\ת עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם את\ה מדבר\ת עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם את\ה מקשיב\ה למוסיקה כרגע?הפינק פלויד פששששש, כמה ארוך שתהיה לכולם שנה מעולה, יצירתית ומספקת

ghatto

New member
מעניין אם משהו יקרא את זה בכלל

האם תקרא\י לבת שלך על שמך? לא,מעט מקוריות.... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אין לי מושג אם היית יכול להחליף שמות עם חבר\ה, מי זה היה? לא תודה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן בייחוד שם המשפחה אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק\ה? אכן תאריך לידה:דצמבר 78' גיל: 25 גיל שהיית רוצה להיות:מלבט בין 3 ו-16 גובה: 1.80 צבע עיניים: כחול צבע שער: שטני צבע אהוב: ירוק של שדות חיטה או אורז ימני/ שמאלי:ינמני חיות מחמד? חתולה ז"ל - שהייתה איתי מכיתה א' עד אחרי הודו מה העבודה שלך? עובד במעבדה לכימיה של הקרקע וסטודנט יש פירסינג? חשבתי לעשות עגיל קטן באף,אבל לא בא לי לזעזע את הפרופסורים בלימודים ובעבודה קעקועים? איכס אובססיות? קשה לי לעזוב פצע מוגלתי בשקט התמכרויות? פירות שאני אוכל בכמויות כאילו אני מכור ציטוט מועדף/ מוטו:"כולם יודעים מה זו אהבה עד ששואלים אותם" (עשיו/מאיר שלו - אני לא בטוח שציטטתי במדוייק) האם את\ה חי\ה את הרגע? כשאני לא חולם על העתיד ואו חושב על העבר. יש לך סודות? כן האם את\ה אוהב\ת את הכתב יד שלך? הוא עוזר לי לשמור על פרטיות יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את\ה מקבל\ת מרוב האנשים? שאני אדם מיוחד אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: מה זה משנה (או שאולי זה איך שהיו קוראים לו...) מה הפחד הגדול ביותר שלך? להפוך לנכה בעקבות תאונה/מחלה את\ה יודע\ת לשיר? לעצמי במקלחת האם אי פעם העמדת פנים שאת\ה מישהו\הי אחר\ת? לא האם אתה\ מתבודד\ת? כשבא לי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? למצוא בת זוג אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? זו משוואה עם אלף משתנים שאני לא יודע לפתור האם את\ה פועל\ת בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? את הביישנות שלי יש לך יומן/ג'ורנל? כן במעבדה של הפעולות שאני מבצע שם מה החולשה הכי גדולה שלך? הביישנות שלי מה החוזק הכי גדול שלך? אופקים רחבים אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שוב עניין הביישנות אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן בגדול מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שרב בני האדם הם אנשים טובים שלא רוצים להזיק לאף אחד. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? העייניים והשיער שלי ומה הכי פחות אוהב? אזניים מעשן/ת? לא מתפלל?לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? בהחלט ישן עם בובות פרווה? רק עם חתולים חיים יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן - אני לא נוטר טינה אוהב את הקול שלך? נייטראלי היית מאוהב? כן היית על סמים?לא שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? 3 ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? התכוננתי והוא החליט לברוח החטפת מכות למישהו? כן ולא דיברנו שנתיים התחילו איתך? כן היית על במה? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום?לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?לא עברת על החוק?כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא - זה היה התפקיד של החתולה שלי סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא שזכור גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא - אולי כי את אלה שאני זוכר אני רושם ואין צורך שיחזרו האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא בקסם?לא באלוהים?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? זו לא אמונה זו סטטיסטיקה באהבה ממבט ראשון? כן אבל גם ממבט חמישי האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן - אבל תמיד משהו ריאלי באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? נו באמת - אין דבר כזה "אלוהים" לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? שום מקום יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? א' מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אני כבר ממש לא בטוח בנוגע לזה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא להיות לחוץ מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא עולה לי דבר בראש כרגע מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מ' הכי מעט זמן? ע' הכי מצחיק? ש' הכי קרוב? א' הכי מוזר? ענ' הכי חכם? י' שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מ' הזמר הכי טוב? אריק איינשטיין הכי רועש? לא מבין כל כך ברועשים האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? עם ידידה אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אין כאלה - מעדיף פנים מול פנים עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? א' על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי עם מי אתה רב הכי הרבה? עם המפקדים שלי במילואים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן האם החברים שלך מכירים אותך? הם מכירים פן אחד שלי 'האהבה היא משהו, לפעמים היא עוד טעות' [שלמה ארצי] - מה היא אהבה מבחינתך? כששני אנשים רוצים להיות יחד האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שני בחורים ששדדו אותי באיומי סכין שצחקת עליו? לא זוכר שהלכת איתו לקניות? שותף שלי לדירה ששבר את הלב שלך? איזה מישהי שאיכזב אותך? א' - הבוס שלי בעבודה שגרם לך לבכות? אותה אחת מלפני שתי שאלות ששימח אותך? לא זוכר שראית איתו סרט? משהי שיצאתי איתה שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי שראית? שותף שלי לדירה מה את\ה לובש\ת כרגע? מכנס קצר חולצה קצרה תחתונים וגומייה בשיער איזה ספר את\ה קורא\ת/ הספר האחרון שקראת? פונטנלה של מאיר שלו מה יש על הפד לעכבר שלך? זה הפד של האוניברסיטה לא שלי תאר\י איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: הלואי והיה לי משהו מעניין לעשות האם את\ה מדבר\ת עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם את\ה מדבר\ת עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם את\ה מקשיב\ה למוסיקה כרגע?לא

../images/Emo12.gif אהההההההההההההההה

התעללות על הבוקר? מה זה כל השאלות האלה?????? טוב נו, עברתי גרוע מזה (ע"ע ראיונות מנ"ר): האם תקרא\י לבת שלך על שמך? - לא! אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? - תשאלי את אמא ואבא...(אני מניחה שמשהו על בסיס יעקוב) אם היית יכול להחליף שמות עם חבר\ה, מי זה היה? - מצטערת, קשורה לשם שלי יותר מדי. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? - עיוות ורטואלי תופס? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? - נראה לך?!? מין: סטרייט/גיי/ביי - סטרייט רווק\ה? - כן. תאריך לידה: מה זה יעזור? כבר היתה לי יומולדת, את המתנות פספסתי
גיל: 25 גיל שהיית רוצה להיות: 19 גובה: מטר וכלום צבע עיניים: חום ירוק צבע שער: חום צבע אהוב:סגול ימני/ שמאלי: ימני חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? - תמיכה טכנית יש פירסינג? - רגיל לגמרי-7 באוזניים ונזם קעקועים? לא אובססיות? יש לך יומיים?
התמכרויות? סיגריות ושוקלד ציטוט מועדף/ מוטו: כנסי לכרטיס! האם את\ה חי\ה את הרגע? - אפשר לחיות בזמן אחר? יש לך סודות? למי אין? האם את\ה אוהב\ת את הכתב יד שלך? לא. יש לך הרגלים רעים? ע"ע התמכרויות איזו מחמאה את\ה מקבל\ת מרוב האנשים? תשאלי אותם..
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? אין לי שמץ של מושג. מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות לבד את\ה יודע\ת לשיר? אני יכולה לשיר, אבל אין אחריות לשמיעה של הסובבים אותי. האם אי פעם העמדת פנים שאת\ה מישהו\הי אחר\ת? לא. האם אתה\ מתבודד\ת? רק כשאני עצבנית. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? - אנשים שקרובים אלי. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני מקווה שכן. האם את\ה פועל\ת בפזיזות? ממש לא. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא להצליח בחיים. יש לך יומן/ג'ורנל? לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? רגישות יתר. מה החוזק הכי גדול שלך? עקשנות אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? קצת יותר אסרטיבית. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ממוצעת. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן, אבל יכלו להיות יותר טובים. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לחיות אותם מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים. ומה הכי פחות אוהב? בטן מעשן/ת? כן מתפלל? לעצמי הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? תגדירי זרים. ישן עם בובות פרווה? ליד המיטה נחשב? יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן אוהב את הקול שלך? מאוד היית מאוהב? ממש ברגעים אלו. היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא, אבל הכאבתי בטעות התחילו איתך? כן היית על במה? מסיבת בית ספר נחשב? נשארת ער כל הלילה? לא יכולה לספור כמה פעמים.. לא אכלת יום שלם? יום כיפור.. דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא שידוע לי פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? - נמלים? הרגת חיה בכוונה? - נמלים? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא שזכור לי היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לכל השאלות שמעל. אני מאמינה במשהו, עוד לא ברור מה זה. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? - יעזור לך ? את מכירה אותם? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? החברה הכי טובה שלי ואמא שלי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? - לא זוכרת. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? - היא פנימית, את לא תביני.. מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? - 22 שנה הולך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן האם החברים שלך מכירים אותך? כן 'האהבה היא משהו, לפעמים היא עוד טעות' [שלמה ארצי] - מה היא אהבה מבחינתך? - כשיהיו לי את המילים מבטיחה להסביר שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? התשובה לכל הנ"ל היא חבר שלי מה את\ה לובש\ת כרגע? מכנס שחור וחולצה פירחונית איזה ספר את\ה קורא\ת/ הספר האחרון שקראת? האחרון שקראתי- בסימן ונוס. וכרגע אני קוראת ספר שאני לא זוכרת את שמו מה יש על הפד לעכבר שלך? פרסומת של חברה תאר\י איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים- מותשת מהשאלון. סקארלט את תשלמי! האם את\ה מדבר\ת עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם את\ה מדבר\ת עם מישהו בטלפון כרגע? כן האם את\ה מקשיב\ה למוסיקה כרגע?כן

למעלה