תשובה
שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו:כן מיקום:מרכז האם תקרא\י לבת שלך על שמך?מה פתאום אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?על שם מישהו אחר, אולי דב אם היית יכול להחליף שמות עם חבר\ה, מי זה היה?רוני האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית רווק\ה?נשואה תאריך לידה:31/1 גיל: גיל שהיית רוצה להיות: 23 גובה:1.70 צבע עיניים:שחור צבע שער:בד"כ שחור אבל יכול להשתנות בין חום-אדום ושחור צבע אהוב:סגול-כחול ימני/ שמאלי:ימנית חיות מחמד?כלב,תוכי,(דגים-שאני לא בטוחה שהם חיות מחמד) מה העבודה שלך?ניהול ושווק יש פירסינג?3 עגילים באוזן זה נחשב? קעקועים?לא אובססיות?לא התמכרויות? סיגריות, סקס, ספונג'ה ציטוט מועדף/ מוטו:חיה ותן לחיות האם את\ה חי\ה את הרגע?לפעמים יש לך סודות?לא האם את\ה אוהב\ת את הכתב יד שלך?לא ממש יש לך הרגלים רעים? מעט איזו מחמאה את\ה מקבל\ת מרוב האנשים?שאני חכמה וסקסית אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: "פיסגת הפחד"-סתאאם, אממממ מעברים, טרנספורמציות ושליטה עצמית?? מה הפחד הגדול ביותר שלך? איבוד שליטה את\ה יודע\ת לשיר?כן האם אי פעם העמדת פנים שאת\ה מישהו\הי אחר\ת?מלא פעמים בעיקר באינטרנט האם אתה\ מתבודד\ת? לא למרות שאני אוהבת להיות לבד מידי פעם מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? רווחה נפשית שלי ושל המשפחה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם את\ה פועל\ת בפזיזות? לעיתים נדירות ביותר האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כן יש לך יומן/ג'ורנל?כן מה החולשה הכי גדולה שלך? פחד מכישלון מה החוזק הכי גדול שלך?חכמה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?מחזקת את האסרטיביות בפן הפנימי, ומתקנת את מה שהתקלקל בגוף אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? בטח אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? הם "בסדר" מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להיות נאמן לעצמך מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את המבנה שלו ומה הכי פחות אוהב? את השינויים שחלים עם הגיל וההריונות מעשן/ת? כן מתפלל? כן הולך לבית כנסת?רק ביום כיפור מדבר עם זרים?כן ישן עם בובות פרווה?לא, למזלי בעלי לא כל כך שעיר... יוצא לטיול בגשם? רואה בזה חובה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? רק אם חייבת במסגרת עבודה אוהב את הקול שלך? פרווה - לא אוהבת לא שונאת היית מאוהב?כן היית על סמים? לא שחית בעירום? בטח - בכייף היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? משהו כזה שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כל הזמן היית על במה? כן נשארת ער כל הלילה?מלא פעמים לא אכלת יום שלם? הרבה פעמים דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לדאבוני הרב כן ישנת כל היום? כן - אחרי לילה רווי אלכוהול חשבת שאתה משתגע? לא באמת נישקת מישהו מאותו מין? צרפתית - אף פעם, ידידותית - כן בגדו בך?כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? חרקים הרגת חיה בכוונה? חס וחלילה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? בתור ילדה, כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? הרגשתי קרוב לזה קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? מאוהבת כן אהבה לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא ממש בדת מאורגנת? ביהדות על פי הכתובים ולא על פי הפירושים אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הגוף לאדמה, האנרגייה מצטרפת לאיזו אנרגיה קוסמית יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? חברה שאנחנו מכירות מהתיכון מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש כמה מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ההיא מהתיכון הכי מעט זמן? ד' בחור שהקשר העיסקי הופך לחברי הכי מצחיק? אחד השכנים הכי קרוב? בעלי, וההיא מהתיכון הכי מוזר? חבר של חבר הכי חכם?ד' שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אין כזה מי שאני רוצה נמצא פה הזמר הכי טוב? יש הרבה - פיטר המיל, ון מוריסון, אלביס קוסטלו.... הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?כן רק עם חברים זכרים ורק בגדר מחשבה אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?אין כזה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אמא שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא יקרה לי וגם על אבא עם מי אתה רב הכי הרבה? עם הבת שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא האם החברים שלך מכירים אותך? באופן כללי כן 'האהבה היא משהו, לפעמים היא עוד טעות' [שלמה ארצי] - מה היא אהבה מבחינתך? אמון הדדי, תלות הדדית תוך כיבוד עצמאותו ועצמיותו של השני, האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?שאלה ארכאית קצת לא?! מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? בעלי שצחקת עליו? עצמי שהלכת איתו לקניות??? ששבר את הלב שלך?האקס שאיכזב אותך? בעלי שגרם לך לבכות?בעלי ששימח אותך? בעלי שראית איתו סרט?בעלי שדיברת איתו בטלפון?חברה שראית?משפחה מה את\ה לובש\ת כרגע?שמלה לבנה איזה ספר את\ה קורא\ת/ הספר האחרון שקראת? הנזיר שמכר את הפרארי מה יש על הפד לעכבר שלך?אין תאר\י איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:שקט עד משעמם, מותשת מהשאלון הארוך מידי הזה. וחם לי האם את\ה מדבר\ת עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם את\ה מדבר\ת עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם את\ה מקשיב\ה למוסיקה כרגע?הפינק פלויד פששששש, כמה ארוך שתהיה לכולם שנה מעולה, יצירתית ומספקת