שאלון

שאלון

מקווה שתואהבו אני המצאתי!!(טוב רואים)
מי הדמות הכי אהובה עליך
מי הדמות הכי שנואה עליך
מי לדעתך השחקן/שחקנית הכי יפה בסידרה
מי לדעתך השחקן/השחקנית הכי מכוערת בסידרה
מי לדעתך הדמות הכי חכמה
מה לדעתך יהיה בעונה השניה
איזה שיר לדעתך הכי מתאים לפתיח
אם יצטרכו להלחיף את יו לאורי (לא עלינו חס ושלום חס וחלילה טפוטפוטפו)במי לדעתך יחליפו אותו
האם לדעתכם צריך לקרות משו בין קמרון להאוס
האם לדעתכם צריך להפוך את הסידרה למשו כמו טלנובלה(דוגמא:האוס מתאהב בקמרון ואז נודע לו שהיא אוהבת אותו אבל היא יוצאת עם צ'ייס כי היא לא יודעת שהאוס אוהב אותה...וכו' וכו'..ואז נודע לה שהיא בהריון ממנו..וכו')
האם לדעתך צריך להוסיף שירים לסידרה
לדעתך פורמן חמוד
האם לדעתך צריך שפציאנטים כבר יתחילו למות
האם לדעתך צריכים להראות מה קורה עם הרופאים אחרי יום עבודה קשה ומפרך בביה"ח

sk8er grrl

New member
:]

מי הדמות הכי אהובה עליך? האוס... מי הדמות הכי שנואה עליך? ווגלר! מי לדעתך השחקן/שחקנית הכי יפה בסידרה? האוס הכי יפה :] מי לדעתך השחקן/השחקנית הכי מכוערת בסידרה: ווגלר! מי לדעתך הדמות הכי חכמה? האוס.. חחח.. איזה גיוון :p מה לדעתך יהיה בעונה השניה? זה יכיל ספויילר, אז עדיף שלא... איזה שיר לדעתך הכי מתאים לפתיח? השיר שעכשיו יש :p אם יצטרכו להלחיף את יו לאורי (לא עלינו חס ושלום חס וחלילה טפוטפוטפו)במי לדעתך יחליפו אותו? הם פשוט יבטלו את הסידרה... חחח.. האם לדעתכם צריך לקרות משו בין קמרון להאוס? כן... אני חושבת שכאילו הוא צריך להראות שהוא נמשך אליה, אבל להכחיש את זה... זה יהיה מעניין.... האם לדעתכם צריך להפוך את הסידרה למשו כמו טלנובלה(דוגמא:האוס מתאהב בקמרון ואז נודע לו שהיא אוהבת אותו אבל היא יוצאת עם צ'ייס כי היא לא יודעת שהאוס אוהב אותה...וכו' וכו'..ואז נודע לה שהיא בהריון ממנו..וכו')? בהחלט לא... אבל צריך יותר להתמקד בחיים האישיים של הרופאים... האם לדעתך צריך להוסיף שירים לסידרה? יותר שירים דרמטיים אולי... לדעתך פורמן חמוד? חחח... לא. האם לדעתך צריך שפציאנטים כבר יתחילו למות? ממש ממש לא... כי אז לא יהיה טעם לסידרה... איפה הסידרה שמצילה אנשים?! אה? האם לדעתך צריכים להראות מה קורה עם הרופאים אחרי יום עבודה קשה ומפרך בביה"ח? בטח... אולי להראות יותר גיבושים שלהם...

אני עונה לעצמי(חכם לא?)

מי הדמות הכי אהובה עליך-האוס וקמרון מי הדמות הכי שנואה עליך-ווגלר מי לדעתך השחקן/שחקנית הכי יפה בסידרה-האוס וקמרון דאא מי לדעתך השחקן/השחקנית הכי מכוערת בסידרה-ווגלר מי לדעתך הדמות הכי חכמה-האוס וקמרון מה לדעתך יהיה בעונה השניהמה שקורה בעונה הראשונה... איזה שיר לדעתך הכי מתאים לפתיח-השיר הנוכחי הכי מתאים אם יצטרכו להלחיף את יו לאורי (לא עלינו חס ושלום חס וחלילה טפוטפוטפו)במי לדעתך יחליפו אותו-בי... האם לדעתכם צריך לקרות משו בין קמרון להאוס-דאאא האם לדעתכם צריך להפוך את הסידרה למשו כמו טלנובלה(דוגמא:האוס מתאהב בקמרון ואז נודע לו שהיא אוהבת אותו אבל היא יוצאת עם צ'ייס כי היא לא יודעת שהאוס אוהב אותה...וכו' וכו'.. ואז נודע לה שהיא בהריון ממנו..וכו')יכול להיות נחמד האם לדעתך צריך להוסיף שירים לסידרה כה לדעתך פורמן חמוד-כהההההה האם לדעתך צריך שפציאנטים כבר יתחילו למות-כה נימאס כבר האפי האנד הזה האם לדעתך צריכים להראות מה קורה עם הרופאים אחרי יום עבודה קשה ומפרך בביה"חכההה

2006

מי הדמות הכי אהובה עליך? האוס
מי הדמות הכי שנואה עליך? ווגלר. נכון שהתשובות שלי לא צפויות?
מי לדעתך השחקן/שחקנית הכי יפה בסידרה? ג'ניפר, יו, וההוא שמשחק את צ'ייס הם אנשים נאים
מי לדעתך השחקן/השחקנית הכי מכוערת בסידרה? ווגלר
מי לדעתך הדמות הכי חכמה? האוס
מה לדעתך יהיה בעונה השניה? מישהו עם פרפור חדרי?
איזה שיר לדעתך הכי מתאים לפתיח? השיר הנוכחי?
אם יצטרכו להלחיף את יו לאורי (לא עלינו חס ושלום חס וחלילה טפוטפוטפו)במי לדעתך יחליפו אותו? אף אחד! האם לדעתכם צריך לקרות משו בין קמרון להאוס? כבר קורה, לא?
האם לדעתכם צריך להפוך את הסידרה למשו כמו טלנובלה(דוגמא:האוס מתאהב בקמרון ואז נודע לו שהיא אוהבת אותו אבל היא יוצאת עם צ'ייס כי היא לא יודעת שהאוס אוהב אותה...וכו' וכו'..ואז נודע לה שהיא בהריון ממנו..וכו')? ממש לא! האם לדעתך צריך להוסיף שירים לסידרה? היא בסדר גם ככה
לדעתך פורמן חמוד? לא הייתי מגדירה אותו חמוד, אבל הוא בסדר, כן. לא מזיק
האם לדעתך צריך שפציאנטים כבר יתחילו למות? חס וחלילה
האם לדעתך צריכים להראות מה קורה עם הרופאים אחרי יום עבודה קשה ומפרך בביה"ח? כן, זה יכול להיות נחמד
.

Smash my face

New member
יאי שאלון ^^

מי הדמות הכי אהובה עליך? האוס וקמרון *מה? קשה לבחור אחד!!*
מי הדמות הכי שנואה עליך? הממ ווגלר הוא מניאק..
מי לדעתך השחקן/שחקנית הכי יפה בסידרה: הממ גרר זה קשה.. הקרב הוא בין האוס לקמרון.. שתיהם שווים במיוחד
מי לדעתך השחקן/השחקנית הכי מכוערת בסידרה? אין דבר כזה :)
מי לדעתך הדמות הכי חכמה? קמרון
מה לדעתך יהיה בעונה השניה? הממ לדעתי בגלל האקסית שלו האוס יהיה יותר קשה ומנוכר..
איזה שיר לדעתך הכי מתאים לפתיח? מה שיש עכשיו!! זה מושלם
אם יצטרכו להלחיף את יו לאורי (לא עלינו חס ושלום חס וחלילה טפוטפוטפו)במי לדעתך יחליפו אותו? no such thing
האם לדעתכם צריך לקרות משו בין קמרון להאוס? לא צריך,חייב!!
האם לדעתכם צריך להפוך את הסידרה למשו כמו טלנובלה(דוגמא:האוס מתאהב בקמרון ואז נודע לו שהיא אוהבת אותו אבל היא יוצאת עם צ'ייס כי היא לא יודעת שהאוס אוהב אותה...וכו' וכו'..ואז נודע לה שהיא בהריון ממנו..וכו')? איכס,לא.
האם לדעתך צריך להוסיף שירים לסידרה? הממ כן.. למרות שמרוב שהסידרה עוברת כ"כ חלק וסוחפת, צריך קצת מוסיקה.
לדעתך פורמן חמוד? חביב כן,לא ממש מתמקדים עליו יותר מדי.
האם לדעתך צריך שפציאנטים כבר יתחילו למות? כן!! לפעמים נראה כאילו הסופים יותר מדי מאולצים.. יאללה תראו קצת מוות
האם לדעתך צריכים להראות מה קורה עם הרופאים אחרי יום עבודה קשה ומפרך בביה"ח? שיראו אותם מתקלחים
הממ הממ..

pink panther 8

New member
לתשובה האחרונה שכתבת

יצלמו בעונה השנייה סצנה שיו לאורי מתקלח! וסצנת סקס עם יו לאורי גם כן! רק בעיה אחת אין לי מושג עם מי הסצנת סקס (אמן עם קרמון ואז הם יצאו ביחד)

חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי...

pink panther 8

New member
זה נכון אבל....

באמת יהיה סצנת סקס וסצנת מקלחת אני רצינית ראיתי את זה בראיון שעשו עם יו לאורי .... מחכה כבר לאפריל בתקווה שישדרו את זה מוקדם יותר...

sk8er grrl

New member
אההה!

אני חייבת לראות!!! וואי הלוואי ויראו לו את התחת :p חחח...

sk8er grrl

New member
חחח.. מה?

אני מאוהבת!!! ברמות! אני לא יכולה בלעדיו! אתמול ראתי 19 סרטונים שלו ושמרתי את כולם במחשב!!!

sk8er grrl

New member
תקשיבי...

הבנאדם בגיל של אימא שלי, אבל כל יום שעובר, בא לי יותר לנשק אותו ולאנוס אותו... חחחח :]

Smash my face

New member
חחחחחחחח אבוי ../images/Emo6.gif

נראה לי שהגעת לרמת אובססיביות כמוני חחחח
*יש לי איזה 10 ראיונות שלו שמורים המחשבו אני חרושת על האמאאמאמא שלהם..
*

sk8er grrl

New member
ככה זה אובססיסיות :p

חחחח... אני פשוט מתה עליו... בכל היבט, הוא שחקן מעולה וחתיך :]

Tal2012

New member
../images/Emo6.gif נראלי שצריך להקים

פורום מיוחד " האובססיה שלנו ליו "

Smash my face

New member
יוו יוו ../images/Emo99.gif

שמעתי על זה.. ראיתי ראיון איתו שהוא אמר שיש לו סצנת מקלחת יאמייי
אמן יהיה לו משו עם קמרון

pink panther 8

New member
אמן אמן אני בספק אבל כי...

יש לי די הוכח שזה יהיה עם סטייסי אבל אי אפשר לדעת תראו...

יאיאיאיאיאיא

איזה תמונההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יווווווווווווווווווווווו איי ליייק...
יאא

למעלה