שאלון

אההה שאלונים זה שואה!

הדמות הכי אהובה: האחות הבלונדינית שראו בפרק 5 נותנת הלידול לחולה הדמות הכי שנואה: אני שונאת את כולם. אני האוס. הכי יפה: הזקנה שמחלקת דובונים במחלקת יולדות ומעבירה שפעת לתינוקות (בפרק אימהות) הדמות הכי חכמה: קאדי, כי היא תמיד עולה על התרגילים של האוס מה יהיה בעונה השניה: עוד פרקים איזה שיר הכי מתאים לפתיח: "יש לי ציפור קטנה בלב" אם יחליפו את יו לאורי: אני עושה הסרת דגדגן ועוברת למנזר האם צריך לקרות משהו בין קמרון להאוס: לא, היא ילדה מעצבנת טלנובלה: תהפכו את האוס לטלנובלה ויהיה פה רצח עם האם להוסיף שירים לסדרה? כן, אבל רק אם נינט תבצע אותם פורמן חמוד? האמת, אלוהים יעזור לי אבל כן, הוא חמוד. האם פציינטים צריכים למות: רצוי, כדי לשמור על נופך ריאליסטי מה קורה עם הרופאים אחרי יום עבודה: לא יודעת איך לספר לכם את זה, אבל הם בטח אוכלים משהו והולכים לישון. לא בדיוק חומר שיכול להחזיק פרק.

lorien

New member
חחחחחחח ענק!!!!!

אהבתי את רעיון הסרת הדגדגן והמנזר....
האמת היא שגם אני לא מתה על קמרון. היא דיי יבשה, חסרת אופי כזאת, חוץ מהפעמים בהם היא מתעצבנת על האוס ואז היא ממטירה עליו הערות פסיכולוגיות חצי שנונות. אבל חוץ מזה.... ולמרות זאת, כן, ברור שאני רוצה שהוא יהיה עם קמרון!!!!

אז למה בעצם?

אם היא כזו פסיכולוגית בשקל שפעם בשנה בורחת לה הערה שנונה, אז מה יש לה לעשות עם האוס בעצם? הוא יאכל אותה בלי מלח והיא תשעמם אותו למוות.

pink panther 8

New member
אני לא חושבת ככה!

הכימיה שבניהם היא כימיה ברורה לכל עין שמעונינת לראות את זה... היא מאזנת אותו הוא ציני ומניאק בדרך המיוחדת שלו והיא הבחורה הטובה עם המצפון שנמצאת בסדרה הזאת בכדי לאזן אותו ואני חושבת שהם חייבים להיות ביחד זה פשוט חובבה!!!!

lorien

New member
יש בזה משהו

בתיאוריה כן, היא מאזנת אותו אבל בפרקטיקה, באמת אין להם מה לעשות ביחד. אני מנחשת שהם כן יהיו ביחד למשך תקופה מסויימת ואז יראו שזה לא הולך ויפרדו. בטח הם יסתירו את זה בהתחלה או משהו. אבל בכל מקרה הם חייבים לפחות להתנשק, אחרת זו התעללות בצופים.....

אני מתה לדעת

איזו הערה שנונה תהיה להאוס שניה אחרי שהוא ינשק את קמרון. או כל בת זוג אחרת שיצמידו לו.

pink panther 8

New member
חעחעחעחעח

זה יהיה מוזר לראות אותו נהנה מהרגע בלי להרוס אותו באיזה משפט ציני....

"לכל עין שמעוניינת לראות את זה"

את יודעת כמה ניתוחים פסיכולוגים קמרון היתה עושה לך על המשפט הזה?? כן אנשים רואים את מה שהם רוצים לראות, או כמו שהאוס בעצמו תמיד אומר - "הפסיכולוג אמר שזו בעיה נפשית, הנוירולוג אמר שזה משהו במוח והאורטופד אמר שזה סרטן העצמות". או משהו כזה. יש בה משהו משונה בקמרון הזו ויש לה הרבה סודות שהיא מסתירה ואולי יתגלו באחד הפרקים אבל קיבינימט! אם אנחנו כבר בעד קמרון, אז היא גם נורא רגישה כזו ולוקחת ללב. כמה שהיא חושבת שהיא מכירה את האוס, אולי נדמה לה שהיא קוראת אותו כי היא רואה את מה שהיא רוצה לראות. בקיצור זה מסובך אבל אין סיכוי שפתאום האוס יראה את האור ויהפוך להיות אדם נורמלי ואוהב שיכול לתת לקמרון את מה שהיא צריכה.

lorien

New member
לא, ברור שלא

וזה למה נראה לי שהם יפרדו. נראה לי שכל ההתאהבות הזאת של קמרון בהאוס היא פשוט אתגרית. כן, הוא חכם, מצחיק, עמוק וכוסון (בהעדר תיאור מתאים יותר) אבל הוא גם מיסתורי. ואף על פי שקמרון מחבבת את האוס בשל כל אותם תכונות שציינתי, היא בעיקר רוצה אותו בגלל שהוא מסתורי. היא רוצה להתקרב אליו ולנסות לפתוח אותו, לגלות מה עוד יש שם. לדעת איך זה להיות בעולם שלו. ואחרי שהיא סופסוף תגרום לו להיות איתה, האתגר יושלם ולא באמת ישאר להם כלום כי הבסיס יעלם. ובגלל זה נראה לי שהם יפרדו. הא! איך זה?

pink panther 8

New member
לא לזה התכוונתי.....

לא התכוונתי שעם האוס קומרון ייצאו ביחד אז האוס יתחיל להיות נורמלי... ממש לא!!! היתכוונתי לכך שכל עוד היא נמצאת הוא ימשיך להיות ציני כי תמיד תיהיה קמרון שתייצב את המצב ותסדר אחרי הבלגן שהוא עושה..... האוס וקמרון הם מאין קלישאה שלמעשה אומרת שגם הפכים מסתדרים... ולמרות שזו קלישאה אנשים(הצופים)עדיין מתרגשים מצפים ומקווים לראות את הקלישאה מתרחשת אנשים רוצים לראות את האוס ומקרון ביחד! ועם את חולקת על דעתי זה בסדר לא חייבים להסכים בכל דבר...

pink panther 8

New member
ת'אמת עכשיו בקשר לשאלון...

רובנו כאן מעדיפים את הדמויות האוס וקמרון חוץ מאחר שלא סובל את קמרון וחבל! אז מה יש לומר האוס ומקרון שולטים!!!!!!!!!!!!1

pink panther 8

New member
את יכולה להגיב פתחתי הודעה חדשה

לדיון על הנושא כי זה לא נראה לי שאנחנו מיתכתבות כאן... תחת הכותרת "שאלון" חחעחעחעח....

NaTaLiTi

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif

מי הדמות הכי אהובה עליך
האוס כמובן
מי הדמות הכי שנואה עליך
ווגלר
מי לדעתך השחקן/שחקנית הכי יפה בסידרה
קמרון וצ'ייס מי לדעתך השחקן/השחקנית הכי מכוערת בסידרה
ווגלר.. מי לדעתך הדמות הכי חכמה
האוס
מה לדעתך יהיה בעונה השניה
אין לי שמץ
איזה שיר לדעתך הכי מתאים לפתיח
לא יודעת...מה שיש עכשיו
אם יצטרכו להלחיף את יו לאורי (לא עלינו חס ושלום חס וחלילה טפוטפוטפו)במי לדעתך יחליפו אותו
לא יודעת.. האם לדעתכם צריך לקרות משו בין קמרון להאוס
חייב
האם לדעתכם צריך להפוך את הסידרה למשו כמו טלנובלה(דוגמא:האוס מתאהב בקמרון ואז נודע לו שהיא אוהבת אותו אבל היא יוצאת עם צ'ייס כי היא לא יודעת שהאוס אוהב אותה...וכו' וכו'..ואז נודע לה שהיא בהריון ממנו..וכו')
ממש לא
האם לדעתך צריך להוסיף שירים לסידרה
אמ..לא יודעת לדעתך פורמן חמוד
חחחח בערך.. האם לדעתך צריך שפציאנטים כבר יתחילו למות
זה דיי נמאס שהם תמיד יוצאים חיים...זה צפוי כבר
האם לדעתך צריכים להראות מה קורה עם הרופאים אחרי יום עבודה קשה ומפרך בביה"ח
אולי קצת...

למעלה