שאלון

sk8er grrl

New member
אני שונאת אותה!

שונאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sk8er grrl

New member
סליחה,

שונאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pink panther 8

New member
גם אני את סטייסי !!

שתמות אמן!!!!!!(חעחעחעחעח איזה מניאקית אני אבל לא נורא מגיע לה) האוס וקמרון שולטים הם צריכים להיות ביחדדדד

sk8er grrl

New member
חחחח נכון!

אני ממש אוהבת אותם יחד! הם חייבים להיות יחד! חייבים!

TauraMan

New member
למה?

היא נהדרת
סוףסוף מישהו שמבין את האוס ומגיב לו..

pink panther 8

New member
מי סטייסי איכסה!!

השחקנית הכי טובה היא ג'ניפר מוריסון שזוהי קמרון.... סטייסי סתם כלבה היא זרקה אותו ונישאה לאדם אחר שמוקית שכמותה... האוס ומקוןר רק לראות מה הולך איתם וזהו... ממש לא בא לי שהאוס וסטייסי יחזרו להיות ביחד...

sk8er grrl

New member
מבין אותו?

היא אימללה אותו, הרסה לו את החיים ולא הייתה מוכנה להתחשב ברגשות שלו... מה יש לאהוב בה?

sk8er grrl

New member
חחח, נכון!

אני בכלל לא מבינה למה הביאו אותה... היא מכוערת מגעילה ואני שונאת אותה... והיא לא מבינה אותו בכלל... אם היא הייתה מבינה אותו היא לא הייתה עושה את ההחלטה שהרסה אותו ועוזבת אותו...

sk8er grrl

New member
אני מניחה שאחרי מה שקרה,

שהיא לא התחשבה בהחלטה שלו, הוא הרחיק אותה ממנו...

pink panther 8

New member
הוא לא עשה לה כלום!

האוס היה כועס כי היא נתנה את האישור לכך שהוא יצלע לעד!!! אתם קולטים איזו החלטה זו בייחוד שהוא ממש ממש ממש לא רצה את זה והיא בכל זאת עשתה את זה!

TauraMan

New member
כי לגטימי לגמרי שהוא ימות..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

|מגלגלת עיניים|

pink panther 8

New member
אף אחד לא אמר שהוא ימות

ההחלטה שלה הייתה החלטה פשוט לא מתחשבתתת בכל זאת אני עדיין שונאת אותה חעחעחעח אולי במהלך העונה השנייה אני יתחיל לחבב אותה עם היא תתנהג כמו בנאדם!! למרות שאני בספק אבל אין לדעת

חחחחחחח

למההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

sk8er grrl

New member
למה?

ככככככככככככככככככככככככככהההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההה ההההההההההההההההה הההההההההההההה הההההההההההה ההההההההה הההההה ההה הה ה

Tal2012

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

האוס מחזיק מישהי !!! חחח איי סטייסי.. ברת מזל שכמותף

שלהלהלה אין דה מורנינג

מי הדמות הכי אהובה עליך?צ'ייס והאוס מי הדמות הכי שנואה עליך?קמרון מי לדעתך השחקן/שחקנית הכי יפה בסידרה?קמרון וצ'ייס מי לדעתך השחקן/השחקנית הכי מכוערת בסידרה?קדי ווילסון>: מי לדעתך הדמות הכי חכמה?האוס. כאילו דא? מה לדעתך יהיה בעונה השניה?אבל כבר ראיתי אותה.P: איזה שיר לדעתך הכי מתאים לפתיח?השיר שיש מתאים! מאסיב אטק רולז.>: אם יצטרכו להלחיף את יו לאורי (לא עלינו חס ושלום חס וחלילה טפוטפוטפו)במי לדעתך יחליפו אותו?בבריטי ממורמר אחר...?. האם לדעתכם צריך לקרות משו בין קמרון להאוס?לא יודעת, אבל בבקשה שמישהו כבר ינשק מישהו. האם לדעתכם צריך להפוך את הסידרה למשו כמו טלנובלה(דוגמא:האוס מתאהב בקמרון ואז נודע לו שהיא אוהבת אותו אבל היא יוצאת עם צ'ייס כי היא לא יודעת שהאוס אוהב אותה...וכו' וכו'..ואז נודע לה שהיא בהריון ממנו..וכו')? אלאלאלאלא האם לדעתך צריך להוסיף שירים לסידרה?מה, כמו מחזמר?(*מדמיינת את האוס רוקד סטפס*) לדעתך פורמן חמוד? חח הוא בסדר האם לדעתך צריך שפציאנטים כבר יתחילו למות?ממ. האם לדעתך צריכים להראות מה קורה עם הרופאים אחרי יום עבודה קשה ומפרך בביה"ח?לפעמים, אבל לא להפוך את זה להרגל.

pink panther 8

New member
אני אוהבת שאלונים...../images/Emo8.gif

מי הדמות הכי אהובה עליך?האוס מי הדמות הכי שנואה עליך?לבנתיים סטייסי מי לדעתך השחקן/שחקנית הכי יפה בסידרה?שחקן-האוס(יו לאורי) שחקנית-קמרון(ג'ניפר מוריסון). מי לדעתך השחקן/השחקנית הכי מכוערת בסידרה?קדי(ליסה אדלשטיין) אבל היא עדיין חמדה לאללה!! מי לדעתך הדמות הכי חכמה? האוס מה לדעתך יהיה בעונה השניה?כולם חוץ מווגלר איזה שיר לדעתך הכי מתאים לפתיח?אותו שיר אני אוהבת אותו דווקא...לפעמים השירים החדישים לא מתאימים הייתי נשארת עם אותו שיר.. אם יצטרכו להלחיף את יו לאורי (לא עלינו חס ושלום חס וחלילה טפוטפוטפו)במי לדעתך יחליפו אותו?באף אחד אי אפשר להחליף אותו!!!!(אני רוצה לראות שיחליפו אידיוטים הרייטינג יירד לפחות ממני!) האם לדעתכם צריך לקרות משו בין קמרון להאוס?ברוררררר אין זה פשוט חובה הם מתאימים!! האם לדעתכם צריך להפוך את הסידרה למשו כמו טלנובלה(דוגמא:האוס מתאהב בקמרון ואז נודע לו שהיא אוהבת אותו אבל היא יוצאת עם צ'ייס כי היא לא יודעת שהאוס אוהב אותה...וכו' וכו'..ואז נודע לה שהיא בהריון ממנו..וכו')?לא עד כדי כך טלנובלה לא ממש לא זאת סדרת רפואה יחסים בתוך סדרת הרפואה זה בסדר אבל לא טלנובלה! האם לדעתך צריך להוסיף שירים לסידרה? לא ממש למרות שהם כן מוסיפים שירים לסידרה... לדעתך פורמן חמוד?כה למה לא בסופו של דבר הוא רוצה את טובת החולים ועוזר להאוס שצריך! האם לדעתך צריך שפציאנטים כבר יתחילו למות? לא זה אסור ואז מה זה יוכיח שהאוס לא הצליח לפתור את התעלומה!? חולים לא למות(חעחעחעח) האם לדעתך צריכים להראות מה קורה עם הרופאים אחרי יום עבודה קשה ומפרך בביה"ח? כן למרות שכבר מראים את זה בקטעים שמראים את האוס מנגן על הפסנתר זה אחרי יום עבודה וכהראו את האוס ומקרון במופע וזה אבל עדיין אני תומכת ביותר להראות אחרי יום עבודה! וואו זה היה כייף! חעחעחעח

למעלה