שאלון.

MichelleLev

New member
שאלון.

שעת תחילת השאלון: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. צבע שיער: 8. עדה: 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: 10. פאדיחה: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. שעת סיום השאלון:

MichelleLev

New member
תשובות.

שעת תחילת השאלון: 1. שם: הדס מן. 2. גיל: 15 וחצי. 3. תאריך לידה: 29.11.1991 4. כינוי: מישל. 5. תכונה טובה: חברה טובה. 6. תכונה רעה:כלבה. 7. צבע שיער: חום. 8. עדה: חצי פרסיה, רבע תימניה ורבע רוסיה. 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: אין, אבל הייתי רוצה סיידליפ. אולי ב18. 10. פאדיחה: אני עצמי. 11. משאלה: לא להיות לבד. 12. זיכרון רע: כל יום שישי. 13. זיכרון טוב: יום שני שעבר. אבל הוא היה אשליה, זה הכל. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שפתחתי את הסנטר. 15. געגוע: להרבה מאוד אנשים. 16. פחד: שאני אדרדר יותר מדי. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מכוערת/כושית. 18. קמיע [אם יש]: אין. 19. החג האהוב עליך: יש הרבה. 20. אוכל מועדף: הרבה... 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ממ דגים S: 22. שתיה מועדפת: מנגו. 23. קינוח מועדף: עוגה? 24. ממתק מועדף: לא ממתק אבל בכל אופן, פרוזן יוגורט. 25. עוגה מועדפת: שוקולד :) 26. צבע מועדף: כחול, סגול, שחור. 27. חיה מועדפת: חתולים? 28. חיית מחמד [אם יש]: חתולה ודגים. 29. ספורט מועדף: ג'ודו, משחקי כדור. 30. מספר מזל: אין. 31. ספר: "נקמה". 32. סרט דיסני מועדף: לא יודעת. 33. סרט: "רקוויאם לחלום" "13" 34. שחקנ\ית: למי אכפת? 35. זמר\ ת: כנ"ל. 36. סדרה מעודפת: יש הרבה סדרות יפות, אני לא ממש זוכרת עכשיו. 37. מקצוע אהוב: ספורט. 38. מקצוע שנוא: אנגלית... 39. מקום בעולם: קיבוץ עברון. 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יותר מדי. 42. פריט לבוש מועדף: לא יודעת, מה זו השאלה המטומטמת הזו? 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן. 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? מה אכפת לי? 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי על מה. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. 53. קור או חום? תלוי מתי ובאיזו עצמה. 54. לישון או לקום? לקום, לראות שהשעה עוד מוקדמת ולחזור לישון בשמחה. 55. חוף או הרים? הרים. 56. קרמבו- וניל או שוקו? לא אוכלת מסיבות אידאולוגיות, אבל וניל. 57. תות או בננה? איכס. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא יודעת. 60. שיר שגורם לך לבכות: הרבה. 61. השיר של כל הזמנים: אין. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: "תמיד כשאתה בא". 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת אם תהיה לי חתונה. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Nobody's Home. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:שירים של אבריל לאבין. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? לא יפה, נחמדה וחברותית. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: האמיתיים? אין כאלה. 68. הגלידה הכי טעימה? איזה גלידה?! פרוזן יוגורט! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אין חברה הכי טובה. אם תהיה אחת, זו התכונה שהיא לא נוטשת. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? גיל 8? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז וישראבלוג. 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? משצים עירוני א' מודיעין ונוער מרצ. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? סתם שם.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא לי, לי יש הדלקות ממבט ראשון. 75. באיזה פורומים אתה? אני לא ממש קוראת. קוראת לפעמים בסקס לנוער ובאהבה בגיל ההתבגרות וב"הורים ליילדים/מתבגרים" 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? יחמיא מצד אחד, יעציב מצד שני. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים וגוף. 78. יש לך חבר\ה? לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? שלושה. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא יודעת.. לא נראה לי. כי הן יותר מדי שונות ממני ולא היו אוהבות את האופי והסגנון שלי. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתלבשת. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? לא יודעת. 83. מה התחביבים שלך? גיטרה, ג'ודו, שירה, אכילה, להיות עם "חברים", ועוד כמה. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? רגב, כ"כ. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? קונדומים בשבילי ובשביל רגב? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? פרפר. לעוף ולמות אחרי יום. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? עזבו. [לא, לא זין.] 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ארוחת ערב. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? שאלון אידיוטי. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אין כזה. 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ממזמן. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? בטח לא ממזמן. לא שאכפת לאותו אחד. [לא מישהו ספיציפי.] 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "אחרי השפל תבוא הגאות. האמנם?" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? רגב, לבד בבית שלו. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? את הרגע שבו בחרו את תווי הפנים שלי, ואת ה"חברים" שלי. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא יודעת. 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. זין. שעת סיום השאלון:

PakoLina

New member
ני 3:../images/Emo118.gif

שעת תחילת השאלון: 20:33 1. שם: נעם. 2. גיל: 13 ויומיים ם: 3. תאריך לידה: 26.4.94 4. כינוי: פאקו, נימו, נומו.. >< 5. תכונה טובה: אעמ. 6. תכונה רעה: מבולגנת אחושרמוטהXP 7. צבע שיער: חום-כהה-שחור. 8. עדה: חצי תמניה וחצי רוסיה P: 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: רק באוזניים Oם מקווה שעוד מעט נזם P: 10. פאדיחה: יותר מדי~ +.+ 11. משאלה: ש- MCR יבואו לארץ וי ושקדע ויובע נשחק איתם קיקבול~! D:: 12. זיכרון רע: X: נו, אע, לארוצה להיות זונת צומי +.+ 13. זיכרון טוב: יש הרבה [: כל מיני טיולים, מפגשים.. 3: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: פפ. אה, כן. עליתי במדרגות ואח שלי הסתתר מאחורי המעקה וכשהגעתי לדרגה האחרונה הוא ריסס לי מבשם אויר לפה. XP 15. געגוע: אע. להרבה אנשים שניתקתי איתם קשר ;; וגם ליסודי >: 16. פחד: מתרנגולים Oם 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "נעם, תסדרי את החדר." 18. קמיע [אם יש]: אממפ. אין, אני לא כל כך מאמינה בזה. P: 19. החג האהוב עליך: יוםעצמאות! D: ופסח ם: 20. אוכל מועדף: כל כך הרבה X_X אבל נראה לי שפיצה. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: זיתים. מדי פעם אני מנסה לטעום, אבל עם הזמן זה פשוט נהיה יותר ויותר מגעיל X_X 22. שתיה מועדפת: נסטי דיאט אפרסק! *__* 23. קינוח מועדף: עוגת ביסקוויטים\ גבינה ופירורים ם: 24. ממתק מועדף: טעמי~! 33> 25. עוגה מועדפת: ביסקוויטים\גבינה ופירורים X3 26. צבע מועדף: שחור, אדום, גווני כחול ^^ 27. חיה מועדפת: תוכים וסוסים^^ 28. חיית מחמד: תוכית בטטע בשם לולי D: 29. ספורט מועדף: רכיבה על סוסים. 30. מספר מזל: 6 31. ספר: כל הארי פוטר, כל סדרת היומנים של ג'ורג'יה ניקולסון. 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות, שליטע DD:: 33. סרט: אני מניחה שאוסטין פאוורס XD ושודדי הקאריביים. 34. שחקנ\ית: ג'וני דפ, מייק מאיירס D< 35. זמר\ ת: ג'רארד וואי [דע D:] אם הוא נחשב זמר יחיד Oם 36. סדרה מעודפת: כרגע הפיג'מות XP ונביא החושך, שליטע. 37. מקצוע אהוב: אמממפ. Oם אנגליתבכללי, נראהלי, ואפילו השנה, שכל השיעור צוחקים על המורה ולא לומדים כלום. 38. מקצוע שנוא: הבעה)(*&^%$#@ 39. מקום בעולם: המיטה שילי 3: 40. המעשה הכי נועז שעשית: נכנסתי לאח שלי לחדר O: סתם, אעמ XD. לא יודעת @.@ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הו, יש כל כך הרבה מהם XD 42. פריט לבוש מועדף: חולצה אחת, נו X_X איןליכוח לתאר +: 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב, ללא ספק. אע, וגם היד הארוכה הזאת שאפשר לגרד איתה בגב XD 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף *.* אני שונאת קיץ. לארוצה קיץ >: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? נופ. בעצם, אם שכל אחד קובע לעצמו את הגורל שלו ויכול לשנות אותו אם הוא רוצה נחשב . 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוואפל [: 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד ^^ אבל רק אם מכירים את הבנאדם מספיק בשביל לדעת שזה בטוח להיפגש איתו. 50. ג'ינס או סתם מכנס? שניהם ם: 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית |: מנסה להיגמל. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. 53. קור או חום? קווווווווווווווור. 33> 54. לישון או לקום? לישון Oם שאלה מטומטמת. XD 55. חוף או הרים? הרים. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. 57. תות או בננה? תות *__* 58. חולצה מכופתרת או רגילה? גם וגם ם: 59. שיר שגורם לך לצחוק: שיר הקקי XDD ואיף יו וור גאיי D: 60. שיר שגורם לך לבכות: cancer, של MCR כשאני בדיכי, ובעבר גם השיר של הטיטאניק >< 61. השיר של כל הזמנים: , ללא ספק. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אעע, לאדעת X_X 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: THE END של MCR. סתםסתם XDD לאדעת P: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: XDD אמרתי את זה לא מזמן לשקדע.Helena - My Chemical Romance 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: הממ. קיפ יור האנדס אוף מיי גירל XD 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? בטטע מעופפת בחלל ם: 67. שמות החברים הכי טובים שלך: יובל, שקד, יעל.. וזייהו, אני מניחה. 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? משקיענית 3: 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אין לי מושג O.O 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז, גוגל XD, לפעמים לוואלה כיף ולמשחקים של מומו X_X *נסקלת* 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? אניויאשה, אופנה אלטרנטיבית, מיי כמיקל רומנס. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? נווו זה סיפור ארוך X_X. טוב, אני אקצר. ם: היה לי תוכי שקראו לו פאקו, זה על שמו. הוספתי את הלינה בסוף בלי סיבה Oם פאקו מת והחלטתי להשאיר את הכינוי, וזייהו. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא נתקלתי בה, אבל יש מצב P: 75. באיזה פורומים אתה? אניויאשה, אופנה אלטרנטיבית, מיי כמיקל רומנס. 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מציק X.X לא שזה קרה לי ככ הרבה פעמים, אבל זה לא נעים X: 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים, תמיד ^.^ וגם גובה ם: 78. יש לך חבר\ה? לא ם: 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחד גדול ומעצבן ;; 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא יודעת. אני לא יודעת איך הוא מנהג בחוץ עם חברים שלו, אז אני לא רוצה להגיד סתם X.X

PakoLina

New member
מה?OO../images/Emo118.gif

למה זה שרשר לפה? O__O טוב, אני משרשרת ללמטה. X_X

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifאני../images/Emo175.gif

שעת תחילת השאלון:9:01 1. שם:מתן 2. גיל:13 3. תאריך לידה:10.7.93 4. כינוי:שאורן 5. תכונה טובה:נכונות לעזרה 6. תכונה רעה:אני יכול לספר בדיחות קרש 7. צבע שיער:חום 8. עדה:אשכנזי 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?:אין ולא רוצה 10. פאדיחה: לא מספר 11. משאלה:לעוף 12. זיכרון רע:שכמעת דרסה אותי מכונית 13. זיכרון טוב:ל"ג עומר כיתה ד' 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:לא עולה לי כעת בראש 15. געגוע:אין 16. פחד:גובה 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:תצפירה מאיפו שאני שומע מטקס יום הזכרון 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך:פסח 20. אוכל מועדף:הרבה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:כול הלא קשרים למינהם 22. שתיה מועדפת:קולה 23. קינוח מועדף:עוגה 24. ממתק מועדף:שוקלד 25. עוגה מועדפת:לבנה 26. צבע מועדף:לבן 27. חיה מועדפת:דולפין 28. חיית מחמד [אם יש]:2 כלבים 29. ספורט מועדף:ריצה 30. מספר מזל:אין 31. ספר:נרניה 32. סרט דיסני מועדף:אין 33. סרט:לילה מטורף במוזאון 34. שחקנ\ית:אין 35. זמר\ ת:אין 36. סדרה מעודפת:בליץ' 37. מקצוע אהוב:ספורט 38. מקצוע שנוא:מתמתיקה 39. מקום בעולם:חור 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא זוכר 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:לא זוכר 42. פריט לבוש מועדף:? 43. ההמצאה של כל הזמנים:השוקולד 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כע 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כע 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?לא עיני 50. ג'ינס או סתם מכנס?סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?תלוי 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:אין 60. שיר שגורם לך לבכות:אין 61. השיר של כל הזמנים:אין 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אין 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:מי שחלם 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:תמיד שאתה כאן 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]??.? 67. שמות החברים הכי טובים שלך:חסוי 68. הגלידה הכי טעימה?וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?חסוי 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לא יודע 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?משחקים און לין 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע?פה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?דמות מכארד כאפתר סאקורה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?אין 75. באיזה פורומים אתה?פה ומידי פעם מנהיגי עולם 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא משפיע עלי 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?אין 78. יש לך חבר\ה?לא ולא רוצה 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא ככה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?הולך למדבח 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מוריד תמישקפיים 83. מה התחביבים שלך?לשון 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?מחשב 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?בגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?נשר בגלל איך שהוא עף 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?צוהוריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?יש משו של טילים שמחברים למחשב שזה מעיף בחדר טילים לא אמיתים 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צוהוריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?משו אם רעל שהורג במקום 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?המחשב שלי 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? מעצמי 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שהתרמתי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?בהתרמות 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע?לא זוכר 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?היה בחור טוב 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?אם עצמי פה לא 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?אין 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?בארצות הברית 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. שעת סיום השאלון:9:23

mikokikyo

New member
אנו אמ... אמנם הוגים זאת לעיתים כ"מדבח", אבל

זה נכתב כ"מטבח" ^^;;

ניא~

שעת תחילת השאלון: 10:08 (*פיהוק*) 1. שם: ליסה. 2. גיל: ארבע עשרה וחצי. 3. תאריך לידה: מתישהו. 4. כינוי: הילדה שבפינה\גזר\"את-מוזרה-וכל-מה-שרציתי-זה-טישו." 5. תכונה טובה: ממ..אחשוב על זה ואחזור אלייך. 6. תכונה רעה: מעט מטומטמם וקשת הבנה. 7. צבע שיער: שחור. 8. עדה: פרסייה\טורקייה. 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: פירסינג- שניים באוזן למעלה. בקרוב אחד נוסף (בפה?). וחסרת קעקועים. 10. פאדיחה:
11. משאלה: שאלך לאכול בקרוב. 12. זיכרון רע: הרבה. 13. זיכרון טוב: גם הרבה. אין טעם לחלוק. XD 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מיעו~ 15. געגוע: לדובי שלי, שנמצא רחוק מחדרי. 16. פחד: שלא אוכל בזמן הקרוב. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "את לא מוזרה!@<#?#><!>" 18. קמיע [אם יש]: בורג. 19. החג האהוב עליך: הממ~ פסח, או פורים. או משהו. 20. אוכל מועדף: צ'יפס. מטוגן. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: לא נראה לי שיש כזה דבר. XDD 22. שתיה מועדפת: קולה. או מנגו. 23. קינוח מועדף: גלידה, או עוגת גבינה. 24. ממתק מועדף: אין ממש. 25. עוגה מועדפת: גבינה, כאילו. 26. צבע מועדף: אין לי מושג~ 27. חיה מועדפת: זאב. 28. חיית מחמד [אם יש]: ארנבת, זבוב, ונמלה. 29. ספורט מועדף: כדורסל. 30. מספר מזל: אין לי. 31. ספר: יש הרבה. XDDD- "בשורות טובות". 32. סרט דיסני מועדף: "אוליבר וחבורתו" או, "היפה והחיה". 33. סרט: "בלשיות בסטייל". XDDDD 34. שחקנ\ית: אמנדה מה שמה. 35. זמר\ ת: מיאבי. 36. סדרה מעודפת: ארתורררררר!11111111 (..לא.) 37. מקצוע אהוב: ספרות, או ביולוגיה. 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה. 39. מקום בעולם: יפן. 40. המעשה הכי נועז שעשית: הממ. סס; 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: להתעלם ממישהו באמצע וועידה. (?) 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס. או חזייה. DDDDDD: (חחח.) 43. ההמצאה של כל הזמנים: העיפרון. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף. 33> 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? מדי פעם. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן. אפשר לומר~ 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית~ 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. 53. קור או חום? קור. 54. לישון או לקום? לקום. 55. חוף או הרים? חוף~ 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. 57. תות או בננה? תותיםם. פם פםפםפם. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק: "Idiot boyfriend" 60. שיר שגורם לך לבכות: שיר כלשהו. 61. השיר של כל הזמנים: "Boom Boom"? סתם. XD סג. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: שיר כלשהווווו~ 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: "What's my age again?" 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: "Unwell" 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: "Yappari Megumi Ga Suki" של מיאבי. גל הכירה לי אותו. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? "מטומטמת-נמוכת-קומה-בסבבה"? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: גל, שושי~ ("מי זה עידן?"@#!@), דניאל, וטולי. 68. הגלידה הכי טעימה? ווניל. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יכולת הקשבה מתמדת. XDDD 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגיל עשר. או אפילו פחות. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? סייברסקס. 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? לא יודעת..זה איזה פורום כזה..נו.. "אינויאשה". 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אעאעאעע. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? תוכי. (כן.) 75. באיזה פורומים אתה? "גאווה צעירה". סתם. 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? פרררררר~ 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים. 78. יש לך חבר\ה? חברה. והיא מתחבאת לי מתחת למיטה. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? מספיק. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כנראה שכן, ואין צורך להסביר. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? קמה. (לא, רגע..זה לא יצא טוב.) 83. מה התחביבים שלך? לקפוץ על אנשים שהם לא מסתכלים ולהגיד שיש להם עוד שבע ימים. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? דובי. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? עיפרון, מחברת, ובוקסר. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אעאעאע, זאבבבבב. 3333333> 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? יש כזה דבר? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לא מחזור, זה בטוח. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]: הרבהההההה הרבה דברים. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? תפוח. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? משהו. 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? מהזקן שבפינה. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בפסח. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? פחחח. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? דובי. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "באותיות גדולות- "תמיד נזכור אותך." באותיות קטנות: "חחחחחחח. נפטרנו ממך."". 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם דובי, במיטה. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? מיעו. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? יפןןןןןןןן!@#<?>@#<>@# 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. חחחחח. שעת סיום השאלון:

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gif~

שעת תחילת השאלון:11:38. דאמט אני עייפה ;; 1. שם: אור. ם:~ 2. גיל: 11 ומשו XD 3. תאריך לידה: 31.10.95 4. כינוי: אורצ'אנ, אורקע, אורצ'ע, אורי'לה. ;~; 5. תכונה טובה: שומרת סודות? XD 6. תכונה רעה: ביצ'. 7. צבע שיער: חום כהה עם פוני אדום *~* 8. עדה: רוסיה. לגמרי. XD 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: חינה. XD על היד. אחד. XD 10. פאדיחה: אה. לא זוכרת. 11. משאלה: בא לי קולה. ;; 12. זיכרון רע: שנגעו לי בתחת בטיול השנתי כל שניה? ;; 13. זיכרון טוב: הטיול השנתי!!!!!!!!111111 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שפתחתי את הראש XD 15. געגוע: לאחגדול. ;; 16. פחד: לאדעת. XD 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "יש לך תחת יפה O:" 18. קמיע [אם יש]: צמיד כזה עם חרוז של עקרב XD 19. החג האהוב עליך: פסח! (והחופש הגדול, אפילו שזה לא חג XD) 20. אוכל מועדף: סלט יווני. *~* 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: דג!!!!!!!!1111 22. שתיה מועדפת: קולה. *~* 23. קינוח מועדף: גלידה/עוגת גבינה/ שוקולד מריר~ 24. ממתק מועדף: שוקולד מריר! וחמצוץ. *~* 25. עוגה מועדפת: גבינה! 26. צבע מועדף: שחור אדום סגול ותכלת~ 27. חיה מועדפת: זאב בלהות. (אוב!!!!!!!!!!!!!1111 וקיץ. *~* [תקראו שיר של אש ושל קרח.]) וכלבים, כמובן XD 28. חיית מחמד [אם יש]: דגים. וכלב. *~* 29. ספורט מועדף: נסיעה על אופניים? XP 30. מספר מזל: 13! חהחהחהחהחהחהחהחהחה. 31. ספר: יותר נכון, ספרים. שיר של אש ושל קרח, רומח הדרקון. 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות!!!11 33. סרט: מת לדייט XD 34. שחקנ\ית: אמנדה ביינס. *~* 35. זמר\ ת: אה. יותר בכיוון של להקה. XD בילי טאלנט. 36. סדרה מעודפת: לאדעת. זואי101? XD 37. מקצוע אהוב: ספורט! 38. מקצוע שנוא: תנ"כס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 39. מקום בעולם: יפן. ^^ 40. המעשה הכי נועז שעשית: קפצתי בנג'י XD 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: קפצתי בנג'י XD 42. פריט לבוש מועדף: הגופייה התכלת שלי. *~* 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב? XP 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף! ואביב. :] 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לפעמים~ 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא~ 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל. 48. שקיעה או זריחה? זריחה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד? XD 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס. איכ ג'ינס. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזית~ 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. 53. קור או חום? קור. 54. לישון או לקום? לישון~ 55. חוף או הרים? הרים. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. 57. תות או בננה? תותים!!!!111 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת. 59. שיר שגורם לך לצחוק: אה. איף יו וור גיי? XP 60. שיר שגורם לך לבכות: אמ. שום שיר? XD 61. השיר של כל הזמנים: לאדעת. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:Surrender, של בילי טאלנט 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: טם טם טדם, טם טם טדם XD 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אמ. לאדעת. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: Enter Sandman, של מטאליקה. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית-שמנה. התנהגותית-כלבה. XD 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ענתצ'אנ, קארינצ'אנ, עומר, אורן XD 68. הגלידה הכי טעימה? לימון ותות. *~* 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהם מצליחים לסבול אותי? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגיל..3 בערך. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? ישראבלוג. 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? רומח הדרקון, אינויאשה, פאנפיקים~ 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Lucy, דמות מגניבה מאלפן לייד? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? נראה לי. 75. באיזה פורומים אתה? אינויאשה, רומח הדרקון, פאנפיקים~ 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה לא. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים ושיער. *-* 78. יש לך חבר\ה? לא XP 79. כמה אחים ואחיות יש לך? בלעכ, יותר מדיי. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא!!!!1111 כי אני שונאת אותם. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון~ 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? קוראת. 83. מה התחביבים שלך? אופניים, לקרוא. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? חברים שלי? XP 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? אמפישלוש, עט, הארגונית שלי, דפים. ספר. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? זאב בלהות! (אוב!!!!!!!11111 וקיץ. *~*) 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אמ. את הספר עימות המלכים 2 ואת עת התאומים! ;; 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? תפוח ירוק. בלי ג'וקים, לשם שינוי. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? ספרים. והצמיד שלי. 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? מאמא. מהחטיף. XD 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? פסח~ 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? בטיולשנתי~ 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? היום. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "כאן קבורה אורצ'אנ. סגדו לי!!!1111 (ולזאבי בלהות.)" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עומר. בבית שלו. XD| (נו כי צחוקים וזה. P:) 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? את הנקודה שהתמכרתי למחשב. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? יפן. או ארה"ב. 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. אמ. שעת סיום השאלון:11:50~

mikokikyo

New member
אמג, את כ"כ בישית *-*

כלומר, את תמיד בישית, אבל יצאת מ-מ-ש טוב בתמונה *-* והתכוונת לחמציץ? ם: עשית בנג'י?$^@$&^Q!%RQ#T@ מי מו מה מתי ואיפה? ם: יופי של שיר חתונהXD מקורי דווקא ם: עת התאומים זה מסדרת רומח הדרקון, נה? ם: אני בדיוק מתחילה את הספר הראשון של הרשומות, וקראתי את "כבשן הנשמה" ואת "אחים לנשק" *-* הספרים האלה פשוט גאוניים*-* למרות שמפריע לי שאין ממש רצף, אני רוצה לקרוא בסדר הנכון, אבל פאק, יש לסדרה מ-ל-א ספרים, סופרים ועלילות מקבילות, מה עושים?
3333333>!

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gifלמען האמת לא תורגמו הרבה ספרים..

אמ אני קראתי ככה: דרקונים של דמדומי הסתיו דרקונים של ליל החורף דרקונים של שחר האביב אגדת הומה ועכשיו אני רוצה את עת התאומים ;; אמ ועלילות מקבילות? לא כלכך. אבל די נכון XD ותודה ^^"

mikokikyo

New member
תודה ^^

ויו וואלקם, יא בישית *-* אבל הי, לא סיפרת לי על הבנג'י%&^#&^@#&^Y#W והאם התכוונת ל"חמציץ" כשכתבת "חמצוץ"? ם:

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gifלא, זה חמצוץ. יעני חמצוצים XD

והבנג'י? בארה"ב. ^^" לא זוכרת באיזה מקום בדיוק (סניליות XD) רק שהיה כיף. ^^"

mikokikyo

New member
אבל הם נקראים חמציצים ם: !!!1111

וכזה, בת כמה היית בבנג'י? ם: איזה גובה בערך? ם: מה את זוכרת מזה? ם: היה שווה? ם: תרצי שוב? ם: ם: 33333333333333>!

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gifאולי בטבריה. P: בירושלים זה חמצוצים XD

אמ. 1.57 XD שהיה כיף. כע. כמובן. P:

למעלה