עכשיו זה ישרשר נורמלי X_X../images/Emo118.gif
ני מקווה. שעת תחילת השאלון: 20:33 1. שם: נעם. 2. גיל: 13 ויומיים ם: 3. תאריך לידה: 26.4.94 4. כינוי: פאקו, נימו, נומו.. >< 5. תכונה טובה: אעמ. 6. תכונה רעה: מבולגנת אחושרמוטהXP 7. צבע שיער: חום-כהה-שחור. 8. עדה: חצי תמניה וחצי רוסיה P: 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: רק באוזניים Oם מקווה שעוד מעט נזם P: 10. פאדיחה: יותר מדי~ +.+ 11. משאלה: ש- MCR יבואו לארץ וי ושקדע ויובע נשחק איתם קיקבול~! D:: 12. זיכרון רע: X: נו, אע, לארוצה להיות זונת צומי +.+ 13. זיכרון טוב: יש הרבה [: כל מיני טיולים, מפגשים.. 3: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: פפ. אה, כן. עליתי במדרגות ואח שלי הסתתר מאחורי המעקה וכשהגעתי לדרגה האחרונה הוא ריסס לי מבשם אויר לפה. XP 15. געגוע: אע. להרבה אנשים שניתקתי איתם קשר ;; וגם ליסודי >: 16. פחד: מתרנגולים Oם 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "נעם, תסדרי את החדר." 18. קמיע [אם יש]: אממפ. אין, אני לא כל כך מאמינה בזה. P: 19. החג האהוב עליך: יוםעצמאות! D: ופסח ם: 20. אוכל מועדף: כל כך הרבה X_X אבל נראה לי שפיצה. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: זיתים. מדי פעם אני מנסה לטעום, אבל עם הזמן זה פשוט נהיה יותר ויותר מגעיל X_X 22. שתיה מועדפת: נסטי דיאט אפרסק! *__* 23. קינוח מועדף: עוגת ביסקוויטים\ גבינה ופירורים ם: 24. ממתק מועדף: טעמי~! 33> 25. עוגה מועדפת: ביסקוויטים\גבינה ופירורים X3 26. צבע מועדף: שחור, אדום, גווני כחול ^^ 27. חיה מועדפת: תוכים וסוסים^^ 28. חיית מחמד: תוכית בטטע בשם לולי D: 29. ספורט מועדף: רכיבה על סוסים. 30. מספר מזל: 6 31. ספר: כל הארי פוטר, כל סדרת היומנים של ג'ורג'יה ניקולסון. 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות, שליטע DD:: 33. סרט: אני מניחה שאוסטין פאוורס XD ושודדי הקאריביים. 34. שחקנ\ית: ג'וני דפ, מייק מאיירס D< 35. זמר\ ת: ג'רארד וואי [דע D:] אם הוא נחשב זמר יחיד Oם 36. סדרה מעודפת: כרגע הפיג'מות XP ונביא החושך, שליטע. 37. מקצוע אהוב: אמממפ. Oם אנגליתבכללי, נראהלי, ואפילו השנה, שכל השיעור צוחקים על המורה ולא לומדים כלום. 38. מקצוע שנוא: הבעה)(*&^%$#@ 39. מקום בעולם: המיטה שילי 3: 40. המעשה הכי נועז שעשית: נכנסתי לאח שלי לחדר O: סתם, אעמ XD. לא יודעת @.@ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הו, יש כל כך הרבה מהם XD 42. פריט לבוש מועדף: חולצה אחת, נו X_X איןליכוח לתאר +: 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב, ללא ספק. אע, וגם היד הארוכה הזאת שאפשר לגרד איתה בגב XD 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף *.* אני שונאת קיץ. לארוצה קיץ >: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? נופ. בעצם, אם שכל אחד קובע לעצמו את הגורל שלו ויכול לשנות אותו אם הוא רוצה נחשב . 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוואפל [: 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד ^^ אבל רק אם מכירים את הבנאדם מספיק בשביל לדעת שזה בטוח להיפגש איתו. 50. ג'ינס או סתם מכנס? שניהם ם: 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית |: מנסה להיגמל. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. 53. קור או חום? קווווווווווווווור. 33> 54. לישון או לקום? לישון Oם שאלה מטומטמת. XD 55. חוף או הרים? הרים. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. 57. תות או בננה? תות *__* 58. חולצה מכופתרת או רגילה? גם וגם ם: 59. שיר שגורם לך לצחוק: שיר הקקי XDD ואיף יו וור גאיי D: 60. שיר שגורם לך לבכות: cancer, של MCR כשאני בדיכי, ובעבר גם השיר של הטיטאניק >< 61. השיר של כל הזמנים: , ללא ספק. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אעע, לאדעת X_X 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: THE END של MCR. סתםסתם XDD לאדעת P: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: XDD אמרתי את זה לא מזמן לשקדע.Helena - My Chemical Romance 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: הממ. קיפ יור האנדס אוף מיי גירל XD 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? בטטע מעופפת בחלל ם: 67. שמות החברים הכי טובים שלך: יובל, שקד, יעל.. וזייהו, אני מניחה. 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? משקיענית 3: 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אין לי מושג O.O 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז, גוגל XD, לפעמים לוואלה כיף ולמשחקים של מומו X_X *נסקלת* 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? אניויאשה, אופנה אלטרנטיבית, מיי כמיקל רומנס. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? נווו זה סיפור ארוך X_X. טוב, אני אקצר. ם: היה לי תוכי שקראו לו פאקו, זה על שמו. הוספתי את הלינה בסוף בלי סיבה Oם פאקו מת והחלטתי להשאיר את הכינוי, וזייהו. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא נתקלתי בה, אבל יש מצב P: 75. באיזה פורומים אתה? אניויאשה, אופנה אלטרנטיבית, מיי כמיקל רומנס. 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מציק X.X לא שזה קרה לי ככ הרבה פעמים, אבל זה לא נעים X: 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים, תמיד ^.^ וגם גובה ם: 78. יש לך חבר\ה? לא ם: 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחד גדול ומעצבן ;; 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא יודעת. אני לא יודעת איך הוא מנהג בחוץ עם חברים שלו, אז אני לא רוצה להגיד סתם X.X