שאלון.

MomijiSan

New member
ניD:|קרמבו|

שעת תחילת השאלון:17:31 1. שם:שקדע 2. גיל:13 וקצת 3. תאריך לידה:7.2 4. כינוי:שחד,שקדים,שקדע.. 5. תכונה טובה:נמנמ...יש לי נטייה לעזור הרבהXP 6. תכונה רעה:חולת נקיון X.X 7. צבע שיער:חום אדמדם 8. עדה:מרוקאית-סורית (נו די אני רצינית זה לא אשמתי שיצאתי לבנה כלכךXP) 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?:רק באוזנים 5 עגילים בכל חור ^-^ 10. פאדיחה: הו זה מגילהXD 11. משאלה:ששנה הבאה אני סופסוף אעבור תמטר 57 XP 12. זיכרון רע:שפעם נפלתי במדרגות וירד לי דם וזה>< 13. זיכרון טוב:מומולדת בגןD: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:סבתא עושה אוכל טעימ שההורים בחופשה אומשו^.^ 15. געגוע:סבתא;; 16. פחד:לאבד מישהו קרוב 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את האף הסתום שלי שמחרחר לו >< 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך:פוריםם 20. אוכל מועדף:גבינות וירקות 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:בשר
22. שתיה מועדפת:קולה ומים
23. קינוח מועדף:גלידעע 24. ממתק מועדף:חמצוצים 25. עוגה מועדפת:עוגת שוקולד ועוגת ג'לי עם החתיכות תותים*-* 26. צבע מועדף:אדום שחור לבן הרבה נו
27. חיה מועדפת:כלבים
28. חיית מחמד [אם יש]:ויסקי המסטול
29. ספורט מועדף:ריקודD: זה סוג של ספורט>< 30. מספר מזל:אין 31. ספר:המקרה המוזר של הכלב 32. סרט דיסני מועדף:אלאדין 33. סרט:השטן לובשת פרדה ורק ידידים 34. שחקנ\ית:אין 35. זמר\ ת:נינט טייב המטאליסטיטXD*נמו* 36. סדרה מעודפת:כל הסדרות האלה סטייל חברים ושנות השבעים 37. מקצוע אהוב:היסטוריה (נו המורה ממש חמודה><) 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה
39. מקום בעולם:הכיסא הזה שאני יושבת עליו 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא יצור נועז אבל השיא שלי היה לעשות תאנקונדה בלונהפארק >< 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: נולדתי 42. פריט לבוש מועדף:מכנסים עד הברך וגופיות 43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשבב^-^ 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:היתי אומרת אביב בגלל המזגא אבל האלרגייה שלי בשיאה בתקופה הנ"ל XXP 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא כלכך 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל
48. שקיעה או זריחה?זה די אותו דבר מבחינת איך שזה נראה רק מה שיש אחרי זה שונה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד@#^* 50. ג'ינס או סתם מכנס?שניהם 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?תלוי במה 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל*-* 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?שתיהן 59. שיר שגורם לך לצחוק:שיר הקקי XD 60. שיר שגורם לך לבכות:how to save a life 61. השיר של כל הזמנים:כל המיקרופונים של צביקע פיק
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:ואם אני לא אוהבת מישהו
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אינלי מושגX.X 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:תנו לי למות קודם אחר כך נחליט 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: שיר הקקי הגאוני של חברה שלי XD 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?חייזר עם גוש תלתלים שחולה על ניקיון ומכור לאוטריווין 67. שמות החברים הכי טובים שלך:יובע נמו ואנאי שנטשה ;; 68. הגלידה הכי טעימה?עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?שהם תמיד איתי33> 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?שהיתי בת 4 ושיחקתי בגורדי ואיתמר
71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?תפוז>< 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע?אינויאשה MCR ואופנהאלטרנטיבית 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?במפגשפורומ אחד קניתי כובע כזה עם אוזניים של מומיג'י ואיכשהו זכרו אותי רק בגלל זה אז כבר שיניתי את הניק למומיג'י^.^ 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? זן נכחד P: 75. באיזה פורומים אתה?כבר אמרתי ;; 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?אין כזה שינוי זה לא שאני פתאום אהיה נחמדה לאותו בנאדם 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?שיער חלק וארוך *-* 78. יש לך חבר\ה?לע 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא יכולה לענות על זה הם אחים שלי
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?חזורת לישון לעוד חמש דקות 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?עושה טיימר לטלביזיע 83. מה התחביבים שלך?ריקוד גיטרה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? וויסקי הכלב
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?תחתונים
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?מיצי
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?כרטיס טיסה ללינה אחת בגן עדן 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהרים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?גלידע עם המון סירופ 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?קופסא עם המון ברכות ודברים שקיבלתי מסבתא 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי?משפוחע 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?בפסח שהיתי בפעולת התרמה בסופר 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא מדברת עם זריםP: 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע?לפני 10 דקות 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?מה שרושמים על כל המצבות 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?אני די ממרוצה מהמיקום שלי כרגע D: 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?את המוות של סבתא (גאד כמה שאני מדברת עליה
) 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?בצרפת או באמריקה 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה[email protected] שעת סיום השאלון:18:00

:)

שעת תחילת השאלון: 1:38 בלילה O: 1. שם: גלי 2. גיל: 15.5 3. תאריך לידה: 12.8 4. כינוי: יוקו @@ 5. תכונה טובה: חברה טובה ם: 6. תכונה רעה: עצלנית 7. צבע שיער: שטני ^_^ 8. עדה: חצי תמניה חצי טורקיה 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: אמ.... באוזניים~ אחד בכל אוזן 10. פאדיחה: כרגע אנלא זוכרת XD 11. משאלה: שיקנו לי כלב\חתול 12. זיכרון רע: שכמעט טבעתי 13. זיכרון טוב: הכלב של דודה שלי ^_^ לפני שהוא מת T^T 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הבית שגרתי לפני שעברתי דירה 15. געגוע: לג'ימי הכלב של דודה שלי ): 16. פחד: אמ.... אני די מפחדת מהחושך ^^; 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אמ.... לאדעת 18. קמיע [אם יש]: לא נראלי 19. החג האהוב עליך: כולם ;; 20. אוכל מועדף: אוכל יפני\סיני\תאילנדי 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אמ.... וואי יש הרבה... 22. שתיה מועדפת: קולה ^_^ 23. קינוח מועדף: גלידה ^_^ 24. ממתק מועדף: סוכריה! 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: תכלת 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: אין ): 29. ספורט מועדף: סקייט~ 30. מספר מזל: 12 31. ספר: לאדעת XP 32. סרט דיסני מועדף: אמ... כולם! 33. סרט: הרבה ;; 34. שחקנ\ית: אמ.... לאדעת 35. זמר\ ת: שומעת להקות 3> אז סאם 41 36. סדרה מעודפת: חיים עם דרק~ 37. מקצוע אהוב: ביולוגיה 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: יפן O: 40. המעשה הכי נועז שעשית: אמרתי לילד שאני אוהבת שאני אוהבת אותו 3> 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: עשיתי הרבה 42. פריט לבוש מועדף: יש הרבה 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב? 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף ^__________^ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כע 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? האי האי 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל ^_^ 48. שקיעה או זריחה? שתיהן 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אמ... לא מפריע לי 50. ג'ינס או סתם מכנס? שניהם 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית XD 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה1 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: קיילס' מום איז אה ביץ' מסאוט' פארק XD 60. שיר שגורם לך לבכות: יש הרבה 61. השיר של כל הזמנים: לאדעת @@ 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אמ.... לאדעת... 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לאדעת >< 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: גם לאדעת ;; 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: וור אול טו בליים של סאם 41 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? אני מכוערת ושמנה... וישלי אופי חרא ^_^ 67. שמות החברים הכי טובים שלך: עמית, בת חן, יוקי ו... לאזוכרת @@ 68. הגלידה הכי טעימה? אמ... וניל עם עוגיות! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? תמיד שם כשאני צכה אותה ^_^ 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני שנתיים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? קוראת בפנפיקשן 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? אינויאשה... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? יוקו המקורית...סתם רציתי כי אימא שלי הציעה לי אבל זה היה תפוס אז חירבשתי יוקו המקורית~ 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים אתה? אינויאשה וזהו~ 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אמ... קרה לי פעם אחת ואני זוכרת שהייתי בדיכאון ואפילו דיי שנאתי אותו בגלל זה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? לא ^^; 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחד~ 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אמ... לא... אח שלי ערס 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מסדרת ת'שיער 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? חושבת על מישו מסויים :) 83. מה התחביבים שלך? לקרוא בפאנפיקשן... לבלות עם חברות... לדבר עם חברות... יש הרבה דאמיט... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את ניב *_* מי שמכיר... מכיר 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון... בגדים...ו... אוזניות 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? חתול! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? נודלס עם עוף וירקות 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לאדעת.... 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? יש כמה קשה לי להחליט מה יותר 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אני עוזרת כל הזמן XD 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? לפני... בתחילה השנה בערך 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מה שבאלהם 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם ניב בפתח תקווה ^_^ 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הילדות שלי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. [email protected] אייסי~ 284508730 שעת סיום השאלון: 1:56

Pooki Looki

New member
תמונה יפה!!../images/Emo85.gif

גם התמונה שלך יפה לא רק של גלצ'ו אבל את לא מי יודע מה דומה לעצמך...! אבל התמונה יפה *-* ^__________________________________________________________________________^

NoAmItA ChAn

New member
רק תסתכלו על השיער# #%<^$#@&$#%&$#

ונכון, היא באמת לא נראית עצמה כאן ם:

אני...

זמן התחלת השאלון... 13:45 שם:מיכאלה גיל:13 וחצי תאריך לידה :28.6.93. כינוי:מם,מיקה,מיכוש, תכונה טובה:יודעת לצייר,נדיבה (אבל לא להיתים קרובות) תכונה רעה:מתעלקת על אנשים כשבאלי ... צבע שער:חום כהה עדה:חצי טריפוליטאית וחצי יווניה (שילוב מנצח) קעקוע פירסינג :עגילים רגילים באוזניים (רוצה קעקוע אמיתי בעתיד!) פאדיחה :חשבתי שראיתי חברה שלי ברחוב אז צעקתי לה וזה היה פאדיחות כי זאת לא הייתה היא בסוף... משאלה :לטוס ליפן זיכרון רע: אבא שלי עשה תעונת מכוניות בכרמל ויצאתי בחיים! המאכל שאתה שונא ובחיים לא תסכים לאכול:תמרים,איקרה,ועוד דברים מוזרים שאנשים אוכלים בתאילנד! שתיה מועדפת: אנבים תפוזים וקולה אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:שיורדים עליי !! זיכרון טוב:הפרק הראשון שראיתי באינויאשה זיכרון ילדות חזק:הייתי בסופרלנד בפעם הראשונה והיה ממש כיף געגוע:לאוגרת שלי ז"ל פחד:מטוסים...סירות...ג'וקים...וסיפורים מפחידים(סרטים מפחידים סיאנס ועוד ועוד) קמיע:תמונה של קאגומה ,אבן רגשות(ביטחון עצמי) חג אהוב עליי:פורים (= אוכל מעדף:ממתקים בכללי קינוח מועדף:עוגה רוגעלך קורסון ממתק מועדף:במבה ...גומי...ברד עוגה מועדפת: שכבות שאמא שלי מכינה (קצפת שוקולד ובסיס) 26. צבע מועדף:וורוד ותכלת 27. חיה מועדפת:סוס 28. חיית מחמד [אם יש]: תוכי (פיט) 29. ספורט מועדף:שחיה התעמלות קרקע 30. מספר מזל:7,2 31. ספר:מאנגות של פרוטס ...זבנג וצמרמורת 32. סרט דיסני מועדף:לוני טונס 33. סרט:שודדי הקרביים 2,1 ,אינויאשה הסרט הראשון 34. שחקנ\ית:----לא עולה לי בראש שחקנית טובה... 35. זמר\ ת:שירי מייימון 36. סדרה מעודפת:אינויאשה,שאמן קינג,היקארו נו גו,...ועוד... 37. מקצוע אהוב:מדעים 38. מקצוע שנוא:תנ"ך,ערבית 39. מקום בעולם:יפן 40. המעשה הכי נועז שעשית:לעלות על הכיסאות המיסתובבים בסופר לנד...(פטתית אני יודעת) 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:עזרתי למשהו מהכיתה שלי לעתיק במיבחן וניתפסנו 42. פריט לבוש מועדף:עגילים...שרשראות .ובגדים 43. ההמצאה של כל הזמנים: האנימה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב +נטייה לקיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן... 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?פחות או יותר 47. גלידה- בכוס או בוופל?בוופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נמנעת 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?תלוי במצב ...לפניי הכנס כסחתי המון אחריו ביזבזתי את כל מה שנשאר לי 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: BEEP 60. שיר שגורם לך לבכות:שיר הנושא של הסרט "ארמאגדון" 61. השיר של כל הזמנים:MY WILL מאינויאשה ! 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:לא ,לא אל תפחדי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא לא אל תפחדי אני כאן. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:YOU ARE MY LOVE מטסובאסה 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:אמרת ששהגשם ישטוף תדמעות 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:שיר בגרמנית של הלהקה:טוקיו הוטל 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?בעד שלום ..לא מרביצה ולא מקללת אוהבת את החיים 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אור,מורן,ספיר,עינב,ליאת,אלמוג !! 68. הגלידה הכי טעימה?ווניל עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הערכת משהו 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?בכיתה ב' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?פורומים,יוטוב,ואלה ,ועוד אתריי מישחקים און ליין 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע?אינויאשה ,פאנפיקיי אינויאשה-קומונה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?קאגומה המדליקה...זה התחיל בכיתה ו' ועד היום אני אוהבת את הכינוי הזה מאוד למרות שהוא נשמע קצת טיפשי וילדותי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?ברורר 75. באיזה פורומים אתה?אינויאשה,יפן ותרבות,נמל"ה-נוער מנהיג למען הקהילה(שבמיקרה אח שלי פתח את הפורום) 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא משפיע! 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עייניים ושער (וגם משקל בין היתר) 78. יש לך חבר\ה?לא... (הייתי מאוד רוצה כזה) 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?אני חושבת שכן במיוחד עם אחותי יש לה אופי נפלא 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מדליקה תרדיו והולכת לשתות את השוקו 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?כותבת ביומן הפרטי ...או קוראת ספר 83. מה התחביבים שלך?לצייר,לרכוב על אופניים,לטייל בארץ,מחשב וטלויזיה כמו כל אחד אחר ,ליקרוא ספרים... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?אינויאשה...מספר סיפורים שיעביר לי תזמן! 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?כלי רחצה...בגדים...פלאפון ...ומפתח! 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?סוס 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב (יש אינויאשה)!! 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?סוני פלייסטיישן או 1000 שקל לקניית מאנגות באוטאקו 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים:צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?סושי ספגטי ופאלאפל 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הפוסטר של אינויאשה והיומן שלי יו יו הקושו 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? תפוסטר קניתי בעצמי ואמא שלי קנתה לי תיומן 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כל שבוע פעם בשבוע 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?בפסח..שנתנו אוכל לאנשים שאין להם איך לעשות את ליל הסדר 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע?אמא שלי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?הייתה שונה אבל זה טוב להיות שונה לפעמים... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?אחותי משחקות במונופול 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?לא הייתי משנה כלום 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? יפן או יוון 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. מסנג'ר :[email protected] שעת סיום השאלון:14:22

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif100 שאלות..זה כמו ספר קריאהD:

שעת תחילת השאלון: 18:05 1. שם: עדן 2. גיל: 18.3 3. תאריך לידה: 19.2.89 4. כינוי: פרה בעיקר, או עדנצ'. 5. תכונה טובה: אוהבת לארגן דברים!! 6. תכונה רעה: מתווכחת המון (לאחרונה~_~) 7. צבע שיער: חום אדום ^^ (חינה) 8. עדה: חצי פרסייה, חצי מרוקאית אבל הקטע המטורף הוא שאימא של סבתא שלי עלתה לפרס מ..פולין O___O 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: 3 באוזן שמאל, 2 בימין (אחד לא מתפקד) 10. פאדיחה: שאני מתקשרת לחברה שלי וחושבת שזה אח שלה: "שמוליק מה קורה?" "זה אהרון" (האבא) 11. משאלה: זה קיטצ'י בטירוף אבל למצוא אהבה אמיתית (עד כמה שאפשר כן..) 12. זיכרון רע: כשהייתי ילדה כמעט טבעתי 13. זיכרון טוב: יש הרבה=] 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הסדרה אלף ואחת אמריקות!~~~ עם לון ועם כריס המוזרים האלה^^" 15. געגוע: לילדות, לגמרי 16. פחד: חושך, חרקים, אנשים שעושים אפצ'י בלי לשים יד על הפה~_~ 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: בגרות! 18. קמיע [אם יש]: הממ יש=] השרשרת שקיבלתי מהחבר הראשון XDDD- סתם סנטימנטלי 19. החג האהוב עליך: ממ כולם כולם כולם!!!
אבל שיהיה ל"ג בעומר, כי הוא הכי קרוב 20. אוכל מועדף: רביולי D: או מק-רויאל כזה ענק~ 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: צדפות @_@ 22. שתיה מועדפת: שוקוD: 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד חמה עם קצפת וגלידה, כזו שמזינים בברים =] 24. ממתק מועדף: שוקולד!! 25. עוגה מועדפת: שוקולד!! וגבינה!! 26. צבע מועדף: שחורD: ולבןD: הכי סולידי 27. חיה מועדפת: כלב3: 28. חיית מחמד [אם יש]: היו תוכים T_T 29. ספורט מועדף: שחייה D: וזה לא שאני עושה ספורט 30. מספר מזל: 7? מספר טפולוגיD: סתם. אין אחד כזה. 31. ספר: המשחק של אנדר, חובה על כל בן אנוש=] 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות אחד וחצי XDDDDDDDDD 33. סרט: ממממממ..שודדי הקאריבים או שר הטבעות? לא מצליחה לבחור 34. שחקנ\ית: אורלנדו בלום וג'וני דפ
ביחדP: 35. זמר\ ת: הו הו הו..אמי לי3: וג'רארד~ 36. סדרה מעודפת: דט' נוט ^^^^^^^^^ 37. מקצוע אהוב: אומנות~ 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה ואנגלית 39. מקום בעולם: סקוטלנדD: 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא כדאי לכם ! 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: היו הרבה-.- 42. פריט לבוש מועדף: יש לי ג'ינס חדש מדהים אני חושבת שהוא הפך למועדףD: 43. ההמצאה של כל הזמנים: מטוס!#@%$%*& 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ כי הוא הכי סקסי וחורף כי הוא הכי דובי
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? תלוי מתי 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא יודעת T_T לא באמונה שלמה אבל לא שוללת 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה [אני טיפוס רומנטי] 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד! 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אינקובטור..אתם לא רוצים לדעתXD 60. שיר שגורם לך לבכות: האחרון ששמעתי? נממממ זה תלוי. במצברוח רע אני בוכה מכל שיר..אפילו מROOFTOPS 61. השיר של כל הזמנים: ואוו שאלות קשות. לא עונה! 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: the all american rejects- it ends tonight 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: נשבע זה כזה שיר חתונות. אני רוצה~ 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: Akira Yamaoka Feat. Mary Elizabeth McGlynn- here and waiting for you 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? כמו כולם דורכת על הקרקע ביום, אבל בלילה נוגעת בכוכבים. כן זה המצאות כאלה דביליות שלי כדי להסביר שאני אוהבת חלומות ודברים פנטסטים ושואפת להגיע למעלה, אבל בכל זאת מציאותית וסכ"ה מאוד רגילה.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: עזה, חומני, ליט 68. הגלידה הכי טעימה? פרוזן O_O או שמנת תותים פאק ;; 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהן שונות ממני לחלוטין 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? סוף ח' אולי >_> 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? יש לי דוויאנט, תפוז, אתרים עם משחקים מפגרים..או L כאילו למד=] 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? אינויאשה ונארוטו. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? קאוואי מי וזה כי זו המילה הראשונה שלמדתי אבל לא ידעתי איך לומר אני אזXD רק קוואי. אז שילבתיXD 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? ממממממ אם אתה ממש רומנטיקן מטורף, זה יכול לקרות. כל עוד שומרים על קשר אחרי המבט הראשון כן?
אם סתם ראית אותו וזהו אין מצב שזו אהבה. 75. באיזה פורומים אתה? ממממממממ פה, נארוטו ולפעמים פיות ושדונים. קוראת גם בהארי פוטר, מד"ב ופנטזיה ולפעמים מנגה ואנימה. 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? כן. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אין לי מושג. זה קשור לתווי פנים פשוט. אם הן סקסיות או יפות זה אוטומאטית מושך במבט ראשון.. 78. יש לך חבר\ה? נייט 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? עם אחי הגדול כי הוא פשוט בנאדם מיוחד^^ 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חושבת כמה שאני שונאת לקום בבוקר 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? חושבת כמה נחמד יהיה להירדם 83. מה התחביבים שלך? אין ממש^^" 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את אורלנדו בלום, ג'וני דפ ומחשב עם מודםD: 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלא', בגדים, מברשת שיניים ולאבלו! 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כמו ציפור את חופשייה, רוצה לגעת בשמיים^^ 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מחשב נייד עם חיבור לאינטרנט..לגמרי! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהרייםםםםם 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? אין מקום פה לכתוב, אבל בעיקרון כל אוכל איטלקי קיים 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מחשב^^" 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? אבא^^" 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? יד לבנים ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כנ"ל 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? ממש לא מזמן=] 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לא משנהT_T 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אולי.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא הייתי רוצה 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. שעת סיום השאלון:

NoAmItA ChAn

New member
יאללה שיהיה D: *אהמגליגלאהמ*

שעת תחילת השאלון: 20:05 1. שם: נעם. 2. גיל: 14 וחצי. 3. תאריך לידה: 30 לאוקטובר 1992. 4. כינוי: היפופונעם, נעמיתה, נעםצ'אן ובפי גלי וגל - "יופינעם!!!111" 5. תכונה טובה: עוזרת, לב רחב, מנומסת, מעניקה אהבה יתר על מידה. 6. תכונה רעה: חסרת סבלנות, פחדנית. 7. צבע שיער: חום, לפעמים גם אדום. 8. עדה: רבע יוונייה, רבע הונגריה וחצי פרסית ^-^ (גאה!) 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: לא ולא ולא. 10. פאדיחה: הרבה. בייחוד כשאני מתקשרת לאנשים ומבקשת מההורים\האחים שלהם אותם. לא יודעת למה, אבל אני מרגישה מפודחת מזה. 11. משאלה: שיהיה שלום בעולם, שכולם יהיו מאושרים בלי להרוג אחד את השני, שתהיה אהבה בעולם, שלא יהרסו את כדור הארץ ועוד. 12. זיכרון רע: לפעמים הילדות שלי. אבל כן, יש לי הרבה זכרונות רעים. 13. זיכרון טוב: הרבה. לדוגמא, כשגל הביאה לי בובה. אני עדיין אוהבת אותה. ואת הבובה. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יש לי מליון. אחד מהם, הוא כשאבא שלי היה מסבן אותי במקלחת היינו ממציאים שירים וגירסאות לשיר "שבת בבוקר". אני גם זוכרת את כל החברות שהיו לי, את הטומבוי הגאה שהייתי (ועדיין, אם אפשר לומר את זה) ואת כל המחשבות התמימות ומלאות האהבה שהיו לי. 15. געגוע: לאבא שלי. הוא חוזר היום אבל אני עדיין מתגעגעת אליו. גם לסבים והסבתות שלי, שחלקם לא הכרתי. למשפחה שלי, ולכל אלו שלא איתי עכשיו - אני מתגעגעת אליכם. 16. פחד: שאנשים ימותו, שההורים שלי או מישהו מהשפחה שלי יטוס לאנשהו ולא יחזור. להחזיק בדברים ואז לעופף כל כך, עד כדי כך שאני אשכח להחזיק במעקה ואני אפול למטה ואמות. לגרום סבל לאנשים, ושאנשים שחשובים לי ולעוד אנשים ימותו. אבל אני לא פוחדת למות. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אני לא רוצה לשמוע בחיים את המשפט "אני לא אוהב\ת אותך". 18. קמיע [אם יש]: הבובות שלי. 19. החג האהוב עליך: פורים, שבועות קצת, יום העצמאות, יום הזיכרון, יום השואה, ראש השנה וחנוכה. אבל החג שאני הכי פחות אוהבת הוא פסח. חג כל כך שטחי. 20. אוכל מועדף: ספגטי עם שמנת. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אין דבר כזה. בעצם כלבים, פרות, מקקים למיניהם, מוחות ושאר הזבל הזה. 22. שתיה מועדפת: מים! "שתו מים, שתו רק מים!" (אייבי נתן, לכל הסתומים שבכם). 23. קינוח מועדף: עוגה. עוגת גבינה עם פירורים מעל. וגלידה. וניל. עם עוגיות. 24. ממתק מועדף: שוקולד? למרות שגם את זה אני לא ממש טוחנת בכמויות X_X 25. עוגה מועדפת: גבינה *_* 26. צבע מועדף: כחול. כל כך רגוע. אבל גם אדום. צבע חזק ומלא אנרגיה. וורוד. צבע עדין. וצהוב. צבע כל כך.. מלא שמחה! וירוק, מסמל את כל היופי שבעולם. וגם כתום, שלמרות שהוא צבע חם ובעל אנרגיות, הוא עדיין משרה אווירה טובה ונעימה. וגם, איך אפשר לשכוח, שחור ולבן. שחור מסמל את האפלה שצריכים מידי פעם, ולבן מסמל את הכלום ומעט גם את הטוהר. 27. חיה מועדפת: טיגריס. 28. חיית מחמד [אם יש]: לצערי לא. 29. ספורט מועדף: כדור יד. 30. מספר מזל: 2. 31. ספר: הארי פוטר. 32. סרט דיסני מועדף: מליון. החרב באבן אני חושבת. וגם כל הקלאסיקות למיניהם. 33. סרט: שר הטבעות,אקס מן, מצויירים, ספיידרמן ועוד רבים וטובים. 34. שחקנ\ית: אין כל כך... אולי סקאלט ג'והנסון וג'סיקה אלבה. מישהו מבדיל בניהן בכלל? וגם קריסטן דאנסט. אלה הם השמות הכי נפוצים שאני מכירה ומחבבת XD; ושחקן? המממ..... ג'וני דפ *~~~~~~~~~~~~~~~~* 35. זמר\ ת: אבריל לאבין, כשהיא רוצה. 36. סדרה מעודפת: אינויאשה. 37. מקצוע אהוב: מתמטיקה. ושפות. מחשבים, למרות שאין לי. 38. מקצוע שנוא: אין. 39. מקום בעולם: יוון. אנטיפרוס, אי ביוון ליד פארוס. תחפשו במפה. 40. המעשה הכי נועז שעשית: כלום~ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרבה. 42. פריט לבוש מועדף: חולצה. ומכנסיים. וחצאית. 43. ההמצאה של כל הזמנים: הטלפון, המחשב, הטלוויזיה... הספר!!! לגמרי - הספר. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף!!!111 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא. אנחנו אדונים לגורלנו. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל *~* 48. שקיעה או זריחה? לא ראיתי זריחות, וגם נדמה לי, שאני מעדיפה שקיעות. כי כשיש שקיעה זה כמו סימן לזה שהיום נגמר ועברתי אותו בשלום. וזאת הרגשה טובה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אם זה מה שאנשים רוצים, שיהיה להם בכייף. המשך~

NoAmItA ChAn

New member
המשך~

50. ג'ינס או סתם מכנס? גם וגם. אולי ג'ינס קצת יותר X__X 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית לגמרי~~ 52. מלפפון או עגבניה: מלפלפון! 53. קור או חום? קור בסביבה וחום במקלחת XPPPP;;;; 54. לישון או לקום? לישון. 55. חוף או הרים? חוף. אבל גם הרים זה סבבה. 56. קרמבו- וניל או שוקו? איככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככס. 57. תות או בננה? גם וגם *~* 58. חולצה מכופתרת או רגילה? גם וגם~ 59. שיר שגורם לך לצחוק: המון XD 60. שיר שגורם לך לבכות: אף שיר X__X; 61. השיר של כל הזמנים: יש מליון XDD;; 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: הרבה. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: עד החתונה יהיה לי מלא זמן לחשוב על שיר XD; 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: המ... אולי "אני בוכה, משו משו תהיה חזק למעלה" של אריק איינשטין. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אין לי מושג X__X 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? עוזרת, לב רחב. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ססקיה, נטע, ליסה, גל, גלי, אופיר, שיר, גלי (מכיתתי)... הממממ... ועוד ששכחתי X__X;;;; 68. הגלידה הכי טעימה? וניל. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? המון. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מאיפה אני זוכרת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אתרי משחקים וכו'. 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? כאן ורק כאן XDDD;; 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? זה הכינוי, ובמסנג'ר (Hippo(poNoam שבא מהכינוי שהמציאו לי חברותיי. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן. 75. באיזה פורומים אתה? זה... וזה. 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעת. עדיין לא התאהבתי. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? האישיות~ 78. יש לך חבר\ה? לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחד, תומר. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? בטח. כי הוא מטורף כמוני, חושב כמוני... ומתוק 3333333333333333333>~ 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? הולכת לשירותים XDDDDDDDDDDDDDDD;;;;; 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מחבקת את הבובות שלי ומוודאה שאני מכוסה היטב. 83. מה התחביבים שלך? מחשב, חברים, ספרים, טלוויזיה, לדבר, לעזור, לאהוב.... כל אלו ועוד! 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את המשפחה שלי. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, בגדים, ארנק....~ 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הבוקר. והערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? את המשפחה שלי חזרה (כמה קיטשי מצידי XD;) 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקרררררררררררררררררררררר~!!1 ואז ערב ולבסוף צהריים. שגם אותה אני לא כזאת מחבבת. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? ארוחה בריאה ומזינה עם ירקות, חביתה, מיץ תפוזים ולחם עם חמאה\מרגרינה. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? חפץ? הממממ... המון. בעיקר הבובות שלי. אני כל כך קשורה אליהם. 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? מהמשפחה שלי. וכמה שאני לא זוכרת ממי. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? להתנדב בטיפת חלב נחשב? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אני לא כל כך שמה לב XDDג; 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? היום XDD; 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מה שבא לאנשים להזכיר בי. אולי שהייתי טובת לב ועוזרת X__X 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם אבא שלי ושאר המשפחה שלי, כאן. בעצם, במיטה שלי עם הבובות שלי XDDD 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אין לי מושג X__X נראה לי שכל מה שקורה - לטובה! 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא יודעת X__X 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. שעת סיום השאלון: 20:5245.

mikokikyo

New member
אני לא אוהבת אותך !%$#&^$@^%$@!%@

אני מאוד אוהבת אותך333333333333333333333333>!!11111111 אמג, הקטע עם הצבעים*_______* אני כתבתי "כל הצבעים", אבל כזה, הפירוט שלך, ממש הוצאת לי את המילים מהפה *________* וכזה, ג'סיקה אלבה*-* נכון שהיא כזה, בישית? *-* 333>!

Lust chan

New member
נעם: גומנה ;~; גל: על מה? נעם: על זה ששכחתי

אותה ברשימת החברים הכי טובים ~___~ גם אני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת אותך 333333333333333333333333333333> כן, ג'סיקה אלבה באמת בישיט XPPPP ותודה רבה חמודע 3333>~

NoAmItA ChAn

New member
תיקון, 76 יצא לי לא נכון -

76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני נהיית עצובה. D:

PakoLina

New member
עכשיו זה ישרשר נורמלי X_X../images/Emo118.gif

ני מקווה. שעת תחילת השאלון: 20:33 1. שם: נעם. 2. גיל: 13 ויומיים ם: 3. תאריך לידה: 26.4.94 4. כינוי: פאקו, נימו, נומו.. >< 5. תכונה טובה: אעמ. 6. תכונה רעה: מבולגנת אחושרמוטהXP 7. צבע שיער: חום-כהה-שחור. 8. עדה: חצי תמניה וחצי רוסיה P: 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: רק באוזניים Oם מקווה שעוד מעט נזם P: 10. פאדיחה: יותר מדי~ +.+ 11. משאלה: ש- MCR יבואו לארץ וי ושקדע ויובע נשחק איתם קיקבול~! D:: 12. זיכרון רע: X: נו, אע, לארוצה להיות זונת צומי +.+ 13. זיכרון טוב: יש הרבה [: כל מיני טיולים, מפגשים.. 3: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: פפ. אה, כן. עליתי במדרגות ואח שלי הסתתר מאחורי המעקה וכשהגעתי לדרגה האחרונה הוא ריסס לי מבשם אויר לפה. XP 15. געגוע: אע. להרבה אנשים שניתקתי איתם קשר ;; וגם ליסודי >: 16. פחד: מתרנגולים Oם 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "נעם, תסדרי את החדר." 18. קמיע [אם יש]: אממפ. אין, אני לא כל כך מאמינה בזה. P: 19. החג האהוב עליך: יוםעצמאות! D: ופסח ם: 20. אוכל מועדף: כל כך הרבה X_X אבל נראה לי שפיצה. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: זיתים. מדי פעם אני מנסה לטעום, אבל עם הזמן זה פשוט נהיה יותר ויותר מגעיל X_X 22. שתיה מועדפת: נסטי דיאט אפרסק! *__* 23. קינוח מועדף: עוגת ביסקוויטים\ גבינה ופירורים ם: 24. ממתק מועדף: טעמי~! 33> 25. עוגה מועדפת: ביסקוויטים\גבינה ופירורים X3 26. צבע מועדף: שחור, אדום, גווני כחול ^^ 27. חיה מועדפת: תוכים וסוסים^^ 28. חיית מחמד: תוכית בטטע בשם לולי D: 29. ספורט מועדף: רכיבה על סוסים. 30. מספר מזל: 6 31. ספר: כל הארי פוטר, כל סדרת היומנים של ג'ורג'יה ניקולסון. 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות, שליטע DD:: 33. סרט: אני מניחה שאוסטין פאוורס XD ושודדי הקאריביים. 34. שחקנ\ית: ג'וני דפ, מייק מאיירס D< 35. זמר\ ת: ג'רארד וואי [דע D:] אם הוא נחשב זמר יחיד Oם 36. סדרה מעודפת: כרגע הפיג'מות XP ונביא החושך, שליטע. 37. מקצוע אהוב: אמממפ. Oם אנגליתבכללי, נראהלי, ואפילו השנה, שכל השיעור צוחקים על המורה ולא לומדים כלום. 38. מקצוע שנוא: הבעה)(*&^%$#@ 39. מקום בעולם: המיטה שילי 3: 40. המעשה הכי נועז שעשית: נכנסתי לאח שלי לחדר O: סתם, אעמ XD. לא יודעת @.@ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הו, יש כל כך הרבה מהם XD 42. פריט לבוש מועדף: חולצה אחת, נו X_X איןליכוח לתאר +: 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב, ללא ספק. אע, וגם היד הארוכה הזאת שאפשר לגרד איתה בגב XD 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף *.* אני שונאת קיץ. לארוצה קיץ >: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? נופ. בעצם, אם שכל אחד קובע לעצמו את הגורל שלו ויכול לשנות אותו אם הוא רוצה נחשב . 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוואפל [: 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד ^^ אבל רק אם מכירים את הבנאדם מספיק בשביל לדעת שזה בטוח להיפגש איתו. 50. ג'ינס או סתם מכנס? שניהם ם: 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית |: מנסה להיגמל. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. 53. קור או חום? קווווווווווווווור. 33> 54. לישון או לקום? לישון Oם שאלה מטומטמת. XD 55. חוף או הרים? הרים. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. 57. תות או בננה? תות *__* 58. חולצה מכופתרת או רגילה? גם וגם ם: 59. שיר שגורם לך לצחוק: שיר הקקי XDD ואיף יו וור גאיי D: 60. שיר שגורם לך לבכות: cancer, של MCR כשאני בדיכי, ובעבר גם השיר של הטיטאניק >< 61. השיר של כל הזמנים: , ללא ספק. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אעע, לאדעת X_X 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: THE END של MCR. סתםסתם XDD לאדעת P: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: XDD אמרתי את זה לא מזמן לשקדע.Helena - My Chemical Romance 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: הממ. קיפ יור האנדס אוף מיי גירל XD 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? בטטע מעופפת בחלל ם: 67. שמות החברים הכי טובים שלך: יובל, שקד, יעל.. וזייהו, אני מניחה. 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? משקיענית 3: 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אין לי מושג O.O 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז, גוגל XD, לפעמים לוואלה כיף ולמשחקים של מומו X_X *נסקלת* 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? אניויאשה, אופנה אלטרנטיבית, מיי כמיקל רומנס. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? נווו זה סיפור ארוך X_X. טוב, אני אקצר. ם: היה לי תוכי שקראו לו פאקו, זה על שמו. הוספתי את הלינה בסוף בלי סיבה Oם פאקו מת והחלטתי להשאיר את הכינוי, וזייהו. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא נתקלתי בה, אבל יש מצב P: 75. באיזה פורומים אתה? אניויאשה, אופנה אלטרנטיבית, מיי כמיקל רומנס. 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מציק X.X לא שזה קרה לי ככ הרבה פעמים, אבל זה לא נעים X: 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים, תמיד ^.^ וגם גובה ם: 78. יש לך חבר\ה? לא ם: 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחד גדול ומעצבן ;; 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא יודעת. אני לא יודעת איך הוא מנהג בחוץ עם חברים שלו, אז אני לא רוצה להגיד סתם X.X

PakoLina

New member
המשך~../images/Emo118.gif

81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מפעילה את הפלייליסט ^^ 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מפעילה את הפלייליסט וקוראת ספר. 83. מה התחביבים שלך? רכיבה על סוסים, ציור, קריאה, מוזיקה, נוע"ל, מחשב.. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אוווף אני שונאת את השאלה הזאת X: אני מניחה שבגד ים כדי לחזור בחזרה XD 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, אמפי ואוכל XD 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? סוס D: או פיל, זה אמור להיות ממש מגניב אף כזה ארוך. XD 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? הממ. שני האלבומים הראשונים של MCR + DVD, 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]: צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? מקדולנס \ פיצה. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הדיסק החדש שלי XD וחבילה של צבעי עיפרון ממש טובים שעוד מעט נגמרים לי >: 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? משאקד ם: ואת העפרונות מדודה שלי שגרה בארה"ב ^^ 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? נראהלי בהתרמה לאיל"ן, אם אני זוכרת נכון. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? פתחתי לשכנה של יובע את הדלת לבניין כשהיא החזיקה מלא שקיות ביד, אם זה נחשב Oם" 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? האתמול ^.^ 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לאדעת O: אני צריכה לחשוב על זה. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? נממ. אני רוצה לחזור לערב יום העצמאות, בדוכן עם מאי ויובע ושאקד. היה כ"כ כיף >: 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אממ.. אני חושבת שהייתי נשארת בהתעמלות קרקע ולא פורשת. זה היה חתיכת קטע מטומטם >: 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב. כל כך. 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. [email protected] התמונה היא שלי ושל יובע, ולמרות האיכות והטמטום של הפרצוף שלי.. XD זו תמונה מקסימה מהמסיבת הפתעה שעשו לי אתמול [יובע 33>] אז הייתי חייבת ^^ שעת סיום השאלון: 21:01

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif מי יקרא את זה!? O__0'''

שעת תחילת השאלון:21:13 1. שם: שירה 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 31/1/92 4. כינוי: כינוי חיבה- ש"ס(כאילו, שירה סלימי) כינוי- Krumogit1 5. תכונה טובה: תורמת 6. תכונה רעה: לא יודעת לפרגן 7. צבע שיער: חום שטני 8. עדה: 50% פרסי 50% רומניה 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: פוחדת ממחטים
10. פאדיחה: החיים שלי... T_T'' 11. משאלה: להבין את החברים שלי 12. זיכרון רע: הסיוט שעברתי בכיתות ה'-ו'... 13. זיכרון טוב: התיכון והחטיבה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: היום שבו נהגתי במכונית של אמא התנגשתי בקיר...(6 וחצי) 15. געגוע: לילדות 16. פחד: תאריכים ומיכל, במיוחד עם שניהם יחד 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "אני מכיר את אבא שלך!!" (זקנים צועקים את זה עלייך שאתה עושה שטויות) 18. קמיע [אם יש]: כול החפצים שלי כמעט 19. החג האהוב עליך: פורים וסוכות 20. אוכל מועדף: עוגת גבינה אפויה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: גפילטע 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: עוגיות שוקוצ'יפס עם שוקו 24. ממתק מועדף: תפוצ'יפס 25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: סוס 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב כוסון ו4 דגים משעמים 29. ספורט מועדף: ריצה וקפיצה לגובה 30. מספר מזל: 2 31. ספר: לעכשייו... סיפורי האוטורי 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות
33. סרט: שודדי הקריבים ושר הטבעות 34. שחקנ\ית: ג'וני דפ
|מזילריר| 35. זמר\ ת: אמלי
36. סדרה מעודפת: צבי הנינג'ה האופנוברים ממאדים וטאורה... 37. מקצוע אהוב: ספורט 38. מקצוע שנוא: מטמתיקה 39. מקום בעולם: ארץ ישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית: אני שורדת, זה נועז מספיק. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לזרוק קרקרים מעזריאלי 42. פריט לבוש מועדף: חצאית שחורה עם כפתורים זהובים וחולצה אפורה עם גולגולת 43. ההמצאה של כל הזמנים: המיטה הספר הנייר והעיפרון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף, סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? עזבו אותי... 50. ג'ינס או סתם מכנס? חצאית 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? מה זה כסף?? 52. מלפפון או עגבניה? איכס על שניהם 53. קור או חום? נעימות 54. לישון או לקום? לישון, דא! 55. חוף או הרים? הרים עם חוף ליד 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו O: 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגיל, טריקו 59. שיר שגורם לך לצחוק: kaza no naka e XDDDD 60. שיר שגורם לך לבכות: בלדה לחובש. 61. השיר של כל הזמנים:we are the world 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: שיר פתיחה של חברים (אני אוהבת את החברות שלי, אין לי בן זוג) 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אני לא אתחתן אין לי צורך במין הגברי 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: the black parade 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:ברבי גירל גרסאת מאטל XD 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? קטנה נחמדה מצחיקה עצבנית הזויה היפראקטיבית 67. שמות החברים הכי טובים שלך: או ארוך.. מוריה,רעות,סמדר,רותם,ענבר,דורין,בתיה,דוריה,מיכל,פנינה ועוד' 68. הגלידה הכי טעימה? גלידת אבטיח 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהן סובלות אותי ומקבלות אותי כמו שאני 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בכיתה ג' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? PPP, תפוז, יוטוב ומחפשת תמונות ביהו 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? אינו, וקומונת פנפיקי אינו 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? קרומוגית: יש עוגיות כאלה, וחברה שלי החליטה שאני קרומוגית. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא! 75. באיזה פורומים אתה? אני סמויה בדרך כלל 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני לא מאוהבת אין אהבה הניחו לי! 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים. 78. יש לך חבר\ה? לא! (ראו בשאלה 63) 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 6 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא, בגלל העובדה שהם ילדים קטנים 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? אומרת להתראות ונרדמת 83. מה התחביבים שלך? לקרוא לצייר לצחוק לכתוב לחבק לנקץ ועוד 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את הכלב שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? עדשות ספר וקלסר לצייר בו 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? קוף, הכי קרוב לאדם. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? גיטרה וחרב 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אני לא אוכלת 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? תפוח חרמון אדום 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הפסלים שלי 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? אני הכנתי אותם T.T 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שעבדתי על הטקסים של יום השואה ויום הזיכרון 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אני מפחדת מזרים 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? לפני שעה בערך 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? תאריך שם וזהו 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? במיטה עם הספר השלישי של סיפורי האוטורי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? את המעבר. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ישראל. 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. מסן [email protected] שעת סיום השאלון: 21:44

mikokikyo

New member
אני קראתי ם:

נהגת? %$@@T^# האופנוברים ממאדים*_____________* אמג, אני לא מאמינה, הייתי בטוחה שאני היחידה שמכירה ואוהבת את זה *______* אמג, תקרית הקרקריםXD עדיין יש לי מזה טרואומות, אני פוחדת שהם יזהו אותיT_T;; את לא תתחתני? ם: נועזת ם: בנוגע לשאלה 89... מה זאת אומרת את לא אוכלת?^T$@%!%@!^@$&@ ם: פסלים? ם: של מה? ם: ם: ואמ, מה זה "תפוח חרמון אדום"?XD

למעלה