שאלון.

mikokikyo

New member
מה 1.57?XDDDDDDD

שאלתי בת כמה היית -ומה היה הגובה שממנו קפצת-XDDDDDDDDD ונו, "בנווה חמציצים!!11111" XD

NoAmItA ChAn

New member
"בנווה חמציצים!!... יאה!!"

"בואנה מייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייד!!!!"

mikokikyo

New member
זה לא "בואנה מייייייייייד"#%#^@^@%

זה "הוא הנה מיייייייייייייייייייייייייייד >D" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "בנווה חמציצים!!!!!!111" 33333333333333>!

mikokikyo

New member
אוף!)^(*%$@^(*!($*!( תיקון:

זה "בוא הנה מיייייייייייייייייייייייייייד >D" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "בנווה חמציצים!!!!!!111" 33333333333333>!

NoAmItA ChAn

New member
מהמהמהמה? O_O

זה "בואנה מייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייד!" XP;;;;

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gifלאדעת מאיזה גובה XD

והייתי בת..בת..בת.. אע. לא זוכרת. ;; ומה בנווה חמציצים? מה זה? ם:

mikokikyo

New member
זה מ"גרייניק ואלתרמן"XD

זה פשוט גאוניXD ולמקרה שאין לך מושג מה זו התוכנית "גרייניק ואלתרמן", אז זו תוכנית ממש מצחיקה של אבי גרייניק ועידן אלתרמן3> XD שווה צפייה ם:

Mana Sama

New member
לא,זה המופע שלהם

אבל נווה חמציצים התחיל בכלל בתוכנית "פלטפוס" שהם השתתפו בה ^^

mikokikyo

New member
"פלטפוס...ני נה ני ני נה פלטפוס..." XDDDDDD

אני לא זוכרת כלום מהתוכנית, רק את הפתיח שהם עשוXD

Mana Sama

New member
איזה קטעים פה וואוואוו איזה קטעים פה וואוווו

ווווואווווו ^____^

אני

שעת תחילת השאלון:11:50 1. שם:עדי 2. גיל:15.5 3. תאריך לידה:10.10.91 4. כינוי:ההיא 5. תכונה טובה:שקטה מאוד 6. תכונה רעה:אני מעצבנת אנשים אחרים שאני במצב-רוח טוב 7. צבע שיער:חום 8. עדה:פולניה 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?:יש לי 3 עגילים באוזניים 10. פאדיחה: לא זוכרת 11. משאלה:לשרוד את השנים הבאות בשלום X.X 12. זיכרון רע:לא זוכרת 13. זיכרון טוב:מפגש פורים של 11239 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אין 15. געגוע:אין 16. פחד:לא אומרת 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:לא יודעת 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך:סוכות 20. אוכל מועדף:פיצה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:בשר מכול סוג שהוא 22. שתיה מועדפת:אייס קפה 23. קינוח מועדף:עוגת שוקולד חמה וגלידה *-* 24. ממתק מועדף:שוקולד 25. עוגה מועדפת:עוגת שוקולד חמה 26. צבע מועדף:שחור\אדום 27. חיה מועדפת:נחש 28. חיית מחמד [אם יש]:שני כלבים 29. ספורט מועדף:שחיה 30. מספר מזל:אין 31. ספר:הארי פוטר והלוחש לסוסים 32. סרט דיסני מועדף:בת הים הקטנה 33. סרט:אין 34. שחקנ\ית:- 35. זמר\ ת:- 36. סדרה מעודפת:דת' נוט 37. מקצוע אהוב:סוציולוגיה 38. מקצוע שנוא:לשון 39. מקום בעולם:אי-בודד 40. המעשה הכי נועז שעשית:- 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:יש הרבה X.X 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?אהא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?נופ 47. גלידה- בכוס או בוופל?בכוס 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?חסחנית 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תות שליטעע 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:צוללת צהובה 60. שיר שגורם לך לבכות:אימג'ן 61. השיר של כל הזמנים:סטרוברי פילדז פוראבור 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אין 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:הצילו! 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:TUCKET TO RIDE 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:אין 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?הזויה 67. שמות החברים הכי טובים שלך:ספיר והרוב מ-11239 68. הגלידה הכי טעימה?קפוצ'ינו 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לא זוכרת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?לתפוז 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע?אינויאשה,פאנפיקים,הארי פוטר בספר,צמחונות וטבעונות,הורים למתבגרים,בליץ' ושישסטים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?בלטריקס לסטריינג' זו דמות מהארי פוטר,קורדיליה סנייק זו דמות שהמצאתי,אינוי תעשה לסאשי ילד זה בגלל שאני פאנגירל של אינוסאשי והיורשת של סלית'רין זה בגלל שיש פרק בספר השני שנקרא היורש של סלית'רין וחשבתי שזה שם מגניב לכינוי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כע 75. באיזה פורומים אתה?רק זה בעקרון 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?זה לא משפיע עלי 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? צבע עיניים 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחד וגם זה יותר מידי 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא, אחי מגעיל 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מתלבשת ומחפשת את המשקפיים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מורידה ת'משקפיים 83. מה התחביבים שלך?לקרוא ולכתוב לגלוש באינטרנט ולישון 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את אני עצמי ואנוכי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?בגדים,סבון. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?נחש 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?הארי פוטר 7 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]אין ארוחה מעודפת 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?המון שוקולד 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?בובה ישנה של כלב 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? מסבתא לפני 11 שנה בערך 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? יום רביעי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?יום רביעי 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע?השבוע 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?"יש! נפטרנו ממנה!" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם עצמי באי בודד 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?לא יודעת 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ארצות הברית,אוסטרליה ויפן 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. שעת סיום השאלון:12:12

נאממממממממממממממממ.

שעת תחילת השאלון: 14:38 1. שם:אלה 2. גיל:12 [13 ב-20 במאי] 3. תאריך לידה:20.5.94 4. כינוי:אלה מה קורא לה 5. תכונה טובה:יודעת לתת כתף [אבל נתפס לי כרגע הגבXDD] 6. תכונה רעה:לא מוציאה כאב..דמעות וזה 7. צבע שיער:שחור 8. עדה:עיראקית+הודית 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?:אממ..עגילים?..ואני רוצה לעשות שניים בשפתיים ואחד בגבה^^ 10. פאדיחה: קראתי למחנכת שלי 'אבא'.. 11. משאלה:כמו כולם..להיות מאושרתD: 12. זיכרון רע:הרבה>< 13. זיכרון טוב:לא עולה לי עכשיו>< 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:דרסתי נחד עם קורקינט>< 15. געגוע:הבית בירושלים)-': 16. פחד:שאני אעבור לגור עם אבא.. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"כשתגדלי תביני" 18. קמיע [אם יש]: האולסטאר שיליי:] 19. החג האהוב עליך:שבועות..גבינה:]] 20. אוכל מועדף:פסטה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:כבד>< 22. שתיה מועדפת:מיצ תפוזים:] 23. קינוח מועדף:עוגות שוקולד נמסות עם גלידה וקצפת^^ 24. ממתק מועדף:קליק אין קרם חלב 25. עוגה מועדפת:שוקולד! *גבינה לשעבר* 26. צבע מועדף:כחול:]] 27. חיה מועדפת:חתווווווווווווול 28. חיית מחמד [אם יש]:כלבה מטומטמת 29. ספורט מועדף:אני אוהבת אופנים:] 30. מספר מזל:2 31. ספר:האסופית 32. סרט דיסני מועדף:מולאן!! (1) 33. סרט:לאדעת.. 34. שחקנ\ית:לאדעת.. 35. זמר\ ת:לאדעת.. 36. סדרה מעודפת:כרגע?..הוסט^^זמ משתנה 37. מקצוע אהוב:אין 38. מקצוע שנוא:הכל..מטמטיקה הכיייייייייייי 39. מקום בעולם:שוויץD: 40. המעשה הכי נועז שעשית:הדבקתי מורה לכסא [והיא לא נדבקה בסופ>< 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:נכנסתי למלתחת בנים>< 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס:]] 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כעע 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?ככה ככה 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?מלפלפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק:MAMA של מיי כימיכל רומנס 60. שיר שגורם לך לבכות:לאדעת 61. השיר של כל הזמנים:לאדעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:לאדעת 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לאדעת 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:לאדעת 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:המוווווווווון 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?חברמנית 67. שמות החברים הכי טובים שלך:כולם מזויפים>< 68. הגלידה הכי טעימה?ריבת חלב\שקדים 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?X 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אואה... 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?באתר שליD: 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? פה ובפיות שדונים וכל השאר 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?אלה מה קורא לה וכי הייתי בפורום כתיבה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לעעעע>< 75. באיזה פורומים אתה? אואה... 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מחמיא:] 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? הכל>< 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אין 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לאדעת 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?שוברת תשעון מעורר 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?כלום 83. מה התחביבים שלך?הרבה.. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?הכלבה 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?שומדבר................ 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?לאדעת 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר של יום חופש 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?חתווווווווווווווווווווווווווווווול 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]לאדעת--הכל:]] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?לאדעת..עיסקיתXD 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?המחשב..שנהרס>< 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? אמא:]] 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לאדעת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לאדעת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע?היום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?נחנקה מגרעין אבטיחXD 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?בבית עם המחשב בשביל להחזיק לו ת'יד כשהוא חולה.. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?המוווווווון 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?לאדעת..........תל-אביב\ניו יורק 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. מסנג'ר: [email protected] [זה לא האימייל] שעת סיום השאלון: 14:56

Lust chan

New member
יאאיי, שאלון-טאן~! D:../images/Emo135.gif

שעת תחילת השאלון:16:20. אבל אני תכף הולכת לאכול אז זה לא ממש נחשב. 1. שם: גלצ'אן~ 2. גיל: 14 ומשו. 3. תאריך לידה: 24.1.93 4. כינוי:... גלצ'אן? XD; 5. תכונה טובה: לא, לא נראה לי. 6. תכונה רעה:
7. צבע שיער: שחור-חום. 8. עדה: אני חיה בהכחשות, עזבו אותי ]: 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: ..לא O__ם; 10. פאדיחה: מלא. 11. משאלה: ..?יי; 12. זיכרון רע: בגיל שלי זה כבר לא מה שהיה פעם. 13. זיכרון טוב:
. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אממ, אני חושבת שתערוכת כלבים שכשיצאתי ממנה קפץ עליי פוינטר, ליקק את הפרצוף שלי וברח. הייתי בת 5, ואיזה שלוש שנים היה לי פחד מפוינטרים XD; 15. געגוע: אממ, לא. 16. פחד: ג'וקים? 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: פופ ישראלי. לעולם. 18. קמיע [אם יש]: אין XD; 19. החג האהוב עליך: פסח, כי חופש? 20. אוכל מועדף: ספגטי בולונז 3> 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אין לי מושג ^^; 22. שתיה מועדפת: שוקו!!11
23. קינוח מועדף: סופלה333> 24. ממתק מועדף: כל עוד זה אכיל, הכל. 25. עוגה מועדפת:.. יש דבר כזה עוגה לא מועדפת? XD; 26. צבע מועדף: שחור, אדום, תכלת~ 27. חיה מועדפת: טיגריס ;; כי זה הכי חמוד בעולם 3> וגם חתולים, בלי קשר. 28. חיית מחמד [אם יש]: היו שתי שרקניות מקסימות, מתו בשיבה טובה לפני שנתיים (גיל 6 וחצי זה מכובד בשביל שרקנים). רציתי גם כלב, אבל אמא לא מרשה XP יום יבוא~ 29. ספורט מועדף: זיפזופ בין ערוצי הטלוויזיה. אממ, כדורסל. 30. מספר מזל:
31. ספר: זכרונותיה של גיישה, ועוד דיי הרבה X3 32. סרט דיסני מועדף: האמת שאני לא מתה עליהם, אבל מולאן DD: *נעםםם, ליסההה, חובוק!@#* 33. סרט: זה משתנה כל רגע, אבל אני חושבת שסנדקי טוקיו. 34. שחקנ\ית:
35. זמר\ ת: איה היראנו, קוטוקו. 36. סדרה מעודפת: מלא, אבל נגיד ש"של מי השורה הזו" כי בדיוק עכשיו ראיתי אותה D: תומ"ש שולט. 37. מקצוע אהוב: כל המקצועות ההומניים
אני טובה בחפירות. 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה @__@; 39. מקום בעולם: יפן, אחלה נופים. 40. המעשה הכי נועז שעשית: הטרדתי בטלפון זאטוט בכיתה ו' (המבינים יבינו). 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הטרדתי בטלפון זאטוט בכיתה ו' XDD; (ושוב, כנ"ל). 42. פריט לבוש מועדף: הטרד-- אה, שיט, זו לא השאלה. לא יודעת~ 43. ההמצאה של כל הזמנים: כנראה שחשמל, אחרת היינו יושבים עכשיו בחושך ובוהים בקופסת קרטון. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ, כי חופשגדול3> 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא ממש. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא, אבל תמיד כיף לקטר שמישהו שם למעלה ממש לא סובל אותך. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל, מה השאלה בכלל! 48. שקיעה או זריחה? זריחה, כי אם אתה זוכה לראות את זה סימן שאתה יכול לקחת את הזמן ולעשות הכל באיטיות, כי יש עוד איזה שעתיים-שלוש עד הביתספר. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד, נראהלי. 50. ג'ינס או סתם מכנס? זה אשכרה משנה? סס; 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית עם 900 שקל בקופה (:) 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה. 53. קור או חום? חום, אבל במידה. 54. לישון או לקום? לישוןןן~ ולא לקום. 55. חוף או הרים? נראה לי שהרים, בחוף יש מדוזות @__@~ 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל!@# 57. תות או בננה? תות. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? ..מאיפה הופלצו השאלות הללו? 59. שיר שגורם לך לצחוק: הרבה ^^; בעיקר השיר ההוא של ישראל לאירוויזיון. 60. שיר שגורם לך לבכות: Toki Ni Ai Wa וDaisuki Da yo. 61. השיר של כל הזמנים: מאיפה לי? XD; 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: מדלגת על השאלה. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: O__ם; 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: בוקוסאטסו טנשי דוקורו צ'אן!!1 XD; 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אממ, שירים של נירוונה ופינק פלויד, תודות לסנואי. ופושיג'י פורופורו פורורורין רין~! תודות לשושי טאן XD 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? Chibi A-La mode. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: הם יודעים מי הם, לא צריך לנקוב בשמות
68. הגלידה הכי טעימה? ווניל, לימון ומסטיק, לא מסוגלת לבחור מבין שלושתם XD; 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הרבה :) 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? ב', אבל בעבודה של אמא שלי. חיפשתי פוקימון בגוגל, הכרתי הרבה אנימות ולזוועתי מצאתי הנטאי. בבית אני חושבת שמכיתה ה', אולי ו'. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? יימאג'בורדס, יוטיוב. 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? כאן? XD; ובאנימה4. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? יש המון, אין ממש סיפור מאחוריהם
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אפשרי. 75. באיזה פורומים אתה? 1240!; ומגיחה לעתים רחוקות באנימה ומנגה בתפוז. 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אמממ~ אני חושבת שמצד אחד זה משמח לדעת שאתה נאהב, אבל מצד שני זה עצוב לדעת שאי אפשר להיענות לרגשות של מישזהלאיהיה~ 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים. ושיער 333> זו אובססיה מטורפת XD 78. יש לך חבר\ה? לא. אני מזדהה עם מלודי!11 3> 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות גדולה ושני אחים גדולים, אבל אני לא ממש בקשר איתם. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? ממש לא, ואני לא רואה צורך בלענות למה XD; 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? ממשיכה לישון עוד חמש דקות. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? בודקת אם יש לי עבודות\ש"ב למחר XD; 83. מה התחביבים שלך? אנימה, מנגה, ציור, כתיבה.. יש הרבה, אני פשוט לא יודעת לענות על שאלות כאלה @@ 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? למה לי להיות באי בודד מלכתחילה? יש שם בכלל חיבור לחשמל? ]:

Lust chan

New member
סג, אני חופרת~~../images/Emo135.gif

85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? אמפי, פלאפון. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתולה XD; עצלנות רולז. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים. בבוקר ובערב סתם עייפים. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לא יודעת, אבל אני תמיד בוהה בכל האנשים האלה עם המצלמות הדיגיטליות שמצלמים נופים יפים, הייתי רוצה אחת. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] זה דיי 'מאכל אהוב', לא? XD; 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? חסר למי שיוציא אותי להורג לפני שמסתיים לאקי סטאר, אני אפרק אותו T__T; 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? זה משתנה כל הזמן. בעיקר דברים שקיבלתי מאנשים 3>~ 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? יאפ. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? עכשיו כשאני עונה על השאלון הזה זה נחשב, לא? XD 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? זה לא זר, אבל להאכיל אתמול חתולים בחצר של סבתא שלי נחשב, לא? X3 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? היום נראהלי~ 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "הגיע הזמן, לא?" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אין לי שמץ XD 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אמממ, הרבה. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? כולנו נמות בסופו של דבר, לא צריך עכשיו לחשוב ולהתחרט על מה שיש כיום 3: 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. יאללה, תמונה :) שעת סיום השאלון: 17:43. אבוי XD חהחה, עברתי את ה6500 תווים XD 'נא לקצר, תודה'? חה, לא.

mikokikyo

New member
גם לי הוא אמר את זה>;

אז קיצצתי בכל מיני מקומות כדי שזה יכנס בהודעה אחת, וזה לקח לי עוד 8 דקות>;

למעלה