שאלוניידה|כתר

leeloosh2cute

New member
עוד שאלון...../images/Emo6.gif

שאלות כלליות: 1. שעת התחלה: 10:24 2. שם: לי 3. גיל: 13 4. אתה אוהב את הגיל שלך? היית רוצה להיות גדול/קטן יותר?:
חפרנו על השאלה הזאת... 5. עיר מגורים: ירושלים 6. גם אתה קורא למקום בו אתה גר "חור"? מה פתאום?! 7. כיתה: ח' 8. תאריך יום הולדת: 05/02 9. אתה מכיר מישהו בתאריך שלך? המון בצפר: 1. כמה בתי ספר החלפת עד עכשיו? דרור
אפרתה
אוולינה
הרטמן
כנראה גם ליד"ה 2. איך קראו למחנכת שלך בכיתה ג'? אודליה גולקרוב 3. ואיך קוראים למחנכת שלך עכשיו (שם פרטי)? קרן 4. אתה אוהב אותה?
בסדר 5. איך קוראים למורה שלך ללשון? אתה אוהב אותה? רות רוית, וזה רק שם פרטי
קצת אהבלה כי אני את שלי... לא D: 6. אתה אוהב לכתוב במחברות גדולות או קטנות? גדולות.. 7. אתה כותב במחברת ספירלה? כן 8. או שבכלל בקלסרים? לא 9. ניסית את זה פעם? כן 10. מה מספר השעות שלך במערכת? 41-42
11. מה השעה הכי מאוחרת שאתה נשאר בבית הספר? 16:15
12. לתיכוניסטים- באיזה מגמה אתה? ><" 13. אתה מרוצה ממנה? ><" 14. לתלמידי חטיבת הביניים- איזה מגמה אתם חושבים שתבחרו? מוסיקה 15. האם שילבת פעם תחביב עם בצפר? (לדוגמא, נגינה ושירה... השתתפת בטקס וכו') ניגנתי בכמה אירועים... 16. אתה אוהב את אחות בית הספר? היא נחמדה? D: אין לנו עד כמה שידוע לי
17. ואת מנהלת בית הספר? לא סובלת אותה. 18. האם פעם מישהו שתפקידו הוא מעל מורה (מנהל/ת וכדומה) לימד אותך? כן 19. אתה הולך לבית הספר ברגל? לפעמים חזרה.. 20. וחוזר ממנו גם ברגל? חח לפעמים תנועות נוער: 21. אתה בתנועת נוער כלשהיא, אם כן- איזו? צופים
שבט משואות, גדוד ליעד שליטה
22. אם לא- היית פעם בתנועת נוער? או בפעולה בתנועת נוער? באילו? צופיםםםםםםםםםםםםם 23. מה הן תנועות הנוער בעיר שלך? צופים
, בני עקיבא, עזרא, סיירות, נע"ם, עוד כמה.. לאלו שכן בתנועות נוער: מה שם הקבוצה שלכם? הנהגת ירושלים, שבט משואות, גדוד ליעד
24. אתם מדריכים/בקורס הדרכה? עוד לא 25. כמה אנשים בקבוצה שלכם? אנחנו איזה 20+ וזה יחסית הרבה... 26. כמה מדריכים יש לכם? 3 מדריכים וראשג"ד (ראש גדוד...) 27. כמה שנים אתם בתנועה? מכיתה ד', מההתחלה! 28. ולאלו שלא בתנועות נוער והיו פעם (אפילו בפעולה אחת): למה פרשת? פרשתי לכיתה ז' אבל חזרתי חגים ומועדים: 29. אתה חוגג את ערב ראש השנה בארוחה חגיגית וזה? כן 30. איך חגגת את ראש השנה האחרון? עם משפחה 31. וסוכות- אתם בונים בבית סוכה בכלל? כשיש מקום, ואם אנחנו בכלל בבית.. בדרך כלל לא 32. מה התוכניות שלך לחופש סוכות? עבר 33. אתה צם ביום כיפור? כן 34. אתה יוצא בערב יום כיפור? סתם מפגשון.. 35. אתה מדליק חשמל ביום כיפור? כן
36. במשפחתך מדליקים את החנוכיה מדי יום בחנוכה? כן 37. האם פעם קרה לך אירוע מיוחד בחנוכה? הממ.......... לא זוכרת 38. שנה שעברה- הלכת לפסטיגל? מה פתאום?! 39. למה? כי זה תת-רמה ועברנו את הגיל, אם בכלל. אף פעם לא הלכתי. 40. אתה מתחפש בפורים? ברור, הכי כיף XD 41. מה הייתה התחפושת האחרונה שלך? השטן לובשת פראדה
42. לאלו שבבצפר- מה עשו בפורים בבצפר שלך לפני שנה? שוק פורים, וכל חודש אדר היה בלאגן בבצפר... הייתה רבנית פורים מהשמינית והפכו את הבצפר לחתונה של אוולינה ודה רוטשליד.....
יצא להם ממש מגניב.... 43. לאלו שלא- האם אתה זוכר מה היה בפורים בשנה האחרונה בבצפר שלך? ><" 44. אתה חוגג סדר פסח מורחב? (הכוונה, עם כל המשפוחה... בגדול) כן כן 45. נוהגים לעשות במשפחתך ערב חג שבועות? כן תפוז אנשים ואינטרנט: 46. כמה זמן אתה בתפוז אנשים? לא זוכרת...... רשום לי בכרטיס.. 47. כמה כינויים היו לך (כולל הנוכחי)? belledejour, leeloosh2cute ואני משתמשת בשניהם 48. מה הם היו? .... 49. מה הפורום/קומונה שאתה נמצא בו הכי הרבה זמן? ר"צ 50. והכי קצת זמן? הקומונה של החווה (חברת אמיר בעמ) והקומונה של שכבת ח צופי ירושלים שליטה!! שתיהן בהנהלתי
51 .האם פעם היית במפגש פורום/קומונה? כל יום בחווה
52. ובמפגש ישראבלוג? לא 53. האם יש לך חברים טובים מהאינטרנט? כן, כי פגשתי אותם.. 54. יש לך תוכנת מסרים כלשהיא? מסנג'ר וooVoo חח 55. אתה מסוגל להתמודד עם הגירסה האנגלית? P: ברור 56. נחזור לתפוז- יש לך אייקון מאומץ? היה 57. היו לך עוד בעבר? כן...
58. איך החלטת לאמץ? סיפור ארוך.. 59. מה הפינה האהובה עלייך ביותר בין כל הפורומים והקומונות שאתה נמצא?
רכילויות בע"מ
, על בטוח 60. האם אתה מנהל פינה כלשהיא? 2 קומונות... 61. יש לך בלוג בתפוז? לא 62. היה לך? לא 63. מה אתה רושם שם? ><" 64. האם היה לך פעם BlogTV או האם אי פעם גלשת שם? לא 65. אתה נכנס לצ'אט של תפוז? (אני מדגישה, של תפוז ולא של פורומים מסויימים) לא 66. כמה אתה מבקר בעמוד הראשי של תפוז? כן לפעמים 67. ובעמוד הראשי של הקומונות? די הרבה, כדי להכנס לקומונות שלי.. 68. ושל הפורומים? כמעט ולא עישון, שתייה וכדומה: 69. האם אי פעם עישנת סיגרייה? לא 70. אתה מעשן באופן קבוע? לא 71. או פעם ב..? לאא 72. אם כן- איך התחלת לעשן? ><" 73. האם שתית אי פעם אלכוהול "עם החבר'ה"? כן 74. השתכרת? נראה לי... 75. או בחתונות? לא חוות דעת: 76. נהנית מהשאלון? בסדר, כבר עשיתי אותו חחח 77. רוב השאלות היו ממוחזרות לדעתך? מאוד 78. אתה חושב שזה שאלון טוב? הוא סבבה?... 79. האם אתה חושב שתעביר את השאלון הזה אי פעם הלאה (לקומונה שלך וכדומה..)? יש מצב..

גולע

New member
ממממממממממשעמםם גאד

שאלות כלליות: 1. שעת התחלה:18:37 2. שם:גל 3. גיל: 14 וקצת. 4. אתה אוהב את הגיל שלך? היית רוצה להיות גדול/קטן יותר?:גיל נחממד
5. עיר מגורים:תימורים. 6. גם אתה קורא למקום בו אתה גר "חור"?לא.. 7. כיתה:ט 8. תאריך יום הולדת:11.10 9. אתה מכיר מישהו בתאריך שלך?כה בצפר: 1. כמה בתי ספר החלפת עד עכשיו?3 2. איך קראו למחנכת שלך בכיתה ג'?דווקא אותה אני לא זוכרת
3. ואיך קוראים למחנכת שלך עכשיו (שם פרטי)?ענת.. לא צריך לדעת. 4. אתה אוהב אותה?לא 5. איך קוראים למורה שלך ללשון? אתה אוהב אותה?הילה, מממ לא כול כך. כי אני את שלי... לא D: 6. אתה אוהב לכתוב במחברות גדולות או קטנות?גדולות 7. אתה כותב במחברת ספירלה?יאפ 8. או שבכלל בקלסרים? גם 9. ניסית את זה פעם? בארור 10. מה מספר השעות שלך במערכת?7-8 11. מה השעה הכי מאוחרת שאתה נשאר בבית הספר?8 ררררררר 12. לתיכוניסטים- באיזה מגמה אתה?- 13. אתה מרוצה ממנה?- 14. לתלמידי חטיבת הביניים- איזה מגמה אתם חושבים שתבחרו?לא יודעת 15. האם שילבת פעם תחביב עם בצפר?חחח הכי לא. (לדוגמא, נגינה ושירה... השתתפת בטקס וכו') 16. אתה אוהב את אחות בית הספר? היא נחמדה?לא, D: 17. ואת מנהלת בית הספר? מנהללל חחח כה.
18. האם פעם מישהו שתפקידו הוא מעל מורה (מנהל/ת וכדומה) לימד אותך?מנהלת שכבה נחשב? 19. אתה הולך לבית הספר ברגל?לא 20. וחוזר ממנו גם ברגל? לא תנועות נוער: 21. אתה בתנועת נוער כלשהיא, אם כן- איזו?- 22. אם לא- היית פעם בתנועת נוער? או בפעולה בתנועת נוער?כה. 23. מה הן תנועות הנוער בעיר שלך? לא יודעת , הן מתחלפות כול שעה
, אני חושבת האיחוד החקלאי
לאלו שכן בתנועות נוער: מה שם הקבוצה שלכם? - 24. אתם מדריכים/בקורס הדרכה?- 25. כמה אנשים בקבוצה שלכם? - 26. כמה מדריכים יש לכם?- 27. כמה שנים אתם בתנועה?- 28. ולאלו שלא בתנועות נוער והיו פעם (אפילו בפעולה אחת): למה פרשת? כי משעמםםם חגים ומועדים: 29. אתה חוגג את ערב ראש השנה בארוחה חגיגית וזה?כה 30. איך חגגת את ראש השנה האחרון? ארוחה חגיגית וזה.. 31. וסוכות- אתם בונים בבית סוכה בכלל?לא 32. מה התוכניות שלך לחופש סוכות?חחח עבר
33. אתה צם ביום כיפור?יאפ 34. אתה יוצא בערב יום כיפור?לפעמים. 35. אתה מדליק חשמל ביום כיפור?לא 36. במשפחתך מדליקים את החנוכיה מדי יום בחנוכה?חחח כה, בגלל האחים הקטנים:D 37. האם פעם קרה לך אירוע מיוחד בחנוכה? מממ כה. טסתי למיאמי
38. שנה שעברה- הלכת לפסטיגל? חחח לא. 39. למה?ככה 40. אתה מתחפש בפורים?כה 41. מה הייתה התחפושת האחרונה שלך?רקדנית היפ הופ, משהוווווו.. 42. לאלו שבבצפר- מה עשו בפורים בבצפר שלך לפני שנה?ממממממ,, ת'אמת ? לא זוכרת. 43. לאלו שלא- האם אתה זוכר מה היה בפורים בשנה האחרונה בבצפר שלך?- 44. אתה חוגג סדר פסח מורחב? (הכוונה, עם כל המשפוחה... בגדול)כה 45. נוהגים לעשות במשפחתך ערב חג שבועות?אממ,, יוצא . תפוז אנשים ואינטרנט: 46. כמה זמן אתה בתפוז אנשים?נראה לי שנה. 47. כמה כינויים היו לך (כולל הנוכחי)?גולע. 48. מה הם היו?אה? 49. מה הפורום/קומונה שאתה נמצא בו הכי הרבה זמן?ר"צ 50. והכי קצת זמן?סוסים בבתפוז? 51 .האם פעם היית במפגש פורום/קומונה?לא 52. ובמפגש ישראבלוג? לא 53. האם יש לך חברים טובים מהאינטרנט?יאפ 54. יש לך תוכנת מסרים כלשהיא? אי סי. 55. אתה מסוגל להתמודד עם הגירסה האנגלית? חחח כה. P: 56. נחזור לתפוז- יש לך אייקון מאומץ?
57. היו לך עוד בעבר?
58. איך החלטת לאמץ?בא לי
59. מה הפינה האהובה עלייך ביותר בין כל הפורומים והקומונות שאתה נמצא?חח שאלונים?! 60. האם אתה מנהל פינה כלשהיא?לא 61. יש לך בלוג בתפוז? לא 62. היה לך? לא 63. מה אתה רושם שם?- 64. האם היה לך פעם BlogTV או האם אי פעם גלשת שם? -- 65. אתה נכנס לצ'אט של תפוז?לא (אני מדגישה, של תפוז ולא של פורומים מסויימים) 66. כמה אתה מבקר בעמוד הראשי של תפוז?פעם ב.................................... 67. ובעמוד הראשי של הקומונות?פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפף 68. ושל הפורומים?חופרים. עישון, שתייה וכדומה: 69. האם אי פעם עישנת סיגרייה? לא 70. אתה מעשן באופן קבוע?חח לא. 71. או פעם ב..? גאד. 72. אם כן- איך התחלת לעשן?---- 73. האם שתית אי פעם אלכוהול "עם החבר'ה"?ממ שתיתי חח
74. השתכרת? לא 75. או בחתונות? חחחחחחח חוות דעת: 76. נהנית מהשאלון? יאפ 77. רוב השאלות היו ממוחזרות לדעתך?כה 78. אתה חושב שזה שאלון טוב? כה 79. האם אתה חושב שתעביר את השאלון הזה אי פעם הלאה (לקומונה שלך וכדומה..)?חחח , איינלי

שאלון 8

האם אתה חושב שאתה.... 1. אוהב אתגרים או תבוסתן? 2. אגרסיבי? 3. קטנוני? 4. בעל ביטחון עצמי? 5. אגואיסט? 6. מה הייתם מעדיפים - חפש"ש (שבוע בבית לפני השחרור מהצבא) או שבוע נופש צבאי עם החברים שמשרתים איתך? (זה מה שהייתי צריכה לבחור לפני שהשתחררתי) 7. מי הבנאדם שהכי מפחיד אותך? 8. מי הבנאדם שהכי מאתגר אותך? 9. מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך? 10. מי הבנאדם שהכי מרגיע אותך? 11. מה החומוס הכי טעים שאכלת? 12. מעדיף מלאווח או בייגלה? 13. מעדיף ביסלי או קרקרים? 14. מי הדמות האהובה עליך בסדרת הטלויזיה האהובה עליך? 15. מה טוב בלהיות חולה? 16. מה אתם הכי שונאים בלהיות חולה? 17. האם תכננתם משהו ליום כיפור ומה? 18. מה הכי קשה בצום בשבילכם (לא לשתות, לא לאכול משהו מסוים, לא לצחצח שיניים, לא להתרחץ וכו')? 19. איזה צבע רכב הכי יפה לדעתכם? 20. מספר עגול - שאלה אחרונה - איזו שאלה בשאלון הכי אהבתם ואיזו הכי פחות?

LordHorse

New member
*נושא כלשהו*

האם אתה חושב שאתה.... 1. אוהב אתגרים או תבוסתן? חולה על אתגרים. 2. אגרסיבי? תלוי במה. 3. קטנוני? הכייייייי שבעולםםםם.[ורק לי מותר
] 4. בעל ביטחון עצמי? בעיקרון. 5. אגואיסט? למי שאגואיסט. 6. מה הייתם מעדיפים - חפש"ש (שבוע בבית לפני השחרור מהצבא) או שבוע נופש צבאי עם החברים שמשרתים איתך? (זה מה שהייתי צריכה לבחור לפני שהשתחררתי).. אמ.נופש צבאי עם חברים שמשרתים איתך? 7. מי הבנאדם שהכי מפחיד אותך? פרדי קרוגר [והמבין יבין..Oם] 8. מי הבנאדם שהכי מאתגר אותך? הרבה. 9. מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך? הוהו.הרבה מאוד.XD 10.מי הבנאדם שהכי מרגיע אותך? אני לא נוטה להירגע מבני אדם, אבל אלו שאני סומכת עליהם בעיקר.. 11. מה החומוס הכי טעים שאכלת? בזה.במסעדה הלבנונית. 12. מעדיף מלאווח או בייגלה? בייגלה. 13. מעדיף ביסלי או קרקרים? קרקרים! 14. מי הדמות האהובה עליך בסדרת הטלויזיה האהובה עליך? אין סדרה ספציפית,משמע,אין דמות ספציפית. 15. מה טוב בלהיות חולה? שלא הולכים לביצפר? 16. מה אתם הכי שונאים בלהיות חולה? תה עם דבש. 17. האם תכננתם משהו ליום כיפור ומה? לנסוע קצת.אבל אז דרך עליי סוס.D: 18. מה הכי קשה בצום בשבילכם (לא לשתות, לא לאכול משהו מסוים, לא לצחצח שיניים, לא להתרחץ וכו')? לא לאכול ולא לשתות,ולא להתרחץ. 19. איזה צבע רכב הכי יפה לדעתכם? הסולידיים, כי אני משעממת בקטעים האלה. 20. מספר עגול - שאלה אחרונה - איזו שאלה בשאלון הכי אהבתם ואיזו הכי פחות? 3-אהבתי כי אני קטנונית,ו19-כי אני לא אוהבת שאלות על מכונית

יש להכניס נושא להודעההה ../images/Emo3.gif חעע..

האם אתה חושב שאתה.... 1. אוהב אתגרים או תבוסתן?אהה? 2. אגרסיבי?לא 3. קטנוני?כה
4. בעל ביטחון עצמי?יאפ [= 5. אגואיסט?לא 6. מה הייתם מעדיפים - חפש"ש (שבוע בבית לפני השחרור מהצבא) או שבוע נופש צבאי עם החברים שמשרתים איתך? (זה מה שהייתי צריכה לבחור לפני שהשתחררתי)לא יודעת 7. מי הבנאדם שהכי מפחיד אותך?ממ 8. מי הבנאדם שהכי מאתגר אותך?חייב להיות בן אדם? 9. מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך?יש הרבה 10. מי הבנאדם שהכי מרגיע אותך?יפעתת 11. מה החומוס הכי טעים שאכלת?חחחח 12. מעדיף מלאווח או בייגלה?מלאווח :p 13. מעדיף ביסלי או קרקרים?קרקרים 14. מי הדמות האהובה עליך בסדרת הטלויזיה האהובה עליך?איןן סדרה אהובה כרגע חח 15. מה טוב בלהיות חולה?כלוםם 16. מה אתם הכי שונאים בלהיות חולה?הכאביייםם הריתוק לבית
והבדיקות אצל הרופא
:| 17. האם תכננתם משהו ליום כיפור ומה?להסתובב סתם עם חברות 18. מה הכי קשה בצום בשבילכם (לא לשתות, לא לאכול משהו מסוים, לא לצחצח שיניים, לא להתרחץ וכו')?לא לאכול 19. איזה צבע רכב הכי יפה לדעתכם?מממ כסף, שחור 20. מספר עגול - שאלה אחרונה - איזו שאלה בשאלון הכי אהבתם ואיזו הכי פחות?אויש נוו . . . הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני עיפפה../images/Emo199.gif

האם אתה חושב שאתה.... 1. אוהב אתגרים או תבוסתן?אתגרים 2. אגרסיבי?לא חושבת אולי לפעמים 3. קטנוני?לא 4. בעל ביטחון עצמי?לפעמים 5. אגואיסט?אולי לא יודעת 6. מה הייתם מעדיפים - חפש"ש (שבוע בבית לפני השחרור מהצבא) או שבוע נופש צבאי עם החברים שמשרתים איתך? (זה מה שהייתי צריכה לבחור לפני שהשתחררתי)חחח לא יודעת 7. מי הבנאדם שהכי מפחיד אותך?עודד 8. מי הבנאדם שהכי מאתגר אותך?אמממ 9. מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך?חח רק אחד??
10. מי הבנאדם שהכי מרגיע אותך?שירלי 11. מה החומוס הכי טעים שאכלת?חחחחחחחחחחחחח 12. מעדיף מלאווח או בייגלה?מלאווח(מתה על דברים של תמנים
) 13. מעדיף ביסלי או קרקרים?ביסלי 14. מי הדמות האהובה עליך בסדרת הטלויזיה האהובה עליך?יש כל מיני אבל קלארק קנט מסמולוויל
15. מה טוב בלהיות חולה?לא הולכים לבית ספר אבל כן הולכים לחווה 16. מה אתם הכי שונאים בלהיות חולה?צריך לקחת כדורים 17. האם תכננתם משהו ליום כיפור ומה?לא 18. מה הכי קשה בצום בשבילכם (לא לשתות, לא לאכול משהו מסוים, לא לצחצח שיניים, לא להתרחץ וכו')?לא לאכול 19. איזה צבע רכב הכי יפה לדעתכם?כסף ולג'יפים לבן 20. מספר עגול - שאלה אחרונה - איזו שאלה בשאלון הכי אהבתם ואיזו הכי פחות?אממ

SUFA theOUEEN

New member
../images/Emo192.gif

האם אתה חושב שאתה.... 1. אוהב אתגרים או תבוסתן?אתגריםם 2. אגרסיבי?ממ 3. קטנוני?לא 4. בעל ביטחון עצמי?לאא 5. אגואיסט?אולי? 6. מה הייתם מעדיפים - חפש"ש (שבוע בבית לפני השחרור מהצבא) או שבוע נופש צבאי עם החברים שמשרתים איתך? (זה מה שהייתי צריכה לבחור לפני שהשתחררתי)נופש צבאיי עם החברים 7. מי הבנאדם שהכי מפחיד אותך?ממ ואאיי 8. מי הבנאדם שהכי מאתגר אותך?פיפה,אבא חח 9. מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך?הרבההה 10. מי הבנאדם שהכי מרגיע אותך?מממ החווה 11. מה החומוס הכי טעים שאכלת?של חליל! 12. מעדיף מלאווח או בייגלה?בייגלה 13. מעדיף ביסלי או קרקרים?ביסלי 14. מי הדמות האהובה עליך בסדרת הטלויזיה האהובה עליך?החתיךך מסטאפ אפפ 15. מה טוב בלהיות חולה? שמרזיםם מלא חח 16. מה אתם הכי שונאים בלהיות חולה? להקיא 17. האם תכננתם משהו ליום כיפור ומה?ממ להיותת ערב עד הבוקר ולשון עד סוף הצום!וזה מה שעשיתצי 18. מה הכי קשה בצום בשבילכם (לא לשתות, לא לאכול משהו מסוים, לא לצחצח שיניים, לא להתרחץ וכו')?לא לשתות!,לא ללעוס סמסטיק חח! 19. איזה צבע רכב הכי יפה לדעתכם?שחור! 20. מספר עגול - שאלה אחרונה - איזו שאלה בשאלון הכי אהבתם ואיזו הכי פחות?ממממ18 הודגש באמצעות מדגישומטיק

גולע

New member
לה לה לה לה

האם אתה חושב שאתה.... 1. אוהב אתגרים או תבוסתן?אתגריייייייייייים
2. אגרסיבי?ממממממ למי שמעצבן אותי. 3. קטנוני?חחח לפעמים שאינילי כוח. 4. בעל ביטחון עצמי?אפשר להגיד שקצת. 5. אגואיסט?עד פה. 6. מה הייתם מעדיפים - חפש"ש (שבוע בבית לפני השחרור מהצבא) או שבוע נופש צבאי עם החברים שמשרתים איתך? (זה מה שהייתי צריכה לבחור לפני שהשתחררתי) אי אפשר את שניהם?! 7. מי הבנאדם שהכי מפחיד אותך?איתי, ושיר לפעמים. 8. מי הבנאדם שהכי מאתגר אותך?ממ המדריך שלי.? 9. מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך?חחחח שם בדויי.
10. מי הבנאדם שהכי מרגיע אותך?ענבררו, ושירלי. 11. מה החומוס הכי טעים שאכלת? אבא של עדידה
12. מעדיף מלאווח או בייגלה?בייגלה. 13. מעדיף ביסלי או קרקרים?קרקרים. 14. מי הדמות האהובה עליך בסדרת הטלויזיה האהובה עליך?פפפפף, לא משהו מיוחד. 15. מה טוב בלהיות חולה?חופש., אבל אנישונאת להיות חולה
16. מה אתם הכי שונאים בלהיות חולה?הכולל אתה מרגיש כמו חננהנה. 17. האם תכננתם משהו ליום כיפור ומה?שומדברר. 18. מה הכי קשה בצום בשבילכם (לא לשתות, לא לאכול משהו מסוים, לא לצחצח שיניים, לא להתרחץ וכו')?אווווווווכל.. 19. איזה צבע רכב הכי יפה לדעתכם? שחור. 20. מספר עגול - שאלה אחרונה - איזו שאלה בשאלון הכי אהבתם ואיזו הכי פחות? לא משנה כול כך,, נחמד השאלון לא חופר.

שאלון 9

שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

netapet2

New member
.... ארוך ><

שיר אהוב: אין סרט אהוב: אין תוכנית טלוויזיה אהובה: כבר לא יודעת זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין יום אהוב בשבוע: נראה לי ששישי, או ראשון >< כי אני לא בכיתה כל היום
דיסק אהוב: אין תאריך אהוב: 20.6 ?!?! האם אי פעם עישנת? חופשי כל יום
[סתם נו סתם!!!] האם אי פעם שתית אלכוהול? כה >< האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא זכור לי האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אהא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? אהא האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא יודעת האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אולי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? אהא האם אי פעם שיקרת? אהא יש\אין חבר: אין גובה: 1.68 [כנראה!!!] מידת נעלים: 41-42 פריסינג: עגילים באוזניים? קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: הרבה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אין האדם האחרון שהתקשר אלי- נועה >< האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: זה היה לפני בוא נגדיר, שבועיים? אז אני אמורה לזכור? המקום האחרון שהייתי בו: בית הסטיה שלי היא: ? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- סוסים תכונה טובה שלי: אין :-9 תכונה רעה שלי: כל מיני האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן אפרפר [וזה רק כי הוא מלוכלך] באיזה בושם אתה משתמש? לא משתמשת אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא יודעת מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לא יודעת D= מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לא יודעת חיבקת מישהו/י? לא יודעת מישהו/י חיבק/ה אותך? לא יודעת עישנת? נוור שתית משקה אלכוהולי? לא יודעת השתכרת? לא השתכרתי שכבת עם מישהו/י? אפעם XD היית במועדון? שנה שעברה >< לבשת חצאית? בבת מצווה XDDDDD קנית בגד? לפני שלושה- ארבעה שבועות לא יודעת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא יודעת הקדישו לך שיר? אפעם שיפרו לך את המצברוח? |סדגש אתמול| היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי וחזרתי לישון >< מה/מי העיר אותך? אמא והשעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? שאני לא מרגישה טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי שואלת אם אני רוצה להישאר בבית מה היה השיר הראשון ששמעת? לא יודעת מה אכלת? לא זוכרת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם ירשו לי ללכת לחוה איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית: הרבה >.< את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא יודעת בזבזנית או חסכנית? בזבזנית וחסכונית בנאדם ש: שונא/ת: הרבה אוהב/ת: הרבה מתגעגע/ת אליו: לא יודעת חסר לך: לא יודעת עושה לך טוב להיות איתו: הרבה הכי מצחיק: שירע
הכי דפוק: כנ"ל XDDD הכי מוזר: הרבה הכי כיף לדבר איתו: הרבה [לדוג', אופיר ועמית מהפורום ^^] יש לך פלאפון? סלקום :p למי אתה מתקשר הכי הרבה? אופיר >< איזה צלצול יש לך? america-Razorlight הקול הכי יפה ששמעת? לא שמעתי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בטח או של כמה סוסים או של הכלבים :-9 את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? הייתי שמחה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בדר"כ איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא

SUFA theOUEEN

New member
ארוךךך

שיר אהוב:ביוטיפול גירלל,הסוד שלי ממך סרט אהוב:ממ ,סיביסקיטטט,הלוחש לסוסים תוכנית טלוויזיה אהובה:ממ בובספוג,THE OC זמר אהוב:מלא זמרת אהובה:כנל יום אהוב בשבוע:שני,שיששי דיסק אהוב: תאריך אהוב:10.10.10 האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כה האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?לא האם אי פעם נשבר לך הלב?ממ האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כהה הרבה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?חח כן יש\אין חבר:אין גובה:1.65 מידת נעלים:37-38 פריסינג:לא קעקועים:לא ב24 שעות האחרונות בכית?כןןן הרבה ב24 שעות האחרונות צחקת?חח גם ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?אוליי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:XXX,הרכיבהה שליייי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי-יפית האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:יוסי המקום האחרון שהייתי בו:אורווהה של סופה הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- שיעור רכיבה! תכונה טובה שלי:אחראית,משקיעהה תכונה רעה שלי:שתלטניתת,קנאיתת האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? יאקקק לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לאא! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? בכיהתה ד' עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? משתדלת שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? חח רק פעם אחת? הפרת הבטחה שהבטחת? לצערי השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? שמנת באיזה בושם אתה משתמש? BODY SHOP-WHITE MUSK.,CK,///.... אתה אוהב לענוד תכשיטים? ודאיי! מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? מממ באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפניי שלושה חודשים כמעט חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת?לאא שתית משקה אלכוהולי? חח בסוכות השתכרת?לא שכבת עם מישהו/י?לט היית במועדון? לט לבשת חצאית? לפני שבועיים קנית בגד? יום שבת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת חח הקדישו לך שיר?מממ שיפרו לך את המצברוח? אתמול!! היום: באיזו שעה התעוררת? 10:21 בגלל אמאאאאאא מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? תעזבי אותיי לישון חח מה היה הדבר הראשון ששמעת? חח תעזריי לי מה היה השיר הראשון ששמעת? ברדיוו לא זוכרת מה אכלת? בבוקר:שתיתי חלב בצהריים פתיתים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מהה יהיה עם סופהה? איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית:וואיייייייי את חושבת שאת יפה? ממממ כה את חושבת שאת צבועה? הכיי לא שבעולם! את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? שאני רוצה את חושבת שאת עקשנית? מאוד! את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? וואה וואהה..בזבזניתת בנאדם ש: שונא/ת: כמה וכמההה אוהב/ת:המוןןןןן מתגעגע/ת אליו:מיוש חסר לך:XXXXXXXXXX עושה לך טוב להיות איתו: הרבהה הכי מצחיק: סימי הכי דפוק: ישש הרבהה הכי מוזר:תום הכי כיף לדבר איתו: מממ אמא יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבאא חח איזה צלצול יש לך? של ביוטיפול גירל הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? לאא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בטחחח איפה את רוצה פירסינג? טבורר.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? דבברר ראשון,נוסעת להולנד לרכבב וקונה סוס משם.!ועודד מלאא האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?היום! בנית טירה מחול?כהה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כןןן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא נראליי היית בחקירה משטרתית?לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

MAYA 4827

New member
טוב, נקווה שיילך בסדר במתמתיקהה..

שיר אהוב: IRIS סרט אהוב: ליון קינג
תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים זמר אהוב: משתנה זמרת אהובה:"" יום אהוב בשבוע: שישי, ראשון דיסק אהוב: תאריך אהוב: 01/01 האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לאלא!! האם אי פעם עברת על החוק? כןן האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כנראה האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כןן יש\אין חבר:אין גובה:1.63 מידת נעלים: 37 פריסינג: רוצה בפופיקק!! ואני ילדה כזאת טובה שמחכה לאישור של ההורים (או מחכה שייקנו לי סוס ולא יוכלו להעניש אותי
) קעקועים: כשאני ייגדל ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כמובןן (זה מה שקורה שבאולם קולנוע אין אפחד חוץ ממנו!! היה גדוללל) ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אח שלי ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כןן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: הגעגעוים האלה=/ מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני האדם האחרון שהתקשר אלי- כרמל האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ירדן המקום האחרון שהייתי בו: קולנוע הסטיה שלי היא: יותר מידיייי הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- הרכיבהה תכונה טובה שלי: לא ביישנית תכונה רעה שלי: עקשנית מידי האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? גילי מבינה אותי.. בת שבע עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כןן (באמת!!) תרמת פעם לקבצן? כמובןן האם גנבת משהו במכולת? לעולם!! יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כןן:] הפרת הבטחה שהבטחת? כן.. השתכרת עד אבדן חושים? כןן מה צבע החדר שלך? כרגע לבן, יהיה פיצ' באיזה בושם אתה משתמש? אופוריה
DKNY תפוח אתה אוהב לענוד תכשיטים? לפעמים.. כרגע רק שרשרת מגן דוד זהוב מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? מואאההאהאהא
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חודשיים ו.. חיבקת מישהו/י? היום
מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? חודשיים ו.. שתית משקה אלכוהולי? שלשום השתכרת? חודשיים ו.. שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? קצת פחות מ3 חודשים.. לבשת חצאית? שבוע קנית בגד? יום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום לאבאP: הקדישו לך שיר? כמה שבועות.. זה הדבר הכי יפה בחיים! שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? מוקדםם!! 10=// מה/מי העיר אותך? אמא.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? כרמל דחפת אותי מהמיטה כל הלילה!!!!!!!!! מה היה הדבר הראשון ששמעת? את יולי אחותי מתיישבת עליי מה היה השיר הראשון ששמעת? ביג גירלס דונט כריי ברדיו מה אכלת? סיריאל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שנמצא.. אני מחכה לזה יותר משנה, ועשיו אני לא יודעת מה לעשות, ואפחד לא אומר יותר מידי.. איזה כיתה את: ט הבנאדם הכי יפה שראית: ידיד (לא להרבה זמןן..
סתם
) את חושבת שאת יפה? לפעמיים את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמיים את חושבת שאת קרצייה? לפעמיים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? סבבה:] בזבזנית או חסכנית? בזבזניתתת בנאדם ש: שונא/ת: כרגע אח שלי אוהב/ת: המוןןןןןןןן מתגעגע/ת אליו: לצערי יותר מידייייייייי
חסר לך: כלכך הרבהה.. עושה לך טוב להיות איתו:"" הכי מצחיק: עדןןןןן הכי דפוק: כל החברים שלי:] הכי מוזר: .. הכי כיף לדבר איתו: יש הרבה.. יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? כרמל איזה צלצול יש לך? שיר כזה.. הקול הכי יפה ששמעת? של תמר ממישו לרוץ איתו.. (לא באמת פשוט ראינו אתמול) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה עם החברים הכוסוניים שלייי:] את רוצה להיות זמרת? ממש לא.. את רוצה להיות שחקנית? פעם רציתי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כהה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כמובןן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כמעט תמיד איפה את רוצה פירסינג? פופיקקקקקקקקקקקק אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? וווווו הרבה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן כשנפתלי מהר על אופניים ולא הצלחתי לעצורD-: רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? חס וחלילהה!!!!!!!!!!! שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כמובןןןןןןן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן! חח בנהר הירדן!!! היית בחקירה משטרתית? לא

גולע

New member
../images/Emo192.gifלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה-נה../images/Emo192.gif

שיר אהוב:אינלי.. אוהבת המון... סרט אהוב:פפפפפפפפפפפפפפפפף תוכנית טלוויזיה אהובה:אינלי. זמר אהוב:נ'סטין טימברלייייייייק
זמרת אהובה:אבריל לאווין
, ביונסה, יש כמה.. יום אהוב בשבוע:שבת. דיסק אהוב:- תאריך אהוב:11.10 יומולדתת שלי האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כה האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?אולי. האם אי פעם נשבר לך הלב?לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?יכול להיות. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כה. האם אי פעם בכית על מישהו?בארור, סבא רבה ז"ל
. האם אי פעם בכית על מישהי?לא. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?יכולל להיותת.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?חברות לא נחשב נכון.? האם אי פעם שיקרת?מממ יש\אין חבר:אין גובה:1.62 מידת נעלים:37 פריסינג:לא קעקועים:לא. ב24 שעות האחרונות בכית?מממ לא. ב24 שעות האחרונות צחקת?חחחחחחח כה. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כה ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?חחחחחחחחח כה. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?בצחוק. ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כה בימים אלו אתה מאוהב?לא. הדבר שהכי קשה לך איתו:ממממ, שיש אנשים שנדחפים לחיים ושואלים שאלות מוזרות
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?עצמי. האדם האחרון שהתקשר אלי-ענברורורור האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:ענברורור המקום האחרון שהייתי בו:חווה. הסטיה שלי היא:נמנמנ הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-ממ לא משהו מיוחד. תכונה טובה שלי:חברמניותת חחח?!
סתםם לא יודעת. תכונה רעה שלי:עצבנותת, אבל משהו חזק. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?מה אין לי מה לעשות בחיים?!! האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? חחחחח לא!! האם צחקת על מישהו בעל מום?אני די מרחמת עליהם, אבל יכול להיות שקרה דבר כזה. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? יאפ. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כה. תרמת פעם לקבצן? אמאלה. האם גנבת משהו במכולת? לא. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כה המון. אכלת משהו לא כשר? לא. אתה שומר כשרות? יאפ. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כה. הפרת הבטחה שהבטחת? יכול להיותת..אבל לא כול כך נראה לי.. השתכרת עד אבדן חושים? חחחחחחחח לא. מה צבע החדר שלך? לבן. באיזה בושם אתה משתמש?אמור אמור. אתה אוהב לענוד תכשיטים? בארועים. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? שיקרתי. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?שיעשו מתי שבא להם. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?-- חיבקת מישהו/י?היום. מישהו/י חיבק/ה אותך?היום. עישנת?-- שתית משקה אלכוהולי?ממ יום ראשון. השתכרת?-- שכבת עם מישהו/י?-- היית במועדון? מממ לבשת חצאית? ממ לא זוכרת, שנה.? קנית בגד? חח שבוע שעבר. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?חחח היום. הקדישו לך שיר?מממ ראשון? שיפרו לך את המצברוח? ההיוםם. היום: באיזו שעה התעוררת? עשררר מה/מי העיר אותך?אני תעצמי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? למה קמתי מוקדם!? מה היה הדבר הראשון ששמעת? ממוזיקה.
מה היה השיר הראשון ששמעת? מאיפה אני זוכרת. מה אכלת? אוכל
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?לא משהו מיוחד. איזה כיתה את: ט הבנאדם הכי יפה שראית:אווייי מישהו משהו בן זונה
] חח בקניון. את חושבת שאת יפה?ממ את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים. את חושבת שאת קרצייה? חח לא. את חושבת שאת עקשנית? מאד. את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? תמיד אני בסוף מוציאה את כול הכסף שיש לי
בנאדם ש: שונא/ת: איתי אוהב/ת:שירלי/ענברו/דננייאל/שירה/קרנה. מתגעגע/ת אליו:עדידה, חסר לך: סבא רבה
עושה לך טוב להיות איתו: ענברו. הכי מצחיק: קקרן. הכי דפוק: איתי. הכי מוזר:איתי. הכי כיף לדבר איתו:ענברו ודניאל. יש לך פלאפון?יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה?חברות. איזה צלצול יש לך? גירלפרנד. הקול הכי יפה ששמעת? אווריל לאבין. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סוסים , דה. את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אולי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?לחברות. איפה את רוצה פירסינג? בטבור. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?להביא סוס מחו"ל לקנות מלא דברים בשבלו, מלא בגדים בשבילי , לעזור להורים ולתרום את מה שנשאר.. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?חחחחחחח כה, תמיד אני מרגישה ככה שאני חולה
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא. שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא. בנית טירה מחול?כה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?חח לא. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?מכוניות מתנגשות נחשב
? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?ממממ עוד לא. היית בחקירה משטרתית?בטח, שלא.

אחרון!!

לא שאלון אבל משהוא מעניין-פינת היוצר
שרשרו יצירות שיצרתם, סיפורים, שירים, תמונות,ציורים. פשוט כל מה שתרצו לשתף אותנו - שאתם יצרתם D: (כל השאלונים הם מפורום סקרים ושאלונים
) מקווה שנהתם

snoeyka101

New member
כןכן, השיר של חוות אמיר, סליחה איילת../images/Emo9.gif

איילת איילת, לך יבלת,היא כה מגודלת יש לך גם נזלת. יש לך חור במוח שבגודל של אפרוח במלחמת לבנון אוכלת פיתה עם לימון. איילת איילת ממשעל מי את מסתכלת עליי או על הדלת?! איילת הפוזלת. איילת איילת יש כמו מחבלת, סוסים היא מפרזלת לאן את מסתכלת?! איילת אילת כל היום רק מהללת בבקרים את מיללת ממש כמו עילגת! איילת איילת , יוצר בצבע תכלת, קשה כמו נמלה עומלת. לאן את מסתכלת?! איילת איילת לסמוקי יש כלבת, למה כל היום את משתרללת?! את שימעון לא סובלת !!! איילת איילת הולכת בטיילת ממש כמו חיילת איילת הפוזלת!!! סבתא, של רחינה! החליקה, במרינה.. אמבולנס ? הזמינה! וגם, תפוזינה.... מזה מאוד השמינה, קראה לבלרינה, רקדה כמו טורבינה! ושברה את החרסינה! אלו הרגעים הקשים ביותר של חברת אמיר

netapet2

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי

היה משעשע לדבר איתך אתמול [כל עוד זאת היית את כי אני מבולבלת]

ToryMaster

New member
שימו לב ../images/Emo18.gif

קיים בפורום שרשור שאלון שבועי, שנפתח ביום מסוים על ידי אדם מסוים, וזה מסיבה טובה. בבקשה להבא - השתדלו לתאם דברים כאלו עם המנהלות לפני כן, אחרת זה יוצר המון אופטופיק שלא תמיד מתאים.

למעלה