leeloosh2cute
New member
עוד שאלון...../images/Emo6.gif
שאלות כלליות: 1. שעת התחלה: 10:24 2. שם: לי 3. גיל: 13 4. אתה אוהב את הגיל שלך? היית רוצה להיות גדול/קטן יותר?:
חפרנו על השאלה הזאת... 5. עיר מגורים: ירושלים 6. גם אתה קורא למקום בו אתה גר "חור"? מה פתאום?! 7. כיתה: ח' 8. תאריך יום הולדת: 05/02 9. אתה מכיר מישהו בתאריך שלך? המון בצפר: 1. כמה בתי ספר החלפת עד עכשיו? דרור
אפרתה
אוולינה
הרטמן
כנראה גם ליד"ה 2. איך קראו למחנכת שלך בכיתה ג'? אודליה גולקרוב 3. ואיך קוראים למחנכת שלך עכשיו (שם פרטי)? קרן 4. אתה אוהב אותה?
בסדר 5. איך קוראים למורה שלך ללשון? אתה אוהב אותה? רות רוית, וזה רק שם פרטי
קצת אהבלה כי אני את שלי... לא D: 6. אתה אוהב לכתוב במחברות גדולות או קטנות? גדולות.. 7. אתה כותב במחברת ספירלה? כן 8. או שבכלל בקלסרים? לא 9. ניסית את זה פעם? כן 10. מה מספר השעות שלך במערכת? 41-42
11. מה השעה הכי מאוחרת שאתה נשאר בבית הספר? 16:15
12. לתיכוניסטים- באיזה מגמה אתה? ><" 13. אתה מרוצה ממנה? ><" 14. לתלמידי חטיבת הביניים- איזה מגמה אתם חושבים שתבחרו? מוסיקה 15. האם שילבת פעם תחביב עם בצפר? (לדוגמא, נגינה ושירה... השתתפת בטקס וכו') ניגנתי בכמה אירועים... 16. אתה אוהב את אחות בית הספר? היא נחמדה? D: אין לנו עד כמה שידוע לי
17. ואת מנהלת בית הספר? לא סובלת אותה. 18. האם פעם מישהו שתפקידו הוא מעל מורה (מנהל/ת וכדומה) לימד אותך? כן 19. אתה הולך לבית הספר ברגל? לפעמים חזרה.. 20. וחוזר ממנו גם ברגל? חח לפעמים תנועות נוער: 21. אתה בתנועת נוער כלשהיא, אם כן- איזו? צופים
שבט משואות, גדוד ליעד שליטה
22. אם לא- היית פעם בתנועת נוער? או בפעולה בתנועת נוער? באילו? צופיםםםםםםםםםםםםם 23. מה הן תנועות הנוער בעיר שלך? צופים
, בני עקיבא, עזרא, סיירות, נע"ם, עוד כמה.. לאלו שכן בתנועות נוער: מה שם הקבוצה שלכם? הנהגת ירושלים, שבט משואות, גדוד ליעד
24. אתם מדריכים/בקורס הדרכה? עוד לא 25. כמה אנשים בקבוצה שלכם? אנחנו איזה 20+ וזה יחסית הרבה... 26. כמה מדריכים יש לכם? 3 מדריכים וראשג"ד (ראש גדוד...) 27. כמה שנים אתם בתנועה? מכיתה ד', מההתחלה! 28. ולאלו שלא בתנועות נוער והיו פעם (אפילו בפעולה אחת): למה פרשת? פרשתי לכיתה ז' אבל חזרתי חגים ומועדים: 29. אתה חוגג את ערב ראש השנה בארוחה חגיגית וזה? כן 30. איך חגגת את ראש השנה האחרון? עם משפחה 31. וסוכות- אתם בונים בבית סוכה בכלל? כשיש מקום, ואם אנחנו בכלל בבית.. בדרך כלל לא 32. מה התוכניות שלך לחופש סוכות? עבר 33. אתה צם ביום כיפור? כן 34. אתה יוצא בערב יום כיפור? סתם מפגשון.. 35. אתה מדליק חשמל ביום כיפור? כן
36. במשפחתך מדליקים את החנוכיה מדי יום בחנוכה? כן 37. האם פעם קרה לך אירוע מיוחד בחנוכה? הממ.......... לא זוכרת 38. שנה שעברה- הלכת לפסטיגל? מה פתאום?! 39. למה? כי זה תת-רמה ועברנו את הגיל, אם בכלל. אף פעם לא הלכתי. 40. אתה מתחפש בפורים? ברור, הכי כיף XD 41. מה הייתה התחפושת האחרונה שלך? השטן לובשת פראדה
42. לאלו שבבצפר- מה עשו בפורים בבצפר שלך לפני שנה? שוק פורים, וכל חודש אדר היה בלאגן בבצפר... הייתה רבנית פורים מהשמינית והפכו את הבצפר לחתונה של אוולינה ודה רוטשליד.....
יצא להם ממש מגניב.... 43. לאלו שלא- האם אתה זוכר מה היה בפורים בשנה האחרונה בבצפר שלך? ><" 44. אתה חוגג סדר פסח מורחב? (הכוונה, עם כל המשפוחה... בגדול) כן כן 45. נוהגים לעשות במשפחתך ערב חג שבועות? כן תפוז אנשים ואינטרנט: 46. כמה זמן אתה בתפוז אנשים? לא זוכרת...... רשום לי בכרטיס.. 47. כמה כינויים היו לך (כולל הנוכחי)? belledejour, leeloosh2cute ואני משתמשת בשניהם 48. מה הם היו? .... 49. מה הפורום/קומונה שאתה נמצא בו הכי הרבה זמן? ר"צ 50. והכי קצת זמן? הקומונה של החווה (חברת אמיר בעמ) והקומונה של שכבת ח צופי ירושלים שליטה!! שתיהן בהנהלתי
51 .האם פעם היית במפגש פורום/קומונה? כל יום בחווה
52. ובמפגש ישראבלוג? לא 53. האם יש לך חברים טובים מהאינטרנט? כן, כי פגשתי אותם.. 54. יש לך תוכנת מסרים כלשהיא? מסנג'ר וooVoo חח 55. אתה מסוגל להתמודד עם הגירסה האנגלית? P: ברור 56. נחזור לתפוז- יש לך אייקון מאומץ? היה 57. היו לך עוד בעבר? כן...
58. איך החלטת לאמץ? סיפור ארוך.. 59. מה הפינה האהובה עלייך ביותר בין כל הפורומים והקומונות שאתה נמצא?
רכילויות בע"מ
, על בטוח 60. האם אתה מנהל פינה כלשהיא? 2 קומונות... 61. יש לך בלוג בתפוז? לא 62. היה לך? לא 63. מה אתה רושם שם? ><" 64. האם היה לך פעם BlogTV או האם אי פעם גלשת שם? לא 65. אתה נכנס לצ'אט של תפוז? (אני מדגישה, של תפוז ולא של פורומים מסויימים) לא 66. כמה אתה מבקר בעמוד הראשי של תפוז? כן לפעמים 67. ובעמוד הראשי של הקומונות? די הרבה, כדי להכנס לקומונות שלי.. 68. ושל הפורומים? כמעט ולא עישון, שתייה וכדומה: 69. האם אי פעם עישנת סיגרייה? לא 70. אתה מעשן באופן קבוע? לא 71. או פעם ב..? לאא 72. אם כן- איך התחלת לעשן? ><" 73. האם שתית אי פעם אלכוהול "עם החבר'ה"? כן 74. השתכרת? נראה לי... 75. או בחתונות? לא חוות דעת: 76. נהנית מהשאלון? בסדר, כבר עשיתי אותו חחח 77. רוב השאלות היו ממוחזרות לדעתך? מאוד 78. אתה חושב שזה שאלון טוב? הוא סבבה?... 79. האם אתה חושב שתעביר את השאלון הזה אי פעם הלאה (לקומונה שלך וכדומה..)? יש מצב..
שאלות כלליות: 1. שעת התחלה: 10:24 2. שם: לי 3. גיל: 13 4. אתה אוהב את הגיל שלך? היית רוצה להיות גדול/קטן יותר?: