שאלונת קטנטונת

S h a l g o n

New member
שאלונת קטנטונת

איך שאר בע"ח התפתחו מבחינה אבולוציונית? למשל הסוס, הפרה, הכלב וכו'... מה היה שונה בהם מלפני מאות אלפי שנה ששונה כיום? מאיפה הן התפתחו אם אנחנו הגענו כבייכול מהקוף?

לא הגענו מהקוף...ממש לא...אין שום

הוכחה לכך מלבד הדמיון שאנו רואים במבנה שבינינו לקופים. חולדה היא היצור הכי קרוב אלינו מבחינה גנטית. דרווין לא טען שאדם בא מן הקוף אלא הוא גילה שיש התפתחות בטבע.בררה טבעית.אני אגב מאמין בתורה אחרת...שהקוף בא מן האדם. כל החיות באו מן האדם... אבל האדם הוא האחרון שהתפתח. כנסי לאתר הזה WWW.KAB.TV

אמנון כ

New member
איזה דמגוגיה זולה ועלובה....../images/Emo5.gif

אחרון פילוסופים משתמש בטכניקות שונות על מנת לגרור אנשים להיכנס אליו לאתר של קבלה בו מנסים להחזיר אנשים בתשובה. שימי לב שאפילו כתובת האתר מנסה להסתיר את המשמעות האמיתית - במקום kabbalah הם כותבים רק KAB בשביל להטעות ולבלבל. זו שיטה נלוזה היא לתת לינקים לאתרים "מדעיים כביכול", ברשומה שהיא לכאורה מדעית חילונית. שומר נפשו יברח, וכל מי שאינטיליגנציה מינימלית בראשו ידע להיזהר מזה להבא... ולגבי השאלה של שלגון - הייתה התפתחות אבולוציונות לכל החיות כולל סוסים כלבים וכו'. חלקם היו קטנים יותר, חלקם גדולים יותר, לחלקם הייתה פרווה שנעלמה ולחלק קרה ההפך. אני כרגע יוצא מהמשרד (בשבדיה), אז אין לי כל כך זמן למצוא כאן חומר, אבל אני אנסה למצוא משהו בשבוע הבא... סופ"ש נפלא!

המשרד בשוודיה חחחחחחחחחחח

די אח שלי, תעשה לנו טובה תישאר שם.....אוי הבטן כואבת לי מרוב צחוק..דייייי ...... חחחחחחחחחחח......... המשרד בשוודיה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שוודיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבטן הבטן.

demoloc

New member
שקר וכזב.

החיה הכי קרובה אלינו גנטית היא השימפנז , 98% זהים הגנים שלנו.

כסיל קטן וחמוד,חולדה היא היצור הקרו

ב ביותר לאדם מבחינה גנטית ולכן עושים עליה ועל עכברים ניסויים. שימפנז דומה לנו מבחינה אנטומית,אבל ב מקרה שלך , יכול להיות ש 99% באמת הם של שימפנזה. תפסיק להטעות אנשים ולך לך תלמד מעט ביולוגיה אצל איזה שוודית, אולי היא תספר לך מעט על גנים... כרומוזומים... DNA... שמעת על מושג שנקרא "תא אחיזה" שמעת על מושג שנקרא RNA? שמעת על אברונים בתוך התא ? אם כן אז תוכיח מעט ידע בביולוגיה ואם לא אז תשאל ואולי אענה לך, כי אני לא חושב שאדם שלא יודע כלום מהחיים שלו יכול לתרום את ידיעותיו המתריסות, גולה יקר. שמעת על לימפוציטים? מיטוכונדריה? על ציטופלסמה ומה היא מכילה? על תאי T שמעת? על ריבוזומים על לדעת מה ההבדל בין חיידק לוירוס? הראה לי קצת ידע בביולוגיה.

TheFinalCut

New member
בחייאת צ'רלי, לא הגיע הזמן ל..

לחסום את המזיק הזה? זה כבר מוגזם לדעתי, יש לך עילה מספקת ויותר מבחינת תקנון תפוז, וללא ספק אין אחד שלא משוכנע כבר בטיפשות ה"בריאתנים" (בזכות הייצוג המופלא של מוצג א' הזה). זה באמת מקלקל את הפורום - מעט פעילות עדיפה על פעילות כזו (לדעתי בכל מקרה).

Charles Darwin

New member
==================================>

יש הגיון בדבריך, אבל מצד שני זה הרי לא פתרון מוחלט (ולו רק מהסיבות הטכניות הברורות). אני מציע פשוט לא להגיב ואם אי אפשר להתאפק אז לפחות לקצר (לא סתם הגבתי ב-6 מילים).

Levos

New member
אתה תועה ומטעה

היצור הקרוב אלינו ביותר מבחינה גנטית הוא השימפנזה. חולדות ועכברים רחוקים מאיתנו יותר גנטית. הסיבה שחולדות משמשות כחיות מודל בניסויים היא שיש להם זמן דור קצר, וכן כיוון שפגיעה בהם לא מעוררת בעיות אתיות כמו פגיעה בקופים. אולי אתה תאיר את עינינו. מהו באמת "תא אחיזה"? או שמה התכוונת לתאחיזה בכרומוזום.

qet1

New member
../images/Emo41.gifשקר../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

הסיבה שעושים ניסויים על חולדות ולא על שיפנזות היא מתאמי נוחות (וגם הומניות, אבל בעיקר נוחות)...כשרוצים לעשות ניסויים מוחיים מתקדמים יותר (שליטה על מכשירים באמצעות המוח למשל...משתמשים בשימפנזות).

שמח לדעת שאני מסומן אצלך כי זה אומר

שאני מעניין אותך, אני והפורומים בהם אני משתתף. מעולה-כי זה מה שרציתי מלכתחילה, שלא תוכל לישון בלילה, בידיעה שיש אי שם אמת -מוחלטת-שאין מלבדה, שכל דעה קטנה שתוכל לעזור לך להפריך אותה,תאחז בך,כמו שד. זה לא אני עושה את זה,זה היא אחי. תן לה לגלות לך את עצמה, אל תתן לשדים לכסות אותך בקליפות ועובדות שונות שיכולות לסתור את האמת הזו המוחלטת,לפני שאתה יודע מהי ומה רצונה. אחר כך תשאל שאלות שיכולות להפריך אותה,היא תענה לך עליהן אחת אחת. הבטחה.

qet1

New member
אני ראיתי את האור

ואתם כולכם עוד תראו את האור... אותו משפט קבוע של כל פנאט דתי...

qet1

New member
האמת אכן קוראת לי

ואני אכן מאוד מעוניין ללמוד, לחקור ולהבין את היקום שסביבי, אבל ההבדל בינינו הוא שאני מתעניין רק בעובדות שיש להן קשר למציאות ושאני יכול לבדוק באופן אובייקטיבי...ולא בגיבובי השטויות שכתבו כמה עובדי אלילים זקנים בימי הביניים החשוכים. בשלב מסויים אולי תבין שמבחינתי כל מה שאתה אומר ולא מוכיח - כאילו לא אמרת כלל

Levos

New member
דווקא החיות שציינת

התפתחו לצורתם הנוכחית במידה רבה בעזרת הכלאה מכוונת של בני אדם. אנו התפתחנו מאב קדמון משותף לנו לקוף, כפי שסוס התפתח מאב קדמון משותף עם החמור, ובעבר יותר רחוק עם כל בעלי הפרסה. הכלב התפתח מזאבים, וקרוביו הרחוקים יותר הם שועל, צבוע ותן. הפרה התפתחה מחיה הקרובה לבפאלו וגנו אשר חיה באזור הסהר הפורה, ואין לה קרובי בר מידיים.

למעלה