שאלונת קטנטונת

Charles Darwin

New member
לינק אמיתי (כמעט)

וסליחה על האיכות המזעזעת

די נו

הבנו שאתה מגניב וחוש ההומור שלך שולט לגמרי. תן לינק אמיתי לקטע במאמר או משהו כזה שמצביע על כך.

Charles Darwin

New member
אהה כאילו לחפש מאמר כזה בגוגל ולשים

כאן קישור? אבל למה שאני אעשה לך את העבודה?! אותי אמנם לא צריך לשכנע אבל זה לא אומר שיש לי קישורים מתחת לשרוול. ואמנם ניסיתי להשתמש במה שאתה מכנה "חוש הומור" אבל זה לא אומר שלא הייתי רציני. אם תשים לב תמיד בתמונות האלה של ההתפתחות ההדרגתית של האדם מהקוף ככל שהולכים אחורה ה"אדם" הופך יותר ויותר דומה לשימפנזה. ועל זה נאמר: ...If It Walks Like A Duck And Quacks Like A Duck

Levos

New member
כמובן שהדמיון המוגבל של האנשים

מהווה הוכחה למצב הפרהיסטורי. שלא לדבר על רמת הדיוק הביולוגי בתמונה.

ברור

הוכחה מעולה, גם לי יש אחת כזאת [1]. לצ'ארלס דארווין, אני מתנצל אך אתה מציג את עצמך כבעל ידע בנושא ולכן ציפיתי שיהיו לך מקורות סולידיים - או לפחות ידע כללי על מקום בו יכולים להיות מקורות סולידיים בנושא די חשוב, אשר למען נושאים כאלה ודומי אני בכלל שוהה בפורום הזה (ולא בשביל להתווכח עם מטיפים למיניהם). אני חושב שזה יהיה מעט בעייתי לחפש בגוגל את המילה "אדם" ו"שימפנזה" ולקבל מאמר רציני. אני מתנצל אבל איני מוכן להאמין בזאת שהאדם נוצר מהשימפנזה רק כי *אתה אמרת*. היית יכול לחסוך לי את הטרחה של ההודעה הזאת ולהגיד שאין לך לינק למאמר כזה, ולא לנסות לשכנע באמצעים שיותר מתאימים לאחרון הפילוסופים. [1] בתמונה מצורפת ההוכחה שישו הוא היטלר.

Charles Darwin

New member
תגיד לי בבקשה

איפה הצגתי את עצמי כבעל ידע בנושא? זה הרי היה בצחוק (חוש הומור שולט, זוכר?) לא?! קיצר, זו דעתי והיא מבוססת על מה שאני יודע. אולי אני אחפש לינק בהמשך (באנגלית, כמובן, ובהחלט אפשר למצוא בגוגל) ואתה מוזמן לפנות לפרופ' יואל רק מאונ' ת"א אם אתה מחפש מקור סמכות בעניין.

Levos

New member
אין פה קביעה שחור/לבן

בגלל שלא ממש ברור מה ההגדרה למין לאורך אבולוציה. בדרך כלל מין הוא קבוצת יצורים שיכולים ליצור בינם לבין עצמם צאצאים פוריים. האם השימפנזה המודרני היה יכול ליצור צאצאים עם אותו יצור לפני כמה מיליוני שנה? לא ממש אפשר לדעת.

S h a l g o n

New member
../images/Emo41.gifמוסיף שאלה באותו עניין../images/Emo41.gif

השינוי בין בני האדם הקיימים קיום - לבנים, שחורים, אדומים, מלוכסני עיניים וכו', זה תוצר של ההיתפצלות האנושית של ראשית האדם? איך ולמה השינוי הזה נוצר במשך השנים? מה גרם לזה להופיע?

qet1

New member
לא צריך להגזים "ראשית האדם"

זה פיצול מהעשרות אלפי שנים האחרונות (הפיצול הכי עתיק הוא מהאבורג'ינים באוסטרליה)...הוא נוצר בגלל הבדלים גאוגרפיים...

S h a l g o n

New member
אבל מה גרם לשינוי?

איך ההיספנים הם בעלי עיניים מלוכסנות? איך השחורים קיבלו צבער עור כזה בניגוד ללבנים וכמו כן האדומים וכו'...

qet1

New member
ברירה טבעית

לאדם לבן יש הרבה פחות סיכוי לשרוד בשמש של אפריקה, וכל באופן תאורטי ניתן להמשיך עם כל תכונה ותוכנה(ואני בטוח שיש פה כאלה שגם יודעים לפרט את זה
)

למעלה