שאלונת

מקווה שיהיה לי זמן ../images/Emo7.gif ../images/Emo110.gif

מה שכן, ב16-15 אני בטוח לא יכולה אחרי זה ישלי עוד דברים עם תאריכים לא ברורים בעעעע

jamesT

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo94.gif

כנראה שלא כי אני שט לטורקיה ביום שישי ואני חוזר בערך ב12 ואז ב13-14 יש טיול של מכבי (טיול ראשון שאני באמת בוגר בו) ואז 15-16 יש את פסטיבל מטאליסט וב18 אני עושה קמפינג בחורשת טל עד סוף החופש

אהמ בעיה...!!../images/Emo163.gif

חחח בואו כולם נפגש ביום כיפור חחחחחחחחח ואז אני אביא עוגה ונחגוג לי יום הולדת... כי נולדתי בט' בתשרי (טוב תאריך עברי..) או ב..י'...

ShadowiT

New member
מצוין! השנה היומולדת שלי יוצאת בערב

יום כיפור, חחחח איזה כיף לי
ובקשר לסוכות אני באילתתתתת כללללללל החופש

DrKasperrrr

New member
יש תוכניות ביום כיפור. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

והכוונה שלי היא לא בקשר לצום.

jingle bell

New member
חחחחח אם יש לכן יומולדת בכיפור ../images/Emo6.gif

אז בואו ונאפה לכם עוגת מפסקת חחחחחח

לאאאאאאא../images/Emo163.gif

אני רוצה עוגת שוקולד חמה... עם מרציפן מעל או של פינסקי והמוח(חחחחחחחחחחחחחחח,דפוקה שכמוני חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) או של מיקי מאוס... ואני רצינית!!! וזה אחרי ארוחת שחיטות חחחחחח...של כיפור אקיצר סוכות יהיה קצת קשה.. ההורים יהיו בטורקיה.. ואני לא יכולה לצאת מהעיר... ועוד סיבה שהיא רק למקובלים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא לא באמת אבל לא חשוב...

יום כיפור? שכחו מזזזזה! ../images/Emo110.gif

עזבו שאין תחבורה ציבורית משמע אין איך להגיע אני דיי עמוסה. מה עוד שלידיד שלי ביום כיפור יש יומהולדת אז באים אליו ומתנחלים אצלו עד שיצא היום, ואזזז א-ו-כ-ל-י-ם-! יאמ

חחח ברור ../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif

גם לידיד שלי יש יומהולדת 6.10 היום הולדת שלו - משמע - אוכליםםםם

אממ...../images/Emo168.gif

אולי זהב ישמע קצת מטומטם..., או שלא.., אבל זאת הדעה שלי.., לא יודע... בקיצר.., יש כאן מישהו של שומר כיפור??

ShadowiT

New member
אממ בערך

כאילו אני לא רואה טלויזיה מתוך הרגל כי פעם לא היה כבלים ופשוט לא היה סיבה להדליק אותה, וגם במחשב אני לא משתמשת מסיבה לא ברורה. בקשר לאוכל... זה משתנה משנה לשנה

למעלה