שאלונת

בערב? ../images/Emo110.gif

מקווה שלא ויום שבת בטח שלאאאא ישלי טקס פתיחת שנהההה!! יאי וגם כל שישי-שבת אני ממש עסוקה. אנלא הולכת לישון עד יום שבת בלילה
מיום שישי בבוקר!! קיצר, תעשו ביום.. שני? גם לא טוב.. רגע.. שני בלילה פסדר?

נו התכוונתי.. ../images/Emo168.gif

בקריצור.., מתי שאנשים במדינת ישראל, צמים, ולא מדליקים אור וכל החרטא הזה., אז אנחנו נהיה כאן ונהנה לנו?

DrKasperrrr

New member
לא, לי יש חיים. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

וגם אמא מזה התלהבה מהקטע הזה שלא מדליקים מחשב וטלויזיה, אז אל תצפו לראות את המחשב שלי דלוק לפחות עד היום השני שעד אז אני כבר לא שם על זה..

DrKasperrrr

New member
טכנית זה פעם ב 19 שנה..../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אבל אולי את מיוחד...

רותמיקה

New member
עונה על כל השרשור בהודעה אחת../images/Emo29.gif

1. אני בסוכות כל החופש באילת (יום ראשון עד חמישי...) מי שבאילת באותו הזמן שיצור קשר.. מסרים או אס"ק..127075807 2. יום כיפור אני צם יקצם ציקי ציקי צם. משפחה מסורתית ואני לא הכי מאמינה באלוהים אבל אני מכבדת את ההורים שלי.

רותמיקה

New member
עונה על כל השרשור בהודעה אחת../images/Emo29.gif

1. אני בסוכות כל החופש באילת (יום ראשון עד חמישי...) מי שבאילת באותו הזמן שיצור קשר.. מסרים או אס"ק..127075807 2. יום כיפור אני צם יקצם ציקי ציקי צם. משפחה מסורתית ואני לא הכי מאמינה באלוהים אבל אני מכבדת את ההורים שלי.

DrKasperrrr

New member
לא קשור, הגיעה לאוזניי שמועה.../images/Emo28.gif

שרותם באה להופעה של היהודים בראשון! יאי!

רותמיקה

New member
רכלנים!!../images/Emo29.gif

בואנה אתה ורוני רכלנים שחבל"ז!! אבל אני מתה עליכם הכי בעולם

רותמיקה

New member
*מקנאה*../images/Emo29.gif

תמסור ד"ש ונשיקות.. ואני מקווה שהד"ש שלי הגיע אליך

חשבתי ללכת להופעה ../images/Emo163.gif

של יום שישי ... כי בסוף הם ביטלו את הגיל ומותר להיכנס מכל גיל ואפילו אמא נתנה לי ללכת.. אבללללל... אני בדכאון כרגע מתחילת היום ולכן אני גם לא הולכת!!!

אהה ואם זה שירשור אוף../images/Emo163.gif

אז ככה עוד לפני שחטלתי לא לעשות כלום היום... היה לי נורא משעמם בשיעור ביולוגיה(שעתיים) ושמתי לב שלא הכנתי שיעורים במ"מ אז.. הוצאתי את המחברת.. וכשסיימתי להכין שיעורים... המשיך להיות משעמם והדבר היחיד שהחזיק אותי ערה זה מחברת מ"מ אז עשיתי משהו ממש מוזר אבל... אני אפרסתם אותו (ואי איזה "מאגניבה" אני)

למעלה