שאלונת

fushi e

New member
../images/Emo6.gif

נו זה ..החג הזה שנוסעים עם אופניים בכביש

DrKasperrrr

New member
יההה ללימור ויוני יש יומולדת בתאריך

הזה, אה, אתם לא מכירים:\

ShadowiT

New member
כמה שיותר שוקולד יותר טוב ../images/Emo3.gif

ד"א מתי נולדת? בשישי או בחמישי לאוקטובר?

אני?../images/Emo163.gif

אם אני ,אז נולדתי ב8.10... ואגב אממ יוצא בבערך כל 10 שנים יש לי יום הולדת גם בעברי וגם בלועזי באותו זמן....ככה אני זוכרת שלמדתי ביהדות שנה שעברה... וחן.. לפי דעתי לצום ביום כיפור זה כמו לצום צום גדליה(איך שלא כותבים) כי זה כזה לא חשוב למי שלא מאמין באלוהים!! בעיקרון כל השנה נאספים אצל מישהו אחר בבית ועושים ארוחת שחיטות שנה שעברה היה מצחיק... כי לפני שהיית ארוחה יצאתי עם אנשים שצמים אז אני אומרת להם "כן, עוד כמה דקות אני יהיה בבית עם כוס מנגו ביד וקובית קרח"(זה המשקה הההכי שוס בעולם) חח אקיצר זה די רע.... אבל בכל מקרה השנה אנשים רוצים לחגוג לי יום הולדת אבל זה כבר יותר מידי רעעעעעעע....!

סוקריה

New member
יאלההההההההההההההה!!

חחח עזבו אותי אתם מזה.. חח כל מי שבא לאילת שיבוא לראות אותי.. אנשים חדשים לא יזיקו לי!! =) *אהמ* מסרים *אהמ*..

jingle bell

New member
יום כיפור?../images/Emo6.gif

אני שומרת לפי המצב רוח אם בא לי אז אדרבה אם לא אזלמה מה קרה??. אפחד אצלי בבית לא שומר שומדבר

האמת... ../images/Emo168.gif

שאני ממש לא שומר כיפור.., אם זה בלשמוע מוזיקה, או לא לצום, לנגן, או כל דבר אחר.., אני פשוט לא שומר בכל.., ואני לא בא עכשיו בקטע של להגיד.., יאא תראו יזה גבר אני.., ממש לא.., פשוט אני לא מאמין בכל זה, ואני מאמין בזה שאדם באמונתו יחיה, וזוהי האמונה שלי... בכל מקרה.., אני מחפש מישהו שידבר איתי באיי סי בכיפור כי יהיה לי משעמם רצח..

jingle bell

New member
גם אני מצטרפת!!!../images/Emo6.gif

לא בא לי על יום כיפור ועוד בלי קוקה קולה??? בעעע תודיעו לי מתי... אוליי נעשה מפגש ... נו מה הבעיה.? ניסע למקום המפגש על הקורקינט (יש לי רישיון מגיל קטן... נו יאללה מפגש יום כיפור כזה חחח ונכפר על כל הדברים שכתבנו לא בשירשור אוף... (בצחוק..)

fushi e

New member
אוקי../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

טוב בואו נעשה צ'ט המוני (באיסיקו אבל) של הפורוםםםםםםםם (אבל רק אלה שלא שומרים)

למעלה