שאלות, בקשות, הארות והערות

dana774

New member
מה עם "נוטס לנדינג"?

מישהו זוכר אותה? הסדרה שודרה פעם בערוץ 3
דרך אגב, אשמח לראות שוב את: מנהרת הזמן, ספינת האהבה, הכל נשאר במשפחה, מישהו מטפל בך ובית קטן בערבה ועוד...

שאלה..

הפורום הזה מדבר רק על סדרות נוסטלגיות בריטיות? מה לגבי טלנובלות ישראליות וסדרות....?

coffee20

New member
עזרה דחופה, התערבתי על הנשמה שלי!!!

עלי לגלות מאיפה הגיע קופיקו, אם טעיתי הפסדתי את הנשמה שלי. בבקשה תענו לי

מחפש את השם לסידרה ישנה

פעם כל מוצ"ש היה בערוץ 1 סידרה על חתולה שמביאה למישהו עיתון שהוא היה יודע מה יהיה באותו יום וכך הוא היה מציל את כל האנשים מישהו יודע איך קוראים לזה באנגלית ובעיברית?תודה רבה.

Avalanch

New member
רק שיהיה ברור ../images/Emo26.gif

בנות הזהב היתה התכנית הכי מצחיקה ביקום, ובאופן רצוף. ל MASH למשל, היו עונות מעולות אבל היו גם גרועות, כנ"ל לגבי הכל נשאר במשפחה, וכל הסדרות האלה של ערוץ 6+ ז"ל

stavoonia

New member
מחפשת פתיח...

מישהו יודע איך אני יכולה להשיג את הפתיח של 90210? ולא בדרכים שאסור להזכיר בתפוז...

מישהו זוכר???

אני לא זוכרת איך קוראים לסידרה בעברית אבל באנגלית קוראים לה: wild-west c.o.w-boys of moo mesa. עם מרשל מו מונטנה ושאר החבורה...

lover boy6

New member
תגידו מה עם גולשים בזמן

התוכנית תשודר שוב או משהו כי זה אחת הסדרות הכי טובות שראיתי בחיים שלי !

dana774

New member
הכי אהבתי:

הדרדסים, דובוני איכפת לי, הלב וערי הזהב הנסתרות (אם מישהו זוכר את זה בכלל) נ.ב.- זה אחלה פורום

Shablup

New member
שאלה חשובה!!!

פעם הייתה סדרה כלשהי,שבפתיח יש מחוץ למספרה משהו שנראה כמו סוכריה אדומה לבנה מסתובבת. העלילה זה שד שעוזר לספר זקן לספר ילדים קטנים אם אני לא טועה... שנים שאני מנסה להיזכר בעוד פרטים על הסדרה הזו,אבל אין לי שמץ מה היה שמה ומה בדיוק היה שם. אשמח מאוד אם תוכלו לפתור לי את התעלומה! בברכת שבת שלום,אני.

קינואה88

New member
שאלה- "הנסיך המדליק מבל אייר"

כמה עונות יש והאם ניתן להשיג וידואו או DVD של הסדרה? ובכלל- כל הסדרות הנוסטלגיות שהוזכרו פה: ניתן להשגי אותן בוידאו/ די וי די?

גייסון33

New member
מחפש קליפ הפתיחה של האיש מאטלנטיס

היתה פעם סדרה האיש מאטלנטיס עם השחקן בובי מדאלאס איפה אפשר למצוא את קליפ הפתיחה

יניבי211

New member
צריך שיהיה פורום ל-"נישואים פלוס"..

או בשמם המועדף עליי ועל חבר טוב שלי : "באנדיז"

M i k e s F a n

New member
לא טלנובלות ולא סדרות ישראליות../images/Emo13.gif

סדרות דוברות שפה זרה (אנגלית) קלאסיות.

נראה לי ש...

"לקום אתמול בבוקר" אבל יכול להיות שזה שם של סרט באותו סגנון, אני לא בטוח. אבל אני בהחלט זוכר את הסדרה שאתה מדבר עליה...

SimsY

New member
היא נגמרה מחורבן

הפרק האחרון נגמר בשיא המתח בלי ששום דבר נפתר ואף אחד לא יודע מה נגמר וזהו - לא הייתה עונה נוספת זה כל כך פאטתי!

למעלה